Találatok a következő kifejezésre: A baratnommel eve elunk (57 db)

Hogyan tudnék segíteni a barátnőmön? Már 5 éve nem tudja feldolgozni a férjével való válást, aki összejött a barátnőjével és azóta vele él. Sajnos már legalább 3 éve iszik.

Most lesz egy esküv? ahova hivatalosak mind a ketten, és az exférj viszi a csajt is, nagyon tartok t?le, hogy valami ?rültséget fog csinálni miután látja ?ket együtt!! Az esküv?re mindenképpen elmegy, nem lehet lebeszélni. segítsetek!

Legjobb válasz: Az életben talán ez a második dolog amit borzalmas átélni.Ha teheted menj el vele az esküvöre,fontos hogy egy támasz legyen mellette....Az ivásrol,lehet jobb lenne ha magátol nem megy forduljatok orvoshoz vele.Nem szabad magát tönkre tennie az élet megy tovább.Nagyon szép dolog tölled hogy törödsz vele,büszke lehetsz magadra.Fel a fejjel a barátnödnek,ne hagyd elveszni a világba.

Az életben talán ez a második dolog amit borzalmas átélni.Ha teheted menj el vele az esküvöre, fontos hogy egy támasz legyen mellette....Az ivásrol, lehet jobb lenne ha magátol nem megy forduljatok orvoshoz vele.Nem szabad magát tönkre tennie az élet megy tovább.Nagyon szép dolog tölled hogy törödsz vele, büszke lehetsz magadra.Fel a fejjel a barátnödnek, ne hagyd elveszni a világba.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy engem nem hívtak az esküvõre, így nem tudok menni.
Ha elmegy, és nem tudod lebeszélni, akkor nem sokat tehetsz. Esetleg ha tudsz valakirõl, aki szintén ott lesz, figyelmeztesd.

Barátnőmmel 2, 5 éve járok, de ő még sosem ment el. Milyen érzés ha elmegy a barátnőd? Nincs sikerélményem úgyérzem szar vagyok

Mindent próbálok de ? még életébe soha nem ment el. én vagyok az 1. pasia de nagyon kezd nyomasztani h sosincs sikerélményem... ez nagyon rossz.. szokott neki lenni pisil?s érzés meg ilyenek de sosem jut tovább. Saját bevallása szerint sosem masztizott ?gyhogy 21 éves de még életébe nem ment el.. szerintetek ez mér van?

Legjobb válasz: - Csiklóra játsz, elõször azt kell megtanulnia, mert az az egyszerûbb, szóval sokat dolgozz rajta nyelvvel, mielõtt berakod a lompost. - Sose nyomd tövig neki, mindíg csak a makkoddal dugd, és érzéssel, lassan, de lendületesen. - figyeld a jeleket amiket a lábaival ad, ha széttárja és lelazul akkor jól csinálod, ha görcsösen feszülnek a lábai, és záródnak össze, akkor fáj amit csinálsz. - ha forró, duzzad, meg nedvesedik a puncija akkor jó vagy. Szerintem elõször csak masztizzatok közösen, és nyalogasd, meg néha éreztesd vele a kukit ott alul, aztán akkor dugd meg amikor már eljut oda, hogy már magától is mászna rád mint a bagzómacska. A sikerességtõl nagyban függ szerintem az, hogy mennyire tudod felhúzni elõtte..

- Csiklóra játsz, elõször azt kell megtanulnia, mert az az egyszerûbb, szóval sokat dolgozz rajta nyelvvel, mielõtt berakod a lompost. - Sose nyomd tövig neki, mindíg csak a makkoddal dugd, és érzéssel, lassan, de lendületesen. - figyeld a jeleket amiket a lábaival ad, ha széttárja és lelazul akkor jól csinálod, ha görcsösen feszülnek a lábai, és záródnak össze, akkor fáj amit csinálsz. - ha forró, duzzad, meg nedvesedik a puncija akkor jó vagy. Szerintem elõször csak masztizzatok közösen, és nyalogasd, meg néha éreztesd vele a kukit ott alul, aztán akkor dugd meg amikor már eljut oda, hogy már magától is mászna rád mint a bagzómacska. A sikerességtõl nagyban függ szerintem az, hogy mennyire tudod felhúzni elõtte..
50% ot dob az esélyeiden, ha a lány fejben veled van, és nincsen semmi ami gondolatilag gátolná, vagy zavarná, szóval mentálisan is igyekezz ráhangolni a dologra õt. Elõzõ voltam.
mert nem ismeri a saját testét. pisilõ érzés amúgy a hüvelyi orgazmus elõfutára elvileg.
A kérdező hozzászólása: köszi megpróbálom
hát öregem szerintem is sz.r vagy. Az addig még oké, hogy esetleg rendes szex során nem tudott eljutni a csúcsra, de hogy meg se próbáltad mondjuk az orális szexet vagy bármi egyebet... Ha 2-3-4. alkalommal se jönne össze akkor addig nyalnám a leányzót míg el nem megy, és nem 2, 5 évig b.szóbabának használnám
sajnálom a barátnõdet, mert az annnnyira jóó dolog.:D
"pisilõ érzés amúgy a hüvelyi orgazmus elõfutára elvileg." Gyakorlatilag meg a G-pont orgazmusé.
Orálisan nem próbáltad kielégíteni?
õõõ... igen..??!!
Szerintem tudod a vàlaszt... IGEN
Igen!!
A kérdező hozzászólása: igen szeretné
A kérdező hozzászólása: csak visszavágni akartam enyi meg is volt mostmár lassan tulzás:)
Semmi jóra nem vezetne ha "csak" visszavágni akarsz vele. Mert elhiheted, hogy elõbb utóbb ez balul fog elsülni és nem fog igen mondani.
Ezzel ne játsz..biztos rosszul esett, hogy akkor ezt mondta, de ez pont nem az a szituáció, amikor bármiért is "bosszút" kell állni. Kérdd meg õt! :)
A kérdező hozzászólása: k0sy0n0m mindenkinek a választ.
Gondolom két éve még nem akart férjhez menni. Két évet még én is kevésnek tartanék ahhoz, hogy hozzámenjek a páromhoz. De 4 év után, pláne 2 év együtt éléssel már simán jöhet az esküvõ :) 20/L

Én 12, fiú, a barátnőm 11. Kb 1 éve vagyunk együtt. Megkérdeztem a barátnőmet hogy akar-e csókolózni. Azt mondta majd ha eljön az az idő. Mikor jön el?

Legjobb válasz: szija. Még nagyon fiatalok vagytok. Akkor jön el az idõ, ha õ a lány akarni fogja! Ne erõltesd, ha boldogok vagytok legyetek csók nélkül is azok :)... én 15 éves voltam amikor elõször csókolóztam a barátommal :)

szija. Még nagyon fiatalok vagytok. Akkor jön el az idõ, ha õ a lány akarni fogja! Ne erõltesd, ha boldogok vagytok legyetek csók nélkül is azok :) ... én 15 éves voltam amikor elõször csókolóztam a barátommal :)
Nem biztos...egyénenként változó.Én 11 évesen csókolóztam elõször!:) Szerintem se kell még erõltetni...lehet hogy õ még nem érzi annyira érettnek magát!(:
Ez tényleg egyénenként változó, én 14 évesen csókolóztam elõször, és valami gyönyörû volt! 11 évesen lehet, sõt biztos, hogy nem lett volna ugyanolyan! Én azt mondom, ne riaszd el a barátnõdet tolakodással, olyan választ adott, ami õszinte, okos, és amin igazán nem lehet megsértõdni :) Érezzétek jól magatokat, maradjon minden úgy, ahogy eddig volt, beszélgessetek, tanuljatok együtt, sétáljatok, menjetek moziba, számítógépezzetek, amihez kedvetek van, és ha jó a kapcsolat, úgyis együtt maradtok addig, míg "eljön az idõ"! :) (Ez szerintem még legalább olyan 2-3 év, ha konkrét számot akarsz. Szájrapuszi persze valamivel hamarabb lehet, de az se most! :) Ha egy idõre félreteszed a dolgot, és jól érzed magad a kapcsolatban úgy, ahogy van, elrepül az az idõ, legyen akármennyi, meglátod! :) )
elsõ válaszadó vagyok. Nem nem... ez egyénként változó pontosan:) ... van aki 11 évesen akarja... van aki 16 évesen se. Mindenki más:)
Hányan vagyunk, akik már oviban elcsattintottuk az elsõ szájrapuszit, pedig még azt sem tudtuk mi az, nincs benne semmi rossz.
ne aggódj, ne is gondolkodj ezen. ha eljön a megfelelõ pillanat, akkor meg fog történni. ne úgy állj a dologhoz, mintha túl akarnál már lenni az egészen és ne zaklasd a barátnõdet ezzel folyton. mert kényelmetlenül fogja érezni magát és estleg megteszi úgy, hogy semmi kedve sincs hozzá. Várj csak, idõd az még rengeteg van nem késtél le semmirõl.
HALI ÉN IS OVIBAN SMACIZTAM ELÕSZÖR ÉS ERRE IS IGAZ HOGY AZ ELSÕT NEM LEHET ELFELEJTENI AKÁRMILYEN BÉNÁCSKÁRA IS SIKERÜL AMUGY MEG NEM KELL SZERINTEM SE ERÕLTETNI A A CSÓK JÖN MAGÁTÓL
Én 10 éves voltam, és isteni volt:) Szegény lány, nem is tudja, mit halogat...pedig nem bonyolult dolog:)
A kérdező hozzászólása: akkor õ is akkor fogja kivánni amikor 15 lessz?

1, 5 éve élek együtt a barátnőmmel. Nagyon szeretem, és ő is tudja ezt. De úgy érzi, hogy újra akarja kezdeni egy régi barátjával, akivel már 5ször szakított. Azt mondja, ő is szeret, szeret velem lenni. Hogy tudnám újra lángoltatni a szerelmet benne?

Tudja:

Legjobb válasz: Próbáld meg lebeszélni róla mutasd meg neki mennyire szereted és hogy mindent megtennél érte ha nem jön be akkor sajnos marad az hogy csajnak ujra el kell követnie azt a hibát az exel amit azelött akko majd rájön hogy rosszul döntött és megy vissza hozzád én a helyedben keresnék egy olyan barátnöt aki tényleg szeret és nem nyul vissza az exhez amikor csak füttyent egyet..

Próbáld meg lebeszélni róla mutasd meg neki mennyire szereted és hogy mindent megtennél érte ha nem jön be akkor sajnos marad az hogy csajnak ujra el kell követnie azt a hibát az exel amit azelött akko majd rájön hogy rosszul döntött és megy vissza hozzád én a helyedben keresnék egy olyan barátnöt aki tényleg szeret és nem nyul vissza az exhez amikor csak füttyent egyet..
"nem fogja soha szeretni jobban nálam"- akkor miért csinálja?... szerintem csak játszik veled.. ha valakit teljes szivembõl szeretek akkor meg se fordul a fejembe hogy esetleg visszamenjek az exemhez..erre csak ennyit tudok mondani..
Én megráznám a kezét és további sok sikert kívánnék neki az életben.
Nem. Az ex mint férfi vonzza. Te meg mint "férj" Megoldás az lenne, ha az ex dughatná, te meg lennél a családja.
én akkor léptem le a barátom mellõl amikor volt jobb. Az én olvasatomban, te még az exénél is rosszabb lehetsz.
A kérdező hozzászólása: Amikor összejöttünk, akkor tudom, hogy nagyon szerelmes volt. Egyébként az exel ekkor már rég, kb 1 éve nem járt. Sõt, még utána volt is egy sráccal 1-2 hónapot. Szóval szerintetek az valamilyen megoldás lehet, hogy elköltözöm, és majd látjuk mi lesz? Mert igazából amikor tudja, és felfogja, hogy már nem vagyok, és mit veszít, akkor rájöhet, hogy hülyeséget csinált. Nem?
Nem az ex a gond. Az exet mint férfit szereti. Szerelmes, vagy az volt belé. Téged pedig biztos pasinak tekint. De épp ettõl leszel pótlék. A le tudnám veled élni az életem, azt jelenti, hogy tudom te soha nem vernél át, nem kellene neked más mert én is túl jó vagyok neked, és ez lenne a biztos langyos kis pocsolyám. De érzelmileg nem érzek irántad semmit, amit kellene, és nem erre vágyom. Ne légy naiv. Tudom nehéz meglátni, és elfogadni ha nem szeretnek úgy vagy igazán, de jobb elõbb észrevenni, mint húsz év múlva.
Nem hiszem el, hogy nem veszed észre!:D A csaj azért jött veled össze, hogy elfelejtse a másikat de nem ment. Még mindig õt szereti.
A kérdező hozzászólása: Hát tudom, hogy le kellene lépnem. Egyébként azért próbálom helyre hozni, mert azt mondta, hogy le tudná velem élni az életét. Pontosabban így volt: Kettõnk közt úgy érzi, hogy a másik srácot, úgy szereti, hogy járna vele, de tudja, hogy az élet vele szar lenne, mert nem tudnak együtt semmit csinálni. Viszont velem meg nagyon szeret együtt lenni, és tudja, hogy tök jó életünk lenne, mert minden meg van hozzá, de most úgy érzi, hogy nem szeret annyira, hogy járjon velem tovább. Egyébként elkövettük azt a hibát, hogy csak együtt voltunk 1, 5 évig. nem igazán éltünk külön életet. ellaposodott a kapcsolat. Arra gondoltunk, hogy ha ezen változtatunk, akkor újra mûködhet. Ezzel egyet értett. Szerintetek el tudja felejteni az exet?
Az ex kell neki nem te. Ne haragudj de szerintem ezen nincs mit helyrehozni. Egy dolgot tehetsz, óvod magad, és minél gyorsabban és kulturáltabban elváltok egymástól. Vagy leéled pótlékként az életed...
Bukta az egész. Nem kellesz a csajnak- eddig is csak azért volt veled mert kényelmes volt így.
Felejtsd ezt a ribancot (bocs, hogy így hívom) ha elköltözöl, vagy nem lát 1 hétig elsõ dolga lesz, hogy lefekszik az exével, lehet, hogy ezt ne nehéz elfogadni, de ilyenkor számodra az a legjobb ha kirúgod és ha vissza akar jönni mert vissza akar majd akkor ne fogadd vissza, annyi a lényeg, hogy légyerõs és hagyd ott a francba. Amúgy az sem kizárt, hogy az ex már kúrogatja szóval a lehetõ leggyorsabban rúgd ki egy ilyen pipi nem érdemel meg egy olyan srácot aki szereti.

18 éve fiu vagyok és nem voltam még csajal, a barátnőm 17 és ő már volt pasival, nem tudja ezt rolam, elmondjam neki vagy ne? és ha elmondom akor hogy mondjam el? Szerintetek mit szol majd hozza?

Köszönöm előre is a válaszokat :)

Legjobb válasz: Szóval 18 évvel ezelött lány voltál? :D Bocs nem akartam trollkodni, csak annyira adta magát... :) Nem kell reklámozni, de ha rákérdez sztem legyél õszinte. Az sokkal rosszabb, ha hazudozol. De ez az én véleményem.

Szóval 18 évvel ezelött lány voltál? :D Bocs nem akartam trollkodni, csak annyira adta magát... :) Nem kell reklámozni, de ha rákérdez sztem legyél õszinte. Az sokkal rosszabb, ha hazudozol. De ez az én véleményem.
én elmondanám. szerintem inkább örülne neki mint nem. persze akkor, ha szeret.
Mondd el szerintem, neked is jobb, ha tudja és nem hiszed azt, hogy mindjárt elõször csodákat vár tõled az ágyban.
Nem múlik ezen semmi, de ha rákérdez, azért mondd el... a nõk nem igazán szeretik, ha hazudol nekik.
legalább nem fog meglepõdni, hogy miért csak 3 másodpercig tartott az aktus.
*örülj
Ezek a mai "felnõtt" férfiak.... Mi az, hogy hogyan? Simán. Nem kell ebbõl problémát csinálni. Ne idegesítsél már. Ha emiatt bármi gond lenne, örül, hogy kiderült, hogy nem is kellettél igazán a csajnak! Szerintem normális lány, nyugtázza, kicsit örül, aztán mentek tovább.
mond el nyugodtan. annál jobban fogod élvezni amikor majd betör az ágyban :)
Mondd el.Nehogy felsülj és azt gondolja, hogy béna vagy. Jobb tisztázni a dolgokat.
a ma 10:50-esnek küldeném ezt a számot: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=MDV.. XDD

25 év körüliek! Mennyi idő után jegyeztek el? Illetve mennyi idő után kérted meg a barátnőd kezét?

Legjobb válasz: 6,5 fél év után kérte meg. Ekkor 28 éves voltam. Rá 8 hónapra volt az esküvõ.

6, 5 fél év után kérte meg. Ekkor 28 éves voltam. Rá 8 hónapra volt az esküvõ.
24 éves voltam, mikor megkérte a kezem, 4, 5 év után. Az esküvõ szinte pontosan egy évvel késõbb volt.
Ne reménykedj, odébb lesz..
Júniusban kiderült kisbabánk lesz júliusban elkezdtük szervezni az esküvõt. Októberben összeházasodtunk eljegyzés nem volt. 8 év után 26 évesek vagyunk...(5 éve együtt élünk)
2 év után kérte meg a kezem, ennek már 2 éve. Esküvõhöz meg nincs sok kedvem, családi perpatvar miatt. ... 28/n
pont a 25.szulinapomon 4 ev utan, eskuvo meg nincs kilatasban. 26/L
Bár már nem vagyok 25 éves, de ennyi idõsen kérték meg a kezem :) 6 év után. Az esküvõ 5 év múlva volt.
Másfél év után volt eljegyzés. 24/N és 29/F
25 évesen házasodtam (tavaly). 19 évesen, három hónap után kérte meg a kezem. És nem õ nem igyekezett a házassággal, hanem én nem voltam rá korábban hajlandó.
Már az elsõ hónap után elkezdtünk beszélgetni, hogy ha meglesz a nyelvvizsgám, és megkapom a diplomámat, elkezdek dolgozni, akkor össze fogunk házasodni. Aztán, amikor 7 hónapja voltunk együtt és egy hónapja már együtt éltünk, szülinapomra kaptam egy gyûrût és anyukámtól megkérte a kezemet. Én azt a gyûrût tartom az összetartozásunk jelképének, amíg meg nem vesszük a karikát, mert azzal fogja majd feltenni a bûvös mondatot. :) De amióta most szeptemberben bejelentettük a családnak, hogy jövõre esküvõ, azóta jegyben járunk. Szóval bonyolult.:) Ha a bejelentést nézzük, akkor 1.5 év után. 24N és 31F
A kérdező hozzászólása: Fogalmam sincs, én nem pontoztam senkit semmilyen irányba, nem tudom ki szórakozik. :S
na a szubjektiv szot is sikerult hiba nelkul leirnom az elozo kommentemben:-):-):-)
nekem tavaly kérte meg a párom a kezemet, idén töltöttem a 25-öt. a házasságot meg pont feleslegesnek tartom. mégis kinek bizonygatnánk azzal a papírral, hogy szeretjük egymást? az államnak? mivel ugye náluk kell aláírni :) a családunk és a barátaink tudják, h mi a stájsz, mi is tudjuk mit szeretnénk egymástól, innentõl nem írunk alá semmit :) õ szerette volna, de meggyõztem, h az egész nettó baromság, nincs rá szükségünk. egyébként sem öltöznék habcsóknak, nem kell kidobni egy nap miatt 100ezreket, és semmi kedvem egy nyilvántartásba belevetetni, hogy kivel tervezem az életemet.
Tök, jó, hogy nulla százalékos lettem... :) ...
24-es, akkor viszont érdekelne, hogy hogy tette fel a párod a kérdést? "hozzám jössz feleségül?" "leszel a feleségem?" ha erre igent mondtál, akkor nem értem a kommented többi részét. Viszont ha csak azt kérdezte, hogy szerenéd-e velem leélni az egész életed, és erre mondtál igent, azt értem, csak akkor nem értem, minek kellett a gyûrû, ha enélkül is tudjátok? Vagy csak odaadta? És kérlek, ne sértõdj meg, nem kötekszem, csak tényleg érdekel, mert kicsit tök ellentétes, amit írsz. Elfogadom bármit, ha látok benne logikát és megmagyarázod! :)
Nem vagyok 25 éves, de általában cca. 1-2 hónap alatt.
én négy év után kértem meg.
Anyámék 1 hónap után házasodtak össze, és 30 éve házasok, a barátnõmék 8 év után. Az idõ nem jelent semmit ilyen szempontból. Nektek kell eldönteni, hogy összeillõek vagytok-e vagy sem, tudnátok-e egymással egy egész életet leélni.
engedjetek meg egy kerdest: erre a kerdesre tenyszeru valaszok erkeztek.., ha jol emlekszem 2 tartalmaz szibkektiv velemenyt. mi alapjan lett lepontozva az osszes valasz?!:-):-):-) komolyan nem ertem...
Azért az érdekelne, hogy már megint milyen szempontok alapján lettem lepontozva...Ennyi rosszindulatú, megmondós embert, ez hihetetlen.
A kérdező hozzászólása: Én a lány vagyok, 8 éve vagyunk együtt a párommal. :)
sosem fogom senkiét megkérni, mert teljesen feleslegesnek tartom. A boldogsághoz sok-sok dolog elengedhetetlen, de az a papír, meg az az eskû az egyház színe elõtt, na ezek pont feleslegesek.
Én 32 vagyok, a feleségem 26! Karácsonykor lesz 3 éve, hogy együtt vagyunk! A lánykérés tavaly szeptember 19-én történt meg. Az eljegyzést tavaly november 27-én tartottuk. Az esküvõ pedig idén május 12-én volt. Ha valami mûködik, és érzed, hogy Õ az igazi és hajlandó is vagy elõrébb lépni a kapcsolatban, akkor felesleges halogatni a dolgot! Ezt tapasztalatból mondom!
pár nappal azután kérte meg a párom a kezem a 4. évfordulónkon, mikor betöltöttem a 24-et. Rá pont egy évre volt az esküvõ most nyáron. Tehát 4 év után eljegyzés 24 évesen, 5 év után esküvõ 25 évesen.
18 voltam, amikor megkérte a kezem. Õ 26 volt, másfél éve voltunk együtt. Egy év múlva pedig esküvõ volt. Azóta már van két fiunk és egy kislányunk. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat Mindenkinek! 10.34-es kommentelõvel egyet értek!:)
2, 5 év járás után kérte meg a kezem, másfél év múlva lesz az esküvõnk. 25L
4 év után kértem meg, elsõre igent mondott, és remélem egy éven belül össze is házasodunk... :) 27/F
Kedves kérdezõ! Te a fiú vagy a lány vagy? Ha a fiú, készülsz már valamire? Mióta vagytok együtt? :)
Én 25 vagyok és nem vagyok eljegezve. Szerintem még néhány évig nem is leszek. 2, 5 éve vagyunk együtt, párom 32F. Nem állunk úgy anyagilag, hogy összeköltözzünk és alig fél éves munkaviszonyom van. Így szerintem felesleges lenne egy eljegyzés.

Lassan 4 hónapja párkapcsolatban élek. Az előző kapcsolatomnak 4 év után lett vége, nem is olyan régen. Most a volt barátnőm terhes. Ezt hogyan adagolhatnám be a barátnőmnek?

22 éves vagyok. Az el?z? barátn?m most 18. Kicsivel több, mint 4 évig voltunk együtt, ennek pontosan márciusban lett vége. Õ szakított, mert mondta, hogy még élni szeretne, és másokkal is ismerkedni. Én már ebb?l korábban kin?ttem, meg nem éreztem lényegesnek, de szerettem, így elengedtem. Nagyon fájt a szakítás, de mivel nem bírom a magányt, hamar találtam társat magam mellé. Én nem kapcsolatnak fogtam fel, inkább csak egy barátnak, akivel mindent meg tudok beszélni. De a lány meg mindenhol kapcsolatban, igazából annyira nem lényeges. Szóval vele 4 hónapja "járok". Volt egy buli, ahol a volt barátn?m is jelen volt. Akkor már megvolt a mostani barátn?m. Hát a lényeg, hogy ágyban kötöttünk ki. Mivel nekem még voltak felé érzelmeim, s?t most is vannak, társ voltam benne. Reggel mondtuk, hogy ezt nem mondjuk el senkinek, és akkor nem lesz egyikünknek sem baja bel?le. Aztán felhívott, pár hét múlva hogy terhes. (Nem mondom azt, hogy nem örülök neki...nyilván nem ezzel fogom magam mellé láncolni, de én örülök, hogy t?le lehet gyerekem.) Akkor azt mondta, hogy még nem 100%, de elmegy dokihoz.Másnap felhívott ismét, és mondta hogy most már biztosan az. Sírt, és közölte, hogy ? nem fogja elvetetni, meg akarja tartani. Én meg attól féltem, hogy majd ? akarja elvetetni. Szóval, babánk lesz. De viszont, a barátn?m nem tud róla. Könnyen megtudhatja akárkit?l, egy a baráti körünk. Meg szeretném el?zni, de nem tudom, hogy ezt hogyan adagolhatnám be neki. Szeretni nem szeretem, de elhagyni nem akarom, mert tudom hogy ? szeret,(még bármikor megszerethetem én is),és a volt barátn?m meg tuti, hogy nem kezdené velem újra. Most mit csináljak? Hogyan adagoljam be? El?re is köszi!

Legjobb válasz: És biztos tõled van a gyerek? Ha egyszer az exed ki akarta élni magát... lehet megtette.

És biztos tõled van a gyerek? Ha egyszer az exed ki akarta élni magát... lehet megtette.
A kérdező hozzászólása: Nem egy könnyû vérû lány, rajtam kívül senkivel nem volt még. Már szakításig. De nem hiszem, hogy utána meg pasiknál csak a szexre ment volna, inkább csak ismerkedett maximum. De a dátum is, rám esik. Akkor velem volt.
Hát nézd, úgyse ezzel a lánnyal akartál megöregedni, inkább csak búfelejtõ volt, nem? Légy vele õszinte, tudom, hogy nehéz, de férfi vagy, hát légy kemény.
Hát szerintem ezt akárhogyan mondod el neki, nem nagyon fogja megérteni és lehet, hogy elhagy emiatt.Megcsaltad õt, ráadásul még teherbe is ejtetted a volt barátnõd..ezt bárhogyan mondod, szerintem jó nem fog kisülni belõle.Kivéve ha a jelenlegi barátnõd hihetetlenül szeret és még ezt is megbocsájtja neked.Én nem tudnám.Azért sok sikert kívánok neked! 20/L
A kérdező hozzászólása: Hát igen, de mégis, olyan rossz. Megtudná, hogy megcsaltam, mellé még gyereket is sikerült csinálnom. És ezt így egybe. És...na de mind1...úgyis meg kell tudnia:)
Hasonló szituban voltam. 4 éve kapcsolatban, mikor a párom megcsalt és a lány terhes lett. Légy a barátnõddel nagyon gyengéd, ha elmondod. Ha tényleg szerelmes, iszonyatos egy ilyen hír. Azért sok sikert.

Az normális, hogy a barátnőmmel együtt vagyunk már majdnem 2 éve, petting volt már meg ilyesmi. Aztán lefekudtunk, de nem jutott el az orgazmusig mért nem? Velem van baj? Hogy lehetne jobb?

Legjobb válasz: HÚ de sokat kell még tanulnod. Két éve együtt vagytok, tudhatnád, hogy a nõk nagy része nem jut el az orgazmusig hüvelyi úton. Nem vele van a baj, még csak azt se mondhatnám , hogy veled, de neked sokat kell azért tenned, hogy orgazmusa legyen. Sokat kell foglalkoznod a csiklójával, ezen kívül az orgazmus igenis megtanulható. Rengeteg cikk, újság miegymás foglalkozik vele, sok hasznos tanáccsal, keress rá.

HÚ de sokat kell még tanulnod. Két éve együtt vagytok, tudhatnád, hogy a nõk nagy része nem jut el az orgazmusig hüvelyi úton. Nem vele van a baj, még csak azt se mondhatnám , hogy veled, de neked sokat kell azért tenned, hogy orgazmusa legyen. Sokat kell foglalkoznod a csiklójával, ezen kívül az orgazmus igenis megtanulható. Rengeteg cikk, újság miegymás foglalkozik vele, sok hasznos tanáccsal, keress rá.
Petting alatt feltételezem elélvezett, de szex közben nem, gondolom ez volt a bajod? Kérd meg hogy izgassa a csiklóját a kezével szeretkezés közben, vagy legyen õ felül és dörzsölje a csiklóját a testedhez.
légy türelmes. nem megy el mindenki az elsõ alkalommal, meg van aki 10edszerre se, de majd ha gyakoroltok, próbálgattok eztazt, más póz stb, akkor 20adjára, 25ödjére menni fog. nem kell rögtön kétségbeesni
Nem értek egyet az elõzõ felhasználóval. Mindenki képes elélvezni akár az elsõ alkalommal, ha a megfelelõ kezekben van. Semmiképpen ne nyugodjatok bele abba, hogy nem oké a szex, tegyetek érte hogy jó legyen. Úgy látom hogy a szándék megvan, de le is kell vetkõzni a gátlásokat és beszélgetni is kell róla. Tanítsátok meg egymást, fedezzétek fel a testeteket, nem szabad megijedni vagy meghátrálni.
ha mindenki képes lenne elélvezni az elsõ alkalomkor, akkor egy ilyen odaadó párnak se lenne problémája, mert nem gondolom h a csaj rossz kezekbe lenne, ha a srác ennyire odafigyel a dologra.akkor az egész világnak nem lenne ezzel probléma, szóval ez kicsit könnyelmû elszólás volt, nem lenne ennyi erre vonatkozó kérdés, ha ez ilyen egyszerû lenne. szerintem igenis gyakorlás kérdése, kitapasztalni, hogy a jó, és persze a lányon is múlik, hogy mikor tudja maximálisan elengedni magát ahhoz h hüvelyi orgazmusa is legyen.

3 óra hosszáig szexeltünk a barátnőmmel, de úgy, hogy 1x nem mentem el. Ezek után segített még rajtam 40 percen át és nagy nehezen mentem el így is. Nem voltam feszült, meg semmi ilyesmi. Mi a gond? Másfél évvel ez előtt volt szexuális kapcsolatom.

Legjobb válasz: Hát ezért. :) Mert már régen voltál nõvel. A volt barátomnak én voltam az elsõ és elõször nem is ment el. Aztán amikor másodjára csináltuk bepótolta, többször is! :D Nyugi, nincs veled semmi gond, lehet amúgy azért volt, mert nagyon arra koncentráltál, hogy na mikor lesz már jó... :) csak lazán, ne görcsölj rá, engedd el magad, nem versenyfutás! ;))

Hát ezért. :) Mert már régen voltál nõvel. A volt barátomnak én voltam az elsõ és elõször nem is ment el. Aztán amikor másodjára csináltuk bepótolta, többször is! :D Nyugi, nincs veled semmi gond, lehet amúgy azért volt, mert nagyon arra koncentráltál, hogy na mikor lesz már jó... :) csak lazán, ne görcsölj rá, engedd el magad, nem versenyfutás! ;))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!