Találatok a következő kifejezésre: A baratnommel csinaltuk s (5 db)

Csináljon, mégegy tesztet elõször. Aztán ha az is negatív keressen fel egy orvost.
Paráztok mert nem védekeztek? Ha meg védekeztetek akkor meg minek paráztok? Másnak is késik pár napot hõségben. De kort sem írtál meg semmit csak a para megy, lehet még nem is rendszeres a menszesz. Szóval kérdezni tudni kellene!
4 nap késés? túl korán aggódtok. 2 hét késésnél szoktak tesztet venni. 4 hét késésnél mondjuk a teszt se mutathat pozitívat. lehet hogy csak felfázott a leányzó. tapasztalat. 26/N
A kérdező hozzászólása: 20/F vagyok a bnõm 3 évvel fiatalabb!Védekeztünk óvszerrel!Csak az se 100%!
Nagyon sok oka lehet, hogy késik.Pár nap múlva csináljon még egy tesztet, ha az is negatív, akkor menjen el orvoshoz, mert komoly fertõzése is lehet vagy ciszta, de csak egy sima felfázás is okozhatja.Na meg hát igen, a gumi sem 100%-os és lehet csak a teszt nem mutatja ki a terhességet.De amúgy még évek óta menstruáló nõknek is késhet pár napot.
lehet sokat idegeskedik. tornázzon, ússzon, felülésezzen. ez elõsegíti, hogy megjõjjön
1-2 hét kell hogy kimutatható legyen....

Kétszer feküdtem le a barátnőmmel, az első volt nekem az első, s nem élveztem el. A második alkalomnál se, ő kifáradásig csinálta, de én valahogy nem tudtam elmenni. :S, mi lehet a baj? Volt valakivel hasonló?

Legjobb válasz: Szia! Én is így voltam elsõnél, többször még sajnos nem is volt lehetõségem szexelni... A lényeg, hogy náalm is kb. 45 perc után sem történ semmi, de azon filóztam, hogy talán a gumi miatt lehetett, de azt sem tartom kizártnak, hogy túlságosan is jól akartam csinálni a lánynak.

Szia! Én is így voltam elsõnél, többször még sajnos nem is volt lehetõségem szexelni... A lényeg, hogy náalm is kb. 45 perc után sem történ semmi, de azon filóztam, hogy talán a gumi miatt lehetett, de azt sem tartom kizártnak, hogy túlságosan is jól akartam csinálni a lánynak.
Én ilyenrõl még nem hallottam. DE nagy valószínûséggel görcsöltél és ezért nem élveztél el. Ne izgulj, engedd el magad és csináld.
Olyan nincs, h nem élvezel el. Ha magadnak csinálod se tudsz? Legközelebb próbáljátok addig, míg a csúcsra nem jutsz te is, addig legyél benne. Nem hiszem, h ellenezné...Sok lánynak az a baja, h behatolás után 2-3 perccel már elélvez a partnere. :) Sok sikert!
gumiban én sem tudok...
megoldódott? hogyan? õ amúgy elélvezett?

A baratnommel lovaglopozban csinaltuk s utana fajt neki bent, lehetseges az a baj hogy nekem 20 cm es a huvely tulsagosan megnyult s azert fajt?

Legjobb válasz: Szia. A hüvely nem tud megnyúlni, csak tágulni, de a hossza nem lesz több. Inkább zért lehet ez, mert túl méélyre hatoltál és elérted a méhszályat, amit "bökdöstél", dörzsöltél és az nem túl kellemes dolog.

Szia. A hüvely nem tud megnyúlni, csak tágulni, de a hossza nem lesz több. Inkább zért lehet ez, mert túl méélyre hatoltál és elérted a méhszályat, amit "bökdöstél", dörzsöltél és az nem túl kellemes dolog.
Szerintem a hüvely tágulása nem csak széltében, hosszában is lehetséges, hisz felveszi a pénisz hozzsát. Valószínü elérted a méhszájat, és annak ingerlése váltotta ki a fájdalmat, vagy csak egyszerûen a túl mélyen való mozgás. Nálam is volt már ilyen, ne is mindig érzem közben, csak utána. De hamar el szokott múlni, max másnapra más nem érzem. Ha ennél tartósabb a fájdalom, érdemes elmenni dokihoz, hátha valami hámsérülés van, amit kezelni kell.
elég nagy...
Ugyan olyan vízben mintha normális aktust követõen élveztél volna el. Szóval nagyon nagy az esélye.
pont ugyanannyi mintha nem vízben lett volna. amúgy ez milyen undorító már?
Egyet nem értek, honnan nem vetted ki? A hüvelyébõl, vagy a vízbõl? :) ) mert ha elmentél benne, a lányban, akkor lehet terhes, akárhol is voltatok, akár a Holdon is. Ha nem tetszik neki az abortusz gondolata, akkor üzenem: a sorrend 1. GONDOLKODNI 2. cselekedni!!! L27
, , a vízben elmentem de nem vettem ki" pontosítanál? Ha védezkeztetek akkor biztos nem terhes. Amúgy nem szégyelltétek?? Strandon?? Talán nudista strandon voltatok?
WTF 50%, de ha megmondod hogy h állt a csaj ciklusa, akkor ez az érték még változhat.:D Hát ja, az mindegy, hogy vízben csináltátok-e. Vagy kajak a vízbõl nem vetted ki?:D Akkor nyilván nem lesz terhes, vagy hogy gondoltátok? Körülöttetek minden nõnemû terhes lesz?:D
XDDDd
Amig elsz fizetheted a gyerektartast!Akik korulottetek usztak azok is terhesek.Gratulalok, 125-szoros apa lettel!
Czikora te retardált baz.dmeg nem megmondtuk hogy a vízben való kefélés nem védekezés?!
Hiába :P meg :$-zel, ez akkor sem egy olyan dolog, amire büszkének kell lenni. Ne haragudj, ehhez nem kell ész. Mondom egyrészt undorító, másokra és magatokra nézve is, másrészrõl k*rva nagy a fertõzések esélye. Tudod te hogy hány olyan ember megy bele a vízbe, akinek különbözõ fertõzései vannak? Legyen az gomba, trichomonas, gonorrhoea bármi. Még az ilyen esetektõl eltekintve is rengeteg ilyenkor a nõgyógyászok dolga, gondolj bele, hogy mennyi lenne, ha sportot ûznének az ilyen dologból. Máskor gondolkodjatok és reménykedj, hogy a barátnõdnek és neked ne kelljen gombás fertõzés miatt orvoshoz fordulnotok. Máskor ne csináljatok ilyen hülyeséget.
14:51: Még annyit tennék hozzá, hogy savas közegben sem lehetne terhes.:D
Hülye vagy... Alap hogy az lehet, de persze kell a pete érés is, dehát hallottunk már olyat akiknél ez sem számított, jött a baba! Gratulálok!
El se hiszem milyen emberek vannak a földön..erre mondják:Nagy z Isten állatkertje!!!!! Megkérdezhetem h ti normálisak vagytok? Más azért megy oda h nyugodtan fürödjön..és nem azért h a te undorító spermádban lubickoljon..pff Gondolkozz már el kcisit és máskor inkább csináld otthon!
utolsó: igen ez így magában egy dolog - és egyet is értek veled. Ugyanakkor duplán hülyék, mert tegyük fel más is ezt csinálta elõtte a vízben, esetleg valaki egy gennyes sebbel belement, vagy mondjuk a nénike úgy hogy nem fürdött elõtte már egy hete, vagy ilyesmi..
Gyönyörû vagy strandon csinálni!!?? Mi élvezet van abban ha ilyesmikra vágysz otthon a kertbe venni kell 1 medencét és lubickolhatsz a spermádba:@Gondolkozz kicsit el magadon a strand nem erre való hogy a ti mókázásotokban úszkáljanak mások!IDIÓTA
A kérdező hozzászólása: Demjénben volt éjszakai fürdõzés közben....:P:$
Egyébként mindegy melyik strandon csinálta, minden strandon vannak ilyenek, szerintem is undorító, oda szórakozni mennek az emberek, nem ezért. Azokat sajnálom, akiknek egy vízben kell fürödni az ilyenekkel. Igénytelenség. Tudod te milyen koszos az a víz? Gyakorlatilag a barátnõdbe préselted.
Fúj, írd már le, melyik strandon volt, nem megyek oda:-) Ha az abortuszt 'nem veri bevállalni', de terhes, akkor szül egy gyereket. Ennyi... Vegyek egy tesztet, az a tuti.
Azért teljesen ne törj le! Annak is van esélye, hogy nem lett terhes a barátnõd. Amúgy, ha strandon csináltátok, és még csak néhány "72 óra telt el ebben a hidegben gratulálok /pláne vízben/ Te kis Shirilla!
Szia! Igen, így teljesen lényegtelen, hogy vízben voltatok-e vagy nem, mert az aktust mindenféle védekezés nélkül csináltatok. Ha pont a peteérés napján voltatok együtt, akkor 60% az esély, hogy terhes lett a barátnõd, amennyiben nem peteérés idõszakában voltatok, akkor az esély természetesen kevesebb.
annyit pontosítanék, hogy: nem tudjuk, hogy hogyan viselkednének a spermiumok az ûrben (vagy a hold esetében alacsony gravitációban), nem tudjuk, hogy milyen hatással lenne a spermára, a petére esetleg egy magzatra tudtommal ilyen kísérletet még nem végeztek annak szól, aki azt mondta, hogy -akárhol lehet terhes, ha nem vetted ki, akár a holdon is- (vagy vmi ilyesmit)
nagy
Ebben az esetben az, hogy vízben csináltátok, teljesen érdektelen. Ha nem védekeztetek semmilyen formában, akkor elég nagy esélye lehet a terhességnek attól függõen, hogy a barátnõd a ciklusának hányadik napján volt.
Én csak annyit mondanék, hogy abba a vízbe lóbáltad a ..szodat, amibe a nyugdíjas mamák is áztatják magukat. Biztos higiénikus, de mi inkább otthon a fürdõkádban dugunk. Strandra is szeretünk menni, de ezek után meggondoljuk. 24/F

Az lenne a kérdés hogy barátnőmmel miután elmúlt csináltuk és lehet nem voltam elég figyelmes és nem húztam ki időbe de használ fogamzás gátlót ám mikor ez történt még nem kezdte el szedni az új levelet és most véreset pisil ez mitől lehet? :S

Legjobb válasz: A gyógyszer a szünetben is véd, szóval felesleges a megszakítás, de ha úgy jobban érzitek magatokat... ártani nem fog. Viszont ne izgulj, nem lesz semmi baj attól, hogy nem vetted ki idõben. A véres pisilásnek semmi köze a dologhoz. Vagy felfázott a barátnõd vagy nem tudom, de nagyon gyorsan menjen orvoshoz. 23/l

A gyógyszer a szünetben is véd, szóval felesleges a megszakítás, de ha úgy jobban érzitek magatokat... ártani nem fog. Viszont ne izgulj, nem lesz semmi baj attól, hogy nem vetted ki idõben. A véres pisilásnek semmi köze a dologhoz. Vagy felfázott a barátnõd vagy nem tudom, de nagyon gyorsan menjen orvoshoz. 23/l
A kérdező hozzászólása: hát fel van fázva de még sose panaszkodott ilyenre hogy véreset pisilt volna, csak inkább kiírtam ki mit tud róla mert miután elmúlik neki szerdától kezdheti el a bogyót mert onnantól kezdõdik a levél ez meg egy pénteki nap történt csak most egy kicsit be vagyunk parálva :S
Nem kell megijedni. Ha az elõzõ levelet rendesen végigszedte (nem hagyott ki szemet, stb.), akkor ugyanúgy lehet szexelni minden más védekezés nélkül a szünetben is. Olvassátok el a tájékoztatót! Biztosan benne van. A véres pisilés pedig nem játék, jobb lenne, ha elmenne orvoshoz vele. 23/l

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!