Találatok a következő kifejezésre: A baratnommel csinaltuk (119 db)

Át kell adni valakinek az admin jogot, aztán õ majd kitöröl téged.
A kérdező hozzászólása: Jó , köszi.
Csináljon, mégegy tesztet elõször. Aztán ha az is negatív keressen fel egy orvost.
Paráztok mert nem védekeztek? Ha meg védekeztetek akkor meg minek paráztok? Másnak is késik pár napot hõségben. De kort sem írtál meg semmit csak a para megy, lehet még nem is rendszeres a menszesz. Szóval kérdezni tudni kellene!
4 nap késés? túl korán aggódtok. 2 hét késésnél szoktak tesztet venni. 4 hét késésnél mondjuk a teszt se mutathat pozitívat. lehet hogy csak felfázott a leányzó. tapasztalat. 26/N
A kérdező hozzászólása: 20/F vagyok a bnõm 3 évvel fiatalabb!Védekeztünk óvszerrel!Csak az se 100%!
Nagyon sok oka lehet, hogy késik.Pár nap múlva csináljon még egy tesztet, ha az is negatív, akkor menjen el orvoshoz, mert komoly fertõzése is lehet vagy ciszta, de csak egy sima felfázás is okozhatja.Na meg hát igen, a gumi sem 100%-os és lehet csak a teszt nem mutatja ki a terhességet.De amúgy még évek óta menstruáló nõknek is késhet pár napot.
lehet sokat idegeskedik. tornázzon, ússzon, felülésezzen. ez elõsegíti, hogy megjõjjön
1-2 hét kell hogy kimutatható legyen....

:' (Ezt hogy gondolta? Miért velem csinálták ezt? 4éve vagyok együtt a párommal, a legjobb barátnőmet 3éve ismerem! Megbiztam bennük de átvertek, ma mondta el egy jóismerős barátnőm hogy a barátnőm azzal dicsekedett hogy együtt volt a barátnőmmel!

Még eddig magamba vagyis ide irtam csak le meg egy fiúval beszéltem ezt!! Kivel beszéljek els?nek, mit mondjak nekik? Tehetetlen vagyok!

Legjobb válasz: Zavart érzek az erõben. Túl sok a barátnõ.

Zavart érzek az erõben. Túl sok a barátnõ.
ma mondta el egy jóismerõs barátnõm hogy a barátnõm azzal dicsekedett hogy együtt volt a barátnõmmel! WTF??? Ezt most csak én nem értem?
Mi van? Nekem ezt nem sikerült értelmezni... "ma mondta el egy jóismerõs barátnõm hogy a barátnõm azzal dicsekedett hogy együtt volt a barátnõmmel!" Valaki érti ezt?
Ne gondolj mindjárt a legrosszabbra, lehet, hogy az ismerõsöd félreértett valamit vagy nem olyan "jó"ismerõs, mint hiszed. Szerintem õt vallasd ki (idézõjelben) aztán a pasidat vond kérdõre. Legyél magabiztos, ne lássa, hogy össze vagy törve, eléggé sokkolni fogja. Én remélem, félreértésrõl van szó. Szorítok, írj.
Was makogsz, was hamzige zûrzavar?
"Az egyik haveromnak mondta a legjobb barátnõm hogy együtt a volt a párommal." Együtt a volt párommal, de mi? Vagy együtt volt a volt párommal? Ahhoz semmi közöd. Vagy együtt volt a párommal? Akkor állj elé és kérdezz rá, ne tökölj. Egyébként nekem még az sem világos hogy fiú vagy lány vagy.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat csak nagyon ideges vagyok!! Az egyik haveromnak mondta a legjobb barátnõm hogy együtt a volt a párommal.
A kérdező hozzászólása: Csaj vagyok és lefeküdtek ennyi értetlenkedöt!Csak kifogások vannak de válaszok sehol!
nevetek az elsõ válaszolón :D:D:D:D amúgy meg szerintem ez elég aljas dolog ez, barátnõdet vond elõször kérdõre szerintem, én ezt tenném :O
Ne a válaszadókat hibáztasd, te vagy ideges, te nem tudsz helyesen írni (persze ilyen ideghelyzetben érthetõ...) Szärj mindkettõnek a fejére. Köcsögség volt, amit csináltak.Barátnõdtõl meg pláne, hogy ezzel felvág.
És mire vársz válazt végülis? "Ezt hogy gondolta? Miért velem csinálták ezt?" Erre? Feltételezem úgy gondolták hogy te nem tudod meg. Csinálni meg azért csinálták mert új és izgalmas élmény volt nekik. Azt javaslom ezentúl ne szólitsd a pasid párodnak, mert ez a jelzõ már nem illeti meg, rúgd jól tökön és hagyd szenvedni, vond meg magad tõle. Ha ez szenvedés neki, ha nem akkor pedig annál inkább. Nem tudom milyen élethelyzetben vagy, de ha nem vagytok anyagilag összekötve akkor add ki az útját (barátnõnek szintén), hogy késõbb mi lesz azt majd az idõ eldönti, de ezt a békát ne nyeld le, mert az élet még hosszú, vedd elejét ezeknek a dolgoknak már most.
Én egyikkel sem beszélnék ezentúl!A "párod"-at faképnél hagynám, ha együtt éltek, akkor kalap meg a bot, és soha többet nem adnék magamról jelet nekik!Legyenek boldogok.Nem méltóak arra, h egyáltalán beszélj is velük bármikor!SOha!
21:36 fogalmaz érthetõbben
ez nem leszbikusság, csak kiváncsiság, szerintem jol tettétek
Legközelebb vegyetek be engem is.
Nem leszbi hajlam. De legközelebb csinálhatnátok közösen egy pasival, csak a bizonyosság kedvéért! Pl velem!
Szerintem nem feltétlenül leszbi hajlam. El tudom képzelni, hogy magától nem mert belekezdeni, mert félt, hogy fájni fog, vagy vérezni, meg nem tudta, milyen érzés lesz egyáltalán, és ezért kellett neki még egy csaj, aki ott van mellette, és õ is csinálja vele együtt. Ezzel egybevág az is, hogy tõled nem kérte a bugyi levételét, szóval nem a puncidra volt elsõsorban kíváncsi, csak tényleg azt akarta, hogy ott legyél vele, amikor elõször átesik ezen a dolgon. ;)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) õ kérdezte tõlem .hogy csináltam-e már magamnak én azt mondtam nem (pedig igen ) erre azt válaszolta , hogy még õ sem csinálta és hogy próbáljuk ki együtt . barbikababa! nem nem nyögtem:) én nem vettem le a bugyim sem:D
Megörökíthetted volna eme kalandodat számunkra is egy kis házividi formájában :D
nem voltatok szégyenlõsek? nyögtetek? nem kívántátok egymást meg?
De ott lettem volna. *.*
Kajak lennék most 14éves..:D
Szerintem nem az, csak kíváncsiság.

Hallottatok már a rántott tejberizsről? Ettél már? Finom volt? Te hogy csináltad meg, ha csináltál? Én most ettem először tegnap, egyik barátnőm csinálta. Szerintem nem rossz. Szerinted?

Legjobb válasz: Ahogy édesanyám csinálta: Keményre fõzte a tejberizst, kicsivel keményebbre mint egyébként. Nyujtó-deszkát meglisztezett, oda kiöntötte, és még melegen elsímította kb. 5-6 cm vastagra, és hagyta kihûlni. Utána kockára vágta, tojásba, zsemlemorzsába forgatva, bõ zsírban kisütötte. De ugyanezt megcsinálta nemcsak tejberizsbõl, tejbegrízbõl is. Nekem a zsírtól "kissé csömör" volt, a család többi tagja jóízûen ette.

Ahogy édesanyám csinálta: Keményre fõzte a tejberizst, kicsivel keményebbre mint egyébként. Nyujtó-deszkát meglisztezett, oda kiöntötte, és még melegen elsímította kb. 5-6 cm vastagra, és hagyta kihûlni. Utána kockára vágta, tojásba, zsemlemorzsába forgatva, bõ zsírban kisütötte. De ugyanezt megcsinálta nemcsak tejberizsbõl, tejbegrízbõl is. Nekem a zsírtól "kissé csömör" volt, a család többi tagja jóízûen ette.
én is tejbegrízbõl ismerem, de nekem is sok a jóból:) )
A kérdező hozzászólása: én is hallottam a tejbegrízrõl is, de én tegnap tejberizst ettem :) ) egyébként köszi a válaszokat:) ja igen itt majdnem ugyanaz volt, csak egy ilyen kis golyót csináltak a tejberizsbõl, és meggy volt a közepén. de szerintem egy kis cukorral nem rossz:)
Én ahol dolgoztam étteremb, ott volt meditrrán rízsgolyó. Az sûrü keményebb gyümölcsrízs volt, mandulás anírba kisütve. Én nem szeretm.
A kérdező hozzászólása: húúú, pedig az se lehet rossz :) mondjuk lehet ha eszek is, akkor már más a véleményem, de így tök jól hangzik :D

Még soha nem csináltam autóban, de szeretném meglepni a barátnőmet egy ilyen kalanddal. Akinek bejön, hogy csinálta?

Leállunk olyan helyen, elkezdem simogatni és aztán hátraülünk? Nem kényelmetlen?

Legjobb válasz: ezerféle pózban lehet autóban, nekem sikerült, csak ész kell hozzá. 20F

ezerféle pózban lehet autóban, nekem sikerült, csak ész kell hozzá. 20F
A kérdező hozzászólása: Ha annyira okos vagy, akkor oszd meg velem is...:)
hát igen..mi elõbb simi...aztán kérdezd meg h nem ülünk-e hátra (csak leesik neki)..és pl háton, hason, kutya, bárhogy... és mielõtt mondanák többen is..barátom 197cm:) és elfér ...:) szóval bármilyen póz jó...legalábbis a legtöbben..
nem tudom neten megmutatni, fõleg egyedül, legfõleg nem kocsiban ülök, leírni meg elég nehéz, de ha valaki elég kanos, akkor egy szellõzõ csatornában is megoldja.
Ha jó idõ van és eldugott helyen álltatok meg, akkor kezd egy kis masztival, kis elõjátékkal, majd szálljatok ki és folytassátok a motorháztetõn.
nagyon de nagyon szuper, en utazas kozben hatul a baratnommel, elol meg voltak ketten, az felejthetetlen, a csaj is imadta clyde
Hát mi az anyósülésen szoktuk, hátratoljuk teljesen majd ledöntjük teljesen és lefekszek, õ pedig rám:) Eszméletlen élvezet, hogy nemtudok akkora terpeszt rakni :P meg kutyába is szoktuk és lovaglóba is.Mi a hátsóülésen nem férünk el, kicsi az autó.:) (golf 2) 19/L
én is az ülés hátradöntését javaslom, meg hogy legyen nálad egy pléd vagy valami amit a csaj alá raksz, ha nem akarod hogy punci nedves legyen az ülés. kutyapóz is adja (H)

Mit csináljak első szeretkezésünkkor a barátnőmmel, hogy ne vegye észre, hogy én még nem csináltam olyat? Én is lány vagyok.20éves.

Legjobb válasz: Miért hazuttad azt neki ,hogy már csináltad? Egyébként többnyire azt ami neked is jó.

Miért hazuttad azt neki , hogy már csináltad? Egyébként többnyire azt ami neked is jó.
Hát még magaddal sem csináltál olyat? Csináld vele azt, ami neked is jól esne.
csináld amit jól esik. nem kell félni gyerek játék.
Titeket hatosagilag be kene tiltani, annyira hulyek vagytok...
" Ez normalis?" "Gumi nelkul csinaltuk" Nem, nem normális, felelõtlen taknyos idióták vagytok...
ó Isten adja hogy terhes legyen, csak hogy tanulj egy kis felelõsséget te szánalmas ....
Köze nincs a szüzesség elvesztéséhez! És miért nem a barátnõd kérdez/van azon hogy megoldjátok a problémát?! Szar egy nõt fogtál ki, keress egy normálisat!
Szia! A legjobb barátnõm ugyanígy volt, mikor elvesztette a szüzességét! Ez teljesen normális, mert a szervezet hormonháztartása megváltozik a szex hatására. Ja...és a teszthez minimum 2 hétnek el kell telnie az aktustól számítva ahhoz hogy kimutasson bármit is. Csak egy jótanács! --> Legközelebb használjatok gumit, ha nem akartok gyereket nevelni, vagy esetleg abortuszt! ;)
A kérdező hozzászólása: egy hetest vettem
Az elsõ teszttel két hetet várni kell.
Elõfordulhat. De lehet stressztõl vagy idõjárás-változástól is, hogy késik.
A kérdező hozzászólása: 12 napja biztonsag kedveert 4 tesztet vettem. mind negativ. igen mert azt mondta h csak akkor fekszik le velem ha eljegyzem. en meg vartam mert nagyon szeretem.
Most vetted el a szüzességét, de már el volt jegyezve? :O Bármitõl késhet, sõt, hiába lett negatív a teszt, az se feltétlen kizárható, néha "álnegatívat" mutat. Jó lenne tudni, mikor történt az aktus.
A kérdező hozzászólása: normalisan valaszoljatok. a tobbi nem erdekell. es az se lenne baj ha terhes lenne. es 19 vagyok o meg 18. 2 honap mulva 19 lessz o is. es mar eljegyeztem. csak felek h valami baja lett h enyit kesik a havija. pls. a kerdesre valaszoljatok.
nekem anno késett 1-másfél hetet... de legközelebb GUMIVAL csináljátok és nincs para! :)

Ma orálisan elégetettem ki a baratnőmet, miközbe amikor csináltam neki azt vettem észre hogy sokszor megremeg a lába, az jót vagy rosszat jelent?

alapjában véve egy csendes tipus, ezert a hangokból nemtudtam következtetni arra hogy jól csináltam-e vagy sem... Csak vannak azok a remegő lábak..abból mire lehet következtetni?

Legjobb válasz: Nyugodt lehetsz, jól csináltad... S amikor remegett a lába emlékezz vissza mikor volt, s csináld úgy legközelebb is! :D Hálás lesz! Mikor váltotok szerintem simán le is fogja nyelni neked magától úgy fel lesz dobva!

Nyugodt lehetsz, jól csináltad... S amikor remegett a lába emlékezz vissza mikor volt, s csináld úgy legközelebb is! :D Hálás lesz! Mikor váltotok szerintem simán le is fogja nyelni neked magától úgy fel lesz dobva!
jólcsináltad ne aggódj :D 20L
Lábremegés. :) Az jót jelenthet 90% rá az esély, hogy jobban nem is csinálhatnád. Ha ezt õ megerõsíti akkor 100%. :)
Egyszerûbb lenne Õt kérdezni. Nálam (gondolom másoknál is)van egy pont, amit ha sokáig nyalogat, simogat beleremegek, viszont az érzés semleges.Sõt, ha sokáig csinálná inkább kellemetlen... Viszont azzal teljesen egyetértek, hogy ha a csípõjét emelgeti, akkor biztosan jó úton haladsz...
De ez még csak azt jelenti, hogy jó úton jársz.Ha majd a csípõjét is felemeli és lökõ mozdulatokat csinál, ugyanúgy remegõ lábakkal...na akkor lesz telitalálat. :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) megnyugodtam akkor :)
Ja ja! Ha emeli a csípõjét és huzza a fejed a nunira na akkor lehet bármit kérni!! ;-)
Fingani akart, csak visszafogta magát...
Fél tõled.
nyugi, szokták
Szia! Én minden alkalommal szoktam, de nem végig csak amikor épp kedvem tartja. Ettõl függetlenül még a Párommal minden rendben, szerintem egyszerûen tökéletes az ágyban. De én így még jobban élvezem. :-) 20/L
Nem baj, hogy csinálja, mert az neki nagyon jó. Fokozta az érzést vagyis besegített. Én így mondanám. Inkább az õ keze legyn ott mint másik fiúnak a keze;)
Nem szeretem, ha kézzel csinálják nekem. Vagy mert ennyi érzékeny vagyok, vagy mert eddig soha senki nem csinálta jól. Meg nem is szeretem, ha rá kell segíteni. Megy az anélkül is. :)
ebbe semmi rossz sincs..nekem ez szexy, és csak jobban meghozza a kedvem..:)
Ez annyit jelent, hogy nehez tud hüvelybe elmenni. Vagy most análról van szó?
Az egyik lány csinálja a másik nem, van ilyen, nem vagy sz_r.
Hát szerintem nem nagy problem
...és nem volt izgató a számodra?
semmi rossz nincs benne, csak egy kis plusz... olyan mint a ketchup a kajára :D magában a ketchup nem valami finom és nem is laktató, viszont a kaja az jó anélkül is, csak vele még finomabb, ennyi...
En is mindig szoktam csak igy tudok elmenni:/ De nem olyan nagy gond ez:) legalabb igy sikerul. Ettol fuggetlenul o nagyon jo, nem az o hibaja, hogy "siman" nem megy:) Sokszor meg o rakja oda a kezem, mert szerinte nagyon szexi:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!