Találatok a következő kifejezésre: A baratnomet multkor (33 db)

Normális, ha ezért nem tetszik a barátnőm múltja?

Barátnőm 23 éves és eddig 16 pasival volt persze amiről tudok. Ezek közül volt komoly kapcsolata, jó párat megcsalt, és nagy része csak egyéjszakás volt. Tudom semmi közöm a múltjához de szerintem ez nem szokványos. 25/f

Legjobb válasz: Ha már konzekvenciát akarsz ebbõl levonni,akkor ne azon agyalj hogy 16 vagy 17,hanem hogy milyen kapcsolatok voltak,mi vezetett a szakításhoz,stb.Bár soha nem értettem mi értelme kutakodni a múltban.

Ha már konzekvenciát akarsz ebbõl levonni, akkor ne azon agyalj hogy 16 vagy 17, hanem hogy milyen kapcsolatok voltak, mi vezetett a szakításhoz, stb.Bár soha nem értettem mi értelme kutakodni a múltban.
A múlt, az a múlt, a jelen, meg a jelen. Én 22 vagyok és 10 pasim volt eddig. Szóval...
A sok ribanc h magyarázkodik. Ha neked jó, h a fél város átment rajta plusz nem is hûséges fajta akkor jó. Azért érdemes a múltban kutakodni, mert könnyen megismerhetõ az ember. Ti felvennétek olyan embert dolgozni, akit már 16 munkahelyrõl kirúgtak, jópárról azért, mert lopott Jah hát igen, így mindjárt más.
Hehe, gondolom, sok barátnõt nem szedtél fel a ribanc-megszégyenítéseddel :)
Nekem volt olyan huszonöt éves pasim, aki tizenvalahány nõvel meg három pasival feküdt le. Engem aztán nem érdekelt, én se vagyok szent.
A kérdező hozzászólása: Jól meg vagyunk, szeretjük egymást ezzel nincs gond. Csak érdekelt a véleményetek. Köszönöm a válaszokat! :)
Volt osztálytársam 15 éves, és egyszer megszámoltuk a pasijait és olyan 30-nál tartottunk. És ismervén a lányt minddel lefeküdt, mert elég könnyûvérû.. Szóval ehhez képest te még örülhetsz:)
ezért nem kell az ilyeneket megbeszélni!!! sztem egyik félnek sem esik jól hallani...
23 évesen már lassan benõ a feje lágya szerintem. Na a múlton agyalj, hanem hogy milyen a kapcsolatotok most.
A kérdező hozzászólása: Mert utólag tudtam meg.
Ha téged ez zavar, akkor miért jöttél össze vele? 20F
A kérdező hozzászólása: :D így van.

A barátnőm multkor leakart szopni. Nagyon jo volt. Azota mindennap csináltuk. De tegnap vhogy nem akart. Mit jelenthet ez?

Legjobb válasz: elõfordulhat hogy nincs kedve hozzá, nem is értem minek ezen kiakadni :)

elõfordulhat hogy nincs kedve hozzá, nem is értem minek ezen kiakadni :)
Egy nap szopi-szabit adj már neki..
jézus, nektek még kisautókkal meg barbikkal kéne játszanotok, nem egymással!!!! a megfogalmazásodból ítélve nem vagy több 12-13 évesnél.
szakítani akar XD ne menj már ennyire bele, 1szer nem hú de zar.
ha megadod a csajod számát megkérdezem én neked, ha már ilyen [email protected] vagy, hogy nem Õt hanem Minket kérdezel...
Ideje fürödni!
Mostmár értem a közmondást: "több nap mint kolbász"

Zavar a barátnőm múltja!Hogy tudnám túltenni magamat ezen a problémán?

1 éves kapcsolatban élek egy 29 éves lánnyal,nagyon tökéletes a kapcsolatunk,szeretjük egymást!Egy problémám van a barátn?mmel,kiderült,hogy régebben rengeteg kapcsolata volt,rengeteg mindent kipróbált az életben,a

Legjobb válasz: Nyugodtan tedd túl magad rajta!A párom és én hasonló cipõben járunk.A báriti társaságaink éppen aktuális álompárja vagyunk,de mindketten elég sokmindenen átmentünk.Sok kapcsolat,csalások,csalódások stb...Most ott tartunk,h januárban esküszünk,és várjuk elsõ gyermekünket. Egy dolgot gondolj végig:Azt a nõt szereted,aki most éppen melletted,veled él?Ha igen,akkor azt is gondold végig,h azért lett az akiért megveszel,amin átment.Szerintem ne láss rémeket,mert ez csak megmérgezi a dolgot.

Nyugodtan tedd túl magad rajta!A párom és én hasonló cipõben járunk.A báriti társaságaink éppen aktuális álompárja vagyunk, de mindketten elég sokmindenen átmentünk.Sok kapcsolat, csalások, csalódások stb...Most ott tartunk, h januárban esküszünk, és várjuk elsõ gyermekünket. Egy dolgot gondolj végig:Azt a nõt szereted, aki most éppen melletted, veled él?Ha igen, akkor azt is gondold végig, h azért lett az akiért megveszel, amin átment.Szerintem ne láss rémeket, mert ez csak megmérgezi a dolgot.
Szia Józsi! Szerintem ezt a dolgot magadban kellene tisztázni! Mindenkinek van múltja, biztosan neked is voltak olyan dolgaid, amit nem szívesen emlegetsz a párodnak. Nézd, õ mégis elmondta neked. Ebbõl számomra az tûnik ki, hogy mély érzések kötik hozzád. Szeretné, ha megértenéd, hogy ki is volt õ egykor valójában! Nagyon értett nõnek tartom a párodat! Miért? Azért, mert felvállja azt a nõt is, aki egykor volt. Hidd el, hogy szerintem ezt kevesen teszik meg a mai világban. Légy rá büszke, hogy megosztja veled mindazt, amit fontosnak tart. Nem szégyelli kimondani! 29 évesen persze, hogy eljut odáig egy nõ- szerencsés esetben- kipróbál "mindent". Miért ne?! Hisz errõl szól az élet! Úgy látszik, ha kiteregeti neked a múltját, attól még nem lesz ugyanolyan nõ! Azt látom, hogy te félsz és görcsösen kezeled ezt a helyzeted! Ha zavar, beszéld meg vele. Biztosan megérti, de ne hagyd magadban õrlõdni. Jobban esne, ha egy úgy mond tökéletes nõ képe lenne elõtted, akinek nincsen hibái? Nem hinném! Ilyen nõ nincsen!Ha úgy érzed, hogy neked is van mit mondanod a múltadról, akkor légy rá te is nyitott, ha nem megy, ne erõltesd! Egyet tanácsolok neked, ha bármikor felmerül a múltjával kapcsolatos kérdésed, akkor beszéld meg vele! Lássa azt, hogy te is felnõttél ehhez a feladathoz. Ne görcsölj, szeresd úgy, ahogy most van. Fogadd el a múltjával és az összes bakijaival együtt, mert errõl szól a kölcsönös szerelem és tisztelet! Sok sikert! A
az az igazság hogy bennem felmerülne hogy esetleg megint megpróbálja lánnyal.és ha elõállna az 5lettel hogy 3asban, 4esben ......az kicsit padlóra küldene. és ha mindent ki akar próbálni télleg akkor fogja hozni az 5leteket.de ha te birod akkor hajrá.a múltját nem fogod tudni elfelejteni ha elõáll az elöbb említett helyzet.viszont ha megbeszéltitek hogy ki mit szeretne akkor menni fog a dolgo:Dsok szerencsét:D
Szia Józsi! Hát szerintem sem lehet figyelmen kívûl hagyni ezt a tényt..A barátnõddel alaposan beszélgess el, és kérdezd meg hogy komolyan gondolja-e..Remélem segíthettem..Szia!
Ha szeret és te viszont szereted nincs baj.Õ nem most vágyik ezekre a dolgokra ez a múltja.Szerintem nem is baj, hogy kipróbált mindent ezek után már nincs mire vágynia kamaszos kiélési próblémája sem lesz.Ne törödj a múltal ha minden rendben van veletek ha érzed is, hogy szeret.Mindenki jön egy puttonnyal a múltjából ki ilyennel ki olyannal.Szerintem elõre és ne hátra nézz.szurkolok

Múltkor a barátnömmel szeretkeztünk és mikor orálisan elégitett ki nem szóltam neki mielött elmegyek és egyenesen az orrába élveztem :S nem tudok a szemébe nézni napok óta. Mit tegyek?

ö aztmondja hogy el is felejtette de hát azért ez elég gáz szerintem

Legjobb válasz: nyugi! tuléli ,de legközelebb légy figyelemesebb! a barátnöd elnézi neked hisz szeret!

nyugi! tuléli , de legközelebb légy figyelemesebb! a barátnöd elnézi neked hisz szeret!
Jó kis párkapcsolat lehet a tiétek, ha ennyire bízol a barátnõdben. :) Azt mondta: "már el is felejtette". Miért nem lehet ezt elhinni neki?
nekem is ment már az orromba :D ez van, nem olyan gáz
aaaa szerintem a csajod siman elnezi a bakit..:) )
te szûz voltál?
A kérdező hozzászólása: Igen. mint kiderült Õ sem
hogy érted? Olyannal volt akit te nem csípsz?
A kérdező hozzászólása: mi van ha ennél bonyolultabb a dolog?
úgy értem h a múlton nem tudsz változtatni, el kell fogadni. Túrázhatsz rajta de ez max.a kapcsolatotokat kezdi ki.
A kérdező hozzászólása: Szerintem múlt jelen jövõ között nincs akkora különbség mint sokan képzelik, de ez csak az én véleményem.
aki ezt nem érzi az miért lenne beteg vagy miért szeretné kevésbé a párját? Az a múlt, ez meg a jelen. Ez is õ hozzá tartozik ezzel együtt kell elfogadni.
Ez engem is érdekelne, hogy mi ennek az ellenszere :) 18/L
A kérdező hozzászólása: Szerintem ez természetes dolog valamilyen szinten. Akiben nincs ilyen az vagy beteg vagy nem szereti elégé a párját. Kérdés: mit lehet tenni elenne?
Bennem is van egy ilyen érzés, bár nem mindenkinél. A helyzet csak rosszabb ha tudom is, hogy ki volt és nem egy Don Juan az illetõ, akkor elég borzasztó elképzelni :D
A kérdező hozzászólása: lehet
mert csökött vagy
Talán mert, uralni akarod, bár ismerni kellene téged h rájöjjünk erre. De sürgõsen változtass ezen.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok szûz
Nem tudom, engem se és a páromat se zavarja, hogy mindkettõnknek volt a másik elõtt párkapcsolata.
ilyen helyzetben még nem voltam. Az már régen volt h a b.nõd vele volt. Hiába bánja õ is ezen már nem lehet változtatni, (biztos nagy szavak ezek de) meg kell tanulni együtt élni ezzel. Ugyanakkor az elõzõ kommented válasz a kérdésedre.
"Ez már 2szer fordult elõ mikor lánnyal voltam." Mi volt amikor fiúval voltál?
Túl izgultad a dolgot lazíts
ha stresszelj rá. ennyi. :)
az idõzítés.
Nem vagy homokos nyugi. Stresszelsz, azért nem áll fel, egészen más ám úgy izgatni egymást, ha ruha van rajtatok vagy meztelen. Meg kell szoknod a puncit.
Ki ujjazott meg kit?
#4, Már elnézést de miért is gondolta én rosszra? Tudtommal a melegség elfogadott dolog, tehát a homofób megnyilvánulásaidat tartsad meg magadnak légy szíves.
Homár lehetsz :/ nincs kiút
Boci Boci Tarka 2: Hát te már megint akciózol? :D Amúyg jókat nevetek. :D
1. nem kell egybõl rosszra gondolni xddd "de mikor õ benyúlt a sliccemen nem" nem volt merevedés? normálisnak mondható...
A kérdező hozzászólása: -.-
Meleg van egy kicsit Nem?

Elárulnád a prostizós múltadat a leendő komoly barátnődnek, feleségednek?

Õszinte válaszokat! Kort is kérek:) 21L

Legjobb válasz: nem 8f

nem 8f
Én elárultam, amikor szóbakerült:) 22/f
Én igen! Ha tudnám, hogy komoly a dolog, akkor nem szégyellném, hiszen a kapcsolatok egyik alappillére az õszinteség. Nyugodtan hozd fel a témát. Ha szeret, nem fog kiborulni.
12:57 " Ha szeret, nem fog kiborulni." Csak akkor fog kiborulni.. Úgyhogy értékeld át a kapcsolatodat! :Dddd
Soha nem voltam prostival. No nem a fizetésért kapott érzelem mentes szex taszít, csak egyszerûen undorítónak tartom, hogy valaki olyanhoz érjek hozzá akit azon a héten már 20-an összeg.eciztek.
13:20-as vagyok 25/F (ez lemaradt)
Nekem a Párom elmondta, hogy régebben volt dolga "hivatásosakkal". Akkor volt 23 éves. Nem csináltam belõle nagy ügyet, egyedül arra kérdeztem rá, hogy húzott-e gumit. Azt válaszolta, hogy természetesen mindig. Innentõl meg mi bajom lehetne vele? Mellettem ne csináljon ilyet és nincs gond :)
Nem voltam prostinál de ha egyszer elmegyek és késõbb barátnõm lesz akkor nem fogom neki elmondani. Elég kiábrándító dolog ez a lányoknak. A prostis múlt mégse börtönös múlt:D
Nem mondanám el. Egyáltalán mi szükség van rá? Hogy elmondd? A legszerényebb pasas is elszemtelenedne ettõl, aztán ezért csak megutálnád. Semmi köze a múltadhoz. Kevésbé cikis dologgal visszaélt már pasim. N 36
onnan h kommentet ír ide és azt mondja h K*RVAJÓVOLT <3
:) ) Hallgatott-->nem elvezte. ezwan.:D
hehh.. te már csak tudod ;)
Úgy hogy...ohh de jó vagy ne hagyd abba, ohh igen kicsim úú úhh áhh mindjárt elmegyek ettõl! Ha ezt hallod, na AKKOR kielégítetted, egyébként sanszos hogy nem elégítetted ki. Használd közben a kezedet is!
Kérdezd meg. Valahogy így "Kicsim múltkor úgy csendben voltál orál közben, jó volt? Vagy változtassak valamin?" Ha nincs kómában ezzel a végére járhatsz:D
örülhetsz ha legközelebb szinlel. :)
multkor én is azzal elégítettem ki. vágod én is azt hittem elcsesztem vmit.. de aztán legváratlanabb pillanatban, pár hétre rá mondta h naon élvezte és h ismételjük meg.. szval no para

Mit csináljak a barátnőmmel? Nagyon nagy szájú, sz*rik mindenbe egyfolytába autókázik. Múltkor elmentünk bulizni, aztán megtépett egy lányt ( a volt barátja vele feküdt le).

Teljesen kifordult magából, nem ilyenek ismertem meg.Meg a másik éhezteti magát. Napi 3 órát tölt a konditerembe.. Hogy segítsek neki? nem akarom elveszíteni.! köszönöm a válaszokat.! 21F

Legjobb válasz: Talán néha mondd meg neki, hogy ne legyen már ekkora tapír. Vegyen vissza magából, mert így nem tetszik neked :)

Talán néha mondd meg neki, hogy ne legyen már ekkora tapír. Vegyen vissza magából, mert így nem tetszik neked :)
Hidd el találsz normális lányt is!
Érdekes dolog a lány a barátnõd ugyebár és az exe csaját tépi meg?
Higgy nekem, ha már így írsz róla akkor már lemondtál róla!
Ez a lány túlságosan "lelkibeteg" (éheztetés) valószínû éretlen még/sok baja van önmagával/nem ismeri magát. NEM érett egy kapcsolatra. Te megpróbáltál segítséget kérni. Szerintem ne foglalkozz vele.
Egyértelmû visszaakarja kapni az exét, azért fogyasztja magát tépi a csajt akivel az összefeküdt te meg addig kellesz mig meg nem szerzi az exét, vagy egy jobbat nálad, sorry.
Hülye k.rva, dobd a p!csába.
ha igy irsz róla, te sem szereted
Nem véletlenül egy 17-18 éves lányról van szó, és nem lakik véletlenül Budapesten?
A kérdező hozzászólása: Nem 20 éves. és nem Pesti.
Szerintem attól van h folyamatosan éhes, nem kap a szervezet rendesen táplálékot, vitaminokat, ásvnyianyagokat, ha még edz, akkor még többet veszít..

Én és a barátnőm szüzek vagyunk, de a multkor odacseppentem amikor elélveztem, ez mennyire baj?

A baj az volt hogy pár csepp odacseppent az ? nemiszervére. Õ utána hamar kiment és szappannal megmosakodott. Az lenne a kérdésem, lehet baj bel?le? Mármint gyerek?

Legjobb válasz: Jajj...nem.

Jajj...nem.
ha nem jutott a hüvelyébe akkor nem lehet baj!
Jah, hogy te fiú vagy, azt hittem leszbikusokról van szó :D:D Azért baj, mert nem vettetek be XD P/SZ
8asikrek...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!