Találatok a következő kifejezésre: A baratnom eloszor fog fogamzasgatlot (2 db)

A baratnom most eloszor fog fogamzasgatlot szedni, s meg nem tom milyen mikor beleelvezek, jobb erzes ovszer nelkul s ha beleelvezek az nem folyik ki?

Legjobb válasz: A Discovery TV - ben láttam a következõt : a hüvelybe jutott ondó, - amely tartalmaz fehérjét, ásványi sókat, stb -, a hüvely falán keresztül felszívódik, és a testben hasznosul. Nyilvánvalóan az is, ami a gyomorba kerül !

A Discovery TV - ben láttam a következõt : a hüvelybe jutott ondó, - amely tartalmaz fehérjét, ásványi sókat, stb -, a hüvely falán keresztül felszívódik, és a testben hasznosul. Nyilvánvalóan az is, ami a gyomorba kerül !
Hû :) Ez szép.. Mármint .. ami abból az emberbõl "van", akit imádok, azonosul az én testemben.. hát ez tetszik :) Én is majdnem feltettem ezt a kérdést.. :) Csak ez még cikibb.. "mi lesz azzal amit belémélvez... " Köszi nekem is!
Hát nem tudom, nálam ki szokott folyni utánna, de nem használunk törölközõt, hanem amikor kiveszi akkor zsepivel letörli a péniszét és én is a puncimhoz teszek zsepit, hogy felfogjam a kifolyó spermát, van amikor fel is állok hogy kifollyon ami ki akar, és nem szokott napokon kersztül távozni, mint ahogy az elõttem szóló írta. Olyan már volt hogy másnap reggelre volt kicsi a bugyimon, de ennyi. Ami bent marad az elindul megtermékenyíteni a petesejtett, de a tabi megakadályozza és utánna elhalnak a kicsi fickók.
Sokkal jobb lesz mindkettõtöknek óvszer nélkül. Amikor kihúzod a péniszed a barátnõd hüvelyébõl, akkor kifolyik az ondó. Ezért ha nem akarjátok, hogy az agynemû, vagy a ruhátok vagy bármi olyan legyen, célszerû egy törülközõt vagy lepedõt magatok alá teríteni.
A kérdező hozzászólása: egy resze kifolyik s ami bentmarad azzal mi lesz?
Nem folyik az ki rögtön, hanem a következõ napokban "folyásként" távozik a barátnõd hüvelyébõl, max. használhat tisztasági betétet, de nem olyan vészes az a folyás!!! És óvszer nélkül sokkal jobb mindkettõtöknek!

Most fogunk először fogamzásgátlót használni de félek egy kicsit Ha barátnőm elkezdi szedni a foamzásgátlót akkor már nyugodtan bele lehet élvezni?

Ha elkezdi szedni felborul a menszesze és késhet neki?? Mert ha késne megilyednénk egy kcsit.

Legjobb válasz: Nem. A fogamzásgátló lényege, hogy "álterhességet" hoz létre, tehát nincs petesejt, ami megtermékenyülhetne. Ahogy szedi a tablettákat, úgy minden levél között van egy párnapos szünet, amikor meg kell, hogy jöjjön neki. A betegtájékoztatóra rá van írva, hogy legalább hány hétig kell szedni ahhoz, hogy teljes védelmet nyújtson. Szerintem olvassátok el mindenképpen, egy csomó dolog le van írva, amit én most lusta leszek elmagyarázni.

Nem. A fogamzásgátló lényege, hogy "álterhességet" hoz létre, tehát nincs petesejt, ami megtermékenyülhetne. Ahogy szedi a tablettákat, úgy minden levél között van egy párnapos szünet, amikor meg kell, hogy jöjjön neki. A betegtájékoztatóra rá van írva, hogy legalább hány hétig kell szedni ahhoz, hogy teljes védelmet nyújtson. Szerintem olvassátok el mindenképpen, egy csomó dolog le van írva, amit én most lusta leszek elmagyarázni.
Kérdezd meg mi a bogyója neve, biztos a neten is fent van a használati utasítás. Egy ideig szedni kell amíg biztonságot nyújt, és pont, hogy beállítja a ciklusát 28 napra.
A nõgyógyász majd a gyógyszer mellé megfelelõen kioktatja a barátnõdet ne félj, ha gondolod kísérd el! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat:) Am neki nem is 28 napra jön meg mint a többi nõnél hanem 30-32 de hogy miért azt nem tudom :S
Nem minden nõnek jön meg a 28. napra, ez csak az "átlag". Rengeteg nõnek jön meg 30-34. napra. Teljesen normális.:)
Ha elkezdi szedni a tablettát, akkor 28 napos ciklusa lesz tõle :) Mivel mesterséges ciklus, teljesen mindegy elõtte hány napos volt neki, elõtte például nekem 35 napos volt, most a tablettától 28.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!