Találatok a következő kifejezésre: A baratnom eloszor fog (7 db)

A barátnommal először fogok lefeküdni. Mit tegyek? (többi alul)

De a mellem nagyon kicsi, szinte nincs is semekkora csak a bimbó, ha hátrafekszem meg teljesen semmi, push up- melltartót hordok, mert husisabb vagyok és hülyén mutatok úgy hogy mindenem kicsit nagyobb, de a mellem pici. és nagyon tartok attól hogy amikor simogatni akarja nem tudjam mert nincs.

Legjobb válasz: "baratnommal" el nem tudom képzelni, hogy lehetne ezt a szót még kevésbé egyértelmûvé tenni, hogy barátra vagy barátnõre gondolsz-e

"baratnommal" el nem tudom képzelni, hogy lehetne ezt a szót még kevésbé egyértelmûvé tenni, hogy barátra vagy barátnõre gondolsz-e
aludj!
ha valóba szeret a barátod akkor elfogad olyannak amilyen vagy meg nem a melledtõl fog mulni hogy milyen lessz az együtt lét hanem egymáson
Nem kértél oktatást, de mégis adok. 1: A szex egy kapcsolatban nem "durrbele" dolog. Így tuti tök sz.r lesz. Nem ismeritek a másik testét, jó esetben is max egymásnak estek, mint tót az anyjának . 2: Ilyen frusztrációkkal ugyancsak tuti sz.r lesz a dolog. Ha egész végig azon kattogsz, hogy vajon hogy tetszik neki a melled, akkor ott nem vár rád túl sok élvezet. 3: Ha az a kérdés, hogy szerelmes-e egyáltalán beléd, akkor lehet nem kéne szétnyitni a lábad??
Ha egy fiú eljut egy lánnyal odaáig, és azt mondja, na jó, én ebbõl köszönöm szépen nem kérek, akkor minimum leprásnak kellene lennie a csajnak. Szóval, ha elhagy, akkor is max. utána, de akkor magáról állít ki szegénységi bizonyítványt.
Szerintem oltari hulyeseget csinalsz... De legalabb neki lesz egy jo esteje max, te meg ugy jarsz ahogy fogsz..
A kérdező hozzászólása: és ha nem szerelmes belém? akkor otthagy vagy mi?!
Hát eléggé rossz lesz vele az elsõ szex ha közben ilyeneken fogsz izgulni, hogy milyen ocsmány vagy. Te amúgy is ezt kaptad, ilyen vagy. Alap szabály, hogy amin az ember nem tud változtatni azon kár izgulni. Ez biztató jellegû hozzászólás akart lenni, csak nincs szociális érzékem.
A kérdező hozzászólása: nem ismerjük egymást olyan régóta. nemsoká megyek át hozzá és meglesznek a dolgok..(nem kérek oktatást arról hogy még várjak)
ha szeret akkor nem érdekli:)
de minek szexeltek, ha még elõtte semmi nem volt?
tudsz bármit is tenni? nem. bízz benne, hogy nem a push up melltartó miatt lett a "barátod".
A kérdező hozzászólása: nem :D
13 éves vagy?
A kérdező hozzászólása: barátra. bocsánat
Ha a párod igazán szeret akkor elfogad olyannak amilyen vagy.
FEküdj le vele. Mivel kicsi a melled (sõt, azt nem is lehet annak nevezni), ritka lesz benned a lõcse, mint a fehér holló egy egy nyári délután 15:23 perckor a parlament elõtti nyárfabokron. Szóval senkinek nem fogsz kelleni. Pláne a push up melltartód miatt. Leveszed és a nagy semm fogadja az illetõt. Szánalmas!

A barátnőmmel most fogunk lefeküdni először, mire figyeljek? (lány-lány)

Eléggé félek, mert ez lesz az első alkalom mindkettőnknek. Tanácsokat szeretnék kérni, hogy mire figyeljek oda, hogy felejthetetlen legyen :) 19 évesek vagyunk.

Legjobb válasz: egymásra figyeljetek hogy mindkettõknek jó legyen.

egymásra figyeljetek hogy mindkettõknek jó legyen.
Ha figyeltek egymásra, arra, hogy mit szeretnétek, akkor nem lesz semmi gáz. Nem kell rágörcsölni. Van szátok, ha valamit szeretnél vagy valamit máshogy szeretnél, akkor megmondod neki. Mindent meglehet beszélni. Elsõre biztos kicsit ügyetlenek lesztek, de nem egyáltalán nem baj. Nem kell elsietni.
3. vagyok. Igaza van a 2. válaszolónak! Tessék beszélgetni, hogy mit szeretnétek egymástól, mi hogyan jó Nektek!!!
Különösebben nem kell semmire figyelni, csak arra, hogy csak azt csináljátok ami mindkettõtöknek ugyanolyan jól esik! Gyengédek és türelmesek legyetek egymáshoz!
Szia! Beszéljétek meg, hogy ki mit szeret, de menni fog az magától is. Kis bemelegités után ösztönösen fogjátok csinálni. Elmesééled majd, hogy alakult? Sok sikert...
Hát... Felcsatolható mûpénisz legyen betárazva, mert anélkül elég egysíkú lesz, az biztos. :)
igen, csak ennyi :) az utolsó hozzászóló jól mondja, nem szeretném kitárni ezt mindenki elé, azért remélem megértitek ;)
Szerintem érthetõ, hogy nem akarja kitárni ide mindenki elé a részleteket. Bár nem mondom, én is szívesen olvasnám, de a helyében én sem írnám le ide.
igen igen légyszives ird le részletesebben picit , hogy is történt olyan jó olvasni az ilyeneket:) visszaidézi a szép emlékeket:)
ÓÓÓÓ, csak ennyi? Kicsit bõvebben nem lehet?:) Amúgy gratula!
A kérdező hozzászólása: Minden tökéletes volt, köszi a segítséget:)
Arra figyeljetek hogy engem is meghívjatok!39/f
Arra, h nehogy terhes légy! :D

Most fogunk a barátnőmmel először szexelni és nem tudom hogyan kezdjek neki a péniszszörzetem leborotválásához, úgy mondjuk ahogy az arcomon borotválom a szőrt hogy borotvahabbal vagy csak simán?

Legjobb válasz: Én régebben borotvahabbal toltam, de a kórházban mûtét elõtt szárazon tolták le egy 100Ft-os eldobhatóssal. Ezután én is így csináltam, de legutóbb kipersegett a bõröm, visszatérek a nedves módszerhez.

Én régebben borotvahabbal toltam, de a kórházban mûtét elõtt szárazon tolták le egy 100Ft-os eldobhatóssal. Ezután én is így csináltam, de legutóbb kipersegett a bõröm, visszatérek a nedves módszerhez.
Elõször nullás géppel vágd le a nagyját utána jöhet a borotva használhatsz habot is utána hintõporozd be.Arra készülj hogy mikor nõni kezd vakarni fogod mint állat.
A kérdező hozzászólása: Kösz:D
igen, elõtte géppel, majd zuhany alatt, szépen óvatosan! :) de mindenképpen vízesen.

Leszeretnék feküdni a barátnőmmel, de a farkam 19 cm hosszú és félek, hogy fájni fog neki. Amikor először belédugom a farkamat akkor ne toljam teljesen be, hanem húzzam ki és csak utána, vagy hogy?

Segítenétek, hogy hogy csináljam, mert most fogom először csinálni!

Legjobb válasz: 19 centi egyáltalán nem nagy te nagyképû ficsúr

19 centi egyáltalán nem nagy te nagyképû ficsúr
Csak szeretnéd h akkora legyen kisfiam! Itt mindenkinek 19 cm legaláb...persze...
A kérdező hozzászólása: komolyan ekkora
Szeribtem fokozatosan haladj beljebb es beljebb es ha szol hogy faj akkor ne menny tovabb!:)
végre valaki nem azon aggódik, hogy kicsi!
megbeszélitek, majd ha nem jó neki, szól, te is figyelj oda
Ha figyelsz a barátnõdre közben, akkor pontosan tudni fogod, hogy meddig told be neki, mire izgulj jobban és mennyit bír. Nem lesz gond, ne aggódj, csak figyelj rá, és ha látod, hogy nem bírja, vagy szól, akkor állj meg várj, és ne siess!
Szerintem fájni fog neki az elsõ alkalom amikor átszakad a szûzhártyájá. Amugy nem feltétlen számít nagynak. Hány éves vagy? Attol függ
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok

A baratnom most eloszor fog fogamzasgatlot szedni, s meg nem tom milyen mikor beleelvezek, jobb erzes ovszer nelkul s ha beleelvezek az nem folyik ki?

Legjobb válasz: A Discovery TV - ben láttam a következõt : a hüvelybe jutott ondó, - amely tartalmaz fehérjét, ásványi sókat, stb -, a hüvely falán keresztül felszívódik, és a testben hasznosul. Nyilvánvalóan az is, ami a gyomorba kerül !

A Discovery TV - ben láttam a következõt : a hüvelybe jutott ondó, - amely tartalmaz fehérjét, ásványi sókat, stb -, a hüvely falán keresztül felszívódik, és a testben hasznosul. Nyilvánvalóan az is, ami a gyomorba kerül !
Hû :) Ez szép.. Mármint .. ami abból az emberbõl "van", akit imádok, azonosul az én testemben.. hát ez tetszik :) Én is majdnem feltettem ezt a kérdést.. :) Csak ez még cikibb.. "mi lesz azzal amit belémélvez... " Köszi nekem is!
Hát nem tudom, nálam ki szokott folyni utánna, de nem használunk törölközõt, hanem amikor kiveszi akkor zsepivel letörli a péniszét és én is a puncimhoz teszek zsepit, hogy felfogjam a kifolyó spermát, van amikor fel is állok hogy kifollyon ami ki akar, és nem szokott napokon kersztül távozni, mint ahogy az elõttem szóló írta. Olyan már volt hogy másnap reggelre volt kicsi a bugyimon, de ennyi. Ami bent marad az elindul megtermékenyíteni a petesejtett, de a tabi megakadályozza és utánna elhalnak a kicsi fickók.
Sokkal jobb lesz mindkettõtöknek óvszer nélkül. Amikor kihúzod a péniszed a barátnõd hüvelyébõl, akkor kifolyik az ondó. Ezért ha nem akarjátok, hogy az agynemû, vagy a ruhátok vagy bármi olyan legyen, célszerû egy törülközõt vagy lepedõt magatok alá teríteni.
A kérdező hozzászólása: egy resze kifolyik s ami bentmarad azzal mi lesz?
Nem folyik az ki rögtön, hanem a következõ napokban "folyásként" távozik a barátnõd hüvelyébõl, max. használhat tisztasági betétet, de nem olyan vészes az a folyás!!! És óvszer nélkül sokkal jobb mindkettõtöknek!

Most fogunk először fogamzásgátlót használni de félek egy kicsit Ha barátnőm elkezdi szedni a foamzásgátlót akkor már nyugodtan bele lehet élvezni?

Ha elkezdi szedni felborul a menszesze és késhet neki?? Mert ha késne megilyednénk egy kcsit.

Legjobb válasz: Nem. A fogamzásgátló lényege, hogy "álterhességet" hoz létre, tehát nincs petesejt, ami megtermékenyülhetne. Ahogy szedi a tablettákat, úgy minden levél között van egy párnapos szünet, amikor meg kell, hogy jöjjön neki. A betegtájékoztatóra rá van írva, hogy legalább hány hétig kell szedni ahhoz, hogy teljes védelmet nyújtson. Szerintem olvassátok el mindenképpen, egy csomó dolog le van írva, amit én most lusta leszek elmagyarázni.

Nem. A fogamzásgátló lényege, hogy "álterhességet" hoz létre, tehát nincs petesejt, ami megtermékenyülhetne. Ahogy szedi a tablettákat, úgy minden levél között van egy párnapos szünet, amikor meg kell, hogy jöjjön neki. A betegtájékoztatóra rá van írva, hogy legalább hány hétig kell szedni ahhoz, hogy teljes védelmet nyújtson. Szerintem olvassátok el mindenképpen, egy csomó dolog le van írva, amit én most lusta leszek elmagyarázni.
Kérdezd meg mi a bogyója neve, biztos a neten is fent van a használati utasítás. Egy ideig szedni kell amíg biztonságot nyújt, és pont, hogy beállítja a ciklusát 28 napra.
A nõgyógyász majd a gyógyszer mellé megfelelõen kioktatja a barátnõdet ne félj, ha gondolod kísérd el! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat:) Am neki nem is 28 napra jön meg mint a többi nõnél hanem 30-32 de hogy miért azt nem tudom :S
Nem minden nõnek jön meg a 28. napra, ez csak az "átlag". Rengeteg nõnek jön meg 30-34. napra. Teljesen normális.:)
Ha elkezdi szedni a tablettát, akkor 28 napos ciklusa lesz tõle :) Mivel mesterséges ciklus, teljesen mindegy elõtte hány napos volt neki, elõtte például nekem 35 napos volt, most a tablettától 28.

Igaz ha valaki először elkezdi szedni a fog. Gótlót, legelőször akár egy hónapig is tarthat a mesntruációja? Barátnőm ezt mondta. Vagy legalábbis hosszabb ideig mint egy hét.

Legjobb válasz: hát én bizony egész elsõ hónapban véreztem, jó nem úgy mint mikor menstruálok de folyamatosan és több volt mint pecsételés és itt még nagyon sok ilyen lányról olvastam úgyhogy igen elképzelhetõ. de egyébként ha a menzi 5. napján kezdi akkor ez elkerülhetõ, igaz a védelem csak késõbb alakul ki.

hát én bizony egész elsõ hónapban véreztem, jó nem úgy mint mikor menstruálok de folyamatosan és több volt mint pecsételés és itt még nagyon sok ilyen lányról olvastam úgyhogy igen elképzelhetõ. de egyébként ha a menzi 5. napján kezdi akkor ez elkerülhetõ, igaz a védelem csak késõbb alakul ki.
A kérdező hozzászólása: *fog.gátlót bocs
Ez egyáltalán nem igaz. Legalábbis velem nem történt ilyesmi... Csak a két levél közti 1 hetes szünetben jön meg, és általában nem tart tovább 4-6 napnál.
Nem igazán. Ha a mesi elsõ napján kezdi el szedni akkor csak addig tart amíg tart. Lehet áttöréses vérzése az elsõ három hónapban. Van akinél még tovább tart. De a rendes mesije nem húzódik el több mint egy hétig.
A kérdező hozzászólása: értem.. hát állítólag neki egy ismerõsének tartott egy hónapig.... furának tartottam énis. még nem szedem am, most fogok kiiratni, de eeddig 7-8napig szokott tartani mindig. Ha szedni fogom, már kevesebb napig lesz elvileg.. ésgyengébben is úgy tudom.
Igen, én is végig véreztem, volt hogy nem is kicsit. Azért itt is már sokan kérdezték, hogy normális e, mert bizony nem ritka. De túl lehet élni végülis!
De. teljesen igaz. nem féltetlenül jársz így, de elõfordulhat. Nekem nem volt gondom, de sok ismerõsöm így járt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!