Találatok a következő kifejezésre: A baratnom eloszor (108 db)

Egyszerû. Ne ujjazd meg két ujjal... Paraszti logika
- mert nem volt elég elõjáték? - még szûz és szûk? - szorongott és ettõl görcsölt? Amúgy minden kezdõnek javaslom, az ujjazás nem csak az, amikor beledugod, hanem keresd a csiklót, biztos siker!!
Mert gondolom még szûz?
A kérdező hozzászólása: azt ténleg elfelejtettem hogy szûz
Hogy lehet ezt elfelejteni? Nincs ezzel semmi gond, de akkor ne ujjazd két ujjal, nyilván. Majd ha nem fáj neki, az jelenti, hogy tényleg felizgult.
A kérdező hozzászólása: úgy értettem hogy a kérdés be írni hogy még szûz

A barátnommal először fogok lefeküdni. Mit tegyek? (többi alul)

De a mellem nagyon kicsi, szinte nincs is semekkora csak a bimbó, ha hátrafekszem meg teljesen semmi, push up- melltartót hordok, mert husisabb vagyok és hülyén mutatok úgy hogy mindenem kicsit nagyobb, de a mellem pici. és nagyon tartok attól hogy amikor simogatni akarja nem tudjam mert nincs.

Legjobb válasz: "baratnommal" el nem tudom képzelni, hogy lehetne ezt a szót még kevésbé egyértelmûvé tenni, hogy barátra vagy barátnõre gondolsz-e

"baratnommal" el nem tudom képzelni, hogy lehetne ezt a szót még kevésbé egyértelmûvé tenni, hogy barátra vagy barátnõre gondolsz-e
aludj!
ha valóba szeret a barátod akkor elfogad olyannak amilyen vagy meg nem a melledtõl fog mulni hogy milyen lessz az együtt lét hanem egymáson
Nem kértél oktatást, de mégis adok. 1: A szex egy kapcsolatban nem "durrbele" dolog. Így tuti tök sz.r lesz. Nem ismeritek a másik testét, jó esetben is max egymásnak estek, mint tót az anyjának . 2: Ilyen frusztrációkkal ugyancsak tuti sz.r lesz a dolog. Ha egész végig azon kattogsz, hogy vajon hogy tetszik neki a melled, akkor ott nem vár rád túl sok élvezet. 3: Ha az a kérdés, hogy szerelmes-e egyáltalán beléd, akkor lehet nem kéne szétnyitni a lábad??
Ha egy fiú eljut egy lánnyal odaáig, és azt mondja, na jó, én ebbõl köszönöm szépen nem kérek, akkor minimum leprásnak kellene lennie a csajnak. Szóval, ha elhagy, akkor is max. utána, de akkor magáról állít ki szegénységi bizonyítványt.
Szerintem oltari hulyeseget csinalsz... De legalabb neki lesz egy jo esteje max, te meg ugy jarsz ahogy fogsz..
A kérdező hozzászólása: és ha nem szerelmes belém? akkor otthagy vagy mi?!
Hát eléggé rossz lesz vele az elsõ szex ha közben ilyeneken fogsz izgulni, hogy milyen ocsmány vagy. Te amúgy is ezt kaptad, ilyen vagy. Alap szabály, hogy amin az ember nem tud változtatni azon kár izgulni. Ez biztató jellegû hozzászólás akart lenni, csak nincs szociális érzékem.
A kérdező hozzászólása: nem ismerjük egymást olyan régóta. nemsoká megyek át hozzá és meglesznek a dolgok..(nem kérek oktatást arról hogy még várjak)
ha szeret akkor nem érdekli:)
de minek szexeltek, ha még elõtte semmi nem volt?
tudsz bármit is tenni? nem. bízz benne, hogy nem a push up melltartó miatt lett a "barátod".
A kérdező hozzászólása: nem :D
13 éves vagy?
A kérdező hozzászólása: barátra. bocsánat
Ha a párod igazán szeret akkor elfogad olyannak amilyen vagy.
FEküdj le vele. Mivel kicsi a melled (sõt, azt nem is lehet annak nevezni), ritka lesz benned a lõcse, mint a fehér holló egy egy nyári délután 15:23 perckor a parlament elõtti nyárfabokron. Szóval senkinek nem fogsz kelleni. Pláne a push up melltartód miatt. Leveszed és a nagy semm fogadja az illetõt. Szánalmas!

Hogy csókolózzak a barátnőmmel először?

Ez az els? barátn?m és nemtudom hogy hogy kellene vele el?ször csókolóznom.Már sima csókot azt adtam neki de hosszan már nemtudom hogy hogy kell.

Legjobb válasz: mi lányok azt szeretjük ha egy pasi úgy csókol, hogy úgy érezzük ez nekünk szól. legyen egyéni! utaljon arra, hogy "én ilyen vagyok". de ez a lánytól is függ. ha a csaj a romantikusat szereti, vagy pl. ha te vagy romantikus, akkor elöször csak finoman lehelj az ajkára, fogd meg a nyakát és puszilgasd a száját és utána kezd el a smárolós részt (a "nyelv átrakós stb. rész). tulajdonképpen ez szituációtól is függhet. hogy hol vagytok, milyen a környezet, a hangulat stb. de a lényeg, hogy NE FÉLJ! mert az a lányok megérzik. :)

mi lányok azt szeretjük ha egy pasi úgy csókol, hogy úgy érezzük ez nekünk szól. legyen egyéni! utaljon arra, hogy "én ilyen vagyok". de ez a lánytól is függ. ha a csaj a romantikusat szereti, vagy pl. ha te vagy romantikus, akkor elöször csak finoman lehelj az ajkára, fogd meg a nyakát és puszilgasd a száját és utána kezd el a smárolós részt (a "nyelv átrakós stb. rész). tulajdonképpen ez szituációtól is függhet. hogy hol vagytok, milyen a környezet, a hangulat stb. de a lényeg, hogy NE FÉLJ! mert az a lányok megérzik. :)
hosszan. :) Bármilyen meglepõ. Amúgy a csók közben viszonylag kicsi a halálozási arány.
én a lassú, romantikus nylevesre szavazok! lányok szeretik, legalábbis én imádom:) 16, 5/L
Hát ez nagyon ember és helyzetfüggõ. Engem a barátnõm az elsõ csóknál úgy megharapott :D a szívem kiugrott úgy megijedtem XD... kicsit gyengédebbet akartam :D de õ heves. Te tudod milyen a csajszi, ha gyengéd romantikus akkor lassan esetleg ujjal simogasd a szeme és a felsõ ajka körül(állítólag jó) aztán orrod érintsd az orrához aztán nagyon finoman...stbstb.. tudod te. Ha meg vadabbnak ismered akkor a nyakával kezd kicsit harapd.. (nagyon gyengén) szívd... aztán kapd be az ajkát és adj neki .. XD... hajrá tudod te ! ügyesen

Mért van az, hogy ha szájjal kényeztetem a barátnőm, először élvezi de aztán nem érez semmit?

Legjobb válasz: ühüm. nem jól csinálhatod... fokozatosan gyorsítani, erõsíteni kell ám (:

ühüm. nem jól csinálhatod... fokozatosan gyorsítani, erõsíteni kell ám (:
lehet hogy túl monoton vagy és megunja.
vagy az is lehet hogy balfasz vagy...sõt...:D...mindent meg kell tanulni
Nem jól csinálod...Valószínû a technikádon kell(ene)változtatni.Ha túl egyhangú egy ilyen, az hamar válhat "unalmassá"vagy kevésbé élvezetessé...
egy idõ után a padot nyalod.
Mi lehet rossz technika egy ujjazásban? Te!
Rossz a technika...
Kérdezõ, van olyan nõ, aki soha nem él át orgazmust, olyan meg fõleg nincs, hogy ennyi meg ennyi nyalás és ujjazás alatt már simán el KELL mennie. Én pl. nagyon nehezen tudok elmenni úgy, ha nyalás közben ujjaznak is, nélküle 10x gyorsabb. Van, aki meg pont az ellentéte. Szóval próbálkozzatok, kísérletezzetek. Ne úgy fogd fel, mint kudarcot, hogy "jajj, megint nem ment el", hanem hogy örömet okoztál neki, az orgazmus meg csak ráadás. Merd fölfedezni, biztasd õt arra, hogy maszturbáljon. Tegyétek egy kellemes élménnyé, ne az orgazmus hajszolásáról szóljon a dolog, mert az egyikõtöknek sem jó.
A kérdező hozzászólása: hááát jó de 25 perc folyamatos ujjazás + nyalás szerintem simán elkellet volna mennie :\
Ezt nem lehet stopperrel mérni, ráérzésre megy.
A kérdező hozzászólása: még egyszer csinálta magának :\ megmondom neki hogy próbálja meg és körülbelül mennyi az az idõ ami után már biztosan kéne lenni orgazmusnak ?
Utolsó: bocsi, félreértettelek, azt hittem azon értetlenkedsz, hogy azt nem lehet elrontani :D Visszaolvasva már értem...... :)
ma 16:13 Pontosan erre gondoltam. A kérdezõ túl öntelt ahhoz, hogy beismerje, hogy nem lehet elsõre tökéletes az ágyban. Ezt a hibát követi el a legtöbb férfi. Mindenki elsõre akar jó lenni, ezért gyakorlatilag nem mert normálisan, figyelmesen közeledni. Márpedig senki sem várja el, hogy elsõre nyújtson tökéletes élményt a pasi. Ez egy fejlõdési folyamat. Vagy, ha valaki mégis elvárja: azzal nem érdemes lefeküdni. Mert az a nõ/férfi, aki a párjától elvárja, hogy elsõre nagyon jó legyen, az önmagával sincs tisztában, és pocsék az ágyban.
4! egyet értek beszélgessetek elõbb, majd csak utána csináljátok mi jó neki, segítsen, engedje el magát N
Utolsónak: Van olyan, hogy rossz technika, hidd el.... :) El sem tudod hinni mit képesek vagytok ti férfiak bénázni! Az én barátomnak velem volt az elsõ szexuális élménye, nem nagyon tudta mit hogy kell csinálni, mindig mondtam neki, hogy most így nem jó, ha meg jó volt úgyis hallotta...... :D Néha próbáltam vezetni a kezét, mondtam, hogy lassabban vagy gyorsabban csinálja. Kérd meg a barátnõd, hogy irányítson, és majd egy idõ után anélkül is menni fog!:) 22/L
A kérdező hozzászólása: De õ azt mondja hogy élvezi... Mi lehet rossz technika egy ujjazásba :\
Nem feltétlen a kérdezõ gondja. Sok lány nincs tisztában a saját testével, azzal, hogy mi a jó neki. De persze, fontos a kommunikáció itt is. Egyszerûen puhatold ki, hogy magának elmegy-e, és hogy vezessen rá, mi a jó neki. F25
Én úgy gondolom, hogy nem tudja magát teljesen elengedni, és emiatt nem tudja élvezni amit csinálsz neki.Kérd meg, hogy közben simogassa magát, vagy segítsen be neked, mert õ azért jobban tudja, hogyan szereti amikor magának csinálja.
Valamit nem jól csinálsz, vagy a barátnõd nem tud ellazulni kellõképpen, és élvezni a helyzetet.
A kérdező hozzászólása: én megteszek minden tõlem telhetõt :\ rajta leszünk az ügyön köszi a segítséget

H dugjam meg a barátnőmet először h jó legyen neki?

Legjobb válasz: Elõször is ne dugjad hanem szeretkezzél vele ha már a barátnõdrõl van szó...

Elõször is ne dugjad hanem szeretkezzél vele ha már a barátnõdrõl van szó...
elõször nyald ki hogy orgazmusa legyen utána dugjad
Érzéssel, jó ötlet az elsõ hozzászóló ötlete is. Légy finom és gyengéd. Figyeld a reakcióját. Tartsd vissza és várd meg míg õ elmegy. Nem kell sehova sietni. Aztán utójáték.. simogasd ott vagy bárhol.. ne csak vége kész ennyi... Látatlanba ennyit mondanék, remélem tudtam segíteni. 21/f
Ember, a barátnôdet nem dugod, vele szeretkezel/lefekszel. Dugni a diszkóból összeszedett ribancokkal szokás... Egyébként óvatosan, érzékien és ô van a középpontban, elsôsorban ô élvezze.
Sehogy. Veszett ügy.
jól

Szakítottam ma a barátnőmmel. Először normálisan, majd furcsán viselkedett, utána meg teljesen kikelt magából és egy nagyobb dühkitörése volt. Na de ennyire? Normális?

Az el?zmény elég összetett, de elhadarom 'gyorsan':

Legjobb válasz: Hát mer' hülye, hagyd rá. Gondolom megsértetted az önérzetét azzal, hogy nem akartad megdugni. Biztos nem érzi magát elég vonzónak, és ezen kicsit bepöccent. De ha meg megdugtad volna, akkor az lett volna a baja, szóval az ilyennél tök mindegy, mit csinálsz.Örülj neki, hogy megszabadultál tõle és kész:D

Hát mer' hülye, hagyd rá. Gondolom megsértetted az önérzetét azzal, hogy nem akartad megdugni. Biztos nem érzi magát elég vonzónak, és ezen kicsit bepöccent. De ha meg megdugtad volna, akkor az lett volna a baja, szóval az ilyennél tök mindegy, mit csinálsz.Örülj neki, hogy megszabadultál tõle és kész:D
Már majdnem elkezdtem sajnálni a csajt, mikor írtad, h korábban megcsalt, sorry, akkor nem szóltam semmit. Jól tetted, hogy megtetted. Mondjuk szegénynek, ha így kiakadt, lehet elég baja, de nem kell annyira sajnálni. Majd egy másik kapcsolatban új lappal kezdõdik minden. Mindenki másképpen reagál ilyen helyzetben, tény, hogy nagyon nehéz "elszenvedõ" félnek lenni. Nálam ez csak személyes -hol sírva, hol anélkül-, és levél formában leírt érvek felsorolásával zajlott. Sikertelenül. 24L
Ennyi? Tényleg ennyiért kiakadsz? Akkor mit szólnál ahhoz, amit az én exem csinált? Szakítás után másfél évig koslatott utánam. Vergõdött a munkahelyemen, ami miatt kirúgtak, aztán rám támadt az utcán is, egy szórakozóhelyen is, tépte a hajamat, fojtogatott. Végül betört a lakásomba is és mikor hazajöttem, rám támadt a sötétben. Hozzáteszem, ez négy éve volt és még a mai napig is fel-felbukkan itt-ott, legutóbb a buszmegállóban, amiben csak az a fura, hogy tõlem másfél órányira lakik innen. Már nem agresszív, de folyton békülni próbál. Szóval ezt az apró hisztit nyugodtan elkönyvelheted annak, hogy nem bírta a visszautasítást. 31/N
Egy nõt 2 dolog tud végtelenségig felbõszíteni: ha megdugják, vagy ha nem dugják meg.
Kiakadt de elég durván
Meg tudom érteni, hogy kiakadt. Csak éppen nincs semmi önuralma. Az exemmel hasonló körülmények közt szakítottunk, annyi különbséggel, hogy nekem sikerült kicsikarni egy búcsúszexet. De ahogy másnap délelõtt ott ült maga elé meredve a teraszon, nekem is sikítozni, vergõdni lett volna kedvem, annyira fájt, hogy vége és soha többé nem érezhetem, láthatom, hallhatom õt már úgy... Én annyira kivoltam, hogy épp csak elköszönni tudtam tõle és elindultam hazafelé mint egy zombi. Nincs önuralma a barátnõdnek, de ez hidd el, ez a helyzet rettenetesen megviseli az embert, ha még szereti a másikat, ilyen az igazi tehetetlenség. Mondom, belül én is üvöltöttem meg dobáltam magam, csak igyekeztem nem kimutatni. Szóval ennyire ne ítéld el szegényt, mert te is szenvedhetsz még így. 26 L
Ajjaj :S ezt a búcsúdugást kihagyni... nem volt valami okos döntés :D
Csak nekem furcsa, hogy mennyire fényezi magát, hogy a csajszi ennyire odavan érte?Ha kamu, akkor fogalmam sincs mire jó ez. Ha viszont igaz, akkor jól tetted, hogy kidobtad és mit foglalkozol már vele, ha nem szereted?
Az milyen durva lenne már, ha Petinek hívnák a kérdezõt... kisebb szívinfarktus :D Amúgy ez h "A [email protected] fellázadt ellenem -.-"" ez nagyon nagy xD
Az excsajod szakítás u tán b*szni akart veled és te elhajtottad??? LÚZER!!! Szakítós utolsó szexet nem tagadunk meg! SOHA!!!
Peti, te vagy az??
Az igen :DDD Kár h nem mutatsz képet, kíváncsi lennék (szerintem nem csak én) egy ilyen török-zúzok szexi macára ;)) Egyébként ne sajnáld, tényleg csak fájt neki h nem akarod megd*gni és kész.. Remélem sikerül a másik csajjal rendezni a dolgokat :)
A kérdező hozzászólása: Képet nem küldök, bocs ;)
A kérdező hozzászólása: 22:32 Nagyon sajnálom, ami veled történt... :\ Ez ahhoz képest tényleg semmi. Én nem akadtam ki, inkább õ :) Csak az én környezetemben ilyet még nem tapasztaltam eddig, ezért eléggé váratlanul ért :)
képet küldesz a csajról?
A kérdező hozzászólása: Hiro Nakamura egy pillanatig én is elgondolkodtam azon a búcsúdugáson, de mégsem tartottam azért annyira jó ötletnek :) A másik lány meg nem tudom, visszafogadna-e ezek után, de remélem :)
Hiro says, man, you are my hero! Amúgy jól tetted, de én kihasználtam volna azt a dugást. :D Búcsúdugás sosem rossz. :) Amúgy meg, menj vissza a másik csajhoz, azért igazad van, tényleg hülye vagy hogy õt elhagytad..
A kérdező hozzászólása: 22:24 szerintem is. Ja igen, én 22 õ 19
A kérdező hozzászólása: Jó tudom, elég hosszúra sikeredett. Egyébként utálom az ilyen válaszokat, de ez most kivételesen tetszett... köszi :D
korotok?
A kérdés: Mi a franc üthetett belé, hogy ennyire kiakadt? Meg miért?! Szerintem én teljesen korrekt voltam, de én lettem a szar, szemét, szar alak... Vélemények? :S Aki elolvassa, annak köszönöm :) Dugni akart és te nem toltad meg. Vesztes vagy.

Ma este együtt leszünk a barátnőmmel először nálunk(üres lesz a ház)..és az estét szeretném valamivel feldobni hogy jó legyen.Van vmi jó ötletetek?

Nem szeretei a csöpög?s pasikat meg a túlzott romantikát.Nemtom mit találjak ki neki

Legjobb válasz: esetleg vmi klassz filmet is megnézhettek elõtte :)

esetleg vmi klassz filmet is megnézhettek elõtte :)
ha nem szereti a túlzott romantikát, attól még egy kis zene amit szerettek, egy kis rágcsálni valót üditõt készíts ki, esetleg 1-2 mécses is belefér:) szerintem biztos örülni fog, ha látja hogy készültél, és nem csak azt várod hogy jöjjön és megtörténjenek a dolgok:) hajrá, egy kis élénk fantázia kell hozzá, hogy kitalálj vmi jó dolgot.végülis te tudod hogy mit szerez:)
elõzõ vagyok elírtam : te tudod mit szeret:)
és a legfontosabb hogy védekezettek!
Én romantikus vagyok, azt hiszem, eléggé...de azért elmondom. Mikor összejöttem a szerelmemmel, nagyon sokáig csak szabadidõruhában láttam. Teljesen megõrített, mikor nadrág és ing volt rajta, ha úgy öltözött, úgy éreztem, elég, ha csettint, és már ugrom is az ágyba. Egy kis meghittség, gyertya, egy jó bor (nem tudom, mennyik vagytok) csodákra képes azzal is, aki nem szereti a „csöpögõs pasikat”

Milyen lesz tulajdonképpen a barátnőmmel először?

Tudom,hogy hülye kérdés, bocsánat! 4 hónapja együtt vagyunk,lassan eljön az 1. együtttöltött éjszaka. Nagyon szeretem, és kívánom is ?t, de ismeretlen dolog a szex, és hogy ?szinte legyek, kicsit félek én is,mert nem pontosan tudom,milyen lesz :D. Köszi a válaszokat el?re is! (17 éves fiú)

Legjobb válasz: Hát nézzük csak... ügyetlenek lesztek... neki vszínûleg fájni fog ... te alig találod a lyukat... és hamar elmész.... De szerencsére csak az elsõ ilyen... idõvel mindegyik sokkal jobb lesz és akkor csodálatos lesz az együtlét

Hát nézzük csak... ügyetlenek lesztek... neki vszínûleg fájni fog ... te alig találod a lyukat... és hamar elmész.... De szerencsére csak az elsõ ilyen... idõvel mindegyik sokkal jobb lesz és akkor csodálatos lesz az együtlét
Nem biztos, hogy le fogtok feküdni, de ki tudja?! ha igen, akkor készülj fel: gyors lesz. vagy talán az is lehet hogy fájni fog neki. Óvatosan, finoman csináld, igyekezz, hogy el tudja engedni magát, mert akkor nem fáj. menni fog! :)
Érdekes lesz :)
emlékezets, jó, esetleg vicces, mert tökre bénák lesztek. és hát fájdalmas is, de ettõl nem kell félni
egy szûzhártyával megrövidítetted:D
ha te voltál neki az elsõ akkor a szûzhártya, ha nem akkor nem, vagy nem volt eléggé benedvesedve, vagy szûkebb a hüvelye és kellett neki hogy illeszkedjen hozzád, a vérzés pedig vagy sérülés, vagy esetleg méhszájseb (ha legközelebb is elõfordul)
Az, hogy megölted õt, leszúrtad a péniszeddel! Gyilkos!!!
Elsõ szeretkezésnél ez a normális. Ha nem így lenne az lenne a gyanús. Ha azt mondta már nem szûz, akkor valószínûleg kamuzott, vagy elég sajátosan értelmezi a szüzességet.
Ezt komolyan kérdezed? Hány évesek vagytok 6? Gondolom nem is védekeztetek...
elszakítottad a kis puncijában lévõ szûzhártyát, gratulálok te szûzoltó
12:34, az igaz, hogy elsõ szeretkezésnél ez normálisnak tekinthetõ, de nem ez A normális. Nekem pl. semmi ilyesmi nem volt, a legelsõnél sem. Ez nagyon egyéni.
Kinyírtad, szétszakítottad, egy állat vagy! Na ugyan mi lehet az oka? szerintem málnaszörpbe ült így elsõre.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!