Találatok a következő kifejezésre: A baratnom egy fiuval es nem (65 db)

Smárold le.
Talan mond el neki...ha te is bejossz neki akkor orulni fog es minden happy stb...14/f
a 14 éves fiuk marha éretlenek, a lányok is kissé, talán nem kéne elkapkodni......
nem minden fiú és lány... 13/L
Próbálj vele kedves lenni, barátkozzatok meg, és ha elég érett akkor meg fog hivni egy randira.:)

A baratnom lefekudt egy fiuval es nem vedekeztek, de nem maradt terhes. H lehet?

Legjobb válasz: uyg lehet h ha nem volt peteérése akkor természetesen nem biztos h terhes lesz hiába jut sperma a hüveléybe!

uyg lehet h ha nem volt peteérése akkor természetesen nem biztos h terhes lesz hiába jut sperma a hüveléybe!
Gondolom nem volt peteérése. Nagy szerencséje volt.
A kérdező hozzászólása: lehet...
Nem lehet, biztos. Mázli. De ez kissé gyanús: "lefeküdt EGY fiúval" ... ha csak úgy "hasracsapósdiból" lefeküdt valakivel, bármilyen fertõzést elkaphat, ami nemi úton terjed.
A kérdező hozzászólása: vagyis a pasijaval pontossabban..!!!
Te bizonyára nagyon fiatal lányka lehetsz még, ha nem tudod, hogy peteérés szükséges a teherbe eséshez. Úgy veszem ki a szavaidból, hogy azt hiszed két ember szexuális együttlétébõl mindenképpen gyerek születik. Barátnõd is ilyen fiatalka?
A kérdező hozzászólása: hat ellegge
Mégis, hány évesek vagytok? Ha már megtörtént, utólag kár rágódni rajta. De most az legyen az elsõ hogy a fejéhez kap a leányka és magába néz, te mint barátnõ beszélhetnél vele hogy ez nagyon korai, és mindketten kezdjetek tanulni egy kis biológiát. Legjobb esetben szülõvel beszélhetnétek, kérdezzetek tõlük, ne legyetek meggondolatlanok!
A tûzzel nem szabad játszani! Ne legyen ez neked követendõ példa! Szerencsjük volt, ami nem jelenti azt, hogy máskor is így történne. Ha elég érettnek érzi magát a barátnõd a szexuális életre, akkor nem ártana felelõsségteljesen gondolkodnia! Védekezés minden esetben gumióvszerrel a nem kívánt terhesség és a nemi betegségek ellen. Te felnyithatnád a szemét és tanulhatsz az õ példájából!
life is life
vanezígy.. ha nemkell a pasinak ne huzza már magát rajta.. meg miaz h nem reagál? meghalt v mi?:D
mondj a fiúnak jókat róla, dicsérd a barátnõdet. Ez mindig beválik :) 15l
semmit.. mi honnét tudjunk bármit is ha még ti se tudjátok.. xD
De a lány szokott beszélgetni pl. msn-en a fiúval vagy valami közösségi helyre járni ahova a fiú is?
A kérdező hozzászólása: De a barátnõnk tudja h mi írtunk ide!Csak kíváncsiak voltunk h ti mit tennétek ebben a helyzetben!
Azt, hogy babázzatok még inkább.
Szokott a lány beszélgetni telefonon / msn-en vagy valahol máshol beszélgetni? Mert ha igen lenne egy tippem hogy derítsétek ki :)
Én is ugyanígy vagyok csak itt énvagyok a fiú xd mellesleg nem én vaogyk az?:D
15:11-es: És mióta kell a lányoknak vallaniuk?!
Szerintem az õ dolguk, azt gondolom. Ne akard beleütni az orrod!
Én is pontosan így állok most.. csak fordítva :D Én vagyok a fiú õ a lány és õ nagyobb mint én, és azt mesélgetik róla hogy tetszem neki meg nekem is azjön le a jelekbõl amiket ad hogy tetszem neki de bevallani nem meri :S
Azt, hogy tõle kérdezd meg, és ne a háta mögött minket. Ennyi.
Hogy a saját dolgotokkal törõdjetek :)
A kérdező hozzászólása: A suliban szoktak beszélgetni!
Fogadok hogy nem vagy idõsebb 13 évnél, de akkor mi a jó istent keresel egy 18+ os témakörben?
Mivel lányok vagytok inkább felejtsd el és ne is említsd neki, mert hajlamosak vagytok a barátságotokat is tönkretenni így.
A kérdező hozzászólása: 14 vok
18 aluli írhat ebbe a témába! A szexualitásba nem írhat! Ne cseszd már le mindenért. Csak nem tudja mit kéne kezdenie ezzel a helyzettel! Amúgy meg nem szükséges elmondanod ezt a barátnõdnek. Támogasd és hallgasd végig minden hülyeségét a fiúról. Úgy is fog áradozni bõven. DE, ha neked ez fáj vagy rosszul esik hogy ha esetleg összejönnek, mindenképpen beszéld meg a barátnõddel. De, ha Õ sem jön vele össze, esetleg közösen áradozhattok róla, vagy ócsárolhatjátok. De ne feledd. Ha neked ez fáj, akkor szólj róla. Ha nem hat meg a dolog, akkor felesleges felhozni. Nincs megtiltva se semmi. Csak, amit nem szükséges elmondani, azt nem biztos, hogy el kell mondani!
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszolónak köszi :)
adj a barátnõdre egy szopóálarcot, a többit rádbízom!
13 éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 15 leszek..

Vn egy fiu aki tetszik de o a baratnomet szereti de abartnomot nem szereti es azt szeretnem kerdezni hogy vane eselyem h ossze jovok azzal a fiuval? Mert en nagyon szeretnem. Nagyon varom a valaszokat mert nagyon szeretem

Legjobb válasz: Miután sikerült feloldanom az elsõ rejtélyt, melyet szavaid zavart szerkezete idézett elõ, komplex számításokba kezdtem, osztottam, szoroztam, kiszámítottam a lehetséges változók, és a különbözõ véletlen események valószínûségének segítségével egy olyan bonyolult többirányú egyenletet, aminek a végén rájöttem, hogy mi is lenne a megfelelõ válasz a kérdésedre. NINCS ESÉLY? Persze lehet, hogy tévedek, de az mégis lehetetlen, mert nem tudom. Megmagyarázni meg mindent meg tudok, legfeljebb nem helyes.

Miután sikerült feloldanom az elsõ rejtélyt, melyet szavaid zavart szerkezete idézett elõ, komplex számításokba kezdtem, osztottam, szoroztam, kiszámítottam a lehetséges változók, és a különbözõ véletlen események valószínûségének segítségével egy olyan bonyolult többirányú egyenletet, aminek a végén rájöttem, hogy mi is lenne a megfelelõ válasz a kérdésedre. NINCS ESÉLY? Persze lehet, hogy tévedek, de az mégis lehetetlen, mert nem tudom. Megmagyarázni meg mindent meg tudok, legfeljebb nem helyes.
Most hagyd még mert ha összejönne veled akkor max. csak azért tenné hogy pótolja a barátnõdet mondjuk veled. Várj amíg a gyerek kiszeret a barátnõdbõl és csak aztán közeledj felé.
gratulálok
Várj, mert most elõ kell vennem a kódfejtõ programomat. 10 perc múlva jövök.
én se tok vmi jól irni de ennyire..XD ez überelhetetlen
Mi lenneha osszejonnetek egyharmas partira? Tuti mindenkinek jolenne.
Mennyi idõsök vagytok?
Gondolom még kicsik vagytok.:) Ha így van, akkor valószínûleg tetszel neki, mert a kicsik még úgy fejezik ki a "szerelmüket", hogy a másikat piszkálják.:D
De szépek voltak nekem is ezek az idõk, mikor ilyenfajta "akciókkal" hívtam fel a nagy szerelmem figyelmét:) Tetszel neki:) -Reaper-23/F
A kérdező hozzászólása: kössz a válaszokat am 12-13 évesek vagyunk

Belszerettem egy fiuba és jártunk vele közel egy hónapig utána elmentem egy hétre nyaralni és két hét mulva kezdödött a suli és én elmondtam az egyik barátnőmnek h jártunk és ő nem mondta vallota be senkinek mért?

most mit csináljak h visszaszerezzem

Legjobb válasz: Vagy más lány van, vagy valami baj van.. vagy kiszeretett belõled.. beszéld meg vele.. ha elõted is tagadja, hagyd a francba..

Vagy más lány van, vagy valami baj van.. vagy kiszeretett belõled.. beszéld meg vele.. ha elõted is tagadja, hagyd a francba..
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ
Éretlenek vagytok.

A barátnőm pár hónapja egy buliban smárolt egy fiúval és egy lánnyal is. Elmondta. Nehezen de megbocsátottam neki, de engem még mindig nagyon zavar maga a tény hogy ilyet tett. Nem tudok benne úgy megbízni mint régen. Mi tévő legyek?

Én 18éves vagyok,a barátnőm pedig 16. elmondása szerint nem biszex, és a fiú is csak haver.és természetesen arra fogta hogy ittas állapotban voltak.

Legjobb válasz: Egy ilyen csaj csak arra jó,hogy ingyen lökdösheted...

Egy ilyen csaj csak arra jó, hogy ingyen lökdösheted...
Díjazom a türelmedet. Én egy ilyet sosem tudnék megbocsátani.
És soha többet nem fog bulizni? Soha többet nem fog inni? Én már rég otthagytam volna!
még csak 16 még egy pár ilyen dolog lesz majd meglátod
érdekes. én, ha iszom, nem tennék ilyet senkivel. persze, barátkozós, ölelkezõs vagyok, de ilyet nem tennék...
utolsó, ez elég sz*r megoldás. tehát, ha mondjuk egy pedofillal meg akarja k*ratni magát, vagy épp egy másik ember életét tönkre akarja tenni, akkor elnézhetõ, mert 16 éves? na ne...
ez a legbénább kifogás, hogy azért mert részeg volt..Akkor ne igyon!!-.- én sose bocsátanék meg ilyet. de ha te már megtetted nem kellett volna rögtön kicsit hagynod kellett volna, hogy teperjen, hogy megijedjen, hogy elhagyod..mondjuk az jó, hogy elmondta
Hülye qurva, én már úgy kibaßtam volna, mint macskát [email protected]
Ha úgy döntöttél hogy megbocsájtasz neki akkor tartsd is magad hozzá...
ha egyszer megtette, nem biztos, hogy többször meg fogja tenni, fõleg, ha érzi veszélyét, hogy minden összeomlik.
Ittas állapodban oldodnak a gátlások DE!!! Az ember ittas állapotban is tud még józanul gondolkodni. Szal szar kifogás. Tudta hogy nem szabad de megtette ráadásul többször. Ha egyszer megtette többször is megfogja. Ha hülye vagy elviseled ha nem vagy hülye akkor kidobod. 20/f
Vigyázz a szerelemmel, mert az vak. Hosszú idõre össze is köthet olyas valakivel, aki mellett nem lehetsz boldog. Ott van erre orvosságul a józan ész, ami megmutatja a helyes utat, ha a szív meghülyül. Bizalom nélkül mit ér ez az egész?
Nem a dolgok BTK-részére gondoltam:-) Mindössze annyi, hogy nem fog tudni "leláncolni" egy 16 éves lányt.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van! De attól sajnos még szeretem. :S
"Nem tudok benne úgy megbízni mint régen" Ember, Õ egy 16 éves gyermek még..milyen "régenrõl"beszélsz?? Tudomásul kell venned, hogy kísérletezõ korban van, minden érdekli, és mindent ki is akar próbálni. Ezt nem lehet a szemére vetni. Vagy elfogadod ilyennek, amíg fel nem nõ...vagy nem.
Háát...Én is voltam már a párom nélkül buliban, nagy átlagban ittasan, de még gondolni se gondoltam arra, hogy megcsalom, fõleg nem egy azonos nemûvel, plusz még egy fiúval...Ha gondoltam volna rá, vagy akartam volna, akkor meg ott van egy [email protected] érdekes képesség: önuralom.Igen, részegen is mûködik...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!