Találatok a következő kifejezésre: A baratnom egy fiuval (244 db)

A barátnőm egy főiskolára jár egy fiúval. Eddig csak szemeztek. A fiú a múlt héten elkérte a számát, hogy majd ezen a héten fel szeretné hívni. De még nem hívta fel. Miért?

Legjobb válasz: Két lehetõség van,az egyik,hogy mégsem akarja felhívni,a másik meg,hogy még nem akarja vagy meri felhívni.A mostani barátom engem sem hívott fel 1 hétig a megismerkedésünk után.Már tiszta ideg voltam,hogy ebbõl sem lesz semmi.Aztán kiderült,hogy azért nem hívott fel,mert sok munkája volt és nem tudta eldönteni,hogy bele menjen egy távkapcsolatba velem.Végül hívott és már 3éve együtt vagyunk,persze nem távkapcsiban már:). Ha akarja úgyis fel fogja hívni,ha nem hát így járt:(,de van fiú a világon. 22/L

Két lehetõség van, az egyik, hogy mégsem akarja felhívni, a másik meg, hogy még nem akarja vagy meri felhívni.A mostani barátom engem sem hívott fel 1 hétig a megismerkedésünk után.Már tiszta ideg voltam, hogy ebbõl sem lesz semmi.Aztán kiderült, hogy azért nem hívott fel, mert sok munkája volt és nem tudta eldönteni, hogy bele menjen egy távkapcsolatba velem.Végül hívott és már 3éve együtt vagyunk, persze nem távkapcsiban már:) . Ha akarja úgyis fel fogja hívni, ha nem hát így járt:(, de van fiú a világon. 22/L
Talán közbejött neki valami vagy meggondolta magát.
Azt hiszem, hogy a férfiaknál van erre valami íratlan(?) szabály, hogy mennyi ideig nem szabad felhívni egy lányt.

Hogyan koptasson le finoman a barátnőm egy nagyon ragadós fiút?

Szóval az történt, hogy az iskolai színjátszó szakkörön a legjobb barátnőm (15 éves) és egy fiú (19 éves) játszottak férjet és feleséget, és a fiú beleszeretett a barátnőmbe. Leírás mindkettejükről: A barátnőm mint mondtam, 15 éves és most leszünk kilencedikesek. Nagyon kedves mindenkivel, nem tud durva lenni, káromkodni, és (mint kiderült) hatékonyan lekoptatni valakit. Szerelmi tapasztalata 2-3 volt. Nem r*banc, de tudna az lenni, ha szeretne. (ergo - van önbizalma, és jól néz ki) A fiú 19 éves, félénk, magányos típus. Magas, sápadt, zsíros bőrű, vézna. (gondolom nem kell ecsetelnem, miért nem volt első látásra szerelem). A barátnőmmel kapcsolatban viszont nagyon kitartó... Már több, mint fél éve adja a macsót, folyton lelkizni akar, és egyfolytában hívogatja a barátnőmet randira. Már nem tud kifogásokat találni. Volt már egyszer egy alkalom, amikor megmondta neki, hogy közöttük ez egyszerűen nem működhet, és olyan is volt, amikor direkt a fiú fülébe juttattuk, hogy a barátnőmnek valaki más tetszik, de egyszerűen nem tágít. Most is, nyáron, hogy nem találkoznak, egyfolytában bombázza a facebook üzenetekkel, lelkizni próbál, meg ilyesmi. Szóval a kérdés egyértelmű. Hogyan koptassa le a fiút úgy, hogy közben ne sérüljön nagyon?

Legjobb válasz: "Már nem tud kifogásokat találni." Az a baj, hogy kifogásokat keresgél. Mondja meg a fiúnak, hogy ne haragudjon, de õ nem akar tõle semmit sem. Ilyen egyszerû.

"Már nem tud kifogásokat találni." Az a baj, hogy kifogásokat keresgél. Mondja meg a fiúnak, hogy ne haragudjon, de õ nem akar tõle semmit sem. Ilyen egyszerû.
Hányjon a szájába.
Akkor meg miért érdekel, hogy a srác sérül-e vagy sem? Ha a szép szóból nem ért akkor meg kell neki mondani keményen.
A barátnõd szakítson meg minden kapcsolatot a sráccal.
A kérdező hozzászólása: Ki másra bízhatnám, mint a barátnõmre? Már õ is feltett kérdést, csak angolul. De úgy látszik, semmi sem válik be. És higgyétek el - minden vágya, hogy végre lekopjon! de ha egyszerûen nem sikerül...
A kérdező hozzászólása: (azóta a barátnõm kijavított), hogy nem egyszer, hanem négyszer mondta meg neki egyértelmûen, hogy nem akar tõle semmit.
Mondjuk bízd ezt a barátnõdre. Ha le akarta volna koptatni azért fél év alatt már sikerült volna.
Tovább olvastam, de nem hatott valami határozottan.
A kérdező hozzászólása: Ha egy mondattal tovább olvastad volna, akkor rájöttél volna, hogy már egyszer megmondta!
Hát ha szépen nem ment, akkor játsszon durván. Ír valamit: a barátnõd nem ír vissza Hív: nem veszi fel, vagy lerakja egy "nem vagyok rád kíváncsi" után. Beszél hozzá: "nem érdekelsz", majd a el kell fordulni másik irányba. Ennek mûködnie kell.

A legjobb barátnőmmel egy fiú miatt ért véget a kapcsolatunk. De ha állítólagos legjobb barátnők voltunk, miért lett féltékeny?

Úgy kezdődött ez az egész,hogy rendezett egy vizipipás partyt amire 6 embert hívott meg.Volt ott egy srác is,aki nekem látásból nagyon tetszett,de nem ismertem,tehát ezért meghívta őt is az én érdekemben...Mivel tudtam,hogy neki is bejön a srác,nem nagyon akartam megismerkedni vele,de aztán mégis..Bejelölt,visszajelöltem,rámírt,találkoztunk.Azután a "barátnőm" teljesen kifordult önmagából,flegma lett velem,lekezelő és nem érdekelte mivan velem.Pár napja a fejemhez vágott néhány dolgot,és csak odabeszélt,kitalált problémákat mondott hogy emiatt hanyagoljuk egymást.Eltelt egy nap..Kitettem egy képet,és a fiú kommentelt alá,azután a "barátnőm" kiírt egy szöveget célzásképpen hogy : Használd ki,te meg legyél buta..milyen emberekkel álltam én szóba? Na mármost kérdem én..ha annyira szeretett,és jó volt a barátságunk.Akkor 1.Miért nem mondta hogy neki is tetszik a fiú,"odaadtam" volna neki 2.Miért kell ilyen gyerekesnek és primitívnek lenni hogy Fb-n ócsáról 3.Ha annyira igaz barátnők lettünk volna,akkor miért lett vége emiatt egy barátságnak? Ráadásul azt vágta a fejemhez,hogy mivel nem fogadom meg minden tanácsát értelen vagyok...Hát igen,a hülyeségeket nem is fogom megfogadni,és ráadásul én nem nagyon mutatom ki ha jó a kedvem,ezért azt mondta hogy nem szeretne olyan lenni mint én..Hát köszi, édes vagy!!:) Szóval,szerintetek miért csinálta ezt?Tud valakit ennyire vezérelni a féltékenység?De hát,egy fiú nem ér annyit mint egy jó barátság... (Egyébként azóta jóban lettem egy másik lánnyal,és ő ekte olyan mint én.Rájöttem hogy az előző "barát" csak felületes volt,csak én sajnos még szeretem.Hogy miért?!Ne kérdezzétek....) 14/L

Legjobb válasz: én a napokban békültem ki a legjobb barátnõmmel. elég csúnyán összevesztünk fél éve szintén féltékenység miatt. a válaszom:most még mérges rád,de aztán rájön,hogy nem akar elveszíteni, és akkor majd bocsánatot kér. legyél türelmes,és fogadd a kedvességét,ne legyél vele ellenszenves. tapasztalatból tudom milyen ez :) ha van kedved errõl beszélni írhatsz privit. 14L :)

én a napokban békültem ki a legjobb barátnõmmel. elég csúnyán összevesztünk fél éve szintén féltékenység miatt. a válaszom:most még mérges rád, de aztán rájön, hogy nem akar elveszíteni, és akkor majd bocsánatot kér. legyél türelmes, és fogadd a kedvességét, ne legyél vele ellenszenves. tapasztalatból tudom milyen ez :) ha van kedved errõl beszélni írhatsz privit. 14L :)
Az elején azt írod tudtad hogy neki is nagyon bejön a srác. Akkor szerintem rivalizálni próbált veled. Ne foglalkozz vele. A srác sem ér annyit. Nem a pasidat vette el. De ha van új, normálisabb barátnõd az csak jó.
A kérdező hozzászólása: Elnézést azért, ha picit zûrös vagy talán elírást találtok benne, csak már picit fáradt vagyok.

Szerintetek randizzon a barátnőm egy cigány fiúval?

Mi 17 évesek vagyunk, a fiú 18 éves. Már egy pár hónapja kérdezősködik a barátnőmről és nagyon tetszik neki. Tegnap este itt aludt a barátnőm és megkérdezte, hogy én randiznék-e egy cigány fiúval és én azt mondtam, hogy attól függ, (de ezek alapján talán): ez a fiú teljesen normális már évek óta ismerjük és én már voltam is nálluk, (mint sima barát), okos ,helyes meg minden és nem az a tipikus cigány.... , de viszont eléggé tartják a hagyományokat, a korán házasságot meg sok gyerek stb... Szerintetek lehet ebből a barátnőmnek baja, vagy ti mit csinálnátok a helyébe???

Legjobb válasz: Soha, never, nie!

Soha, never, nie!
ne keveredjenek már!Mostanába ez a divat?Szánalmas:(
Hagyd a mordorokat ha nyugodt életet akarsz
"de viszont eléggé tartják a hagyományokat, a korán házasságot meg sok gyerek stb" Azt hiszem nem kell mondanom mást, de nem olvastok ti híreket, soha ne állj össze cigánnyal, négerrel, ázsiaival ennek mindig rossz vége lesz.
Hagyjuk már ezt a baromságot, hogy normális, stb....Olyan nincs! Nem tudtok találni fehér pasikat, vagy mi van?
Undorító. Mindjárt sírok, hogy itt tartanak a mai 17 éves lányok.
Ez baromság! Egyik sem normális, csak úgy mutatja! De nektek sosem jó a fehér fiú, nektek mindig más kell!-.-"
persze randizzon. majd eldol mi lessz! :D
A szomszédomban cigók élnek... sõt, szinte az egész utcában, így tudom milyenek. Elég kétszínû bagázs, jönnek kérni, utána meg aljasan viselkednek, ha fordítva van. Pl: Vegyék le a zene hangerejét (valami fos ducduc ment épp), akkor még hangosabbra vették, na de ez csak egy a sok közül. A cigányoknak a vérében van ez. Hiába beszél együttmûködésrõl az a sok öltönyös, fennkölt f××z, talán még életben nem voltam ilyen telepen. Visszatérve a kérdésre, a tanácsom egyértelmûen: NEM! Ha van egy kis gógyid, akkor lebeszéled sürgõsen a barátnõdet. Ui: Nem kell szkinheadnek, rasszistának, vagy netnácinak nevezni ezeket az egyéneket, mert ez a szomorú tény! A helyzet és ami mögötte van.
magyarba is van rosszabb mint egy cigány, ha neki tetszik egy probát megér
ma 13:29 Mi van? Fáj az igazság, nézd meg miket írtak 4 oldalon, mindenki pártállástól függetlenül ráadásul a szerelem, szex rovatba.Ez sokat elmond nem? Vagy mindenki téved igaz, nem csak mindenkinek megvan a rossz tapasztalat jóról meg nem hallunk.Te se mondtál még egy példát se hanem neki mész a magyar nemzetnek meg rasszistázol, tipikus szdsz ösztön.Nekem teljesen tiszta múltam nincs okom magamba nézni több mint 10-szer törtek be hozzánk mind a 10 cigány volt, ebbõl 4-szer ugyanaz de mivel kiskorú volt nem tarthatták bent ma meg audival jár biztos megdolgozott érte, többször rám vagy családtagjainkra támadtak, mindenki tudja mirõl beszélek ez a valóság.És te aki állítólag beilleszkedett még mindig õket véded és minket támadsz de érved nincs semmire azt javaslom te nézz magadba.
Én csak ennyit mutatok és ne azt nézd, hogy épp egy jobbikos oldalon van, hanem a tényeket: http://nagyszenas.jobbik.hu/content/egy-tan%C3%A1r-tanuls%C3.. Azt hiszem ezzel minden el van mondva.
12:52 Ha egy egész népet fajgyûlölõnek nevezel, akkor te mi vagy?
13:27 Hát te h.yle vagy... nézzél már magadba, aztán hõbörögjél
Nem lopunk mi semmit, mit képzelsz te! Hogy jössz te ahhoz hogy zsiványnak nevezel minket? A nemzetet ami befogadta a népedet.Minden országban utálják a cigányokat, talán elõször elgondolkodhatnának(ha képes ilyenre) min kéne változtatni ahhoz hogyne így legyünk velük.Mindenhol ahol õk laknak csak rá kell nézni szeméthegyek mindenhol, romos házak, teleszart kert ez a színvonal aztán lehet "segílybül" élõsködni a magyarokon.
Szerintem meg ássátok el magatokat úgy, ahogy vagytok. A magyaroknál zsiványabb nem kell, csak ti sunyiba csináltok mindent. Többet loptok, hazudtok, mint akárki más...Csak tényleg titeket nem vesznek észre, mert arról nem beszél senki. Fajgyûlölõk vagytok.
Már van amelyik ork annyira keveredett a homo sapiens-el, hogy esetleg normálisnak tûnik, de nem az hidd el mert, az õsi ösztön benne van.
18:20 De itt most nem a te putris cigány szomszédaidról van szó, és jó lenne, ha ezt felfognád, és nem írnád le 20X, h téged hogy á[email protected], mert ez senkit sem érdekel. Te h.lyébb vagy, mint bármelyik cigány, és ez tény, bebizonyítottad.
Hát hogyne lennének rasszisták a cigányok, mikor támadják õket a magyarok. Ismerek rendes cigányokat és a barátnõm is cigány. Nagyon szeretem, õ az életem. Veszekedtünk már, tud õ is kiabálni, de ugyanúgy én is :D Vannak olyan cigányok akik rosszak, de ez nem minden településen van így. Az én barátnõm családja normális, ahogy a szerelmem is Gondolkodjatok el rajta, hogy mért is ilyenek a ciányok. Soha nem fogadták el õket, a barna bõrük miatt sem. Ennyit errõl....
A kínaiaknak meg sárga a bõrük, mégis sokkal inkább elfogadják õket. Indiából is azért üldözték el a cigányokat, mert úgy éltek, ahogy mifelénk, pedig ott mindenkinek barna a bõre.
Nehogy, aztán majd ha a barátnõd el akarja hagyni a pasit, akkor majd jó megveri õt!
[OFF] http://index.hu/belfold/2012/04/21/allt_a_pultnal_halalra_ve.. A cigányok döntõ hányada sajnos ilyen patkány. [ON] Olvastam már hasonlót itt, aztán a csaj nem bírta levakarni magáról a srácot. Ha van sok barát aki bevédi, akkor nyugodtan próbálkozhat, egyébként csak óvatosan!
Érdekes módon a kunok, a jászok és egyéb nemzetségek be tudtak illeszkedni, a cigányság nem is akar, mert örülnek annak a fertõnek amiben élnek. Igénytelenek.
mond a barátnõdnek, hogy: meneküülj!!
az a baj kedves romákok, hogy az emberek, mi, TAPASZTALATBÓL vélekedünk így a cigányokról. Más kisebbséggel érdekes mód nicns probléma. Engem is csak cigányok akartak kirabolni meg belémkötni. Pesten is csak a cigányoktól van félnivalóm mert õk húzzák le az embereket, lopnak, rundolnak a nyuagti aluljárólban stírölve az embereket, és k.vákat futtatva.. nem hõbörögni kéne hanem megmutatni hogy elhatárolódtók ezekektõl és rendes szakmát tanulni, egyetemet végezni! és nem nácizni!
A cigányságnak csak 1 pozitív dolgot köszönhet a világ, és az a cigányzene (de nem az a Bódi Gusztis zsamó-zsasés csattogás), hanem a normális hegedûn játszott zene. Ennyi, és ezt mindig fel is hozzák! Negatívumot meg csak azért nem írok, mert nem férne bele a limitált karakterszámba.
Ne zavarjon, h nem egy ember írogatja ezeket, hanm legalább 5-en írtuk, csak te nem látsz a szemedtõl. Meg mi ez a duma, cigányságnak köszönhet a világ? Te ezt most tényleg komolyan gondolod, vagy csak tetteted, h h.lye vagy? Nem is vitatkozom tovább, mert veled felelseges, h.lye vagy mint a segg. Szívbõl kívánom, h a putris cigány szomszédaid verjenek agyon, azt megérdemelnéd ha már ilyen véleményen vagy velük... pancser
Egy cigányt agyilag nem lehet alul múlni.Megint csak sértegetsz de mi még mindig várjuk hogy mondj valamit amit a cigányságnak köszönhet a világ és jó dolog, semmi sem tudsz mondani.Egy hülye aki cigánnyal összeáll ezt több száz eset bizonyítja, és nem, nem az a baj hogy barna bõre."Magyarok állandóan támadják õket" ki? mikor? a cigányok végzik ki sorra az idõseket Keleti országrészben.Leszarom hogy téged nem érdekel de ha nem tûnt volna fel mindenki ilyen állásponton van mert ez a valóság.Ennyi.
A kivándorló cigányoktól még Kanada is szeretne megszabadulni, pedig csak nemrég kezdtek kiözönleni oda. De legalább tudnak hazudni: http://canadaquebecmontreal.network.hu/blog/kanada-vilaga-hi.. Amúgy pedig csak azért mennek oda, mert ott sok a fa! X) Barátnõd tényleg az?
"tudod egyáltalán minek a rövidítése az?" Nem hallod, csak dobálózok szavakkal, hátha eltalálom..istenem -.-" Igen, én is ismerek olyan cigányt, látásból, hallásból, de kb. ugyan annyi "fehér embert", csak ugye ti ezt nem veszitek észre, vagy csak nem akarjátok. Mindegy, csak nektek lesz rosszabb az életetek ezzel a felesleges gyûlölködéssel, furcsa mód én megvagyok így békességben, és belém se szoktak kötni a cigányok, mert nem kezdek el anyázni elöttük mint ti
Hát ha kuruc félléket olvasnád akkor te is látnád az erdõt, de elég megnézni egy kékfényt vagy a riasztást a hírtv-n.Hiába takarják ki az arcukat attól még látszik milyen fajták.És nem a bõrszín miatt utálják õket, most hiába írod nem vagyunk nácik(tudod egyáltalán minek a rövidítése az?)ha oda jártál volna ahova én azt kellett volna elviselned a cigányoktól te se szeretnéd õket.
Most mit pattogsz itt? mintha ti nem ezt csináljátok, mint amikor sulimban üvöltözik a cigányok, hogy "jajj köcsög magyarok" stb, akkor most mirõl beszélünk? És nem különbözünk? Hát mit ne mondjak, engem fehér ember még nem próbált meg kirabolni. Amúgy, hogy a kérdésre is válaszoljak, szerintem ne randizzon.
A kérdező hozzászólása: Na én az utolsónak teljes mértékben igazat adok, vagyis abban hogy vannak normális romák.... Itt az elõzõek között aki azt írta, hogy majd sírni fugunk stb... egy nagy [email protected], mert amúgy nekem már ugyan úgy volt konfiktusom magyarokkal és cigányokkal egyaránt..... Az végülis igaz, hogy a többségüket kerülöm, de vannak normálisak.
Ti minek képzelitek magatokat???? A magyarok mivel jobban? Semmivel, sõt.. Tudtátok, hogy a cigányozásért feljelentést lehet tenni barmok? Honnan tudjátok ti, hogy milyen egy normális ROMA? Én roma vagyok, higyjétek el, nekem is vannak rossz élményeim egyes romákkal, de úgyanúgy a nem romákkal is. Mi a különbség? Figyeljetek csak! Szép, okos, jó tanuló vagyok, aki tiszta, rendes családból való. Az én környezetemben csak normális romák vannak. nem vagytok semmivel különbek, mint én, vagy mondjuk a családom. Nem vagytok szebbek, se jobbak!!!! Ennyit tudok rátok mondani. Remélem visszakapjátok ezt az élettõl! Undorítóak vagytok. Ja és magyar barátom van, aki nagyon szeret, és a szülei is szeretnek. Egy kalap alá veszitek az összes cigányt. Vannak a nem cigányok között is aki, büdös, lop, csal, hazudik... Ennyit rólatok bunkók!!
Ne csináld, én svédországban élek, és még itt is rossz tapasztalatom van cigányokkal (magyar cigányokkal).. Nem szabad velük foglalkozni, keresztapám is szólt nekem mikor meséltem hogy megismertem egy magyarcigány (most nem csak magyar cigányoktól kell vigyázni), de nem figyeltem, végül magam is észrevettem..
Szerintem a mordoriakra gondolt, orkokra ugye.De ne legyél hülye sose csináld ilyennel, fehér is lehet szemét de azt sose fogod annyira báni.Meg nekem biztos nem kéne olyan csaj aki volt elõtte cigánnyal.
Na ja, egyre több ilyen kérdés van.Remélem megtanulják a saját bõrükön amit itt nem hisznek el.
Ha jól emlékszem négy éves voltam (1982) amikor anyám a lelkemre kötötte hogy ne barátkozzak cigányokkal az oviban! Aztán elsõben a napköziben egy cé, kölcsönkérte a medzsómat játszani, majd visszaállított egy másikkal hogy elcserélte. Annak természetesen jött érte a gazdája, úgyhogy nap végére a Matchbox helyett kék-zöld foltokkal mentem haza. Na azóta nem foglalkozok, nem üzletelek cigányokkal! Ha ez sem gyõzne meg (mert miért tenné?), akkor generáljatok egy rendes normális cigány plusz még öt cigány helyzetet, és meglátjátok hogy nincs rendes cigány, mert a cigány az cigány!
Nos hát kényes... nekem is van egy cigány barátom, gyakorlatilag az egyetlen normális cigány akit ismerek. De így látatlanba nem tudom azt mondani, hogy nyugodtan. Ha bejön neki akkor csinálja, max kiderül, hogy mégsem.
A kérdező hozzászólása: Mordorokat???
16-os: mindig betéved ide egy hozzád hasonló aki ugyanezt a szöveget elereszti...csak hogy ez senkit nem érdekel...
# ha már így fel vagy háborodva, akkor nézd már meg, hogy egy valódi muzsikus cigányhoz mikor kerülhet be egy magyar vagy akár egy oláh ? szóval van ott is diszkrimináció gazdagon.
Nekem az a fura, hogy 21 században még ennyire konzervatívak és begyöpösödött gondolkodásúak az emberek, hogy szabadidejükben netnácit játszanak és osztják az észt, csak mert kuruczinfót olvasnak meg egyéb szennyet és nem látják a fától az erdõt.Szerintem ezek az emberek sokkal rosszabbak és szánalomra méltóak, mint a romák. Én nekem van több roma ismerõsöm is, volt osztálytárs miegymás, egyik sem lopott soha, nem csalt. Lehet hogy nem voltak a legjobb tanulók (de azok után, amiket átmentek nem is csodálom), de sosem anyáztak, és nem ítéltek külsõ alapján. ENnyit rólatok, nem vagytok különbek a bünõzõ fajta cigóktól...
23:21 Ti is emberek vagytok? Sztem az emberséghez hozzátartozik a civilizált viselkedés, a társadalomba való beilleszkedés, a higiénia, a munkából való önfenntartás. Aki nem tartja magát ezekhez, az nem ember. Kérdezõ, cigánnyal soha! Lehet h normálisnak tûnik, de 99, 9999% h nem az!
Ne!!! Semmi képen sem! Felejtsétek el MOST ha lehet :) van annyi jóképû fehér fiú, miért pont egy olyannal akar/akartok összeállni könyörgöm!! Beszéld le róla kérlek legyen annyi eszed jó?! 18/L
Kedves hatos: Az orkoknak több fajtáját is megismerhetjük, íme: - mordori - lugbúrzi - uruk-hai - hegyi/ avagy nomád - Chaos (WIII) - Kalimdorban élõk (WIII)
Soha ne keveredj cigányokkal, csak bajod származik belõle. A 0%-osnak meg Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez! Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre!
Miért mit tudnak felmutatni a cigányok? Mága Zoltán? Igen jól hegedül, sõt kiválóan de az öccse fegyvercsempész mint kiderült hoppá!!! Nem tudsz olyat mondani amit csak is a cigányoknak köszönhetünk és jó dolog.Állandóan lopnak, csalnak, gyilkolnak, nem csak cigok de az estek 90% tutti hogy õk, egyszerûen egy normális cigánnyal nem találkoztam az életem során, nem mondóm hogy nincs de olyannal aki belém kõt, kirabol, fenyegetõzik, vagy csak végig hugyozza a járdát mert annyira nem képes az anyja megtanítani hogy ezt ne csinálja minden nap össze fútok.Ennyi ha egy jó tapasztalatom lenne, de nincs ez a fajtád és te lehet hogy jó vagy de ez kevés és azzal hogy rátámadsz a magyar népre és kultúrára csak magad alatt vágod a fát.De hogy a kérdésre visszatérve 200 cikket tudnék hozni amikor a magyar lány buta volt és végül megszívta, örülj hogy neked sikerült beilleszkedni és nem tartozol abba a 90%-ba.
Az oláhcigányok és a muzsikus cigányok között rengetek a különbség. A muzsikus cigányok ezeket a hagyományokat nem tartják már...
Hogyne kiabálnának, mi is emberek vagyunk. Lenézitek az összes romát, nézzetek inkább magatokba. A magyarok fajgyûlölõk, miért ne álljunk ki magunkért, mikor sehol sem szólnak hozzánk egy jó szót sem. Mi az hogy fehér ember??? Hallod te magad? Úristen... Jobb lenne, ha ti nem pattognátook, mondom nem vagytok különbek!!! Mi van, ti oszthattok észt, én nem? Viccek vagytok.
A kérdező hozzászólása: De igen tudunk találni, de ez a fiú tényleg normális, jól tanul és kedves.... csakk

Van a gimiben egy fiú akibe őrülten szerelmes vagyok, és az egyik barátnőm össze akar vele hozni de nem tudom h hogyan, és most azon vergődöm h elmodjam-e neki vagy sem?

13 évesek vagyunk szinte mindenben különbözü, de pont ez tetszik benne, ő még nem tud semmit persze. Meg volt h flörtölt velem, meg már filmeztünk is együtt, aztán hatásszünet és megint elkeztünk csetelni és ,egint hatászünet. Mért van ez? Honnan tudom h tetszek-e neki?

Legjobb válasz: Inkább csináld meg a leckét, erre a fiúzás-ügyre majd térjünk vissza pár év múlva, oks?

Inkább csináld meg a leckét, erre a fiúzás-ügyre majd térjünk vissza pár év múlva, oks?

Az mit jelent ha a barátnőm egy másik fiúval álmodik?

Elmesélte mit álmodott a minap: azt h elhagyott egy másik fiúért (mellesleg egy olyan srácért akire amúgy is elég féltékeny vagyok) Aztán egyszer összefutottak velem a boltban.A barátnőm beszélgetni akart velem, de a srác elrángatta. Aztán végülis újra elkezdtünk beszélgetni, és a végén ismét összejöttünk. Ez mit jelenthet?

Legjobb válasz: Azt, hogy túl sokat nyaggatod a barátnõdet a féltékenykedéseddel. Nem csoda, hogy ilyeneket álmodik. :)

Azt, hogy túl sokat nyaggatod a barátnõdet a féltékenykedéseddel. Nem csoda, hogy ilyeneket álmodik. :)

A barátnőm egy 18 éves fiúval jár, és egyátalán ne túl megnyerő a külsee?

A legjobb barátn?m (augusztusban lett 14 éves) elkezdett egy 18 évessel járni. A szülei elváltak, az anyukájával és a nevel? apjával él(Õ egész jófej). Na szóval az anyukája elég szigorú, nem engedi el sehova, és a barátnöm ilyrnkor,.amikor találkozik a fiúval(ilyen boxos testalkat, elég "böszme" feje van...) azt hazudja, hogy tanulòszobán van 1/2 4-ig, pedig a sulinak egykor vége! Már az els? találkozásuknál le akarta smárolni, szerintem csak le akar vele feküdni és ennyi. Egyik lány az oszályból, akivel jóban vqgyunk, Õ is nondja, hogy ez nem egészen normális, de a bn?m hajthatatlan, és szerintem csak men?zni akar, hogy egy 18 éves fiúja van... Mit csináljak? Hagyjam békén ?ket, és ne legyek fontoskodó?

Legjobb válasz: Azzal egyetértek, hogy hagyd békén. De szerintem PONT, hogy így ebben a korban a 4 év rohadt nagy különbség.

Azzal egyetértek, hogy hagyd békén. De szerintem PONT, hogy így ebben a korban a 4 év rohadt nagy különbség.
Pontosan, hagyd békén, ez az õ élete, nem a tiéd. Nem túl szép, hogy hazudik a szüleinek, de még ez sem a te dolgod. Amúgy meg szerintem ez a négy év korkülönbség ennyi idõsen már pont beleférhet, és ha a barátnõdnek helyén van az esze, akkor tudja kezelni a helyzetet.

Mi erről a véleményetek? 14 éves fiú vagyok s a barátnőmmel egy éve járunk, és tervezzük hogy lefekszünk egymással. Korai ez szerintetek?

Legjobb válasz: Szia! Fiatal vagy. A barátnõd gondolom még fiatalabb.Ha gondolkoztok , akkor még nem jött el az ideje. A szerelemben a szex szívbõl, odaadásból, bizalomból és kémiai reakcóból fakad. Úgymond csattognak a hormonok. Ennek a dolognak magától kell jönnie. Nem kell megbeszélni, hogy hány órakor,hány perckor. De, ha még is szeretnétek lépni. Tegyétek széppé. Gyertya, romantikus beszélgetés, becézgetés, simogatás...De lassan , nyugodtan. Nem a(z) felnött filmekbõl kiindulva. Figyeljetek egymásra. De!Ne azért tegyétek , mert mások is csinálják, hanem azért mert érzitek, hogy itt az ideje. Hidd el nekem, hogy tudni fogod, mikor jön.

Szia! Fiatal vagy. A barátnõd gondolom még fiatalabb.Ha gondolkoztok , akkor még nem jött el az ideje. A szerelemben a szex szívbõl, odaadásból, bizalomból és kémiai reakcóból fakad. Úgymond csattognak a hormonok. Ennek a dolognak magától kell jönnie. Nem kell megbeszélni, hogy hány órakor, hány perckor. De, ha még is szeretnétek lépni. Tegyétek széppé. Gyertya, romantikus beszélgetés, becézgetés, simogatás...De lassan , nyugodtan. Nem a(z) felnött filmekbõl kiindulva. Figyeljetek egymásra. De!Ne azért tegyétek , mert mások is csinálják, hanem azért mert érzitek, hogy itt az ideje. Hidd el nekem, hogy tudni fogod, mikor jön.
Nekem meg már 14 évesen úgy nézett ki a mellem, ahogy most néz ki. Tehát újabb példa arra, hogy SOHA ne általánosítsunk, ami itt mindig megtörténik...
Írta is a kérdezõ, hogy nem akar megfelelni a divatnak. Mi olyan nehezen érthetõ ezen, kedves elõttem író? :S Ha úgy érzitek, tegyétek. Ez a ti döntésetek lesz; annak minden elõnyével és hátrányával. A következményeket minden szempontból nektek kell majd viselni. Védekezzetek mindenképpen, meg ne magatokkal foglalkozzatok, hanem a másikkal. És ha úgy döntötök, hogy igen, akkor sok sikert! ;) (Egyebekben egyezik a véleményem az azelõtt szólókkal.)
hat ha ti ugy erzitek hogy itt az ideje akkor tegyetek meg de vigyazz a baratnodre es ne csak magadra gondolj;)es ha faj neki vagy valami akkor mond meg neki hogy szoljon es akkor haggyatok abba...vedekezzetek;)
Mindenki azzal jön, hogy ellaposodik majd a szexuális életed.. Ami nem feltétlenül igaz. Egyebek mellett egyetértek az elõttem szólókkal, ha tényleg nem divatból csináljátok, vagy ha tisztában vagytok a védekezési formákkal, vagy azzal, hogy mit kell tenni ha baj történik.
Nagyon-nagyon korai! Szerintem 14 évesen még a tanulással foglalkozzatok ne a szexxel! Aztán meg csodálkoztok, ha 15 évesen jön a gyerek..
Ha jól esik, miért ne, nem törvénybe ütközõ.
Persze úgyis le leszünk pontozva, meg hurrogva (mert a legtöbben úgy vélekednek, ahogy én), de 14 évesen még nagyon korai! Hiába írnénk neked bármit, úgyis lefekszetek egymással, mert ugyebár meg kell felelni a mai divatnak!
Ha 14 évesen elkezdesz szexuális életet élni, ne csodálkozz, hogy 10 év múlva azt a kérdést fogd feltenni ugyan itt, hogy mit tanácsoltok, ha ellaposodott a szexuális életünk..
Egy 14 éves csak vagánykodni akar azzal, hogy már nem szûz! Meg mert cikinek érzi! Inkább a tanulással kellene foglalkozniuk! Akárki akármit mond, egy 14 éves még ne szexeljen, nem az a dolga! Nincs megérve rá sem testileg, sem lelkileg!Persze mindenki úgy szarja el az életét, ahogy akarja!
Szerintem is korai, de én nem vagyok ti. :) Arra viszont figyelj, hogy jó legyen neki is (tudod, a lányoknál nem megy olyan könnyen az orgazmus), ha szûz még, akkor készülj fel arra, hogy fájni fog neki egy kicsit a szûzhártya átszakadása. Olvass sokat a csiklóról, ingereld, pettingeljetek elõtte. És ami a legfontosabb: behatoláshoz feltétlenül húzz gumit. Mindig, minden egyes alkalommal.
nem, nem ugy beszélek..de nekm pl 23 évesen kezdett nõni a mellem..14 évesen még bõven nem volt kifejlõdve:S
utolsó: úgy beszélsz róluk a fejlõdést illetõen mintha legalábbis mutánsok lennének..:O
Szia! Szerintem is korai..hát még nem is fejlõdtetek ki rendesen:S, nem értem mért kell rohanni..én 16 évesen jöttem össze a párommal és másfél évet vártam vele...és nem késtem el semmirõl...a sex jó, de a felé vezetõ út legalább annyira jó és izgalmakkal teli:D
Korai! várjatok még pár évet!
Ne is foglalkozz egyik... ilyennel se (: Ha úgy érzitek készek vagytok rá, tisztában vagytok mindennel, akkor hajrá. Nekem úgy tûnik elég felelõsségteljes vagy, ami jó. Azért mert mást azt írja, hogy azért fogtok itt nyavajogni, hogy mit csináljatok, ha uncsi a szex.. Szóval ne higyj nekik, csak unják a banánt, mert már nem tudnak új praktikát (: Érezzétek jól magatokat, de védekezzetek mindenképp! (Mondjuk ha még nem volt petting, akkor inkább kezdjétek azzal, sokkal izgalmasabb fokozatosan belejönni, mint egybõl belevágni a közepébe.)
Annyi dolog van még, amit 14 évesen lehet csinálni, hova rohantok? Nincs értelme lefeküdnötök, amíg lelkileg nem értek még egy picit hozzá. Majd két-három év múlva talán. Addig petting, randizgatás, kirándulás, romantikus séták, mozi, stb. Hidd el, nincs hova sietni! :)
Szerintem (és a többi 85% szerint) még korai 14 évesen. De teljesen mindeggy, hogy mit mondunk, h akartok, úgyis lefekszetek egymással. Ha már mindenképp akartok valamiféle ilyesmi kapcsolatot, szerintem kezdjétek a pettinggel (ha még nem volt), azt csináljátok pár hónapig, és utána gondoljátok át újra ezt a kérdést (addig is nõtök.:D).
A kérdező hozzászólása: a barátnõm egyidõs velem, szeretjük egymást, és nem nagyon éünk olyan környezetben h ilyesmi lenne h gáz h nem vagyok szûz, szeretjük egymást, és tisztában vagyunk a velejáróival is szóval minden megvan hozzá..:)
Csak ti tudjátok eldönteni, hogy eléggé felkészültetek-e erre. A korod miatt én azt mondom, hogy nyugodtan várhatsz ezzel még, nem kell mindennek ilyen fiatalon ennyire komollyá válni. Persze mindenki más és mások az igényei. Én speciel 14 éves koromban nem lett volna lelkileg felkészült. Mindenesetre, ha belevágsz nem árt elõtte a védekezésrõl tájékozódni.

Adjatok tanácsot tetszik egy fiú és neki is én a legjobb barátnőm bejelentette hogy neki is tetszik a fiú neki pár évvel ezelőtt is tetszett és most megint Elkerülöm a fiút eséjt adva a barátnőmnek Mit tegyek?

Legjobb válasz: :D közröhej Elõször is, hivatalból el kell mondanom: kérj a Jézuskától egy helyesírási szótárat... Másodszor: leírod, hogy elkerülöd azt az aranybogarat és mégis megkérdezed, hogy mit tegyél? Osztán te eszedné-e vagyol, jányom?

:D közröhej Elõször is, hivatalból el kell mondanom: kérj a Jézuskától egy helyesírási szótárat... Másodszor: leírod, hogy elkerülöd azt az aranybogarat és mégis megkérdezed, hogy mit tegyél? Osztán te eszedné-e vagyol, jányom?
A kérdező hozzászólása: a barátnõmmel kapcsolatban mit tegyek?
sorsoljátok ki a srácot :) rendes barátnõk egy ilyen problémát meg tudnak beszélni...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!