Találatok a következő kifejezésre: A baratnom 2 hettel ezelott (4 db)

Barátnőm 2 héttel ezelőtt antibiotikumot szedett 1 hétig a fogamzásgátló mellett, és most jött meg neki. Mikor nyújt védelmet újra a fogamzásgátló? Az új levél elkezdése után?

Legjobb válasz: Így van. Legalábbis nekem anno ezt mondta a doki, és sose lett belõle baj. Azért még várj más válaszokat is.

Így van. Legalábbis nekem anno ezt mondta a doki, és sose lett belõle baj. Azért még várj más válaszokat is.

A baratnom (17eves) 2 hettel ezelott lefekudt a baratjaval es teherbe esett, mit csinaljon, amig nem tul keso?

Legjobb válasz: Ha 2 héttel ezelõtt feküdtek le, akkor honnan tudja, hogy terhes? Azt ilyen hamar megállapítani sajnos szinte képtelenség, ha mégse, elárulnád, hogy lehet? Amúgy menjen el dokihoz, õ majd mindent elmond. 12 hétig lehet elvetetni, illetve 18 éves kor alatt 18 hétig. De mindenképp gondolja meg a barátnõd, hogy ha már "önzõn" nem védekezett, van-e joga megölni egy ártatlan lényt.

Ha 2 héttel ezelõtt feküdtek le, akkor honnan tudja, hogy terhes? Azt ilyen hamar megállapítani sajnos szinte képtelenség, ha mégse, elárulnád, hogy lehet? Amúgy menjen el dokihoz, õ majd mindent elmond. 12 hétig lehet elvetetni, illetve 18 éves kor alatt 18 hétig. De mindenképp gondolja meg a barátnõd, hogy ha már "önzõn" nem védekezett, van-e joga megölni egy ártatlan lényt.
Az elõzõ válaszadónak üzenem, miért ne tudhatnál két héttel a szeretkezés után hogy terhes???? Pont akkor már pozitívvá szokott válni a teszt.
Az elsõ válaszadó egy kicsit durva volt. Azért mégiscsak 17 éves lányról van szó. A szex után már akár már 12 nap múlva kimutatható a terhesség!!!
Az elsõ válaszadó vagyok. Bocsánat, ha durva volt a hozzászólás, abszolut nem ez volt a célom, teljes mértékben a fiatal anyaság mellett állok. Csak meglepett, hogy ilyen hamar kimutatja neki. Mi épp próbálkozunk, és már 3 hete nem derül ki, és az ismerõseim nbagy része is többet várt ennél. De a kérdéshez visszatérve, ténxleg hasznos lenne sokit felkeresni, õ mindent tud, akár meg szeretné tartani a lány a picit, akár nem.. A szülõknek nem szól, ettõl sem kell félni:)
Ajaj, bocsi, megint én... kissé elgépeltem a dolgokat... nbagy=nagy, ténxleh=tényleg, sokit=dokit Bocsi:$
Hát most már nem sok mindent tehet. Amilyen hamar csak lehet, spuri dokihoz. Egy idõben volt injekció, ami a koraterhességet megszakította, de ha jól tudom, betiltották. De a doki tudja pontosan. Ha nem kaphat injekciót, akkor marad a szülés és az abortusz.
én nem vagyok benne biztos, hogy szülõi beleegyezés nélkül el lehet vetetni egy babát. Az elsõ válaszolónak üzenem, hogy senkinek sincs joga minõsíteni egy másik embert. Még mindig humánusabb megoldásnak tartom az abortuszt, minhogy titkon kihordott terhesség után egy kukában, vagy esetleg wc-ben végezze. A 17 éves lánynak csak annyit tanácsolnék, hogy mindenképpen járjon utána, hogy milyen feltételei vannak az abortusznak, és ha ezt nem szeretné legközelebb átélni, akkor védekezni kell. Kitartás.

Mit csináljak? Pénteken egy buliba mennék a barátnőmmel és az elözö buliban ami 2 héttel ezelőtt volt, találkoztam egy sráccal. Csak 2 csók volt köztünk?

Az a bajom h ugye persze bejelöltem facebookon, és állandoan rámir meg rám van szállva. De elmondtam neki h nekem nem jelent semmit se ?, max barátok lehetünk. De nem birja felfogni. és a barátnöm elött meg nem akarok leégni, de a sráccal meg azért csak kavarnék, de nem várok el töle kapcsolatot. A barátnömet nem fogom ott hagnyi geyedül, ha már ketten mentünk ja és ö tud erröl a srácról. a srác 21, én 17
hazajött?? azt mondta nem kékülünk ki?? vágd ki mint macskát szarni.xD
Dobott téged egy másikért, ami marhára nem volt fair dolog. Rendes körülmények között az ember elõször szakít, és csak aztán kezd új kapcsolatba. Ráadásul egy ilyen barom miatt bántott meg téged, aki két hét múlva jól körberöhögte, és kidobta. Szerintem éppen azt kapta, amit érdemel. Ne fogadd vissza, te csak azért kellesz most neki, mert nincs jobb, és érezni akarja, hogy valaki akkor is oda van érte. Ezzel építi vissza az önbizalmát.. Csak kihasználja a rajongásodat. Dobd ki, biztosan van hova mennie, vagy elõbb kellett volna gondolkodnia! Egyébként sem baj, ha mondjuk meg kell alázkodnia otthon, hogy visszafogadják, mert nem túl jó a kapcsolata a családjával.. legalább tanul az esetbõl, és legközelebb az eszét (is) használja, ha döntéshelyzetbe kerül.
Menjen a szüleihez.
Ez jó nem akar veled békülni, de a nyakadra megy vissza.Mondd neki hazafelé oda, ahol volt.
Nôi szemmel nézve is elég gáz. Hajtsd el. Ha ilyet tennék a párommal, nem lenne pofám visszamenni sírdogálni. Ne foglalkozz vele, mert a végén neked fog fájni.
Aki egyszer megtette nincs rá garancia, hogy többször nem fogja. Meg ez amugy is már a pofátlanság határa. Vissza megy és még õ tesz kijelentéseket. Én kivágnam...
Szerintem is vágd ki. Szerinted mikor fogja ugyanezt ismét eljátszani, ha visszafogadod?
Visszaköltözött hozzád? Mert ha igen, akkor keressen más lakhelyet szerintem. Én biztos elküldeném, hogy másnak panaszkodjon már.
Szerintem? Zavard el a p.csába, ahonnan jött. De úgysem teszed. Valószínûleg nem lehetsz egy erõs jellemû ember, ha ezt egyáltalán meg tudja veled valaki csinálni, és még el is gondolkozol rajta, hogy neked mit kellene tenned...
Nem kellet volna be engedned.
Jól megdugták két hét alatt "egy-néhányszor", aztán kidobták, most meg nálad van???Légy már férfi, Te jó ég!!
Nincs neki hova menni, erre vagy jó, ember. Nincs ez megzavarodva, csak nem tud hova menni és kényelmesen kéznél vagy. Ha te úgy gondolod, hogy nem is is, mert vannak szülei stb. és mehetne oda, nem azért ment hozzád, mert máshova nem tud, akkor bilibe lóg a kezed. Csak azért van nálad, mert valamiért kényelmesebb vagy. Nem mondod meg mikor feküdjön le, hova teszi a pénzét, közelebb laksz a munkahelyéhez vagy akármi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!