Találatok a következő kifejezésre: A baratnom 2 (413 db)

A barátnőm 2 hete szedi a Diane35 nevű fogamzásgátlót és megszakított közösüléssel védekeztünk. Mennyi az esélye, hogy a barátnőm terhes lesz?

Legjobb válasz: Valamennyi esélye biztos van, de nem hiszem, hogy sok. Még kb. 2 hét és már nem kell megszakítani a közösülést.

Valamennyi esélye biztos van, de nem hiszem, hogy sok. Még kb. 2 hét és már nem kell megszakítani a közösülést.
Az elsõ levelet teljesen be kell szedni, meg kell várni a mensest és a következõ levél szedésének kezdésekor már teljesen védettek vagytok. Addig használjatok más módszert is a védekezésre, mondjuk óvszert.
Hát nem tudom, hogy kinek van igaza, de én szedtem a Dyane35-öt és mondta a nõgyógyászom, hogy mivel az nem fogamzásgátló, hanem hormon gyógyszer, ezért szedjek mellé vmi mást is, mert nagyon minimális védettséget biztosít!
Ha a barátnõd a menstruációja legelsõ napján vette be a gyógyszert akkor már attól a naptól véd.Ha nem akkor ki kell várni a 21 napot+7nap szünetet ahol a menstruáció megjön.utána már védett és nem kell semmilyen védõ eszköz (pl gumi).Viszont!!!!A megszakításos közösüléssel eléggé butaságot követtek el, hisz a fiú elõváladékában is van már spermium!!Szerintem menjen el barátnõd egy dokihoz, mert õ jobban eltudja magyarázni, és meg is vizsgálja nehogy bármi gond legyen belõle!!!!:)

Miért van az, hogy a barátnőmmel 2 éve vagyunk együtt és még mindíg heti 1-2 sex megállít?

Nálluk egyáltalán nemmer sexelni.. Életembe nemsexeltem még ott! Csak nálunk mer és nálunk is csak szombat este! Nagy ritkán hétközbe is de akkor sietni kell :/ Miért van ez szerintetek? 18F 17L

Legjobb válasz: :O:D passz:D

:O:D passz:D
Hát talán fél attól, hogy a szülei rátok nyitnak, vagy hallanak valamit. Amúgy nem tom, hogy miért gondolod, hogy egy 17 évesnek több kell heti egy-két szexnél, sztem ez így normális
Az enyém még gázabb volt nem is részletezem. Tele van gátlásokkal, elégedetlen magával, frigid. Gondolom a szex se olyan mint amilyennek szeretnéd. Elõbb utóbb szét fogtok menni mert õ már nem fog változni.
a napi minimum egy alkalom a normális...szóval a tietek nem normális kapcsolat, ezt kell h mondjam:S 23n
mert fél hoyg lebukik otthon, vayg rátok nyitnak :D
hidd el ez csak rosszabb lesz, lesz ugyis h 2-3 hetente 1 sex
mert rossz(vagy) az ágyban? fél?
A kérdező hozzászólása: Mert annyit mondd h nemtudom kb. és nemidegesítem fel magam inkább itt kérdezem!
o
Miért nem õt kérdezed meg róla?
A kérdező hozzászólása: ja és kb 1 éve élünk szexuális életet! És fogamzásgátlót is szed! Úgyhogy nem akadály semmi szinte!
Lehet, hogy az az éned, aki 17 éves és ráadásul lány, az zavarja. Amúgy sziámi ikrek vagytok a csajjal? (Most a 18 éves fiút kérdezem)
Mert 17 évesen a szex körül forog az ember agya. És ha már elkezdtem, akkor legyen is valami, majd ráérek heti 1-2-szer 50 éves koromban. Egy 17 éves

Elkezdtük a barátnőmmel 2 hónapja a szexet. Az a baj, hogy a barátnőm bejelentette, ő erre nincs kész. Mit tegyek?

eleinte neki is fájt... de kés?bb már élvezte meg minden és mondogatta ? sokszor h nemkívánja meg ilyenek de tegnap bejelentette h neki ez nem megy aztmondta h "én erre nemvok kész" nemtudom mit tegyek mert nagyon szeretem de már elkezdtük és nekem nagyon rossz lenne abbahagyni a szexet. vagy lehet h én vok a rossz az ágyban?de ? is elélvezett meg nagyonélvezte de akkor nemtudom mi lehet a baj. velem van a baj? vagy mit csináljak? 16évesek vagyunk mind2en

Legjobb válasz: kérdezz rá hátha van vmi komoly mögötte. ülj le vele megbezsélni, hogy akkor mért is ment bele hogy csináljátok. am sztem ha tényleg szereted megérted,és fel tudod adni miatta a szexet vmennyi idõre,ha õ ezt szeretné, de mindenképpen am bezsélj vele

kérdezz rá hátha van vmi komoly mögötte. ülj le vele megbezsélni, hogy akkor mért is ment bele hogy csináljátok. am sztem ha tényleg szereted megérted, és fel tudod adni miatta a szexet vmennyi idõre, ha õ ezt szeretné, de mindenképpen am bezsélj vele
A kérdező hozzászólása: aztmondja h õ sem tudja h akkor miértkezdük el azthitte h jólesz meg minden de mégsem, de aztmondta h petting úgyanúgy lehet meg minden... de akkor nemértem h szex miértnem a szûz lányoknál még értem de most õõ már nemaz:S és nemtudom h mivan...:S
A kérdező hozzászólása: aztmondja h semmi örömét nemleli a szexben...
Hú ez necces, valószínûleg eddig sem élvezte, csak látta h neked tetszik, és nem akart elkeseríteni. Ha így akarja és szereted, akkor várjatok. De nem nagyon értem, sztem eleinte a legtöbb lánynak kellemetlen...tanulni kell De az is furcsa, h te nem vetted észre h nem élvezi...
Én is ilyen voltam (ffi), mert rossz tapasztalataim voltak.Kellett valaki, aki rávezetett a dolgokra, és megmutatta, hogy valóban mirõl is szól ez az egész.Beszélgess vele, légy türelmes, ezzel segíthetsz a legtöbbet.
Hát az is lehet, hogy azt hitte, hogy készen áll, és talán fizikailag úgy is volt, de így idõvel rájött, hogy lelkileg nem volt felkészülve, és megbánta. Nem azért, mert te rossz voltál, ilyen idõs korban az ember annyi érzelmi válságon megy át, meg néha felnõttnek érzi magát, néha meg kislánynak. Lehet, hogy ami egyik nap jó ötletnek tûnik, másnap már nem. Vagy egyszercsak felébred melletted, és rájön, hogy úristen, hiszen õ még kicsi és nam akar felnõni, mit is keres itt? Ez elõfordulhat, de lehet más oka is. Te ismered (remélem) a lelkét is, próbálj rájönni, hogy ilyesféle bizonytalankodásról van-e szó, és ha így van, hagyd a szexet, és próbálj segíteni neki, állj mellette! Legyél vele türelmes és megértõ! Idõvel visszajöna a kedve!
A kérdező hozzászólása: az ucsó válaszadónak igazavan abban h a barátnõm nagyon ilyen h egyiknap eztmondja másiknap meg az ellenkezõje, de én is azértvagyok bizonytalan mert élvezte csak van egy ilyen "pánikbetegsége" és fél mindentõl.. pl.: h terheslesz mikor ezmiatt extrán védekezünk és így õ is annak az esélye h teherbeessen szinte 0.

12 éves vagyok, lány. Majdnem minden hétvégen megiszok a barátnőmmel 2 db energy italt. Például ma ittunk 2 red Bull-t és egy db Hell-t (? )

A kérdésem az lenne, hogy mi bajunk lehet tőle? És miért nem ajánlják? :/

Legjobb válasz: 2-ra ne hallgass, nagy hülyeséget mond. Baromira odacseszhetsz a fejlõdésben lévõ szervezetednek. http://www.webbeteg.hu/cikkek/egeszseges/4450/az-energiaital.. http://www.enportal.hu/tulzott-energiaital-fogyasztas-karos-..

2-ra ne hallgass, nagy hülyeséget mond. Baromira odacseszhetsz a fejlõdésben lévõ szervezetednek. http://www.webbeteg.hu/cikkek/egeszseges/4450/az-energiaital.. http://www.enportal.hu/tulzott-energiaital-fogyasztas-karos-..
Én csak azt nem értem, hogy minek 1 évesen energiaital? Nem gondolom, hogy ennyire fáradtak lennétek. Vagány??? 26 N
csakhogy a koffein mellett az energiaitalokban taurin is van, ami szintén nem túl nagy móka egy 12 éves szervezetnek, olvass csak utána.
Fõleg úgy nagy mulatság, hogy megtalálható a húsokban, halakban és az anyatejben is.
Mert elbassza a szívedet. Több koffein van benne, mint egy pohár kávéban...
3-as második linkjén olvasom, hogy "Az energiaitalok károsak is lehetnek". Nos, nem lehetnek, hanem azok. Fõleg a gyerekeknek. Károsítja a gyerekek szívét az energiaital http://www.natursziget.com/egeszseg/20121108-karositja-a-gye.. "Szakértõk arra hívják fel a figyelmet, hogy az energiaitalok rendkívül károsak a gyerekek számára, mivel a koffein mellett még számos olyan kémiai anyagot tartalmaznak, melyek mind veszélyt jelentenek a fiatalok egészségére. Dr. Steven Lipshultz, a Miami Egyetem Miller Orvosi Karának gyermekgyógyász professzora az alábbiak fényében úgy véli, az italok a gyerekek számára a legkisebb mennyiségben sem ajánlottak."
Hétvégente? Semmi, fejenként egyet megihattok. Ugyanaz a típusú hiszti alakult ki az energiaitalokkal, mint az alkohollal az alkoholizmus miatt. Mivel sokan vannak, akik túl sokat isznak belõle, ezért az orvosok annyira féltik tõle a népet (részben jogosan), hogy a teljesen ártalmatlan mennyiséget is károsnak állítják be, biztos ami biztos.
Eléggé hülyeség, hogy több koffein van benne mint egy presszó kávéban.HAMIS! Instant kávé koffein tartalma (/100ml):30-50mg Presszókávé:50-175mg Hosszúkávé: 50-80mg Energiaital:32 mg Ennyit errõl, hogy több koffein van benne.
Semmi bajod nem lehet, van, hogy napi 2 liter iszom. Azért nem ajánlják, amiért a tejet, vöröshúst, joghurtot, margarint, szóját.... végtelenségig lehetne sorolni. Mindig mindenrõl kitalálnak valami [email protected]ágot, csak hogy legyen valami téma. Ami ártalmas benne: A cukor, abban az esetben, ha nem dolgozod le, akkor hizlal. De ez egy 100%-os gyümölcslére is igaz. A sav szabályzók, amik savasítják, oxidálják a szervezetet, de ez ugyanúgy bármilyen savas dologra igaz, sõt, még az oxigénre is, amit belélegzel. Ahhoz, hogy ennek valós hatása legyen, óránként kéne 2-t meginni, 20 éven keresztül. A koffein nem káros. Megdobogtatja a szíved...és? A futás, vagy a szex, vagy egy horrorfilm ugyanezt csinálja, sõt, még sokkal jobban! Nincs jelentõsége, a szív úgy van összerakva, hogy hol gyorsabban ver, hol lassabban. Ez természetes, meg se kottyan neki.
Koffein miatt magas vérnyomás, szívelégtelenség, szívzavar, szívmegnagyobbodás, szívritmuszavar, cukorbetegség, stb. Szóval sok minden! Nem egészséges! Ha inni akarsz válasz olyat amiben nincs koffein és taurin! Van pl Hell, akkor a Monster és van az Adrenalin Kid amit gyerekek is ihatnak, az a neked való!
6 os: Instant kávé koffein tartalma (/100ml):30-50mg Presszókávé:50-175mg Hosszúkávé: 50-80mg Energiaital:32 mg ez 100 ml ként van, a kérdezõ 3 dobozzal ivott meg, ami lehet 250 ml-tõl 500 ml-t is jelenthet / doboz. Ha a 250 ml-s re értette akkor 750 ml-t ivott meg, ami 240 mg koffeint jelent. Presszókávéból senki nem iszik meg egy decit sem. 4-5 rendes kávét kellene meginni ennyi koffeinért.
Igaza van, akinek igaza van. Túl van reagálva, mint oly' sok minden. Persze káros, de nem kell akkora felhajtás neki, mert nem halálos méreg(az asztalunk közepén található konyhasó kevesebbtõl gyilkol) Igaz persze, hogy nem akkora az élvezeti értéke, csak példa volt. Káros. Heti egy csak kicsit. Téma lezárva.
Taurin már csak kevés energiaitalban, van a legtöbbõl kiszedték, hogy így elkerüljék a chipsadót. A legnagyobb márkákban már nincs taurin, se a Red Bullban, se a Monsterben, ezekbe Arginint raktak helyette, a Burn-bõl Bombából, Hellbõl meg csak simán kivették. Különben meg, igen taurin van húsokban, halban, stb. mint ahogy koffein is van teában, kávéban, csak annyi a különbség, hogy az természetes koffein, és taurin, ez pedig mesterséges. És alapjába véve nincs azzal probléma, hogy az ember megiszik 1-2-õt én is szoktam, mondjuk van mikor csak azért mert finom, rá van írja, hogy ne keverje alkohollal, mégis szoktam, mert az Ananász ízû sárga Monstert Vodkával nagyon szeretem, de sajnos nagyon könnyen rá lehet szokni erre is, akár csak a piára, cigire. És egészségtelenebb, mint a kávé, mert tele van mesterséges anyagokkal. Én is 14-15 éves koromban elég sokat fogyasztottam belõle, hozzá is szoktam rendesen, naponta legalább 1-et megittam, aztán egyszer ittam egy Cocaine nevezetû italt amelynek a koffeintartalma 3.5-ször annyi mint a többinek, tehát 112mg/100ml attól szörnyen fájt a szívem, de még ez sem volt elég, egyszer kb. 2 óra alatt megittam 5-öt, és akkor olyan szarul voltam, mint amennyire piától még soha, Szörnyen vert a szívem, lehetett vagy 180-as pulzusom alapjáraton, fájt a fejem, szédültem, verejtékeztem, remegtem, kb. mintha speedeztem volna. Aztán ez után az eset után abbahagytam, és mostanában hetente, vagy 2 hetente iszok meg 1-et. Ha tehetném visszacsinálnám, mert maradandó kárt tett a szívembe az a 2 év, azóta ha akár egyszer is többet megiszok 1 doboznál nagyon megfájdul a szívem. Szóval én azt mondanám, hogy inkább ne igyál egyszerre 2-õt. Ha hétvégente 1-et megiszol, és tényleg marad ez a heti 1-szer 1db akkor nem okoz különösebb kárt, de annál többet ne fogyassz, fõleg amíg gyerek vagy.
Igyál Hell New Generation-t, koffein helyett maté tea van benne, meg növényi kivonatok. De attól függetlenül ez IS káros, csak kevésbé. Mérsékeld a fogyasztását, és nem lesz tõle bajod.
Ezeket nem arra találták ki hogy használjon, de nem is ártanak. Csak nagyon okos emberek rájöttek hogyan lehet sok pénzt a semmibõl teremteni.A hülyéknek divatot csináltak.

A barátnőmmel 2 hónapos kapcsolat után úgy döntöttünk hogy szünetet tartunk, nem találkozunk-és nem is beszélünk egy ideig, mert mind a ketten elbizonytalanodtunk, főleg én. Szerintetek van értelme folytatni?

Legjobb válasz: Az én privát véleményem,h ha már 2 hónap után ilyen problémáitok vannak nem sok értelme van folytatni... De nyilván Ti érzitek,h mi van pontosan!

Az én privát véleményem, h ha már 2 hónap után ilyen problémáitok vannak nem sok értelme van folytatni... De nyilván Ti érzitek, h mi van pontosan!
hát ti érzitek... mi ebben nem tudunk segíteni. várd meg a 2 hónapot, és akkor nézd meg a csajt, hogy a nyakadba ugrik vagy csak néz ki a fejébõl, ha meglát.
Szerintem 2 hónapos kapcsolatban még nem lenne helye ilyen érzésnek, de hátha 2 hónap elteltével arra jöttök rá és ráadásul kölcsönösen, hogy hiányoztatok egymásnak.
Nincs!

A barátnőmmel 2 hónapja vagyunk együtt azt mondja h szűz bugyin keresztül szoktam kényeztetni és bugyival együtt az ujjamból kb 2cm bemegy és nem mondja h fáj vagy valami ez azt jelenti h már nem szűz? Vagy ez természetes?

Legjobb válasz: 2 cm bugyin keresztül még belefér...késõbb fog kiderülni, ha lekerül a bugyi és beljebb csusszansz...de amúgy ha óvatos vagy meg õ alapból se szûk, akkor se fog fájni, max élvezni fogja... Jah és ha azt mondja, szûz hidd el, mert tutira úgyse derítheted ki, nincsen más választásod... 20/L

2 cm bugyin keresztül még belefér...késõbb fog kiderülni, ha lekerül a bugyi és beljebb csusszansz...de amúgy ha óvatos vagy meg õ alapból se szûk, akkor se fog fájni, max élvezni fogja... Jah és ha azt mondja, szûz hidd el, mert tutira úgyse derítheted ki, nincsen más választásod... 20/L
Ez természetes! A tampon felhelyezése is ugyebár úgy történik, hogy be kell dugnia az ujját, még sem veszti el a szüzességét és fájni sem fáj annyira.
Hát nekem a tampon simán bement mindig mikor még szûz voltam. Különben meg minek mondaná hogy szûz ha nem az? Egy kis bizalom azért nem ártana:P
A kérdező hozzászólása: akkor ez azt jelenti h nem minden lány szûk ?? amúgy köszönöm szépen a segítséget :) :)
Jaaaajjj! Maradj már!!!
szerintem csak a 2 het hiany utan jobban felizgult es jobban kitagult.
Tudod ez attól is függ, hogy mennyire tud ellazulni egy lány.Ha szorong "ott" is "megfeszülnek" az izmok, ha laza a lány akkor az izmok is ellazulnak így akár több ujj is befér. Ez nem jutott eszedbe? Nyilván a 2hét alatt jól kipihente magát, nem stresszes, stb, és ezért "laza". Egy Lány
szerintem már nagyon kívánt téged!és jobban eltudott lazulni!
Második vagyok:nem biztos, hogy miattad szorong, hanem a suli, szülõk, stb. és, hogy jól nézzen ki.Nõ vagyok és én is szorongtam ezek miatt sokat.
Lehet hogy közben szült :) Viccen kívül, ez nagyon vicces :)
Ha ennyire nem bízol benne, akkor itt szó sincs õszinte kapcsolatról. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: De eszembe jutott, de 1 éven át egyszer sem fért volna be a 2 ujjam, nem is erõltettem. Nem hiszem hogy 1 éven át szorongott volna mellettem. Nekem egyszerûen furcsa ez a hirtelen változás, pláne hogy nem voltunk együtt. Egy másik lánnyal pont így jártam, és persze hogy elõször EZ ugrik be :S (más férfi tágította) Kicsit megnyugtattatok, , , kösz a válaszokat.
Légy oly kedves, hogy nem hisztizel. Most azért mert végre befért 2 ujjad? Inkább örülj, ne ilyen baromságokon törd már az agyad.

A barátnőm 2 méter 2 centi én viszont csak 1.70 vagyok jól megvagyunk meg minden szeretjük is egymást. Magasabb lányok nektek jó a kisebb farok is vagy attól hogy magasabbak csak a nagy jó neki, nektek?

Legjobb válasz: Mi egy magasságban vagyunk. Vagyis, ha kihúzza magát, akkor magasabb 1-2 centivel a barátom. Nem értem hol az összefüggés a farokméret és a magasság közt... 20L

Mi egy magasságban vagyunk. Vagyis, ha kihúzza magát, akkor magasabb 1-2 centivel a barátom. Nem értem hol az összefüggés a farokméret és a magasság közt... 20L
Anyám, én 171 vagyok, de ha egy csaj akivel randiznék 3-4 centivel magasabb lenne már kicsit cikibben érezném magam :/
képzelem a csajt biztos valami kosaras tehén xd
és képzeld ha még magassarkúban van :) amúgy én is magasnak számítok a magam 182centijével :) 32/L
hókefélke és a 7 törpe xD
32 centi különbség? Az mennyi? Másfél fej? Te jó ég. Én nem vagyok ellene, hogy magasabb legyen a barátnõm, de azért az már fura lenne, ha még ágaskodva se tudnám megpuszilni, és kuncsorognom kéne, hogy hajoljon le... :D
Ezen már én is gondolkodtam-fõleg, hogy nem vagyok lent valami nagy méretekkel megáldva... Viszont szerintem ahogy nálunk nincs összefüggés a magasság és a farok méret között úgy a lányoknál sem lehet a magasság és a testalkat alapján általánosítani.
Egyszer én is szeretnék magas csajt(nem debellát), csak hogy milyen lehet.
10:46 van egy 2 méteres csaj haverom :D szal nem olyan ritka
A 202 cm-hez remélem tartozik egy legalább 47-es láb is, el ne dõljön :)
hát múltkor láttam már 2m magasabb nõt. szóval lehet, hogy igazat mondasz... de szerintem nincs olyan nagy összefüggés a magasság és a farokméret között.
202 centis csaj?Ez szerintem kamu lehet, még férfiaknál is nagyon ritka a 200 centi körüli, nõknél kb. 10 ezerbõl 1 ilyen. Attól, hogy magas a csaj nem kell neki nagy méret.
Hófehérke és a 7 törpe
mivan??? hogy jön ez össze?
A két dolog között nincs összefüggés, úgyhogy ne aggódj, egy magas csajnak ugyanúgy elég a te méreted, mint egy alacsonynak.

Normális az, ha a barátnőmmel 2 külön középiskolába járunk, 2 külön szalagavatónk lesz, és nagyon féltékeny vagyok?

Konkrétan ha csak arra gondolok,hogy keringőzik egy másik fiúval,akkor már görcsbe rándul a gyomrom,és elkezdek szédülni,de talán egyik legnagyobb vigaszom az hogy nem minden iskolában van keringő.Szerintetek egy szalagavató tönkreteheti a kapcsolatunkat,lehet belőle szakítás?

Legjobb válasz: Nehogy már ezért szakítsatok :D Minden iskolában van keringõ és nem jelent túl sokat a lányoknak sem az ottani párjuk (kivéve, ha direkt õk kérték meg, hogy táncoljon velük) De ha szeretitek egymást, akkor nem kell félned, hogy megcsalna vele, vagy elhagyna azért a fiúért :D

Nehogy már ezért szakítsatok :D Minden iskolában van keringõ és nem jelent túl sokat a lányoknak sem az ottani párjuk (kivéve, ha direkt õk kérték meg, hogy táncoljon velük) De ha szeretitek egymást, akkor nem kell félned, hogy megcsalna vele, vagy elhagyna azért a fiúért :D
Ha igazán szeretitek egymást ki. :) De egy napról lesz szó szóval nyugi :)
Jóisten, szalagavatónál jártok és még mindig ennyire gyerekek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszaitokat, azért kicsit megnyugtató.De nem tudom hogy mondjuk egy 23 lány, 4 fiús osztályban hogy lenne keringõ.Maximum marad az alkohol.
nem nagyon bízhatsz benne...
A kérdező hozzászólása: Itt nem arról van szó, hogy benne nem bízok, mert benne nagyon is, hanem azokban nem, akik a környezetében vannak, mert már volt tapasztalatom olyan szakításban, amelyikben a harmadik személy jól megkavart mindent, és mehetett a kukába az egész.Õ is bízik bennem (elviekben), de mégegyszer nem akarom ugyan ezt átélni.
a legtöbb lánynak semmit nem jelent a táncpartnere, fõleg ha van barátjuk. ne aggódj, nem lesz semmi baj. te elmész az õ szalagavatójára, és felkéred táncolni a végén, õ elmegy a tiedre, és ott is táncoltok. nagyon sok ilyen ismerõsöm volt, és nem lett belõle probléma. mármint akkor persze, ha mindketten normálisan kezelték a dolgokat. szóval kezeljétek normálisan :)
Fiúsuliba járok, itt nálunk az összes húg-nõvér, barátnõ, barátnõ bnõje, kolistárs...stb jelen van, mégse volt semmi zûr...

Hogy kerdezzem meg h itt alhat-e nalunk a baratnom 2 napot?

nagyon szeretnem ha a szuleim megengednek, de nem merem megkerdezni :/

Legjobb válasz: Hány évesek vagytok?

Hány évesek vagytok?
Oké! :) Fáradt, és éhes embert ne kérdezz, mert nemet mondanak! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: rendben!:) de mar csak holnap kerdezem meg, mar faradt mindenki es pihi van :) megegyszer nagyonszepen koszonom!!
Írd meg, megengedték-e! Remélem sikerül!
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen! :) igy kicsit batrabb lettem
Akkor nem találok semmi kivetnivalót, ha ott alszik. Anya! szeretném, ha Juliska itt aludna, mert tudod, az utazás, meg a közbiztonság, és itt mégiscsak biztonságosabb helyen lennénk, mint bárhol. Megnéznénk pár filmet, nem kéne este rohanni haza, segítek vacsorát, ebédet fõzni. Meg ne aggódj, nem költözik be a fürdõszobába, wc-re, nem fogunk zavarni titeket. Na, ennyi lenne a tippem! Lányaim hasonlóképen adták elõ, és néztek nagy ártatlan bociszemekkel. Mindig megengedtem! Sok sikert! Bátorság! A szülõ is ember, meggyõzhetõ! :)
A kérdező hozzászólása: lany vagyok azert mert sokszor talizunk es engem nem engednek el pestre se (innen kb 60km) akkor hozza meg foleg nem fognak :/ (70km)
Van egy olyan gyanúm, hogy fiú vagy! Miért kellett letagadni azt a 40 kilométert?
A kérdező hozzászólása: az h messze lakik az igaz, de nekik az lett mondva h 40km -el kozelebb... :s
A kérdező hozzászólása: 16-18 xD de ize.. ez komplikalt.. apum talan belemenne, de anyum tuti nem :/ egyebkent jol tanulok ^^ !
Ha lány vagy, akkor simán. Anya, itt aludhatna Kunigunda 2 napot? Mert: mesze lakik, vagy beszélgetni szeretnénk, vagy indokot Te tudsz, ha megkérdezik.
A kérdező hozzászólása: ayu: majd meglatjuk apum: beszeld meg anyaddal xdddd hat.. ha nem tudnk donteni majd en: eljohet xD ... nemamugy.. de penteken tenyleg jon es nem nagyon lehet most visszamondani mert remeg a lec :s

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!