Találatok a következő kifejezésre: A baratnoimnek megjott, de (2 db)

Holnap bulizni megyek a barátnőimmel és már előre elterveztem hogy mit vegyek fel. Fehér nadrágra gondoltam! De viszont ma megjött a menzeszem és mindenhol azt olvasom hogy nem lehet fehér gatyát hordani akkor. Miért nem? Tamponnal sem?

Legjobb válasz: Azért nem, mert akkor jönnek a puncikoboldok és elrabolnak. Amúgy komolyan, szerintem mért nem lehet iylenkor fehér gatyát felvenni? Mert talán ha átázol, iszonyat ciki lesz, mert a fehéren meglátszik. Amúgy de, tamponnal szentem be lehet vállalni, de akkor legyen nálad elég és cserélgesd!

Azért nem, mert akkor jönnek a puncikoboldok és elrabolnak. Amúgy komolyan, szerintem mért nem lehet iylenkor fehér gatyát felvenni? Mert talán ha átázol, iszonyat ciki lesz, mert a fehéren meglátszik. Amúgy de, tamponnal szentem be lehet vállalni, de akkor legyen nálad elég és cserélgesd!
A kérdező hozzászólása: jó hát gondoltam hogy azért mert hogy átázhatsz de még olyan nem fordult elõ és a vérzésem sem nagyon erõs...
Én nem vennék fel akkor fehér gatyát fõleg, hogy bulizni mész, mert nagyon ciki lenne ha átáznál.Ha mégis bevállalod akkor jócskán vigyél tampont és gyakran cserélgesd.De aztán a buli hevében nehogy megfeletkez róla!
miért kell pont fehér?? fekete, kék, stb..miér nm jó?:O am meg én is voltam így és nm áztam átt.
A kérdező hozzászólása: köszi a jó tanácsokat de már megvolt a buli és minden jól sikerült...fergeteges este volt;)

A baratnoimnek mar megjott, de nekem meg meg nem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nem tudom hány éves vagy, biztos késõbb érõ típus vagy. Nem nagyon tehetsz semmit, várnod kell még. Ha megjön, akkor meg az lesz a baj, hogy minek van. Nyugi, majd megjön, ha itt lesz az ideje.

Nem tudom hány éves vagy, biztos késõbb érõ típus vagy. Nem nagyon tehetsz semmit, várnod kell még. Ha megjön, akkor meg az lesz a baj, hogy minek van. Nyugi, majd megjön, ha itt lesz az ideje.
Mindenkinek máskor jön meg, én 11 voltam, de anyám 19. Teljesen változó, ne izgulj:-) Ha gondolod, keress fel egy nõgyógyászt, õ kizárja a fizikális elváltozást . Ha nincs gond, csak várni kell:-) De ne félj, fogsz még eleget vérezni:-)
Légy türelmes. Mondjuk semmit sem tudunk rólad. Se kort, sem testalkatot. Ha alacsony, és amúgy is lassan növõ, késõn érõ vagy, lehet hogy csak a gimi közepén, végén jön meg az elsõ. Beszélj anyukáddal. Ha õ is úgy tartja, hogy már jöhetett volna, akkor menjetek el együtt nõgyógyászhoz. Amúgy meg nincs semmivel sem elõnyben az, aki fiatalabb korban kezd menstruálni. Csak hamarabb van gondja vele. Attól te ugyanolyan értékes lány vagy, mint a már menstruálók. Csak épp gyereked nem lehet még. Na de gyereket meg bizti az osztálytársaid se akarnak még, így a mensijükbõl semmi hasznuk.
Semmit ne tegyél. Ha a 16-ot betöltötted és még akkor sem jött meg, akkor keress fel egy nõgyógyászt.
semmit nem kell tenned.max annyit hogy legyen nálad egy két betét ha bekövetkezne

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!