Találatok a következő kifejezésre: A baratnoimnek megjott, (4 db)

A baratnoimnek mar megjott, de nekem meg meg nem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nem tudom hány éves vagy, biztos késõbb érõ típus vagy. Nem nagyon tehetsz semmit, várnod kell még. Ha megjön, akkor meg az lesz a baj, hogy minek van. Nyugi, majd megjön, ha itt lesz az ideje.

Nem tudom hány éves vagy, biztos késõbb érõ típus vagy. Nem nagyon tehetsz semmit, várnod kell még. Ha megjön, akkor meg az lesz a baj, hogy minek van. Nyugi, majd megjön, ha itt lesz az ideje.
Mindenkinek máskor jön meg, én 11 voltam, de anyám 19. Teljesen változó, ne izgulj:-) Ha gondolod, keress fel egy nõgyógyászt, õ kizárja a fizikális elváltozást . Ha nincs gond, csak várni kell:-) De ne félj, fogsz még eleget vérezni:-)
Légy türelmes. Mondjuk semmit sem tudunk rólad. Se kort, sem testalkatot. Ha alacsony, és amúgy is lassan növõ, késõn érõ vagy, lehet hogy csak a gimi közepén, végén jön meg az elsõ. Beszélj anyukáddal. Ha õ is úgy tartja, hogy már jöhetett volna, akkor menjetek el együtt nõgyógyászhoz. Amúgy meg nincs semmivel sem elõnyben az, aki fiatalabb korban kezd menstruálni. Csak hamarabb van gondja vele. Attól te ugyanolyan értékes lány vagy, mint a már menstruálók. Csak épp gyereked nem lehet még. Na de gyereket meg bizti az osztálytársaid se akarnak még, így a mensijükbõl semmi hasznuk.
Semmit ne tegyél. Ha a 16-ot betöltötted és még akkor sem jött meg, akkor keress fel egy nõgyógyászt.
semmit nem kell tenned.max annyit hogy legyen nálad egy két betét ha bekövetkezne

Szigetvari takarekszovetkezetes vagyok es meg nem jott meg a fizetesem (cimerezes) a baratnoimnek pedig mar megjott (otp-sek) letezik, hogy en nem kapok fizetest?

Legjobb válasz: Aki az OTPnél bankol az elõbb kap fizut a többi banknál késõbb megy azoknál 15.-e körül. Szóval fogsz kapni fizetést.:)

Aki az OTPnél bankol az elõbb kap fizut a többi banknál késõbb megy azoknál 15.-e körül. Szóval fogsz kapni fizetést.:)

Holnap bulizni megyek a barátnőimmel és már előre elterveztem hogy mit vegyek fel. Fehér nadrágra gondoltam! De viszont ma megjött a menzeszem és mindenhol azt olvasom hogy nem lehet fehér gatyát hordani akkor. Miért nem? Tamponnal sem?

Legjobb válasz: Azért nem, mert akkor jönnek a puncikoboldok és elrabolnak. Amúgy komolyan, szerintem mért nem lehet iylenkor fehér gatyát felvenni? Mert talán ha átázol, iszonyat ciki lesz, mert a fehéren meglátszik. Amúgy de, tamponnal szentem be lehet vállalni, de akkor legyen nálad elég és cserélgesd!

Azért nem, mert akkor jönnek a puncikoboldok és elrabolnak. Amúgy komolyan, szerintem mért nem lehet iylenkor fehér gatyát felvenni? Mert talán ha átázol, iszonyat ciki lesz, mert a fehéren meglátszik. Amúgy de, tamponnal szentem be lehet vállalni, de akkor legyen nálad elég és cserélgesd!
A kérdező hozzászólása: jó hát gondoltam hogy azért mert hogy átázhatsz de még olyan nem fordult elõ és a vérzésem sem nagyon erõs...
Én nem vennék fel akkor fehér gatyát fõleg, hogy bulizni mész, mert nagyon ciki lenne ha átáznál.Ha mégis bevállalod akkor jócskán vigyél tampont és gyakran cserélgesd.De aztán a buli hevében nehogy megfeletkez róla!
miért kell pont fehér?? fekete, kék, stb..miér nm jó?:O am meg én is voltam így és nm áztam átt.
A kérdező hozzászólása: köszi a jó tanácsokat de már megvolt a buli és minden jól sikerült...fergeteges este volt;)
Lehetséges.
Valamit nem jól csinált, mert elvileg a menstruáció idejére is védettséget nyújt a fogamzásgátló tabletta.
kicsi az esély, hogy foggátló mellett teherbe essen. És arra is kicsi az esély, hogy terhes legyen, ha utána megjön neki. A kettõ együtt meg még valószínûtlenebb. Valahol valami hiba van. Lehet nem szedte rendesen a foggátlót.
Mi is elõtte voltunk, de nem szedtem a gyógyszert. Most 1hónapos a pici!:) Lehet, hogy õ se szedte vagy antibiotikumot is szedett-az semlegesítheti.
Igen, lehetséges. A nõknek nem csak "menetrend szerint" a 14. napon van peteérésük, egy hónapban lehet két peteérés is. És az sem biztos, hogy az utolsó aktustól lett terhes, lehet, hogy középidõben kifelejtett egy tablettát, vagy hasmenése volt, és akkor is együtt voltak, és abból lett a baba. 24N
Kezdjük az elejérõl! A kérdésben gyógyszer alatt mit értesz? Fogamzásgátlót? Ha igen, akkor -> - fogamzásgátló szedése mellett nincs természetes menstruáció, csak megvonásos vérzés - ha gyógyszert szed a lány (fogamzásgátlóra gondoltál, ugye?), akkor védekeztek - ha a 7 napos szünet után a 8. napon folytatja a gyógyszer szedését a lány a következõ levéllel, akkor a tabletta a szünet alatt is ugyanúgy véd - ugyanakkor tény és való, hogy a tabletta se 100 %-os védekezési módszer - miért ne lenne lehetséges, hogy a haverodtól? -- Ha a kérdés kiírásában a gyógyszer nem fogamzásgátló, akkor gondolom, az érdekel, hogy teherbe eshetett-e a menstruációja elsõ napján? Válasz igen. Ad1) a menstruáció azt jelenti, hogy megvastagodott nyálkahártya leválik, mert nem történt ADDIG a napig megtermékenyülés, DE a megtermékenyítésig az aktustól számítva akár 3 nap is eltelhet (minimum pedig 1), tehát a menszesz elkezdõdhet akkor is, ha 3 nap múlva mégis megtermékenyül egy kósza petesejt a beágyazódás pedig kb. a 7. napon kezdõdik és csak ekkor kezdi a szervezet a HCG hormont termelni, ami leállítja a menstruációt és a szervezet (konyhanyelven mondva) átáll terhes üzemmódba A 7. napra pedig a méhnyálkahártya már újra vastagodásnak indult, be tud ágyazódni a megtermékenyített petesejt. Ad2) ezen felül elõfordul, hogy egy nõ végig menstruációszerûen (!) vérzik a terhessége alatt Ad3) igaz, hogy a menstruáció elõtt közvetlenül kevesebb az esély a terhességre, de nem lehetetlen. Spontán peteérés ugyanis bármikor elõfordulhat. -> tehát lehet a haverod az apa
Lehetséges! Második gyermekem nekem is úgy fogant meg, hogy közben szedtem a fogamzásgátlót. A mensi ideje alatt is teherbe lehet esni.
Azért tetted fel a kérdést mert felcsinltad a csajszit és lfélsz h te vagy az apa ? Vagy nem?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!