Találatok a következő kifejezésre: A baratnőmmel módszerrel (29 db)

Milyen (inkább természetes, de írd amit tudsz) módszereket tudtok ajánlani arra, hogy megkezdődjön a barátnőm ciklusa?

Tudjuk, hogy nem esett teherbe de szeretnénk miel?bb látni, hogy megjött neki, mert mégiscsak nyugodtabbak lennénk..

Legjobb válasz: Ha a 15 napon van, zuhanyozhat bármilyen meleg vízben, nem fog megjönni neki. NINCS ilyen módszer!!!

Ha a 15 napon van, zuhanyozhat bármilyen meleg vízben, nem fog megjönni neki. NINCS ilyen módszer!!!
Csináltatok tesztet? Mikor?
A kérdező hozzászólása: Oké gyerekek, bunkónak tûnök lehet, de akkor kikötöm: a számított ciklusának már ideje lenne (hagyjuk most a statisztikai hibahatárokat) és a fürdõs módszer másoknál bevált, úgyhogy van ilyen módszer tuti, de ki milyenrõl tud?
Rozmaring tea. de ez is csak akkor segit, ha már kozel van ahhoz, hogy megjojjon neki.5nap max. ha a forro furdotol megjonne, akkor minden héten menstrualnank :D
A kérdező hozzászólása: :D:D haha, persze utolsó, még lehet én is menstruálnék :P :D na köszi a választ, a rozmaringot kipróbáljuk :) még tapasztalat?
Ha késik a menzesze, akkor teszteljen...ha negatív, 5 nap múlva újra, utána doki semilyen praktika nincs ;)
cickafarkfû tea:) nekem bevált 1 x

Lefeküdtünk a barátnőmmel, gumi nélkül csináltuk de a megszakitásos módszerrel. Nah most mikor, honnan tudom hogy terhes? Azt hallotam a teszt csak 10-12 napon belül hat, ennél nincs gyorsabb módszer?

Legjobb válasz: Nem mondtad hány évesek vagytok? Amúgy meg nagyon nagy felelõtlenség volt hogy védekekzés nélkül feküdtetek le. Legközelebb vigyázzatok és mindig védekezzetek!

Nem mondtad hány évesek vagytok? Amúgy meg nagyon nagy felelõtlenség volt hogy védekekzés nélkül feküdtetek le. Legközelebb vigyázzatok és mindig védekezzetek!
Remélem tanultatok ebbõl az esetbõl! Vagy jobb lesz mindig idegeskedni? Elõször feküdtetek le? Mert ha igen, akkor lehet hogy késni fog a barátnõd vérzése. Leghamarabb a teszt mutatja ki a terhességet, annál elõbb más nem.
Én ne értem miért kellett az elsõ két válaszolót lepontozni, mivel teljesen igazuk van. A megszakításos módszer nem védekezés!! De ezt már itt számtalnanszor elmondták. Egyébként nincs gyorsabb módszer, meg kell várni a mensi napját. Reménykedjetek, hogy megjön neki, bár ha félidõben voltatok együtt akkor nagy az esély babára. Felelõtlenség volt amit csináltatok! (Lehet negem is lepontozni. :)
Ha van gyorsabb módszer elõbb hasbarugod? Tök mindegy mikor tudod meg, mert ha nem akarjátok megtartani akkor a 12. hétig abortusz lehet. De máskor inkább szedjen fogamzásgátlót és kérdezze meg az orvost, hogy mikortol hat a fogamzásgátlója, mert mind másmilyen. Azt mindenképpen meg kell várni, hogy megjön-e neki. ha nem, akkor érdemes tesztelni. Miért nem tartjátok meg? fiatalok vagytok?
Teszteléssel derülhet ki, hogy mi is a helyzet, de azt is csak akkor csinálja a barátnõd, amikor a vérzése következne, illetve ha nem jön meg neki. Elõbb nem kell, mert úgy is negatív lenne, és az nem biztos eredmény. A 10-12 nap, amit említettél a ciklus közepétõl értendõ. Inkább kérdezd meg a barátnõdet, hogy mikor jött meg neki utoljára (1. nap) és ehhez képest mikor volt a szex, és hogy általában milyen idõközönként jön meg neki a vérzése. Írj komentet, hogy segíthessek.
A kérdező hozzászólása: A lehetõ legrosszabkor volt!28.-a körül volt a menszesze, az alkalom pedig 14.én! Többi választ is köszönöm, igen fiatalok vagyunk, nem szeretnénk még babát. És nem utolsó sorban tanultunk is az esetbõl.
Szerintem azért meg kell, hogy dícsérjük a fiatalembert, mert a legtöbb srác nem foglalkozik ilyenekkel. Ha megvan, hát megvan a baba, naés, már a lány felelõssége. Ja, természetesen felelõtlen dolog, amit tettek, és igen, én is megtettem pár éve ezeket tizenéves fejjel. Az én pasim nem nézett ennek utána, csak annyi volt a válasza, hogy akkor majd szóljak, ha már tudok valamit. Hát szóltam neki, hogy takarodjon. Õ legalább a barátnõje mellett áll. Bár nem jól csinálták, de legközelebb biztos felhúzzák a sapkát. Vannak krémek vagy más fogamzásgátlók is, nem csak a tabletta létezik. Menjetek el egy patikába, ott ajánlanak nektek sokfélét. Meg is mutatják. Nem ciki!!! (mondjuk én nem pont abba mentem el, ami a legközelebb van, de mi így csináltuk, és szivesen segítettek. Nem úgy beszéltek velünk, mintha ufók lennénk, tök természetesnek vették, bár látták, hogy fiatalok vagyunk)
na mi lett végül???

Nemrég lefeküdtünk barátnőmmel, és ő ragaszkodott ahhoz, hogy megszakításos módszert alkalmazzunk. Mennyi az esélye, hogy terhes lett a barátnőm?

Én mondtam, hogy inkább gumival csinálnám. Csókolóztunk, és én voltam felül, elég forró volt a hangulat. Persze meztelenek voltunk már, amikor barátnóm becsúsztatta magába a nemi szervemet. Kb. 10 húzás után bevillant, hogy gumi kéne. Kivettem, és feltettem egy spermicides gumit. Nos a kérdésem, hogy teherbe eshetett-e? Kb a menstruációs ciklus közepén volt az eset.

Legjobb válasz: Hát ha a ciklusa közepén, akkor megvan rá az esélye, hogy terhes lett. Mivel forró volt a hangulat, gondolom nagyon élvezted a dolgot, úgyhogy nagy a valószínûsége, hogy volt elõváladékod is, amivel van spermium. A ciklusa közepén pedig a legvalószínûbb a teherbeesés, és ekkor nagyobb a valószínûsége annak is, hogy az elõváladékból marad terhes. Legközelebb ne hallgass a barátnõdre, már az aktus elején húzz gumit.

Hát ha a ciklusa közepén, akkor megvan rá az esélye, hogy terhes lett. Mivel forró volt a hangulat, gondolom nagyon élvezted a dolgot, úgyhogy nagy a valószínûsége, hogy volt elõváladékod is, amivel van spermium. A ciklusa közepén pedig a legvalószínûbb a teherbeesés, és ekkor nagyobb a valószínûsége annak is, hogy az elõváladékból marad terhes. Legközelebb ne hallgass a barátnõdre, már az aktus elején húzz gumit.
Teherbe eshetett. Nem nagy az esélye, de teherbe eshetett. Nem tudom, mi éri-e meg jobban Nektek, a 72 órás tabletta, ami olyan, mint egy lórúgás, vagy a 2 hét rettegés, és esetleges abortusz. Én a 72 órás tablettát javasolnám, aztán a fogamzásgátlót.
Nem akkor már nem sokat. Ha az elejétõl használod a gumit és pl közben kiszakad, akkor vég valamicskét.
Olyankor már nem jelent semmit, mert a gyors spermiumok addig bejuthattak a barátnõd petesejtjébe. Ha még 4 négy napja, hogy együtt voltatok, akkor mond meg a barátnõdnek, hogy vegyen egy 72 órás tabit (szakorvos írhatja fel) és akkor nem kell hetekig idegeskednie. Vagy ha makacs és nem akarja, akkor idegeskedjen annyit, amennyit csak bír. Ha viszont már eltelt a négy nap, akkor sejnos meg kell várni a mensi napját. Ha késik, az rossz elõjel, de lehet az idegeskedéstõl is. Akkor vegyen egy tesztet, abból meglátjátok, hogy mi lesz.
én nem hiszem el, h vannak ilyen felelõtlen nõk, akik komoly kapcsolatban vagy megússzuk-vagy nem módon oldják meg a védekezést!
A kérdező hozzászólása: A spermicides gumi ilyenkor már nem jelent semmit?
Igen, terhes lehet, hiszen pláne a ciklus közepén van meg erre az esély. Viszont én gyanítom, hogy õ terhes AKAR lenni. Felelõsségteljes nõ a ciklusa közepén csak akkor nem védekezik, ha gyereket akar... Érdekes, hogy õ próbált téged lebeszélni a gumiról. :P

Mit gondoltok jó módszer ilyen módon kidobni a barátnőmet, mert megcsalt? (többi lent)

Barátnőm biztos hogy megcsal, mert többen mondták már, meg én is egyszer megláttam egy másik pasival kavarni, de ő erről még nem tud, hogy én ezt már tudom. Mivel megcsalt, ezért ki szeretném dobni egy emlékezetes szakítással. Azt tervezem, hogy ráveszem, menjünk el egy jó étterembe Ezért kocsival elviszem éjjel valamikor a lakhelyünktől több 100 km -re egy ismeretlen kietlen helyre és ott kivágom a kocsimból

Legjobb válasz: Ez nagyon durva,azért ez tulzás...

Ez nagyon durva, azért ez tulzás...
Szerintem elég emlékezetes lesz.Hajrá!
Jó arc vagy.:D
hú de tetszik, csináld meg:D én sose csalnám meg a barátomat, ezek után õ is gondolkodik.:DD
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, holnap estére meg is beszéltem már "bulizni" megyünk vidékre :DDDDDD
ha bármi baja lesz, pl megerõszakolják, vagy vegverik, kirabolják, ne adj I.ten megölik, az egyrészt jogilag a te felelõsséged is, másrészt a lelkedbõl soha nem fogod tudni kizárni.
Szerintem ne tedd meg, bármennyire is megalázott ne süllyedj le a szintjére...csak magadat járatod le mások szemében, úgyhogy szerintem jobb, ha csak szakítassz vele és leszarod! De végülis te dolgod...csak szerintem nagyon nem jó ötlet!
Te normális vagy ember? Nem is csoda, hogy megcsalt te kis primitív s*ggarc! Ha baja lesz Te nagyon megszívod! Ahelyett, hogy ilyenekkel szórakozol, menjél szépen tanulni és kezdjél valamit az életeddel! SZÁNALOM
ez krvanagy:DDDDDD jo fej lehetsz:D megérdemelte a csaj!:)
Öcskös hajrá!:D Annyit mondj el majd kérlek hogy hogy sikerült az akció!:D Sok sikert öreg, büszke vagyok rád!:D
Majd írd meg, hogy mi történt :D
A kérdező hozzászólása: Na megtörtént, végül ismeretlen lakott területen tettem ki, nem lakatlan helyen, de így is nem akart kiszállni, úgy kellet kirángatnom :D meg hisztizett bõgött stb, de megérdemelte a ri*ancja :D
:D És haza talált már? :D
A kérdező hozzászólása: És mitõl halna meg? Megfagy éjjel vagy elrabolják az UFO-k :D Magyarországon vagyunk, 30-40 km re talál lakot területet
Szerintem tedd meg!Ha más nem, jó darabig elégedett lehetsz, mert jól megadtad a módját a szakításnak.
A kérdező hozzászólása: Azt mondom összevesztünk, ki akart szállni és elrohant, bizonyítsák be
Bármennyire haragszol rá.. ilyet ne tegyél mert börtönbe is csukhatnak.
ha ezt megcsinálod.. komám..
A kérdező hozzászólása: 2-es Azért mert kiteszem a saját kocsimból???
Hát nem de azért nem örülnék ha 100km-re otthonomtól kitennének és azt se tudom , hogy jutok haza.
Ezért miért csuknák börtönbe?Nem sért törvényt azzal, hogy [email protected] a csajt a pusztában.
De ha valami baja lesz-.- gondolkodjatok már el.
kidobsz valakit az óceán közepén.. meghall.. szerinted nem csukják le azt aki kidobta :O?
Mivel lenne neked ettõl jobb?
Leszarnám, hogy baja lesz.:D Már nem azért, de ha valaki megcsalna, akkor felõlem meg is dögölhetne.Nem éreznék bûntudatot miatta.
A kérdező hozzászólása: 5-ös Mert én annak olyan nagyon örültem, mikor agyon csalt, meg agyon alázott. Komolyan mondom úgy veszitek a megcsalást, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne
Szerintem tedd meg.
jól nyomtad, megérdemelte! :D

A barátnőm szeretne kérdezni: Hogy tudnék lefogyni 43 kg-ról, 35 kg-ra? (BIZTOS MÓDSZER KÉNE) )

5 nap koplalással , 2 kg-ot fogytam.Ez vállt be legjobban , és akkor érzem magam jól ha nem eszek, egyépként este tornázni szoktam! (158 cm 12/L

Legjobb válasz: Egyértelmûen kamukérdés, ennyire ne unatkozz... 5 nap koplalással sem lehet 2 kg-ot fogyni. 35 kg-osan meg már kórházba kerülne mert felállni sem lenne ereje...

Egyértelmûen kamukérdés, ennyire ne unatkozz... 5 nap koplalással sem lehet 2 kg-ot fogyni. 35 kg-osan meg már kórházba kerülne mert felállni sem lenne ereje...
Hány éves vagy? Szerintem 20 kilóra fogyj inkább le.
12 évesen ne fogyózz, te még növésben vagy. Ne egyé l szemetet hamburgert kólát chipszet
Kiakarjátok próbálni a kórházi kosztot ? Mert a legjobb úton haladtok afelé, hogy befektessenek titeket ilyen beteges koplalásokkal. Ezenkívül nem kell koplalni a fogyáshoz, úgyhogy térjetek észhez és táplálkozzatok normálisan.
ne koplalj az nem vezet jóhoz fõleg ilyen fiatalon, amúgy a 43 kg se sok nemhogy a 35, inkább sportolj.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek! de nem tud megváltozni a véleményem , félek hogy egyszer magamra nézek és már akkora leszek mint egy ház.Nem tudok jóízûen enni , mert mindig figyelni kell hány kcal ..stb.
Ha tényleg így van, kedves kérdezõ, akkor kérd meg Anyukádat vagy Apukádat, hogy vigyenek el pszichológushoz, mert az anorexia kezdeti tüneteit produkálod, ez semmiképp nem vezet jó irányba. Ilyen idõs korban nem a súlyt kellene figyelni, hanem tanulni és játszani... Na de manapság mi megy?! A kiscsajok egymás közt rivalizálnak már 6-ik 7-ik osztályban... :( Szörnyû! Egy szó, mint száz: BIZTOS MÓDSZER, ha elfelejted a fogyót, ha nem akarsz szõrös hátat, hulló hajat, stb. (olvass nyugodtan utána, google: anorexia következményei) és megpróbálsz normálisan enni. EgyéBként (b-vel!) az esti torna nem rossz ötlet, azt ne hagyd abba, csak egyél is, mert különben összecsuklasz. Hidd el, csak jót akarok, nem bántani akarlak! Sok sikert!
Ha tényleg ennyire gázul érzed magad, az anorexia-gyanús. Ha nem tudod elfogadni azt, amilyen vagy, akkor beszélj a szüleiddel, hogy vigyenek el pszichológushoz, kicsit helyre kell rázni magadat. Egyébként: Arra bizton számíthatsz, hogy a következõ három évben meg fogsz nyúlni, nõ a melled, szóval elég jól fogsz kinézni. A magasságod alapján a jelenlegi súlyod már bõven kevés, vagy még éppen csak jó. Ne fogyózz, mert komoly betegségeid lehetnek! Egyél normálisan, amennyit kívánsz és tényleg teljesen rendben leszel, nekem nincsenek kétségeim :-) ui.: Nekem több lány ismerõsöm is van hasonló súlycsoportban, mint te. Vannak egészségügyi gondjaik is emiatt, a menstruációtól kezdve allergiákig mindenre kihathat, ha "túlfogyod" magadat.

Barátnőm gumi nélkül szeretne szexelni, szerinte a "kiveszemmielőttelmegyek" módszert kéne alkalmazni. Vélemény?

Simán lenne annyi önuralmam, de az el?váladék miatt nem tartom ésszer? dolognak, nem akarok purgyét. Barátn?met viszont lehetetlen meggy?zni, szánalmas diszkós haverok televagánykodták a fejét, hogy nekik beválik a módszer, és mindet elhitte.

Legjobb válasz: Fogamzásgátló tablettáról még nem hallottatok? :)

Fogamzásgátló tablettáról még nem hallottatok? :)
Egyébként ez is jogos felvetésnek tûnik. Mivel tudna jobban magához láncolni, mint egy gyerekkel? Valószínûleg nem érzi a súlyát, hogy egy ember életével játszik. Sõt nem is egy ember életével, minimum három emberével.
Egyszerûen megmondod neki, hogy ha nincs gumi, akkor nincs szex. Tudod ebbõl szokott az lenni hogy a csaj terhes lesz, aztán persze véletlenül sem akarja elvetetni, te meg fizetheted egész hátralévõ életedben a gyerektartást. Ne legyél hülye.
Ilyen lányról még soha az életemben nem hallottam. Nem akarlak megbántani, de én egybõl arra gondolnék, hogy félrek*félt, nem védekeztek, és fél, hogy következményei lesznek. Ha veled sem védekezik, akkor rá lehet fogni, hogy tõled van a "baj". Más okot tényleg nem tudok, egyszerûen nõ létére nem lehet ennyire felelõtlen és "velemúgysetörténhetilyen" hozzáállású...
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok, õ 18 lesz. A fogamzásgátlót õ nem akarja, nem mondja el hogy miért. Egyébként beszélek vele majd róla hogy nem a haverjai fognak vele szívni, hanem õ meg én, meggyõzõnek tûnik. Felpontoztam mindenkit :)
14. voltam. és még arról is beszélhetnél vele, h ne szánalmas diszkós haverok véleményére adjon, hanem gondolja át saját fejével, logikusan a dolgokat és ne engedje h semmi kis szánalmas emberek befolyásolják a véleményét.
én sem tartom ésszerû dolognak az elõváladék miatt és nagyon értelmes vagy h ezt figyelmbe veszed, nem pedig bumm bele hajrá. ezt megint mindenkinek már tudnia kéne, akinek párkapcsolata van, nem értem, miért nem tudják, de azért leírom ezt a közismert tényt: van, aki nem esik teherbe ettõl, van aki igen. nem lehet tudni, mert egyénfüggõ. ha másoknál beválik, lehet nálatok meg pont nem válik be. ha meg másoknál nem válik be, akkor meg lehet h pont nálatok beválna. nagyon egyénfüggõ ki mennyire hajlamos a teherbeesésre. én hót ziher h nem próbálnám ki, pláne házasságon kívül, ha nem akarunk gyereket. fogamzásgátlónak sem tenném ki a barátnõmet, nem túl jó a szervezetének, pláne ha még fejlõdésben van. a te barátnõd, ha nem haragszol, sztem bõven fejlõdésben van, kb. 16 éves lehet, mert nem túl felnõtties a gondolkodása. tanítsd kicsit felnõttes, értelmes gondolkodásra, mert te értelmesnek tûnsz!
Ilyet sem hallottam még, hogy a lány erõlteti ezt a fajta "védekezést"... Mindenesetre jó látni, hogy kettõtök közül legalább te felelõsség teljesen gondolkozol! :)
nemcsak a gumi meg a tabletta létezik. Bár nem tudom, miért vagytok tablettaellenesek, nagyon sokféle van, én 3félét szedtem, egyik sem okozott semmi kárt, és az egyik legbiztosabbnak tartom. Most spirálom van, ezzel is meg vagyok elégedve. A megszakítással az a baj, hogy észre sem veszed, hogy baj van, nem tud a barátnõd még sürgõsségit sem kérni. Mondd neki, hogy nem tudod élvezni a szexet, ha folyton figyelned kell és kész.
ma 13:10 vagyok. Én a megszakításra értettem, hogy nem esek teherbe úgy, mivel nem használunk semmit. (Kipróbáltunk sokfélét, egyik se jött be, nálunk meg ez bevált, bízom ebben így majdnem 10 év után.) Lehet, hogy nektek hihetetlen, hogy vannak, akik nem bírják a gumit. Én is így vagyok. Nem nem akarom, egyszerûen fáj vele (még síkosítóval is), én meg élvezni szeretem a szexet, nem pedig szenvedni, miközben bennem van... Ennyi.
A kérdező hozzászólása: A fogamzásgátló nemigen jöhet szóba.
Neked nincs vesztenivalód. Ha bekapja a legyet, õ hordja ki. Írjatok egy nyilatkozatot, hogy te nem akartál védekezés nélkül szeretkezni, így ha gyerek lesz belõle, nem fogsz gyerektartást fizetni. Ezt írasd alá a kis p.csával is. Így aztán mehet a menet.
Egyébként én nem mennék bele. Nem a haverjainak kéne felnevelni a gyereket meg pénzt teremteni a dolgaira... Szóval gumi nélkül max fogamzásgátlóval de úgy is még a kivétellel kombinálva, bármennyire is jobban szeretek elmenni egy csajban akció közben mivel gyereket nem akarok inkább az élvezetbõl veszítsek kicsit :) 22/F
Ha nincs 18 éves a csaj, nem nyilatkozhat, egy ilyen nyilatkozatot egyébként is hitelesíteni kell közjegyzõvel, tanúkkal, az meg már milyen:D
A Pharmatex sz-rt sem ér. Húzd csak azt a gumit. Mondjuk azért te nem tûnsz hülyének, honnan jött, hogy egy ilyen butuska libával jöjj össze, akinek a haverjai valami tudósnak számítanak?
szerintem nem normális a barátnõd, bocsi. Vagy már terhes mástól. Hacsak nem mondasz le a gyerekrõl és a jogaidról is felé, akkor bizony fizetned kell a gyerektartást, ha tetszik, ha nem. Védekezéstõl függetlenül. A megszakításos módszer annak való, akinek nem baj, ha becsúszik a baba. A diszkós haverok majd röhöghetnek rajta, ha terhes lesz. Neked meg legyen eszed és ne csináld.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, a "hülyepitsa" jellegû kommenteket majd a jövõben mellõzzétek már. Természetesen nem fogok gumi nélkül szexelni, de hogy tudnám errõl meggyõzni? Mutassam meg neki ezt a beszélgetést?
ritka az, mikor a fiú ilyen jól tájékozott, és a lány ennyire felelõtlen. Tiszteletre méltó benned, hogy nem akarod a barátnõdet 'bajba' sodorni, hogy teherbe essen. Mondd neki hogy olvasson utána a kis ötletének, ha ezek után sem mond le errõl a butaságról magyarázd el neki hogy te így nem csinálod, mert neki lesz nagyobb baja belõle, viszont te leszel hibáztatva.. ha így se érti meg, akkor majd ha teherbe esik, rálát:D
Pharmatex vagy hasonló helyi fogamzásgátlót használjatok (hüvelytabletta, krém, kúp...) (Én nem esek így teherbe, évek óta csináljuk így a párommal, de az egy dolog...)
A beszélgetést ne mutasd meg, sértõ lehet számára. Az egyik válaszoló nagyon jól leírta: Nem a barátai viszik majd abortuszra és pszichológushoz, családsegítõhöz, illetve nem õk fizetik a gyerektartást, ha mégis teherbe esik. Mondd meg, hogy a te és az õ élete nem ér annyit, hogy ilyenekkel szórakozzatok. Ezt vagy elfogadja, vagy csinálhatja mással.

Milyen módszerrel tudnám elérni, hogy a barátnőm orgazmusakor ejakuláció legyen?

Legjobb válasz: Kitartással és ütemes ujjazással. egyáltalán volt már neki , mert nem minden nõ képes rá.

Kitartással és ütemes ujjazással. egyáltalán volt már neki , mert nem minden nõ képes rá.
Valamit valamiért. Farkastörvények uralkodnak...
Ne csináld te se szájjal... kezeljétek egyenlõ partnerként egymást, most ez nem így van, kihasznál, ó elvárja, de õ neked nem csinálja...
próbáld kihúzni belõle, h mi az oka!mondja el õszintén, h miért nem akarja!? ha nem árulja el, akkor te is hanyagold ilyen formában az õ kényeztetését!nehogy már te csináljad neki, ha õ meg neked nem hajlandó!sztem ennek kölcsönösnek kell lennie.sok sikert! 24n
Akkor te miért nyalod ki? Hülye vagy te? Igaza van az elsõnek, valamit valamiért. Ha õ elvárja, hogy te csináld, de õ nem, akkor nem vonzódik hozzád és nem is szeret teljesen. Ne csináld és kész. Ha pedig elkezd rinyálni, szard le.
Szerintem, van valami más oka annak, hogy nem akar viszont örömet okozni. Kérdezd miért nem csinálja, ha te is megteszed érte.
Hát nem tudom hogy hol tartotok, de mondjuk kezdhetnéd azzal, hogy ráveszed hogy kiverje neked... igazából ez azért nehéz, mert sok oka lehet. lehet undorodik a farkadtól, vagy önzõ, vagy nem szeret annyira mint te õt... stb. meg kell vele kedveltetned, de ne eröltesd. türelem, és kitartás... kérdezd meg tõle, hogy mi gátolja.
sok türelem és kitartás
akkor viszont tényleg sok türelem kell...Nekem is volt rossz élményem egy bizonyos dologgal kapcsban, elmondtam a Páromnak azóta nem hozza fel...türelmes. Én sem szeretem csinálni, fõleg ha akkor megy el...de szeretem Õt, és viszonozni akarom Neki, mert Õ is csinálja nekem. Ez oda vissza mûködik.
akkor ne nyald ki ha meg panaszkodik miatta akkor mond neki hogy majd csinálom neked ha te is nekem...ne hogy õ már irányítson téged az ágyba:D
A kérdező hozzászólása: Rossz élményei vannak. Erõszakkal követelték már tõle.
Biztos rossz élményei vannak ezzel kapcsolatban. Valsz az egyik elõdöd is erõszakosan követelte-kényszerítette. Nincs mese, óvatosan és gyengéden kell rávezetned. Feküdj a hátadra, aztán mondd neki, hogy úgysem tudna felizgatni.
Semmi értelme, ha bunkózol. Tényleg beszéld meg vele, hogy mi a baj. Undorodik tõle, nem tetszik a fogása, íze, illata, vagy csak szokatlan? Ha a barátnõd is értelmes emberi lény, és semmi olyan kifogása nincs (erõszak miatt ilyen, stb.), akkor mond el neki, mit érzel. Hogy szereted nagyon, nem is akarsz ráerõszakolni semmit, de a te fantáziádat nagyon megmozgatja az orálisszex, és nagyon szeretnéd, ha legalább kipróbálná veled. Nem muszáj rögtön bekapnia, elég ha elõször csak egy puszit ad rá és "összeismerkedik" a területtel. Biztosítsd, hogy ha valami nem tetszik neki, akkor abbahagyhatja, de neked sokat jelentene, ha kipróbálná. Én pl. a mostani barátom elõtt sose csináltam ilyet, de mikor feldobta, hogy izgatja a dolog, nekem semmit kivetnivalóm nem volt...
Ez engem is érdekelne! Én is régóta próbálom, persze nem erõltetem, de nem mondja el mi az akadálya. Kézzel megteszi, ha nem túl fáradt, de szájjal nem...
"Rossz élményei vannak. Erõszakkal követelték már tõle." ÉS akkor mi van? Te szereted és türelmes vagy vele. Nehogy már örökké egy rossz élményre hivatkozzon. Akkor te is hivatkozhatnál arra, hogy õ meg nem szeret eléggé, mert ennyire sem képes megerõltetni magát. Továbbra is azt mondom, hogy akkor te se csináld, mert még évek múlva is erre fog hivatkozni.

Letezik olyan, hogy egy embert megatkoznak? A baratnom mostanaba furcsa dolgokat eszlel. Lehet valami olyan modszer ami segit, hogy ne fogjon az atok?

Legjobb válasz: Én nem nagyon hiszek az átkokban ,de úgy olvastam ,hogy aki megátkoz valakit arra hull vissza az átok.

Én nem nagyon hiszek az átkokban , de úgy olvastam , hogy aki megátkoz valakit arra hull vissza az átok.
Azt mondják itt a nagyokosok/szakértõk, hogy aki nem hisz az átkokban, azt nem is lehet megátkozni... Vagy mindig valami hasonló a magyarázat, ha valaki nem hisz benne, és rákérdez valamire... ergo nem kell hinni az átkokban, és máris megszûnik...
Ez az ember tudatában történik. Aki nagyon hisz valamiben az ezzel befolyásolja tudatalatt a történéseket, bevonza magának mert elhiszi, hogy megtörténhet ezért megistörténik. Aki nem hisz ilyenben s elutasítja az nem fogékony rá. pl: tuda, hogy esik és kikell mennie, mániákusan fél a baciktól s meggyõzõése, hogy mindig beteg mindentõl. na ez a hipohonder s szenved is a betegségektõl amiket önmagának kreáll. ha a barátod pedig az átkoktól fél pl: szúrás érzet a gyomor, szív, tüdõ tájékán, fejfájás, bajok a pénzügyben, párkapcsolatban, egészségben akkor kivetíti magából ezt a félelmet s beteljesül. ez ellen a racionalitás a legjobb fegyver, mikor észérvekkel gyõzik meg.
Ha folyton arra gondol, saját magát megátkozza. Így érvényesül az átok. Magadra vonzod amit mondtak. De valami ódon jóra fordíthatod. PL. lehet mantrákat, mondókákat mondani helyette.
nem létezik, bárgyú hiedelem. vannak szerencsés vagy kevésbé szerencsés idõszakaink.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszaitokat! meg irhattok . Szkeptikusok velemenyet is szivesen hallgatom.

Mien módszerek vannak arra, hogy kémkedjek a barátnőm után?

Legjobb válasz: Az már régen rossz ha kémkedned kell utána. Mi lenne ha elõször megkérdeznéd? Tudod, kapcsolat, kommunikáció.

Az már régen rossz ha kémkedned kell utána. Mi lenne ha elõször megkérdeznéd? Tudod, kapcsolat, kommunikáció.
007 effekt xD mivan James Bond féltékeny lett? ennyire nem bizol benne?
magán nyomozó
ha meg is kérdezné sztem nem mondaná el.
Használj felcsatolható mû[email protected] szvsz.
Kérd meg a Magdi nénit! XD
Nekem is pont az jutott az eszembe, amit az elsõ írt :D
bízd meg rá a Kertész Gézát
Tegyél a táskájába egy gps-t!
poloska a táskájába. de már rég rossz, ha nyomozgatni akarsz utána..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!