Találatok a következő kifejezésre: A barátomtol hogy ha (17 db)

Túl nagyok az elvárásaim, ha elvárom a barátomtól, hogy ne cigizzen? Mert büdös és egészségtelen

Legjobb válasz: Igen nagyok. Nem dohányzóként azt mondom, joga van azt csinálni a testével amit akar. Gondolom õ se tiltja meg neked hogy csokit és cukros üdítõket igyeál.

Igen nagyok. Nem dohányzóként azt mondom, joga van azt csinálni a testével amit akar. Gondolom õ se tiltja meg neked hogy csokit és cukros üdítõket igyeál.
Elsõ kõrben az is elég lenne ha kevesebbet szívna.
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, még nincs barátom. A jövõbeli barátomtól várom el, hogy ne cigizzen, csak is olyannal fogok járni, a ki nem cigizik. Vagy ne várjam el ezt?
Ha már akkor is cigizik, amikor megismerkedtek akkor megkérheted, de elvárni nem várhatod el. Ha egy kapcsolatba úgy mész bele, hogy cigizik az elfogadást jelent. Ha megkéred, hogy ne és nem teszi le, akkor vagy úgy döntesz, hogy elfogadod vagy úgy hogy elhagyod mert neked ez nem tetszik. Abban, hogy cigizik neki kell dönteni. Elvárásokra nem jó kapcsolatot építeni, nem lesz hosszútávú, hamar elege lesz a másiknak, mert mindig az fogja érezni, hogy neked õ nem elég jó valamint, hogy te meg akarod õt változtatni. Ha téged ez nagyon zavar olyan partnert válassz, aki hasonló elveket vall, mint te.
Ez így végülis olyan mint az ideál. Úgyertem minden lány elképzeli, hogy mi szerint jönnek be neki vagy nem a pasik. És ha neked az egyik kikötésed az hogy ne cigizzen, akkor azzal nincs semmi baj. Egy ideig én is úgy éreztem, hogy nem tudnám elviselni ha a barátom cigizik, de aztán rájöttem hogy nagyon kevés ember van aki szívja, és amúgyis attól mert cigizik még szeretheted :) És az számít.
Elõzõ vagyok : nagyon kevés ember van aki nem szívja*
Szerintem ez nem azon múlik, hogy elvárod, vagy nem várod el. Ha beleszeretsz valakibe, akkor valószínû nem fog érdekelni már, hogy cigizik vagy sem. De ha tényleg zavar a cigizés, akkor bele se fogsz szeretni ilyenbe. Engem is zavarna, és eleve a baráti körömben kevés a dohányos emiatt, meg undorodom a dohányos emberek szagától, így elég kis eséllyel szeretnék meg ilyen embert.

Elvárhatom a barátomtól, hogy minden hétvégéjét velem töltse ha hétköznap dolgozik?

elvárhatom t?le hogy szombat-vasárnap velem legyen?

Legjobb válasz: Csak akkor várhatod el, ha ez ellen neki sincs kifogása és nem szájhúzogatva adja oda azt a hétvégét neked. Ha volt belõle vita, akkor nem biztos, hogy jó ötlet feszültségben tölteni azt a két napot.

Csak akkor várhatod el, ha ez ellen neki sincs kifogása és nem szájhúzogatva adja oda azt a hétvégét neked. Ha volt belõle vita, akkor nem biztos, hogy jó ötlet feszültségben tölteni azt a két napot.
Nem feltétlenül. Az életben rajtad kívül is vannak dolgok és mivel hétköznap reggeltõl estig dolgozik, akkor azokra is csak hétvégén ér rá.
Nem, nem várhatod el. Megbeszélhetitek, ha neki is jó így, akkor oké, ha nem akkor meg nem.
Szerintem szüksége van neki saját szabadidõre is, de ha dolgozik akkor azt is csak hétvégén tudja. Én nem várnám el, hogy mindig velem legyen amikor szabadideje van.
Szerintem a barátokkal is akar talákozni hétvégén, meg pihenni és egybek, szóval szerintem úgy ideális, ha mondjuk 1 napot tölt veled, persze ha akarja akar mehet a 2 nap is.
Nem várhatod el. Neki is kell szabadidõ a saját dolgaira, vagy arra, hogy a családjával legyen. Elég, ha találkoztok, vagy egy estét töltötök együtt.
Az lenne az ideális, ha nem várnád el, hanem ez természetes lenne számára.
Miért, magától nem akar veled lenni? Az elég gázos :S
ezt nem elvárni kell, szerintem természetes h inkább rád fordítsa az idõt mint barátokra...Vagy ha ilyen jól megvan nélküled akkor kérdezd meg ink tõle h oldjátok meg
Szia! Szerintem nem szabad elvárni. Persze, a szabadideje nagy részét veled töltse, de vannak barátai és egyéb más elintéznivalók, amiket csak szabadnapjain tud elintézni. Egy jó tanács: soha ne vitázz vele a barátai miatt. Ahogy írtad, nem volt veszekedés, de emiatt ne is legyen. Ha barátaival tölti a szabadideje nagy részét, bizony, ott már gondok lehetnek- zárójeles megjegyzés.
Mi 3 éve vagyunk együtt, hétfõtõl-péntekig reggel 5:00-tõl du. 17:00-ig nincs otthon mert dolgozik, mellette sok ideje elmegy azzal, hogy a vonattal bejárjon munkába. Én suliba járok, nem egy városban élünk, így hétköznap nem is tudunk találkozni. Egyrészt azért, mert nem várom el tõle, hogy még 1 órát autókázzon el hozzám a nap végén fáradtan, aztán haza ismét 1 órát, és másnap hajnalba menjen dolgozni hulla fáradtan. Így marad a szombat és a vasárnap. Ebbõl a két napból a szombat fix, tehát mindig együtt töltjük. Viszont nem várom el tõle, hogy a vasárnapok is az enyémek legyenek, hiszen neki is szüksége van egy kis magányra, egy kis pihenésre, kikapcsolódásra, a dolgai intézéséhez egy kis szabadidõre stb. Így vasárnap én tanulok, õ meg lustálkodik, rokonlátogatóba megy, kocsit mos, szobát takarít stb stb.. Szerintem ennyi jár neki, hétköznap kidolgozza a belét is szó szerint, legalább egy napot hagy töltsön el úgy ahogy õ szeretne. Persze, néha van olyan amikor a vasárnapot is együtt töltjük, de ez kb. kéthavonta 1x fordul elõ, illetve ha valamilyen ünnepnap van az is a miénk, mindig kihasználjuk. :) Azt nem mondom, hogy könnyû a helyzet, de ha befejeztem a sulit (1 év múlva) akkor úgyis összeköltözünk és annyit leszünk együtt amennyit csak akarunk. :) Addig meg kitartás, mert vannak olyanok akiknek még ennél is rosszabb a helyzetük. 21/L
17.40-nek van igaza, bárhogy is fáj az igazság. Engem is le lehet pontozni. De attól, hogy nem veszel tudomást a problémáról, a probléma még létezik. Nincs olyna munkahely, ahol heti 5-ször 12 órát kell dolgozni. Elõveszed a Munka Törvénykönyvét, és beleolvasol a munkaidõrõl és a pihenõidõrõl szóló részbe, én nem hagyod, hogy így átverjenek. Azért nem találkoztok hétközben, mert NEM AKAR találkozni veled. Csak jól csomagolja a dolgot. Elõbb-utóbb rájössz te is.
A kérdező hozzászólása: én is ott dolgoztam nyáron ahol õ :) tényleg 12 órát dolgozik, ebbõl 8ra van bejelentve, én ott tényleg 8 órát dolgoztam és ismerem a kollégáit, õk is 12 órát dolgoznak nem hazudik, tudom szóval ez most így nem talált célba van hogy reggelre mentem, volt, hogy délutánra õ mindig ott volt de mindegy, ebben nem vitatkozok csak sulira kellett a pénz mert idõközben elmentem egyetemre és õ eltudta intézni hogy nyáron bent dolgozhassak
szerintem azért hétköznap is, legalább együtt aludhatnátok néha... mert a hétvége az övé, és lehet hogy nem csak rád lenne igénye 48órában hanem a többi dolgát is intézné, saját magára is szánna idõt (egyedüllét, relax), meg család, barátok stb...
nálunk ez úgy nézett ki, amikor még kicsi voltam, és otthon laktam :D hogy szerda délután eljött elém a suliba, este együtt aludtunk. aztán péntek délután is eljött hozzánk, és vasárnap reggel ment haza. ekkor voltam 18 éves, õ volt az elsõ komoly barátom. nagy családja volt, és szeretett is velük lenni. néha én is elmentem hozzájuk. a mostani párommal kb 1 hónap után összeköltöztünk, igaz, csak este látjuk egymást, és van, hogy hétvégén összeül a csoptársaival tanulni, este meg megy a haverokkal csocsózni és iszogatni. én meg a lányokkal megyek mulatni.
A kérdező hozzászólása: rendben beosszk a napokat, nem hisztiztem edig se ha néha becsúsztak ilyen napok :) utolsó: a hétköznapok egy órára sem megoldhatóak egyrészt mert 50 km-re lakunk egymástól másrészt 12 órázik :S
Hétköznap egyáltalán nem tudtok találkozni? 1 órácskára sem? Szerintem nem várhatod el, bár elhiszem, hogy igényled. De ha hétfõtõl péntekig dolgozik, akkor 2 napba kell belezsúfolni a dolgait, amibe nem csak te tartozol bele, hanem a család, barátok na meg persze nem árt idõt szakítani a hobbikra is.. Ne legyél önzõ, engedd, hogy mással is foglalkozzon, másokkal is találkozzon. Osszátok be és töltsétek el tartalmasan az idõt! :)
A kérdező hozzászólása: köszi a rendes válaszokat :)
szóval a hétvége a pihenésé. ilyenkor van ideje rád, a családjára, barátaira, hobbikra, esetleg némi sportolásra, stb...szóval összességében saját magára is csak ekkor tud szakítani idõt. és azt se felejtsd el, hogy egy férfinak is szüksége van arra, hogy néha egyedül legyen, a saját gondolataival, vagy gondolatai nélkül, akár egy sörrel a kezében, meccset nézve ;) és ha esetleg néha azt mondja, hogy ezt a kevés idõt nem csupán veled akarja eltölteni, az nem azért van, mert nem szeret, hanem tényleg a nagyon húzós menetrendje miatt. légy megértõ, és akkor õ is maximálisan hálás lesz :)
A kérdező hozzászólása: elég sokmindenen kereszutül mentünk már ahol megmutatta hogy szeret és hogy tényleg én vagyok a mindene igazából nem azt írtam hogy ha nem megyek akkor jó neki mindig várja hogy menjek, vagy hogy õ jöjjön hozzám, mindig nagyon örül csak kb havi szinten egy két napot nem vagyunk együtt de ezekszerint lehet hogy feleslegesen raktam ki a kérdést sokan félreértik
Szerintem ezt nem lehet elvárni. Rajtad kívül is van élete, van családja, barátai, hobbija, sõt talán néha szeretne egyszerûen egyedül lenni. Ha a két szabadnapján csak veled lehet, tulajdonképpen az életét veszed el, nem marad más neki, csak a munkája és te. Ez pedig baromira nem elég. Próbáljatok meg valami áthidaló megoldást találni, mert én még lányként sem tolerálnám, ha elvárná a párom, hogy akkor többé ne lássam a barátaim, ne pihenjek egy napot otthon, ne töltsek el egy délutánt anyukámmal, mert csak vele lehetek, amikor szabad vagyok.
Én nem járnék olyan sráccal, aki egész héten nem lát, és még hétvégén sem akar. Szerintem ez nem normális kapcsolat. Én arra gondolnék, hogy nem szerelmes, különben abban a heti két napban látni akarna. Inkább csak kényelmes neki ez az állapot, hogy ha van kedve hozzám akkor találkozunk, de ha éppen nincs akkor meg nem... mondjuk alapból nem vagyok híve a távkapcsolatnak, és ez pl nálam annak számít:) Úgyhogy én elvárnám, hogy szakítson rám idõt, vagy keresnék olyat, akinek nem kényszer.
Az én barátnõm bátorít, hogy menjek el nyugodtan nélküle, a barátaimmal. Kb úgy oszlik meg, hogy 4 napból (2 hétvége) általában 1, néha 2 nap megy barátokra. szerintem ennyi belefér.
A kérdező hozzászólása: igen, midnent hétvégén csinál hétköznaponként éjjel 11re ér haza, nincs sok midnenre ideje és hajnalban kel :S csak felmerült bennem a kérdés nagyon ritkán mondja hogy ha nem lenne baj akkor most ne találkoznánk mert ott alszik mondjuk az egyik haverjánál amúgy 23 éves, tehát még fiatal nem volt belõle vita még :) csak kérdeztem, ki hogy áll vele köszi
Elvárni nem kellene, de nekem -amikor még nem laktunk együtt- furcsa lett volna ha nem vagyunk együtt minden hétvégén (pedig hétközben is találkoztunk 2x pár órára) és nem én vártam el, jött magától, vagy hivott hogy én menjek(aztán pár hét után már hivni se kellett)
nárcisztikus empátia :D
én a csajom pinajat borotvaltam bele a fanszorombe, tök élethu lett, most már arra verem a tukor elott
A nárcisztikus ember alapból nem rendelkezik empátiával... Tudod, ez ilyen paradoxon, és ezért vicces. Vagyis már nem annyira, ha egy viccet le kell írni, akkor elvész a poén... :/
nárcisztikus empátiában szenvedsz.
sok eszetek lehet.....hahahahaaaaaa ha erre vágytok, akkor hajrá, és örüljetek egymásnak......olcsó játék hüly....pontpontpont
Ez olyan mint a megbélyegzés...az emblémádat sütöd rá...(csak a módszer kicsit fájdalommentesebb mint a középkorban) Hát azért arra gondolj, h te nem veszed le a bugyid társaságban (talán) de õ a haverjai elõtt egy focimeccs, vagy csak sörözés alkalmával takargathatja meg magyarázhatja a jelet XD(nem tom mi a neved) Én nem mennék bele.
Bocs, de szerintem ez elég nagy hülyeség. Sem nem romantikus, sem nem vicces, hanem inkább idétlen. Másrészt te még a puncidon ellehetsz az õ nevével, de õ le se fog tudni vetkõzni sehol, például uszodában vagy mittudomén, mert aztán mindenki azt bámulja...
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek!:D Bob kezdj bele! :)
én a seggem két partjára íratnék két "B" betût... Üdv, Bob
Hát, hacsak nem jeti vagy chubbaka a barátod, akkor nem fog érvényesülni a monogram. Én mondjuk nem tenném meg, mert minek csináljak hülyét magamból. Szerintem ez nem kedves, nem romantikus, inkább szánalmas... Ne haragudj, de ez a véleményem. Bár én már öreg vagyok ( 38 éves ), így lehet, hogy nem vágom a dolgot. Tény, hogy nekem az emo-stílus sem tetszik... Az összetartozás jeleként én inkább valami jin és jang dolgot vennék, pl váza, stb. Vagy ami szexi és vicces is lehet : nyomtatható, rávasalható matricát vennék és készítenék egyedi fehérnemût magunknak. Pl. :fehér boxeralsóra rávasalni : "El a kezekkel : Ági játéka!" vicces kis figurával. Vagy valami ilyesmi, hirtelen ez jutott az eszembe. De megismétlem, én öreg vagyok. :)
A kérdező hozzászólása: visszatérhetnénk a kérdésemre?:)
A kérdező hozzászólása: köszi, nem tudtam a 2 dolgot összekapcsolni, de most már értem:)
A kérdező hozzászólása: köszi
A kérdező hozzászólása: elsõnek
A kérdező hozzászólása: Pontosan ez mit is takar?:)
Szerintem rögtön tetováltassatok, minek ezt elaprózni ...
Ha eltitkolod az rosszabb.
Hát ha nem tudsz anyucinak ellentmondani meg bevállalni az egyest, akkor szerintem még fiatal vagy a pasizáshoz... Ha mégis elég érettnek gondolod magad, akkor vállald be és bizonyítsd is be. Mondjuk könyörögj a tanárnál egy esélyért, és az egyes mellé vigyél egy ötöst, kisebb az esélye a balhénak, mindenkinek becsúszhat egy-egy rosszabb jegy.
Imádom ezeket a szülõi fenyegetéseket -.-, olyan feleslegesek. Mondd meg neki és ígérd meg, hogy kijavítod.
Milyen idõs vagy? Figyelj, egy 1-es azért nem a világ vége, és ha kijavítás után mondanád el?
Nem magyarból kaptál egyest? Ma ugyanezzel a szöveggel könyörgött az egyik lány nálam, hogy ne írjam be az egyesét.
Tagadd le oszt kész, úgyse jön rá soha...
A válasz megírásának idõpontja: ma 21:58: Viszont ugy latom az erto olvasas meg nem megy, hiaba vagy egyetemista..."tanulj es tanulj es utana is tanulj...majd ha eleg erett vagy ahhoz h a szuleidnek ne hazudj, elkezdheted a pasizast..." Emberunk nem mer elmondani egy egyest, mert megbuntetik...miert buntetik meg? mert az anyja jol tudta, h a kiscsaj nem erett arra h baratja legyen, mert el fogja venni az eszet es nem fog tanulni...tanult matekra? nem...meri vallalni a felelosseget? nem...ilyen ember erett arra h pasizzon? nem...mirol beszelunk?
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 21:44 ember, te normális vagy? a zseni holtáig tanul...jovvan majd aggszûz lesz... mellesleg egyetemre járok, éss hidd el ott van anyi tananyag hogy aludni se legyen idõm...sztem ilyen korban még, hangsúlyozom még...van idelye kapcsolatra...örüljön neki, és ne hagyja hogy elvegyék tõle azt ami boldoggá teszi, ha az anyja tényleg azt akarná hogy boldog legyen, és nem csak egy mintadiákkal akarna villogni sose mondta volna hogy eltiltja...én inkább anyucit küldeném el beszélgetni valami tanácsadóhoz, vagy nemtudom, de hogy nagyonelfelejtette mien fiatalnak lenni, az is biztos
Sztem meg szakits a baratoddal, mert ennyi idosen semmi szukseged egy kapcsolatra...tanulj es tanulj es utana is tanulj...majd ha eleg erett vagy ahhoz h a szuleidnek ne hazudj, elkezdheted a pasizast... Gondolom matekra is azert felejtettel el tanulni mert eppen a pasidon jart az eszed...vagy a kezed...
21:58 egyetemista? Jó vicc, még írni se tud... "idelye", "mien" :D Ilyen emberek kerülnek be manapság egyetemre...? Szerintem igaza van annak, aki azt írta, hogy éretlen még az a lány, aki egy ilyen dologmiatt hazugozni akar. A szülõk sokkal jobban értékelik az õszinteséget, és sokkal jobban megjegyzik, ha a lány eltitkolja az egyest és kiderül, mint ha bevallja és késõbb kijavítja (és közben ne adj' isten nem találkozik annyiszor a barátjával, mint elõtte).
várd meg amíg kapsz pár jobb jegyet...én mindig úgy szoktam hogyha véletlenül becsúszik egy egyes akkor megvárom hogy kapjak több jobb jegyet és ugy megyek haza hogy kaptam mittomén 2 ötöst egy négyest éss egy egyest....ilyenkor nem szokott annyira haragudni anyukám....jó mondjuk õ nem az az ordibálós fajta, de azért tud haragudi egy-egy rossz jegyért...
én arról beszélek hogy az ien büntetés mellett megéri hazudni... mellesleg õszinteség: szép is lenne: anyu kaptam egy egyest, de az én életem és szeretem a pasimat, ne tilts el.. szted hatna?..sztem nem amúgy meg pasi nélkül is kapnak karót az emberek, hihetetlen de igaz...és ilyenkor is az az öszefüggést keresik hogy "mert biztos azért mert boldog mertél lenni, és már nem is koncentrálsz a kötelezõre"..namindegy..
Jó, azért meg lehet érteni a szülõt is, érthetõ módon olyannal próbálja rábírni a gyereket a tanulásra, ami fontos számára. És a kérdezõ azt mondja, "elfelejtett" rá tanulni - oké, pasi nélkül is elfelejthetett volna, de akkor mit csináljon az anyja, hogy tanuljon? Megverés, bezárás valószínûleg szerinted se jó ötlet. Aki elég érett egy kapcsolatra, az legyen érett arra is, hogy tegyen a jövõjéért...
hát sztem sokkal célravezetõbb lenne ha mutatna neki egy csöves nénit az utcán, hogy látod, õ nem tanult tovább...
Szerintem addig próbáld eltitkolni, amíg nem követi egy jobb jegy. Esetleg kérd meg a tanárt, hogy feleltessen le ugyanabból az anyagból, szerintem belemegy. Az egyes bennmarad ugyan, de ha rögtön utána ott egy négyes vagy ötös, mégis másképp néz ki.
ne mondd el, és ha mérges lesz hogy eltitkoltad mondd meg neki, hogy ha attól tilt el ami boldoggá tesz akkor ne csodálkozzon, ha pl arról se fog tudni ha lesz egy abortuszod, vagy üldöz a maffia mert adóságod van -.- 20/L
A kérdező hozzászólása: csak az a baj hogy én nem akarom hogy eltiltson... és ha elmondom tuti eltilt
A kérdező hozzászólása: hiába õt ez általában nem érdekli mivel párszor már elõfordult ilyen csak ez valamivel súlyosabb fenyegetés mint az elõzõek hogy eltilt a géptõl.
A kérdező hozzászólása: és a legrosszab hogy ezzel csak magának csinálja rosszat mert így nem mondom el neki
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom ... de félek hogy akkor meg azért haragszik meg mert hazudtam neki és nem mondtam meg. Valahogy sehogy sem passzol :/
A kérdező hozzászólása: nem matek a tantárgy és elfelejtettem rá tanulni és kértem a tanárt hogy ne írjunk mertm nem volt idõm tanulni de nem fogadta el és így becsúszott egy egyes
A kérdező hozzászólása: Azthiszem hogy az utolsó válaszoló áll a gondolkodásomhoz legközelebb XD csak ott van a bûntudat :/
Mondd meg. Ha eltitkolod és kiderül, akkor rosszabbul is járhatsz. A barátoddal meg találkozz suli után és akár tanulhattok együtt is, de egy egyesért biztos nem tilt el tõle anyukád, ha egyébként jól tanulsz.
Mikor lesz javítási lehetõség? Röpdoga, hasonló? Tanulj és ha lehet, akár jelentkezz önként, javítsd ki minél elõbb és utána mondd el anyukádnak, így annyira csak nem fog haragudni.
Hat mindenkivel megesik, hogy kap rossz jegyet, ez normalis, en el is hiszem, hogy felsz. Probald elmondani neki valahogy... Pl.: "Anya, kaptam egy egyest matekbol, es bocsi, hogy eltitkoltam." Aztan meg megigered neki, hogy felelsz egyet, persze ugy, ha tanultal is. Jobban nez ki egy egyes meg egy otos vagy nem?

Furcsa kérdés lenne a barátomtól ha megkérdezném tőle, hogy szerelmes-e belém?

Én szerelmes vagyok és kíváncsi lennék rá ? hogy érez.

Legjobb válasz: Akkor mondd meg neki, hogy szereted.

Akkor mondd meg neki, hogy szereted.
A kérdező hozzászólása: Azt mindig mondjuk egymásnak hogy szeretek, csak arra lennék kíváncsi, hogy szerelem-e a részérõl, vagy szeretet.
Ha van mögötte valami, örülj neki. Szeret+kíván.
kérdezd :D
Lehet kicsit furcsán nézne ki... De próbáld meg egy szenvedélyes csók után gondolom néha megkérdezed tõle. Drágám szeretsz? Igen szeretlek... Nem lenne sok különbség ah most azt kérdeznéd. Drágám szerelmes vagy belém? hát kérdezd aztán várjuk a fejleményeket :)
Én simán megkérdeztem. De elég ha ránézel, tudnod kéne :) Vagy érezned... :)

A barátomtol kérdeztem hogy ha ott aludnék nála mit csinálnánk éjszaka: erre ő azt felelte, szeretnélek és csókolnálak! Ez mit jelent?

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Ez egyértelmûen azt jelenti hogy ha te is akarod, akkor megszeretget, szeretkeztek, kényeztet. Ja és örülj, mert nagyon aranyos formába fogalmazta meg, ebbõl is látszik hogy nem erõltetné a dolgot ha nem akarnád, meg hogy ha ott aludnál nem feltétlenül csak az lenne a célja h megfektessen, hanem hogy jó lenne az is neki ha csak összebújnátok, csókolóznátok és együtt aludnátok. De ha erre magadtól nem jöttél rá akkor még elég fiatal lehetsz egy sráchoz.

Hány éves vagy? Ez egyértelmûen azt jelenti hogy ha te is akarod, akkor megszeretget, szeretkeztek, kényeztet. Ja és örülj, mert nagyon aranyos formába fogalmazta meg, ebbõl is látszik hogy nem erõltetné a dolgot ha nem akarnád, meg hogy ha ott aludnál nem feltétlenül csak az lenne a célja h megfektessen, hanem hogy jó lenne az is neki ha csak összebújnátok, csókolóznátok és együtt aludnátok. De ha erre magadtól nem jöttél rá akkor még elég fiatal lehetsz egy sráchoz.
Tényleg aranyos megfogalmazás, mert ott van benne a feltételes mód, hogy "ha te is akarod" De ha tényleg ennyire "megijedtél" a dologtól, és korainak érzed, akkor ne aludj ott. Ha ott alszol, mert vagytok már olyan viszonyban, akkor meg csak petting legyen, annak is szolidabb változata: csókok, simogatás, ölelkezés, de ameddig neked jólesik, és belefér.. "Aztán meg elég a mókából, tessék aludni, kezek takaró felett, és nincs vihogás" ;)
edi vagy utolso kommentelo... ja es esetleg rakerdezhetsz h konkretan mire gondolt...ha mar 3 eve ismeritek egymast:) nem?
Azt jelenti hogy nem fog semmit sem erõltetni-csak az fog történni amit te is akarsz majd!Velem is ez a helyzet, Bnõm itt alszik majd nálam és mi megbeszéltük elõre hogy szex nem lesz és semmi efféle - sztem érdemes lenne tisztáznotok nektek is ezt a dolgot !
A "kezek a takaró felett"-es vagyok. 3 év után már szerintem egyértelmû, hogy szeretne többit is mint csókolózás, bár nem tudom, hogy hol tartatok. Biztos szexre gondolt, de elõbb tényleg beszéld meg vele, és ha belemész, akkor védekezésrõl gonsokodjatok még elõtte. Meg ha mondjuk elõre lezsírozzátok, hogy lesz szex, akkor készülhetsz neki sütivel, meg lehet hogy õ is fog készülni..
Szerintem is csak tõled függ, hogy mi lesz, a barátod meg aranyos lehet. :) Elõttem szóló, én ezt a sütiset nem értem... :) Mért pont sütit...? :) Francia krémes vagy habcsók, vagy mi...? :)
gondolom tizeneves korosztaly...es tizeneves vegi fiu...hat te...biztosan nem a belyeg gyujtemenyet akarja megmutatni...szeretne mondjuk jelentheti a pettinget...a csokolna az azt h csokolna ahol szeretned:) ... habar ha ennyire nem erted meg akkor inkhabb ne kerdezz ilyeneket a baratodtol, es nem blamalas kepp mondom (tenyleg nem) csak akkor nem vagy felkeszulve ra... szerintem
mekkorak vagytok-tudnom kellenne ahhoz h mondjak vmit
A kérdező hozzászólása: mind a ketten 17 évesek leszünk 3 éve vagyunk együt amugy gondoltam hogy mit jelent csak szerettem volna megbizonyosodni róla

Tudom, hogy a fiúk megnézik a szép lányokat, de mit csináljak, ha ez rosszul esett tegnap a barátomtól?

Tegnap a vonatállomáson voltunk, vártuk a vonatomt, hogy haza menjek a barátomtól. Végig beszélgettünk, nevetgéltünk, és nagyon lelkesen mesélt nekem valamiről. majd messziről(a barátom mögött), megjelent egy lány. Fekete haj, rózsaszín fültágító, fehér cicanadrág, fehér felső, babaarc. A barátom hátrafordult, észrevette. Majd vissza rám, majd megint hátra. Majd megint rám, de nekem feltünő volt az, ahogy hátranézett. Majd eljött mellettünk a lány, és láttam, ahogy a barátom tetőtől talpig végigmérte majd alig fordult hátra. Nekem ez olyan szinten rosszul esett(pedig nem vagyok az a típus, aki ilyenért hisztizik), de ez nagyon rosszul esett. Nem mondtam el neki, aztán elválásnál kaptam egy hosszú csókot. Mondta, hogy megvárja, míg felszállok a vonatra. Szállok fel, és ránéztem a barátomra, de akkor is a messze távolba nézett, amerre a lány van, majd elment, úgy, hogy még else indult a vonat. Amikor elindult a vonat, a barátom már biciklivel hazafele tartott, én meg odaintegettem neki, és nézte is a vonatot, hogy hol vagyok. TUDOM, hogy túlreagálom, de mit csináljak, hogy ne essen rosszul? Nem hisztiztem neki, nem is tudja.

Legjobb válasz: hiszti nélkül és elmondhatod ha higgadtan elmondod hogy ez neked rosszul esett, csak megérti ha nem mondasz semmit, nem fogja magától kitalálni és így változtatni se

hiszti nélkül és elmondhatod ha higgadtan elmondod hogy ez neked rosszul esett, csak megérti ha nem mondasz semmit, nem fogja magától kitalálni és így változtatni se
Ez a hûség kontra vakság úgy baromság, ahogy van, csak hogy tudd. Mindenki meglátja azt is, aki szép, azt is, aki csúnya, de a párunk jelenlétében nem muszáj a másik után forgolódni, feltûnõen bámulni, kocsányon lógó szemeket meresztgetni. Én megmondanám, hogy nem az a baj, hogy észrevette, hogy ott egy szép lány, hanem hogy ilyen gátlástalanul megbámulta úgy, hogy közben veled volt. Nálam ez már a tiszteletlenség kategória, én sem csinálok ilyet és a párom sem, holott egyikünk sem vak.
Szerintem meg túlreagáljátok. Engem marhára nem zavar, ha a párom más nõket megbámul, bámulom én is vele együtt:D. Az viszont már rosszul esik, ha megjegyzést is tesz rájuk. " Hmm jó csaj" De ezt már azért teszi, hogy durcizzak... 21N
Haveri társasággal végigmértünk egy vékony csajt. Aztán összenéztünk és az egyik bekiabált, hogy láttátok miylen jó segge volt? Aháztunk. Persze nekem nem ez volt a gondolatomban, hanem az, hogy milyen löttyedt. Vékony, löttyedt, skinny fat. Kérdezõ, régebben nagyon hisztis voltál. Sajnos aki hisztis, az egész életében az marad. Persze lehetnek kivételek, de nem gonodlom, hogy vannak. Csak a matematika tiszteletére adom meg az esélyt ennek.
Én azt mondom, amíg melléd fekszik le este aludni, neked mondja, hogy szeret, téged ölel át, addig nincs mitõl félni. Hadd nézelõdjön. Legközelebb nézz meg te is ugyanígy valakit.
Lehet hogy azt a csajt nagyon megkúrná de téged még szeret is.
A kérdező hozzászólása: Hát igazából ez megse fordult a fejembe, de lehetséges ez is! :) Bár azért ez nem volt oylan csúnya lány, meg hátulról végigmérte.:) De lehetséges!Köszönöm a válaszokat! :) Nagy gondot nem fogok ebbõl keríteni, egyszeri alkalom, elõfordul. Igyekszem szép lenni, aztán..:) Meg ha olyan pillanat van lehet megemlítem.:)
Az eszedbe se jutott, hogy lehet, hogy az elborzadástól, vagy a döbbenet miatt ragadt odsa szeme. Volt már olyan, hogy én is ugyanezt csináltam, hogy nem tudtam abbahagyni a nézést, mert annyira nem tetszett, pedig én még csak nem is fiú vagyok.
lehet nézelõdni de nem illik a párod elõtt. szerintem egy pasinak tisztelnie kell a nõjét annyira hogy elõtte nem bámészkodik. ezen én is megsértõdnék. felõlem nézelõdjön ugyse hiszem el egy pasinak sem hogy nem szokott. de legalább ne a jelenlétemben
Beszéld meg vele. De ahogy a közmondás mondja: hûséget fogadott nem vakságot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Igen, igazából engem is ez zavar. Volt egy idõszak, amikor a barátom nem tisztelt engem(az én hibámból, mert egy kis tutymuty személyiség voltam.:) ). Most nagyon jó a kapcsolatunk, lehet megpróbálkozom neki elmondani! :) De igen, nekem is ez esett kellemetlenül, hogy ÍGY nézte meg. Én is megnézem az embereket, függetlenül a nemétõl, korától-ha egy idõs bácsi jön szembe velem néha Õt is megnézem, ha van rajta valami érdekes). De nem úgy, hogy kiessen a szemem. Ráadásul nincs is sok önbizalmam, mert csúnyának érzem magamat, és így mégjobban.:)
A kérdező hozzászólása: Akkor lehet megpróbálkozom hiszti nélkül! :) Köszönöm.:) Igazából nem szokott megnézni így más lányokat, meg volt külföldön, és ott a haverja meg annak az apja pontozták a lányokat, hogy ki milyen, és a barátom nem szállt be, és félve mondta neke, hogy volt tényleg egy szép lány, de neki én vagyok a legeslegszebb, meg ha tudja, hogy ilyen téren van valami mindig figyel, hogy nekem ne essen rosszul. Engem is meglepett, hogy egy ilyen stílusú lányt nézett meg, de én lányként mondom, hogy valami tényleg volt a lányban, mert ahogy jött messzirõl nekem is megragadta a szemem. Csak né nem így néztem.:)
Dobnám azonnal. Ha már lányokat bámul legalább ízléses legyen, nem ilyen fültágítós barom... Másik meg szerelmes férfi leszarja azt is ha pucéran futkosnak elõtte a nõk. 22/N
A kérdező hozzászólása: Igen, én ezt tudom, ezért se akarok hisztizni, hiszen mindenki megnézi a szép embereket, függetlenül a nemtõl. De ha megbeszélem vele nem tûnnék hisztisnek? Régen sokat hisztiztem(nem ilyen dolog miatt). Ez nem tûnne annak a szemében?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!! :) Mostmár megnyugodtam.:) Igen, régen tényleg nagyon hisztis voltam, belátom...és kicsi az esély, hogy megváltozzon valaki, de nekem tényleg sikerült, a barátom is látja, hogy mennyit változtam! :) Sokmindenben próbálok változni, mert a hiszti nem megoldás erre rájöttem. Azzal mindenkit elmarhatok.

Ha szunetet kerek a baratomtol, azt jelenti hogy mig szunetelunk lehet mas lannyal is?

Legjobb válasz: Szerintem pont az különbözteti meg a szakítást a szünettõl, hogy az utóbbi esetében nem indul el a dákó más lányok felé, ha elindul, fõleg ha be is akad, akkor az már nem szünet, hanem megcsalás.

Igen értem! Ez nem szabály, ez alapvetõ emberi erkölcsi norma!:)
Szerintem pont az különbözteti meg a szakítást a szünettõl, hogy az utóbbi esetében nem indul el a dákó más lányok felé, ha elindul, fõleg ha be is akad, akkor az már nem szünet, hanem megcsalás.
Elsõnek: azért kérdezte, mert nem tartott még szünetet, nem tudja mi a szokás, és fél hogy esetleg a fiú túlságosan beindul másokra a szünet alatt. Ezért el kell mondani a feltételeket, hogy a szünet alatt nincs csajozás.
Elsõ vagyok! DE ez szerintem ABSZOLÚT egyértelmû lenne!Vagy csak nekem?:s Amíg nem zárja le egy ember valakivel a kapcsolatot, addig nincs másfelé kacsingatás, mert az már megcsalás!És mi az, hogy szabályokat szabni?Számomra ez abszurd! Pontozzatok le nyugodtan, de ez véleményem szerint így van!
Épp most szabtad ki a szabályt: "Amíg nem zárja le egy ember valakivel a kapcsolatot, addig nincs másfelé kacsingatás" Ezt kell megértetni a fiúval, mert a lány aggódik. Hozzáteszem jogosan, a fiúk néha miket mûvelnek... Fiatalabbak nálunk, na :)
Ha úgy gondolod, hogy míg szünetelsz Te nemvagy más fiúval akkor õ se legyen más lánnyal nyílvánvalóan.Szerintem szolj neki, hogy ilyenkor sem teljesen szabad..csak szünet..
Nem! De miért lenne más lánnyal?Nem Õ kér szünetet, hanem te, tehát õ nem érzi szükségesnek!Veled akar lenni...nekem ez a kérdés nem logikus!
Hát igaz a szünet nem egyenlõ a szakitással és épp az különbözteti meg hogy nem lehet azalatt más lánnyal...de lehet h jobb ötlet ezt neki is megemlitsd...
Igen, azt jelenti. Mert ha csak kicsit is férfi akkor azt mondja, hogy szünetelj mással mert õ nem szünetember, hanem szeretni akar. És ha ez veled nem megy, akkor keres magának mást.
htá nemtom ha szünetet tartasz akk ott már vmi nincs rendben én fiú vok egész jók az adottságaim az elején párszor megcsaltam a bnõm mert szünetet akart! nemvok rá büszke de még éretlen vtam! már nem tennék ilyet nah mind1 nem ez a lényeg sztem ha szünetet tartasz az nem sok jóra vezet ink próbáljátok megbeszélni!
Már bocsánat, de mi az hogy szünet? Olyan, hogy nekem nem kellesz (mer akkor nem lenne szünet), de másé se lehetsz, mert stipistopi lefoglallak? Gondolj már arra is, hogy õ mit érez! A szünet az gyakorlatilag egy szakítással ér fel. Ez olyan, mint egy szék a buszon: vagy ülj rajta, vagy állj fel róla, de akkor ne hagyj ott egy "foglalt" táblát, hátha még visszaülnél. Naszóval, ha zûr van, akkor szakíts vele, de ha a zûr nem akkora, akkor ne ijesztgesd ilyen szarságokkal, hanem beszéljétek meg.

Anya és a barátja tiltanak a barátomtól, mert kissé zűrös család. Ha megtudnák, hogy elszöktem barátomhoz igazuk lenne abban, hogy rámhívnák a rendőröket?

Egyébként anyáék olyanokat mondanak, hogy barátom facen mindenféle lányoknak irogat,de én tudom a jelszavát és semmi ilyesmit nem láttam. Anya azt is mondta, hogy keressek mást magamnak. (barátommal távkapcsolatban vagyunk, én miskolci, ő váci)

Legjobb válasz: Ha tényleg ilyen zûrös a barátod, akkor mindenképpen keress valaki mást. A szüleidnek teljesen igaza van. Ráadásul ha azon gondolkozol, hogy megszökj miatta, õ pedig ehhez assisztál, akkor az már rég rossz. A környéketeken nincs semmilyen fiú, aki tetszene neked?

Ha tényleg ilyen zûrös a barátod, akkor mindenképpen keress valaki mást. A szüleidnek teljesen igaza van. Ráadásul ha azon gondolkozol, hogy megszökj miatta, õ pedig ehhez assisztál, akkor az már rég rossz. A környéketeken nincs semmilyen fiú, aki tetszene neked?
teljesen felesleges lenne elszöknöd, semmire nem lenne jó, és még törvényes is ha rád hivják a rendõröket
Ha elmúltál 14, jogilag szabadon magad döntheted el, hogy kivel jársz vagy kivel nem. Viszont ha nem múltál még el 18, szüleid engedélye nélkül nem mehetsz el sehová, és igen, jogilag törvényesen hívhatnák rád a rendõrséget. Egyébként meg nem tudom, hány éves vagy, de én mindig is gáznak tartottam, persze néhány tényleg vészes esetet leszámítva, amikor a szülõk próbálják megmondani, hogy kivel járjon, vagy kivel ne a gyerekük.
Miben zûrös a család? Bár sztem nem a családot kell nézni, hanem õt magát. Én a helyedben kitartanék mellette, ha felnõssz, úgyis már szabadon találkozhatsz vele, akkor már nem tudják megtiltani.

Fogadjam el a pénzt a barátomtól ha megígérem hogy visszaadom neki?

Múlt hónapba nagyon sokat hívtam őt vezetékesről és mobilról mert messze lakik tőlem és mindig el akart hagyni meg letiltott facebookon és a mobilszámlám 9 ezer Ft lett és mellette max 5percet beszéltem másokkal és a telefonszámla 27ezer Ft és ebből 16ezret vele beszéltem csak :/ Anyáék nagyon haragszanak rám jogosan mert keményen dolgoznak a pénzükért és nagyon nagy büntudatom van emiatt azóta megbánta a barátom, hogy úgy bánt velem és segíteni akar azzal hogy 16ezert átutalna nekem hogy anyáéknak ne kelljen annyit fizetni , visszautasítottam mert nem azért vagyok vele hogy pénzeljen de olyan rossz anyék gondterhelt arcát látni és dolgozni nem tudok mert még iskolás vagyok...Szerintetek ocsmányság lenne elfogadni a pénzt a barátomtól?:/

Legjobb válasz: ne ígérj olyat amit nem tartasz be :)

ne ígérj olyat amit nem tartasz be :)
Ha õ ilyen könnyen megengedheti magának fogadd. Szüleid így is tanultak az esetbõl, ami az elõfizetéses mobilt illeti.
A kérdező hozzászólása: Ez csak is az én hibám én mondtam nekik , hogy vigyázni fogok , hogy ne lépjem túl...:/
én nem fogadnám el..3 éve vagyunk együtt a barátommal, de soha nem fogadtam el tõle pénzt semmire.inkább ajánld fel szüleidnek, hogy ''ledolgozod'' házimunkával, segíts fõzni, mosogass el, takaríts, moss stb.ezzel még jó pontot is szerezhetsz náluk
#4, érdekes család lesztek ti is, bár az is igaz, hogy én sosem értettem a különkasszás párokat ...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!