Találatok a következő kifejezésre: A barátomtol hogy (75 db)

Szerintetek hülyeség megkérdezni a barátomtól hogy szeret-e?

Csak azért mert lehet látni a filmekben hogy vannak ezek a romantikus jelenetek amikor fekszenek az ágyban és a lány megkérdezi a sráctól hogy" Ugye szeretsz? " vagy "Szeretsz?" ÉS nekem ezek azért tetszenek, mert olyan aranyosak. És most ezt csak azért kérdezem, mert közben tök sokszor lehet hallani, hogy a srácok utálják ezt a kérdést, de közben valamiért olyan jól esne megkérdezni, csak kíváncsiságból, hogy mit válaszolna, hogy reagálna. (Szó nincs róla h azt gondolnám nem szeret, vagy ilyesmi, csak a hatás kedvéért!) És arra gondoltam hogy még azt is kihúznám hogy mért, hogy mit szeret bennem, mert most perpillanat úgy érzem hogy jól esne egy kis fényezés! Tudom h hülyén hangzik, de szerintem néha mindenkinek szüksége van egy kis önbizalom növelésre. Vagy ez hülyeség? Néha rám törnek ilyen érzelmi dolgok, de aztán elmúlik, és nem is olyan fontos, szóval ha gáz ez a dolog, akkor inkább meg sem kérdezem. Nem ér annyit a pillanat,hogy hülyén jöjjek ki a dologból.

Legjobb válasz: ha nem egyfolytában és kétségbeesetten kérdezed, akkor nyugodtan kérdezd meg, még cuki is az ilyen

ha nem egyfolytában és kétségbeesetten kérdezed, akkor nyugodtan kérdezd meg, még cuki is az ilyen
Ha már együtt vagytok mondjuk fél éve, akkor sztem nem lesz gáz, ha megkérdezed.
ne sokszor .
Nyugodtan kérdezd meg a nõknek szüsége van rá hogy szeressék és ezt néna ki is mondják.Igenis fontos dolog amit most kérdezel.....attól fontosabb amit néhányan tesznek fel pl , (kizsakadt a gumi mit csináljak)
Jesszusom, szeret, majd szól ha változik!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm az értelmes válaszokat. :) (7 hónapja vagyunk együtt!)

Túl nagyok az elvárásaim, ha elvárom a barátomtól, hogy ne cigizzen? Mert büdös és egészségtelen

Legjobb válasz: Igen nagyok. Nem dohányzóként azt mondom, joga van azt csinálni a testével amit akar. Gondolom õ se tiltja meg neked hogy csokit és cukros üdítõket igyeál.

Igen nagyok. Nem dohányzóként azt mondom, joga van azt csinálni a testével amit akar. Gondolom õ se tiltja meg neked hogy csokit és cukros üdítõket igyeál.
Elsõ kõrben az is elég lenne ha kevesebbet szívna.
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, még nincs barátom. A jövõbeli barátomtól várom el, hogy ne cigizzen, csak is olyannal fogok járni, a ki nem cigizik. Vagy ne várjam el ezt?
Ha már akkor is cigizik, amikor megismerkedtek akkor megkérheted, de elvárni nem várhatod el. Ha egy kapcsolatba úgy mész bele, hogy cigizik az elfogadást jelent. Ha megkéred, hogy ne és nem teszi le, akkor vagy úgy döntesz, hogy elfogadod vagy úgy hogy elhagyod mert neked ez nem tetszik. Abban, hogy cigizik neki kell dönteni. Elvárásokra nem jó kapcsolatot építeni, nem lesz hosszútávú, hamar elege lesz a másiknak, mert mindig az fogja érezni, hogy neked õ nem elég jó valamint, hogy te meg akarod õt változtatni. Ha téged ez nagyon zavar olyan partnert válassz, aki hasonló elveket vall, mint te.
Ez így végülis olyan mint az ideál. Úgyertem minden lány elképzeli, hogy mi szerint jönnek be neki vagy nem a pasik. És ha neked az egyik kikötésed az hogy ne cigizzen, akkor azzal nincs semmi baj. Egy ideig én is úgy éreztem, hogy nem tudnám elviselni ha a barátom cigizik, de aztán rájöttem hogy nagyon kevés ember van aki szívja, és amúgyis attól mert cigizik még szeretheted :) És az számít.
Elõzõ vagyok : nagyon kevés ember van aki nem szívja*
Szerintem ez nem azon múlik, hogy elvárod, vagy nem várod el. Ha beleszeretsz valakibe, akkor valószínû nem fog érdekelni már, hogy cigizik vagy sem. De ha tényleg zavar a cigizés, akkor bele se fogsz szeretni ilyenbe. Engem is zavarna, és eleve a baráti körömben kevés a dohányos emiatt, meg undorodom a dohányos emberek szagától, így elég kis eséllyel szeretnék meg ilyen embert.

Hogyan kérdezzem a barátomtól, hogy neki mi számít megcsalásnak?

A barátommal még nem beszéltünk err?l. Szeretném megkédezni.. Nekem már a csók is megcsalásnak számít. Ha ezt ? máshogy gondolja, akkor hogy mondjam el neki? H még ha vki mással smárol az is fáj? És hogy ezt ? is így gondolja?

Legjobb válasz: Szerintem még egy olyan szó egy gondolat vagy akár egy pillantással is meg lehet "csalni" a párunkat... Egyszerûen úgy kérdezd meg tõle mint ahogy most tõlünk... (F/19)

Szerintem még egy olyan szó egy gondolat vagy akár egy pillantással is meg lehet "csalni" a párunkat... Egyszerûen úgy kérdezd meg tõle mint ahogy most tõlünk... (F/19)
Miért félsz ezt megkérdezni Tõle? Nincs abban semmi rossz, ha ezt tisztázzátok, egy egyszerû beszélgetés során nyugodtan megkérdezheted szerintem. Én mindent megbeszélek a párommal és mindenre rákérdezek, ami érdekel. Eddig sosem volt probléma belõle, inkább akkor volt, ha halogattam valaminek a megbeszélését.
"Szia, szerinted mi számít megcsalásnak?"
Egy egyszerû kérdés.. Nincs ebben semmi.
A kérdező hozzászólása: Oké. Köszi:)
Ahogy leírtad, így megkérdeztem, nem furcsálta, normális kérdés, kiderült, hogy a szájrapuszitól kezdve minden az... :)

Anyukám eltiltott a barátomtól! Hogyan győzzem meg?

Sziasztok. A barátommal(aki az osztálytársam is) lassan 4hónapja járunk és nagyon szeretjük egymást.Egyik nap annyira megszeretgetett, hogy kiszívta a nyakam. Anyukám még máig nem ismeri a barátomat, de már terveztük, hogy találkoznak és megismerkednek. Viszont amikor meglátta a nyakam, olyan mérges lett, hogy azt mondta többé nem találkozhatunk, és meg se akarja ismerni, mert ezt csinálta. Nem tudom hogyan vehetném rá, hogy sulin kívül is hadd találkozzunk, mert nem bírom ki.:( Kérlek segítsetek! El?re is köszönöm. Egy 16 éves lány.

Legjobb válasz: Mosmá nem nagyon... Add be neki ezt a találkozás dolgot pár hét múlva... Akkor talán addigra lehiggad!

Mosmá nem nagyon... Add be neki ezt a találkozás dolgot pár hét múlva... Akkor talán addigra lehiggad!
Anyukád valószínûleg "konzervatívabb" életet élt szexuális téren. Az õ reakciója is érthetõ, pláne hogy még csak 16 vagy. Stikában rendezzétek le "amit le kell rendezni" a suliban!!! ;)
Szia.Mond el anyudnak hogy nagyon szereted õt..és hogy már nem vagy 10 éves hogy eltiltson bárkitõl is..de ne emeld fel a hangod és ne kiabálj vele..és próbáld vele megértetni hogy nagyon rendes srác
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat:) megpróbálok akkor kibírni még egy kis idõt, és majd megint felhozom ezt a témát nála.Hátha...
Azt mondtad , hogy anyukád nem ismeri tehát nem tudja, hogy néz ki beszéld meg a suliba a fiúval , hogy õ korrepetál téged ezt anyuddal is megbeszéled ott jó benyomást tesz magára mikor anyukád megkedvelte elmondjátok , hogy õ az a fiú talán egy kicsit haragudni fog de 10 perc alatt lehiggad mesélg el, hogy sikerült
Hasonló helyzetben vagyok én is.. a különbség csak annyi, hogy mi egy éve(!) vagyunk együtt a barátommal.. A szüleim (fõleg a nevelõapám)elég rosszul viszonyulnak a kapcsolatunkhoz, bár szerencsére nem tiltanak kifejezetten.. Próbálj meg beszélni anyukáddal, de lehet, hogy még jobb lenne, ha a barátoddal együtt próbálnátok meg beszélni vele. Gondolom nem a szex miatt van veled.. Ezt kéne anyudnak is elmondani. Ha tényleg szeret téged az a fiú, akkor biztosan megteszi a kapcsolatotokért. Hidd el, a szülõk nélkül nagyon nehéz egy kapcsolatot fenntartani.. Nem fog egyik napról a másikra menni, de ha anyukád látja, hogy fontosak vagytok egymásnak, és a barátod vigyáz rád, biztos enged majd a szigorból. Sok sikert, remélem minden ok lesz! l/16
Próbálj meg beszélni anyuddal mert szerintem ez tényleg nem nagy dolog. És az erõs túlzás hogy emiatt eltilt tõle. Sajnos drága anyukáinknak meg kell érteniük hogy változnak az idõk. :) És 16 évesen már nem vagy kislány csak ebbe szintén nagyon nehéz beletörõdniük hogy már nem kell a széltõl is óvniuk téged. Azért fel a fejjel adnod kell neki idõt hogy hozzá szokjon. :) 17/F

Kaptam egy kék plüss porshét a barátomtól, hogyan nevezzem el?

a verdák meséből a lány

Legjobb válasz: ahogy a verdák mesébõl a lányt. ui:porsche

ahogy a verdák mesébõl a lányt. ui:porsche

Elvárhatom a barátomtól, hogy minden hétvégéjét velem töltse ha hétköznap dolgozik?

elvárhatom t?le hogy szombat-vasárnap velem legyen?

Legjobb válasz: Csak akkor várhatod el, ha ez ellen neki sincs kifogása és nem szájhúzogatva adja oda azt a hétvégét neked. Ha volt belõle vita, akkor nem biztos, hogy jó ötlet feszültségben tölteni azt a két napot.

Csak akkor várhatod el, ha ez ellen neki sincs kifogása és nem szájhúzogatva adja oda azt a hétvégét neked. Ha volt belõle vita, akkor nem biztos, hogy jó ötlet feszültségben tölteni azt a két napot.
Nem feltétlenül. Az életben rajtad kívül is vannak dolgok és mivel hétköznap reggeltõl estig dolgozik, akkor azokra is csak hétvégén ér rá.
Nem, nem várhatod el. Megbeszélhetitek, ha neki is jó így, akkor oké, ha nem akkor meg nem.
Szerintem szüksége van neki saját szabadidõre is, de ha dolgozik akkor azt is csak hétvégén tudja. Én nem várnám el, hogy mindig velem legyen amikor szabadideje van.
Szerintem a barátokkal is akar talákozni hétvégén, meg pihenni és egybek, szóval szerintem úgy ideális, ha mondjuk 1 napot tölt veled, persze ha akarja akar mehet a 2 nap is.
Nem várhatod el. Neki is kell szabadidõ a saját dolgaira, vagy arra, hogy a családjával legyen. Elég, ha találkoztok, vagy egy estét töltötök együtt.
Az lenne az ideális, ha nem várnád el, hanem ez természetes lenne számára.
Miért, magától nem akar veled lenni? Az elég gázos :S
ezt nem elvárni kell, szerintem természetes h inkább rád fordítsa az idõt mint barátokra...Vagy ha ilyen jól megvan nélküled akkor kérdezd meg ink tõle h oldjátok meg
Szia! Szerintem nem szabad elvárni. Persze, a szabadideje nagy részét veled töltse, de vannak barátai és egyéb más elintéznivalók, amiket csak szabadnapjain tud elintézni. Egy jó tanács: soha ne vitázz vele a barátai miatt. Ahogy írtad, nem volt veszekedés, de emiatt ne is legyen. Ha barátaival tölti a szabadideje nagy részét, bizony, ott már gondok lehetnek- zárójeles megjegyzés.
Mi 3 éve vagyunk együtt, hétfõtõl-péntekig reggel 5:00-tõl du. 17:00-ig nincs otthon mert dolgozik, mellette sok ideje elmegy azzal, hogy a vonattal bejárjon munkába. Én suliba járok, nem egy városban élünk, így hétköznap nem is tudunk találkozni. Egyrészt azért, mert nem várom el tõle, hogy még 1 órát autókázzon el hozzám a nap végén fáradtan, aztán haza ismét 1 órát, és másnap hajnalba menjen dolgozni hulla fáradtan. Így marad a szombat és a vasárnap. Ebbõl a két napból a szombat fix, tehát mindig együtt töltjük. Viszont nem várom el tõle, hogy a vasárnapok is az enyémek legyenek, hiszen neki is szüksége van egy kis magányra, egy kis pihenésre, kikapcsolódásra, a dolgai intézéséhez egy kis szabadidõre stb. Így vasárnap én tanulok, õ meg lustálkodik, rokonlátogatóba megy, kocsit mos, szobát takarít stb stb.. Szerintem ennyi jár neki, hétköznap kidolgozza a belét is szó szerint, legalább egy napot hagy töltsön el úgy ahogy õ szeretne. Persze, néha van olyan amikor a vasárnapot is együtt töltjük, de ez kb. kéthavonta 1x fordul elõ, illetve ha valamilyen ünnepnap van az is a miénk, mindig kihasználjuk. :) Azt nem mondom, hogy könnyû a helyzet, de ha befejeztem a sulit (1 év múlva) akkor úgyis összeköltözünk és annyit leszünk együtt amennyit csak akarunk. :) Addig meg kitartás, mert vannak olyanok akiknek még ennél is rosszabb a helyzetük. 21/L
17.40-nek van igaza, bárhogy is fáj az igazság. Engem is le lehet pontozni. De attól, hogy nem veszel tudomást a problémáról, a probléma még létezik. Nincs olyna munkahely, ahol heti 5-ször 12 órát kell dolgozni. Elõveszed a Munka Törvénykönyvét, és beleolvasol a munkaidõrõl és a pihenõidõrõl szóló részbe, én nem hagyod, hogy így átverjenek. Azért nem találkoztok hétközben, mert NEM AKAR találkozni veled. Csak jól csomagolja a dolgot. Elõbb-utóbb rájössz te is.
A kérdező hozzászólása: én is ott dolgoztam nyáron ahol õ :) tényleg 12 órát dolgozik, ebbõl 8ra van bejelentve, én ott tényleg 8 órát dolgoztam és ismerem a kollégáit, õk is 12 órát dolgoznak nem hazudik, tudom szóval ez most így nem talált célba van hogy reggelre mentem, volt, hogy délutánra õ mindig ott volt de mindegy, ebben nem vitatkozok csak sulira kellett a pénz mert idõközben elmentem egyetemre és õ eltudta intézni hogy nyáron bent dolgozhassak
szerintem azért hétköznap is, legalább együtt aludhatnátok néha... mert a hétvége az övé, és lehet hogy nem csak rád lenne igénye 48órában hanem a többi dolgát is intézné, saját magára is szánna idõt (egyedüllét, relax), meg család, barátok stb...
nálunk ez úgy nézett ki, amikor még kicsi voltam, és otthon laktam :D hogy szerda délután eljött elém a suliba, este együtt aludtunk. aztán péntek délután is eljött hozzánk, és vasárnap reggel ment haza. ekkor voltam 18 éves, õ volt az elsõ komoly barátom. nagy családja volt, és szeretett is velük lenni. néha én is elmentem hozzájuk. a mostani párommal kb 1 hónap után összeköltöztünk, igaz, csak este látjuk egymást, és van, hogy hétvégén összeül a csoptársaival tanulni, este meg megy a haverokkal csocsózni és iszogatni. én meg a lányokkal megyek mulatni.
A kérdező hozzászólása: rendben beosszk a napokat, nem hisztiztem edig se ha néha becsúsztak ilyen napok :) utolsó: a hétköznapok egy órára sem megoldhatóak egyrészt mert 50 km-re lakunk egymástól másrészt 12 órázik :S
Hétköznap egyáltalán nem tudtok találkozni? 1 órácskára sem? Szerintem nem várhatod el, bár elhiszem, hogy igényled. De ha hétfõtõl péntekig dolgozik, akkor 2 napba kell belezsúfolni a dolgait, amibe nem csak te tartozol bele, hanem a család, barátok na meg persze nem árt idõt szakítani a hobbikra is.. Ne legyél önzõ, engedd, hogy mással is foglalkozzon, másokkal is találkozzon. Osszátok be és töltsétek el tartalmasan az idõt! :)
A kérdező hozzászólása: köszi a rendes válaszokat :)
szóval a hétvége a pihenésé. ilyenkor van ideje rád, a családjára, barátaira, hobbikra, esetleg némi sportolásra, stb...szóval összességében saját magára is csak ekkor tud szakítani idõt. és azt se felejtsd el, hogy egy férfinak is szüksége van arra, hogy néha egyedül legyen, a saját gondolataival, vagy gondolatai nélkül, akár egy sörrel a kezében, meccset nézve ;) és ha esetleg néha azt mondja, hogy ezt a kevés idõt nem csupán veled akarja eltölteni, az nem azért van, mert nem szeret, hanem tényleg a nagyon húzós menetrendje miatt. légy megértõ, és akkor õ is maximálisan hálás lesz :)
A kérdező hozzászólása: elég sokmindenen kereszutül mentünk már ahol megmutatta hogy szeret és hogy tényleg én vagyok a mindene igazából nem azt írtam hogy ha nem megyek akkor jó neki mindig várja hogy menjek, vagy hogy õ jöjjön hozzám, mindig nagyon örül csak kb havi szinten egy két napot nem vagyunk együtt de ezekszerint lehet hogy feleslegesen raktam ki a kérdést sokan félreértik
Szerintem ezt nem lehet elvárni. Rajtad kívül is van élete, van családja, barátai, hobbija, sõt talán néha szeretne egyszerûen egyedül lenni. Ha a két szabadnapján csak veled lehet, tulajdonképpen az életét veszed el, nem marad más neki, csak a munkája és te. Ez pedig baromira nem elég. Próbáljatok meg valami áthidaló megoldást találni, mert én még lányként sem tolerálnám, ha elvárná a párom, hogy akkor többé ne lássam a barátaim, ne pihenjek egy napot otthon, ne töltsek el egy délutánt anyukámmal, mert csak vele lehetek, amikor szabad vagyok.
Én nem járnék olyan sráccal, aki egész héten nem lát, és még hétvégén sem akar. Szerintem ez nem normális kapcsolat. Én arra gondolnék, hogy nem szerelmes, különben abban a heti két napban látni akarna. Inkább csak kényelmes neki ez az állapot, hogy ha van kedve hozzám akkor találkozunk, de ha éppen nincs akkor meg nem... mondjuk alapból nem vagyok híve a távkapcsolatnak, és ez pl nálam annak számít:) Úgyhogy én elvárnám, hogy szakítson rám idõt, vagy keresnék olyat, akinek nem kényszer.
Az én barátnõm bátorít, hogy menjek el nyugodtan nélküle, a barátaimmal. Kb úgy oszlik meg, hogy 4 napból (2 hétvége) általában 1, néha 2 nap megy barátokra. szerintem ennyi belefér.
A kérdező hozzászólása: igen, midnent hétvégén csinál hétköznaponként éjjel 11re ér haza, nincs sok midnenre ideje és hajnalban kel :S csak felmerült bennem a kérdés nagyon ritkán mondja hogy ha nem lenne baj akkor most ne találkoznánk mert ott alszik mondjuk az egyik haverjánál amúgy 23 éves, tehát még fiatal nem volt belõle vita még :) csak kérdeztem, ki hogy áll vele köszi
Elvárni nem kellene, de nekem -amikor még nem laktunk együtt- furcsa lett volna ha nem vagyunk együtt minden hétvégén (pedig hétközben is találkoztunk 2x pár órára) és nem én vártam el, jött magától, vagy hivott hogy én menjek(aztán pár hét után már hivni se kellett)
nárcisztikus empátia :D
én a csajom pinajat borotvaltam bele a fanszorombe, tök élethu lett, most már arra verem a tukor elott
A nárcisztikus ember alapból nem rendelkezik empátiával... Tudod, ez ilyen paradoxon, és ezért vicces. Vagyis már nem annyira, ha egy viccet le kell írni, akkor elvész a poén... :/
nárcisztikus empátiában szenvedsz.
sok eszetek lehet.....hahahahaaaaaa ha erre vágytok, akkor hajrá, és örüljetek egymásnak......olcsó játék hüly....pontpontpont
Ez olyan mint a megbélyegzés...az emblémádat sütöd rá...(csak a módszer kicsit fájdalommentesebb mint a középkorban) Hát azért arra gondolj, h te nem veszed le a bugyid társaságban (talán) de õ a haverjai elõtt egy focimeccs, vagy csak sörözés alkalmával takargathatja meg magyarázhatja a jelet XD(nem tom mi a neved) Én nem mennék bele.
Bocs, de szerintem ez elég nagy hülyeség. Sem nem romantikus, sem nem vicces, hanem inkább idétlen. Másrészt te még a puncidon ellehetsz az õ nevével, de õ le se fog tudni vetkõzni sehol, például uszodában vagy mittudomén, mert aztán mindenki azt bámulja...
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek!:D Bob kezdj bele! :)
én a seggem két partjára íratnék két "B" betût... Üdv, Bob
Hát, hacsak nem jeti vagy chubbaka a barátod, akkor nem fog érvényesülni a monogram. Én mondjuk nem tenném meg, mert minek csináljak hülyét magamból. Szerintem ez nem kedves, nem romantikus, inkább szánalmas... Ne haragudj, de ez a véleményem. Bár én már öreg vagyok ( 38 éves ), így lehet, hogy nem vágom a dolgot. Tény, hogy nekem az emo-stílus sem tetszik... Az összetartozás jeleként én inkább valami jin és jang dolgot vennék, pl váza, stb. Vagy ami szexi és vicces is lehet : nyomtatható, rávasalható matricát vennék és készítenék egyedi fehérnemût magunknak. Pl. :fehér boxeralsóra rávasalni : "El a kezekkel : Ági játéka!" vicces kis figurával. Vagy valami ilyesmi, hirtelen ez jutott az eszembe. De megismétlem, én öreg vagyok. :)
A kérdező hozzászólása: visszatérhetnénk a kérdésemre?:)
A kérdező hozzászólása: köszi, nem tudtam a 2 dolgot összekapcsolni, de most már értem:)
A kérdező hozzászólása: köszi
A kérdező hozzászólása: elsõnek
A kérdező hozzászólása: Pontosan ez mit is takar?:)
Szerintem rögtön tetováltassatok, minek ezt elaprózni ...

Hogy tudakolhatnám meg a barátomtól, hogy titokban milyen szexre vágyik?

Hiába kérdezem t?le hogy hogy ?rjítsem meg, azt mondja mindig, hogy tudod te azt.

Legjobb válasz: Csajként egyszerû a dolgod. A fiúk odavannak a látványért. Bármilyen dolog, amivel a szex látvány-részét növeled (fehérnemûk, segédeszközök, vagy bármi, amivel mutogathatod magad neki (légy kreatív :))) nagyon hasznosak) És ha ennyire visszafogott a vágyait illetõen, kezdeményezz te az új dolgok felfedezésében. Minden fiú olyan nõrõl álmodik, aki kurva a hálószobában, mesterszakács a konyhában, és úrinõ társaságban....

Csajként egyszerû a dolgod. A fiúk odavannak a látványért. Bármilyen dolog, amivel a szex látvány-részét növeled (fehérnemûk, segédeszközök, vagy bármi, amivel mutogathatod magad neki (légy kreatív :) )) nagyon hasznosak) És ha ennyire visszafogott a vágyait illetõen, kezdeményezz te az új dolgok felfedezésében. Minden fiú olyan nõrõl álmodik, aki kurva a hálószobában, mesterszakács a konyhában, és úrinõ társaságban....
Hátha nem mondja akkor lepd meg valami újdonságal!Azt te tudod mi az amit szoktatok csinálni az ágyban, és mi az amit nem.Vigyél bele valami újat.Pl:öltözz be valaminek, vagy kötözd ki az ágyhoz kösd be a szemét-vagy forditval ö kötözön ki téged, vagy lepd meg azzal hogy oda élvezhet ahová szeretne.Ezeket szeretik a pasik!
teljesen egyetertek! en mint ferfi pontosan az elottem leirtakra vagyom :D
Ha nem mondjja el magától h mire vágyik, mindig lepd meg uj és uj dolgokkal, és majd látni fogod a reakcióján, mi tetszik neki igazán.
Ha eltitkolod az rosszabb.
Hát ha nem tudsz anyucinak ellentmondani meg bevállalni az egyest, akkor szerintem még fiatal vagy a pasizáshoz... Ha mégis elég érettnek gondolod magad, akkor vállald be és bizonyítsd is be. Mondjuk könyörögj a tanárnál egy esélyért, és az egyes mellé vigyél egy ötöst, kisebb az esélye a balhénak, mindenkinek becsúszhat egy-egy rosszabb jegy.
Imádom ezeket a szülõi fenyegetéseket -.-, olyan feleslegesek. Mondd meg neki és ígérd meg, hogy kijavítod.
Milyen idõs vagy? Figyelj, egy 1-es azért nem a világ vége, és ha kijavítás után mondanád el?
Nem magyarból kaptál egyest? Ma ugyanezzel a szöveggel könyörgött az egyik lány nálam, hogy ne írjam be az egyesét.
Tagadd le oszt kész, úgyse jön rá soha...
A válasz megírásának idõpontja: ma 21:58: Viszont ugy latom az erto olvasas meg nem megy, hiaba vagy egyetemista..."tanulj es tanulj es utana is tanulj...majd ha eleg erett vagy ahhoz h a szuleidnek ne hazudj, elkezdheted a pasizast..." Emberunk nem mer elmondani egy egyest, mert megbuntetik...miert buntetik meg? mert az anyja jol tudta, h a kiscsaj nem erett arra h baratja legyen, mert el fogja venni az eszet es nem fog tanulni...tanult matekra? nem...meri vallalni a felelosseget? nem...ilyen ember erett arra h pasizzon? nem...mirol beszelunk?
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 21:44 ember, te normális vagy? a zseni holtáig tanul...jovvan majd aggszûz lesz... mellesleg egyetemre járok, éss hidd el ott van anyi tananyag hogy aludni se legyen idõm...sztem ilyen korban még, hangsúlyozom még...van idelye kapcsolatra...örüljön neki, és ne hagyja hogy elvegyék tõle azt ami boldoggá teszi, ha az anyja tényleg azt akarná hogy boldog legyen, és nem csak egy mintadiákkal akarna villogni sose mondta volna hogy eltiltja...én inkább anyucit küldeném el beszélgetni valami tanácsadóhoz, vagy nemtudom, de hogy nagyonelfelejtette mien fiatalnak lenni, az is biztos
Sztem meg szakits a baratoddal, mert ennyi idosen semmi szukseged egy kapcsolatra...tanulj es tanulj es utana is tanulj...majd ha eleg erett vagy ahhoz h a szuleidnek ne hazudj, elkezdheted a pasizast... Gondolom matekra is azert felejtettel el tanulni mert eppen a pasidon jart az eszed...vagy a kezed...
21:58 egyetemista? Jó vicc, még írni se tud... "idelye", "mien" :D Ilyen emberek kerülnek be manapság egyetemre...? Szerintem igaza van annak, aki azt írta, hogy éretlen még az a lány, aki egy ilyen dologmiatt hazugozni akar. A szülõk sokkal jobban értékelik az õszinteséget, és sokkal jobban megjegyzik, ha a lány eltitkolja az egyest és kiderül, mint ha bevallja és késõbb kijavítja (és közben ne adj' isten nem találkozik annyiszor a barátjával, mint elõtte).
várd meg amíg kapsz pár jobb jegyet...én mindig úgy szoktam hogyha véletlenül becsúszik egy egyes akkor megvárom hogy kapjak több jobb jegyet és ugy megyek haza hogy kaptam mittomén 2 ötöst egy négyest éss egy egyest....ilyenkor nem szokott annyira haragudni anyukám....jó mondjuk õ nem az az ordibálós fajta, de azért tud haragudi egy-egy rossz jegyért...
én arról beszélek hogy az ien büntetés mellett megéri hazudni... mellesleg õszinteség: szép is lenne: anyu kaptam egy egyest, de az én életem és szeretem a pasimat, ne tilts el.. szted hatna?..sztem nem amúgy meg pasi nélkül is kapnak karót az emberek, hihetetlen de igaz...és ilyenkor is az az öszefüggést keresik hogy "mert biztos azért mert boldog mertél lenni, és már nem is koncentrálsz a kötelezõre"..namindegy..
Jó, azért meg lehet érteni a szülõt is, érthetõ módon olyannal próbálja rábírni a gyereket a tanulásra, ami fontos számára. És a kérdezõ azt mondja, "elfelejtett" rá tanulni - oké, pasi nélkül is elfelejthetett volna, de akkor mit csináljon az anyja, hogy tanuljon? Megverés, bezárás valószínûleg szerinted se jó ötlet. Aki elég érett egy kapcsolatra, az legyen érett arra is, hogy tegyen a jövõjéért...
hát sztem sokkal célravezetõbb lenne ha mutatna neki egy csöves nénit az utcán, hogy látod, õ nem tanult tovább...
Szerintem addig próbáld eltitkolni, amíg nem követi egy jobb jegy. Esetleg kérd meg a tanárt, hogy feleltessen le ugyanabból az anyagból, szerintem belemegy. Az egyes bennmarad ugyan, de ha rögtön utána ott egy négyes vagy ötös, mégis másképp néz ki.
ne mondd el, és ha mérges lesz hogy eltitkoltad mondd meg neki, hogy ha attól tilt el ami boldoggá tesz akkor ne csodálkozzon, ha pl arról se fog tudni ha lesz egy abortuszod, vagy üldöz a maffia mert adóságod van -.- 20/L
A kérdező hozzászólása: csak az a baj hogy én nem akarom hogy eltiltson... és ha elmondom tuti eltilt
A kérdező hozzászólása: hiába õt ez általában nem érdekli mivel párszor már elõfordult ilyen csak ez valamivel súlyosabb fenyegetés mint az elõzõek hogy eltilt a géptõl.
A kérdező hozzászólása: és a legrosszab hogy ezzel csak magának csinálja rosszat mert így nem mondom el neki
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom ... de félek hogy akkor meg azért haragszik meg mert hazudtam neki és nem mondtam meg. Valahogy sehogy sem passzol :/
A kérdező hozzászólása: nem matek a tantárgy és elfelejtettem rá tanulni és kértem a tanárt hogy ne írjunk mertm nem volt idõm tanulni de nem fogadta el és így becsúszott egy egyes
A kérdező hozzászólása: Azthiszem hogy az utolsó válaszoló áll a gondolkodásomhoz legközelebb XD csak ott van a bûntudat :/
Mondd meg. Ha eltitkolod és kiderül, akkor rosszabbul is járhatsz. A barátoddal meg találkozz suli után és akár tanulhattok együtt is, de egy egyesért biztos nem tilt el tõle anyukád, ha egyébként jól tanulsz.
Mikor lesz javítási lehetõség? Röpdoga, hasonló? Tanulj és ha lehet, akár jelentkezz önként, javítsd ki minél elõbb és utána mondd el anyukádnak, így annyira csak nem fog haragudni.
Hat mindenkivel megesik, hogy kap rossz jegyet, ez normalis, en el is hiszem, hogy felsz. Probald elmondani neki valahogy... Pl.: "Anya, kaptam egy egyest matekbol, es bocsi, hogy eltitkoltam." Aztan meg megigered neki, hogy felelsz egyet, persze ugy, ha tanultal is. Jobban nez ki egy egyes meg egy otos vagy nem?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!