Találatok a következő kifejezésre: A barátomnak volt egy 1 hetes (1 db)

A barátomnak (24) volt egy 1 hetes tanfolyama egy másik városban (fél éve járunk). Elment egy lánnyal moziba, megtaláltam a jegyeket nála, azt mondja, már nem emlékszik. Ezt minek vegyem?

Elment egy lánnyal moziba, megtaláltam a jegyeket nála, erre ideges lett, azt mondta hogy már nem emlékszik mi az, aztán faggattam és elmondta hogy elment moziba. 2 jegyet találtam nála, valószín?leg ? fizette, ezt minek vegyem?

Legjobb válasz: hát annak vedd hogy valoszinû hogy a tanfolyamon megismerkedett egy másik lánnyal. én fiú vagyok és egy fiúnak nem venném meg a mozijegyét csak egy lánynak, thát ebböl kiindulva mivel két jegyet találtál nála így a másikat egyértelmüen egy lánynak vette. nincs mit ezen ragozni dobd ki ha nem akarod hogy folyton valami ürügyet találjon arra hogy átnézzen a másik városba, te meg kikészülj.

hát annak vedd hogy valoszinû hogy a tanfolyamon megismerkedett egy másik lánnyal. én fiú vagyok és egy fiúnak nem venném meg a mozijegyét csak egy lánynak, thát ebböl kiindulva mivel két jegyet találtál nála így a másikat egyértelmüen egy lánynak vette. nincs mit ezen ragozni dobd ki ha nem akarod hogy folyton valami ürügyet találjon arra hogy átnézzen a másik városba, te meg kikészülj.
Szerintem is a barátnõjével menne el. Azert hivta a csaj, mert tetszett neki. Ha a srácnak nem is tetszik, akkor se csinalta valami szépen, hogy elment vele, mert azt gondolta, hatha majd összejön valami. Ha nem így gondolta volna meg, akkor elmondta volna a barátnõjének, hogy "Figyelj, voltam egy csajjkal moziba, de csak mert szégyeltem visszautasítani, de ennyi" s nem titkolta volna, stb.
dehogyis nem! ha van barátnõm és elmegyek egy hetes tanfolyamra és odajön egy csaj hogy menjünk moziba, elég egyértelmû hogy azért jön oda mert bejövök neki, különben elmenne az egyik barátnõjével nem pedig egy pasival és van van éppen barátnõm akkor szépen megmondom neki hogy bocs de nekem van otthon barátnõm és nem fogok más nõkkel moziba járkálni, eleve ez a normális. amugy meg elg egy óra is hogy történjenek durva dologk nem kell ahhoz ez hét.
az utolsó válaszadonak: és ugy mentél el moziba egy másik sráccal hogy közben jártál valakivel? és olyannal mentél el akit egy hete vagy pár napja ismersz egy tanfolyamrol? mert szeirntem nem, az oké hogy egy lány elmegy egy fiu haverjával aki már évek honapok ota a haverja van pasija de a pasija is tudja h õk haverok akkor oké elmegy vele, de ember a kérdezõ pasija egy olyan lánnyal ment el akit pár napja ismer, az szerinted barátság haverság? mert elég egyértelmû hogy nem. én egy lányt pár nap után csak akkor hivok el moziba ha tetszik? másért miért hivnám? hisz alig ismerem.
Az utolsó válaszadóhoz:szerintem nem kell hotelszámla ahhoz hogy legyen köztük valami!Elvitte moziba azután pedig megtörtént ami megtörtént! Kérdezõhöz:szerintem hagyd ott a pasit!Ha most ezt csinálja akkor késõbb is megfogja tenni.Lehet hogy ha talál egy "fasza" csajt akkor téged dob.Jobb ha te dobod õt, mégha szereted is.Majd elfelejted valamennyi idõ után.Jobbat is találsz majd.Ne hagyd magad!Ne tûrj!Sok sikert!Üdv!
Ha semmi nem történt köztük, akkor is tervben volt, hogy hátha lesz valami!Szóval szerintem ez nem számít!A lényeg, hogy hazudott neked!Ráadásul egy másik lány is képben van (volt) !Mi az, hogy nem emlékszik!??Hülyének néz??!!!Mindenki emlékszik ilyesmire, csak váratlanul érte!Ráadásul megtartja a jegyeket emlékbe!Simán kidobhatta volna!
én lány vagyok, és simán voltam már úgy moziban fiúval hogy nem akartunk semmit egymástól és persze õ fizette mert így illik. azért a mozi mégsem a hotelszobával egyenlõ! az meg, hogy nem mondott róla semmit, jelentheti azt is, hogy nem akart veszekedést, mert sok lány oktalanul kezd el féltékenykedni, ha megtudja hogy a pasija szóba állt egy másik lánnyal nem azt mondom, hogy 100% hogy nem csal meg, de azért emiatt dobni, hülyeség lenne
Szerintem ha lett volna valami komoly a pasid és a csajszi között, akkor tuti, hogy nem két mozijegyet találsz nála, hanem pl. egy hotel számlát! Biztos kihasználta volna az alkalmat és nem moziban vitte volna!
egyáltalán nem biztos, hogy a pasi hívta meg. figyi, ha téged elhív a csaj, te sem mondhatod azt, hogy bocs ribi kopj le mert barátnõm van és emiatt nem mehetek moziba, az meg hogy a pasas kifizeti az mondom, udvariasság kérdése. moziba az ember egyébként se egyedül jár általában, és ha nincs más, szerintem semmi gond nincs azzal, hogy elmennek moziba egy ellenkezõ nemûvel. van amikor a dolgok így alakulnak. ha pedig már hamarabb is csalta volna, annak csak lett volna jele, nem? egy hét alatt meg csak nem történtek olyan vészes dolgok...
igen az biztos hogy csajjal ment el, márcsak az a kérdés hogy mik történtek köztük.....
Az elõttem szólóhoz csatlakoznék!!! Ez a srác tutira megcsalt téged, :( ne hagyd, hogy akkor nézzen hülyének, amikor a kedve úgy tartja! Figyelj! tudom a saját kapcs-ból, ha nem lenne mit titkolnia, takargatnia, szépen eléd állt volna, és elmondta vna, h figyelj szivem, ez és ez történt! De ha hallgat róla, fél h valami komoly dolog ki ne derüljön!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lányok, ha a párotoknak egy más lány mondaná, hogy 'szeretlek'hogyan reagálnátok?

És milyen reakciót várnátok el a párotoktól?
Pl valami jó hírrel szolgált a párod, erre a másik lány(akivel nem is barátok) azt mondja:'úúgy szeretlek!!'
Én meg mellette álltam, annyira rosszul esett:/

4

Lányok, miért jön be nektek, ha valaki ostoba, tanulatlan bunkó, nagyon alacsony, és állandóan sajnáltatja magát? Elsősorban 20 alattiak válaszát várom.

Most kezdtem a gimit, és egyre több ilyen kis gyökér ismerősöm van.

12

Áá megőrülök! Kell nekem egy barát! (? )

Eddig egyeltalán nem voltam rágörcsölve a dologra, most sem vagyok igazán, tudom, hogy sok időm van még de annyira szeretném már átélni azt a tipikus tiniszerelmet. Meg nagyon hiányzik, hogy legyen valaki aki csak engem szeret. Mit tanácsoltok? Hogy ismerkedjek, suli kilőve, ott mindenkit túl jól ismerek.

21

Nem tudok szakítani a barátnőmmel. Ha megteszem előbb-utóbb újra össze jövünk, nem kellenek hetek. Mit tegyek? 23f

3

Szerintetek igazat mond? A párom ma olyan smst küldött nem tudja mikor jönn haza mert megbeszélés lesz a melóhelyén zárás után. A köv smsbe, már csapat építés az utolsó smsbe, , meg olyan buli amin midenkinek magáról kell mesélni.

A melót a volt barátnője intézte neki.Lehet újra kavarnak vagy csak túl reagálom?

14

Mi szerintetek a legromantikusabb hely, ahol történhet az első csók?

Valószínűleg holnap lesz, mert utalt rá, és én döntöm el, hogy hová menjünk randizni.. Én valami különlegesre, és romantikusra gondoltam.. De egyszerűen nincs ötletem.. Szerintetek?:)
14/L

10

Mit tegyek, bízik egyáltalán bennem a barátom?

van egy csodálatos barátom, már több mint 1éve és nagyon szeretem de valahogy szokót hiányozni szórakozás, h többet lennék barátaimmal de amikor fel hozom neki akkor mindig felhúzza magát el kezd veszekedni velem..
De valamikor úgy érzem nagyon mindig elhúzna magához engem többiektől és én pont társaság kedvelő vagyok és nagyon szarul esik valamikor ha szeretnék bár szót is beszélgetni velük..
volt már olyan példa is h egyik jó barátom azt mondta, h nem akarja el mondani mert barátom úgy is besértődik ha el kezdünk beszélgetni négyszemközt.
de én mindig megengedem h el menyjen haverjához meg nyugodtan el mehet iszogatni barátaival mert én bízok benne..

1

A barátom folyton azzal kerget az őrületbe, hogy menjek és dolgozzak. Szerinted?

4 hónapja vagyunk együtt és azóta volt 2 munkahelyem is! jelzem mindkettőt ő szerezte nekem. Az egyik naponta 10óra, a másik 12óra kétnaponta. Elvállaltam, nem álom melók voltak (csak azért, h nála megfeleljek meg a szüleinél) A lényeg, h mondja, hogy Õ szeret de így nem tud hosszú távra tervezni velem. Folyton rágja a fülemet, sokszor jól elvagyunk majd felhozza a témát és oda az egész...

20

15 év után "előkerült" a volt párom. Szerintetek segítsek neki?

Nagyon megöregedett és sovány lett. Arra gondoltam, hogy segítek neki a talpraállásban, de nem tudom a jelenlegi párom mit szólna hozzá. Mit tegyek? Sajnálom szegényt.

13

Barátom elhagyott mit tudnék tenni? 17/l

Nagyon sokszor hazudtam neki. A legjobb fiú barátommal sokszor mentem fürdőbe, de őt nem hívtuk el. Ha találkoztunk ott volt a fiú barátom és a pasim is. És még nagyon sok dologban átvertem. Előtte ismerkedte egy fiúval. Nagyon megbántotta azt hitte nem elég jó nekem és más kell. Nem nagyon tudok változtatni. Tegnap a barátnőmmel és a fiúkkal mentem bulizni, nem szóltam neki és 1 órával előtte írt nekem egy sms-t, hogy ha elmegyek elhagy és nem fog keresni. Letiltott mindenhonnan, nem válaszol semmire. Szomszéd városban él. Mit tegyek??:'(( Van még remény?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!