Találatok a következő kifejezésre: A barátomnak volt egy 1 hetes (1 db)

A barátomnak (24) volt egy 1 hetes tanfolyama egy másik városban (fél éve járunk). Elment egy lánnyal moziba, megtaláltam a jegyeket nála, azt mondja, már nem emlékszik. Ezt minek vegyem?

Elment egy lánnyal moziba, megtaláltam a jegyeket nála, erre ideges lett, azt mondta hogy már nem emlékszik mi az, aztán faggattam és elmondta hogy elment moziba. 2 jegyet találtam nála, valószín?leg ? fizette, ezt minek vegyem?

Legjobb válasz: hát annak vedd hogy valoszinû hogy a tanfolyamon megismerkedett egy másik lánnyal. én fiú vagyok és egy fiúnak nem venném meg a mozijegyét csak egy lánynak, thát ebböl kiindulva mivel két jegyet találtál nála így a másikat egyértelmüen egy lánynak vette. nincs mit ezen ragozni dobd ki ha nem akarod hogy folyton valami ürügyet találjon arra hogy átnézzen a másik városba, te meg kikészülj.

hát annak vedd hogy valoszinû hogy a tanfolyamon megismerkedett egy másik lánnyal. én fiú vagyok és egy fiúnak nem venném meg a mozijegyét csak egy lánynak, thát ebböl kiindulva mivel két jegyet találtál nála így a másikat egyértelmüen egy lánynak vette. nincs mit ezen ragozni dobd ki ha nem akarod hogy folyton valami ürügyet találjon arra hogy átnézzen a másik városba, te meg kikészülj.
Szerintem is a barátnõjével menne el. Azert hivta a csaj, mert tetszett neki. Ha a srácnak nem is tetszik, akkor se csinalta valami szépen, hogy elment vele, mert azt gondolta, hatha majd összejön valami. Ha nem így gondolta volna meg, akkor elmondta volna a barátnõjének, hogy "Figyelj, voltam egy csajjkal moziba, de csak mert szégyeltem visszautasítani, de ennyi" s nem titkolta volna, stb.
dehogyis nem! ha van barátnõm és elmegyek egy hetes tanfolyamra és odajön egy csaj hogy menjünk moziba, elég egyértelmû hogy azért jön oda mert bejövök neki, különben elmenne az egyik barátnõjével nem pedig egy pasival és van van éppen barátnõm akkor szépen megmondom neki hogy bocs de nekem van otthon barátnõm és nem fogok más nõkkel moziba járkálni, eleve ez a normális. amugy meg elg egy óra is hogy történjenek durva dologk nem kell ahhoz ez hét.
az utolsó válaszadonak: és ugy mentél el moziba egy másik sráccal hogy közben jártál valakivel? és olyannal mentél el akit egy hete vagy pár napja ismersz egy tanfolyamrol? mert szeirntem nem, az oké hogy egy lány elmegy egy fiu haverjával aki már évek honapok ota a haverja van pasija de a pasija is tudja h õk haverok akkor oké elmegy vele, de ember a kérdezõ pasija egy olyan lánnyal ment el akit pár napja ismer, az szerinted barátság haverság? mert elég egyértelmû hogy nem. én egy lányt pár nap után csak akkor hivok el moziba ha tetszik? másért miért hivnám? hisz alig ismerem.
Az utolsó válaszadóhoz:szerintem nem kell hotelszámla ahhoz hogy legyen köztük valami!Elvitte moziba azután pedig megtörtént ami megtörtént! Kérdezõhöz:szerintem hagyd ott a pasit!Ha most ezt csinálja akkor késõbb is megfogja tenni.Lehet hogy ha talál egy "fasza" csajt akkor téged dob.Jobb ha te dobod õt, mégha szereted is.Majd elfelejted valamennyi idõ után.Jobbat is találsz majd.Ne hagyd magad!Ne tûrj!Sok sikert!Üdv!
Ha semmi nem történt köztük, akkor is tervben volt, hogy hátha lesz valami!Szóval szerintem ez nem számít!A lényeg, hogy hazudott neked!Ráadásul egy másik lány is képben van (volt) !Mi az, hogy nem emlékszik!??Hülyének néz??!!!Mindenki emlékszik ilyesmire, csak váratlanul érte!Ráadásul megtartja a jegyeket emlékbe!Simán kidobhatta volna!
én lány vagyok, és simán voltam már úgy moziban fiúval hogy nem akartunk semmit egymástól és persze õ fizette mert így illik. azért a mozi mégsem a hotelszobával egyenlõ! az meg, hogy nem mondott róla semmit, jelentheti azt is, hogy nem akart veszekedést, mert sok lány oktalanul kezd el féltékenykedni, ha megtudja hogy a pasija szóba állt egy másik lánnyal nem azt mondom, hogy 100% hogy nem csal meg, de azért emiatt dobni, hülyeség lenne
Szerintem ha lett volna valami komoly a pasid és a csajszi között, akkor tuti, hogy nem két mozijegyet találsz nála, hanem pl. egy hotel számlát! Biztos kihasználta volna az alkalmat és nem moziban vitte volna!
egyáltalán nem biztos, hogy a pasi hívta meg. figyi, ha téged elhív a csaj, te sem mondhatod azt, hogy bocs ribi kopj le mert barátnõm van és emiatt nem mehetek moziba, az meg hogy a pasas kifizeti az mondom, udvariasság kérdése. moziba az ember egyébként se egyedül jár általában, és ha nincs más, szerintem semmi gond nincs azzal, hogy elmennek moziba egy ellenkezõ nemûvel. van amikor a dolgok így alakulnak. ha pedig már hamarabb is csalta volna, annak csak lett volna jele, nem? egy hét alatt meg csak nem történtek olyan vészes dolgok...
igen az biztos hogy csajjal ment el, márcsak az a kérdés hogy mik történtek köztük.....
Az elõttem szólóhoz csatlakoznék!!! Ez a srác tutira megcsalt téged, :( ne hagyd, hogy akkor nézzen hülyének, amikor a kedve úgy tartja! Figyelj! tudom a saját kapcs-ból, ha nem lenne mit titkolnia, takargatnia, szépen eléd állt volna, és elmondta vna, h figyelj szivem, ez és ez történt! De ha hallgat róla, fél h valami komoly dolog ki ne derüljön!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan ismerkedhetnék lányokkal? (biszex)

Az a helyzet, hogy eléggé visszahúzódó tudok lenni ismerkedési téren és a társkeresőkben nem tudom mennyire bízhatnék meg. Már volt barátom és barátnőm is rövid ideig de most komolyabb kapcsolatot szeretnék egy lánnyal. Ti mit tanácsoltok mit tegyek? Hogyan viselkedhetnék vagy mire figyeljek más lányokkal kapcsolatban, hogy tetszem e nekik? Ha esetleg lenne itt a válaszolók között olyas valaki akit érdekelnék akkor pivátban nyugodtan rám írhat. 17L

1

Mit lehet tenni az irreális elvárások ellen?

Már nem vagyok tini.

2

Meg csalt a barátnőm de vissza akkar jonni hozzám. Mit csinláljak?

A barátnőm járt melletem egy másik fiuval is de nem fekudtek le..szakítot a fiuval miadtam és most vissza akkar hozzám jonni..mit tegyek?? Fogadjam vissza ?? És ha megint meg teszi ugyan ezt ??

8

Reggeli erekció lenne mit lehet tenni?

Lehet kicsit gyerekes kérdés :P de a barátnőmmel szeretnénk együtt aludni. 2 hete járunk mindketten 16 évesek vagyunk. és nem szeretném ha emiatt ciki lenne reggel

8

Elmondhatod h a pároddal a legjobb a szex, vagy van valaki akivel jobb volt az ágyban?

Van barátom és szeretem őt és ő is engem. A szex is hihetetlenül jó vele,de mégse mondom azt h ő a legjobb akivel eddig voltam.
Más h van ezzel?

3

Mit tegyek? Miért van ez?

3 éve együtt vagyok a párommal. A kapcsolatunk nem tökéletes, inkább azt mondanám kész kudarc. Folyton veszekszünk, csúnyán beszélünk egymással stb. Aztán itt jön a képbe, hogy a szüleivel sem jövök ki valami jól, és ami a legdurvább, hogy testileg nem kivánom őt, pedig érzem, h szeretem, és h nem nagyon tudom elképzelni nélküle az életemet, és mással sem! Egy hete összevesztünk és azóta hiába irok neki nem reagál. Bánt a dolog, mert hiányzik, de mégis a szivem mélyén ugy érzem jobb lenne ha vége lenne ennek az egésznek! Viszont félek, h megbánnám, hisz már 1x szakitottam vele és akkor is megbántam! MIT TEGYEK??? :(
22 L

4

Paranoiás vagyok? Úgy érzem a páromnak valami baja van és valamit nem akar elmondani, furcsán viselkedik. Úgy érzem valami nyomja a lelkét. Kérdeztem többször is és nem mondja?

Lehet csak képzelődöm és minden rendben van,vagy az ilyen gyanúk általában nem alaptalanok?Érzem hogy szeret,de mintha valami baja lenne.A szex is működik köztünk,sőt egyre jobb.

4

Van aki a tanulásba menekül itt és egyáltaláb nincs szerelmi élete?

12

Az imént vesztem össze a barátnőmmel, mit tegyek /mondjak?

azért vesztünk össze, mert azt mondtam neki, hogy rajtam kívül más pasit ne ölelgessen, és kicsit kiakad és azt mondta jó hogy nem írok listát kivel állhat szóba. mit mondjak neki ? (holnap leszünk fél éve együtt, de már 3 éve ismerjük egymást) 17F

5

Annyira érdekes szitu volt, hogy egy pillanatra megkavarta a lelki világomat. Mi a véleményetek lányok?

Az egyik barátommal álltam kint a buszvégállomáson, teljesen normálisan mindennapi öltözékben. Az autókról dumáltunk, mint minden 17 éves, épp arra jött egy frankó kis BMW, amikor is jobbra néztem. Ekkor megláttam, hogy egy alacsony csajszi (kb 15 lehetett, tőlem vagy másfél méterre állt) nagyon erősen bámul, tetőtől talpig végignézett a szemével, aztán vissza lentről felfele, és közben egy "húha" fejet vágott. Nem nagyon figyeltem rá, szép lassan visszafordítottam a fejemet, és beszélgettünk tovább. Kb 2 perc után azonban ismét jobbra néztem. Megláttam őt megint, de hirtelen elém lépett, egy olyan tekintettel, mintha mondani szeretne valamit. Én szépen hátradőltem, és vártam, mit akarhat. Eltelt vagy 5-6 másodperc, de nem történt semmi. Már éppen szólni akartam neki hogy "Tessék?", de sarkonfordult és eltipegett a buszmegállóba. Úgy voltam vele hogy nem érdekel, amúgyis mindjárt jön a busz. Egy fél perc múlva jött is, elköszöntem barátomtól, majd beálltam a buszmegállóba én is. Ott volt. Láttam a szemem sarkából hogy néz, rápillantottam, és kb. két másodperc múlva érkezett egy "Cs*cska g*ci!" kijelentés, felém célozva. Mondani se kell eléggé meglepett, hogy ilyen mocskos szája van, az ember nem ilyenekre számít a lányoktól...

De a kérdésem hozzátok csajok: szerintetek mit akart ezzel kifejezni? Gondolom tetszettem neki, de más véleménye sem árthat.

Köcce előre is! :)

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!