Találatok a következő kifejezésre: A barátomnak volt egy 1 hetes (1 db)

A barátomnak (24) volt egy 1 hetes tanfolyama egy másik városban (fél éve járunk). Elment egy lánnyal moziba, megtaláltam a jegyeket nála, azt mondja, már nem emlékszik. Ezt minek vegyem?

Elment egy lánnyal moziba, megtaláltam a jegyeket nála, erre ideges lett, azt mondta hogy már nem emlékszik mi az, aztán faggattam és elmondta hogy elment moziba. 2 jegyet találtam nála, valószín?leg ? fizette, ezt minek vegyem?

Legjobb válasz: hát annak vedd hogy valoszinû hogy a tanfolyamon megismerkedett egy másik lánnyal. én fiú vagyok és egy fiúnak nem venném meg a mozijegyét csak egy lánynak, thát ebböl kiindulva mivel két jegyet találtál nála így a másikat egyértelmüen egy lánynak vette. nincs mit ezen ragozni dobd ki ha nem akarod hogy folyton valami ürügyet találjon arra hogy átnézzen a másik városba, te meg kikészülj.

hát annak vedd hogy valoszinû hogy a tanfolyamon megismerkedett egy másik lánnyal. én fiú vagyok és egy fiúnak nem venném meg a mozijegyét csak egy lánynak, thát ebböl kiindulva mivel két jegyet találtál nála így a másikat egyértelmüen egy lánynak vette. nincs mit ezen ragozni dobd ki ha nem akarod hogy folyton valami ürügyet találjon arra hogy átnézzen a másik városba, te meg kikészülj.
Szerintem is a barátnõjével menne el. Azert hivta a csaj, mert tetszett neki. Ha a srácnak nem is tetszik, akkor se csinalta valami szépen, hogy elment vele, mert azt gondolta, hatha majd összejön valami. Ha nem így gondolta volna meg, akkor elmondta volna a barátnõjének, hogy "Figyelj, voltam egy csajjkal moziba, de csak mert szégyeltem visszautasítani, de ennyi" s nem titkolta volna, stb.
dehogyis nem! ha van barátnõm és elmegyek egy hetes tanfolyamra és odajön egy csaj hogy menjünk moziba, elég egyértelmû hogy azért jön oda mert bejövök neki, különben elmenne az egyik barátnõjével nem pedig egy pasival és van van éppen barátnõm akkor szépen megmondom neki hogy bocs de nekem van otthon barátnõm és nem fogok más nõkkel moziba járkálni, eleve ez a normális. amugy meg elg egy óra is hogy történjenek durva dologk nem kell ahhoz ez hét.
az utolsó válaszadonak: és ugy mentél el moziba egy másik sráccal hogy közben jártál valakivel? és olyannal mentél el akit egy hete vagy pár napja ismersz egy tanfolyamrol? mert szeirntem nem, az oké hogy egy lány elmegy egy fiu haverjával aki már évek honapok ota a haverja van pasija de a pasija is tudja h õk haverok akkor oké elmegy vele, de ember a kérdezõ pasija egy olyan lánnyal ment el akit pár napja ismer, az szerinted barátság haverság? mert elég egyértelmû hogy nem. én egy lányt pár nap után csak akkor hivok el moziba ha tetszik? másért miért hivnám? hisz alig ismerem.
Az utolsó válaszadóhoz:szerintem nem kell hotelszámla ahhoz hogy legyen köztük valami!Elvitte moziba azután pedig megtörtént ami megtörtént! Kérdezõhöz:szerintem hagyd ott a pasit!Ha most ezt csinálja akkor késõbb is megfogja tenni.Lehet hogy ha talál egy "fasza" csajt akkor téged dob.Jobb ha te dobod õt, mégha szereted is.Majd elfelejted valamennyi idõ után.Jobbat is találsz majd.Ne hagyd magad!Ne tûrj!Sok sikert!Üdv!
Ha semmi nem történt köztük, akkor is tervben volt, hogy hátha lesz valami!Szóval szerintem ez nem számít!A lényeg, hogy hazudott neked!Ráadásul egy másik lány is képben van (volt) !Mi az, hogy nem emlékszik!??Hülyének néz??!!!Mindenki emlékszik ilyesmire, csak váratlanul érte!Ráadásul megtartja a jegyeket emlékbe!Simán kidobhatta volna!
én lány vagyok, és simán voltam már úgy moziban fiúval hogy nem akartunk semmit egymástól és persze õ fizette mert így illik. azért a mozi mégsem a hotelszobával egyenlõ! az meg, hogy nem mondott róla semmit, jelentheti azt is, hogy nem akart veszekedést, mert sok lány oktalanul kezd el féltékenykedni, ha megtudja hogy a pasija szóba állt egy másik lánnyal nem azt mondom, hogy 100% hogy nem csal meg, de azért emiatt dobni, hülyeség lenne
Szerintem ha lett volna valami komoly a pasid és a csajszi között, akkor tuti, hogy nem két mozijegyet találsz nála, hanem pl. egy hotel számlát! Biztos kihasználta volna az alkalmat és nem moziban vitte volna!
egyáltalán nem biztos, hogy a pasi hívta meg. figyi, ha téged elhív a csaj, te sem mondhatod azt, hogy bocs ribi kopj le mert barátnõm van és emiatt nem mehetek moziba, az meg hogy a pasas kifizeti az mondom, udvariasság kérdése. moziba az ember egyébként se egyedül jár általában, és ha nincs más, szerintem semmi gond nincs azzal, hogy elmennek moziba egy ellenkezõ nemûvel. van amikor a dolgok így alakulnak. ha pedig már hamarabb is csalta volna, annak csak lett volna jele, nem? egy hét alatt meg csak nem történtek olyan vészes dolgok...
igen az biztos hogy csajjal ment el, márcsak az a kérdés hogy mik történtek köztük.....
Az elõttem szólóhoz csatlakoznék!!! Ez a srác tutira megcsalt téged, :( ne hagyd, hogy akkor nézzen hülyének, amikor a kedve úgy tartja! Figyelj! tudom a saját kapcs-ból, ha nem lenne mit titkolnia, takargatnia, szépen eléd állt volna, és elmondta vna, h figyelj szivem, ez és ez történt! De ha hallgat róla, fél h valami komoly dolog ki ne derüljön!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A feleségem mást szeret mit tegyek?

Van két kisfiunk 2-5 évesek a feleségemmel 10 éve vagyunk együtt 6.éve házasok most megismert valakit azt mondja szerelmes engem már nem tud ugy szeretni elmúlt neki azt mondta nagyon szeret mint embert soha nem bántana nem is engedné senkinek mert nem érdemelném meg azt mondja nagyon jo ember vagyok a 10 évből egyetlen percet nem bánt meg. honapok ota huzodik ez a dolog ő nagyon válni akar én nagyon szertem őt. talán korán kötötte le magát igy hozta akkor az élet. én32 éves vagyok ö pedig 24 úgy érzem az életem cafatokra szakadt és nincs miért tovább persze a gyerekek de nagyon nehéz minden nap.

11

Mire számíthatunk így? Valakinek tapasztalata?

A barátommal most még nagyon jól megvagyunk, amíg semmi komoly döntést nem kell hozni. De ahogy beszéltünk, teljesen mások az elképzeléseink a jövőnket illetően. Messze áll még a megvalósítástól, de teljesen másképp képzelünk el mindent: esküvőt, jövendő házat, mindent. Alig vannak közös pontok. Ami most még nem gond, mert nagyon szeretjük egymást, és bár vannak súrlódások (hol nincsenek?), azért még minden rendben van. Persze, mindezek a témák csak elméleti beszélgetések, ki mit gondol, hogy majd a távoli, egyelőre beláthatatlan jövőben mit szeretne, de azért aggasztóak a különbségek. Jellemre nagyon jól összeillünk, csak hát a többi...
Elég a szerelem és a lelki összhang, hogy a későbbi akadályokat biztonsággal megoldhassuk? Olyan dolgokban különbözünk, amiben még kompromisszumot is nehéz kötni, főleg úgy, hogy- egyetlen megegyező tulajdonság- mindketten makacsok vagyunk és ragaszkodunk a saját elképzeléseinkhez.
Valaki volt már hasonló helyzetben? Átélte már hosszabb távon is a dolgot? Mik a tapasztalatok? Mire számíthatunk, ez hosszabb távon működhet?
Még nem vagyunk együtt túl régóta, nemsokára leszünk 1 éve. 20 és 21 évesek vagyunk.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2

Kinél működik még az örökkön örökké?

Tekintsünk el attól egy kicsit, hogy életetek végégi működik a kapcsolat, fent marad a szerelem. Ez ugye ritka, meg hát előre nem is lehet tudni, így nyilván senki nem tudna válaszolni rá.

Inkább az érdekelne, hogy mennyire maradsz az életében annak a személynek, aki régen nagyon fontos volt. Komoly kapcsolatra és nagy szerelemre gondolok. Ha később gondja támad, számíthat rád? Figyelemmel kíséred? Vagy szakításnál ő is távozik az életedből? Melyik híve vagy?

27

Vannak olyan fiúk akiknek tetszenek a ducibb és sportos lányok? 14/L

14 vagyok ducis alkatom van. Állítólag szép arcom van pedig semmi különleges nincs az arcomon max annyi, hogy az oszályba egyedül nekem nincsenek pattanásaim. :) Személyiségre őrült vagyok általában meg nevettetem az embereket .Kinézetre sportos vagyok :D rövid barna hajam van és kék szemem. Kézilabdáztam sokáig. Mindenem a sport. Szinte mindenen tudok nevetni.

13

Miért nem hagy már, ha tudja, hogy szerelmes vagyok belé, ő pedig nem?

Folyton keres,féltékenykedik stb.Ha elküldöm is keres. De nem akar velem lenni párkapcsolatban...

1

Szexkapcsolat, barátság extrákkal. Van itt olyan akinek ez működött hosszú távon?

A kérdés adott. Van olyan akinek a kérdésben említett dolog működött hosszú távon ? Vagy ennek mindig az a vége hogy az egyik fél többet kezd el érezni és akkor vége ?

4

Megvert a csajom, mit tegyek?

Elmentem pár sört meginni a haverokkal ma. Az egyik kabátom zsebében talált egy gumit a barátnőm, és mire hazajöttem, két hatalmas sallert lenyomott és toporzékolt, hogy megcsalom stb. (Mert mi nem használunk gumit amúgy). Ekkora mondtam el neki, hogy a múltkor vett a haverom buli előtt gumit és megkérte, hogy legyen nálam rövid ideig a buliban, mert ha aktuális lesz neki odajön elkérni. Csak hát berúgott mint az albán szamár és nem csajozott, és a gumi meg nálam maradt.
Itt ülök vérző orral, meg sajog az arcom. Most mit tegyek?
A barátnőm amúgy harcművész. Huszonévesek vagyunk.

18

Mit tegyek? Ez lenne a szerelem?

Nagyon szeretem a barátnőmet, de nem azért mert szép vagy valami persze szépecske de nem a zsánerem úgymond.
De viszont az életemet adnám érte.
Ha nincs velem semminek érzem magam.
Tényleg a belső számít ?
Mert én most ebben a percben azt érzem, hogy igen.

8

Együtt alvás. Ha csak egyszemélyes ágyatok van hogyan oldjátok meg? 17/f

14

Normális hogy újrakezdeném az exemmel aki anno megcsalt és elhagyott?

Nagyon szeretem, bár igyekszem magam visszafogni ezen a téren vele kapcsolatban. Szeretné újrakezdeni, elhiszem hogy tényleg szeret. De nem értem önmagamat, anno megígértem magamnak hogy el fogom kerülni és nem leszek olyan hülye hogy valaha is úgy nézzek rá mint a szerelmemre. Miért vagyok ilyen gyenge? :( Szerintetek is hagynom kellene az egészet és vissza se nézni? Vagy van aki szerint lehet esély arra hogy együtt maradjuk hosszú időkig? (mert az örökké nem létezik)

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!