Találatok a következő kifejezésre: A barátomnak volt egy (653 db)

A barátomnak volt egy exe, akit sokszor megcsalt, mert állítása szerint a csaj nem volt jó az ágyban, 'frigid' volt, sokszor utasította vissza, stb. Viszont miután szakítottak, még kb.2évig összejártak. Akkor miért, ha nem volt jó?

Legjobb válasz: mert a fenti srác egy ösztön lény, és kiüresedett éltét egy lyuk befoltozásával akarta kitölteni. Vagy csak kitalálta a frigid történetet és, igazából, csak jellembeli gyengeségekkel küzd.

mert a fenti srác egy ösztön lény, és kiüresedett éltét egy lyuk befoltozásával akarta kitölteni. Vagy csak kitalálta a frigid történetet és, igazából, csak jellembeli gyengeségekkel küzd.
Mert f**z feláll ész megáll..
Szerintem ez mindent elmond a srácról. Én biztos nem akarnék tõle ezek után semmit. Egyszer lehet rólad is kitalálja, hogy épp ezért csat meg, vagy ki tudja, lehet lesz más magyarázata.
A kérdező hozzászólása: Ettõl tartok én is...
A megcsalás sem jogos semmilyen párkapcsolati problémáért, de ha összejártak, valószínûleg hazudozik, ki tudja, mi mindenrõl.

Mit jelenthet az hogyha azt álmodtam, hogy a barátomnak volt egy állandó 'csóktársa', de közben velem járt?

Az egyik ismerősünk volt a csóktársa. Nagyon ritkán beszélünk. A bárom szinte nem is beszél vele. Semmi esélye nincs a barátomnál ezt tudom, és senki másnak sem. Nagyon szeretjük egymást már lassan 1 éve. De ma mégis azt álmodtam hogy volt egy állandó 'csóktársa' ami azt jelentette hogy bármikor csókolóztak amikor kedvük szottyant. Amikor ezt megtudtam, így sok hónap elteltével, nagyon elszomorodtam, a haverjával beszéltem erről a dologról és emlékszem hogy zaklatott voltam. Mit jelenthet illetve miért álmodtam ilyet?

Legjobb válasz: Azt jelenti, hogy elfog hagyni. És azt is, hogy egy idióta vagy.

Azt jelenti, hogy elfog hagyni. És azt is, hogy egy idióta vagy.

Most szakítottunk a barátommal. Volt egy profilképem facebook-on amin közösen vagyunk. Szerintetek töröljem vagy fent hagyjam?

Legjobb válasz: sztem töröld. vagy rámész h szerkesztés, aztán "nyilvános" helyett "csak én" és akkor ha vissza akarod rakni, egy kattintás.

Én meg azokat ne bírom, akiknek még egy hónap múlva is ex-szel közös képük van fenn, és úgy ismerkednek.:D Egyébként ez legyen a legnagyobb problémájuk az életben.;)
sztem töröld. vagy rámész h szerkesztés, aztán "nyilvános" helyett "csak én" és akkor ha vissza akarod rakni, egy kattintás.
cseréld le. Már nem vagytok kapcsolatban így felesleges ezt az illúziót kelteni.
hát most még ne vedd le, talán két nap múlva. utálom azokat, akik egybõl fbon mindent lecserélnek ha szakítás van, aztán pár nap múlva, ha úgy adódik, vissza.
Ne menj többé soha a fb-ra, úgyis felesleges.
cseréld ki az arcát egy faszra
Azt csinálsz, amit akarsz.
Töröld, mert ha rá nézel sok emléket elevenítesz fel + az udvarlóid sem néznék jó szemmel.
Én szakítás után minden ilyesmit töröltem.
Ez komolyan kérdés?? Ennél magától értetõdõbb dolog kevés van szerintem. Ha már nem vagytok együtt mi a fenének maradna fenn? Én akkor is leszedtem ha csak veszekedtünk, nemhogy szakitáskor.
szerintem ez a nagy fb-függõség elég nevetséges. csak mert összevesztetek, vagy nagy lendülettel szakítottatok, nem kell a profilodon mindent átváltoztatni, hogy az ötszázakárhány ismerõsöd téged sajnáljon vagy rólad csevegjen. várd meg azt a két napot, míg lecsillapszanak a kedélyek, és ha továbbra is úgy tûnik, hogy vége a dolognak, szedd le.
Ha baráti viszonyben maradtatok hagyd, amúgy meg töröld.
Mindenképpen töröld.
ha már végérvényesen vége, töröld. eltelt majdnem egy hónap. most már le kell szedned.

Fog valaha bízni? Hihetek neki? A "barátomnak" volt egy 5éves kapcsolata amibe 2szer megcsalta a lány, azóta nem nagyon bízik bennük! Volt sok csaja akiket csak szivatott! Most nálam is beprobálkozott!

Ki ezt ki azt mondja!!Van aki jót van aki rosszat!! A legjobb barátja szerint az igazit megtalálta (mármint engem)egy ismer?sömnek mondta persze nem tudta hogy én vele jóba vagyok!A fiú is kimutatja de nem tom, félek hogy jó színész!

Legjobb válasz: Sajnos,az nem derült ki,hogy te mit szeretnél.De nem hiszem,hogy félned kéne.De neked kell eldöntened,hogy mit akarsz.Attól,hogy szar volt a kapcsolata,és megcsalta az a másik lány,az nem jelenti azt,hogy te ugyanígy fogsz viselkedni.Szerintem nincs mitõl félned.

Sajnos, az nem derült ki, hogy te mit szeretnél.De nem hiszem, hogy félned kéne.De neked kell eldöntened, hogy mit akarsz.Attól, hogy szar volt a kapcsolata, és megcsalta az a másik lány, az nem jelenti azt, hogy te ugyanígy fogsz viselkedni.Szerintem nincs mitõl félned.

A spermium átjut a ruhán keresztül? Teherbe eshetek úgy, hogy mindkettőnkön ruha volt, de a barátomnak volt egy "kisebb fokú" magömlése?

Még sz?z vagyok.

Legjobb válasz: Nem,nem hiszem. Nyugodj meg,szerintem semmi bajod nem lehet tõle.Azért nem kell mindenben babát látni.Csak okosan felkészülten.

Nem, nem hiszem. Nyugodj meg, szerintem semmi bajod nem lehet tõle.Azért nem kell mindenben babát látni.Csak okosan felkészülten.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Csak ez volt az elsõ ilyen élményem.
Nem lettél terhes , nyugodj meg, de ha ennyire felkészületlen vagy, miért nem olvasol utána egy kicsit ezeknek a dolgoknak, vagy beszéled meg egy jó barátnõddel, aki tapasztalt.Hidd el megnyugodnál, mert így folyton rettegni fogsz mindentõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, utána fogok nézni.

Egy különös érzést éltünk át a barátommal. Volt már ilyenben részetek?

Eddig is mindig nagyon jó volt vele szeretkezni de most valami más volt... Lehet azért mert borzasztóan figyeltünk egymásra... De a lényeg az ami utána volt...annyira megváltozott mindkett?nk arca, mondhatni kivirultunk.. Olyan csodálatos volt minden. Nagyon szeretjük egymást lehet ezért de eddig ilyenben még nem volt részem és neki sem, hogy utána ránézek és másnak látom(jó értelemben) szóval értitek remélem... Ez a szerelem miatt van? Vagy azért mert ? az igazi és vele tökéletes??

Legjobb válasz: az elõzõkre ne figyelj, nagyon irigyellek, nekem is van barátom és imádjuk egymást, és ha nem is pont ilyen amit írtál, de hasonló volt már közöttünk is és csodálatos érzés. szerintem az van, amit írtál, örülj neki, hogy megtaláltad, akit kerestél. :)

az elõzõkre ne figyelj, nagyon irigyellek, nekem is van barátom és imádjuk egymást, és ha nem is pont ilyen amit írtál, de hasonló volt már közöttünk is és csodálatos érzés. szerintem az van, amit írtál, örülj neki, hogy megtaláltad, akit kerestél. :)
szerintem csak kihoztátok egymásból és magatokból a lehetõ legjobbat =) grat. RisingSun /16/L/
ha valaki a kiskutyák gondozásáról nyit kérdést, szerinted akkoris terhes a gazdája -.-" ha nem tudsz értelmes kérdést adni, miért kell írni bármit is? kisebbségi komplexus? azt légyszíves ne itt éld ki, hanem valahol a real life-ba, mesze budapestrõl RisingSun /L/16/
Amúgy, meg ez mi, hogy nem tudok értelmes kérdést adni? Én válaszoltam , nem kérdést adtam:)
És neked miért kell kommentárt fúzni, más hozzászólásához? Terhes vagy? Vagy mi van veled?:S
Terhes vagy azért :S:S

A barátomnak volt felesége de elváltak, és van egy közös kis fiuk, mit tegyek? Lent a többi inform.

a barátom már nem lakik velük, és messze laknak egymástól, amikor vipen nézem a róluk készült közös képeket, és a kis babáról, akkor miért van az hogy el nyomottnak érzem magamat, és miért fordul fel a gyomrom, és ideges leszek, ez miért van?légyszi irjatok minél többet hogy ez miért van, jó lenne ha olyan is irna aki volt már hasonló helyzetben, hogyan viszonyuljak a helyzethez hogy semmiségnek vegyem azt hogy neki babája van? egyébként én szeretnék babát, de ? még nem akar, lehetséges hogy ezért is van az hogy rosszul leszek ha a közös fotóikat nézem? segitséget kérek, mert meg fogok ?rülni, egyébként nekem minden vágyam egy gyerek, de ö még nem akar, :(

Legjobb válasz: "hogyan viszonyuljak a helyzethez hogy semmiségnek vegyem azt hogy neki babája van?" Az a helyzet, hogy az a "semmiség" egy életen át ott lesz a barátod mellett, a mindennapjaitok része lesz az a gyerek, majd késõbb felnõttként családostól, tehát ne akarj úgy hozzáállni hogy csak egy "apróság". Ha nem tudod elfogadni, hogy a párodnak volt elõtted is élete, volt felesége, van és mindig is lesz egy veled nem közös gyereke, akkor azt tanácsolom, hogy keress egy olyan férfit, akinek nincs ilyen múltja. Nem lehet könnyû ezt a helyzetet elfogadni, együtt élni vele és van olyan, aki erre nem alkalmas. Még ne tervezz közös babát, mert egyáltalán nem biztos, hogy Te alkalmas vagy rá, hogy elfogadd, a párodnak fel kell nevelnie az elõzõ házasságából egy gyereket.

"hogyan viszonyuljak a helyzethez hogy semmiségnek vegyem azt hogy neki babája van?" Az a helyzet, hogy az a "semmiség" egy életen át ott lesz a barátod mellett, a mindennapjaitok része lesz az a gyerek, majd késõbb felnõttként családostól, tehát ne akarj úgy hozzáállni hogy csak egy "apróság". Ha nem tudod elfogadni, hogy a párodnak volt elõtted is élete, volt felesége, van és mindig is lesz egy veled nem közös gyereke, akkor azt tanácsolom, hogy keress egy olyan férfit, akinek nincs ilyen múltja. Nem lehet könnyû ezt a helyzetet elfogadni, együtt élni vele és van olyan, aki erre nem alkalmas. Még ne tervezz közös babát, mert egyáltalán nem biztos, hogy Te alkalmas vagy rá, hogy elfogadd, a párodnak fel kell nevelnie az elõzõ házasságából egy gyereket.
A gyerek nem tehet semmirõl, arról sem, hogy van, arról sem, hogy elváltak a szülei és arról sem, hogy az apjának új kapcsolata van. Ha szereted a párod akkor a múltjával együtt kell elfogadni és ehhez ez a kisfiú is hozzátartozik. Egy gyerek azért nem semmiség, az a párodhoz tartozik. A közös gyerek egy másik kérdés, nagyon nem mindegy az sem, hogy mióta vagytok együtt illetve hány évesek vagytok. Egy elvált gyerekes férfi nem feltétlen akar a kapcsolat elején még gyereket, illetve egyetlen férfit sem lehet egy gyerekkel megfogni. Tehát vagy elfogadod a jelenlegi helyzetet, vagy ha ezek a feltételek számodra elfogadhatatlanok akkor lépj ki a kapcsolatból.
Úgy tûnik érzelmileg nem vagy elég érett arra hogy olyan férfival élj akinek ilyen múltja van. Nem kell emiatt rosszul érezned magad, mert kevesen tudják csak elfogadni azt hogy szeretett kedvesüknek olyan ember volt az életében akivel babájuk is született és az a baba továbbra is aktív szerepet fog játszani az életükben, és gyakran azzal is együtt jár hogy a volt kedvessel is gyakran találkozik. Be kell látnod hogy párodnak a kisbaba legalább(vagy még jobban) annyira fontos mint te vagy és ezen soha nem tudsz változtatni. Rajta áll hogy elfogadod -e ezt és megbarátkozol a babával, esetleg még családtaggá is válsz számára, vagy pedig továbblépsz. Egy idõ után, ahogy a baba felnõtt már lehet saját babátok is, de az tény hogy jelen helyzetben nem ideális a párodnak egy második gyerek vállalása. Ha mostanában akarsz gyereket akkor nem biztos hogy ez a kapcsolat neked való.
Azt, hogy gyereke van egy életen át fogja vinni magával. Legalábbis egy felelõsségteljes, normális apa törõdik a gyerekével. Ezt el kell fogadnod, hogy lesznek közös fotóik, kiteszi az asztalára, a számítógépére, szervez közös programokat a gyerekkel. De ez így van rendjén. Ha komolyan elgondolkodsz ezen, akkor ezt el is fogadod. Biztosan nem könnyû, de a barátodat a gyerekével együtt kell elfogadni. És nem tudom mennyi idõs a gyerkõc, de ha már akkora lesz, hogy tudtok együtt programokat szervezni, akkor neked is be kellene kapcsolódni és fontos, hogy jó legyen a gyerekkel a kapcsolatod.
Szia! Egy dolog: a neten a párod, a volt felesége meg a baba van? Mert akkor azt kell írnom, sunyi az ex, mert tudja nektek nincs és úgyis nézegetni fogod a fotókat akaratlanul is!
Ne kezdj gyermekes, elvált férfival, ha nem tudod õt elfogadni mindennel együtt! Ezt azért írom, mert én nem tudtam elfogadni. Csodás ember és kapcsolat is lett volna, ha nem lett volna ott a kisfia.Nincs gyerekem, így teljesen nem érezhetem át ezt az imádatot, csodásak együtt, de én ezt nem tudtam elfogadni, így inkább egyedül maradtam. Lehet sokan ezt önzésnek tartják, de fiatalon nehéz elfogadni, hogy örök 2. maradsz önhibádon kívül.
Mielõtt terhesen maradsz gondolj arra, hogy a párod egy gyermeket már elhagyott. Lehet, hogy nem õ hagyta ott, hanem a volt felesége vetett véget a házasságnak, de akkor is az a helyzet, hogy a párod nem él a gyermekével. Mibõl gondolod, hogy, ha te szülsz egy kisbabát, akkor nem hagy el titeket ? A másik dolog, amin el kell gondolkoznod: mennyire tudod elviselni, hogy a párodnak olyan - remélhetõleg fontos - dolgai lesznek az exével, amihez neked nincs közöd. Az egyik válaszoló már írt errõl, õ nem tudta elviselni és nagyon jól tette, hogy inkább idejében kilépett a kapcsolatból. Ha ebben a kérdésben nem ásol mélyen a lelkedbe és nem vagy õszinte magadhoz, akkor elõbb-utóbb féltékeny leszel a kicsire és ( lehet, hogy tudattalanul ) megpróbálod majd lazítani az apa-gyermek kapcsolatot.Ez pedig mindenkinek csak ártalmára lesz.
Ne nézd a közös képeket, a féltékenységed még a kapcsolatodat is megölheti a barátoddal.Nehogy már azért szülj egy babát, hogy magadhoz közsd, egy gyermeket akarni kell, szeretetben felnevelni, nem lehet egy eszköz.És nem is értem , hogy- hogy lehet egy gyerekre féltékeny lenni.Olyan kötelék van köztük amit úgysem tudsz elszakítani.Márcsak az fog jót tenni a kapcsolatodnak, ha jelenetet rendezel amikor meglátogatja.
sztem ez azért van, amit írtál Te is, hogy Te szeretnél gyereket, õ nem. Együtt vagyytok, szeretitek egymást, de mégsem Te szültél neki babát, hanem egy másik nõ. Ez teljesen érthetõ, én is így voltam vele. Viszont ne felejtsd el, hogy nem a gyerek tehet errõl az egézrõl. Ne haragudj rá és ne légy vele ellenséges, mert az csak megmérgezi a kapcsolatotokat. Várj türelemmel, biztos, hogy hamarosan nektek is közös babátok:-)

Bennem van a hiba? A barátommal 7 hónapja vagyunk együtt, volt egy mosolyszünetünk 1 hétig. (szakítottunk) egyszer megcsalt, alig foglalkozott velem, mindig a barátjaival volt.

... Most, hogy újra együtt vagyunk egyre többet keres, egyre jobban mutatja, hogy mennyire szeret, de a megcsalás óta nem igazán bízok benne - bulizni nem engedem, minden esti elmenetele után másnap rákérdezek 'poénkodva' hogy hány lánnyal csalt meg. Azt mondja ez õt nagyon zavarja, meg az is, hogy ennyire nem bízok benne. Ez az én felemrõl normális, vagy mit kéne tennem a bizalmatlanság ellen?

Legjobb válasz: Ha nem tudsz megbizni benne kar eroltetn De jogosan lehetsz bizalmatlan

Ha nem tudsz megbizni benne kar eroltetn De jogosan lehetsz bizalmatlan
Mosolyszünet vagy szakítás? Nem mindegy. Bár, ha az alatt ment félre, akkor szerintem nyeld le.
rossz alapokon van a kapcsolat...hûség õszinteség bizalom...ebbõl nálatok 2 bukott...meg kell õszintén beszélni ezt a dolgot és ha tényleg megbocsájtasz neki akkor nem emlegeted fel! 21F
A kérdező hozzászólása: Mosolyszünetet úgy mondanám, hogy szakítottunk, de nem éreztem szakításnak. Ugyanúgy találkoztunk, felhívott minden este, öleléssel köszöntünk el. Az elõtt 6 nappal egy buliba csalt meg, de elnéztem, mert szeretem, de félek hogy ez megint megtörténne
Ha nem bizol meg benne, akkor ne folytassatok. Vagy fogadd el, es NE emlegesd fel ujra es ujra, vagy hagyd ott, mert ez igy mindkettotoknek rossz.
terhes nem, de idiota annal inkabb
Nem is csodálkoznék ha valaki a kérdés elolvasta után öngyilkos lenne hát Besirok xd
és már 13-15 évesen a szexszel vannak elfoglalva, éretlenek hozzá, felelõtlenek és buták, amelyik tizenéves értelmesebb és érettebb az ilyen korán nem pettingel és nem szexel errõl ennyit....
ma 21:17 Ondós kézzel ne simogasson b+!Nem tusolsz hajszárítóval a kezedben, akkor azt se engedd, hogy ondós kézzel hozzád érjen az ég szerelmére!
a simogatástól a körme alól jött ki az ondó, vagy , hogy érted?
És amikor csinálta akkor nem féltél?
Tisztelet a kivételnek ezt hozzá teszem még!!!
A kérdező hozzászólása: Am szûz vagyok.! simogatta ott lent.... és félek.. hogy ha esetleg került egy kis ondó a kezére akkor...
Annyira szomorú, hogy ilyen buták a mai fiatalok!! A szülõk is szarnak bele a felvilágosításba pedig olyan fontos lenne. Az internetet lehet hasznos dolgokra is használni nemcsak a Facebook-on lógni egész nap meg hülyeségeket nézni! Vagy nyiss ki egy könyvet!! Hidd el nem nehéz!!!!!!
Attól függ nálad mi a petting? Ha az hogy beléd rakta és elélvezett akkor lehetsz :D Különben nem
Napi 10 ilyen kérdés, napi 10agysejtem hal el, csak ettõl a típusú kérdéstõl.Azon gondolkodtam, hogy még 1-2 év és én is olyan hülye leszek, mint te és ilyen kérdéseket fogok kiírni.Sõt az is megfordult a fejemben, hogy te is csak ezeknek a kérdéseknek az áldozata vagy és ott ülsz a gép elõtt habzó szájjal, közben nem is lány vagy, hanem fiú, csak totál leépültél és ááááá
A kérdező hozzászólása: valahol olvastam hogy pecsételõ vérzés is lehetett és terhességre utal...
Hogyne xD Simitõl hatos ikreid is lehetnek
Ha csak simogatott, de nem feküdtetek le, akkor hogy a jó életbe lehetsz terhes, kérlek?:D Biológia 8. osztály... Tudom ajánlani.

Egy sorozatot keresek amiben a lánynak volt egy naplója amibe mindig leírta a nap történéseit, és volt 2 barátja tudtok ilyet?

a Lizzi Mcgayer-sorozathoz hasonló, lehet hogy ugyan az a csaj volt a fõszereplõ

Legjobb válasz: Anne Frank naplója

Anne Frank naplója
A kérdező hozzászólása: nem, nem ez egy modern sorozat! vígjáték! mint a lizzy mcgayer

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!