Találatok a következő kifejezésre: A barátomnak volt (2618 db)

Egy különös érzést éltünk át a barátommal. Volt már ilyenben részetek?

Eddig is mindig nagyon jó volt vele szeretkezni de most valami más volt... Lehet azért mert borzasztóan figyeltünk egymásra... De a lényeg az ami utána volt...annyira megváltozott mindkett?nk arca, mondhatni kivirultunk.. Olyan csodálatos volt minden. Nagyon szeretjük egymást lehet ezért de eddig ilyenben még nem volt részem és neki sem, hogy utána ránézek és másnak látom(jó értelemben) szóval értitek remélem... Ez a szerelem miatt van? Vagy azért mert ? az igazi és vele tökéletes??

Legjobb válasz: az elõzõkre ne figyelj, nagyon irigyellek, nekem is van barátom és imádjuk egymást, és ha nem is pont ilyen amit írtál, de hasonló volt már közöttünk is és csodálatos érzés. szerintem az van, amit írtál, örülj neki, hogy megtaláltad, akit kerestél. :)

az elõzõkre ne figyelj, nagyon irigyellek, nekem is van barátom és imádjuk egymást, és ha nem is pont ilyen amit írtál, de hasonló volt már közöttünk is és csodálatos érzés. szerintem az van, amit írtál, örülj neki, hogy megtaláltad, akit kerestél. :)
szerintem csak kihoztátok egymásból és magatokból a lehetõ legjobbat =) grat. RisingSun /16/L/
ha valaki a kiskutyák gondozásáról nyit kérdést, szerinted akkoris terhes a gazdája -.-" ha nem tudsz értelmes kérdést adni, miért kell írni bármit is? kisebbségi komplexus? azt légyszíves ne itt éld ki, hanem valahol a real life-ba, mesze budapestrõl RisingSun /L/16/
Amúgy, meg ez mi, hogy nem tudok értelmes kérdést adni? Én válaszoltam , nem kérdést adtam:)
És neked miért kell kommentárt fúzni, más hozzászólásához? Terhes vagy? Vagy mi van veled?:S
Terhes vagy azért :S:S

Megismertem személyesen a barátom volt barátnõjét és úgy érzem hogy õ sokkal csinosabb mint én és sokkal jobban összeillettek a barátommal. Pedig én nagyon szerelmes vagyok a barátomba. Mit csináljak?

a csaj amúgy hasonlít rám eléggé külsõre, stílusában viszont a barátommal sokkal jobban összeillik mint én. most borzasztóan érzem magam

Legjobb válasz: Szedj magadra egy kis önbizalmat.

Szedj magadra egy kis önbizalmat.
Nem véletlenül hívják õt a VOLT barátnõjének.
Azon gondolkoztal mar, hogy a leany miert VOLT baratno, es te vagy a BARATNO?

Bennem van a hiba? A barátommal 7 hónapja vagyunk együtt, volt egy mosolyszünetünk 1 hétig. (szakítottunk) egyszer megcsalt, alig foglalkozott velem, mindig a barátjaival volt.

... Most, hogy újra együtt vagyunk egyre többet keres, egyre jobban mutatja, hogy mennyire szeret, de a megcsalás óta nem igazán bízok benne - bulizni nem engedem, minden esti elmenetele után másnap rákérdezek 'poénkodva' hogy hány lánnyal csalt meg. Azt mondja ez õt nagyon zavarja, meg az is, hogy ennyire nem bízok benne. Ez az én felemrõl normális, vagy mit kéne tennem a bizalmatlanság ellen?

Legjobb válasz: Ha nem tudsz megbizni benne kar eroltetn De jogosan lehetsz bizalmatlan

Ha nem tudsz megbizni benne kar eroltetn De jogosan lehetsz bizalmatlan
Mosolyszünet vagy szakítás? Nem mindegy. Bár, ha az alatt ment félre, akkor szerintem nyeld le.
rossz alapokon van a kapcsolat...hûség õszinteség bizalom...ebbõl nálatok 2 bukott...meg kell õszintén beszélni ezt a dolgot és ha tényleg megbocsájtasz neki akkor nem emlegeted fel! 21F
A kérdező hozzászólása: Mosolyszünetet úgy mondanám, hogy szakítottunk, de nem éreztem szakításnak. Ugyanúgy találkoztunk, felhívott minden este, öleléssel köszöntünk el. Az elõtt 6 nappal egy buliba csalt meg, de elnéztem, mert szeretem, de félek hogy ez megint megtörténne
Ha nem bizol meg benne, akkor ne folytassatok. Vagy fogadd el, es NE emlegesd fel ujra es ujra, vagy hagyd ott, mert ez igy mindkettotoknek rossz.


A barátomnak volt felesége de elváltak, és van egy közös kis fiuk, mit tegyek? Lent a többi inform.

a barátom már nem lakik velük, és messze laknak egymástól, amikor vipen nézem a róluk készült közös képeket, és a kis babáról, akkor miért van az hogy el nyomottnak érzem magamat, és miért fordul fel a gyomrom, és ideges leszek, ez miért van?légyszi irjatok minél többet hogy ez miért van, jó lenne ha olyan is irna aki volt már hasonló helyzetben, hogyan viszonyuljak a helyzethez hogy semmiségnek vegyem azt hogy neki babája van? egyébként én szeretnék babát, de ? még nem akar, lehetséges hogy ezért is van az hogy rosszul leszek ha a közös fotóikat nézem? segitséget kérek, mert meg fogok ?rülni, egyébként nekem minden vágyam egy gyerek, de ö még nem akar, :(

Legjobb válasz: "hogyan viszonyuljak a helyzethez hogy semmiségnek vegyem azt hogy neki babája van?" Az a helyzet, hogy az a "semmiség" egy életen át ott lesz a barátod mellett, a mindennapjaitok része lesz az a gyerek, majd késõbb felnõttként családostól, tehát ne akarj úgy hozzáállni hogy csak egy "apróság". Ha nem tudod elfogadni, hogy a párodnak volt elõtted is élete, volt felesége, van és mindig is lesz egy veled nem közös gyereke, akkor azt tanácsolom, hogy keress egy olyan férfit, akinek nincs ilyen múltja. Nem lehet könnyû ezt a helyzetet elfogadni, együtt élni vele és van olyan, aki erre nem alkalmas. Még ne tervezz közös babát, mert egyáltalán nem biztos, hogy Te alkalmas vagy rá, hogy elfogadd, a párodnak fel kell nevelnie az elõzõ házasságából egy gyereket.

"hogyan viszonyuljak a helyzethez hogy semmiségnek vegyem azt hogy neki babája van?" Az a helyzet, hogy az a "semmiség" egy életen át ott lesz a barátod mellett, a mindennapjaitok része lesz az a gyerek, majd késõbb felnõttként családostól, tehát ne akarj úgy hozzáállni hogy csak egy "apróság". Ha nem tudod elfogadni, hogy a párodnak volt elõtted is élete, volt felesége, van és mindig is lesz egy veled nem közös gyereke, akkor azt tanácsolom, hogy keress egy olyan férfit, akinek nincs ilyen múltja. Nem lehet könnyû ezt a helyzetet elfogadni, együtt élni vele és van olyan, aki erre nem alkalmas. Még ne tervezz közös babát, mert egyáltalán nem biztos, hogy Te alkalmas vagy rá, hogy elfogadd, a párodnak fel kell nevelnie az elõzõ házasságából egy gyereket.
A gyerek nem tehet semmirõl, arról sem, hogy van, arról sem, hogy elváltak a szülei és arról sem, hogy az apjának új kapcsolata van. Ha szereted a párod akkor a múltjával együtt kell elfogadni és ehhez ez a kisfiú is hozzátartozik. Egy gyerek azért nem semmiség, az a párodhoz tartozik. A közös gyerek egy másik kérdés, nagyon nem mindegy az sem, hogy mióta vagytok együtt illetve hány évesek vagytok. Egy elvált gyerekes férfi nem feltétlen akar a kapcsolat elején még gyereket, illetve egyetlen férfit sem lehet egy gyerekkel megfogni. Tehát vagy elfogadod a jelenlegi helyzetet, vagy ha ezek a feltételek számodra elfogadhatatlanok akkor lépj ki a kapcsolatból.
Úgy tûnik érzelmileg nem vagy elég érett arra hogy olyan férfival élj akinek ilyen múltja van. Nem kell emiatt rosszul érezned magad, mert kevesen tudják csak elfogadni azt hogy szeretett kedvesüknek olyan ember volt az életében akivel babájuk is született és az a baba továbbra is aktív szerepet fog játszani az életükben, és gyakran azzal is együtt jár hogy a volt kedvessel is gyakran találkozik. Be kell látnod hogy párodnak a kisbaba legalább(vagy még jobban) annyira fontos mint te vagy és ezen soha nem tudsz változtatni. Rajta áll hogy elfogadod -e ezt és megbarátkozol a babával, esetleg még családtaggá is válsz számára, vagy pedig továbblépsz. Egy idõ után, ahogy a baba felnõtt már lehet saját babátok is, de az tény hogy jelen helyzetben nem ideális a párodnak egy második gyerek vállalása. Ha mostanában akarsz gyereket akkor nem biztos hogy ez a kapcsolat neked való.
Azt, hogy gyereke van egy életen át fogja vinni magával. Legalábbis egy felelõsségteljes, normális apa törõdik a gyerekével. Ezt el kell fogadnod, hogy lesznek közös fotóik, kiteszi az asztalára, a számítógépére, szervez közös programokat a gyerekkel. De ez így van rendjén. Ha komolyan elgondolkodsz ezen, akkor ezt el is fogadod. Biztosan nem könnyû, de a barátodat a gyerekével együtt kell elfogadni. És nem tudom mennyi idõs a gyerkõc, de ha már akkora lesz, hogy tudtok együtt programokat szervezni, akkor neked is be kellene kapcsolódni és fontos, hogy jó legyen a gyerekkel a kapcsolatod.
Szia! Egy dolog: a neten a párod, a volt felesége meg a baba van? Mert akkor azt kell írnom, sunyi az ex, mert tudja nektek nincs és úgyis nézegetni fogod a fotókat akaratlanul is!
Ne kezdj gyermekes, elvált férfival, ha nem tudod õt elfogadni mindennel együtt! Ezt azért írom, mert én nem tudtam elfogadni. Csodás ember és kapcsolat is lett volna, ha nem lett volna ott a kisfia.Nincs gyerekem, így teljesen nem érezhetem át ezt az imádatot, csodásak együtt, de én ezt nem tudtam elfogadni, így inkább egyedül maradtam. Lehet sokan ezt önzésnek tartják, de fiatalon nehéz elfogadni, hogy örök 2. maradsz önhibádon kívül.
Mielõtt terhesen maradsz gondolj arra, hogy a párod egy gyermeket már elhagyott. Lehet, hogy nem õ hagyta ott, hanem a volt felesége vetett véget a házasságnak, de akkor is az a helyzet, hogy a párod nem él a gyermekével. Mibõl gondolod, hogy, ha te szülsz egy kisbabát, akkor nem hagy el titeket ? A másik dolog, amin el kell gondolkoznod: mennyire tudod elviselni, hogy a párodnak olyan - remélhetõleg fontos - dolgai lesznek az exével, amihez neked nincs közöd. Az egyik válaszoló már írt errõl, õ nem tudta elviselni és nagyon jól tette, hogy inkább idejében kilépett a kapcsolatból. Ha ebben a kérdésben nem ásol mélyen a lelkedbe és nem vagy õszinte magadhoz, akkor elõbb-utóbb féltékeny leszel a kicsire és ( lehet, hogy tudattalanul ) megpróbálod majd lazítani az apa-gyermek kapcsolatot.Ez pedig mindenkinek csak ártalmára lesz.
Ne nézd a közös képeket, a féltékenységed még a kapcsolatodat is megölheti a barátoddal.Nehogy már azért szülj egy babát, hogy magadhoz közsd, egy gyermeket akarni kell, szeretetben felnevelni, nem lehet egy eszköz.És nem is értem , hogy- hogy lehet egy gyerekre féltékeny lenni.Olyan kötelék van köztük amit úgysem tudsz elszakítani.Márcsak az fog jót tenni a kapcsolatodnak, ha jelenetet rendezel amikor meglátogatja.
sztem ez azért van, amit írtál Te is, hogy Te szeretnél gyereket, õ nem. Együtt vagyytok, szeretitek egymást, de mégsem Te szültél neki babát, hanem egy másik nõ. Ez teljesen érthetõ, én is így voltam vele. Viszont ne felejtsd el, hogy nem a gyerek tehet errõl az egézrõl. Ne haragudj rá és ne légy vele ellenséges, mert az csak megmérgezi a kapcsolatotokat. Várj türelemmel, biztos, hogy hamarosan nektek is közös babátok:-)

A barátom volt barátnője és én nagyon hasonlítunk egymásra. Felfogás, stílus, magasság, arcra is. Lehet belőle megcsalás?

A barátom otthagyta a csajt és velem van lassan 2 éve, de nagyon félek hogy lesz valami köztük. és már ? is említette a hasonlóságot, mármint a barátom. Az a baj hogy a csaj nagyon rámen?s, de állítólag nagyon régen nem bezséltek, nem taliztak egymással.

Legjobb válasz: Sztem nincs okod az aggódásra. 2 év után nem a külsõségek számítanak egyébként sem. Belsõleg biztosan teljesen mások vagytok, és a barátod téged szeret, azt a másik csajt otthagyta biztos meg volt rá az oka,ugyh nincs miért aggódnod.

Sztem nincs okod az aggódásra. 2 év után nem a külsõségek számítanak egyébként sem. Belsõleg biztosan teljesen mások vagytok, és a barátod téged szeret, azt a másik csajt otthagyta biztos meg volt rá az oka, ugyh nincs miért aggódnod.
Semmit.A pasid veled van.És ha igazat mond hogy tényleg nem találkoztak már elég rég óta akkor nem kell tenned semmit.
A kérdező hozzászólása: lehet csak magam hergelem ezzel.. de köszönöm a válaszokat!
Aggódni mindig lehet okot találni, ott vannak a meteorok, a környezet szennyezés :) - De ez esetben szerintem teljesen megnyugodhatsz :)
Mi is pontosan egyforma magasak vagyunk a volt barártnõjével. Én egy kicsit teltett, õ gyönyörû alkatú, én hosszú barna, õ rövid szõke... Az elején azt gondoltam, hogy nem leszek elég jó neki egy ilyen tökéletes barátnõ után, aztán bebizonyította, hogy mennyire tévedtem...

Mit írjak a barátom volt csajának, aki zaklat minket?

úgy szeretném néhány sorban leírni neki, hogy felesleges zaklatnia, hogy ne legyen trágár se ilyesmi, sõt... gondolom jobban "fáj" egy féltékeny excsajnak, ha pár sorból amiben diszkréten lekoptatom, nem arra tud következtetni, hogy ugyan olyan buta liba vagyok és belemegyek a játszmába, hanem azt kedvesen és kultúráltan kezelem az egész mûsort, amit csinál... mit gondoltok?

Legjobb válasz: Szerintem ne méltasd válaszra. A barátodnak kéne intézkedni.

Szerintem ne méltasd válaszra. A barátodnak kéne intézkedni.
az a baj, ha írsz neki, azzal már bele is mentél. ne te koptasd le, hanem a pasid.
Ne reagáljatok rá semmit. Ha látja, hogy semmi értelme annak amit csinál, elõbb vagy utóbb abbahagyja. Bármit írsz neki, azzal "belemész a játszmába":)
ha a barátod nem tudja/akarja lekoptatni az már gáz és nem valószínû hogy neked menni fog az a legjobb ha nem vesztek róla tudomást
A kérdező hozzászólása: eleinte nem reagáltunk... mindketten letiltottuk miután írt, erre elkezdett a tesója profiljáról írni, azt is letiltottuk, majd célba vette a párom testvérét... így már lényegében mindenki tudja hogy mit ügyködik, saját magát tette nevetségessé.. viszont úgy gondolom azok után, hogy sok sok valótlan dolgot ír és híresztel, pár sort talán megérdemelne amiben okos nagylány módjára kedvesen reagálnék az egészre. így nem azt érezné, hogy ellenségek vagyunk, hanem hogy nem okoz gondot amit csinál... legalább is azt hiszem. de lehet, hogy tévedek, ezért is írtam ki a kérdést :D
Nehogy válaszolj neki. Õ csak örülne annak, ha reagálnál a hülyeségeire, ezzel is jelezve neki, hogy igenis foglalkoztok vele. Ne írj neki vissza, ne méltasd válaszra. Ilyen esetben a legjobb, amit egy ember megtehet, ha levegõnek nézi a másik személyt, ez késõbb nyilván zavarni fogja, és leszáll rólatok.
nézd levegõnek ez a legjobb ebben az esetben
ne válaszolj, õ túl buta ahhoz, hogy úgy értelmezné, te az okos nagylány vagy õ büszke lenne magára, hogy lám, felidegesített, hogy zavar téged, õ a szupercsaj hogy figyelemre méltatod legyél tényleg igazán bölcs és ne add meg neki ezt az örömöt

A barátomnak volt egy exe, akit sokszor megcsalt, mert állítása szerint a csaj nem volt jó az ágyban, 'frigid' volt, sokszor utasította vissza, stb. Viszont miután szakítottak, még kb.2évig összejártak. Akkor miért, ha nem volt jó?

Legjobb válasz: mert a fenti srác egy ösztön lény, és kiüresedett éltét egy lyuk befoltozásával akarta kitölteni. Vagy csak kitalálta a frigid történetet és, igazából, csak jellembeli gyengeségekkel küzd.

mert a fenti srác egy ösztön lény, és kiüresedett éltét egy lyuk befoltozásával akarta kitölteni. Vagy csak kitalálta a frigid történetet és, igazából, csak jellembeli gyengeségekkel küzd.
Mert f**z feláll ész megáll..
Szerintem ez mindent elmond a srácról. Én biztos nem akarnék tõle ezek után semmit. Egyszer lehet rólad is kitalálja, hogy épp ezért csat meg, vagy ki tudja, lehet lesz más magyarázata.
A kérdező hozzászólása: Ettõl tartok én is...
A megcsalás sem jogos semmilyen párkapcsolati problémáért, de ha összejártak, valószínûleg hazudozik, ki tudja, mi mindenrõl.

Eltűnt néhány ékszerem. Attól félek a barátom volt. Most mit csináljak?

Az a baj, hogy nem tudom hová lettek, ez csak egy feltételezés, hogy ? volt. Együtt élünk az én családomnál, tehát vagy ?, vagy a szüleim vették el. A barátaim nem tudják hol tartottam. Teljesen bizonytalan vagyok. Egyik pillanatban meg vagyok gy?z?dve róla, hogy ? vette el, mivel ki más lehetett volna. Egyszer már el?fordult, hogy kivett a pénztárcámból pár száz forintot, és nem szólt. Jelenleg nincs túl sok pénze, de azért futotta mindenre, nem tudok olyasmir?l, ami miatt el kellett volna vennie. Máskor viszont nem tudom ezt elhinni róla, nem ilyennek ismertem meg. Nem is azért gyanakszom rá, mert el tudnám ezt képzelni róla, hanem mert annyira nem látok más megoldást. Felhívtam és megkérdeztem még tegnap, azt mondta ? nem vette el, ? sosem tenne ilyet velem. Viszont tudom, hogy simán tud hazudni akár nekem is. Arra is gondoltam, hátha elkevertem valahová, mert érdekes módon a gy?r?m megmaradt, ami ugyanott volt, mint a többi. De sosem hordom ?ket, nem is nyúlok hozzájuk, csak emlékeznék, az is lehet hogy már hetek óta nincsenek meg. Arra emlékszem, hogy pár hete valóban kivettem ?ket a helyükr?l, és a gy?r? tényleg ottmaradt. Viszont innent?l nem vagyok biztos benne, hogy visszatettem-e ?ket. Ha elvette, akkor az ekkor történhetett. Viszont ha nem vette el, és én nem tettem vissza ?ket, akkor valahol lenniük kéne, a szobám kicsi, és már teljesen feltúrtam. Teljesen tanácstalan vagyok, mert ha ? vette el, akkor ilyen emberrel nem szeretném folytatni, de ha mégsem, nem akarom hogy egy ilyen tévedés miatt érjen véget, nem akarom ártatlanul gyanúsítgatni.

Legjobb válasz: Velem is több mint 3 év után történt ugyanez, elõbb csak egy nyaklánc, aztán némi készpénz, én is mindíg azt hittem hogy elhagytam, amíg az örökölt családi ékszereim is el nem tûntek.. Senki más nem lehetett, de bizonyítékom nem volt, így csak annyit tudtam tenni hogy a páromat kirúgtam. Természetesen tagadta, de késõbb többfelõl is bebizonyosodott hogy õ volt. Ez nagyon kellemetlen helyzet, sajnálom hogy Nálad is ez történt, próbálj meg valami bizonyítékot találni.

Velem is több mint 3 év után történt ugyanez, elõbb csak egy nyaklánc, aztán némi készpénz, én is mindíg azt hittem hogy elhagytam, amíg az örökölt családi ékszereim is el nem tûntek.. Senki más nem lehetett, de bizonyítékom nem volt, így csak annyit tudtam tenni hogy a páromat kirúgtam. Természetesen tagadta, de késõbb többfelõl is bebizonyosodott hogy õ volt. Ez nagyon kellemetlen helyzet, sajnálom hogy Nálad is ez történt, próbálj meg valami bizonyítékot találni.
Hát nálunk egyszer egy gyûrû tûnt el, mint kiderült a nejlonszatyrok közt csúszott le a nõvérem ujjáról, amikor túrt köztük, elég soká lett meg. (Az õ gyûrûje volt, tehát nem másét tüntette így el, csak régi családi darab, és elég kínos volt...) Szóval nézd meg nagyon hülye helyeken is. Gyerek nincs a családban? Játékból, butaságból elveheti, eldughatja, rossz esetben elveszíti, és nem meri bevallani... Amúgy nekem már az is érthetetlen, hogy együtt vagy olyannal, akirõl tudod, hogy hazudna neked, vagy aki kivesz pénzt a tárcádból a tudtod nélkül.
Kérdezd meg a szüleidet, hogy nem e nézték meg õket? Elég gyanús a barátod.Oka lenne rá, mivel nincs pénze nagyon. Hát szerintem ne folytasd vele, hagyjad.
Ezt az ezótériába kellett volna sorolni, mert: -lehet hogy a barátod egy trollkignom (közönséges nevén szarka)
hát nekem SOHA nem jutna még csak eszembe se a barátom, vagy a családom, elõbb az, hogy valahogy elkutyultam
Tesóm barátja kirabolta anyuékat , az otthon tárolt kasszából elvitt 200e ft-ot +100 eurót , tesómnak ez sem volt elég még mindig vele van titokban találkozgatnak , hiába beszélünk neki.....de neked van esélyed , derítsd ki tényleg õ volt-e, állíts csapdát, akár kamerát is állíthatsz a szobádba
Az én párom is megrögzött hazudozó tud lenni ha hülyeséget csinál, de õ nem nyúlna az ékszereimnhez, amúgy meg nálunk szem elött vannak a dolgok, szóval ha eltûnne akkor egybõl észrevenném. Ha a párod volt akkor keress nála zálog papírt, mert lehet berakta zaciba(ha volt annyi esze), vagy kutasd ki amikor nincs otthon. AMúgy meg ha nincs bizonyítékod és nem mered kirugni akkor legközelebb vagy olyan helyre tedd ahol csak te tudod vagy te is tedd szem elé és akkor egybõl megtudod ki lehettt(a szoba ajtót zárd be)
De azt is írtad, hogy tudna neked hazudni...
A kérdező hozzászólása: Az utolsó története elég hasonló az enyémhez. abban igazatok van, hogy nem egy olyan embert képzeltem el magam mellett, akirõl el tudom képzelni, hogy meglop. Azt hiszem nem kéne nyomozgatnom, hanem ezt az egészet abbahagyni vele, de nem biztos hogy lesz ehhez erõm, mert nagyon szeretem, de igyekszem megerõltetni magam.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretem, de ez nem jelenti azt, hogy nem látom a hibáit. Ismerem a múltját, és tudom hogy voltak dolgai. És igen tudom, hogy van hogy csinál valamit, aztán a szemembe hazudik. Mint írtam egyszer már kivett a pénztárcámból, igaz hogy csak pár száz forintot, de én ettõl még kiakadtam, mert úgy neveltek, hogy más cuccához, fõleg pénzéhez nem nyúlok. Nem is ez zavart a legjobban, hanem hogy nem vallotta be, én vettem észre, és utána is csak napok múlva ismerte be.Sosem tudott bánni a pénzzel, de ennek ellenére sem gondoltam volna, hogy ilyenre képes, de úgy tûnik tévedtem.
A kérdező hozzászólása: Direkt írtam, hogy nem azért gyanúsítom, mert el tudom róla képzelni, hanem mert másnak egyszerûen nem volt rá lehetõsége. A szobámban pedig nincsenek. Kizárásos alapon nem tudok másra gondolni, mint hogy õ volt. :(
Állíts neki valamilyen csapdát, pl. a szeme láttára tegyél be pénzt valamelyik fiókodba... ha eltûnik, akkor õ csórta el az ékszereket is.
Hát ez nagyon fura. Van egy barátod, akirõl simán feltételezel ilyesmit, de még nem rúgtad ki a fenébe?? Miért nem?
A kérdező hozzászólása: Utolsó: Köszi, megpróbálok. Azt mondjuk nem tudom, ezen hogy fogom túltenni magam, nagyon nagyot csalódtam :'(
Tényleg gyanúsnak tûnik a barátod, de még ne ess neki egybõl. Velem is volt ilyen, hogy sehol sem találtam az ezüst ékszerem és biztos voltam benne hogy ellopták, mert akkor tartotta tesóm a születésnapját, és itt voltak a vendégei. Ne csak a szobádat, a lakást is kutasd át, kérdezd meg a szüleidet hogy nem látták e valahol. Lehet hogy tényleg kivetted akkor, és esetleg nem a szobádba raktad le.
hát nehéz elhinni persze, de ha igaz akkor tök mindegy.El kell hinned.
A kérdező hozzászólása: Na igen, én is erre jutottam, de nehéz ezt elhinni 3 év együtt járás után.
Ha tudod hogy elõvetted, és nincs meg sehol, és már áttúrtál mindent, akkor sajnos a gyanúd megalapozott.Szinte tudod is biztosra, csak még áltatod magad...Egy biztos, a szüleid nem voltak, úgyhogy csak a barát marad..
A kérdező hozzászólása: Mielõtt félreértenétek nem bûnözõ vagy ilyesmi, csak nem is egy angyal. Ezzel tisztában voltam, el is fogadtam, meg is voltunk ketten, de ez nekem sok. Azok az ékszerek fontosak nekem, nem az érték miatt, hanem mert mindet valamilyen ünnepre (bérmálás, karácsony) kaptam egy szerettemtõl.

A barátom volt nője mindent lájkolgat nálam! Miért? Sőt a barátom kommentjeit is, amit nekem személyesen ír.

Pl. "Szeretlek" erre a csaj belájkolja. Miért?? Nagyon idegesít :D De neki is van már más régóta. Nem értem a helyzetet... 22/L

Legjobb válasz: Rohadt gáz,hogy minden a facebook körül forog és az alapján ítélkeztek,meg gondolkodtok,hogy ki lájkol,meg ki nem,meg ezt írják a kép alá,meg amazt!Holott leginkább semmit nem jelentenek ezek!Szánalmas!!!!

Rohadt gáz, hogy minden a facebook körül forog és az alapján ítélkeztek, meg gondolkodtok, hogy ki lájkol, meg ki nem, meg ezt írják a kép alá, meg amazt!Holott leginkább semmit nem jelentenek ezek!Szánalmas!!!!
Lájkoholista.
idegesíteni akar vele
A kérdező hozzászólása: Speciel nagyon örülök, hogy létezik a facebook, mert ingyen tudok beszélni az Angliában lévõ barátommal :D
A kérdező hozzászólása: Titeket nem zavarna? :D
lehet tényleg örül h ilyen jól kijöttök és h az exe megtalálta a boldogságot, vagy dilis :P
A kérdező hozzászólása: Hát, elég hülyén mutatja ki... ha ez a célja :D
lehet hogy ilyen hülyén akarja kimutatni, hogy már nem érdekli a srác de amúgy a baráti társaság miatt összejártok
A kérdező hozzászólása: Most komolyan féltékeny lehet? :D Személyesen mindig puncsol nekem, meg elvileg nagy a szerelem az új pasijával.. :D
Féltékeny, mérges, majd felrobban magába, csak nem tudja hogyan vezesse le, csak max így :DDD Amúgy nem igen bírom az ilyen passzív agresszív embereket, kiráz tõlük a hideg :DD
en azt nem birom amikor facere kivigyuk a szerelmet...

A barátom volt barátnője bökdösi a barátomat facebookon. Ez jelentheti azt, hogy rá akar indulni?

Legjobb válasz: Lassan nem kell személyi, csak bemondani a facebook profile ID-t a rendõrnek is.

Lassan nem kell személyi, csak bemondani a facebook profile ID-t a rendõrnek is.
Ez kész! Az öcsém is bökdös engem a fészbúkon, akkor most az öcsém rámindult!? O.O Lehet hogy az öcsém meleg és a tetejében meg is akar rontani? O.O Valaki válaszoljon már valami normálisat, mert kezdek kétségbe esni! 19/F
Neki a lényeg a visszabökés. "Bökjémámeg"
Istenem a facebook...
Sosem értettem hogy képesek az emberek "élni" a [email protected]úkon meg hasonló közösségi oldalakon. Bökdösi... Hihetetlen. Mi lesz a parasztszimulátorban már egymás kecskéjét fejik meg? Belegondolni is szörnyû.
Kedves utolsó nyugi nincs gáz! Engem, et pedig ugy naponta legalább 15-en bökdösnek fiuktól kezdve lányok!Nos akkor én mit higye:) Amugy kedves kérdezõ ez a bökdösödést csak egy szimpla hülyeséget jelent azért kicsit furán venné ki magát a dolog ha az emberek igy ismerkednének hogy , facebookon bökdösik egymást, bár lehet vki igy csinálja!
AZ 1 QRVA OLDAL XD ne abból indulj már ki ... idióta ha ennyi eszed van nem is lenne baj ha rá indulna.. 19F
Ha már máshogy bökdösni nem tudja, hát a frászbúkon bökdösi... u_u
A "Dugnám gombot a facebookra" közösség egységes megbeszélése szerint amíg ez a gomb nem érhetõ el, addig a bökést használjuk helyette.
hát az más ha a tesód bökdös mint a volt nõd szal sztem gáz ha a volt nõje bökdös valakit, szal az exe, fõleg h van barátnõje a megbökött félnek, de itt az számít, hogy a pasi ne bökjön vissza, azaz ne flörtölgessen, lehet a flört nem megcsalás, de aki szereti és tiszteli a nõjét, ha már vele van akkor ne lförtölgessen mással, ne bíztasson más nõt, akkor sem ha a nõ, ha az ex kezdeményezett. Aki meg nem akar, nem elég neki a komoly kapcsolat, az meg ne jöjjön össze senkivel, csak menjen dugni, és mondja is meg h csak szex kell neki, így korrekt nem hinném h az ex, vagy bárki aki megböki a pasit feltétlenül jobb nõ lenne a jelenlegi nõjénél
jesszus engem 20-an bökdösnek :OOO ezzz...ÁÁÁ rendõröket hívok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!