Találatok a következő kifejezésre: A barátomnak valami nagy a pénisze, (3 db)

Igen.
hülye
Te érzed õt? Naugye. Akkor õ is téged.
A hüvely rugalmas, összeszûkül aktus után. Szóval õ elvileg érez téged ugyanúgy, mint bárki mást korábban. Itt inkább az lehet a kérdés, hogy neked kielégítõ-e egy jól megtermett 18-20 centis után egy átlag alatti példány.
Kedves kérdezõ! Mekkora az a sokkal kisebb? Mellesleg ugye nem gondolod azt a téves hülyeséget, amit én gondoltam sokáig, hogy minden csajnak a következõ barátjának legalább akkora pénisze kell, hogy legyen, mint az elõzõnek, mert különben nagon ciki a fiúnak? Jah, én egy 14 cm-es péniszû 24/f vagyok. :D
Jah, újra 24/f vagyok, csak elfelejtettem megkérdezni, hogy neked milyen érzés az elõzõ után a jelenlegi pároddal a szex?

Help! Nincs valami ötletetek hogyan tudnám a barátomat ugy felizgatni hogy nagyon hozzá sem érek a péniszéhez?

Nem tudok mit kitalálni :/ pls. HELP!! :)

Legjobb válasz: Mutasd meg neki a telefonszámládat

Mutasd meg neki a telefonszámládat
Nézz ki jól.
Csinálj rántott husit és szolgáld fel fehérnemûben!
El kellett volna olvasnod a hasonló kérdéseket, mielõtt kiírod az üzenetet, mert azt hiszem tegnap is volt ilyen. De ott nyak, a test, a comb, egy csomó helyen lehet puszilgatni, harapdálni, simogatni, úgy, hogy nem érsz hozzá a péniszhez. Nem tudom, ehhez nem kell olyan hû de nagy kreativitás.
Mutasd meg neki a villanyszámlát.
Sorold fel neki név szerint az összes pasit, akit már leszoptál, sót még egészitsd is ki a listát. Na, majd ird meg, mennyire izgult fel!
Hát ha már csak akkor izgul fel hogy hozzáértél a pö cséhez az elég gáz. Adjál neki viagrát.
kötözd ki pucéran és ülj rá az arcára meztelenül

A barátomnak nem valami nagy a pénisze, és néha gyorsan el is megy. Milyen pózok vannak, amikben én is gyorsabban el tudok menni és mindkettőnknek hatásos és megfelelő?

Legjobb válasz: A korai magömléskor hatásos tipp, hogy ha a srác érzi, hogy közel van az orgazmushoz, akkor lassítotok a tempón, vagy pózt változtattok, addig közben simogathat téged. A méretproblémákat állítólag a lovaglópózzal lehet kiküszöbölni. És hogy te hogy tudsz a leghamarabb elmenni, azt csak te tudod, de nekem a kutyapóz jön be... :)

A korai magömléskor hatásos tipp, hogy ha a srác érzi, hogy közel van az orgazmushoz, akkor lassítotok a tempón, vagy pózt változtattok, addig közben simogathat téged. A méretproblémákat állítólag a lovaglópózzal lehet kiküszöbölni. És hogy te hogy tudsz a leghamarabb elmenni, azt csak te tudod, de nekem a kutyapóz jön be... :)
Nekem a lovagló vált be. Amúgya korai magömlés remek ellenszere, hogy még akció elõtt te valamilyen módon kielégíted a srácot, és akkor nem fog olyan hamar elmenni.Amúgy gyakorlat kell, és akkor jobban fog neki menni.
Bezony ott a jó tipp az elõttem szólónál! Szóval akció elõtt jól húzd fel, majd adj neki a kezeddel és a száddal, aztán mikor kiszívtad belõle az utolsó cseppet is õ is használhatha kicsit a nyelvét rajtad, addigra biztos megint harckészült lesz, és ilyenkor általában min 3x annyi ideig tart elmenni, szóval nem muszáj 1 menetesnek lennie a szexnek, kocsmában sem állnak meg 1 körnél a jóarcok;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!