Találatok a következő kifejezésre: A barátomnak valami nagy a (143 db)

Szeretnék a barátomnak valami nagyon különleges ajándékot, de nem nagyon jut eszembe semmi . Tudnátok vmi ötletet adni?

Legjobb válasz: Nem. Abban mi lesz a különleges, hogy más megmondja, mit adj a barátodnak?

Nem. Abban mi lesz a különleges, hogy más megmondja, mit adj a barátodnak?
Valami egyedi tervezésût készíts neki. De olyat, ami nem bóvli és kacat. Ha nyomott, vagy hízett pólót, akkor gondolj arra, hogy hétköznap is szívesen hordja. Az ékszerrel és más használati tárggyal is valahogy így gondolkodj. Nem kell nagy dolog, de az minõségi legyen.

Hónap fordulóra mit lehet adni a barátomnak? Valami nagy érdekeset, amire emlékezni fog mindig. Ilyen ötletes dolgok

Legjobb válasz: Szerintem nem kell túl nagy, csak egy olyan kis dolog amit szeret, egy kicsi emlék amit örökre el tud tenni vagy amit meg tud enni. Végülis a fiúk szívéhez a hasán keresztül vezet az út. Én egyszer vettem a kedvenc csokiából, megolvasztottam egy kis lábasban és kis formákba öntöttem, majd betettem a hûtõbe míg nem lett újra szilárd. Csináltam kis batyut és beletettem a csokikat. Ta-daam!! Ennyi. Remélem segítettem :)

Szerintem nem kell túl nagy, csak egy olyan kis dolog amit szeret, egy kicsi emlék amit örökre el tud tenni vagy amit meg tud enni. Végülis a fiúk szívéhez a hasán keresztül vezet az út. Én egyszer vettem a kedvenc csokiából, megolvasztottam egy kis lábasban és kis formákba öntöttem, majd betettem a hûtõbe míg nem lett újra szilárd. Csináltam kis batyut és beletettem a csokikat. Ta-daam!! Ennyi. Remélem segítettem :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)
egy ekte kemény nagy faszt a szájába :DDDDD

Megcsaltam a barátom pedig nagyon szeretem legalábbis úgy érzem és ráadásul egy olyan sráccal aki a barátom de mint pasi nem vonzódom hozzá. Hogyan lehet ez? Valami nem stimmel velem?

Megcsaltam a barátom pedig nagyon szeretem legalábbis úgy érzem és ráadásul egy olyan sráccal aki a barátom de mint pasi nem vonzódom hozzá. Legalábbis úgy tudtam. Rájött és most hát nem éppen rózsás a viszonyunk. Szeretném nagyon hogy meg bocsájtson de nem tudom mi lesz. Ráadásul nem is volt jó a másik sráccal úgy értem nem érzek iránta semmit. Azt hiszem beteg vagyok .

Legjobb válasz: Hát veled tényleg valami baj van. Most mondd már el, hogy miért feküdtél le mással, ha nem is tetszett, közbe meg nem is volt jó. Akkor kellett volna abbahagynod, nem? Á tényleg nem értem... Most jöhetnék a szokásos szöveggel, hogy, ha szereted nem csaltad volna meg, de csak lehurrognátok mindannyian...

Hát veled tényleg valami baj van. Most mondd már el, hogy miért feküdtél le mással, ha nem is tetszett, közbe meg nem is volt jó. Akkor kellett volna abbahagynod, nem? Á tényleg nem értem... Most jöhetnék a szokásos szöveggel, hogy, ha szereted nem csaltad volna meg, de csak lehurrognátok mindannyian...
Kiakad a ribanczométer.
hogy hogyan lehet azt te is pontosan tudod, ne kelljen már magyarázni. ennek fuccs. nincs olyan férfi aki ilyet megbocsájt. annak örülj, hogy megúsztad épp bõrrel és nem zúzta még le az arcod.
A kérdező hozzászólása: Nem is vele volt bajom igazán hanem magammal....
Én csak együttérzésemet tudom kifejezni. Én is megcsaltam, de õ még nem tudja. Holnap beszélek vele, ha addig el nem süllyedek a föld alá. De muszáj lesz. Majd meglátjuk. Remélem sikerül rendeznetek, ahogy mindenkinek a legjobb.
Szia! Kiváncsiságból csináltad, vagy összevesztél a barátoddal, ami miatt megcsaltad? Nehéz lesz a barátodnak megbocsátani, sok idõ kell, de ha nagyon szeret, akkor rendbe fog jönni. Csak a bizalmi szintjét nehéz lesz visszahozni, az sok idõ lesz, hogy újra megbízzon benned. Ne csüggedj, ha szereted az idõ mindent helyre tesz. Éreztesd vele, hogy szereted és akarod, és nem érdekel téged a haverod. De nem kell túl sokat felhoznod ezt a hülyeségedet, mert akkor nem fogja elfelejteni azt amit tettél. Érted? Fel a fejjel! :D
A kérdező hozzászólása: Jól esne pár bizalommal tele üzenet, hozzászólás is.....:(
Ezt nem lehet helyre hozni. Ja észt azért adtak, használni kell. Fõleg mielõtt valakivel dugok. Miért, minek? Ha meg van valakim, akkor végképpen. Ha szereted nem tetted volna meg. Csináltam már házasság elõtt is egy éjszakásat, most is miután vége lett a kapcsolatnak. Pontosan tudom mikor és mit csinálok. Ha egy éjszakást is, az agyam használom. Szóval gondold végig, az ész megmondja, de nem az érzelem. Egyébként kár is lenne folytatni, a bizalmát játszottad el. Soha nem lenne már a régi.
Most nem igazán tudom milyen jellegû válaszokra válsz. Mert a szemrehányó válaszokat nem szokták szeretni de álszent meg nem akarok lenni. Megcsaltad, így az én szememben ribanc vagy de talán, mondom talán azt mondom megérdemelsz egy másik esélyt. Amúgy belegondoltál már abba, hogy ha õ csalt volna meg elõbb akkor te mit csináltál volna? Így látatlanban is megmondom, hogy azonnal szakítottál volna és most is ezt kellene tenned. Zárd le ezt a kapcsolatot az õ és a te érdekedben is. Bánd meg amit tettél és indulj tiszta lappal.
A kérdező hozzászólása: Lehet igazad van de nem szeretném lezárni mert õt szeretem rájöttem csak sajnos túl késõn....:( Mindent jóvá szeretnék tenni
mond el neki õszíntén mi történt és majd õ eldönti hogy mi legyen, legyél õszinte amúgy kiég a kapcsolat lelke :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos itt nem csak egy csók volt:( Azt õ is megbocsájtotta volna .....de szexnek se mondanám mert nem volt jó se lelkileg se testileg...
szerintem helyre lehet hozni az ilyen dolgokat is ha nagyon akarjátok. Én megbocsátanék akár a barátnõmnek egy csókért. Persze elsõre a büszkesége miatt nehéz lesz.
az én bnõm is ribanc, vele maradtam de ha kapnék egy visszautasíthatatlan ajánlatot elfogadnám. ennek ellenére szeretem csak már bosszúból és összefekszek valakivel. persze õ is visszasírta magát mert "nem volt jó". ugye nagyobb pénisz = nagyobb vonzódás. fizika, nehézségi erõk, stb... ha veled marad sokat kell gürizned mert én 3 év alatt nem felejtettem el.

Volt legjobb barátnőm elárult már nem beszélünk és nagyon kétszinű volt. Mindig arra húz amerre neki a legjobb nem törődve másokkal. Elveszi a barátaimat stb. Ezt a sok jót szeretném neki visszadni. Valakinek valami ötlete?

Legjobb válasz: Szerintem ne állj rajta bosszút, mert akkor te leszel a rossz, és ezt biztos felhasználja ellened. Inkább keress egy igazi barátnõt, akire nagyon vigyázz, és utána, ha már biztos vagy benne, keress még egyet, és így egyre többet, és mondd el nekik, hogy vigyázzanak az XY-nal, mert ezt és ezt csinálta veled is.

Szerintem ne állj rajta bosszút, mert akkor te leszel a rossz, és ezt biztos felhasználja ellened. Inkább keress egy igazi barátnõt, akire nagyon vigyázz, és utána, ha már biztos vagy benne, keress még egyet, és így egyre többet, és mondd el nekik, hogy vigyázzanak az XY-nal, mert ezt és ezt csinálta veled is.
idióta.
A kérdező hozzászólása: mire érted ezt?
Sajnos abbol amit irsz az kovetkezik, hogy o meg erettlen hozzad. Ha neked mar, jogosan igenyed van a kommunikaciora de o ennek fontossagat nem tudja akkor keress egy hozzad valo baratot:)
Már nem szeret annyira, mint régen. (nem tudom mit várnak az emberek, ha még megbeszélni sem hajlandóak a dolgokat. mintha valami játék lenne egy kapcsolat. egy kapcsolatért igenis meg kell dolgozni, életben kell tartani, különben mehet a levesbe) bocsi, ez kijött belõlem...a barátodnak meg a hasonlóknak szól. ha még meg sem akarja beszélni a problémákat, ott már nagy bajok vannak. Az ilyenbõl jönnek a még nagyobb veszekedések, mivel nem jutnak dûlõre. sajnos nem tudok tanácsot adni(ha egyáltalán lehet), de az okát(szerintem) leírtam. ja, eszembe jutott. Adj neki ultimátumot. Vagy leültök és megbeszélitek a problémákat, vagy fel is út le is út. legalábbis én ezt tenném. Más megoldást nem tudnék erre.
A kérdező hozzászólása: ebben biztos van valami.. de nemrég szakitott velem, mert már nem szeret kikáltással, elment bulizni ott smárol egy csajjal utána vigan felhivott.mikor eltelt egy hét járkált utánam hogy szeret és hogy bocsássak meg neki.
az szép munka. Visszamentél hozzá? (remélem nem)..egy éretlen kis p.öcs. örülj inkább, hogy nem játszik szerepet az életedben. ilyen embernél már csak jobb jöhet.
és még kérdéses hogy mit kell tenned. szomorú.

A barátom szülei nagyon furák! Nem dolgoznak, mégis van pénzük, meg nagyon jól élnek. Kihathat a kapcsolatunkra? (hogy a szülei biztos valami olyat csinálnak ami, nem jó! )

Legjobb válasz: 11:34 idézem: "És egyáltalán, mi közöd van neked, más pénzéhez ?? " szerinted neked ebben mi a helyes és hangsúlyos olvasás? hm? barom

11:34 idézem: "És egyáltalán, mi közöd van neked, más pénzéhez ?? " szerinted neked ebben mi a helyes és hangsúlyos olvasás? hm? barom
Lehet, hogy felélik a vagyonukat, amit örököltek. Az is lehet, hogy bûnözõk. Nagyon jó eséllyel tulajdonalapú jövedelembõl élnek. Egyszer megdolgoztak keményen, hogy többet ne kelljen dolgozniuk, ha nem akarnak. Több ilyen családot ismerek, úgyhogy nyugodtan ugord át a következõ 20 károgót, aki szerint ilyen nem létezik. Az is lehet, hogy dolgoznak, csak te nem látod. Sok oka lehet. Elvileg a kapcsolatotok rajtad és a párodon múlik. A gyakorlatban viszont nem mindegy, milyen a háttere és hogy viszonyul hozzá. Szerintem nyugodtan kérdezd meg tõle, vagy ha jóban vagy velük, akár a szüleitõl, hogy ezt hogy csinálják. A legrosszabb, ami történhet, hogy nem mondják meg. Persze, barátságos legyél, és elõitéletmentes. Nagy valószinûséggel semmi csúnya dolog nincs mögötte.
Semmi baj, hamarosan te is a CSALÁD tagja leszel.
11:22 Téged nem tanítottak meg a helyes vesszõhasználatra?
Jó esetben örökség, rosszban mehetsz Szicíliába :)
Tényleg [email protected] használod a vesszõket.
Mi bajod a vesszõ használattal ?? :D Tudod, hangsúlyos olvasás, tanuld meg, és ne pofázz inkább...
Te teljesen hülye vagy :D
Már nem azért, h kötekedjek. De te miért más zsebében turkálsz ?? Mibõl veszed, h a pénzük, honnan van ?? És egyáltalán, mi közöd van neked, más pénzéhez ??
A kérdező hozzászólása: Azért érdekes hogy most újítják a házat.Van 2 kocsi az mindig tele van. 6an laknak ebbõl kettõ kiskorú, senki nem dolgozik a családban.Na és nem fura hogy szakember csinálja a dolgokat, annak is fizetni kell.
Így jártál... Kérdeztem esetleg ??
sdhfasdjf jólvan, szerintem ideje, hogy csöndben maradj.

Olyan gondom van, hogy a barátomnak nagyon kicsi a szerszáma (kb. :6cm). Lehet ezzel valamit kezdeni? (többi lent)

Sajnos nem valami jó a szexuális életünk, mivel nem ér el a szerszáma addig ameddig kellene. Õ a 3. a nemi életemben, eddig még nem találkoztam ilyennel. Az els? kett?vel nagyon jó volt, nagyon jó méretekkel rendelkeztek. ( Szeretem ?t, de a szex-et is nagyon szeretem.) Segítsetek: tippekkel, tanácsokkal. 19 éves lány vagyok.

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen kapcsolatom. Vége lett. nem a méret miatt, de az biztos, hogy amikor megláttam (éreztem) nagyon vissza kellett fogni magam és a nevetésem! Sajnos a méreten szerintem nem lehet segíteni, hacsak nem bevettek más eszközöket is!

Nekem is volt ilyen kapcsolatom. Vége lett. nem a méret miatt, de az biztos, hogy amikor megláttam (éreztem) nagyon vissza kellett fogni magam és a nevetésem! Sajnos a méreten szerintem nem lehet segíteni, hacsak nem bevettek más eszközöket is!
ha jol nézel ki jöhetsz hozzám
Nézd meg ezt, és máris nagynak fog tûnni :) http://chrudat.com/hs_small_penis.html
Vazz, ez igen durva video! Hihetetlen, hogy mik vannak!
hmmm, szerintem menthetetlen, de most nem bántásból de ha ekkora lenne a farkam akkor biztos nem nagyon akarnék nõt:D
A méreteken nem lehet változtatni, ahogy te se tudod megnövelni a melled méretét. Az egyetlen dolog amit tehetsz, hogy különbözõ pózokat próbáljatok hátha megtaláljátok azt amiben neked is jó.
A kérdező hozzászólása: Ezt a pózos dolgot szerintem megpróbáljuk. köszi mindenkinek
úristen 6 centi? dehát mitcsinált azzal a szerencsétlennel, elszorította, hogy nem nõtt meg? :S
A barátod hogyan merte neked megmutatni? Nem volt zavarban? :)
A kérdező hozzászólása: Állva annyi. Igen csak meglepõdtem.
állva 6centi?
használjatok ilyen vákumizét. sexshopban járj utána ott lehet kapni
ez nem fog sokáig tartani, a szex elég összetartó erö.ha tõle nem kapod meg amire vágysz, egy idõ után otthagyod.
álva 6cm?
mélytorok?
Jobb mintha sörösüveg vastagságú és 18 cm lenne és nem férne be...nemigaz?
az nem létezik
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem volt zavarban. Én inkább.

A barátom keményfejû, nagyon kitartó. Viszont ha valami nem úgy alakul ahogy eltervezte, hajlamos megsértõdni. Hogyan kezeljem?

Ma pl találkozni akart de én egészségügyi okok miatt nem(semmi veszélyes, csak meg van az esélye, higy elkapja tõlem). Mondtam, hogy várjon péntekig, addigra én is rendben leszek, de minden áron el akart jönni hozzám. Hosszas vita után feladta és megsértõdött...hogy kezeljem az ilyen helyzetet?

Legjobb válasz: mi van, ha nem szexelni akart, csak meglátogatni? vagy az elképzelhetetlen a mai világban?

mi van, ha nem szexelni akart, csak meglátogatni? vagy az elképzelhetetlen a mai világban?
A kérdező hozzászólása: Nem szexrõl van szó, csak látni akart. Viszont elkaptam valami terjedõ seb-féleséget, ami õt is megfertõzheti. Érintés útján terjed, és közvetlen a szám mellett van egy. Már voltam dokinál, kaptam rá krémet, úgyhogy remélhetõleg pár nap múlva elmúlik. Ezt kéne kivárnia.
ha komolyan kezelni akarod a kérdést, akkor [link] de én találkoztam volna vele. majd õ eldönti, hogy vállalja-e a kockázatot.
Nem elég az, ha mondjuk nem csókol meg?
Szar alak.

Az miért van, hogy amikor nagyon szomorú vagy ideges vagyok, mert pl a barátom valamivel megbánt horrora vágyom?

Szivesen néznék horror filmet, vagy horror,szellemes, démonos,ördögös stb képeket? Attól egy nagyon picit jobban érzem magam....?

Legjobb válasz: én köpök a sírodra nézek-nézd velem online :P már régen néztem egyedül nem szeretem de talán nem álmodok össze vissza mint szoktam..

én köpök a sírodra nézek-nézd velem online :P már régen néztem egyedül nem szeretem de talán nem álmodok össze vissza mint szoktam..
csak lassú a gépem teli van szerintem vírussal így várok míg tölt és addig játszok..
Mindenkit más nyugtat meg, vagy nem nyugtat meg... Valószínûleg azért van ez mert ezzel eltereled a figyelmed.
A kérdező hozzászólása: Láttam az összes részét a köpök a sirodra-nak.:D azért köszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!