Találatok a következő kifejezésre: A barátomnak valami nagy (143 db)

Szeretnék a barátomnak valami nagyon különleges ajándékot, de nem nagyon jut eszembe semmi . Tudnátok vmi ötletet adni?

Legjobb válasz: Nem. Abban mi lesz a különleges, hogy más megmondja, mit adj a barátodnak?

Nem. Abban mi lesz a különleges, hogy más megmondja, mit adj a barátodnak?
Valami egyedi tervezésût készíts neki. De olyat, ami nem bóvli és kacat. Ha nyomott, vagy hízett pólót, akkor gondolj arra, hogy hétköznap is szívesen hordja. Az ékszerrel és más használati tárggyal is valahogy így gondolkodj. Nem kell nagy dolog, de az minõségi legyen.

Hónap fordulóra mit lehet adni a barátomnak? Valami nagy érdekeset, amire emlékezni fog mindig. Ilyen ötletes dolgok

Legjobb válasz: Szerintem nem kell túl nagy, csak egy olyan kis dolog amit szeret, egy kicsi emlék amit örökre el tud tenni vagy amit meg tud enni. Végülis a fiúk szívéhez a hasán keresztül vezet az út. Én egyszer vettem a kedvenc csokiából, megolvasztottam egy kis lábasban és kis formákba öntöttem, majd betettem a hûtõbe míg nem lett újra szilárd. Csináltam kis batyut és beletettem a csokikat. Ta-daam!! Ennyi. Remélem segítettem :)

Szerintem nem kell túl nagy, csak egy olyan kis dolog amit szeret, egy kicsi emlék amit örökre el tud tenni vagy amit meg tud enni. Végülis a fiúk szívéhez a hasán keresztül vezet az út. Én egyszer vettem a kedvenc csokiából, megolvasztottam egy kis lábasban és kis formákba öntöttem, majd betettem a hûtõbe míg nem lett újra szilárd. Csináltam kis batyut és beletettem a csokikat. Ta-daam!! Ennyi. Remélem segítettem :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)
egy ekte kemény nagy faszt a szájába :DDDDD

Megcsaltam a barátom pedig nagyon szeretem legalábbis úgy érzem és ráadásul egy olyan sráccal aki a barátom de mint pasi nem vonzódom hozzá. Hogyan lehet ez? Valami nem stimmel velem?

Megcsaltam a barátom pedig nagyon szeretem legalábbis úgy érzem és ráadásul egy olyan sráccal aki a barátom de mint pasi nem vonzódom hozzá. Legalábbis úgy tudtam. Rájött és most hát nem éppen rózsás a viszonyunk. Szeretném nagyon hogy meg bocsájtson de nem tudom mi lesz. Ráadásul nem is volt jó a másik sráccal úgy értem nem érzek iránta semmit. Azt hiszem beteg vagyok .

Legjobb válasz: Hát veled tényleg valami baj van. Most mondd már el, hogy miért feküdtél le mással, ha nem is tetszett, közbe meg nem is volt jó. Akkor kellett volna abbahagynod, nem? Á tényleg nem értem... Most jöhetnék a szokásos szöveggel, hogy, ha szereted nem csaltad volna meg, de csak lehurrognátok mindannyian...

Hát veled tényleg valami baj van. Most mondd már el, hogy miért feküdtél le mással, ha nem is tetszett, közbe meg nem is volt jó. Akkor kellett volna abbahagynod, nem? Á tényleg nem értem... Most jöhetnék a szokásos szöveggel, hogy, ha szereted nem csaltad volna meg, de csak lehurrognátok mindannyian...
Kiakad a ribanczométer.
hogy hogyan lehet azt te is pontosan tudod, ne kelljen már magyarázni. ennek fuccs. nincs olyan férfi aki ilyet megbocsájt. annak örülj, hogy megúsztad épp bõrrel és nem zúzta még le az arcod.
A kérdező hozzászólása: Nem is vele volt bajom igazán hanem magammal....
Én csak együttérzésemet tudom kifejezni. Én is megcsaltam, de õ még nem tudja. Holnap beszélek vele, ha addig el nem süllyedek a föld alá. De muszáj lesz. Majd meglátjuk. Remélem sikerül rendeznetek, ahogy mindenkinek a legjobb.
Szia! Kiváncsiságból csináltad, vagy összevesztél a barátoddal, ami miatt megcsaltad? Nehéz lesz a barátodnak megbocsátani, sok idõ kell, de ha nagyon szeret, akkor rendbe fog jönni. Csak a bizalmi szintjét nehéz lesz visszahozni, az sok idõ lesz, hogy újra megbízzon benned. Ne csüggedj, ha szereted az idõ mindent helyre tesz. Éreztesd vele, hogy szereted és akarod, és nem érdekel téged a haverod. De nem kell túl sokat felhoznod ezt a hülyeségedet, mert akkor nem fogja elfelejteni azt amit tettél. Érted? Fel a fejjel! :D
A kérdező hozzászólása: Jól esne pár bizalommal tele üzenet, hozzászólás is.....:(
Ezt nem lehet helyre hozni. Ja észt azért adtak, használni kell. Fõleg mielõtt valakivel dugok. Miért, minek? Ha meg van valakim, akkor végképpen. Ha szereted nem tetted volna meg. Csináltam már házasság elõtt is egy éjszakásat, most is miután vége lett a kapcsolatnak. Pontosan tudom mikor és mit csinálok. Ha egy éjszakást is, az agyam használom. Szóval gondold végig, az ész megmondja, de nem az érzelem. Egyébként kár is lenne folytatni, a bizalmát játszottad el. Soha nem lenne már a régi.
Most nem igazán tudom milyen jellegû válaszokra válsz. Mert a szemrehányó válaszokat nem szokták szeretni de álszent meg nem akarok lenni. Megcsaltad, így az én szememben ribanc vagy de talán, mondom talán azt mondom megérdemelsz egy másik esélyt. Amúgy belegondoltál már abba, hogy ha õ csalt volna meg elõbb akkor te mit csináltál volna? Így látatlanban is megmondom, hogy azonnal szakítottál volna és most is ezt kellene tenned. Zárd le ezt a kapcsolatot az õ és a te érdekedben is. Bánd meg amit tettél és indulj tiszta lappal.
A kérdező hozzászólása: Lehet igazad van de nem szeretném lezárni mert õt szeretem rájöttem csak sajnos túl késõn....:( Mindent jóvá szeretnék tenni
mond el neki õszíntén mi történt és majd õ eldönti hogy mi legyen, legyél õszinte amúgy kiég a kapcsolat lelke :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos itt nem csak egy csók volt:( Azt õ is megbocsájtotta volna .....de szexnek se mondanám mert nem volt jó se lelkileg se testileg...
szerintem helyre lehet hozni az ilyen dolgokat is ha nagyon akarjátok. Én megbocsátanék akár a barátnõmnek egy csókért. Persze elsõre a büszkesége miatt nehéz lesz.
az én bnõm is ribanc, vele maradtam de ha kapnék egy visszautasíthatatlan ajánlatot elfogadnám. ennek ellenére szeretem csak már bosszúból és összefekszek valakivel. persze õ is visszasírta magát mert "nem volt jó". ugye nagyobb pénisz = nagyobb vonzódás. fizika, nehézségi erõk, stb... ha veled marad sokat kell gürizned mert én 3 év alatt nem felejtettem el.

A barátom szülei nagyon furák! Nem dolgoznak, mégis van pénzük, meg nagyon jól élnek. Kihathat a kapcsolatunkra? (hogy a szülei biztos valami olyat csinálnak ami, nem jó! )

Legjobb válasz: 11:34 idézem: "És egyáltalán, mi közöd van neked, más pénzéhez ?? " szerinted neked ebben mi a helyes és hangsúlyos olvasás? hm? barom

11:34 idézem: "És egyáltalán, mi közöd van neked, más pénzéhez ?? " szerinted neked ebben mi a helyes és hangsúlyos olvasás? hm? barom
Lehet, hogy felélik a vagyonukat, amit örököltek. Az is lehet, hogy bûnözõk. Nagyon jó eséllyel tulajdonalapú jövedelembõl élnek. Egyszer megdolgoztak keményen, hogy többet ne kelljen dolgozniuk, ha nem akarnak. Több ilyen családot ismerek, úgyhogy nyugodtan ugord át a következõ 20 károgót, aki szerint ilyen nem létezik. Az is lehet, hogy dolgoznak, csak te nem látod. Sok oka lehet. Elvileg a kapcsolatotok rajtad és a párodon múlik. A gyakorlatban viszont nem mindegy, milyen a háttere és hogy viszonyul hozzá. Szerintem nyugodtan kérdezd meg tõle, vagy ha jóban vagy velük, akár a szüleitõl, hogy ezt hogy csinálják. A legrosszabb, ami történhet, hogy nem mondják meg. Persze, barátságos legyél, és elõitéletmentes. Nagy valószinûséggel semmi csúnya dolog nincs mögötte.
Semmi baj, hamarosan te is a CSALÁD tagja leszel.
11:22 Téged nem tanítottak meg a helyes vesszõhasználatra?
Jó esetben örökség, rosszban mehetsz Szicíliába :)
Tényleg [email protected] használod a vesszõket.
Mi bajod a vesszõ használattal ?? :D Tudod, hangsúlyos olvasás, tanuld meg, és ne pofázz inkább...
Te teljesen hülye vagy :D
Már nem azért, h kötekedjek. De te miért más zsebében turkálsz ?? Mibõl veszed, h a pénzük, honnan van ?? És egyáltalán, mi közöd van neked, más pénzéhez ??
A kérdező hozzászólása: Azért érdekes hogy most újítják a házat.Van 2 kocsi az mindig tele van. 6an laknak ebbõl kettõ kiskorú, senki nem dolgozik a családban.Na és nem fura hogy szakember csinálja a dolgokat, annak is fizetni kell.
Így jártál... Kérdeztem esetleg ??
sdhfasdjf jólvan, szerintem ideje, hogy csöndben maradj.

A barátom keményfejû, nagyon kitartó. Viszont ha valami nem úgy alakul ahogy eltervezte, hajlamos megsértõdni. Hogyan kezeljem?

Ma pl találkozni akart de én egészségügyi okok miatt nem(semmi veszélyes, csak meg van az esélye, higy elkapja tõlem). Mondtam, hogy várjon péntekig, addigra én is rendben leszek, de minden áron el akart jönni hozzám. Hosszas vita után feladta és megsértõdött...hogy kezeljem az ilyen helyzetet?

Legjobb válasz: mi van, ha nem szexelni akart, csak meglátogatni? vagy az elképzelhetetlen a mai világban?

mi van, ha nem szexelni akart, csak meglátogatni? vagy az elképzelhetetlen a mai világban?
A kérdező hozzászólása: Nem szexrõl van szó, csak látni akart. Viszont elkaptam valami terjedõ seb-féleséget, ami õt is megfertõzheti. Érintés útján terjed, és közvetlen a szám mellett van egy. Már voltam dokinál, kaptam rá krémet, úgyhogy remélhetõleg pár nap múlva elmúlik. Ezt kéne kivárnia.
ha komolyan kezelni akarod a kérdést, akkor [link] de én találkoztam volna vele. majd õ eldönti, hogy vállalja-e a kockázatot.
Nem elég az, ha mondjuk nem csókol meg?
Szar alak.

Az miért van, hogy amikor nagyon szomorú vagy ideges vagyok, mert pl a barátom valamivel megbánt horrora vágyom?

Szivesen néznék horror filmet, vagy horror,szellemes, démonos,ördögös stb képeket? Attól egy nagyon picit jobban érzem magam....?

Legjobb válasz: én köpök a sírodra nézek-nézd velem online :P már régen néztem egyedül nem szeretem de talán nem álmodok össze vissza mint szoktam..

én köpök a sírodra nézek-nézd velem online :P már régen néztem egyedül nem szeretem de talán nem álmodok össze vissza mint szoktam..
csak lassú a gépem teli van szerintem vírussal így várok míg tölt és addig játszok..
Mindenkit más nyugtat meg, vagy nem nyugtat meg... Valószínûleg azért van ez mert ezzel eltereled a figyelmed.
A kérdező hozzászólása: Láttam az összes részét a köpök a sirodra-nak.:D azért köszi

Nagyon bunko vagyok, ha almombol felebresztenek. A baratom valami kedveset mond nekem, en meg iszonyat proszto modon valaszolok. Azt mondja egy bunko vagyok, szakitani akar. Igaza van?

Pl.:ma felebresztett, hogy elmodja mit almdott velem, en pedig azt mondtam kusolnon be es hagyjon aludni, mert az erzelgoskodestol felall a szor a hatamon. Felalomban nem tudom kontrolalni magam. Olyan is elofordul,ha ejjel veletlenul rafekszik a hajamra , onkivuleti allapotban elkuldom a francba, ha fajt. Nagyon szegyellem magam.

Legjobb válasz: Mondjuk az se túl okos dolog, hogy felébreszt a hülyeségeivel. Miért nem tudja megvárni, míg magadtól felébredsz?

Nagyon nehezen alszom el, és mostanában nagyon rosszul alszok. Ha engem valaki olyan fázisban ébreszt fel, magamról nem tudok, nem is emlékszem, mit teszek olyankor, úgy mondják vissza. Szégyellni ne szégyeld magad, mert ez a rész nagyon nehezen kontrollálható. Bár én is pasi vagyok, mégis azt mondom, hogy a barátodnak nem kellene felébresztenie minden hülyeség miatt... (már bocsánat).
Mondjuk az se túl okos dolog, hogy felébreszt a hülyeségeivel. Miért nem tudja megvárni, míg magadtól felébredsz?
En is pontosan tudom, hogy mikor nem szabad a paromhoz hozzaszolni ha nem akarok tökönrugast. Es ez forditva is van. Ha ezt a pasid nem tudja megjegyezni/elfogadni, akkor a sajat hiabaja.
az én barátom is bunkó félálomban, szerintem ez nem egy megbocsájthatatlan bûn, mikor felébred nem is emlékszik rá, és nagyon szégyenli magát, meg mondjuk õ csak úgy, bármi féle megzavarás nélkül is beszél, én meg elnézem ezt neki, õ is sokmindent elnéz nekem gondolom a te barátod sem tökéletes, csak ezért szakítani hülyeség, mondjuk ha ébren is bunkó vagy az más
szégyeld is. mindennek van határa ha eggyüt alszotok akkor azért tulzás. neked sem lenne jo ha fölébresztednéd erre takarodj r*banc aludni akarok!!
Nem tehetsz róla, megváltoztatni szerintem úgysem tudod, mert mire félkómásan rájönnél hogy mit mondtál addigra mindegy. Beszéld meg vele, hogy ne keltsen fel olyanokért, hogy egy légy mászik a falon, mert szükséged van a pihenésre, és nem akarod megbántani. Ha nem érti meg, akkor vessen magára.
A kérdező hozzászólása: Javitas kovetkezik: elmondja, almodott, kussoljon, kontrollalni
A kérdező hozzászólása: Ejjel is allandoan felebreszt, ha o felebred, kikeszit.
Ismertem ilyent. Lapátra került.
Én is utálom, ha félálomban fölébresztenek, fõleg akkor, ha nehezen alszok el. Inkább ez a bunkóság, mert nincs tekintettel az igényeidre.

Most készülök lefeküdni a barátommal és nagyon szeretem és megbízok benne de félek hogy nem leszek elég tág. Van valami tanácsotok?

Legjobb válasz: Kit érdekel hogy szereted-e a dugáshoz nem kell szerelem te kis buta. Perverz fantázia kell hozzá és vad szex akkor élvezni fogod :p

Kit érdekel hogy szereted-e a dugáshoz nem kell szerelem te kis buta. Perverz fantázia kell hozzá és vad szex akkor élvezni fogod :p
nagyon hosszú elõjáték, és a barátod legyen gyengéd és figyelmes
Ennyi ésszel és tele naivitással NE DUGJÁL!
csak nehogy legközelebb meg a "lehetek terhes?" kérdést készülj kiírni. tudom, tudjátok, védekezés, minden, akármi, de valahogy mindig becsúszik vmi, amirõl nem tud az ember, mert tájékozatlan.
ismerem a "figyelmességet". jöhetsz majd feltenni a lehetek-e terhes kérdést, a barátod meg simán elküldene abortuszra.
Már kapásból sokat javítanál a helyzeten, ha nem ezen görcsölnél.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.. akkor igazából a barátomon múlik?
Hát ha nagy a péló én ajánlom a saját módszerem (az neked is kellemesebb lesz), ha kisebb fajta akkor rendben vagytok
Mindkettõtökön múlik! Ha görcsösen stresszelsz, nehezebben tágul. Ha a barátod gyengéd és figyelmes, te is fel tudsz oldódni. Nem erre kell összpontosítani és minden rendben lesz.
Én az elsõ alkalom elõtt ugyanilyen kételyekkel voltam tele, de szerencsére megoldódott a helyzet. Egy tapasztaltabb barátnõmet kifaggattam, hogy nála miként történt a dolog és a tipp amit adott csodásan bevált. A "nagy este" közeledtével rendszeresen maszturbáltam, persze megfelelõ síkosító használatával. Végül oda jutottam, hogy öt ujjamat majd szinte az egész kézfejemet fel tudtam helyezni magamnak. Ez a technika persze nem mûködhet mindenkinél de nálam és az ismerõsömnél megoldotta a problémát. esetleg egy nem túl nagy dildóval is próbálkozhatsz. Sok sikert ;) 24/L
Inkább azt hogy döntésképtelen... ilyeneket nem mondunk másnak, csak ha aznap még szakítunk.
Azt jelenti, hogy pótszernek és vigasznak jó leszel, amíg túl nem lép az exén. Aztán majd pár hónap múlva kihajít, amint kimászott a gödörbõl.
Szakítanák???
A kérdező hozzászólása: vagyis ha szakítana vele a barátja vagy õ vele, és nagyon összetörne akkor velem próbálná meg:)
"Megbízható vagy, hízelgõ, ahogy imádsz. Ha magabiztos vagyok, észre sem veszlek, de vésztartaléknak jó leszel."
Hát, ha a csajszi úgy van összerakva, mint én, akkor bizony csúnyán beléd lehet bukva - de nem tudja, van-e egyáltalán esélye, nem mer próbálkozni, és úgy van vele, hogy majd megoldja, hogy a jelenlegi barátjával is jól ellegyen (bár soha nem fogja azt érezni vele, mint veled). Ha neked is bejön a lány, bátorítsd, a magatok, és a pasija érdekében is, mert jobb szegény srácnak, ha nem hülyítik tovább, még sajnálatból se. Anno én is beleestem egy ilyen hibába, és most is erõsen afelé tartok sajnos (bár már valamivel érettebb fejjel tudom, hogy mit kell tennem, ha mégis ide lyukadnék ki). :(
leszbikvagytok ?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!