Találatok a következő kifejezésre: A barátomnak tart az (24 db)

Mar majdnem 6 hete vagyok a baratommal es megis azt mondja masoknak h nem tart annyira hozzam. De akkor mert allt le velem? Csak szorakozasbol teszi mindezt? Mit tegyek vele?

Legjobb válasz: Szerintem még nem alakult ki nála a kötõdés. 6 hét az nem olyan túl sok idõ, neki lehet, hogy ennél több idõ kell ahhoz, hogy azt tudja mondani "igen, õ az én barátnõm és nagyon szeretem". Várj még, de ha nem változik a helyzet, akkor érdemes gondolkodni azon, hogy miért nem tart annyira hozzád.

Szerintem még nem alakult ki nála a kötõdés. 6 hét az nem olyan túl sok idõ, neki lehet, hogy ennél több idõ kell ahhoz, hogy azt tudja mondani "igen, õ az én barátnõm és nagyon szeretem". Várj még, de ha nem változik a helyzet, akkor érdemes gondolkodni azon, hogy miért nem tart annyira hozzád.
A fiúk, fõleg fiatalabb korban szeretnek "menõzni" a haverok elõtt.Sajnos valakinél idõsebb korban is megmarad:)

Szeretem a barátom de kolis és ez naon rosz de a barátaim azt mondják h így jobb mert tovább tart a kapcsplat igaz ez?

nem az én neem fogok vele szakítani mert nagyon szeretem. csak kíváncsi vook.

Legjobb válasz: mondják,h akik naponta találkoznak elõbb-utóbb megunják egymást illetve akik ritkábban találkoznak tartósabb a kacsolatuk.ez teljesen emberfüggõ dolog az a véleményem.az,h tovább tart-e szerintem mind2 félen múlik,ki mennyire bírja,h kicsit hosszabb ideig vannak távol egymástól.nekem is távolsági kapcsolatom van és ritkán találkozunk,de mégis szeretjük egymást és kitartóak vagyunk :) ne arra gondolj,h milyen hosszú az a pár nap amíg várnod kell hanem,h milyen jó az az idõ amit együtt töltötök,a szép emlékek... ;) bennem is ez él,ezt tudom ajánlani

mondják, h akik naponta találkoznak elõbb-utóbb megunják egymást illetve akik ritkábban találkoznak tartósabb a kacsolatuk.ez teljesen emberfüggõ dolog az a véleményem.az, h tovább tart-e szerintem mind2 félen múlik, ki mennyire bírja, h kicsit hosszabb ideig vannak távol egymástól.nekem is távolsági kapcsolatom van és ritkán találkozunk, de mégis szeretjük egymást és kitartóak vagyunk :) ne arra gondolj, h milyen hosszú az a pár nap amíg várnod kell hanem, h milyen jó az az idõ amit együtt töltötök, a szép emlékek... ;) bennem is ez él, ezt tudom ajánlani
szerintem ez abszolút hülyeség, h akik távolabb vannak egymástól azoknak tartósabb lesz a kapcsolatuk és ez fordítva. Én nekem pont az ellenkezõje van, mint az elöttem szólónak: nekem van egy párom nemsokára fél évesek leszünk és minden nap találkozunk. Suliba együtt megyünk, együtt jövünk. hétvégén is együtt vagyunk. (máramikor) és nem unom õt. szal ez szerintem teljesen ember függõ. ha szeret a barátod tiszta szívbõl akkor kifog tartani melletted.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz...én is mindennap látom a barátomat, és mi is MINDEN NAP találkozunk...és nem unjuk egymást!!!gondolj bele, ha azért jó hogy ne találkozzatok h nehogy megund a másikat akkor már régen nem beszélünk szerelemrõl!!! Mi fél év alatt többet találkoztunk a barátommal mint mások két év alatt:P szerintem igy klassz...ha meg megunnánk egymást a találkozások miatt akkor úgy is mindegy. Sõt a tavolság nem ok arra h tovább tartson a kacsolat, sõt...fõleg az elején rengeteg bizalom meg türelem meg stb... kell
Már én is rájöttem h ez nem igaz sokkal jobb lenne minden nap látni és nem csak telón beszélni vele. De a hétvége az jó :) :) :) :) akkor egész idõ alatt együtt vagyunk

Mit csináljak ha az ember akibe szerelmes vagyok a legjobb barátomnak tart?

Van egy osztálytársam akivel nagyon joban vagyunk (normál barátilag).Én viszont többet érzek iránta,mint csak egy "normál barát".

Legjobb válasz: Én elmondanám neki. Ha annyira jó barát, nem fog ezért megutálni. Viszont ha õ továbbra is csak barát akar lenni, akkor el kell döntetned, hogy elfogadod és tiszteletben tartod vagy nem lesztek barátok sem.

Én elmondanám neki. Ha annyira jó barát, nem fog ezért megutálni. Viszont ha õ továbbra is csak barát akar lenni, akkor el kell döntetned, hogy elfogadod és tiszteletben tartod vagy nem lesztek barátok sem.
Én a helyedben tennék egy próbát és elmondanám neki... Ha te vagy a legjobb barátja akor meg fogja érteni mégha nem is szerelmes beléd.
Mondd el neki, lehet, õ is így érez!

Meghíztam, nem tudom, miért. Amúgy állandóan hízok-fogyok, közben edzek, persze, meg megreformáltam az étrendemet is. A barátom így is szexinek tart, ez normális?

Közben meg attól rettegek, hogy mikor fog közben beszólni, hogy fujj vagyok.... na szóval úton vagyok afelé, hogy leadjam a kg-kat.

Legjobb válasz: Ha valaki szerelmes,nem nagyon érdekli,hogy kicsit hízott a másik. Fõleg,hogy az ember magán jobban látja,mint máson. Volt,hogy fogytam 12 kilót,a rokonaim fele észre se vette,semmi.:D A volt barátom meg egy sérülés miatt leáltt a sporttal,és elég sokat felszedett.. Nem tudom,engem nem zavart. Nem is vettem észre mert hónapok teltek el addig,és megszoktam. De ugyanolyan édes maradt,ugyanúgy szeretett,az arca pedig semmit se változott. Hidd el,hogy nem olyan nagy dolog ez,mint amilyennek te látod.:)

Ha valaki szerelmes, nem nagyon érdekli, hogy kicsit hízott a másik. Fõleg, hogy az ember magán jobban látja, mint máson. Volt, hogy fogytam 12 kilót, a rokonaim fele észre se vette, semmi.:D A volt barátom meg egy sérülés miatt leáltt a sporttal, és elég sokat felszedett.. Nem tudom, engem nem zavart. Nem is vettem észre mert hónapok teltek el addig, és megszoktam. De ugyanolyan édes maradt, ugyanúgy szeretett, az arca pedig semmit se változott. Hidd el, hogy nem olyan nagy dolog ez, mint amilyennek te látod.:)
Még egy lány aki képtelen kiszabadulni a felszínesség bûvkörébõl... És szerintem nem normális, hogy így is vonzónak tart.
A kérdező hozzászólása: Ja, és teát, kávét cukor nélkül iszom, semmi kóla meg társai nincsenek, kivétel, ha szülinap, vagy buli van, de az ugye nincs minden nap.. ásványvizet, meg teákat iszok.
A kérdező hozzászólása: Bár azt hiszem, hogy az elõzõ lakáson a lakótársnõmmel való kajálások a ludasok.. már máshol lakom:)
A kérdező hozzászólása: Rozskenyér, korpakenyér, husit egyáltalán nem eszek, gyümölcs, zumba és hastánc, ezek megvannak:) De mégis hol így, hol úgy változik az alakom.. a legjobban a nyári munka alatt szoktam fogyni:)
Azért sikerült leadni, mert kalóriát és szénhidrátot számolok. Ami igazából mennyiségbeli korlátot jelent. Van egy kis mozgás is. Napi fél óra, nem több. Fél év alatt lefogytam! De ehhez tudni kell azt is, hogy a gondolkodásmódomon változtattam sokat, az ételekhez való hozzáállásomon. Én mindig is érzelmi evõ voltam. Fõleg a magányosság miatt. Vagy ha megbántottak. De egy idõ után már unalomból is ettem. És a szokásokat a szerelem megismerése (a férjem) sem fogta vissza az elején, mert már rá voltam szokva a zabálásra. Ezen kellett változtatnom elsõ sorban. Mondogattam magamnak mint egy mantrát, hogy csak akkor kell ennem amikor éhes vagyok, nem filmnézés közben, nem azért mert szomorú vagyok stb... Mondhatni agyban el kellett döntenem, hogy ezentúl másképp nézek az ételre. Nem örömforrásként, hanem táplálékként. Írom mibõl mennyit eszem. Még a tányérjaimat is kisebbre cseréltem. Kimérem az ételeimet mérleggel...stb. Nem mondtam le semmirõl. Ugyanúgy eszem krumplit, pörköltet, édességet mint eddig, de nagyon odafigyelek a mennyiségekre. Talán annyi változott, hogy a cukros édességet 99%ban lecseréltem cukormentesre, mert cukorbeteg vagyok. Nagy ritkán, pl 2-3 havonta 1x bekapok mondjuk egy csokis fánkot, vagy egy almás sütit, csak hogy az se maradjon ki. De már nem képezi az életem minden napjait a cukor. Nagyjából ennyi. Remélem segítettem. http://www.kalóriabázis.hu ez az oldal nagy segítség, hogy ne neked kelljen számolgatni. Csak beírod mibõl mennyit ettél, és kiszámolja a kalóriát.
Bár én az elõtte lévõ válaszoló vagyok, hátha segíthetek.. Szerintem az a kulcs, hogy ráállj arra az életmódra. Hogy ne koplalj, ne érezd éhesnek magad, csak mást egyél. Több zöldség, sovány hús, édesség helyett gyümölcs, édesítõ.. A lisztes és hasonló dolgokról pedig próbálj leszokni vagy teljes kiõrlésûre cserélni is pl napi helyett csak heti 1-2 legyen belõle. Aktívabban élj, többet menj el sétálni, ha van kedved, akkor komolyabban sportolni(úszni, futni, zumbázni, lényeg hogy élvezd) egy szóval életmódként éld, ne egy idõszakra, ne muszájból, hanem érezd magadénak és a saját életviteledhez igazítsd.:) Akkor nem lesz visszahízás sem.:) Nyilván lassabban fogsz fogyni, mert nem drasztikus, de nem lesz több kibillenés.:)
A kérdező hozzászólása: Egyébként neked h sikerült leadnod a 30 kg-t? Nekem a fogyókúra nem jöhet számításba, mert elég sok órám van az egyetemen, és ha nem eszek, akkor elájulok vagy fáj a fejem..
Ha igazi szerelem van 2 ember között, pár kiló nem fogja ezt megváltoztatni. pl Az esküvõnk után a férjem az átlagos 90 kilójáról 110 lett, és ettõl függetlenül ugyanúgy szerettem, õt, azóta már visszafogyott, és még mindig szeretem. Én a kapcsolatunk elsõ évében szedtem fel 30kgt, amit azóta már visszafogytam, nem volt semmi gond belõle. Ugyanúgy felizgult rám, akár ha csak megölelt, vagy megcsókoltam. Ezt hívják õszinte, és igazi szerelemnek! Amikor nem ragadunk le felszínes dolgoknál. Attól, hogy valaki 10+ kilóval nehezebb, még ugyanaz a személyiség, ugyanaz az ember akibe beleszerettünk. Ezek csak külsõségek. 27/N
A kérdező hozzászólása: Ez nem jojo-effektus, az fogyókúránál szokott lenni.
jojo efektus
A kérdező hozzászólása: Köszi! Csak annyi olyat olvasni itt, hogy férjek elhagyták a terhes, vagy éppen szülés után levõ feleségeiket, mert azok nem rázódtak vissza az eredeti formájukba annyi idõ alatt, amennyit õ elképzelt.. de bízom benne, h vannak még normális pasik:)
A kérdező hozzászólása: Bocsi, hogy ennyi kommentet írtam, de ilyen sorrendben jutottak eszembe a dolgok:) Ami nélkül nem tudok meglenni, az a méz. Abban is van cukor, de mégis más az egész, na ebbõl sem eszek sokat, ez igaz. A zumbát meg nemrég kezdtem, szóval annak majdcsak meglesz az eredménye:) A hastánc meg már 5éve tartó szenvedély, de ott is voltak aktívabb meg passzívabb idõszakok, most egy aktív vette kezdetét, mert nyáron nem volt.
Háát ilyen soso.
Lehet, meggondolta magát. :)
Nem mondanám épp normálisnak :D
több mint barát
Lehet, hogy egy picikét több, mint barát :)
A kérdező hozzászólása: Ezzel nem is lenne semmi baj alapesetben!!Csakhogy nekem párom van, és egy 2éves kisfiam!!Ráadásul ez a fiú 9évvel fiatalabb tõlem!!
Mondd meg neki, hogy az impotencia gyógyítható.
Szeresd.
mindketten szüzek vagytok?
A kérdező hozzászólása: igen
csak várhatsz, amíg nem változtat a véleményén. addig akár fejre is állhatsz
Semmit nem tudsz tenni, így döntött.
hanyagold a csajt és jó eséllyel beléd szeret.. ez már csak így mûködik az érzelmileg instabil embereknél.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szerelmes vagyok bele es a szivem kette hasadt :/

Meddig szenvedek így? Két hónapja szakítottunk a barátommal. Vagy is ő akart jobban. Azóta nem láttam, még is nagyon szenvedek. Meddig tart még ez az érzés?

Sokan azt mondják szórakozzak, pasizzak,de én így nem tudok. Titokba még vissza várom. Normális dolog ez?Négy évet voltunk együtt.

Legjobb válasz: 4 év után az lenne a fura, ha két hónap alatt túltetted volna a kapcsolatotokon. Nem kötelezõ rögtön pasizni egy szakítás után, ezzel nem leszel kevesebb. Várd meg úgy ahogy eddig is vártad, hogy túl legyél az érzelmeiden, el tudd engedni, majd kezdj új életet.

4 év után az lenne a fura, ha két hónap alatt túltetted volna a kapcsolatotokon. Nem kötelezõ rögtön pasizni egy szakítás után, ezzel nem leszel kevesebb. Várd meg úgy ahogy eddig is vártad, hogy túl legyél az érzelmeiden, el tudd engedni, majd kezdj új életet.
eljegyeztük egymást, mégis szétmentünk. nekem kb 5 perc volt feldolgozni, sõt nem is bánom, h nem vagyunk együtt, szabad életem van.
Feldobtad a reggelem :-)
Kár. :( Pedig be akartam volna olvasni neked, ha igen. :D
Õ meg legyen kisp*cs.
Jezusom:D:D:D::D Utcan is? :D
Éva, Te vagy az?
Nos engem csak szimplán zavarna.Szerintem csak kérd meg, hogy ne tegye mert téged zavar 26L
A barátod kretén.
Anyafej + apafej nickname teljesen más azért, mint a kérdezõ esetében. :D Persze ki hogy fejezi ki a szeretetét a másik iránt, vagy éppen azt, h mit szeret benne. Kérdezõ esetében egyértelmû. ;)
ma 08:46 én ezt hasonlatnak szántam :) mert ahogy következtetett a kérdezõ: õuncis, nunis --> dugni valónak tart erre írtam hogy akkor: anyafej+apafej --> anya+apakomplexus érti? :D
Mi is szoktuk egymàst apafejnek-anyafejnek, kukisnak-puncisnak, makkosnak-borsósnak, popettàsnak hívni egymàst, amikor olyanunk van, ezen nem kell besértõdni!Nem csak a szerelmem, szivem, életem becézèsekkel lehet szeretetet kifejezni.Ez meg, h nagyra nõtt puncinak néz, meg h csak dugni kellesz neki, ez hülyeség....Mondjam ezt én is, amikor màr 4, 5 éve vagyunk együtt? :D
Szólj neki, hogy hívjon Rózsaszálamnak!!:) Amúgy hát te tudod, te érzed rajta, te ismered, hogy milyen, szóval el kell tudjad dönteni, hogy õ mit gondol rólad, miért van veled!!:) Szerintem:) :) Lehet hogy csak poénkodik, v jókedvû/jó kedvet akar csinálni neked (is) Én am nemtom, mondom, te ismered!!:)
kezd el faroknak hívni :D
Ezt neked kéne tudni, hogy nyújtasz-e mást is az ipari fax-porszívózáson kívül... ?!
Ha elég szép vagy lehet hogy csak büszke rád! :)
Szerintem meg tök normális: a szeretetnek a jele. Azért az ember nem mondja (mondhatja) mindenkinek hogy "puncikám" + hasonlók... És ebben mindig benne van a nemi vágy is - a szeretet mellett - és igen szoros kapcsolatot feltételez. Az, hogy ezen egy-két 15 év körüli kisfiú még kiakad, az nem ok arra hogy kikérd magadnak - ha különben nem zavar! Szerintem komolyan vesz, és ezekkel a "nemi" becézésekkel csak a kettõtök közti kötelék szexuális oldalára (is) büszkén utal.
Szerintem sem gáz...:D ha engem a párom anyafejnek vagy én õt apafejnek hívom akkor õ anyakomplexusos én meg apakomplexusos vagyok? :D ha zavar téged hogy így hív akkor beszéld meg vele, szólj neki.
A barátod kretén, de meg is érdemled, ha hagyod, h így bánjon veled! :D Csak egy punci vagy neki, aki nagyra nõtt...
Az, hogy így hív nem jelenti, hogy csak dugni kellesz neki. A lányok is használják a p*csöst, de ettõl még a fickó nem csak dugni kel, hanem cipõt megruhát is venni. :-)
Milyen szemekkel nézhetnek a barátodra a haverjai, mikor elmondja nekik. "A Puncikám tegnap fodrásznál volt".
Magunk között vmikor mi is így becézzük egymàst.Ha pl. èn azt mondom neki, h fitymàs-makkos, akkor õ azt mondja, h pöckös-nuncis. :D Szerintem, ez vicces, mi elèg szèpen elszòrakoztatjuk ìgy magunkat is és egymàst is. :D
A kérdező hozzászólása: már elneveztem minivirslinek bosszúból
A kérdező hozzászólása: néhaXD
A kérdező hozzászólása: nem.. :D
Nem hinném. Pl, a puncissal mi bajod? Tán péniszed van? Ez is egy módja a becézésnek, ha nem tetszik mond meg neki.
Valószínûleg, csak téged félt.
Ha ujjaz, akkor is készítsen elõ. Szárazon nagyon tud ám fájni, Szivi! Elõször inkább a nyelvét használja, vagy hagyd, hogy felizgasson. Az utóbbi a legjobb megoldás. Ha ezzel megvan, utána ujjazhat. De ne aggódj, nem kell elsietni az elsõt:) Az ujjazásnál is valamennyit tágulsz, meg ha az elsõ együttléteteket élitek meg, akkor is állati nagy türelem kell, nehogy rossz élménnyel légy a dologról:)
Ne ujjazzon ha nem vagy benedvesedve illetve óvatosan csinálja.Nyilván ha fáj nem tudod élvezi és ezt látja rajtad.Én nem voltam szûz de nagyon fájt az elsõ pár együttlét, mert be voltam tojva nagyon, pedig a páron nagyon óvatos volt.Lazitani kell és elmagyarázni a pasinak mit hogyan.
Ha nem vagy nedves, akkor nem vagy igazán felizgulva rá. Ez már alapban gáz. Erre jön rá, hogy durván csinálja. Hát nem tudom, hogy sokat veszítesz-e, ha nem vele veszíted el a szüzességed...
Ha nem vagy benedvesedve eléggé akkor miért ujjaz meg a barátod? Úgy értem talán megvárhatná, amíg benedvesedsz, szárazon persze hogy fáj.
Akkor elárulom, hogy az ujjazás nekem is fáj, pedig 35 vagyok és teljesen egészséges, és nem szûz. ... Én nem gondolom, hogy a barátod ettõl félne kérdezõ, amennyiben TE akarnád már a dolgot. Normális dolog, hogy egyszer mindenkinek el kell veszítenie, nem kell túldrámázni és túlparázni - ezeknél a félelmeknél erõsebbnek kell lenni az egymás iránt vágynak. Ha nem erõsebb, az nagyon nagy baj. Más oka lehet, de senki nem fogja tudni megmondani neked, csak õ. Lehet, hogy a terhességtõl fél inkább, lehet, hogy az elõzõ nõje a nem jó szex miatt hagyta el, lehet, hogy pszichés problémái vannak, vagy bármi.
A kérdező hozzászólása: Nem tudok róla. Ha nem vagyok eléggé benedvesedve, akkor szokott fájni, és utólag is néha, fõleg ha durvábban csinálja.
Nem normális, ha az ujjazás fáj. Nem fájhat. Nincs valami szervi bajod, vagy gyulladásod?
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok. Beszéltünk errõl sokat, végülis benne van a dologban, csak fél, azt mondja, nagyon fél, hogy elájulok, vagy ilyesmi.
Valószínû, hogy tényleg félt, de ha elmagyarázod neki hogy ez fájdalom nélkül nem megy, akkor talán sikerül... :) Ha ennek ellenére sem hajlandó akkor ott vége is a dolognak :( Gondolom te sem akarsz szûzen maradni... :) (persze csak ha már elmúltál 14... :P)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a normális válaszokat.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!