Találatok a következő kifejezésre: A barátomnak reggel (391 db)

Milyen a sárgadinnye punci? A barátom régen társkeresőn volt fenn. Már rég nem járt fenn, de megmaradt az adatlapja. Rátaláltam. Sárgadinnye puncit keresett. Az a babapunci?

Már csak azért is érdekel, mert nekem egyáltalán nem ilyen van és rosszul esett.

Legjobb válasz: Nagy, kerek, repedezett a bõre, ha megnyomod, sárga lé folyik belõle, 2 méterrõl szaglik, és legfeljebb a két nyitott tenyerével tudja lefedni.

B+, ha téged ez ennyire zavar, és képes vagy magad megmûttetni, mit csinálsz, ha a következõ pasidnak az a favorit, ha "kilóg a cica nyelve". A harmadiknak megcsináltatod a végleges szõrtelenítést lézerrel, mert annak az kell, a negyedik miatt meg szõrbeültetést végeztetsz, mert neki a dús bozót a tuti felfedezni való. Hidd el, mindegy, hogy néz ki, csak benne lehessen. :P Gondolom, az õ pénisze se úgy néz ki, ahogy elképzeled a tökéletes "isteni phallost", mégsem akarod, hogy mûttesse meg, vagy nem keresel egy tökéletes vibrátort helyette. Túlparázod a dolgot. Higgadj már le!!!!
Van, akinek az ideálja a fekete haj, kék szem, nagy mell kerek fenék összeállítás. Aztán szerelmes lesz egy barna hajú lányba, akinek nincs nagy melle, és barna a szeme is. Ezer meg ezer hasonlót produkál az élet. Az ember amikor nincs párja, mindig álmodik egy ideált, mert valamibe kapaszkodni kell keresés közben. De aztán megtalálja az igazit, és abban a pillanatban már nem is emlékszik arra a képre amit kreált magának. Hidd, el a párod a puncidat is úgy szereti ahogy téged.
Egyáltalán mit kerestél társkeresõn? Leginkább felejtsd el ezt az egészet, évekkel ezelõtt felírt valamit, lehet hogy nem is igaz, csak mondjuk fogadásból, de meg rögtön felhúzod magad. Minek kéne megmûttetned? Mondta neked egyszer is, hogy a tiéd nem tetszik? Ne haragudj, de a reakciód erõsen "bmeg a fûnyíródat/létrádat" jellegû. Inkább próbáld meg az önértékelésed helyrerakni, mert ha ilyenen fennakadsz, akkor ott komoly gondok vannak.
Nagy, kerek, repedezett a bõre, ha megnyomod, sárga lé folyik belõle, 2 méterrõl szaglik, és legfeljebb a két nyitott tenyerével tudja lefedni.
Még egy kérdés: Mibõl gondolod, h a babapunci jobban bejön neki? Az is lehet, szimplán nem volt még dolga babapuncis lánnyal, és csak kíváncsi volt. Különben meg az elején azt írtad, hogy, amíg ezt nem tudtad meg, nem is zavart, mert dicsért téged...
Nem kellene inkább dolgoznod vagy tanulnod, ahelyett, hogy iylen baromságokon rágódsz? Ha ennyire zavar, kérdezd meg a pasidat... és ha ennyire könnyen beszélsz arról, hogy elhagynád, tedd, mert te nem szereted igazán, nem õ téged. Az ilyen hülyéktõl kapok idegbajt a suliban is. Tipikus rinyapinák, ahelyett, hogy örülnének, hogy szereti õket vki -.-' 22L
Nekem varrataim vannak. (gyerekkoromban többször mûtöttek, így kb az egész hátam és a hasam fércelt) Nem szép, és bizonyos pózokat ki kell hagynunk mert húzódnak. Én is féltem attól, hogy nem tetszik majd barátomnak, de egy reggel azt mondta "gyönyörû vagyok" Lehet, hogy szeretne néha kifacsart pózban szexelni, de miattam nem lehet...de én meg szeretném kikötözni néha azt meg õ nem szeretné. De ezért nem fogom megcsalni, egy olyannal aki hagyja, hogy kikötözzem. Kompromisszumok, és elfogadás. Errõl szól egy kapcsolat. A barátod téged akar, az egészet a hibáiddal együtt. és lehet azóta már rég megszerette a salátákat is. Ha nem így lenne keresne egy k.rvát babapopsival. Javaslom nõj fel gyorsan, mert így nem a saláták hanem te állsz a kapcsolatod útjában.
"Még mindig nem kaptam választ, mit érezne egy férfi, ha görbe lenne neki és a barátnõjérõl kiderülne, hogy kivéve azt a férfit, undorodik a görbétõl, vagy röhejesnek tartja??????" Nyilván rosszul érezné magát a férfi. Csak az a különbség, hogy a pasik nem titkolják, mit tartanak ideálisnak, a nõk általában nem beszélnek ilyesmirõl. 30F
Javaslom nõj fel gyorsan, mert így nem a saláták hanem te állsz a kapcsolatod útjában. Egyetértek!!!
A kérdező hozzászólása: Akkor én vagyok a hülye, mert zavar, hogy a páromnak nem tetszem, csak elfogad?JÓL VAN.
Tudod mit, akkor hagyd el a pasidat, a võlegényedet, ha ez ennyire bánt... és keress magadnak olyat, mint a volt barátod... Egyébként, kíváncsi lennék, h vele miért lett vége, hisz annyira odavolt érted, meg a salátapuncidért, mégsem tartott örökké a kapcsolat...ennyi...(bocs de ebbõl elegem lett, és ha ezt fogod nyomatni a pasidnak is, hamar õ is le fog lépni. üdv.
A kérdező hozzászólása: Azt írtam, hogy sosem dicsért, nem mondott rá semmit.Az elõzõ barátom áradozott mindig, hogy a világ leggyönyörûbb p...ja, stb.Addig azt hittem én vagyok a királylány, most meg rút boszinak érzem magam
Én azt nem értem, hogy honnan veszed, h nem teszel neki?? Sarkítasz. Nem undorodik tõled. Attól, mert bejön neki a babapunci, még a salátás is bejöhet... Nem csak feketén fehéren kéne látni a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem kaptam választ, mit érezne egy férfi, ha görbe lenne neki és a barátnõjérõl kiderülne, hogy kivéve azt a férfit, undorodik a görbétõl, vagy röhejesnek tartja??????
Bocsi a destruktív hozzászólásért, de ilyen pasit nem találsz. Ha mégis, akkor könnyen lehet hogy csak téged nyugtat. Rengeteg fontos szempont van egy kapcsolatban, külsõ dolgokon túl is. Normális esetben nem bukhat a dolog a salátapunci/babapunci kérdésen.
A kérdező hozzászólása: Van ami képeken tetszik, de ha az a kép nem kreált, akkor létezik a valóságban és megkeresem.Nem?ha a kép kreált, akkor meg ezt tudomásul veszem és nem gondolom, hogy van olyan, csak az én párom nem olyan.
A kérdező hozzászólása: Nem tudok nem ezzel foglalkozni.Ledinkázhattok, de nagyon fáj, hogy ez van.Mert ebbõl is azt hozom, ki, hogy én kalandra nem lennék jó, csak fõzni, mosni, takarítani, gyereket szülni, meg használatra.Szóval ha engem látott volna a neten, nem is kellettem volna neki kalandra.Ez rosszul esik.
A kérdező hozzászólása: itt a lényeg.Babapuncist kívánt volna.volna, volna, de nekem nem az van.Miért ne válasszak olyan férfit, aki odáig van a salátámért és imád egy életen át mint nõt is és nem csak mint feleséget.
Ugyanmár, a pasik nagy részének tetszenek bizonyos szupermodellek. Szerinted egy középszerû pasasnak azt reális dolog egy szupermodell partner? Hát lehet látott már ilyet a nagyvilág, de nem túl gyakran az biztos.
Figyelj, az én férjemnek tudom, h bejönnek a nagy mellû nõk... Nekem meg nincs nagy mellem. Mégis hozzámentem feleségül. Tedd fel magadnak a kérdést, érezte veled valaha, hogy nem kíván téged?? Illetve, nagyon nagy butaság volt, amit írtál, hogy te csak mosni fõzni takarítani lennél jó. Ha tényleg ezt gondolod, akkor még éretlen vagy egy kicsit... Amivel nincs gond... Idõvel rá fogsz jönni, hogy kár volt ilyesmin így idegeskedned. 23/n
A kérdező hozzászólása: De ne beérje velem, hanem én legyek az ideálja, mert létezik olyan férfi, akinek a barna göndör haj, a zöld szem, a vékony arc, az arányos alak, hosszú lábak és kicsit salátás punci tetszik.Tudom, mert volt ilyen.Pornón is ezt nézte és nem a babapuncit.Na akkor most van egy võlegény, aki rajong a babapuciért és összejött velem.Mi ez ha nem megalkuvás?
A kérdező hozzászólása: Neked nincs nagy melled, neki bejön.Nem -e jobban imádna, ha nagy melled lenne és nem kívánna-e jobban?Nem szeretnéd?
De nem beéri veled, fogd meg fel. Feleségül nem azt a nõt fogja venni, akivel csak beéri..pont hogy fordítva. Ha akarna bármikor pattanhatna mellõled, egy babapuncisért..
Nem... nem érzem ezt egy cseppet sem. Pedig lenne keret egy nagyobbító mûtétre sem. De tudom, h nagyon bejövök neki. Soha egyszer sem éreztem, h nem lenne tökéletesen megelégedve a melleimmel... :)
A kérdező hozzászólása: Én szakítottam az elõzõvel, mert megismerkedtem a mostanival:-)))
Hát..látod milyen kár volt...
Jaj. Én sem vagyok álomnõ, mert duci vagyok, a mellem meg kicsi. Pontosan tudom, hogy a párom a vékony, nagy mellû lányokra bukik, szoktunk együtt pornót nézni, de még az utcán is megbeszéljük, melyik csaj jó csaj :D Mégis már négy éve együtt vagyunk. Mert ha az én mellemre néz, akkor nem pusztán annyi ugrik be róla, hogy ez egy kicsi mell, hanem hogy "ez a barátnõm melle". És épp ezért szereti is. Jó esetben egy kapcsolat több, mint a másik testében való gyönyörködés, kár hogy ti nem jutottatok el erre a szintre.
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy több egy kapcsolat, mint a test, de a kapcsolat fontos része a testiség.A testiség fontos része a test.igen, én is szeretem úgy a barátom, ha kiherélnék is mellette maradnék.Mellette lennék, szeretném, de nem lennék boldog vele mondjuk 10 év után már önkínzás lenne. Nem hiszitek el éppen azért fontos nekem eaz a punci kérdés, mert hozzá akarok menni és nem akarom, hogy 5 év után más nõk után szaladgáljon, mert nem én vagyok neki az ideális.Nem így képzelek el egy komolya kapcsolatot, gyerekekkel stb. hanem úgy hogy megmaradjon a testiség is köztünk amennyire lehet lángolva.Elég lesz majd a gyerekszületés körüli macera, nem kell még az is hozzá, hogy nem is tetszem neki igazán.
A kérdező hozzászólása: Mi az, hogy nem vagy álomnõ? Igenis van olyan férfi a földön, aki álomnõnek tart, nemcsak azért mert szeret, hanem mert csokálatosnak tartja a tested, mert neki a kis mellû, duci lányok tetszenek.
érdekes téma! :D
Valószínûleg senki nem fogja elolvasni így közel 3 hónap távlatában ezt, de azért leírom a véleményemet. Te nem vagy normális, már bocs. Visszamész azért az exedhez, mert õ dicsérte a puncidat? Gondolom nem ok nélkül lett vége annak a kapcsolatnak. Mostani barátod, ha eljegyzett, akkor annak bizonyára az az oka, mert szeret, és veled szeretne élni, veled szeretne lenni. Kinek akarod, hogy tetszen a puncid? A gyk-s válaszolóknak, vagy a párodnak? Hadd kérdezzem meg amúgy, hátha jön válasz: hány éves vagy?
Nekem is minden punci bejön. Ha nagy, ha kicsi, ha bonyolult, ha rendezett... Mégse fanyalgok a barátnõmnek, hogy másmilyen jobb lenne. A következõ mindig jobb, mint a többi, ez az ösztönös mottó. Nem erre hallgatunk. Aki meg becsmérelni meri élete párjának a punciját, azt jól nyakon kéne csapkodni olajos kombájnlánccal, még mielõtt rádöbben, hogy a neki való lány tizenéves és fiú... Én is kíváncsi vagyok, milyen egy olyan p.na, ami enged a gravitációnak, de nem bánt, hogy amellett döntöttem, hogy kimarad az életembõl. Teljesen máshonnan jön ez. Olvastam, hogy az a szegény ember, aki tele van vágyakkal. Tényleg ezt elhagyva mutatkozik meg a valódi bõség. Elegen vagyunk mi ketten a barátnõmmel, hogy hihetetlen legyen a szex. Persze nem titkolom elõle se: együtt fejlõdésre épül a kapcsolatunk, tehát a jó gondolatokat is kötelességem megosztani vele, nem csak a gyagyáimat...
szerintem egyáltalán nem vagy hülye, a pasid dolga, hogy agyondícsérje minden egyes porcikádat, én utálom az orromat meg a füleimet és minden egyes nap megsimogat a pasim és elmondja hogy milyen szép az arcom, szerintem nem hozzád való ez a pasi, ha valóban szeret akkor dicsér is, ha miatta nem tetszel magadnak, akkor keress egy másikat, mert nem érdemel meg téged...... :/ 20L
most találtam rá erre a kérdésre...elsõ oldalnál feladtam. ne legyél már idióta...
El sem hiszem, hogy valaki még megértette, hogy mit akar, érez a csajszi. Gratulálok elõzõ. Nem kell azért ostobának, éretlennek, akárminek nevezni valakit, mert igenis fontos az önbecsüléséhez, önbizalmához, hogy a párja szépnek lássa, és ne csak elfogadja. Mert igenis mindenkinek fontos ez, akárki akármit mond. Nem hinném, hogy a felsoroltak után senki sem gondolkodna el, csak vállat vonva tovább lépne. Engem is zavar, hogy a párom csak elfogad ott lent. Egy büdös szót nem mondott még rá, pedig több, mint egy éve együtt vagyunk. Attól én még tudom, hogy szeret, imád, de ott lent mégsem vagoyk neki az igazi, és ez bántó tud lenni. Mégha az ember nem is rendez ezért balhét - mert felesleges - akkor is zavarja a tudat, hogy más az ideálja vagy mije. Itt csak arról van szó, hogy bántja a kérdezõt, hogy csak "elfogadott". Tudja õ is jól, hogy szereti a párja és õ is viszont szereti(gondolom), de attól még ott van az ember fejében ez.
Mondjuk ez a legutóbbi felsorolás elgondolkoztató, nem? Totál igaza van a csajnak. Azzal egyet értek, hogy zavaró, de beszéld meg vele, kérdezd meg (úgyis hazudni fog valamit, csak hogy ne legyen balhé), de azért próbáld meg.
nem vagy normális. de komolyan. sajnálom a barátodat, mert biztos nem tudja, hogy te itt miket írsz róla. mármint, hogy visszamész az elõzõhöz, mert õ jobb volt, mert dicsérte a puncidat.(amúgy szerintem ez beteges, de te tudod) menjél csak, legalább nem játszadozol ezzel a szerencsétlen sráccal. gyökér.
A kérdező hozzászólása: Ja.De még mindig odavan értem:-))))Lehet ezt a babás võlegényt visszacsinálom:-)))
A kérdező hozzászólása: nem pedofil hajlamú aki erre bukik?
...nem
Miss salátapunci...te akkora hülye vagy XD Csak ezért képes vagy elhagyni a barátodat? Ha ilyen hozzáállásod van akkor nem érdemled meg, hogy valaki igazán szeressen. Amúgy nekem se szokta dicsérni a barátom a pucimat, és nem is analizálja, hogy saláta vagy baba, vagy kutyafül vagy mittudomén...azt dicséri amit és ahogy csinálok/unk vele, amilyen az ágyban vagyok. hiszen lehet akár csillámcsudapuncid is ha olyan vagy az ágyban mint egy darab sz.r. :D remélem, hogy fake a hisztid, mert szomorú lenne ha tényleg léteznének ilyen idióták. (ja én voltam a varratos lány)
A kérdező hozzászólása: oké, oké, bolond vagyok.az a helyzet, hogy mindezt azok gondolják, akiknek a párja nem teljesen más nõkre, fiúkra bukik, csak épp kikötött mellettük.Legyen már egy kis empátia.Fekete vagy?A barátod elszólja magát, hogy milyen szexik a szõkék.Mit csinálsz.gondolkodsz a hajfestésen.Nem? Duci vagy és látod, hogy a barátod minden sovány nõ után megfordul?gondolom fogyózni kezdessz. Nagymellû vagy, de látod, hogy a barátod olyan pornókat néz, amiben ici-pici cicik vannak?elgondolkozol nem? Babapuncid van és a barátod az elõzõ nõjétõl áradozik, hogy milyen szép saláta volt neki? Kis szerszámod van, a barátnõd meg a pasik gatyáját nézi, melyiknek nagyobb? Nagy a herezacskód, a barátnõd meg egy társkeresõn azt írja, hogy kimondottan kis zacskós pasit keres? Mindenki aki lehülyéz nem találkozott még hasonló szituval.
Ha el vagy bizonytalanodva a mostani párod mellett, akkor bizony nem õ a párod.Ahogy már írtad, nem kaptál tõle elég bizonyosságot, és agyondícsérést a punciddal kapcsolatban. Egy igazi férfi odáig van a barátnõje puncijáért és minden porcikájáért és ezt mindig szóvá is teszi. Errõl ennyit.
Nälatok ennel a kerdeskörnel ki is merült a kapcsolat, ahogy lätom...
Ja. És milyen hülyén néz majd ki ez szitu: -Hello. Hallottam szakítottatok. Miért? -Háát mert szerintem nem tetszett neki a p*nám.
Szia, kedves kérdezõ, ha már nincs barátod, és keresel valakit aki értékeli az adottságaid, írj privit!!! nekem a salátapunci nagyon bejön!!!
/facepalm
ÚÚÚÚ csajok. Csak egyszer gondolkodnátok férfi aggyal. Nem hagyunk el senkit azért, mert a puncija ilyen vagy olyan. Egy ami kiábrándító egy punciban. Ha nem ápolt, és büdös. Kár ilyenen agyalni. Amúgy pont az ilyen gondolkodás ami kiábrándító. Ilyen kis hülye semmiségeken akadtok ki.
A kérdező hozzászólása: ha annyira tök mindegy, miért mondjátok, hogy fujj, nekem is volt már vele dolgom, stb.
A kérdező hozzászólása: nem az elhagyásról van szó, hanem arról, hogy elfogad, mert szeret, de ez nem rajongás, hanem elfogadás, miközben másra indul be, Megérted ezt férfi aggyal, hogy miylen megalázó ez egy nõnek?
A kérdező hozzászólása: Csajszitársam!TE honnan tudod, hogy neki milyen tetszik?
A kérdező hozzászólása: Amúgy az én páromnak meg görbe, de pont jó felé görbül, nekem tetszik, és nem ábrándozom egyenesekrõl és nem volt kikötésem a társkeresõn, hogy csak egyenes lehet, Mert ha olvasta volna a társkeresõn, hogy én kizárólag egyenest keresek, akkor valószínûleg neki lennének ilyen jellegû problémái, mint most nekem.
A kérdező hozzászólása: 09:47-esnek.Neked tök mindegy hogy milyen?Akkor miért kerestek pornóban olyat ami nektek tetszik és nem indulnátok be a más fajtától, sõt visszataszítónak találnátok.Akkor nem lehet, hogy szeretkezés közben háyningerrel küzd, csak legyõzi a szeretet?
Hát nem tudom...Én ha beindulok, akkor a barátnõm úgy komplett indít be. Ha vak lennék, és csak érezném a közelségét akkor is beindítana. Nem azért indulok be mert a puncija baba vagy saláta vagy tudom is én. Imádom a testét lelkét mindenét, minden apró hibájával együtt.
Na jó, innentõl én már nem tudom komolyan venni a kérdést... te bajod, problémázz nyugodtan feleslegesen ha ennyire unatkozol...
Jesszus, de nem tök mindegy milyen?? Komolyan, ez az egyik leghülyébb kérdés amit mostanában itt olvastam. Kur.váknál, esetleg ott számít, mert oda csak a pin-áért megy az ember, de egy kapcsolatban?
De megértelek csajszi. Nálam is ugyanez a helyzet. Mármint én csak tudom, hogy neki milyen tetszik. Volt pár férfi az életemben, de eddig mindenki dícsérte, imádta...ezt persze elhittem. De most. Egy szót nem szólt még rá, se hogy szép se hogy csúnya. Nekem szerintem saláta van, és egyszer tett egy olyan megjegyzést, hogy õ nem szereti a salátát. Erre mondtam, hogy hát de nekem is olyan van. Dehogy van olyan, felelte. Szerintem meg olyan, van szemem.
Bazzeg. Ha a võlegényed már, akkor gondolod a semmiért jegyzett el téged? Szerintem nem. Veled képzeli el a jövõjét, az se érdekli, milyen a puncid. Ne parázd már ennyire túl a dolgot. Különben is lehet, hogy a társkeresõ oldalra való regisztráció óta már megváltozott az ízlése.
Talán a sárgadinnye szelet alakjára, ívére gondolt. Nincs ilyen "hivatalos" kategória. Finoman szedd ki belõle, de ne hivatkozz a hirdetésre.
A kérdező hozzászólása: Na ez mi?
A kérdező hozzászólása: De mire megyek vele, ha kiszedem belõle, ha nekem nem ilyen van?Mûtessem meg magam csakhogy neki tetszek?
A kérdező hozzászólása: De ha alapból valaki a babapuncira indul be és szerelmes lesz egy salátába, azért még sajnálja hogy neki nem olyan és gondolatban talán a babapuncikra gondol.Nem?És már a võlegényem, tehát nem lesz következõ egy darabig biztos. Neki akarok tetszeni.Sosem mondta, hogy szép, azt sem hogy csúnya, ami furcsa, mert az elõzõ barátom agyon dícsérte.Szóval nem akart megbántani, de közben lehet, hogy undorodik.Meg egyszer láttunk egy barnás puncit.Azt mondta rá, hogy cigányp.ina.Útálja a cigányokat.Az én puncim is barnás, mert barna a hajam, fehér a bõröm és nagyon elüt.Szóval tényleg nincs megelégedve.
A kérdező hozzászólása: Kreált egy ideállt egy szép nõrõl és kapott egy szar, rondát, amivel megelégszik, de közben az ideálról ábrándozik.Hát kösz szépen.Nem kellene-e olyan férfit keresnem, akinek én vagyok az ideálja??????
ezek utän jobb, ha hozzä se mesz felesegül. meg itt az idö h lelepj.
De, ha ennyi eszed van keress egy iq-ban hozzád illõt szerintem is. :|
Ki ábrándozik az ideálról? Õ régóta nem lépett be a társkeresõre, csak te. Egyedül te agyalsz ilyenen. Megjegyzem szép kis jegyesség az, ahol egy ilyen szintû kérdést nem vagy képes vele megbeszélni. Hogy akartok ti együtt élni egész életetekben?
"nem az elhagyásról van szó, hanem arról, hogy elfogad, mert szeret, de ez nem rajongás, hanem elfogadás, miközben másra indul be, Megérted ezt férfi aggyal, hogy miylen megalázó ez egy nõnek?" Pontosan ezt érzem én is. Egyszer, még a kapcsolatunk elején tett egy ilyan megjegyzést: "fúj, saláta pun-ci". Persze nem az enyémre gondolt, de abból a szempontból tök mindegy is, mivel az enyém is olyan. Szóval tudom, hogy nem tetszik neki, csak elfogadta. Ha egyszer gondlkoznánk férfi aggyal...hát igen. Tudod válaszoló, vannak olyan férfiak, mint pl te, akinek halál mindegy, hogy néz ki a nõ ott lent, csak ápolt legyen. De igenis vannak olyan férfiak, akinek nem mindegy. Persze ezért senki nem hagy ott senkit, de akkor is van, hogy nem tetszik neki. Ez tény. Bárcsak mindenki úgy gondolkozna, mint pl te, akinek mindegy ez a dolog. De úgy lefeküdni valakivel, akit szeretsz, hogy neki nem is olyan kellene, na az elég szar érzés. Persze én sem fogom ezért ott hagyni a párom, mert neki más tetszik, mert szeretem...de a tudat akkor is bennem van.
A kérdező hozzászólása: Tök jó, hogy ketten magyarázzuk, ezek meg unják, közben meg nézik a babapuncikat a neten.:-DDDDDD
Ha 3 év múlva elmúlik a szerelem, akkor már édesmindegy lesz hogy salátád van-e vagy babapuncid...
Tudod a pasik szeretnek álmodozni, és nagy pofával mondják, mit akarnak. De lehet hogy ezek a dolgok egyáltalán nem annyira fontosak nekik, mint ahogy látszik. Ja és az álmok idõrõl idõre változnak. Nem érdemes az ilyen álmokat komolyan venni. Én is örülnék, ha a feleségem 175 magas lenne, hosszú lábú, közepesen nagy mellei lennének és kicsi puncija. Hát nem teljesen ilyen, de ettõl még nem álmodozok másról és lelépni sem fogok. És nem mondom neki, hogy mi az ami nagyon tetszik, mert kb annyira lenne jó kedve, mint most neked van. 30F
Nézd. Ha valakit ennyire zavar, az nem fog elvenni. Amúgy ennek a puncikérdésnek nincs ekkora jelentõsége hidd már el. Kezdesz olyan lenni, mint némelyik idióta kamasz akinek az a legnagyobb gondja, hogy hány cm a micsodája.
A kérdező hozzászólása: Hát szerintem az is gond ha egy fiúnak pici.Fõleg mert a fiúból férfi lesz és a feleségek szülnek, tágulnak és mit kezd egy ceruzával egy érett nõ?
A kérdező hozzászólása: Szóval te is szeretnéd titokban, hogy más legyen a feleséged?Csak nem akarod megbántani?Ez gáz.elfogadod, mert szereted?Közben mást szeretnél.Ez az ami aggaszt.
Honnan veszed, hogy titokban mást szeretnék? Van egy ideál, amit többnyire csak képeken lát az ember. Tetszik, jó látni, de nem a valóság. A valóságban általában az nincs... 30F
Elfogadni nem a másikat kell, hanem azt, hogy a fantázia csak fantázia. Neked semmi olyan nincs, ami képzeletben, vagy képeken tetszik, és tudod hogy nem kapod meg, mert nem reális??
A kérdező hozzászólása: Te írtad, hogy örülnél, ha ilyen, meg ilyen lenne, de nem mondod neki.Olvad vissza a hozzászólásod, ez jön le belõle.
A kérdező hozzászólása: És ha szerelmes vagy, és elveszed azt a nõt, akit szeretsz és elmúlik a lángolás, akkor 3 év múlva kezdessz el undorodni a salátájától:-DDDD
A kérdező hozzászólása: Engem sem érdekelt eddig, és mivelhogy dícsérve voltam még büszke is voltam rá, azt sem tudtam hogy ez nem normális és hogy van másmilyen.Hazafelé a strandról egy nénivel beszélgettem.Vagyány öreglány volt.azt mondja fiatalabb korukban lenéztek a nudistára és az egész társaság csodájára járt egy nõnek, akinek nagyobbak voltak a kisajkai, mint a nagyajkai és milyen undorítónak találta mindenki.Hazafelé elmondtam a páromnak és mondom, hát nekem is ilyen van.Azt mondja igen , de semmi más, inkább egy kis szomorúság látszott rajta, vagy beletörõdés.Na onnantól kezdve érdekel ez a dolog.
Ez a baj, hogy most összekevertük a szexet és a szerelmet. Ha egy egyéjszakásnak a puncija, melle stb nagyon nem jön be, lehet lohasztó szerintem is. Na de akibe szerelmes vagyok? Teljesen más a képlet.
A kérdező hozzászólása: Arra egy pasi sem válaszolt, ha neki görbe lenne és megtudná, hogy a barátnõje irtózik a görbétól, de õt elfogadja görbén, akkor hogy érezne?Vagy egyenes van és a barátnõje ideálja a görbe, akkor hogy esne ez neki?
Nos. Nem csak a babapuncikat nézzük, hanem a nagy formás csöcsöket is, meg a feszes kerek popikat is stb. És a pornót is nekünk találták ki, meg az összes szexlapot, pornóoldalt ami létezik a világon. Mert mi ilyenek vagyunk...De ettõl még lehetünk szerelmesek, és vagyunk is kevésbé dekoratív de annál értékesebb aranyosabb kedvesebb nõkbe. Ezt a nõk soha nem lesznek képesek megérteni mert nincs benne logika. Egyszerûen ez így van
A kérdező hozzászólása: Azért számít, már bocsi de nekem a leírásod alapján nagyon nem jön be a puncid.Nem azt mondom h ezért szakítanák, de én tuti nem nyalnálak ki. Egyszer mondjuk elõfordult h benyúltam a csaj bugyijába és éreztem h szinte kilóg az egész pinája, meg is volt duzzadva, nagyon undorító volt. Le is álltam a szexxel:S Hasznos volt számodra ez a válasz? Ez a válasz 14%-ban hasznosnak tûnik. A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: 2010-08-13 15:48 Privát e-mail a válasz írójána
A kérdező hozzászólása: És még sorolhatnám a sok negatv véleményt.
Hát nekem csajként van határozottan "férfi agyam", és egész egyszerûen nem foglalkozom ilyenekkel. És szerintem a férfiak is így vannak vele. És pont a kettõtök által képviselt mentalitás az, ami nagyon lohasztó. Kit érdekel az ilyesmi, amikor lehet szexelni is?
A kérdező hozzászólása: Nem akarlak bántani, de lehet szexelni, mindegy, hogy kivel és hogy néz ki?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, ha én feketérõl ábrándoznék és szerelmes lennék egy vörösbe, akkor lehet, hogy szeretném, de megkívánni már nehezebb lenne.Vagy feketére gondolnék közben.Nem lehet, hogy ti is a sok mûtött p..ára gondoltok, miközben a kis szürke barátnõitekkel vagytok?
Én megértem a másik álláspontot is, aki azt mondja, hogy minek ezen agyalni, felesleges. Gondolom nektek, meg még sokaknak persze, hogy mindegy, nektek még nem volt ilyen tapasztalatotok. Régen én is ugyanígy gondolkodtam, kit érdekel, felesleges ezen agyalni. Mióta a párom tett egy ilyen megjegyzést, ez teljesen megfordult bennem. Azelõtt engem sem érdekelt, most már igen. Mert hallottam, ott voltam, és azt mondta, hogy neki a nagy nem tetszik. Hát persze hogy ezek után megfogalmazódnak az emberben ilyen kérdések. Csak ezt kéne megérteni.
:) Hékás... nem azért kérte meg a kezed, mert nem jössz be neki... Azért, mert veled, és a saláta punciddal képzeli el az életét... Veled szeretne lenni, téged szeret, úgy, ahogy vagy. Ne gondold azt, h egy lányt csak azért elvenne feleségül, mert babapuncija van, és azt se hidd, hogy téged elvenne feleségül, ha nem kívánna, vagy ha undorodna a saláta puncidtól. Azért sem venne el feleségül, mert csak szerelmes beléd. Nem minden szerelembõl köttetik házasság. Azért akar elvenni, mert te vagy számára a tökéletes. Innentõl kezdve, kár azon filózni, hogy ha kalandra választhatott volna egy csajt, akkor éppen egy babapuncist kívánt volna.. :) Ne légy dinka, és ne foglalkozz ezzel!! 23/n
taligában extrémebb
Azért várd meg míg megáll autóval nehogy vezetés közben forgalomban lendülj bele mert abból baleset lehet.....szóval mikor ház elõtt megálltok akár kezdheted is, de gyengéden autóban is simogathatod akár...gyengéden!!!!!! Aztán a ház elõtt már hadd szóljon :)
A kérdező hozzászólása: de ház elött?anyuék meg lesnének, h mért vagyunk kint sokáig, meg mért mozog az auto.valami más helyszin kellenne, de hol?
Kocsiban ne csináld, nem akkora élmény, mint amilyenek látszik, sõt... de ha van autó, miért nem gurultok el apudék ablaka alól egy picit odébb, valami nyugis helyre? :D L26
A kérdező hozzászólása: ha nem kocsiba akkor hol?hát ha ott fogjuk, természetesen odébb gurulunk:D
a szennyvízcsatornát ajánlom. nincs is izgatóbb a koradélutáni sz*r szagánál. és ha szerencsések vagytok, még patkánnyal is találkozhattok (ezzel meg van oldva a romantikus vacsi is).
A kérdező hozzászólása: ja meg eszünk hozzá békát is, nyami:)
Szerintem a ganyédombon lenne a legjobb, hidd el örülne neki, fõleg mikor a kakas csipkedné a golyóit.
A kérdező hozzászólása: és honnan vegyek ganéjdombot, vagy mi az.esetleg valami más normális vélemény?

1 éve vagyok együtt a barátommal! Régen mindig együtt voltunk melo suli után! Kb 2 hónapja észrevettem, h 2 naponta elmegy vmelyk haverjához és azt mondja nekem hogy "minden nap együtt vagyunk találj ki te is vmi programot"bov. Lent mért?

égen nem mondott ilyet.igaz az h kell egy kicsit külon is lenni,mert akkor megunjuk egymást?Mit csináljak?hadjam?Vagy már nem szeret?

Legjobb válasz: Vágj vissza. És légy hûvös.

Vágj vissza. És légy hûvös.
figyi , nállunk kezdettõl fogva ez megy :) van h miden nap találkozunk de van h elmegy a haverjáhz és oyalnkor én is barátnõzök, kell egy kis szabadság, ne ülj rajta meg megfogja elégelni, hygad nyugodtan , ez még enm jelenti azt h nem szeret. az én barátom is eljárkál a barûtaival és imád nagyon is :D, szal nyugi, am is nyár van , buli, szórakozás, pihenés...
Ha ezt a kérdezõ írta volna nem szóltam volna semmit .
Hiába tekered itt ki a dolgokat , akor is igazam van és ha mar a szurkálódásnál tartunk hogy elõbb értelmezek jól aztán írjak , te meg elõszór olvas mielõtt írnál. "Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted! " Ismerõs ?
bocsi ez a 20:00-nak szólt..
20:33 Nem arról van szó, hogy nem lehet saját élete!!!Senki egy szóval nem mondta.Az a baj, hogy ez szokatlan a számára, mert eddig nem így reagált a dolgokra, nem így viselkedett.Teljesen érthetõ, hogy kicsit tanácstalan. Elõbb tanuld meg értelmezni az adott kérdést, csak aztán válaszolj!!
Nem tudom mit kell mindig a nyakán lógni és mar egybõl azon filózni hogy jaj ha egy heten nincs velem egy nap mar nem szeret , fogd fel hogy neki is van egy barátja akivel gondolom jól szórakoznak egymás között mint srácok és ennyi. én is így vagyok a legjobb haver-emel mar alig találkozok de ha átjön akor is a barátnõje keresi hogy hol vagy mikor jössz miért vagy ot , mit csináltok, jó hogy nem szóltál meg ilyenek, meg hogy vágj vissza ? Szerintem az ilyen csajokat kéne megvágni akiknek semmi bizalmuk nincs a barátjukban. kicsit felháborodtam sry de ha igaz az hogy csak egy havernál van akor mit kell ezen parázni nem értem......
A kérdező hozzászólása: Ez az elso ilyen "hoszabb"
A kérdező hozzászólása: 22 éves lány 23 éves fiu Lehet csak azért vagyok ilyen, mert nekem még nem volt komoly kapcsolatom meg!22 -L
Nem arról van szó, hogy megun..egyszerûen csak mások is vannak az életében, nemcsak te.Hány évesek vagytok egyébként?!Én sose tartottam vissza a barátomat, ha haverokkal akart találkozni, de sokszor mentem én is vele, nem kifejezetten kanbuli volt.Menj el te is vele, vagy találkozz a barátnõiddel te is.Vagy találj ki valami izgalmas dolgot közös program gyanánt.
Az, hogy értékelem a válaszod még nem egyenlõ azzal, hogy véleményezem.Nem lepontozni akarlak. Egyébként már válaszoltam a kérdésre korábban.

Mitol lehet az, hogy a baratomnak reggel soha nincs erekcioja?

30-as pasirol van szo. Nem elunk egyutt, de hetente parszor talalkozunk mar kb ket eve. Reggel kivan engem de nincs erekcioja. Teljesen puha. Aztan inkabb eltavolodik (tudom emiatt). Eddig meg reggel sosem szeretkeztunk mert nem tud. De este is csak egyszer siekrul neki, sosem szeretkeztunk meg egy nap ketszer. Amikor egyszer szeretkezunk, es ha peldaul poziciot valtunk akkor lelankad. Eleg kiabrandito, hogy minden alkalommal azon kell dolgoznom hogy ujra kemeny legyen neki (lankadas utan eleg nehez). Ha oral szexet kezdemenyezek, latom, hogy elvezi, de erdekes hogy lelankad egy percen belul. Hogy lehet hogy elvezi de lelankad? mintha forditva mukodne. koszonom a valaszokat es elnezest a szokimondasomert.

Legjobb válasz: Pszichés zavar vagy keringési rendellenesség. Nem árthat egy kivizsgálás, csak az a baj, hogy a legtöbb férfi szégyenkezik orvoshoz menni, így addig várnak míg totál impotensek nem lesznek.

Pszichés zavar vagy keringési rendellenesség. Nem árthat egy kivizsgálás, csak az a baj, hogy a legtöbb férfi szégyenkezik orvoshoz menni, így addig várnak míg totál impotensek nem lesznek.
A kérdező hozzászólása: Keringesi rendellenesseg alatt mit ertesz? Rendes haziorvos altal is kivizsgalhato? Mert akkor talan el tudnam ot kuldeni orvoshoz, mint egyszeru kivizsgalas. Vagy konkretan a penisz kornyeken nem jo a keringes? Rutin kivizsgalassal kivizsgalhato? Pszochologushoz nem menne el. Egyekent nem is tudok vele beszelni errol. Mikor reggel lelankad akkor inkabb felkel es elmegy az agyrol. Es azt vettem eszre, hogy ha latja hogy amr felebredek akkor gyorsan o is felkel, atolel, es elmegy, hogy meg csak ne is probalkozzunk.
herebántalmak-impotencia-lelki ok
Hát keringési rendellenesség lehet akár szívelégtelenség, vérnyomás probléma. A háziorvosnál kell kezdeni, elmondani neki a problémát és õ majd belátása szerint ad beutalót pl. kardiológiára, urológiára ha szükséges. Utóbbira nem tudom kell-e beutaló, de nem is ez a lényeg Ha szervi rendellenesség nincs akkor gyanakodnék a pszichés zavarokra, de elõbb mindenképpen érdemes a szervit kizárni.Persze az egy fokkal bonyolítja a helyzetet, hogy a pszichés is okozhat szervit, és fordítva, de egyszerûen muszáj lesz beszélnie róla, mert nyilván erre elõbb utóbb rámehet a kapcsolat, és nem csak ez, hanem bármelyik, végül pedig õ is, mert a boldogtalanság nem kellemes. Itt nem a Neked való megfelelésrõl van szó, hanem az õ boldogságáròl.Ha nem látja be akkor, bocs de hülye.Egy darabig még tagadhatja, meg kerûlheti a dolgot, de aztán ez az élet is eltelik. [email protected] lesz 80 évesen megállapítani, hogy hülye volt.Ráadásul egy helyrehozhato dologról van szó.Viszont ha valaki nem akarja, akkor nemtudsz segíteni rajta.
Vagy csak egyszerûen meleg, aki nem meri bevallani - talán önmagának sem.
túl ssok sajtot eszik.. lekéne szoktatni... :S

Szeretem a barátnõmet, de egy nagyon régi, jó barátom (természetesen csajszi) szerelmet vallott nekem, elbizonytalanodtam. Mit tegyek?

A párommal (18/L) már két éve vagyunk együtt. Szeretem õt, tökéletes lány, ami alatt a következõt értem: szeret engem, óriási szíve van, mindenki kedveli a családban, okos, vicces, gyönyörû, más szemmel egy szûzies angyal, és csak én tudom, hogy valójában egy vadmacska... Szóval vele tényleg semmi gond nincs, sõt. Történt azonban, hogy egy régi csaj barátnõm, akibe évekig viszonzatlanul szerelmes voltam (õt felejtette el velem a párom) a napokban bevallotta, hogy mindig is szeretett és én leszek neki az elsõ nagy szerelem. Összezavarodtam. (A két lány ismeri egymást, bemutattam õket egymásnak.) Úgy érzem, hogy kezdenek feltörni bennem a régi érzések, és vonz az új, a felfedezetlen, a beteljesületlen.

Legjobb válasz: Maradj a jelenleginél, ha tényleg ilyen nagyszerû lány hatalmas bal lépés lenne elveszíteni, a régi barátnõdnek akkor nem kellettél és lehet, hogy hatalmas csalódás lenne a jelenlegi után, de akkor már hiába sírnád vissza a mostanit.

Maradj a jelenleginél, ha tényleg ilyen nagyszerû lány hatalmas bal lépés lenne elveszíteni, a régi barátnõdnek akkor nem kellettél és lehet, hogy hatalmas csalódás lenne a jelenlegi után, de akkor már hiába sírnád vissza a mostanit.
Egyet ne tegyél vele : - ne legyél vele negatív !! ( saját tapasztalat)
Felébredt benned a vadászösztön. Nem hinném, hogy megérné változtatni. A régi barátnõd eléggé gerinctelen módon akarja tönkre tenni a mostani kapcsolatodat. Ha igazán szeretne, nem pedig az önzõ irigység diktálná a szavait és a tetteit, kivárná a sorát, ha pedig a mostani barátnõd mellett maradnál, el tudná fogadni, ahogyan te is elfogadtad az õ döntését annak idején.
A 9-esnek igaza van! Ez az úgynevezett lánybarátod marhára szerethet ha csak úgy keltetted fel az érdeklõdését hogy lett egy komoly barátnõd és szétakar titeket szedni. Önzõ! Kíváncsi vagyok milyen "szomorkás" kifogással magyarázta meg azt, hogy akkor miért nem jött veled össze elõbb, hiszen te voltál a NAGY szerelme? Báhh.. szánalmas. Nagy hibát követsz el ha a jelenlegi barátnõdet megbántod! És szerintem a jövõben válogasd meg a lánybarátaid.
Szerintem nem vagy szerelmes a barátnõdbe, ha ez a vallomás elég volt ahhoz, hogy felkavarjon egy kicsit is. Viszont a másik lány meg... róla is megvan a véleményem...most hogy komolynak látja a kapcsolatodat, bele akar rondítani? Régen miért nem kellettél neki? Most miért? Gondolkozz már...undorító...most csak azért kellesz neki mert neked barátnõd van, akivel komolynak mondható lett a kapcsolatod 2 év alatt. A férjem is hasonlóan járt egyébként. 5 nappal az esküvõnk elõtt kezdett el hisztizni neki az egyik lány haverja (akit már sok éve ismert és barátok voltak), hogy miért nem törõdik vele, milyen jó lenne ha együtt járnának, és ilyenek....a férjem meg közölte vele hogy erre az elõtt kellett volna gondolnia hogy velem összejött, és most már késõ. Ez a hajó elúszott. Nagyon szánalmas. Csak azért kellett volna neki, mert feltûnt neki hogy nem csak dugni járunk össze hanem komoly a dolog...amúgy ez a csaj már 2 másik srácra is rámászott a haveri körbõl, csak egyiknek se kellett... Szerintem ez a lány veled kb úgy viselkedik, mint a férjem haverja.
A megoldás, ha mindkettõt szereted és mindketten szeretnek, valamint egymással is jól kijönnek: POLIAMORI Üljetek le hármasban és beszéljétek meg akkor is, ha a végén választanod kell. Ez nem kamu, tapasztalat. Persze ne lepõdj meg, ha ezután valamelyik partnered behoz a családba még egy pasit... Mert ugye amit neked lehet, azt nekik is. Csak így vágj bele. Már ha van merszed...
Szerintem se hagyd ott a jelenlegi barátnõdet, fõleg ha ilyen jó a kapcsolatotok. Ezt igazából neked kellene érezned... Lehet most jött rá a jó barátod, hogy párkapcsolatban is jó vagy, nem csak barátságban és kicsit megirigyelte a dolgot.
Mindeképp maradj a mostaninál, ha tényleg igaz az amit leírtál róla.
Ha a barátnõddel minden tökéletes akkor ne tedd tönkre. Ki tudja az a kapcsolat mûködne e, mi van ha elveszíted azt akivel tényleg mûködik. Szerintem mond meg a jó barátodnak hogy ez a hajó már elment. Én legalább is ezt tenném.
A kérdező hozzászólása: A régivel nem voltunk együtt. Legjobb barátok voltunk, õt hamarabb ismertem meg, de tudott róla, hogy szeretem, visszautasított, ezért maradt viszonzatlan. Végül túltettem magam rajta és utána jött a párom, akivel 2 éve már együtt vagyok. A többit tudjátok.
A mostani barátnõdet mióta ismered? Én lány vagyok és énis ezen esem most át csak ugye én akarom (mert még nem) bevallani a fiúnak hogy szeretem. 12 éve ismerem. A legjobb barátom. Én azt javaslom, a szívedre hallgass. Gondold végig, hogy melyik lánnyal tudnád leélni az életed. Ha azzal a régi barátnõddel folyamatosan tartottad a kapcsolatot, és szereted akkor õt válaszd(véleményem szerint). De ha úgy érzed jobban szereted a mostani barátnõdet, akkor válaszd õt. De nem érdemes egy új szerelem miatt eldobni a régi jó kapcsolatodat, fõleg hogy szeret a lány. Remélem azért valamit segítettem. :) Lehet túl bölcsen hangzott, de csak 15 éves vagyok, és az is lehet, hogy nem kéne hallgatnod egy 15 évesre. :/ De én is ezt érzem át nagyjából, csak nálad a régi barátnõd szemszögébõl. :)
Menj rá mindkettõre, csak ne tudják meg. A lepontozásomra ne figyelj, itt ugyis csak csajok pontozgatnak, minél kevesebb a válaszom pontszáma annál jobban igazam van.
Itt csak 2 rossz választás van. Az egyik legalább korrekt, erkölcsös. Abból indulj ki h mindkettõ tökéletes ( persze a 3th party lehet hogy nem!)... Most akkor miért b***nál ki a tökéletes, szûzies, ÁRTATLAN barátnõddel?! Õ arról nem tehet hogy egy valaki most szól hogy teccesz neki. Miért nem szólt idõben?! Így járt. Vagy: Ha eddig tudott várni, akkor várjon még. Másrészt: Ha kihagyod a barát csajt, akkor lehet hogy soha vissza nem térõ lehetõséget szalasztasz el.

Van itt olyan lány aki nem rég szakított a barátjával és vigasztalást keres? Akár randi is stb?

Legjobb válasz: aki nem rég szakított a barátjával, annak nincs szüksége rád, hidd el haver..

aki nem rég szakított a barátjával, annak nincs szüksége rád, hidd el haver..
A kérdező hozzászólása: Igen, igazad van, jogos végtére is. KInek kéne? Igyál de tudd hol a határ :D És járj el ismerkedni :D Légy nyitott :D
Szerintem az, hogy a csaj ezt megcsinálta, segített azért, mert legalább rájöttem, hogy mi az igazi arca. Egy ilyen nõre, ugyan kinek van szüksége?! Egyébként 3 hónapja iszom, úgyhogy nem megy olyan könnyen :D Plusz, segített az is, hogy onnantól kezdve, hogy összejött mással, rosszabb már nem lehetett, elértem a mélypontot. Onnan már csak jobb lesz, ahogy telik az idõ :)
A kérdező hozzászólása: Felcseszett ez Zakathol. Hogy kezelted le? Engem az ideg vágott volna szét ha elképzelem hogy más dugja a nõmet meg jön össze vele. Vagy már kihûlt a dolog?
A kérdező hozzászólása: Zakathol szívbõl sajnálom hogy így alakult. Erõsnek kell lenned és bizakodnod az új boldogságodban.
7: A volt barátnõm miután a 8 éves kapcsolatunk véget ért, 1 hónappal késõbb összejött az egyik munkatársával (elõször csak dugipajtásnak indult a dolog, aztán lett belõle kapcsolat) azóta is együtt vannak, több mint 2 hónapja.
A kérdező hozzászólása: 7: tökéletesen igazad van.
alapszabály, hogy sose randizz olyan csajjal aki épp akkor szakított mert lelkileg ugyan kihasznál, hogy magát vigasztalja, de jó eséllyel nem lesz szex!
A kérdező hozzászólása: Teréz Apa
nah ne hülyéskedj te vagy Teréz anya aki mindenkinek a problémáját veszi a nyakába :S
A kérdező hozzászólása: 24
mennyi idõs vagy?
Ó ezekkel nincs gond. A barátaim velem vannak, az egész nyár egy jó buli volt. :) Most meg megyek vissza egyetemre, ott szintén nem lesz gond :)

Van 1 lány aki elég rég a barátom de én többet érzek hogy mondjam meg neki?

egyáltalán hol mondjam fb-n vagy élőben? elég szégyenlős vagyok tehát én a facebookra gondoltam mert ott jobban kitudom fejezni magam. meg mit mondjak ?? kérlek segítsetek:) f/15

Legjobb válasz: Amit itt is leírtál: "Rég a barátom vagy, de én többet érzek".Megirhatod is, meg mondhatod is,

Amit itt is leírtál: "Rég a barátom vagy, de én többet érzek".Megirhatod is, meg mondhatod is,
A kérdező hozzászólása: és elötte v utána még mit írjak/írhatok??
Pórbáld meg inkább személyesen. és mond neki h régóta többet érzel iránta mint barátság... esetleg elmondhatod h jól érzed magad a társaságában meg h ezért meg ezért kedvelted meg...meg h õ mit gondol errõl :)
A kérdező hozzászólása: lányok ti mit mondanatok ha szerelmet vallana 1 srác? és ezt ti hogy kepzelitek el? fiúk ti mit mondanatok 1 lánynak??:) )))))

A Barátok Köztöt hol lehet elejétől vagy valami régi résztől végignézni?

Legjobb válasz: nem tudom mennyire régi résztõl akarod nézni,de az rtlmost-on szerintem viszonylag régi is fent van.szóval ott! :)

nem tudom mennyire régi résztõl akarod nézni, de az rtlmost-on szerintem viszonylag régi is fent van.szóval ott! :)
Rtlmost összesen 1-2 éves, a bk pedig 15 körül

Anyukámmal régebben sokat beszélgettünk, de eg yideje már nem érdeklődik felőlem, régen mindig mondta h beszéljkük meg az ilyen dolgokat, hogy mondjam meg neki hogy le akarok feküdni a barátommal? Félek tőle, a Reakciójától mit csináljak?

16 éves vok

Legjobb válasz: ha ilyeneket mondd akkor egyaltalan ne izgulj nekem is ezeket mondta ha szojak mert ö eleg aggodos es mindenkepp gyogyszert akart nem is ez a lenyeg hanem lehet azert nem erdeklodik mar mert ugy gondolja mondta elegszer es rad hagyja h majd szolsz.nem tom a baratoddal miota vagytok egyutt, de ha regen, es nagyon jol vagytok es biztos vagy, akkor mondd meg ezt neki, es sztem nem lesz gond,novered nincs veletlenul?mert nekem vele konnyebb volt az orvoshoz menni mint anyaval, es eloszor csak annyit mondtam h szeretnek nala aludni, majd egy kis ido mulva o kerdezett ra, es mondtam h mar felirattam.de biztos vagyok benne h nem lesz gaz

ha ilyeneket mondd akkor egyaltalan ne izgulj nekem is ezeket mondta ha szojak mert ö eleg aggodos es mindenkepp gyogyszert akart nem is ez a lenyeg hanem lehet azert nem erdeklodik mar mert ugy gondolja mondta elegszer es rad hagyja h majd szolsz.nem tom a baratoddal miota vagytok egyutt, de ha regen, es nagyon jol vagytok es biztos vagy, akkor mondd meg ezt neki, es sztem nem lesz gond, novered nincs veletlenul?mert nekem vele konnyebb volt az orvoshoz menni mint anyaval, es eloszor csak annyit mondtam h szeretnek nala aludni, majd egy kis ido mulva o kerdezett ra, es mondtam h mar felirattam.de biztos vagyok benne h nem lesz gaz
én is félem el mondani neki mert azt hittem h kiabálni fog vagy bezár a szobámba vagy valami ilyesmi.. és nem ez lesz hidd el tök nyugodtam fogja majd fogadni, és csak probál ovni. de hidd el figyelj a tanácsaira mert hasznosak még ha nem is annak tünnek majd!!! kezd te a beszélgetést de csak akkor kezgy bele ha jó a hangulata
Szerintem örülne neki anyukád ha elmondanád neki, hiszen õ is mondta hogy beszélhetsz vele errõl:) sok sikert

Egy régi barátnõm, akivel nem volt olyan szoros a kapcsolatunk, összeveszett a legjobb baratnõivel, és most velemvan. A barátnõim aztmondják, hogy csakkihasznál, én hiszeknekik. Vajon igazukvan?

Én szívesen állok az egyedül maradt barátnõm mellé, ésmegteszem, amit kér, mert eén alapbol ilyen vagyok. De ezt ne úgy értsétek, hogy parancsolgat, csak szeretne (gondolom egy kis idöre) barátkozni velem.

Legjobb válasz: Igen, igazuk van... Csak kihasznál. Eddig nem voltál neki jó, de most persze amikor a többiek nincsenek azonnal hozzád rohan Szerintem foglalkozz az igaz barátaiddal. Nehogy arra ébredj, hogy 'elvesztettél egy gyémántot egy kavics miatt'... Jártam már úgy

Igen, igazuk van... Csak kihasznál. Eddig nem voltál neki jó, de most persze amikor a többiek nincsenek azonnal hozzád rohan Szerintem foglalkozz az igaz barátaiddal. Nehogy arra ébredj, hogy 'elvesztettél egy gyémántot egy kavics miatt'... Jártam már úgy
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, teljesen igazad van. Csak biztos akartam lenni benne!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!