Találatok a következő kifejezésre: A barátomnak napja a (1244 db)

A ház festését 6 nap alatt végezném el, a barátom ezt a munkát 3 nap alatt, most mind a ketten munkához láttunk, mennyi idő alatt fogunk végezni?

Legjobb válasz: Na, volt itt minden :) Te egy nap alatt a ház 1/6 részét festenéd ki. A barátod egy nap alatt az 1/3 részét. Ketten együtt egy nap alatt az 1/6+1/3 részét. A többi már biztos megy: Mennyi az egyhatod meg egyharmad összege? (Közös nevezõ, stb.) Ha egy nap alatt a ház annyiad része lesz lefesve, hány nap kell az egész házhoz?

Na, volt itt minden :) Te egy nap alatt a ház 1/6 részét festenéd ki. A barátod egy nap alatt az 1/3 részét. Ketten együtt egy nap alatt az 1/6+1/3 részét. A többi már biztos megy: Mennyi az egyhatod meg egyharmad összege? (Közös nevezõ, stb.) Ha egy nap alatt a ház annyiad része lesz lefesve, hány nap kell az egész házhoz?
Ez attól függ, hogy ugyanazon házban dolgoztok ketten, vagy ki-ki a sajátját festi, de ha pl. a barátod beveri a lábát a létrába és 3 napig borogatja, akkor 6 napig fog tartani. :-)))
Kérdezõnek: A 4, 5 nap teljesen rossz. Ha harmadikos, akkor azt mondd neki, hogy gondolatban osszuk a házat 6 csíkra. Az elsõ 1 nap alatt kifest 1 csíkot, a másik dupla olyan gyors, 1 nap alatt kifest 2 csíkot. Ketten együtt kifestenek naponta 3 csíkot. Vagyis a 6 csíkot 2 nap alatt megcsinálják. Évajulinak: Nagyon rendes hozzáállás :)
A kérdező hozzászólása: akkor az unokámnak lesz igaza....6:3=2 nagyon aranyosak vagytok...köszönjük
Bongolo! De ha azt mondom a barátomnak, hogy 3 napig lazsáltál, most én fogok pihizni, akkor õ másfél nap alatt összekapja a másik felét. :-)
Bongolo! Csuda tudja, de 2 nap alatt biztos befejezik. :-)
Másodikként én is ezt írtam! :) ) Azért jutottam arra a következtetésre, hogy egyszerûbb, ha az csinálja, aki az egészet 3 óra alatt egyedül kifesti, a másik pedig addig inkább sörözzön! :) ))
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, de ez a feladat egy 3. osztályos feladat...nagyon jókat irtatok, majd megmutatom az unokámnak...az én számításom szerint:ketten dolgoznak egyik :6óra Másik:3óra 6+3=9 óra alatt végeznének, de erre a 9 órára ketten festenek....akkor az 4, 5 óra 1/6 meg 1/3.....ilyeneket õk még nem tanultak......tehát ilyen megközelítésbõl nem tudom neki elmondani....de nagyon jó levezetése a feladatnak....Sziasztok!
Évajulinak (is) bónusz kérdés: Ha a barátja rögtön az elején beveri a lábát a létrába és 3 napig borogatja, (vagyis addig csak a lassú ember dolgozik baleset és piálás nélkül), de utána normális sebességgel csinálják mindketten (balesetek és piálás nélkül), akkor hány napig fog tartani? Nem 6, azt elárulom.
Ha együtt csináljátok, akkor szerintem 2 nap alatt végeztek.
Kb. 8-9 nap szerintem, a magyar szakemberek munkastílusából kiindulva. :D Matematikai megközelítésbõl: Ha mondjuk 600nm-t kell lefesteni, akkor az egyik mester 100nm/nap, a másik 200nm/nap sebességgel dolgozik. Ha ketten együtt csinálják, az 300nm/nap, így két nap alatt végeznének. Egy ideális világban. :D
No meg attól is függ, hogy egysoros vagy többsoros festés-e, mert nem fog a fal gyorsabban száradni attól, hogy ketten festitek. Egyébként bármilyen átlagot próbálok legalábbis fejben, mindig a 4, 5 nap jön ki, ami "hülyeség", mert akkor csinálja meg a haverod 3 nap alatt, te pedig iszod helyette a sört. Ugyanis: ha a haver is a te tempódban dolgozna, akkor ketten a 6 nap helyett megcsinálnátok 3 nap alatt. Ha te dolgoznál az õ tempójában, akkor ketten készen lennétek 1, 5 nap alatt. Vagyis mindenképpen szükséges a 3 nap, ezért mondom, hogy neked felesleges akár odamenni is, csinálja meg a haver.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönjük a segítséget mindenkinek.Sziasztok!

Fogamzásgátlót szedek, már lassan egy hónapja. A barátommal kivártuk a 7 napot, míg védettséget ad, a barátom nem is belém élvezett. Ugye nem lehetek terhes?

mert állandóan ezen idegeskedem? 18 éves lány

Legjobb válasz: Ezt természetes,hogy ilyenkor idegeskedsz, szerintem majdnem mindenkinél ez van a gyógyszer szedésének elején. Nyugi, tuti véd, ha az volt ráírva, hogy már 7 nap után véd. Mondjuk mikor én kezdtem még 1 hónap volt :) De ha nagyon ideges vagy, akkor használjatok gumit is és ha megjön a menszid az elsõ levél után, akkor megnyugszol és nem kell gumi.

Ezt természetes, hogy ilyenkor idegeskedsz, szerintem majdnem mindenkinél ez van a gyógyszer szedésének elején. Nyugi, tuti véd, ha az volt ráírva, hogy már 7 nap után véd. Mondjuk mikor én kezdtem még 1 hónap volt :) De ha nagyon ideges vagy, akkor használjatok gumit is és ha megjön a menszid az elsõ levél után, akkor megnyugszol és nem kell gumi.
Egy nõgyógyász írta egy fórumra, hogy a fogamzásgátló már a elsõ naptól véd! Mondjuk a tájékoztatókon 7 nap van! Nyugi, nem kell idegeskedned, nem lesz baj!!!
ne aggódj, 100% h.nem lesz semmi baj, én is kivártam azt a 7napot és nem volt semmi baj!ne izgulj:)

Az hogy a barátom napok óta le se szarja a fejem, nem tudom miért, és még én keresem őt, helyes?

Nem tudom miért, de napok óta nem keresett a barátom. hétfőn mikor utoljára taliztunk még minden a legnagyobb rendben volt, azóta nem keres, nem ír, nem hív, le se sz*ar. mindig ő keres engem, ő írt rám először, ezért furcsa. kedden én írtam rá, egy mondatot írt, utána semmibe vett. ha most megint ráírok én hogy mi van? akkor az nyomulás??? nem akarom hogy azt gondolja, hogy rá akarom magam erőltetni, de elkezdtem félni, félteni a kapcsolatot...

Legjobb válasz: Nem nyomulás, hiszen a barátod. Írj rá, kérdezd meg, miért van ez, lehet, van valami baja.

A kérdező hozzászólása: hagyom... tegnap feltöltöttem egy új, vidám profilképet, azt írtam alá, hogy ébredés, utalva a megújult énemre. éjjel rám írt, hogy micsoda új profilkép, ezt követõen picit beszélgettünk, ma is még beszéltünk egy keveset, de nem igazán reakcióképes ma már, kérdeztem valamit és mosolygó smiley-val válaszolt, pedig konkrét kérdés volt. talit pedig nem kezdeményezett... nagyon rossz ez így... patthelyzet, de szerencsére érzelmileg már eléggé kihûltem, hogy ne érezzem magam megint rosszul. viszont jó lenne még egyszer talizni, hogy megbeszéljük a dolgokat de én biztos nem kezdeményezek már. ha ennyi volt, akkor ennyi volt.
A szemet! Szegenykem, nagyon sajnallak :( Velem is volt ilyen, aterzem a helyzeted. A kozhely jon: idovel jobb lesz, el kell felejtened!
Mi a helyzet, csajszi?
Nem írt vissza még most sem? Miért nem írod meg neki, hogy miért nem beszélsz velem?
A kérdező hozzászólása: nem bírtam ki, ráírtam megint. kérdeztem hogy még mindig semmi? azt írta nem sok. visszakérdezett hogy és velem? gondoltam ez már haladás. aztán írtam már sort, majd megkérdeztem, talizunk e ma, és ez volt negyed órája, láttam, és nem reagál rá. Azt hiszem ezt mindent elmond. feladom. legszívesebben elküldeném minden létezõ ocsmányságnak, de az nem segít sajnos semmit, csak némán szenvedek. :(
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó hozzászóló nagyon szépen köszönöm a biztató, megerõsítõ sorokat! El se hiszed, most hirtelen mennyivel jobban érzem magam, hogy ezeket elolvastam! Teljesen igazad van, a hozzáállásod nagyon tetszik. Az tény, hogy most padlóra került az önbecsülésem, de próbálom úgy felfogni, ahogy te is, hogy erõs vagyok, és sokkal jobbat érdemlek én nála. Per pillanat még elképzelni se tudom, hogy más pasi érdekelni tudjon, de majd idõvel :) ÉS most ti hogy álltok?
Hasonlò szituban vagyok jelenleg én is a pàrommal. Mi is még csak 3 hònapja vagyunk együtt. 3 napja nem keres, nem hív, semmi, pedig eddig mi is minden nap beszéltünk. Az elején mindig szinte õ keresett engem, a 2. hònaptòl kezdve mindketten ugyannyiszor kerestük egymàst, mostanàba meg szinte mindig én kerestem és én ebbe belefàradtam, beleuntam. Ha nem keres, én sem keresem õt, hiszen nem én vagyok a férfi a kapcsolatban, nem akarok szerepcserét. Én viszont veled ellentétben erõsebben bírom a "hiànyt", akàr 2-3 héten keresztül is képes vagyok hanyagolni õt, ha õ is hanyagol engem. Ha ennyi idõ utàn sem keres, akkor hagyom õt a fenébe, nem érdemel annyit az egész. Pedig hidd el nekem is nagyon fàj ez, mert én is nagyon nagyon szeretem õt, de nem tudok vele mit kezdeni, ha egyszerüen bolond. Mindig ezt mondom magamnak: erõs vagyok, nõ vagyok, engem ilyen pasi nem is érdemel meg aki nem veszi komolyan az érzéseimet, nem becsül meg engem eléggé. Szerintem neked is így kellene gondolkoznod, nem kéne hagynod, hogy ilyen rosszul érezd magad egy pasi miatt fiatal nõ létedre, akàrmennyire is szereted õt. Hidd el én is nagyon szeretem a pàrom, de ha olyan lenne a lelkiàllapotom miatta, mint a tiéd a te pàrod miatt, akkor idõvel lehet öngyilkos lennék... Légy erõs, türelmes, vàrd meg amig õ keres, ha nem keres, hagyjad, talàlsz te még sokkal jobbat aki jobban szeret és megbecsül téged, hiszen fiatal vagy, elõtted az élet! Kösd le magad valamivel, bulizz egy jòt, pròbàld meg nélküle is nagyon jòl érezni magad, légy a baràtaiddal, sportolj, stb stb! Ha szeret és làtja rajtad hogy te jòl meg vagy nélküle is, akkor ideges lesz, és tuti hogy keresni fog, sõt még az is lehet hogy loholni fog utànad mint egy pincsikutya! ;) Szòval pròbàlj meg erõs lenni, boldog lenni, feledkezz meg ròla egy kicsit! Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: és együtt maradtatok végül? mit reagált?
Velem is volt ez az utolsó barátomnál. Láthatólag oda volt értem :) de a 3. hónapban egyre inkább hanyagolt én meg mondtam neki h nekem ez így nem jó, ha szeret változtat, ha meg nem akkor hagyjuk az egészet...
A kérdező hozzászólása: valtozatlan. :-( miert tette ezt velem :-( mire volt ez jo... hogy lehet ennyire onzo
Na mi a helyzet?
Még egyszer kérdezz rá, hogy akkor találkoztok e holnap ?Szerintem is személyesen kellene ezt megbeszélni.Ha nemet mond ne erõltesd.
A kérdező hozzászólása: nagyon bepipultam, és beírtam, hogy köszi hogy válaszra méltatsz! erre írt, hogy bocsi, de nincs kedve... (mármint a talizásra válaszolta). és ezután megkérdeztem, hogy ma nincs vagy soha? és 20 perc után írt vissza, hogy "õõõ nem tudom, per pill sok nincs." és ennyi volt, erre már nem reagáltam, érthetõ okok miatt és azóta csak sírok igazából. most egy kicsit összeszedtem magam, de holnap ha felkelek még rosszabb lesz. köszi nektek a támogatást és a megértést :( tudom, hogy idõvel jobb lesz... egyelõre nem tudom elképzelni, hogy valaha fogok még pasit szeretni, el fogom viselni más érintését. azt hiszem az a legeslegfájóbb az egészben hogy közömbös irántam! vagyis sosem érzett semmit. a közömbösség a legrosszabb :( a szeretet ellentéte. most már olyan kérdést kéne kiírnom hogy hogyan éljem ezt túl, de most semmilyen tanács igazából nem enyhít a dolgon. :(
Sajnálom! :(
Ó, ez tényleg nagyon durva... Soha többet ne írj neki, vagy ha írsz is neki, csak küldd el lazán a fenébe. Sajnálom hogy ilyen pasival hozott össze a sors, de erõsnek kell lenned, az élet megy tovább, nem áll meg, légy pozitív, tekints a jövõbe boldogan, optimistaként. Hiszen ennél már csak jobbat kapsz és érdemelsz. Komolyan mondom, ez egy undorító alak, mert ha lenne benne egy csöppnyi empátia, határozottan kimondta volna: "többet már nem akarom folytatni ezt veled, ezért meg azért". De téged ehelyett "ilyen szépen" lekoptatott, lesz*rva hogy mit érzel, hogy téged a földbe tiporhat érzelmileg. Ez a legalja, hidd el, ennél már csak jobbat kapsz (még ha sok bunkóval is hoz össze még a sors, ez szerintem túl tesz mindegyiken) Ha most hanyagolod sokáig, szerintem késõbb keresni fog, mert a kétségek, kérdõjelek benne is megmaradtak, hiszen 3 hónapig azért csak kedvelt téged valamennyire, és nem tudja hova tenni ezt magában sem. Talán sok volt neki ez a kapcsolat, sok volt belõled, magányra vágyott, nyugira, több szabadteret akart. Lehet, hogy beijedt mint egy kisgyerek, fél az újabb elkötelezettségtõl vagy az újabb csalódástól. Talán kiélte mostani szexuális hiányait veled, és nem szeretett igazán, ezért akarja lezárni. De a sorstól visszakapja ezt majd, ha nem is tõled, de másik lánytól biztosan. Én úgy gondolom, ha megpróbálsz erõs nõnek lenni, mint ahogy mondtam, bármennyire is nehéz lesz ezt neked most megvalósítani, majd idõvel vissza fogja még sírni magát. Lehet hogy csak a szex miatt, lehet hogy az érzelemhiány miatt, nem tudom. De ez általában mindig így szokott lenni, hidd el, ezt tapasztalatból mondom, másoknál is ezt láttam. Egyet jegyezz még meg: ha újra keres majd, SOHA, ismétlem soha ne adj neki újabb esélyt, mert ugyanúgy eljátssza ezt majd veled, kihasznál. Lehet hogy talán majd megint pár hónapig érezni fog irántad valamit, de az minden bizonnyal elmúlik nála. Az egész kapcsolatot átlátom, de bocsánat ha tévedek: neki csak addig voltál izgalmas, szerethetõ, amíg nem igazán voltál az övé. Mikor már látta hogy az övé vagy, birtokol téged, és õ is megkapta ami hiányzott neki, már feleslegesnek tartotta tovább éltetni az egészet, visszahúzódik, mostmár nem tart érdekesnek téged. Biztosan fog mást keresni, de a lelke mélyén te is ott leszel, mint egy nagy kérdõjel. Mert õ sem biztos a szakításban, nem biztos hogy ezt akarja, mert fél attól, hogy talán rosszul dönt és sokkal rosszabb lenne nélküled neki. Azért is volt ilyen gerinctelen, bunkó veled, mert nem tudta mit akar õ sem. Valószínûleg elõ fog majd venni téged a "könyvespolcról", de remélem akkor már elmúlnak az érzelmeid iránta, és jól elküldöd majd a fenébe. Egyébként én ezt tapasztalatok alapján látom így, lehet nem így lesz, de az esetek többségében a környezetemben, a barátnõim sztoriait hallgatva szinte mindig ez lett a fejlemény. Lehet soha nem fog már keresni, mert ezzel lezárta magában az egészet, de én sok esélyt adok neki, hogy visszasírja majd még magát nálad, és csak reménykedek benne, hogy te majd szépen elintézed õt, lazán és magabiztosan.
Hagyd Õt, de komolyan, ha megint összejössz vele, és újra ezt fogja csinálni, az még jobban fog fájni!
Szerintem hagyd õt.Ilyen önzõ emberrel soha nem leszel boldog.Ha mo megcsinálta megcsinálja ezt máskor is.Hosszú távon képzeld el, tudnál vele így élni?Hogy mindig õ van a középpontba, a te érzéseid meg semmibe vestzi?Mert most fent van a rózsaszín szemüveg másképp látod, de késõbb ha ez se lesz, azon veszed észre magad hogy egy önzõ ember rabszolgája vagy.
A kérdező hozzászólása: És igazatok volt... Rám írt ma. Egyelõre annyit írt, hogy minden okés e velem, mosolygó fejjel. pár órával késõbb vettem észre, már nincs fent. bõ tíz percet gondolkoztam, hogy mi lehetne most a helyes reakció. nagyon tömören válaszoltam neki, és megkérdeztem, hogyhogy most van rám kedve? persze nyersen. szerintetek hogy reagáljak, mit tegyek most? nem tudom mi ez az egész, most már egész jól kivertem õt a fejembõl, erre rám ír és megint felbolygatja bennem az érzéseket. nem tudom hogy közelítsem meg most a dolgokat. azt se tudom egyáltalán mi most együtt vagyunk e még!! :S
Mi végül is szakítottunk :c Vagyis én szakítottam vele :/
A kérdező hozzászólása: Kedves 15:05-ös! Azóta nincs fejlemény, amit már leírtam tegnap, de szerintem nem is lesz.
A kérdező hozzászólása: mert le se szarja, hogy mit érzek, hogy ez milyen rosszul esik, és igazából ez fáj a legjobban. soha, de soha nem gondoltam volna, hogy így ér véget, ennél még a sorozatos megcsalás is jobb lett volna esküszöm. Szóval most erõsnek érzem magam. még fáj, fõleg ha az együtt töltött idõkre emlékezek, rossz belegondolni, hogy többet nem lesz ilyen, de most már nincsenek depressziós gondolataim, nem érzem azt, hogy ezzel vége az életemnek, hogy ennyit érek, ahogyan õ elbánt velem. most magamra fogok koncentrálni elsõsorban, és optimista vagyok. biztos vagyok benne hogy ezzel a hozzállással pár hét, esetleg 1-2 hónap alatt teljesen közömbösítem õt magamból. facebookra pedig egy csomó mosolygós gépet fogok feltölteni hogy lássa, abszolút nem rendített meg a "szakítás".
A kérdező hozzászólása: Szóval mára már megnyugodtam. Mikor reggel felkeltem még éreztem egy erõs nyomást a mellkasomban, és vele álmodtam az éjjel is. Aztán lassan feloldódott a nyomás, és igazából tudatosult bennem, hogy tökre igazatok van, egyszerûen nem érdemli meg hogy ennyire padlóra kerüljek miatta. Nem érdemli meg,
A kérdező hozzászólása: Annyira aranyosak vagytok, el nem tudom mondani milyen jól esnek az írásaitok, a lelket öntõ szavaitok! Sokkal jobban érzem magam már attól, hogy biztattok engem és támogattok, még így a névtelenségbe burkolózva interneten keresztül is! Nagyon nagyon szépen köszönöm nektek! És abszolút igazatok van, egyszerûen gusztustalan egy eljárási mód volt ez, és senki az égegyadta világon nem érdemelné meg, hogy ilyen gerinctelen módon szakítsanak vele. ha nem írok rá, akkor igazából nem is ír semmit se... így is úgy kellett kikönyörögnöm belõle ezeket a válaszokat. Kedves 21:22-es tökéletesen felvázoltad a helyzetet, szerintem abszolút ez történt amit leírtál! kiélte rajtam a szexuális vágyait, mert épp én voltam kéznél, és most hogy megvoltam, rámunt és ennyi volt. így utólag visszagondolva minden erre utal sajnos. Ha keresni is fog, biztos, hogy nem fogom visszafogadni, ennél azért büszkébb vagyok. És igazad van... nagyon sok bunkó pasi létezik, de azt hiszem õ mindenkin túltett maximálisan.
Szia! Van valami fejlemény?
Ez nekem olyan furcsa... Ha ilyen csúnyán és ridegen eltud veled bánni, akkor hogy tudott olyan kedves is lenni veled még múlt héten? Hogy tudott megpuszilni, megölelni, csak éreznie kellett már akkor, hogy nem szeret...De minden jel arra utalt, hogy szeret...Nem értem én ezt. Aljas dolog, ne sírj érte, hagy a fenébe! http://m.cdn.blog.hu/2p/2perc/image/2percszak(1).jpg Gondolj erre :)
Nem tudom elhinni, hogy valaki ilyen gerinctelenül szakít a barátnõjével. Hol a magyarázat, hogy lehet így tovább lépni? ÁÁÁ, kitaposnám a belét...
A kérdező hozzászólása: Facebookon sosem volt bejelölve, hogy kapcsolatban! Én sosem szerettem így bejelölgetni, hogy kivel vagyok kapcsolatban... szerintem õ sem, de errõl sosem beszéltünk, pont amiatt mert ha õ akarta volna is bejelölni, én nem akartam volna. hát ez az amit én sem értek!!! hogy miért??? hétfõn taliztunk utoljára, és elhihetitek minden pont ugyanolyan volt, mint az összes többi talinkon. nem tûnt unottnak, nem tûnt frusztráltnak, dõlt belõle a szó. sõt, le is feküdtünk, az is tök jó volt, ugyanolyan szép. ugyanúgy kikísért a buszhoz, meghívott kajálni... most meg már majdnem egy hete semmibe vesz. ha mondjuk szakítani akart, miért nem mondta meg akkor? vagy miért nem írta meg a tali után, vagy bármikor a hét folyamán?! igazatok van, eddig én se gondoltam, hogy létezik ilyen szakítási mód, még az sms-es megoldás is méltányosabb. tali az nem fix, a vasárnapi talikat is mindig meg szoktuk beszélni cseten... és mindig õ szokott rákérdezni hogy akkor ekkor meg ekkor tali... de mivel a vasárnap este már "rutin", és mivel eddig úgy néz ki, nem fog szóba állni velem már ma se, így elmarad a holnapi határozatlan idõre. mondom még reménykedek, de ahogy telnek a percek, egyre kevésbé bizakodom. még az a jó, hogy egész nap dolgozom, így nem kattog minden percben rajta az agyak, csak 20 percenként :(.
Hát ezt jó lenne személyesen megbeszélni, mert nagyon furcsa. Nincs olyan ember, aki így szakítana. Mikor fogtok megint talizni? Most hétvégén semmi?
Írj! Megér neked annyit, hogy még egész mai nap szarul érezd magadat mert nem keres? Figyelj, ha írsz neki megnyugszol. Ha valami baj van, úgyis kifog derülni, ha írsz neki ha nem! Ha írsz neki, akkor csak saját magadon segítesz, hogy nyugodtabb leszel, és nem fog ezen pörögni az agyad :)
A kérdező hozzászólása: jó, de akkor rögtön másnap írt... most viszont már eltelt lassan 4 nap... ami elég hosszú idõ. :( írjak neki most? vagy még várjak holnapig? látom hogy fent van cseten :(
Nah, látod. Akkor meg minek írnál neki nyersen?
A kérdező hozzászólása: túltaktikázom? :D jó, akkor szépen finoman írok neki, hogy mi a helyzet vele? meg sem kérdezem, hogy miért hanyagolt eddig. az elsõ mondatából már úgyis tudni fogom, hogy akar e tovább beszélgetni vagy sem. máskor is volt már olyan hogy nem nagyon akart beszélgetni, és akkor egy egy szóval válaszolt, de utána lévõ napokba viszont mindig keresett, talizni akart stb.
Ne taktikázz mááár. És ahogy az elõttem lévõ írja, ne nyersen írj neki, hanem szépen... Nem tudhatod, nem volt-e jó oka arra, hogy nem keresett eddig, feleslegesen ne támadd le. Egyébként az elsõ pár hónapban a mi kapcsolatunkban is a barátom keresett mindig.MINDIG.Aztán egyszer csak nem...és nem értettem, és teljesen ki voltam.Ráírtam, hogy miért nem keresel? Erre visszaírta, hogy nah, jólesik? Kiderült, hogy õt már kezdte zavarni, hogy mindig õ ír rám, õ hív, és õ keres engem, és megakart leckéztetni, kiharcolni, hogy én keressem. Evvel megértette velem, hogy azért az túlzás, hogy mindig õ keressen. Az más kérdés, hogy azóta meg majdnem mindig én keresem :D De ez azért van mert elég bamba:D Mármint simán elfelejt mindent, de szeretem nagyon, és minden rendben van köztünk.Egy komoly kapcsolatban, ha biztos vagy a másikban, akkor mindegy, hogy ki keres kit, persze 3 hónap után még megértem, hogy ilyen érzéseid vannak :S
Ne nyersen!!!! Szépen.
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat. harom honapja vagyunk egyutt. mondhatni hogy meg annyira nem reg ota. olvastam valahol hogy a 3, honapba szokott beutni a krach mikor mar nem tud tovabbfejlodni a kapcsolat... azaz igazsag reszemrol nincs semmi krach erzes sot sose voltam meg ilyen szerelmes :-( tenyleg minden egyes.nap o szokott ramirni! ezert is vagyok idegbeteg hogy mar 3, napja semmi. megfogadom a tanacsot es meg egyszer rairok ezuttal nyersen... de csak holnap. nagyon remelem hogy nem lesz szakitas... mar most iszonyat faj. egyebkent 24 es 25 vagyunk
Enyem is csinalta ezt, szakitas lett a vege :( Lehet, hogy valami baja van, beteg , vagy valami bantja. Szerintem hivd fel, vagy irj neki. Egy kapcsolatban ez nem szamit nyomulasnak. Bar attol is fugg miota vagytok egyutt.
Egyszer hívd fel, hogy mondja el, miért nem keres aztán küld el a ....ba. Ha mentegetõzni próbál, vagy érzed hogy hazudik, addig faggasd, amíg el nem mondja mi a baja. Ilyenkor sajnos a "fáradt voltam" "elfoglalt voltam" szöveg nem magyarázat. Semmi esetben se könyörögj neki, ha hétfõ óta nem keres, olyan jó pasi nem lehet. Jön a nyár! Bulizz, érezd jól magad, ahelyett, hogy napokat várj és idegeskedj a pasid miatt!
nem tudom hány évesek vagytok, mióta vagytok együtt, az furcsa, hogy hétfõ óta semmi, írhatsz rá, de sok jóra szerintem ne számíts, sajnálom N
Még egyszer megpróbálhatod tisztázni vele a dolgot, lehet csak rossz napja volt, ha most sem jelentkezik akkor hagyd.Ha mindig õ jelentkezett akkor lehet azt várja hogy te is tegyél lépéseket.Nehéz így tanácsot adni, mert nem ismerünk titeket, sem a kapcsolatotokat.
Majd írd le mi volt :)
A kérdező hozzászólása: na ráírtam! közömbös volt. kérdeztem mi újság? reakció: semmi, végre péntek. aztán mivel õ nem kérdezett vissza velem mi van (pedig mindig megkérdii!!!), felhúztam az agyam és megkérdeztem mi van vele, miért nem akar írni? erre semmit nem reált 25 percig! semmit! de látta, mert ugye a drága jó facebook kiírja! erre még jobban pipa lettem és mosolygó smiley-val megkérdeztem, hogy most komolyan nem válaszolsz? azt írta idézem!!!!!! "nem tudok mirõl írni, gitározom." mosolygó smiley a végén ... sosem volt ilyen... sosem. erre annyit irtam, hogy olyan még sosem volt hogy nem volt mirõl írnod, de hogy ha annyit ír is hogy paff is valami... erre semmi reakció, eu volt kábé fél órája, azóta ki is lépett a fészbúkról, persze semmi elköszönés. most ez micsoda emberek, õszintén???? én nem vagyok gondolatolvasó, megkérdeztem mi baja, õ meg ilyen bunkón és látványosan semmibe vesz, holott semmi nem történt közöttünk ami erre adna indokot! komolyan úgy érzem felcserélõdtek a szerepek és õ a lány én meg a fiú. most szerintetek ezek után mit csináljak? az biztos, hogy többet én nem tépem a szám. azt hiszem mindet megtettem. ha ezek után nem ír nekem, akkor komolyan elgondolkodom, hogy mi a büdös francért szerettem bele és hogy mi is volt ez a 3 hónap? vagy kit is ismertem én meg? vagy csak mostkezdem megismerni?! össze vagyok zavarodva, de nekem akarom hogy padlóra küldjön lelkileg, nem engedhetem meg hogy az amúgy is csekély önértékelésem emiatt átmenjen mínuszba...
A kérdező hozzászólása: bocsánat a rengeteg félregépelésért, de nagyon ideges vagyok emiatt! boldog voltam vele és most hirtelen csak pislogok mint nyuszi az országúton, hogy mindenféle magyarázat nélkül vége a kapcsolatomnak és még csak MAGYARÁZAT-ra sem méltat. másik lányra gondoltam, de azért tartom ezt valószínûtlennek mert látom hogy munka után éjfélig active fészen meg ilyenek... persze semmi sem kizárt, de akkor is bármiféle magyarázat nélkül így ignorál???
Az nem lehet, hogy neki fogalma sincs errõl? Hogy te már gondolatban szakítottál is, és vége a kapcsolatnak? Mi van ha csak hülye napjait éli, és aztán meglepõen tapasztalja majd, hogy szakítottatok? Most ez tudom, hogy tök mindegy. De facebookon egy pár vagytok még? Mert gondolom ha alapvetõen ennyire nem érdekli, akkor akár ott is egy megváltoztatott állapottal tudatja veled, hogy mi a helyzet. A másik amit nem értek, hogy miért? Azt mondtad minden oké köztetek. Egyébként sajnálom, ha tényleg így szakított veled, akkor ne is sajnáld, jön majd valaki aki jobban megbecsül :)
A kérdező hozzászólása: nekem õ nagyon fontos volt. nem csak a pasim volt, de a barátom is. mármint barát barát... olyan jól el tudtunk beszélgetni mindenrõl. alapvetõen különbözõek vagyunk, de mégis meg volt a közös nevezõ az elsõ pillanattól fogva. semmi változás azóta sem. nem reagált semmit. látom hogy fent van most is. holnapig még reménykedem, de hétfõn elkezdõdik a processing szakasz. muszáj valahogy tovább lépnem... ma éjjel semmit nem aludtam, õ volt a fejemben végig, és mikor indultam munkába bõgtem el magam. asszem tudatosult a dolog. azaz igazság nem is az fáj a legjobban, hogy "kidobott", hanem ahogyan elbánt velem. hogy egyetlen szó nélkül. ez a módszer. ez nagyon megalázó. iszonyatosan hiányzik pedig gyûlölnöm kéne :(
Azért valahol minden kapcsolatnak el kell kezdõdnie, nem lehet egybõl 1 éve járni. Persze, hogy 3 hónap is jelent valamit, egy hét alatt is fontossá válhat számodra valaki. Mi a helyzet? Azóta sem keresett?
A kérdező hozzászólása: tényleg nem sok... de nekem azért sokat jelentett :(
Szerencsere 3 honap az meg nem olyan sok!
A kérdező hozzászólása: okés... kivárok... ha nem ír, akkor hagyom. ezek szerint akkor jól beetett és elhitetette hogy fontos vagyok neki... azért ez így elég ledegradáló, hogy úgy gondolja, hogy még magyarázatot sem érdemlek
A kérdező hozzászólása: eddig úgy gondoltam, hogy ha egyszer véget ér, nem így fog véget érni, mivel nem egy nyámnyila gyerek. elõttem csak két barátnõje volt, mindegyik évekig tartott, tehát azt gondolom van benne, vagyis kellene lennie benne már némi toleranciának... az tény, hogy elég egoista és tény, hogy szeret "uralkodni" a nõkön, nem egy érzelmek vezérelte ember (elmesélte, hogy az elõzõ barátnõjének elfelejtette a szülinapját, és hogy emiatt a csak pikkelt rá még 6 hó után is... és õ még bocsánatot sem kért tõle... erre nem reagáltam semmit, mert én ugyanúgy besértõdtem volna szerintem) de mint írtam, eddig nem volt ilyen, nem reagált sosem így a kérdéseimre, mindig visszakérdezett, mindig érdekelte mi van velem, hogy telik a munka, mit csinálok épp stb. sajnos nem tudunk / tudtunk gyakran talizni heti 1-2-3x mivel a munkáink beosztása más... kedves utolsó, amit írtál kicsit megnyugtat, hogy a te pasid is szokott ilyet csinálni. nem akarom, hogy így érjen véget. ha már véget ér, akkor legalább személyesen és mondja el az okát. nem tudom most mit tegyek, mi lenne a helyes.
Huh szegeny te :( Nem ertem miert ilyen, valami biztos van. Megertelek, en is voltam ilyen helyzetben :( Szerintem varj meg egy darabig, hogy o keressen! Ha nem, akkor hagynod kell :(
A kérdező hozzászólása: szemelyesen kene tudom. de hogy kezdemenyezzek ezek utan talit ?? igazabol minden vasarnap este szoktunk talizni... amit o akar mindig. ha most nem akar akkor szerintem keresztet veth etek rank.
De nincs még vége a kapcsolatodnak :) Ne emiatt legyen vége. Azt értem, hogy nagyon ideges vagy miatta, teljesen megértem. Furcsa amit válaszolt neked. De csak ismered már annyira, hogy tudod, hogy ez nem rá vall, de akkor viszont ne gondolj egybõl a legrosszabbra, nem szakítana így szerintem ( bár te ismered!!) Az én párom is sokszor megcsinálta már ezt, azt mondta, hogy majd keres este, nem keresett.Felhív másnap, nem hívott.Már sokszor kicsaptam a balhét emiatt, akkor kicsit összeszedi magát, és keres.De sokszor írok neki én is, és nem válaszol, közben aktív fb-n, aztán reagál 30 perc múlva, aztán a kövi üzenet újra 30 p múlva jön..szóval ez elõfordul.. Mondjuk õ azért ír ilyenkor, hogy bocsi kicsim most nem igazán tudok beszélgetni.. de ha azt mondod, hogy legutóbb minden rendben volt, akkor mi történhetett? Kérdezz rá konkrétan szerintem, hogy szakítani akar?Vagy mi ez a hülyeség...
Hát ez elég érdekes, egy szerelmes pasi nem így szokott viselkedni...Szerintem jó lenne egy személyes beszélgetés hogy akarja e egyáltalán folytatni, mert ennek így tényleg nem sok értelme van.
Nem nyomulás, hiszen a barátod. Írj rá, kérdezd meg, miért van ez, lehet, van valami baja.
azt mondod normális a 25-26 nap. akkor miért aggódsz ha ez a 26. nap? majd ha már egy-két hetet késik akkor van para lehetõség.
A rendszertelen mensit nem állítja be, hanem kikapcsolja. Amikor menstruál, akkor a petefészek mûködik és választja ki a hormonokat, amik irányítják a peteérést, a méhnyálkahártya felépülését, a méhnyak és a hüvelyi náylka alakulását, meg még egy csomó mindent. menstruációkor a felépült néhnyálkahártya leválik és kiürül. Amikor gyógyszert szed, akkor nem menstruál, hiszen a petefészek mûködése ki van kapcsolva: nincs peteérés, nincs méhnyálkahártya, nincs semmi. Csak a gyógyszer van. Vérzés is csak akkor van, amikor nem szed gyógyszert, ezért hívják megvonásos vérzésnek. Ha szünet nélkül elkezdi a második levelet, akkor nincs is vérzés. Egyszóval: amikor valaki fogigátlót szed, akkor nincs ciklusa. Akkor meg mi állna be? http://www.kismama.hu/kisgyerek/menstruacio/2092/#checkpoint6 "...ha a nõ olyan korai életkorban kezdi el szedni, amikor a ciklusa még nem áll be pontosan, a szervezet saját hormonjait érzékelõ receptorok mûködése zavart szenvedhet. A tabletta szedésének abbahagyása után úgynevezett „post-pill-amenorrhea” alakulhat ki: hónapokig, de akár évekig elmarad a havi vérzés, nincs peteérés, mivel a saját hormonokra nem lesz érzékeny a szervezet. A nõ idõlegesen meddõvé válik. Nem helyes a tablettát a menstruáció rendszerességének beállítása érdekében rendelni, hiszen tabletta mellett csak látszólag rendezõdik a ciklus. Valójában nincs peteérés, a gyógyszerszedés szünetében sem valódi menstruáció jelentkezik, hanem megvonásos vérzés."
attól is függ hány éves vagy 18évesen már sztem ellehet kezdeni fog.gátlót szedni, mert azért az mégis 99%-os biztonság... és az beállítja a rendszertelen mensit is
Nem csak gumi vagy tabletta létezik. Van hüvelygyûrû és hüvelyi pesszárium is. utóbbit nõgyógyász írja föl méretvétel után, és több évig hasznáható, ha vigyázol rá. Spermicid zselével együtt kell használni. A terhességi indexe azonos a gumiéval, ugyanakkor nem érzed sem te, sem a barátod.
ha 25-26 napos mindig, akkor rendszeres a ciklusod, ne aggódj. Picit rövidebb az átlagostól, de teljesen normális. A fogigátlóhoz ozzátennék pár dolgot. Úgy hat, hogy kikapcsolja a saját hormonrendszeredet, és átveszi felette az irányítást. Azaz már nem a te hormonrendszered irányít, hanem a gyógyszer. Tehát nem a ciklusod válik ettõl renbdszeressé - mert az tuopajdonképpen nincs, ki van kapcsolva, nincs peteérésed - hanem a gyógyszert szeded renbdszeresen, és annak a hatását érzed. A gond akkor lehet, amikor abbahagyod, és nem indul meg a peteérésed. Egyre több ilyen esettel találkozom, amikor évekig tartó fogigátló-szedés után a pár normális úton nem tud összehozni egy gyereket, csak meddõségi klinika segítségével. De eltértem kicsit a tárgytól. Javaslom a cickafark-teát és a barátserje-kapszulákat. Egyik sem gyógyszer, "csak" gyógynövény, viszont rendszeressé teszi a rendszertelen ciklust. Itt olvashatsz róla bõvebben: http://babatervezok.otthona.net/homeo-szerek.shtml Tuidom, hogy nem szeretnél babát most még, de az egészséges, jól mûködõ ciklus akkor is érdeked. :-)
A kérdező hozzászólása: igen, ezért is nem nagyon szeretnék szedni.Csak a barátom volt barátnõje szedte és így kicsit úgy érzem, hogy neki macera a gumi vagy nem tudom, hogy fogalmazzam, Sosem mondta meg meg se fordult a fejében, hogy ne használjunk, õ se olyan hülye csak mégis.És ha meg mondom neki, hogy vannak azért következményei akkor azt kapom, hogy persze ha 20 évig szedi valaki...:D köszi a tippeket amúgy és a z eddigi/következõ válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: 17:37 jófej vagy nagyon:D de legalább valaki elmagyarázta a tabi mûködését:)
Mióta szeded, azóta nincs ciklusod, de mindegy.
nekem pl azért irta az orvos, mert nem állt be és az sokkal rosszabb mintha szedném a tabit... mióta szedem azóta normális és rendszeres 17évesen kezdtem és 4éve szedem semmi baj csak 5 évente kell egy nagyobb szünetet hagyni
Ha a ciklusod már szépen beállt, akkor jöhet a fogigátló - ha muszáj. De vannak más fogamzásgátlási módszerek is, amik nem hormonálisak, mégis hatékonyak. Pl a gumi, amit most használtok, vagy a pesszárium, amit nõgyógyász írhat fel méretvétel után, és spermicid zselével használva pont ugyanakkora a terhességi indexe, mint a gumié, ráadásul se te nem érzed aktus közben, sem a barátod.
Sejtelmem sincs. Mondjuk szerintem 18 alatt korai szexelni, de ez az én véleményem. Amikor a ciklusod beállt 25 és 35 nap közé, és általában tartja azt az idõt, pl mindig 26 napra jön meg, vagy mindig 30 napra, és nincsenek nagyobb késések, kilengések. Ehhez általában legalább két évet kell várni az elsõ mentsruációtól. Ha a ciklusod nem rendszeres, akkor a beállítására ne fogadj el fogigátlót, hanem keress másik orvost, aki komolyan veszi a problémádat, és nem intézi el azzal, hogy a szõnyeg alá söpri egy fogigátlóval. Nekem 14 évesen két hétig kellett szednem egy gyógyszer (hozzáteszem: 11 évesen jött meg elõször), és utána szépen beállt. Ha jól emlékszem, Norcolut volt, de ez nem biztos, nagyon rég volt már.
A kérdező hozzászólása: és a korai életkor medig érvényes?
A kérdező hozzászólása: nem tudom, de aggódok:$lehet nem természetes:D
Csak egy megjegyzés: a rendszertelen menzesz nem azért van mert nem szedsz fogamzásgátlót. Egyébkánt meg igazat adok az elsõnek... Csak tönkreteszed az életed a parázással. Akármikor megjöhet. Öt perc múlva stb... Sõt még az sem biztos hogy baj ha mondjuk egyátalán nem jön meg egy hónapban, sok ilyen van annak aki ideges vagy akármi történik vele... Egy emberi szervezet nem gépi pontossággalmûködik, annál sokkal egyedibb.
A kérdező hozzászólása: és akkor mitõl?baj, hogy nem rendszeres?csak azért gondoltam, mert a bogyótól tudom, hogy az, de azt nem akarok szedni, mert félek, hogy késöbb mellékhatásokkal járhat.
A kérdező hozzászólása: amúgy most leszek 19, és a nem rendszereset csak arra értettem, hogy nem mindig ugyanakkor jön meg

Corenelle fogamzásgátlót szedek, mellette 5 napig kellett szednem Roxithromycin antibiotikumot. Az antibiotikum befejezése után a 4. napon a barátom belém élvezett. Mekkora a teherbe esés esélye?

Szükséges esemény utáni tablettát bevennem? És hogy kéne szednem a fogamzásgátlót mellette? Hagyjam abba és majd késõbb megint elkezdem?

Legjobb válasz: Miért nem bírtatok várni 7 napot?? Ennyire viszketett? Ez alapján a cikk alapján befolyásolja a fogamzásgátló hatását: [link] Ez alapján meg nem: [link] Dönts el, ha tudod, melyik igaz! Egyébként sürgõsségit tilos bevenni fogamzásgátló mellett. De hívd fel az orvosod, és kérd ki a tanácsát!

Miért nem bírtatok várni 7 napot?? Ennyire viszketett? Ez alapján a cikk alapján befolyásolja a fogamzásgátló hatását: [link] Ez alapján meg nem: [link] Dönts el, ha tudod, melyik igaz! Egyébként sürgõsségit tilos bevenni fogamzásgátló mellett. De hívd fel az orvosod, és kérd ki a tanácsát!
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy szanalmas. Veletlen volt es csak az eleje ment be de hat az mindegy....

Milyen közös programokat szoktatok szervezni a barátaitokkal nappal?

Én 22 éves fejjel nehezen tudok kitalálni érdekfeszítõ elfoglaltságot. Jól jönne néhány ötlet.

Legjobb válasz: Sétálás, mozi, kávéházak, strand, más városba utazás, edzõtermek! Remélem tudtam segíteni.

Sétálás, mozi, kávéházak, strand, más városba utazás, edzõtermek! Remélem tudtam segíteni.
Mi (26) nappal dolgozunk, de közös ebéd mindig belefér, vagy szabadnapon/hétvégén egy-egy kiállítás, mozi. Strandra egyedül szeretek járni, így nem hívok el senkit, de futni, vagy edzeni szoktam elhívni bnõimet/lakótársamat.
Dobd ki.
Beszélj vele róla. A volt barátnõm nem örült neki, hogy dohányzom. Leültünk, megbeszéltük, hogy csökkentem a mennyiségét (napi 4 szál az átlag). Persze, emellé társul a fokozott szájhigiénia, tisztaság... nem szabad a dohányzást az igénytelenséggel párosítani. Viszont az a napi 2 doboz nagyon húzós...
szexelj vele gyakrabban.. addig se cigizik. Exem ezt a modszert probalta az en esetemben, es bevalt
-Miattad szokott rá? -Miattad szív ilyen sokat...? -Jól keres! ;) -Jut majd másra is? ;)
Döntsd el, hogy így is elfogadod-e. Ez tényleg elég nagy mennyiség, a nyilvánvaló egészségügyi kockázatokon kívül óriási anyagi kiadásokkal is jár, ráadásul ez azt jelenti, hogy a nap elég jelentõs részében cigiszagú a szája, vagy a ruhája, vagy nem tud végigülni pl.egy többórás utat vagy elõadást mert ki kell mennie cigizni... Nekem ez egyértelmû kizáró ok lenne, de ha te így is folytatni akarod vele, akkor esetleg beszélhetsz vele. Elmondod, hogy te aggódsz miatta, stb. Valószínûleg nem fog leszokni, de lehet hogy kicsit kevesebbet szív.
A dohányzás önálló döntés, leszoktatni ne akard róla! De azt elmondhatod neki, hogy a mennyiséget sokallod, és aggódsz miatta... Esetleg megkérheted, hogy ilyen mennyiségnél szívjon gyengébbet, vagy valamennyire csökkentse a darabszámot. Ezt segíti, ha rágót adsz neki, vagy almát, vagy mogyorót raksz mellé. Ez utóbbi lefoglalja a kezét, és a száját is. Viszont ilyen mértékû dohányzásnak többnyire már oka van! Elsõ körben ezt kellene kideríteni, és orvosolni, akkor magától lemenne az adag fél-egy dobozra kb.
Pippantsd le tobbszor, hatha feltételes kondicionalassal leszokik igy rola.
foglalj neki egy idõpontot a kemoterápián!! semmit, ha õ nem akar leszokni akkor nem is fog akárhogy is akarod vagy kényszeríted
A barátod egy szuverén, önálló emberi lény, valószínûleg felnõtt. Nem szólhatsz bele ebbe, nem tilthatod meg neki, és nem is kényszerítheted arra, hogy leszokjon. Jelezheted felé, hogy téged ez zavar, aggódsz érte stb., de megváltoztatni nem tudod. Vagy elfogadod, hogy dohányzik, és hogy ennyit, vagy keresel magadnak másik párt. Nálam pl. alapvetõen kizáró ok a dohányzás, ettõl független senkit sem akarnék leszoktatni, saját dolga, mit csinál, nem korlátozhatom, viszont nem fogok járni vele, mert engem zavar. 19L
A volt barátom negyedennyit se szívott el egy nap, mégis aggódtam érte. Többször is mondtam neki, hogy ennek nagyon nem örülök, ilyenkor próbálta mérsékelni. Beszélj vele róla!
NEM A TE DOLGOD! Beszélhetsz vele róla egyszer, kétszer, aztán elfogadod, vagy TE lelépsz.

A barátomnak napokra el kellett mennie. Mivel lephetném meg?

A barátom a honvédségnél dolgozik, és az árvíz miatt el kellett mennie. És mikor hazajön, szeretném meglepni. Van ötlet? :)

Legjobb válasz: Takaríts ki vagy egyél mézet! 18/F

Takaríts ki vagy egyél mézet! 18/F
Hát fözél neki valamit(: aztán egy jo éjszakával lepd meg vagy akármi.. menyetek el sétálni..

A barátommal nulla a kommunikáció köztünk, egyetemista és mindig "tanul", de esténként azért van ideje sörözgetni. Van olyan, hogy pár napig nem is beszélünk. Hogy tűrjem el ezt?

Megérteném, ha valójában tanulna, de egyetem mellett jut ideje esténként sörözni a haverokkal. Ha szóba hozom, hogy talán elhanyagol, akkor szerinte intoleráns vagyok. Mit csináljak vele, hogy hassak rá?

Legjobb válasz: Miért nem szakítasz?Mit kell ezen tûrni?!

Miért nem szakítasz?Mit kell ezen tûrni?!
Ne szakíts, csak rosszabb lesz ha szakítasz, mert még szereted. Így legalább együtt lehettek.
Semmi esély.Ne reménykedj.Nem vagy te katona, hogy a végsõkig harcolj valamiért.Ez csak egy szerelem ahol leszarnak.
Ahogy mondtuk, ez nyilván a barátodon múlik. Így elsõre nem nem látom sok esélyét a javulásnak.
A kérdező hozzászólása: Elsõsorban azt szeretném tudni, hogy menthetõ-e még ez a dolog, persze egy idõ után én is megunom :)
Akkor szenvedj tovább!!!Nem értem miért kell egy bunkó majom mellett maradni! Keress egy normális srácot aki megbecsül és nem csak megdug.
aha már értem szenvedsz de nem akarsz szakítani hanem szó szerint csak tûrési tanácsokat akarsz.....gáz lesz az életed ha a tûrõképességeden múlik majd hogy mennyire érzed magad jól vagy rosszul
A kérdező hozzászólása: De az a rossz, hogy 2 éve együtt vagyunk, és nagyon szeretem. Szokatlan ez a helyzet, mert azelõtt mindennap beszéltünk. Próbáltam vele megértetni milliószor, hogy nekem ez így nem jó, de sikertelen volt eddig minden...
nekem is az a véleményem, hogy válts. találsz jobbat hidd el :)
Mond el neki konkrétan azt amit gondolsz. Próbáld meg vele megértetni. Ha nem érdekli, nem akarja figyelembe venni akkor teljesen fölösleges is egy olyan hajóban evezni, ahova két ember kell hogy haladjon is valamerre.
sehogy ne tûrd el, hagyd ott ...
Ha nem tudod értelmesen megbeszélni vele, hogy változtasson, akkor nincs értelme a kapcsolatnak. Én is rengeteget tanulok egyetemistaként, mellette dolgozok minden nap. Párom két napot 15 órázik, két napja szabad, mégis megtudjuk oldani, hogy minden nap beszéljünk és találkozzunk a héten többször. 19L (3 éve vagyunk együtt)

A baratom kiszivta a nyakamat. Hogy7an lehet 2 nap altt eltunteni?

Gyors es hatasos valaszokra lenne szuksegem,nem leszsolasokra..koszi :)

Legjobb válasz: Alapozóról hallottál már? Akkor használd :P Eltûnni nem fog úgysem, csak eltakarni lehet. Alapozó, korrektor, sál.

Legközelebb kérd meg, hogy ne szívjon ki. Idióta egy szokásnak tartom, undorító.
Kendõ, sál.
Alapozóról hallottál már? Akkor használd :P Eltûnni nem fog úgysem, csak eltakarni lehet. Alapozó, korrektor, sál.
A kérdező hozzászólása: koszi a gyors valaszokat :) :D
nagyon hülye módszernek fog hangzani, de beválik: FÉSÜLD! mármint fésüld szét, mintha el akarnád , , kenni" a nyakadon a foltot. legalább 15 percig kell csinálni, de nekem nagyon bevált.
Finoman húzogasd szét a bõrt a nyakadon két ujjal, hogy megfeszüljön, masszírozgasd pár percig és elmúlik. Fura amúgy, sokak szerint gáz dolog a nyakkiszívás, nekem bejön, pedig nem vagyok már tizenéves.
Rajzoljál oda egy tetkót.
A nyak kiszíváskor a hajszálerek falai és a véredények kiszakadnak. Minél erõsebben szívják, annál több vér lesz a bõrödben / alatt. Nincs ellen semmi ellenszer. A vér lassan fel fog szívódni. Ami biztos nem használ, de sokan mondják: citromlé, fogkrém. Ezek többet rontanak a helyzeten, mint hinnéd. Ez is, mint minden zúzódás / horzsolás, magától gyógyul meg. Ha gyorsan el akarod tüntetni ami valóban használ: alapozó, garbó, sál, hosszú haj. Legjobb módja a megelõzés. Egyszerûen beszéld meg a társaddal, hogy nem vagy vámpír, és ez neked nem jön be. Ami valóban beválhat, ha a kiszívás utáni negyed órában lejegeled. Vagy egy tiszta fogkefével lehet finom körkörös mozgással a folt közepétõl kifelé dörzsölni. Ez fáj. Segíti a véredények eloszlását, ezáltal a folt nagyobb, de halványabb lesz és könnyebben felszívódhat. Ettõl a bõröd irritálódhat és kipirosodhat, ami 5-10 percen belül elmúlik (ha tiszta volt a fogkefe).
tenyleg idióta szokás.. minek ez???
A kérdező hozzászólása: oke :) )
jéggel..
A kérdező hozzászólása: koszonom
alapozó, korrektor, púder, vagy amit még írtak a fogkrém. ezeket próbáld végig
fogkrém, a fluorid pont erre is való :)
A kérdező hozzászólása: hallottam az alapozorol es probaltam is de semmit nem er -.-"
Nem lehet.
A kérdező hozzászólása: jeggel probalatam de nem nagyon hatott ra. mennyi ideig kell a jeget a nyakon tartani?
Akkor gáz a nyak szívás, ha a másiknak ez nem tetszik és kéri, hogy ne tegyék, mégis megteszik.. Vannak, akiknek bejön és kérik is, hogy csinálják nekik. Ez mindenkinek a magánügye a lényeg, hogy tiszteljék és jól érezzék egymást :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!