Találatok a következő kifejezésre: A barátomnak mit szokás (12 db)

Elszeretném jegyezni a barátnõmet a jegygyûrûbe mit szokás gravíroztatni?

Legjobb válasz: nem szokas graviroztatni, hanem egy lehetoseg. en pl nem graviroztattam semmit, vettem egy szep aranygyurut csillogos kovekkel es kesz.

nem szokas graviroztatni, hanem egy lehetoseg. en pl nem graviroztattam semmit, vettem egy szep aranygyurut csillogos kovekkel es kesz.
ha garviroztatni akarsz, akkor vagy az évfordulótok dátumát, vagy azt hogy "szeretlek" vagy ahogy õt szólítod, pl "kicsim", "szerelmem" vagy ha van valami különleges becézésetek (pl nálunk a "Manc"), akkor azt :) szerintem.
vagy az o kereszt nevet meg a tiedet.
A kérdező hozzászólása: ezen gondolkoztam de kifér annyi betû?

A barátom szeretne bemutatni az anyukájának? Még soha nem volt ilyen találkozásom! Mi a szokás ilyenkor?

Legjobb válasz: Ne feszengj, ne tördeld a kezed, tudom, nehéz teljesen lazának maradni, de igyekezz:) Nem kell görcsösen "jófejnek" sem lenni. Szolidan megérkezni, szemükbe nézve bemutatkozni, hangosan,nem motyogva:) és nyilván kérdezgetnek, mit csinálsz, hova jársz stb. Nem tõmondatokban válaszolni:) Ételt megdicsérni, repetát nem szégyen kérni, én legalábbis ezt tartom természetesnek, mikor fiam hozta az elsõ leányzót, nagyon tetszett, hogy ilyet "mer" kérni. Magyarul nem szerénykedni:) A beszélgetésbe igyekezz belefolyni, kérdezgess nyugodtan, fõleg barátod fiatalkoráról, arról nagyon szeretünk beszélni.

Ne feszengj, ne tördeld a kezed, tudom, nehéz teljesen lazának maradni, de igyekezz:) Nem kell görcsösen "jófejnek" sem lenni. Szolidan megérkezni, szemükbe nézve bemutatkozni, hangosan, nem motyogva:) és nyilván kérdezgetnek, mit csinálsz, hova jársz stb. Nem tõmondatokban válaszolni:) Ételt megdicsérni, repetát nem szégyen kérni, én legalábbis ezt tartom természetesnek, mikor fiam hozta az elsõ leányzót, nagyon tetszett, hogy ilyet "mer" kérni. Magyarul nem szerénykedni:) A beszélgetésbe igyekezz belefolyni, kérdezgess nyugodtan, fõleg barátod fiatalkoráról, arról nagyon szeretünk beszélni.
Bemutatkozol
Megdícséred a fia méretét :D Tegezd, és hívd anyunak!
Bár nemtudom, hogy fiú-e vagy lány vagy... A probléma mindkét esetben fennáll.
Vannak meleg párok is, ha nem tudnád. Ne értsd fére, én nem vagyok meleg.:D
Ha már szép nem vagy, hülye ne legyél kedves utolsó. Írta, hogy a barátja akarja bemutatni az anyjának, ergo a kérdezõ lány. Személy szerint a 4. válasszal 110% egyetértek.
De akkor fingania kell majd.:S
A repeta szerintem is jó ötlet! én nagyon örülnék, ha valaki, aki eddig nem evett a fõztömbõl, kér még:)
-Köszönsz -Lepacsizol(ha olyan fajták puszi puszi :) ) az én szüleim ilyenek :) -bemutatkozol-(ha társalogni szeretne akkor társalogtok (ez már csak jó)) :) remélem segített az elsõ válaszoló meg 1 paraszt ....
Anyjának vigyél virágot vagy bombont, apjának nem muszáj ajándék, de ha nem vagy túl csóró akkor valami piát. Ha beértél dicsérd meg a házat, a berendezést. Kajánál szintén dicséret + repeta. Próbálj meg mosolyogni és kedves lenni, ne káromkodj elõttük, jah és ha a szüleidet említed akkor ne azt mond hogy "anyámék" hanem hogy "anyumék" vagy "anyukámék"

Barátnõmnek nyáron lesz a születésnapja? Mit vegyek neki? Tippeket, nem tudom mi szokás a virágon kívül.

Legjobb válasz: egyrészt addig még van idõd kitalálni, másrészt meg te ismered, neked kéne tudni hogy minek örülne

egyrészt addig még van idõd kitalálni, másrészt meg te ismered, neked kéne tudni hogy minek örülne
Nine Inch Nails koncert jegyet.... Honnan tudnánk, mit szeret a te barátnõd? Te ismered, nem mi.
menjetek el egy napra mondjuk wellnesselni, vagy csak ruccanjatok ki otthonról. vagy szervezz neki bulit, adj neki nyakláncot, fényképes párnát, kocertjegyet. vagy ha régóta vágyik egy kisállatra, akkor vegyél neki egyet. vagy ha nagyon nincs ötleted kérdezd meg az egyik barátnõjétõl, hogy mit szeretne igazán. de igazából bárminek örülni fog, ha tõled kapja. (:

Névnapja lesz a barátomnak pár nap múlva, ilyenkor mit szokás adni/mondani?

Én nem ünneplek névnapot, de ?k szoktak. Szóval valamit vennem kéne, de mit? Csokit amúgy is szoktam venni neki, ilyesmit nem szeretnék. Ötlet?

Legjobb válasz: Boldog nevnapot.

Boldog nevnapot.
Egy boldog névnapot köszöntés, és egy ünnepi koccintás az egészségére.
Ahogy elõttem mondták vala.
egy nagy táblás karamellás milka ....oszt jóság van
hónaljstiftet

A barátomnak ballagásra mit szokás ajándékozni? Milyen értékben?

A barátom most ballag középiskolából, és tanácstalan vagyok, mit kellene neki venni... (3 hónapja vagyunk együtt.)

Legjobb válasz: könyv, cd,

könyv, cd,
Szerintem karkötõ, nyaklánc, ha szereti az ékszereket! Esetleg parfüm.
Kölni, cd, könyv, képkeret benne a fényképetekkel, plüss bagoly a ballagásra...
Mintha csak én tettem volna fel ezt a kérdést! mi is 3 hónapja vagyunke gyütt és most fog ballagni, és nem tom mit vegyek neki:S virágot is lehet nem?!?!
A kérdező hozzászólása: :) Ezek szerint nem csak én vagyok ilyen gondban...:P Igen virágot is kellene adni:D
én féléve vagyok vele együtt de egyszerûen fogalmam sincs:s osztálytársam mp4 et vett a barátjának de nekem nincs most 15000-em akármire is:s:( .én majd egy szál virágot vhogy kidíszítem most fiúnakm mit vegyek nagy csokrot úgyse örül neki:D ajándékot még nemtudom:s azt mondta egyik barátnõm hogy csináltassak oylan párnát amire noymtanak képet , de ahh-.-" annyi ilyen képes dolgot kapott már tõlem meg nemtudom hogy azt ballagásra:s valamibe gravíroztatni szeretnék, de hogy mibe az nemtudom
A kérdező hozzászólása: Én egy szép tollat glavíroztattam neki tavaly! :) Érettségin jól jön egy szerencse toll! :) :)
ez jó ötlet köszi^^ :D

Kéne egy kis segítség :S Mit csináljunk a barátommal? És a szüleimmel? Hol legyünk nálam, vagy a fiunál? Hogy szokás?

13 éves vagyok, nagyon szeretem a barátomat:)<3 csak az a gond h nem tudom hol találkozzunk elõször,1.milyen helyeken 13 éves létünkre?2.És elõször többen legyünk,vagy kettesben? 3.Hogy mondjam el a szüleimnek hogy van barátom?Mert mindig azzal szórakoznak hogy "hozzák a puskát"!Vagy még ne?Segítség!! :S

Legjobb válasz: Szerintem ne mondd el nekik, ha nem akarod, hogy szívrohamot kapjanak...13 évesen. De örülök, hogy fiam van...

Szerintem ne mondd el nekik, ha nem akarod, hogy szívrohamot kapjanak...13 évesen. De örülök, hogy fiam van...
Természetesen kettesben talizzatok. Az randi. Ha összejöttetek, akkor lehettek együtt baráti körben is. Szüleiddel nem tudom mit lehetne csinálni. Ha szeretnéd hogy átmehessen hozzád, és úgy, hogy a barátodként fogadják akkor bizony színt kéne vallani. HA bírod a bujkálást akkor még várhatsz, de egyszerûbb, egyenesebb lenne bemutatni õt a szülõknek. Ha jó srác, az csak segít a dolgokon. ;)
kicsit off, de olyan nehezemre esik elhinni, hogy abból áll a világ manapság, hogy 13 évesem pasim van. amikor én voltam 13, az volt a legnagyobb bajom, hogy bejussak egy jó gimibe. pedig nem volt olyan hû de régen... a kérdéedre válaszolva: menjetek moziba, mekibe (? - nem tudom dívik-e még) teaházak, kávézók, stb :) szerintem nem feltétlen kell egymáshoz menni. mióta vagytok együtt? szerintem nyugotan mondhatod a szüleidnek, de csak ha tényleg komolyan gondoljátok. felesleges õket túráztatni, ha ez csak egy kis fellángolás. L21
Nézd, kérdezõ, ha már azzal szórakoznak, hogy lelövik a pasid, akkor szerintem sehogy ne mondd el. Mert baromira nem fogják értékelni, hogy neked 13 éves gyerekként(!) barátod van. Találkozzatok iskola után fél órára, aztán puszi.
Sok válaszolóval sajnos nem tudok egyet érteni... Mindenki rögtönítélõ bírósággá változott, csak a korod miatt, pedig attól, hogy 13 éves vagy, lehet, sokkal érettebb a társaidnál. Elárulok egy "titkot". Hasonló helyzetben voltam, mint Te, én is. Szerencsére nagyon jóban voltam/vagyok Anyával, akinek minden ilyesmit elmondhattam. Pár hónap járás után-mikor jött a hideg idõ-õ maga ajánlotta fel, hogy ide jöjjünk Danival, ne kint fagyjunk már meg. Szerintem szüleiddel beszélgess. Sok sikert:)
Szerintem mond el nekik én is elmondtam pedig egy 3 évvel idõsebb pasim van 13/L
Nekem el se kellett mondanom anyáéknak mivel rájöttek...folyton róla beszéltem ^^ ..nekem is mondta apa legfõképp, hogy naa ki is az a gyerek de nem bántotta és nem is fogja:) szerintem ha jó a kapcsolatod szüleiddel akkor nyugodtan mond el nekik:) 13/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a pozitív ill. negatív válaszokat is.13 éves létemre nem érezhetek? De elfogadom a válaszaitokat, még filózok mi legyen a szüleimmel! íkérlek adjatok még válaszokat!Köszönöm!:)
Az óvodában !Ott is a písildében !

Hogyan győzzem le a félelmemet? Holnap fogok menni elsőnek a barátomhoz. Most lesz a bemutatás is. Nem nagyon tudom mi a szokás ilyenkor.

Félek hogy annyira fogok izgulni hogy észre is veszik, vagy pedig nagyon beégek el?ttük.

Legjobb válasz: MOSOLY ha mosolyogsz minden rendben van légy kedves mindenkivel mutatkozz be illendõen és még egyszer: mosolyogj!

MOSOLY ha mosolyogsz minden rendben van légy kedves mindenkivel mutatkozz be illendõen és még egyszer: mosolyogj!
Csak nyugi. Ha nyugodt vagy annyira nem ronthatod el. Fõ, hogy legyél illedelmes, és õszinte, pl ne mondd azt, hogy szeretsz olyan dolgokat, amiket igazából nem, csak hogy a kedvükben járj. Ezen könynen el lehet csúszni..
legyél kedves, mosolygós és szelíd. és határozott kézfogással mutatkozz be a szülõknek. azt értékelik. nemtõl függetlenükl egy határozott kézfogás mindíg jó benyomást kelt mindenkiben. ja és bemutatkozás közben nézz bele határozottan a szmébe, akivel éppen kezetfogsz és mosolyogj közben. hidd el tuti a siker. nincsenek szülõk akik ezt rossz szemmel néznék. és mivel lány vagy, ezért örülni fognak, hogy ilyen illedelmes és jólnevelt vagy. (ja és te nyújtsd a kezed és ne õk)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az utolsó elég részletesen leírta nekem, neki külön köszönet. Megpróbálok igyekezni, hogy jó benyomást keltsek, és ne izguljak nagyon.

A baratomnak van egy furcsa szokasa. Nagyon elvezi ha felcsatolhato vibratorral "boldogga teszem". Gyakran keri ezt tolem, es kulombozo poziciokba. Azt mondja nem tudna elkepzelni ugyanezt fiuval. De nem tudom mi a helyzet. Szerintetek meleg?

Legjobb válasz: Szerintem sem jelenti azt,h meleg,csak egyszerûen intenzívebb orgazmust lehet nála elérni ezzel,ami nem meglepõ,mert hát ott van a prosztata,amirõl köztudott,h csodákra képes,még akkor is ha ezt sokan elutsítják és undorítónak tartják.Nem kell mindjárt párhuzamot vonni a homoszexualitás és az anális élvezetek között.

Szerintem sem jelenti azt, h meleg, csak egyszerûen intenzívebb orgazmust lehet nála elérni ezzel, ami nem meglepõ, mert hát ott van a prosztata, amirõl köztudott, h csodákra képes, még akkor is ha ezt sokan elutsítják és undorítónak tartják.Nem kell mindjárt párhuzamot vonni a homoszexualitás és az anális élvezetek között.
hat nem meleg mert veled van de azert kivan egy f*rkot a s*ggebe ahogy latom...
Egyszerû lehet az oka; ha a férfi prosztatáját izgatják, esetetekben ez felcsatolhatóval történik, akkor sokkal intenzívebb az orgazmus. Lehet egyszer kipróbálta és azóta rákapott. Nekem is van barátnõm, mi is szoktunk ilyet csinálni. Nem jelenti azt, hogy meleg.
tuti.Egy normális ember nem csinál ilyet.
én nem csinálnám meg neki az biztos
látens homoszexszuális, még magának sem vallja be
Kicsit perverz, de ha téged nem zavar, miért ne....
Nembiztos, hogy meleg, csupán perverz. Tudomásom szerint a férfi dugja a nõt. ha fordítva van azt nem nevezném normálisnak.
Hidd el sok pasi vágyik egy ilyen barátnõre aki ezt megtenné nekik.
Na, ma próbaképpen benyúltam a seggembe. Nyilván megváltozott az ujjam külleme tõle. Beöntés nélkül már nincs élet?
Én is teljesen normálisnak tartom a dolgot a prosztata miatt míg VELED akarja, vagy másik ELLENEZÕ nemûvel.
Szerintem nem meleg...Bár én csak ujjazom a barátám popsiját.A férfiak is élvezhetik mert nekik pl arra felé van a prosztata amit ha , , masszírozunk" az jó nekik. Gondolom nem minden nap akarja, h popsibatedd :)
Rengeteg férfi szereti ha végbélen keresztül izgatják, sokkal több, mint azt gondolnád. Ettõl még nem meleg. Ne gondolj errõl semmi rosszat. Az olyan válaszokat hogy "normális ember ilyet nem csinál" meg felejtsd el, mert sehol nincs meghatározva, hogy milyen a normális ember. Az ilyen válaszokat fantáziátlan beszûkült emberek írják, akik tele vannak gátlásokkal, félelmekkel. Egyébként pedig örök szabály, hogy a szexben minden megengedett, ami mindkét fél számára elfogadható.
Hülye BI ..vagy már homi is a barátod
Teljesen normális. Egy férfi ánusza igen érzékeny izgatható valami aztán ott a gát ami szintén alkalmas intenzív stimulációra. Na és a prosztata. Ha benyúlsz neki és ügyesen csinálod olyat élvez majd. :) És ettõl mgé nem meleg. Ha egy másik fiú dugná be neki nem te egy mûbránert, akkor volna okod gyanakodni
szerintem ettõl még nem lesz meleg. jó fura h egy pasi ennyire szereti az ilyet, de...végülis ha ez izgatja...azért még nem nevezném perverznek, vagy melegnek. és ha ujjal csinálnád? úgy szoktak prosztatamasszázst is végezni. hátha azt is élvezné és akkor nem kéne felcsatolható vibrátorral. gondolom neked nem túl élvezetes.
Nem próbáltam, nem is akarom, és nem vagyok prüd. Lehet, hogy van olyan, hogy egyszer érdekes, de megkedvelni és rákapni már nem biztos, hogy felnõtt férfira vall. Akármelyik pszichodokit kérdezhetnénk, infantilisként jelölné meg az anális fixációt. És lehet ezt tagadni a végtelenségig, mégis mindannyian tudjuk, hogy nem passzol nagyon jól a vállalható apaképhez a hátultöltõs figura.
A kérdező hozzászólása: koszi szepen a valaszokat, megnyugodtam:)
az a fiú nem szereti az anális ingerlést, aki nem próbálta, vagy akinek [email protected] csinálták. De ettõl nem meleg, mivel lánnyal akarja átélni ezt is. Habár a felcsatolható kicsit vadnak tûnik...
De prûdek az ide irogató pasik! Szerintem tök normális, elvileg a pasik élvezik ez, a prosztata miatt! Én is megtenném a pasimnak, ha kérné!!! (de én nem kérek viszonzást a seggembe:D) L.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat...nem vagyok ugyan meggyozodve hogy mi a helyzet nala, de majdcsak kiderul...
izgató! nem feltétlen meleg! attól függ csak lánytól akarja ezt, vagy tovább is menne? sok férfi álma ez de nagyon kevesen jutnak el oda hogy belemenjenek vagy akár csak beszéljenek róla... F/29

Most leszunk a baratommal fel evesek.. ilyenkor mit szokas ajandekbe adni vagy venni?

Kerem segitsenek..Kell egyaltalan ennek akkora felhajtas vagy csak majd ha egy evesek leszunk??koszonom a valaszat mindenkinek :)

Legjobb válasz: szerintem a pasidat egyáltalán nem fogja meg a dolog. A pasik már csak ilyenek. Az ajándékok meg pláne nem. Inkább csináljatok közösen valamit. Valami nagyobbat, amit amúgy nem szoktatok. Nem tudom mennyi idõsek vagytok, így nem nagyon tudok ennél konkrétabb lenni.

szerintem a pasidat egyáltalán nem fogja meg a dolog. A pasik már csak ilyenek. Az ajándékok meg pláne nem. Inkább csináljatok közösen valamit. Valami nagyobbat, amit amúgy nem szoktatok. Nem tudom mennyi idõsek vagytok, így nem nagyon tudok ennél konkrétabb lenni.
Szerintem csak kerek évfordulókat érdemes megtartani. Én ha fél éve voltam együtt egy pasival, akkor kb. annyival emlékeztem meg a dologról, hogy "Jé drágám, ma vagyunk fél évesek." Szerintem nem kell ennek nagy feneket keríteni, hiszen pl. azt sem ünnepli az ember, hogy 28 és fél éves lett, vagy ilyesmik.
Szerintem ne kerits ennek kerdesnek olyan nagy feneket!!!es ha nagyon akarsz venni neki valamit akkor olyn valamit vagyrl aminek orulni fog, de szerintem nem fog vele torodni..inkabb talaj ki valami izgi programot, manjartak al valahova, valami romantikus helyre!!!a tobbi meg jon utana...
Szerintem is csak az 1, 2 stb. években vegyél neki valamit.Én is így csinálom!De ha mégis megakarod lepni valamivel, olyat válassz aminek nagyon örül és tuti, hogy nem csalódik/csalódsz!
mi nem vettünk egymásnak semmit. sztem hülyeség, vagyis nem értem miért kell a fél évest megünnepelni. majd az EGY évet ;)
hát ha mindenképp ünnepelni akarsz, akkor valami olyat ami személyes...vagy menjetek el valahova..:)
De sztem õ nem fog ünnepeli (vagy magától nem jutna eszébe)és akkor milyen már h te adsz vmit neki õ neked meg semmit, pedig elsõ sorban neki kéne......
Én vettem egy nagyon szexy combfixet, felveettem egy olyan rövidebb szoknyát ami alól ki tudom villantani és úgy mentünk el ünnepelni - nekem akkor volt a szülinapom:-) Amúgy hülyeség, hogy elsõsorban a fiúnak kell ajándékot venni...

Barátomnak lesz a szalagavatója, szokás nekem ilyenkor valamit adni neki? Ha igen mit? 16/L

nem hiszem hogy igy elvárná vagy ilyesmi,de nem tudom hogyan van ez:)

Legjobb válasz: Nem szokas. Majd ha ballag ev vegen, akkor vehetsz neki egy szep ajandekot.

Nem szokas. Majd ha ballag ev vegen, akkor vehetsz neki egy szep ajandekot.
Nem szokás. Hívd meg egy italra kész.
Így van, ahogy a felettem írja: nem szokás. Adhatsz neki valamit, ha akarsz, de nem szokás. Inkább ballagáskor.
Én adnék neki egy kis apróságot :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Hát én igazábol arra gondoltam, hogy valami télleg csak kis csekélységet adok neki.Valami ötlet vkinek esetleg?:) Vagy tényleg ennyire nem szokás?
Nem szokás. Családomtól anno kaptam virágot, de csak itthon. Amúgy mástól semmit, nem szokás szalagavatókor ajándékot venni.
hello.12:31-sel teljesen egyetértek.Sztem sem illõ ilyekor ajándékot adni.Azt majd ballagáskor!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!