Találatok a következő kifejezésre: A barátomnak mit (9304 db)

Párom és a Barátja. Mit csináljak?

Jó ideje együtt vagyunk barátommal; (lány vagyok)

Legjobb válasz: elõször is én pasi vagyok és nem igazán értek egyet az elõttem szólalókkal...Mármint ez a harmadiknak bevevés dolog. Én is elég laza vagyok és semmi jónak el nem rontója de ez egészen addig megy el nálam mig nem komoly kapcsolatban teszem. A férfiak nagy többsége fantáziás sok mindenrõl a hármasról is persze lehet jó az...De a komoly kapcsolatokat általában elrontja pláne ha haver ismerõs vagy barátnõ társul be. Ezek akkor mûködnek általában ha felszínes kapcsolatokból jön össze a csapat :-)Ha érzelmek is vegyülnek bele abból jó nem szokott leni. Én a helyedben kerülném a konfliktust avval, hogy elmondod a párodnak mi volt régen a barátjával és hogy most is motoszkál a fejedben... nem biztos hogy jól venné ki magát. A lényeg, hogy maradj hûséges és próbáld meg magadban lerendezni ezt a "kufircot" a barátod barátjával. Ez elmúlt, rég volt, talán igaz sem volt :-)Élj a mában! És úgy, hogy ezt egy jó pasi mellet teszed és hogy mi volt régebben...voltál mással is és pont a pasid barátjával...na és...nem számít elmúlt. szóval ezen neked kell túllépned... ha nem tudsz. Az nem jó mert mindig zavarni fog. Pedig nem kéne, hogy zavarjon ha minden jó a mostani pasiddal!!!

elõször is én pasi vagyok és nem igazán értek egyet az elõttem szólalókkal...Mármint ez a harmadiknak bevevés dolog. Én is elég laza vagyok és semmi jónak el nem rontója de ez egészen addig megy el nálam mig nem komoly kapcsolatban teszem. A férfiak nagy többsége fantáziás sok mindenrõl a hármasról is persze lehet jó az...De a komoly kapcsolatokat általában elrontja pláne ha haver ismerõs vagy barátnõ társul be. Ezek akkor mûködnek általában ha felszínes kapcsolatokból jön össze a csapat :-)Ha érzelmek is vegyülnek bele abból jó nem szokott leni. Én a helyedben kerülném a konfliktust avval, hogy elmondod a párodnak mi volt régen a barátjával és hogy most is motoszkál a fejedben... nem biztos hogy jól venné ki magát. A lényeg, hogy maradj hûséges és próbáld meg magadban lerendezni ezt a "kufircot" a barátod barátjával. Ez elmúlt, rég volt, talán igaz sem volt :-)Élj a mában! És úgy, hogy ezt egy jó pasi mellet teszed és hogy mi volt régebben...voltál mással is és pont a pasid barátjával...na és...nem számít elmúlt. szóval ezen neked kell túllépned... ha nem tudsz. Az nem jó mert mindig zavarni fog. Pedig nem kéne, hogy zavarjon ha minden jó a mostani pasiddal!!!
Ha csak szexuálisan vonz a másik pasi, próbáld meg megbeszélni a pároddal, hogy idõnként vegyétek be 3. nak...Én és még sok más pasi is izgalmasnak tartja , ha láthatja a bnõjét más férfival...
Részben egyetértek a 8assal. Egy olyan kapcsolatban, ahol tényleg szereti egyik a másikat, nem fog belemenni, hogy legyen egy harmadik személy is. Fõleg azért, mert egy olyan kapcsolatban a szex nem csak arról szól. Egyébként lefeküdtél vele, és ha nem vagy olyan, aki minden héten mással (mármint mikor szingli vagy) akkor nyilván nyomot hagy benned. Pláne hogy mivel lefeküdtél vele vonzódsz is hozzá, az én tapasztalatomból kiindulva pedig a vonzódás nagyon nehezen múlhat el.
A kérdező hozzászólása: ez a barátom nézi ahogy mással dolog telljesen negatív irány.tudom h ez nála nem ilyen:)
Pedig nagyon sok fórum van kimondottan ebben a témában, és rengetegen írnak akiknél ez mûködik vagy errõl fantazialnak...itt van nekem is egy ehhez kapcsolódó kérdésem és sok válaszoló írja, hogy ez a legnagyobb vágya.....privatban meg mégtöbben írnak hogy nekik is ez a fetishuk....illetve egyre több nõvel beszélek akik elveznenek egy ilyen egyoldaluan nyitott kapcsolatot.....ha beutod fölébe hogy cuckold sok anyagot dob fel...pornóoldalakon is többezer külföld film, kép van fent, nyugatabbra már ajandektargyakat is árulnak a témában...terjedõ fetish...:)
A kérdező hozzászólása: Hát én nem sok olyan embert ismerek, mm pasit h pontosabb legyek, akik errõl fantáziálnak.Konkrétan tõled hallom elõször
Szerintem sok mindenen múlik, hogy belemegy e, , , , Én hasonló cipõben voltam mikor az akkori bnõm bejelentette, hogy bejön neki egy évfolyamtársa és mit szólnék ha.... Ennek persze megvolt az az elõzménye, hogy szex közben gyakran fantáziáltam arról, hogy más pasival szexel..tudta, hogy izgat a téma...persze más a fantázia és a valóság, így persze tiltakoztam meg minden, de végül meg tudott gyõzni...én nem voltam jelen, de néhány alkalomra a szeretõje lett...és akkor jöttem rá, hogy izgat ez a dolog....
A kérdező hozzászólása: A barátom nem menne bele ebbe:) Már elég sok idõ eltelt azóta és ez a dolog sajnos a fejemben nem változott.Szeretném eltüntetni ezt az érzést de nem tudom mi a teendõ.
Szia!:-) Én nem értek egyet az elõttem szólóval. Persze nyilván tényleg nagyon sok olyan férfi van, akinek az tetszik, nem akarom kétségbe vonni...:-) De szerintem ne azzal próbálkozz. Bár Te ismered a barátodat, ha szerinted Õ benne lenne és nem akadna ki egy ilyen kérdésen, akkor nem probléma. Meg persze, ha Neked sem az....:-) Bár ha én magamból indulok ki (igaz, lány vagyok), engem megõrjítene, ha a barátom, egy másik lány, plusz én. Én mondjuk két pasival se mennék bele. De szerintem ezen kívül is van megoldás. Én elõször is várnék egy kicsit, hátha változik valami, aztán ha nem, akkor megpróbálnék úgymond nem törõdni vele, vagy elterelni a figyelmemet. Egy idõ után azért biztos változik majd. Ha így sem, akkor komolyan megbeszélném a barátommal a Te helyedben. Szerintem ha szeret Téged, és komoly a felfogása, akkor közösen ki tudjátok találni a megoldást és meg fogja érteni. :-) Bocsi, ha rossz tanácsokat adtam, de nekem eddig összesen egy barátom volt (meg még van is), és én most végig belõle indultam ki. :-) Sok sikert!·-·
A kérdező hozzászólása: Köszönöm utolsó!

Segitséget kérnék! 1éve együtt vagyok a barátommal de az egyik barátnő nem birja mert sokat veszekedünk elötte a barátommal. Mit tegyek szakitsak vagy ne?

Legjobb válasz: Miért kell nyilvánosan veszekedni, fõleg ha baráti körben vagytok? Most azért szakítanál a barátoddal mert már nem szereted, vagy a barátnõd miatt?!?!

Miért kell nyilvánosan veszekedni, fõleg ha baráti körben vagytok? Most azért szakítanál a barátoddal mert már nem szereted, vagy a barátnõd miatt?!?!
Most a barátnõdnek élsz vagy a barátodnak?
A kérdező hozzászólása: Õszintén is-is de nem tudom hogy mi legyen és én nem akarok veszekedni de ha kin vagyok barátnömmel akk megkeres ès elkezd veszekedni hogy mi az hogy nem hivtuk ki. Komolyan nem tudom mit kezdjek vele.
Hány évesek vagytok ti?!
A kérdező hozzászólása: én 16 õ 18

Megismertem személyesen a barátom volt barátnõjét és úgy érzem hogy õ sokkal csinosabb mint én és sokkal jobban összeillettek a barátommal. Pedig én nagyon szerelmes vagyok a barátomba. Mit csináljak?

a csaj amúgy hasonlít rám eléggé külsõre, stílusában viszont a barátommal sokkal jobban összeillik mint én. most borzasztóan érzem magam

Legjobb válasz: Szedj magadra egy kis önbizalmat.

Szedj magadra egy kis önbizalmat.
Nem véletlenül hívják õt a VOLT barátnõjének.
Azon gondolkoztal mar, hogy a leany miert VOLT baratno, es te vagy a BARATNO?

Nagyon jó barátomnak aki 31/f, van egy barátnõje aki egy kétszínû nõ, és minden barátját "fére akarja " állítani, mindenkinek ott tesz keresztbe ahol tud, betegesen féltékeny, így kezd a kettõnk közti kapcsolat is megromlani a barátommal mit tegyek?

gondoltam arra hogy leülünk megbeszélni csak a lány nagyon okosan csinálja a dolgokat és nem biztos h jól jönnék ki belõle, valahogy tegyek keresztbe neki?? szerintetek mit tegyek?

Legjobb válasz: Hasonló helyzetben én is voltam,csak a másik barát oldalán. Szerintem ne add fel,tarts ki a barátod mellett,és próbálj rámutatni a lány hibáira,persze csak óvatosan,hiszen az õ szerelme:) Én is átéltem ezt,a barátság túl élte,a kapcsolat nem. Drukkolok neked! :) Beszélj a barátoddal(esetleg ha vannak közös barátok,akkor õk is),és jobb lesz a helyzet.

Hasonló helyzetben én is voltam, csak a másik barát oldalán. Szerintem ne add fel, tarts ki a barátod mellett, és próbálj rámutatni a lány hibáira, persze csak óvatosan, hiszen az õ szerelme:) Én is átéltem ezt, a barátság túl élte, a kapcsolat nem. Drukkolok neked! :) Beszélj a barátoddal(esetleg ha vannak közös barátok, akkor õk is), és jobb lesz a helyzet.

Barátnõmet nagyon megverte a barátja, mit tehetnék?

Párszor már volt rá példa,de a mai nagyon durva volt...Felpofozta és falhoz vágta erre elesett és még meg is rugdosta a "barátja". Szétválni nem nagyon tudnak az anyagiak miatt közös vállalkozásuk van. Mondtam neki,h menjen be a kórházba látleletet venni,de nem akar.Azzal érvelt,h rendõr a barátja és úgy is tudja,h üsse meg,h ne legyen nyoma...de szerintem ez hülyeség... A barátja annyit mondott neki,h örüljön,h visszafogta magát.... Nagyon féltem,h valami baja lesz.Csajszi kb 50 kg a pasi kb 100kg és két fejjel magasabb nála... Túlzottan nem akarok belemászni a dolgokba,mert nem sok közöm van hozzá...De engem apám vert és tudom milyen érzés én fel is jelentettem.... Mivel tudnék érvelni,h jobb lenne nekik külön?Folytan csak veszekednek és van mikor "kicsit" el is durvulnak a dolgok....

Legjobb válasz: Te semmit nem tudsz tenni, csak a barátnõd. Amíg a barátnõd fel nem fogja, hogy ez nem normális dolog, és nem lép, nem jelenti fel addig mindig így lesz. Kibékülnek, majd újra megveri, majd újra kibékülnek. A vége az lesz, hogy belehal, vagy a pasas lecseréli egy fiatalabb csajra. Mond meg neki, hogy hiába rendõr a barátja, nyugodtan jelentse fel.

Te semmit nem tudsz tenni, csak a barátnõd. Amíg a barátnõd fel nem fogja, hogy ez nem normális dolog, és nem lép, nem jelenti fel addig mindig így lesz. Kibékülnek, majd újra megveri, majd újra kibékülnek. A vége az lesz, hogy belehal, vagy a pasas lecseréli egy fiatalabb csajra. Mond meg neki, hogy hiába rendõr a barátja, nyugodtan jelentse fel.
Odahívsz még valakit, aki szintén megmondja neki, hogy hülyeség, amit mond a verésnyomokról, elviszed orvoshoz MOST látleletet vetetni, elmentek a rendõrségre feljelenteni és elbujtatod. Hát annyi közöd van, hogy mint állampolgárnak kötelességed jelenteni minden bûncselekményt, ami tudomásodra jut. Ha a barátnõd nem megy, akkor Neked kell egyedül.
Csak kifogás, hogy a vállalkozás miatt nem akar válni. A barátnõd szeret szenvedni és kiszolgáltatottnak lenni egy barom oldalán, akkor te nem sokat tehetsz.
Nagyon veszélyes mezsgyén lépkedsz. Nyilván ez mellett nem lehet elmenni, de sajnos a csajnak is be kellene látni, hogy ez így nem élet... esetleg kérj nõk bántalmazásával foglalkozó szervezettõl tanácsot/segítséget!
Általában nem szeret szenvedni egy bántalmazott se. Fél a hülyétõl, azért csinál hülyeséget. Sajna a hatóság is tehetetlen, idióták a törvények, vér kell folyjon meg hasonló sületlenségek, plusz a nehézkes bizonyíthatóság, és rögtön az marad, hogy szólsz valami kreatív jóbarátnak, aki rövid idõ alatt nyomtalanul eltûnteti a gyereket...
Ha a barátnõd nem akarja semmit sem tudunk tenni sem én sem te se a többiek. Neki kellene véget vetni a kapcsolatnak ha csak nem direkt szereti ha szadizzák.
Akkor menj a rendõrségre Te.
A kérdező hozzászólása: Igen otthon van, de a barátja nincs és nagy valószínûséggel haza se megy...látleletet tuti nem fog vetetni most...
Hát csak a látlelet frissiben kell! No meg most visszamegy oda, ahol verik??...
A kérdező hozzászólása: Holnap megpróbálok beszélni vele, õ is tudja, h így nem jó....Ma is azt mondta, h még egy pofont megérdemelt volna, de ennyit nem... Ha meg is érdemelte(nem tudom nem voltam ott) a pasit akkor sem jogosítja fel, még 1db pofon sem....
Miert nem szolsz a szuleinek, esetleg nincs batyja vagy occse?Vagy valakije a csaladban, akire hallgatna, es aki esetleg "rendre intene" azt az allatot?En a helyedben siman megveretnem valakivel, ugy, hogy senki nem tudna rola!Mast nem erdemel az ilyen barom!Ja, es azzal kezdenem, hogy bemennek a rendorsegre beszelni a kozvetlen fonokevel!Ezt is a baratnod, es mindenki hata mogott!Hatha tortenne valami!

Joggal gyanakszom a barátomra? Mit tegyek?

Távkapcsolat, 8 óra, sokezer kilométer, 3 vád, multinacionális pár. Kicsit hosszú... Köszönöm aki elolvassa, nagyon kellene a jó tanács!!!

Legjobb válasz: szerintem csak túlaggódod, lehet hogy egyáltalán nincs semmi probléma az hogy mit csinált az a barát, semmit nem befolyásol, attól még nem fogja a barátod is ezt tenni az hogy lájkolja az exe képét se jelenti, hogy most lenne köztük bármi talán ez az egyetlen ami zavarhat, mert ha nincsenek jóban és rosszul végzõdött a kapcsolatuk, minek foglalkozik vele ennyit is de ez se jelent feltétlenül semmit se az pedig hogy nincs kirakva hogy a barátnõje vagy, nem számít nem az van kint hogy egyedülálló, az lenne probléma

szerintem csak túlaggódod, lehet hogy egyáltalán nincs semmi probléma az hogy mit csinált az a barát, semmit nem befolyásol, attól még nem fogja a barátod is ezt tenni az hogy lájkolja az exe képét se jelenti, hogy most lenne köztük bármi talán ez az egyetlen ami zavarhat, mert ha nincsenek jóban és rosszul végzõdött a kapcsolatuk, minek foglalkozik vele ennyit is de ez se jelent feltétlenül semmit se az pedig hogy nincs kirakva hogy a barátnõje vagy, nem számít nem az van kint hogy egyedülálló, az lenne probléma
Jól kamuzik a barátod:) Saját maga miatt nem rakja ki magát. Feltehetõleg csajozik másokkal is vagy az exével folytat viszonyt és te a kicsi harmadik vagy. Véd téged mitõl?:D Hazudik! Több ezer km-rõl? Egy boldog párkapcsolatban büszke az ember és nem titkolja a barátnõjét! Nem egy-két hetes kapcsolat ez. Átvert téged ez egészen biztos!
#2 jól beszélsz!!
Az utolsó kicsit keményen fogalmazott, de hajazok rá, hogy osszam az õ véleményét...sajnos... Én is voltam távkapcsolatban, engem 4 hónap után csalt meg a pasim, akivel rendes párkapcsolatban voltam akkor már 4, 5 éve...csak akkor jött neki egy lehetõség és kiment külföldre dolgozni fél évre, akkor léptünk át távkapcsolat üzemmódra....gondolhatod mit éreztem...majdnem 5 év után ezt megkapni.... Mindenesetre furcsák ezek a dolgok a pasidnál, engem sem hagyna nyugodni a dolog, és valószínûleg csak emészteném magam folyamatosan...rákérdezésbõl meg persze úgy is veszekedés lenne, és jönne a szöveg, hogy õ egy kedves, aranyos lányt ismert meg benned, de most egy hárpia vagy, és különben is neki van elég baja, nem hiányzik még egy veszekedés a neten keresztül is stb....én a helyedben õszintén megkérdezném arról, hogy akkor most hogyan is állunk, és ha úgy értékelném a válaszát, hogy nem mond igazat, akkor hagynám a búsba...semmi értelme az egész távkapcsolatnak...nem tud normálisan az életed része lenni, nincs ott, hogy megöleljen ha fáj valami, nem tud megszeretgetni, csak egy virtuális valami, amire az idõdet pazarolod, és közben meg észre sem veszed, hogy ott szaladgálnak körülötted a hús-vér fiúk, akik igazán boldoggá tehetnének! A saját idõdet pazarolod olyanra, aki feltételezhetõen "sántít" a dolgokban, és közben meg még csak boldog sem vagy, mert egyrészt fizikálisan nincs ott veled, nem láthatod, nem érezheted és még emészted is magad azon, hogy mi van, ha? Õszintén te látod ennek az értelmét? 26/N
A kérdező hozzászólása: Nos, lehet azoknak lesz igaza, akik a kellemetlenebb verziót mondják... Beszéltem vele errõl. Nem mondott mást, csak ugyanazt, hogy vannak azok a személyek, akik kellemetlenkednek, ha látják a profilt... De nagy sokára rávettem, hogy változtassa meg. Jelenleg azt mondja, kinn van, de úgy, hogy csak a barátai láthatják, na ez engem nem nyugtatott meg száz százalékosan. Megkérdeztem, hogy de hát mi van, hogy továbbra is lájkolom a képeit, meg ilyesmi, azt mondta, az oké. Megkérdeztem, hogy az is oké-e, hogy posztolok neki, mint volt már, hogy õ is posztolt nekem. Azt mondta, hogy talán, meg egy mosolygós fejet. Ez volt az utolsó üzenet. Most kitettem egy számot hozzá, biztos lehet ezt is befolyásolni valahogy, de más ötletem már tényleg nem volt. A rossz érzésem továbbra is megvan, de annyiból jobban érzem magam, hogy valamit legalább úgy érzem, csináltam. Köszönöm a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Úgy gondolom, utaltam rá, hogy igen... Valami ötlet esetleg?
Nos kérdezõ, hogy áll a dolog? Szerintem leves van :D Átvert!

Hogy tartsam meg a barátaim? Mit csinálunk együtt? Mirõl beszélgethetnénk?

Lehet hogy egy kicsit hosszú lesz, de örülnék, ha valaki elolvasná és tudna valamit mondani ezzel kapcsolatban. Szóval 16 éves lány vagyok, én világ életemben egy kicsit különc voltam, vannak furcsa dolgaim, kicsit más a gondolkodásom. Emellett nem vagyok túl szép vagy legalábbis én nem gondolom magam annak, és kövér is vagyok. Mindig piszkáltak a sulikban. Más suliba jártam alsóba, aztán felsõbe, aztán még 0.-ba is egy évet. A három közül egyik osztályban sem kedveltek különösebben, illetve általánosban mindig kiközösítettek, úgy éreztem utálnak, a gimiben már nem, mert ott volt egy "nálam is gázabb" lány, így nem én voltam a célpont, kedvesek voltak velem, többnyire kedveltek, de senkivel sem voltam igazán jóban, hogy megbeszéljük a problémákat, elmenjünk bulizni vagy ilyesmi. Nem tudom, hogy kell barátkozni. Félénk vagyok, visszahúzódó, nem merek véleményt nyilvánítani, mert egy csepp önbizalmam sincs, mindig attól félek, mi van ha rosszat mondok. Na idén 9.-be megint máshova kerültem, de mostmár végre végleg. Valami csoda folytán, itt szinte mindenki szeret, mindenki "menõnek" tart és a barátom akar lenni. Van itt is egy-két ember, akivel nem vagyok jóban, de rosszban sem, egyszerûen csak úgy vagyunk.. közömbösen. Ha arra kerülne a sor, pl. egy csapatba kerülünk tesin vagy órán valami csoportos dolog miatt, elvagyunk, semmi bajunk egymással. Nem értem, én ugyanolyan vagyok, mint eddig, nem változtam se külsõleg se belsõleg. Eddig utáltak most meg szeretnek? Nem értem mitõl lettem "menõ" ha eddig "gáz" voltam. Komolyan felnéznek rám, olyan jó érzés. Most minden jó, szeretném, ha ez így is maradna. Mármint nem azt akarom, hogy az egész osztály imádjon, csak barátokat szeretnék, akikkel õszinte lehetek, akikben megbízhatok, mindent megbeszélhetünk, eljárkálhatunk szórakozni stb. Egy ilyen is elég lenne bõven. Van 3 olyan lány, akivel különösen jó a kapcsolatom. Közülük is van egy, vagyis inkább 2, akik most a "legjobb barátnõim", õk is annak tartanak engem. Én azért ezt így 3 hónap után nem merem állítani, még nem ismerem eléggé õket. Attól félek, hogy õk sem engem, és ha jobban megismernek, nem fognak szeretni. Elvileg azért szeretnek annyira, mert én már egy csomó mindent kipróbáltam, extrém dolgokat, amiket õk egyáltalán nem mernek, egy csomó helyen voltam már és van sok érdekes történetem, el lehet velem hülyéskedni. Hát nem tudom, szerintem meg dög unalom vagyok... Na mindegy, igazából most azt sem tudom, minek írtam ezt mind le. A lényeg, hogy fogalmam sincs mit mondjak, mirõl beszélgessünk a suliban, velem komolyan nem történik semmi, sose jut eszembe semmi mesélni való. Mondhatjátok, hogy jönnek maguktól a dolgok, de nem.. Leülünk holnap reggel, megkérdezzük mit csináltunk a hétvégén, de senki sem csinált semmit, csak ültünk és gépeztünk kb. Nem jön téma, nem tudunk mit csinálni, ez így nem jó. Illetve kellene valami programot szervezni, néha elmenni ide-oda. De hova? Milyen programokat csinálhatnánk? Nekem komolyan 3 hónappal ezelõttig nem voltak barátaim és semmi ilyet nem csináltam, nem tudom mit kéne. Mit szoktak csinálni a korombeliek? Csak könyörgök ne a vásárolgatást mondjátok, mert attól rosszulvagyok. :D

Legjobb válasz: Mozi Színház Kirándulás Séta Teaház Cukrászda Közös karácsonyi bevásárlás (igen, barátok ezt is csinálják akár) Múzeum Utazás együtt (Balaton, külföld...) Téma: kedvenc könyv, film, sorozat, hobbi, más barátok, akár család... Nem tudom, a barátkozást nem lehet tanítani!

Mozi Színház Kirándulás Séta Teaház Cukrászda Közös karácsonyi bevásárlás (igen, barátok ezt is csinálják akár) Múzeum Utazás együtt (Balaton, külföld...) Téma: kedvenc könyv, film, sorozat, hobbi, más barátok, akár család... Nem tudom, a barátkozást nem lehet tanítani!
A kérdező hozzászólása: Utazásról már volt szó, de majd csak nyáron, ilyenkor nem igazán tudunk messzebbre elmenni. Séta az oké, de valami más program is jó lenne már, a cukrászda nekem is eszembe jutott, de mást nem tudok. Én kirándulni szeretek, de a többiek nem. Mozi itt nincs. Színház, teaház, múzeum senkit sem érdekel (közülünk). Én nem olvasok, de filmeket/sorozatok nézek, a többiek meg pont fordítva, szóval errõl nem igazán tudunk beszélni, mivel a másikat nem érdekli, a család/barátok/hobbi témával meg az a baj, hogy ritkán van mit mesélni róla. Persze ha van, elmeséljük, de egy nap 9-10 órán keresztül együtt vagyunk, ennyi mesélni valónk nincs. De köszönöm a válaszod, ment a zöld kéz:) Valaki még ötlet?

Beleszerettem a barátomba. Mit tegyek?

Már régóta ismerem a fiút,2 éve együtt voltunk,de a szakítás után megmaradt a barátságunk.ez a barátság bennem újra szerelemmé alakult.Imádok vele beszélgetni,nagyon vicces,és kedves.A probléma az hogy 2 hónapja összejött a barátnőmmel,és így ez a helyzet teljesen kilátástalan.Nem fogom átverni a barátnőmet,de szeretem ezt a fiút,és nem tudom,hogy mit kéne tennem.Sokszor ír,hogy mi van velem,de néha úgy érzem,ha visszaírok,akkor azzal a barátnőmet vágom át.én 18 vagyok,a fiú 22

Legjobb válasz: Mondd meg neki az érzéseidet, és kérd meg arra, hogy ha ezt nem tudja viszonozni, akkor inkább hanyagoljátok egymást, és forduljon a barátnõje/barátnõd felé teljesen. Vagy döntsön, hogy mit akar. Ha úgy érzi, hogy nem a megfelelõ lánnyal van, akkor most még idõben kiléphet abból a kapcsolatból, és ez még korrekt dolog. Vagy: te is könnyebben tudsz kiszeretni belõle, ha õ "hanyagol". Így korrekt, szerintem.

Mondd meg neki az érzéseidet, és kérd meg arra, hogy ha ezt nem tudja viszonozni, akkor inkább hanyagoljátok egymást, és forduljon a barátnõje/barátnõd felé teljesen. Vagy döntsön, hogy mit akar. Ha úgy érzi, hogy nem a megfelelõ lánnyal van, akkor most még idõben kiléphet abból a kapcsolatból, és ez még korrekt dolog. Vagy: te is könnyebben tudsz kiszeretni belõle, ha õ "hanyagol". Így korrekt, szerintem.

Úgy érzem én jobban akarom a szexet, mint a barátom. Mit tegyek?

Ha megtehetném, én naponta szeretkeznék a barátommal, de sajnos mind a ketten minimum 48 órát dolgozunk hetente ezért csak 1-szer maximum 2-szer tudunk találkozni igazán. (Egy helyen dolgozunk, de a munkahelyen nem csinálhatunk semmit, max beszélgethetünk). Nagyon hiányzik nekem, és ezért mindig amikor találkozunk szeretkezünk. De néha olyan érzésem van, hogy csak azért csinálja, mert nem akar megbántani, és amikor erről beszélni akartam vele, ezt be is vallota. Próbáltam meggyőzni, hogy nyugodtan mondjon nemet, ha nem akarja csinálni, nem fog megbántani (ami hazugság, de meg kell tanulnom engedékenyebbnek lenni, és majd túlteszem rajta magam), de éreztem, hogy nem tudtam meggyőzni. Mit tegyek? L/20

Legjobb válasz: De komolyan még is mit vársz erre mit mondjuk vagy mit lehet tenni elenne ? A Barátodnak nincs olyan nagy szexuális igénye ... Ennyi nem tudsz vele mit kezdeni.Esetleg próbáld feldobni szexet csini fehérnemûkkel szerepjátékokkal izgalmas helyekkel stb. de nem hiszem hogy sokat segítene ... 20 évesen lehetne annyi logikád hogy egy ember személyiségét nehéz megváltoztatni és lassan mükszik.Õ ilyen annyira van igénye amennyire ...

Nézd a másik oldalát. Neki nincs ekkora igénye. Ha erõlteted, még kevésbé lesz rá kedve, és az egész elmegy abba, hogy õ megpróbálja kielégíteni a te igényed. Hagyd egy kicsit, hogy legyen meg az õ vágya is, vágyjon rád.
Hát mivel a barátodnak kicsi a libidója, így vagy elfogadod és mellette saját magadon segítesz, vagy keresel egy olyan valakit akivel a szexuális igényeidet maximálisan teljesíti. Az én körömben is vannak olyanok akiknek gyegusz a szexuális életük de mellette maszturbálnak. Nem szégyen... De neked kell mérlegelni ha nagy a szerelem akkor kitartasz mellette, ha nem akkor egyértelmû mást kell keresni. Az meg nem kifogás, hogy dolgozunk. Én is dolgozok mellette heti 4 szer edzõterembe járok és minden nap futok és még is napi szinten szexelek. Arra van idõd amire akarod !
De komolyan még is mit vársz erre mit mondjuk vagy mit lehet tenni elenne ? A Barátodnak nincs olyan nagy szexuális igénye ... Ennyi nem tudsz vele mit kezdeni.Esetleg próbáld feldobni szexet csini fehérnemûkkel szerepjátékokkal izgalmas helyekkel stb. de nem hiszem hogy sokat segítene ... 20 évesen lehetne annyi logikád hogy egy ember személyiségét nehéz megváltoztatni és lassan mükszik.Õ ilyen annyira van igénye amennyire ...
Maszturbálj többet vagy vegyél kutyát ..
A kérdező hozzászólása: Esetleg valami értelmes hozzászólások?
Értelmes hozzászólásokat vársz??? Te megadtad a választ a kérdésben is, vagy az jó lesz válasznak, hogy dolgozzatok kevesebbet, úgy nem lesztek fáradtak a napi szexhez! (?)
Kreativitás...
Használj engem!:D
A kérdező hozzászólása: #7 Köszönöm szépen :) Ezért van az igazi gondom, nem a szex hiányzik... Tudom, hogy most ez nagyon lányos, túl gondolkozósdi, de úgy érzem, hogy azért nem akar velem lefeküdni, mert nem vágyik rám. És tudom, hogy ez nem így van, de mégse tudom lerázni ezt az érzést (sajnos nem sok az önbizalmam.) #8 Köszönöm neked is! Mint említettem feljebb nem a kielégülés hiányzik, hanem a közelség... A maszturbálással nincsen gondom, nekem ilyen gátlásaim nincsenek, ha úgy érzem csinálom minden szégyen nélkül. :) A munkát meg azért említettem, hogy nincs idõnk találkozni. Nem lakunk együtt, de még egy városban sem, és sajnos mind a ketten hotelben dolgozunk így sokszor van az, hogy õ éjszakás én meg reggeles például. Így eléggé nehéz találkozni... El kéne fogadnom, hogy neki nem olyan fontos a szex, csak sajnos ez elég nehéz... Meglátom mit tehetek. Köszönöm a kedves válaszokat!
Enyhítsetek a munkahelyi stresszen, és menjetek el többet kikapcsolódni. :) És ne gépiesen csináljátok.
A kérdező hozzászólása: Nem lehet sajnos. Nem Magyarországon élünk és itt, ahol dolgozunk 48 óra a MINIMUM. Én gyakorlaton vagyok, ezért általban csak 40 órát dolgozok (kiharcoltam magamnak, ha már nem kapok fizetést) de a barátom akár heti 56 órát is dolgozik, ha sok a vendég. (És sajnos nem mondhat nemet, mert a hotelben most ember hiány van...)
A kérdező hozzászólása: De majd megpróbálunk elmenni többet. :) Lehet, hogy az tényleg segítene... Köszönöm szépen!
# 9/12 Ne köszönd :) Nincs mit..:) ez csak természetes....

15 éves vagyok és anya nem enged el a barátaimmal. Mit csináljak? :c

a barátommal mennénk és még 2-3 id?sebb haverral. A white angel-re gondoltunk,de anya nem enged el.Ötlet h h lehetne meggy?zni? vagy h hova tudnánk menni?:s

Legjobb válasz: Igaza van anyukádnak. Hívd el a barátodat hozzátok, vagy pár barátnõdet, akiket szintén nem engednek el ilyen buliba a szüleik.

Igaza van anyukádnak. Hívd el a barátodat hozzátok, vagy pár barátnõdet, akiket szintén nem engednek el ilyen buliba a szüleik.
Ez meg a másik :D
Oda be sem engednek...
Te hülye vagy?Mit akarsz már Te is a White Angel-el?Felejtsd el azt a helyet!Jól teszik a szüleid, hogy nem engednek el :D
15 évesen szerintem nem is nagyon kell olyat csinálni, amit a szülõnek nem szabad látnia/hallania. Szerintem ha bementek a szobádba, nyugodtan lehet trécselni, enni-inni, filmezni, zenét hallgatni, netezni, társasozni, kártyázni. Vagy talán piálni és szexelni akartok?
Nincs olyan barátnõd, akinek a szülei beleegyeznek, hogy náluk legyetek? Tényleg nem ellened akarok beszélni, de azt megértem, hogy 15 évesen anyudék nem engednek el Szilveszter éjszaka a barátoddal és az idõsebb haverjaiddal.
A kérdező hozzászólása: jó..én is megértem h nem engednek el..csak akkor találják ki h mit csináljak..:/ am..nincs..mindenki megy el otthonról a szülei meg otthon lesznek:/
A kérdező hozzászólása: nem..csak bulizni.zene maxon meg max 1-2 üveg pezsgõ, de ha anyáék itthon vannak ez esélytelen...:/
A kérdező hozzászólása: de anyáék itthon lesznek..és úgy nem lehet csinálni semmit...
Én is 15 vagyok , és mivel a szüleim mennek szilveszterkor pestre úgyvolt hogy mamáméknál alszok. De szerencse hogy kis városban élek ezért gondolom csak befolyásolta anyumat hogy mégis elengedett. Egyébként mi egy kocsmát béreltünk ki és tölünk kb 200m-re van egy szórakozóhely ahol a barátom lesz, és szemmel tudom majd tartani haha... :) remélem te is rá tudod majd venni anyukádékat. Mond nekik hogy legalább 2-ig engedjenek el és ha van kocsitok kérd meg õket hogy menjenek majd el érted. Talán még megnyugszanak kicsit ha elmondod nekik hogy nem fogsz inni és normális társaságban leszel. :)
Nem fog inni, hanem drogozni fog, és nem lesz normális társaságban :(
Már elmúlt a szilveszteri buli, de tudtommal a white angelbe 18 alatt nem mehetsz be. Sõt én mentem és mindenkitõl kérték a személyigazolványt.
Jézusom, mit csináltál ott ?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!