Találatok a következő kifejezésre: A barátomnak hete szex közben (2 db)

A barátomnak néhány hete szex közben begörcsölt a bal heréje és azóta olyan mintha véres lenne a sperma. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Sürgõsen menjen el dokihoz! Már akkor is orvoshoz kell menni, ha sárgás a sperma és nem fehér. A páromnak is kicsit sárgás volt, elment dokihoz, s kiderült, hogy bakteriális fertõzése van. Az orvos szerint a férfiak 90%-ánál van valamilyen gond, csak ugye a pasik nem járnak rendszeres kivizsgálásra úgy, mint a nõk a nõgyógyászhoz, s ezért nem is tudnak róla.

Sürgõsen menjen el dokihoz! Már akkor is orvoshoz kell menni, ha sárgás a sperma és nem fehér. A páromnak is kicsit sárgás volt, elment dokihoz, s kiderült, hogy bakteriális fertõzése van. Az orvos szerint a férfiak 90%-ánál van valamilyen gond, csak ugye a pasik nem járnak rendszeres kivizsgálásra úgy, mint a nõk a nõgyógyászhoz, s ezért nem is tudnak róla.
Lehet fütykös nélkül jön vissza :D
néha nekeis sárgás D:
A kérdező hozzászólása: szerdán megy dokihoz.csak érdeklõdtem, hogy találkozott-e már valaki ilyen problémával. köszi
Kínai étterem, bolt stb mindenhol ott vannak -.-"
Bõven lehet gyulladás (mondjuk húgyúti, de más is lehet), irány a nõdoki!
Máskor is, és mindig szeretkezés után/közben? Megkérdezhetem kb. mekkora neki a nemiszerver?
A kérdező hozzászólása: De rögtön utánna kezdett el fájni..Körülbelül 15-17cm. De valamit megsérthetett ott, vagy ez lehet véletlen egybe esés is?
A kérdező hozzászólása: Ott jobb oldalon az alhasamnál fáj, olyan nyomott érzést érzek ott, mintha lenne ott valami..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!