Találatok a következő kifejezésre: A barátomnak hete szex közben (3 db)

A barátomnak néhány hete szex közben begörcsölt a bal heréje és azóta olyan mintha véres lenne a sperma. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Sürgõsen menjen el dokihoz! Már akkor is orvoshoz kell menni, ha sárgás a sperma és nem fehér. A páromnak is kicsit sárgás volt, elment dokihoz, s kiderült, hogy bakteriális fertõzése van. Az orvos szerint a férfiak 90%-ánál van valamilyen gond, csak ugye a pasik nem járnak rendszeres kivizsgálásra úgy, mint a nõk a nõgyógyászhoz, s ezért nem is tudnak róla.

Sürgõsen menjen el dokihoz! Már akkor is orvoshoz kell menni, ha sárgás a sperma és nem fehér. A páromnak is kicsit sárgás volt, elment dokihoz, s kiderült, hogy bakteriális fertõzése van. Az orvos szerint a férfiak 90%-ánál van valamilyen gond, csak ugye a pasik nem járnak rendszeres kivizsgálásra úgy, mint a nõk a nõgyógyászhoz, s ezért nem is tudnak róla.
Lehet fütykös nélkül jön vissza :D
néha nekeis sárgás D:
A kérdező hozzászólása: szerdán megy dokihoz.csak érdeklõdtem, hogy találkozott-e már valaki ilyen problémával. köszi
Kínai étterem, bolt stb mindenhol ott vannak -.-"
Bõven lehet gyulladás (mondjuk húgyúti, de más is lehet), irány a nõdoki!
Máskor is, és mindig szeretkezés után/közben? Megkérdezhetem kb. mekkora neki a nemiszerver?
A kérdező hozzászólása: De rögtön utánna kezdett el fájni..Körülbelül 15-17cm. De valamit megsérthetett ott, vagy ez lehet véletlen egybe esés is?
A kérdező hozzászólása: Ott jobb oldalon az alhasamnál fáj, olyan nyomott érzést érzek ott, mintha lenne ott valami..

A barátnõm másfél hete menstruált. Ma szex közben mégis elkezdett belül vérezni a puncija. Ez mitõl lehet? Betegség? Vagy herpesz? Micsoda?

Kérdeztem tõle mitõl lehet. Azt mondta nem tudja. Kicsit talán zavarba is volt közben.

Legjobb válasz: Talan nem volt eleg nedves a puncija, de herpesznek tudtommal nincsenek ilyen tunetei.

Talan nem volt eleg nedves a puncija, de herpesznek tudtommal nincsenek ilyen tunetei.
Azt majd az orvostól megkérdezitek
A kérdező hozzászólása: Értem. Elmegy. Én is elkaphatok tõle valamit?
Mindenképpen menjen el orvoshoz. Egy rokonomnak így kezdõdött, szex közben vérzett. Elment orvoshoz, kiderült, méhnyakrákja van. Azóta már nem él. Orvos! Ez nem természetes!
A kérdező hozzászólása: Ahogy olvasgattam, ez a dolog fõként a barátnõmre lehet veszélyes. Rám nézve nincs akkora veszélye a dolognak. Neki viszont el kéne mennie orvoshoz... Így van? Jól vettem ki az írásokból?
Itt van egy lehetseges magyarazat:[link]
Vagy MEHSZAJSEB...ugyhogy irany a doki
hát nah nem kellett volna láncfûrésszel maszturbálni
Durvábban csináltátok, megsérült.
A kérdező hozzászólása: Értem. Ha jól látom, akkor rám kevésbé veszélyes. Ez a dolog inkább az õ egészségügyi állapotára vonatkozik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!