Találatok a következő kifejezésre: A barátomnak hete szex (31 db)

használj türcsit alád(tok) és akkor nem kell (általában)
Túlzás pazarlás és hülyeség. Én mindig a barátomnál alszok, mi is gumi nélkül csináljuk, de egyrészt van törölközõ, másrészt meg lenyelem sokszor, és így kb. 2 hetene vált ágynemût. Ha sûrûbben találkozunk.
Soha nem cserélnék ilyen gyakran ágynemût. Túlzás.
hagy egye õket az irigység :DDDDD
Hány éves vagy? :D
A kérdező hozzászólása: Gumi nelkul , igy ugye az is van ami kifolyik , es nagyon izzados is. Csak a lakotarsaim mindig nezik h ket naponta agynemut mosok, kicsit ciki :)
Szerintem túlzás.
Attól függ, mennyire koszoljátok el. Pl. gumi nélkül beléd élvez, és telemegy vele az ágynemû, akkor célszerû esetleg gyakran cserélni.
Ha tele izzadtátok nem túlzás, ha semmi baja maradhat
Felesleges. Még akkor is, ha izzadtok valamennyire. Nyáron minden éjjel izzadok kicsit, most akkor minden áldott nap mossak/cseréljek ágynemût? Persze ha tócsában áll a víz alattatok, plusz beleélvez a pasid a párnahuzatba, akkor hajrá. Mi is gumi nélkül csináljuk, mégse volt soha egy csepp ondó se az ágynemûn...

Egy hete szakított a barátom. Már 3 hete nem találkoztunk. Azt mondta 7végén meglátogat és ha benne vagyok, lehet szex is.Ez már csak puszta szexuális vonzalom?

S?t, kipróbálna új dolgokat velem! Lehet ebb?l még újra kapcsolat vagy már csak a szexuális igényei, fantáziája kielégítésére akar használni? Mert egyébként azzal az indokkal szakított, hogy id?re van szüksége és talán kés?bb lehet folytatás.

Legjobb válasz: Õszintén szólva szerintem, igen csak a szexre vágyik és ne fûzz több reményt ahhoz hogy ismét olyan kapcsolat lesz mint régen, mert azzal csak kínzód magad.

Õszintén szólva szerintem, igen csak a szexre vágyik és ne fûzz több reményt ahhoz hogy ismét olyan kapcsolat lesz mint régen, mert azzal csak kínzód magad.
Ne hagyd, hogy a "kedves" fiatalember hülyét csináljon belõled. Ez nem a szexuális vonzalomról szól, hanem arról, h úgy gondolja, van egy nõ, akivel nem kell kapcsolatban lennie, de megkapja a szexet. Nulla ráfordítással kielégíti az igényeit, hiszen mivel nem jártok, nem kell moziba vinnie, randiznia, virágot vennie, beszélgetnie. Egyébként meg azt sose nyald be egy hapsinak, hogy "késõbb még lehet belõle valami". NEm lehet!
aranyom a pasik bármire képesek ha könnyû a zsákmány és ha leszel olyan butus hogy belemész akkor szentem nagyot koppansz ezt csak azér mondom mer én is pasi vagyok
Szerintem már csak arra kellesz neki... A párkapcsolatok résznél már kibeszélték mit jelent ha a srác idõt kér. Keresd meg és olvasd el.
A férfiak ugyanazt akarják, mint a nõk. Gondolkozz el, Te mit akarnál és megkapod a választ.
Nehogy lefeküdj vele, mert annak nem lesz jó vége, te is tudod. Az hogy szakítottatok, az egy nagyon rossz érzés, de ne hagyd magad, inkább mutasd meg neki, hogyha õ nem értékelt téged, akkor majd más fog! Nem vagy könnyû préda és nem fogsz neki úgy pattogni, ahogy õ akarja! Majd ha látja, hogy te boldog vagy mással, akkor majd talán elgondolkozik! Nehogy belemenj a szexjátékába!
szerintem is csak a szex miatt!!!szerintem ne menj vissza hozzá!
másfél év :D
Most még semmiképp se, ha tõlünk kérdezed... Ha magad nem tudod eldönteni az érzéseid/érzéseitek alapján, akkor elég éretlen vagy még a dologra.
én 15 vagyok barátom 17 9 honaposak vagyunk nemsoká és még nem feküdtünk le(:
Nem értettem soha, hogy miért kell idõpontokat kijelölni? Mikor vacsorázol? Este 7 kor vagy amikor megéhezel? Ha pont este hétkor éhezel meg az jó. Ha ma délután esne jól a szeretkezés, akkor ne habozz. Bár azt is szokták mondani, hogy evés közben jön meg az étvágy.
már várom a terhes vagyok e kérdésedet kedvesem :)
"engem csak az érdekelt volna, hogy mások hogy gondolják. egyenlõre nem áll szándékomban lefeküdni..." És ugyan mondd már meg nekem, kérlek, hogy akkor meg mit számít neked mások véleménye, ha ezt így eldöntötted? Mindig csak ez megy, hogy "mi mások véleménye". A te döntésed, zárd ki belõle mások véleményét. Nem számít, hogy mások mint gondolnak. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: engem csak az érdekelt volna, hogy mások hogy gondolják. egyenlõre nem áll szándékomban lefeküdni... légyszives csak azok írjanak, akik NORMÁLISAN tudnak válaszolni.
A kategória alapján gondolom szûz vagy még:) Én 9 hónapot vártam, de ez én vagyok. Ha te úgy érzed, hogy készen állsz rá, mind testileg mind lelkileg, akkor tedd meg.
Ez egyáltalán nincs idõhöz kötve. Ha ti úgy érzitek hogy készen álltok rá akkor megteszitek. :) Persze figyelve a védekezésre. F25
A kérdező hozzászólása: ez már biztatóbb 2.író :D
Ti döntésetek de én általában 2 és fél hónapokrol szoktam hallani Oo vagy még több
Majd 1-2 év múlva, kislányom.

Normális, hogy a barátnõm hetekig kb nem is kívánja a szexet aztán rájön és nem lehet egész nap levakarni, mert egyfolytába akarja?

Nincs tapasztalatom ebbe, mivel nem volt még hosszú kapcsolatom csak alkalmi. Amúgy 21 éves a lány.

Legjobb válasz: Hetekig nem? Ott van valami gond szerintem. Gondolom a másik illetõ hetekig leköti, amikor meg nincs ló...

Hetekig nem? Ott van valami gond szerintem. Gondolom a másik illetõ hetekig leköti, amikor meg nincs ló...
megcsal
Ez hülyeség, messze nem következik ebbõl, hogy megcsal!!! Simán elõfordulhat. Lehet csak simán a minõségre hajt és nem a mennyiségre... Meg egyébként is a nõknél ez köthetõ a ciklushoz is.
Én is ilyen hullámzó vagyok, nem vagyunk egyformák, van hogy egyáltalán nincs kedvem, aztán megjön. De szeretem a mostmár férjemet, de elég sokszor van ilyen pár hetes mélypontom, lehet hormonom müködik jól, de nem vizsgáltattam meg magam, végülis mi igy is jól elvagyunk.
Nincs ott gond szerintem..Én 18évesen ilyen vagyok..Nem csináljuk miattam..de aztán volt hogy még éjjel is csak azért felébresztettem a barátom mert kivánós voltam :D
Jól mondták elõttem, ez a hormonjai miatt lehet. Mielõtt megjönne sajnos már egy héttel érzem, valamikor hamarabb és akkor egyáltalán nincs kedvem ilyesmihez. Ha szed tablettát a lány, akár attól is lehet, mellékhatások között ott van, az ingadozás és a nemi vágy csökkenése is. Nõbõl van, ezen nem lehet változtatni, és egyáltalán nem összeegyeztethetõ ez az ingadozás a megcsalással, ez butaság. Bár elõfordulhat, de ez nem elég ok.
fura, de egyetértek az utolsóval, a hormonokon múlik igazából, nem is az akaratán talán. úgyértem, ezt nem igazán tudjuk befolyásolni. valami felborult benne, vagy hullámzik, esetleg tényleg a tabletta, ha szedi, vagy valami más. a nõgyógyász megmondaná, ha ilyesmi, és onnantól kezelné, kiegyensúlyozottabb lenne a nemi élete. amúgy 21 évesen még talán elmennek az ilyesfélék, bár egy vizsgálat tényleg nem ártana.
Szerintem a ciklusa miatt lehet ilyen. A ciklus közepén (és van akinél a piros napokon is) nagyon kívánjuk a szexet. A köztes idõben simán megvagyok nélküle is. 20+N
tudod mi a jó szex titka? hogy ezeket vele beszéled meg.
Miért mi mondjuk meg, hogy mikor hagyd neki?? Te ezt akarod? Szerintem nem! Akkor kellene hagynod, ha magadtól tudod a válaszokat, nem tõlünk kérded. Ha érett lennél már rág nem kérdeznél ilyen hülyeséget, hogy fájni fog-e. HONNAN TUDJUK? Talán te is tudod, van akinek fáj, van akinek nem. A pasi szerintem meg egy tuskó ha szûz lányt az elsõ héten rá akar venni erre. Szerintem nem kellene vele lenned, mert csak a friss tested kell neki, és még ezeket a dolgokat sem mered vele megbeszélni!!
2 hete jársz vele???és még nem volt???egy igazi gentlemen a srác, h ilyen sokáig várt.a válasz az h 2 hét azelöt kellett volna h megkapjon a srác ami illeti öt, gondolom még a fiatal kor miatt nem kért.2dik kérdésedre válaszolva:minél jobban fel leszel izgulva és ugyanakkor ellazult, annal jobb lesz az elsö. igyál egy kicsit rá
Lehet csak szexre kellesz neki szóval szerintem várj.
Nem úgy tûntök mint ahol mindkét fél szereti a másikat.
hiába mondunk akármit, nem lesz olyan jó ha ezeket vele nem beszéled meg...márpedig vele kéne, ha félsz hogy fájni fog, legyen óvatos, bár gondolom ennyi esze csak van neki is. ha nem hagy jó sok idõt hogy felizgulj, ügyetlen ( mint az én elsõm volt anno) akkor még jobban fog fájni. szex közben se félj folyamatosan kommunikálni vele, hogy mi jó, mi rossz, mit érzel mert különben tényleg nem lesz semmi extra. se az elsõ se a tizenötödik.. ezt sok pár nem tanulja meg, hogy beszélni kell a szexrõl fõleg a lányoknak amíg éretlenebbek..mert mindenhova kiírják a kérdést csak annak az embernek nem teszik fel akivel megoldhatnák.. azt, hogy mit kell csinálnod szintén nem értem miért nem tõle kérdezed? vele készülsz lefeküdni, neki kéne tudnia mik a gondolataid ezzel kapcsolatban.. õ fogja tudni neked megmutatni, hogy mit csinálj vele, mit csinálj szex közben..nem kell félned semmitõl mert a szex jó, nem egy betanulandó dolog, azt csinálod ami jól esik mert az a lényege hogy tök jó.. elsõre nem fog összejönni de majd egyre jobb lesz. ez nem egy olyan dolog amirõl olvasol, megtanulod és csinálod..nem így kell nekiugrani. ha volt már köztetek más (simi, csók, meztelenség, orális stbstb) akkor nagyjából csak van fogalmad róla, hogy mit kell csinálnod. szóval sok új nem lesz benne.. elsõre szerintem csak élvezned kell, hogy kényeztet..vagyis ez lenne a normális, utána már póz, kedvfüggõ hogy mit "kell" csinálnod.
Sosem értettem, hogy a hozzád hasonlók miért szexelnek. "De õ már a szexet tervezgeti." Minek kell azt tervezgetni? Spontán kellene jönnie, az a jó. Egyébként ez valamilyen szinten érthetõ. A legtöbb 19 éves, akit ismerek, szintén sokat gondol a szexre szüzességtõl függetlenül is, és már akkor arra gondolnak, amikor két órája vannak együtt a lánnyal.. "Mikortól hagyjam neki?" Ezt neked kell tudnod.. Miért mi döntsük el helyetted? Amikor jól esik. "Fájni fog az elsõ?" Igen, fájni fog, de még senki sem halt bele. "Nekem mit kell csinálnom majd?" Ellazulnod, és az ösztöneidre hallgatnod.. Tényleg ötleted sincs? Ez így elég furcsa nekem. "Félek." Pedig nincs mitõl. A szex nem halálos, sõt, az egy király dolog.
Mi a barátommal ugyanilyen felállásban vagyunk együtt fél éve. Még mindig nem feküdtünk le egymással, mert tizteletben tartja, hogy én még nem akarom és nem iserõlteti. Én ezért nagyon hálás vagyok neki, és tudja is. Petting van, de azt is úgy amilyen tempóban nekem jó.
Ha te félsz tõle, és nem akarod akkor nem kötelezõ.Én akkor se feküdnék le valakivel ilyen rövid idõ alatt, ha nem lennék szûz.Beszéld meg ezt vele, mondd el a félelmeidet, ha szeret(bár ilyen rövid idõ alatt nem hiszem)akkor tud várni, ha pedig nem , csak a tested kell neki.
Ja és még annyi, hogy ha nagy a szerszám, akkor fájni fog!
Hát ha félsz, akkor nem igen vagy rá felkészülve. :) Persze ezt te is tudod. Döntsd el hogy egy romantikus és szerelmes élményt akarsz, és akkor mondd meg neki hogy várjon. Addig marad az orálozás. Ha pedig túl akarsz rajta esni minél elõbb, akkor csak feküdj le hanyatt pucéron, és nem kell csinálnod semmit.
"Mikortól hagyjam neki?" Ne hagyd neki soha. Csak akkor szexelj ha azt kívánod testeddel-lelkeddel.

16 napja metéltek körbe, tudni kell, hogy imádom a szexet de a barátnõm elment a mûtett elõtt 4 nappal azóta nem volt szex (elõtte minden nap), maszti és mûtét miatt még 3 hétig nem lehet.1 kérdés: nem lehet valahogy felgyorsítani a gyógyulást?

2 kérdés: Olvastam a férfi anális kényeztetésrõl ki is próbáltam finoman nem volt rossz, nagyon fura volt mi a véleményetek?

Legjobb válasz: A dokival beszéltél errõl ? Ha egyébként jó fejnek ismerted meg, nyugodtan hozd szóba neki. (Meglepõdnék, ha nõ lenne az illetõ, de talán még úgy is vállaható egy-két ilyen kérdés.9

A dokival beszéltél errõl ? Ha egyébként jó fejnek ismerted meg, nyugodtan hozd szóba neki. (Meglepõdnék, ha nõ lenne az illetõ, de talán még úgy is vállaható egy-két ilyen kérdés.9
fitymaszûkületed volt tesó?
nem rosszból, csak kiváncsiság, miért metéltek körbe? betegség? vallás? ha gondolod megírhatod priviben is, engem tényleg csak az érdekel miért metélnek bárkit is körbe

Miért van az, hogy nem élvezem a barátommal a szexet? Nem kicsi neki nincs semmi zavaró tényező sem, de már vagy két hete nem élvezem. Pedig hiányom is van eléggé. Nem értem miért van ez most.

Legjobb válasz: Idõjárás, rossz hangulat, hormonok, ilyesmi.... Egyébként korábban élvezted? Mert ha két hete szexeltek, és azóta nem élvezed, akkor más a gond. És ehhez az õ méretének kevés köze van....

Idõjárás, rossz hangulat, hormonok, ilyesmi.... Egyébként korábban élvezted? Mert ha két hete szexeltek, és azóta nem élvezed, akkor más a gond. És ehhez az õ méretének kevés köze van....
Talán próbáljátok meg máshol, másképp, különbözõ pozíciókban hátha jobb lesz.Vagy esetleg mond meg neki éppen akkor mit és hogyan szeretnél, mire vágysz és azt tegye.Akkor talán jó lesz.Halika 29/F
Szerintem minden nõnek vannak ilyen "gondjai" idõnként. Rövid idõtartamúak, de az utána lévõ idõszak csodás. Kitartás, és ilyenkor szervezzetek más programokat:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: A párommal több mint 3 hónapja vagyunk együtt és ebbõl csak ezt az utolsó két hetet nem élveztem vele elõtte élveztem nagyon is, de azért ki próbálunk más pózokat vagy már programot tervezünk inkább aztán meg látjuk mi lesz.

A barátommal volt anális szex és sajnos nem védekeztünk, a menszeszem pedig késik 1, 1.5 hete volt már máskor olyan h 2-3 hetet késett! Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szia. Nem nem lehetsz terhes. De ajánlom olvass utánna hogy mitõl és fõleg hogyan lehet valaki terhes. De ne aggódj lehet csak a stressz niatt késik. nyugi meg ofg jöni!

Szia. Nem nem lehetsz terhes. De ajánlom olvass utánna hogy mitõl és fõleg hogyan lehet valaki terhes. De ne aggódj lehet csak a stressz niatt késik. nyugi meg ofg jöni!
Mindenképp, ha a méhedet és a petefészkeidet a beleidben hordod. Ha ennyit nem tudsz minek szexelsz? Azt sem tudod, hol a méh, és mi a megtermékenyülés folyamata. Vagy nagyon primitív vagy, vagy nagyon éretlen a szexhez.
gondolom ez vicc...
adom az utolsó hozzászólást
egy párszáz forintos teszt pontot tehet az ügy végére! oszt csókolom
Érdekes, hogy tudod mi az az anális szex, de azt nem, hogy a méhed hol van. Biztos vagyok benne, hogy csak szórakozásból írtad ezt a kérdést. Gondolom jól kinevetted magad.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeteket!
Kérdezõ, ne foglalkozz velük, némelyik nagyon bunkó tud lenni, és még olvasni sem tud, gyengébbek kedvéért segitek:görgess az oldal tetejére:amit máshol nem mertél...itt megkérdezheted.Én elhiszem hogy vannak hülye kérdések, de akkor sem jogosit fel arra hogy ilyen hangnemben válaszolj valakinek.Akkor inkább tartsd meg magadnak, vagy éld ki magad valahol máshol...vagy valami máson. Kérdezõnek:nemnem lehetsz terhes, de ha gyakran késik akkor érdemes megkérdezni egy nõgyógyászt, és használjatok gumit lehetõleg!
A kérdező hozzászólása: de hagyjuk szerintem mert ez nem az a hely ahol......
A kérdező hozzászólása: nézzd szerintem pedig az a durva amit te csinálsz! szerintem az emberek többsége azért ir erre az oldalra hogy normális és nem flegma válaszokat kapjon. Azt gondolom hogy az ilyen embereken lehet néha elgondolkozni hogy mit is keresnek itt mint amilyen te vagy!
Ez már durva.... Nem hiszem el, hogy ilyen emberek belemernek ke...ni a világba. Már ne haragudj.Ezt egy 12 éves lány is tudja. Olvass utánna könyvben, vagy interneten.Nem ártana anyukáddal elbeszélgetned!!!!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm
A kérdező hozzászólása: lehet hogy hülyén sött tuti hogy ugy hangzik, de félek és azért irtam ide, azt hittem h normális választ fogok kapni
Az anális sexhez pedig célszerü lenne óvszert használni a fertõzés elkerülése érdekében. Egyébként ha nem folyt bele a hüvelyedbe az ondó, akkor nem hinném, hogy terhes vagy. De ha ilyen szabálytalan a ciklusod, hogy máskor is késett 2-3 hetet, akkor sztem menj el nõdokihoz, mert nem egészséges, hogy enyit késik!
A kérdező hozzászólása: nem igazán:S
Te ez most komoly?? XD ostoba XD
Mi volt a gumin, hogy nézett ki?
igen az a te váladkod volt. de sosem lehet tudni csinálj egy tesztet.
Ilyen már nekem is volt. Az csak a Te hüvelyváladékod! Mert amikor felizgulsz a barátodra sokkal nedvesebb vagy!
máskor, mielött leveszitek a gumit, a végéröl töröljetek egy kis nedüt és szagoljátok meg... ha kilyukadt, a spermának jellegzetes a szaga, felismeritek amugy valoszinüleg csak te voltál.. ez tök természtes.. mit vártál, kivül tök száraz lesz a gumi?
a spermának nincs jellegzetes szaga, ha egészséges a férfi, a pároménak sincs szaga...errõl ennyit! amúgy egyszerû, mossátok vagy töröljétek le, nyomjátok össze a gumit, és ha folyik, akkor gond van, amúgy a gumi nem tud kicsit lyukadni, vagy van rajta nagy lyuk, vagy semmi! hallottam olyat is, h. hallották ahogy elreccsent a gumi...még szerencse amúgy én még nem jártam így, csak ésszel kell használni, de viszont volt már gyári hibásunk, (nem tudta rágörgetni a péniszére!) pedig durex-et használunk!
szerintem a egyszerübb ha fujsz egy kis levegõt a gumiban és ahol lyuk van ott jön a levegõ vagy aminek jönnie kell.

Abortusz után 7 héttel teherbe lehet esni úgy, hogy a barátommal azóta először volt szex? (nem védekeztünk)

Legjobb válasz: simán teherbe eshetsz! De ha most volt abortuszod, miért nem védekeztetek?

simán teherbe eshetsz! De ha most volt abortuszod, miért nem védekeztetek?
A kérdező hozzászólása: Én csak egy igenre vagy egy nemre vártam nem pedig kioktató kommentekre, eltudom képzelni, hogy mit gondolhattok rólam én is nagyon haragszom magamra és a barátomra is!Elhihetitek, hogy nekem sem volt jó érzés megöletni a kisbabámat, de sajnos ezt kellet tennem, de azt már nem szeretném megosztani mindenkivel, hogy miért.
Lehet Kamu nem lehet egy épeszü nö ennyire hülye
Igen, az én egyik ismerõsöm is alig az abortuszára rá lett terhes. De õk szerencsére azt a babát már megtartották, és imádják õt. Nem értem, ha nem akarsz gyereket, miért nem védekeztek? Vagy meggondoltátok magatokat és mégis akartok babát? Nem hinném, hogy az abortusz olyan jó móka lenne...
Ezeket nem édekli csak dugjanak orrba, szájba. Szégyeld magad te cafka!
No comment....
Igen. De az 6 hét megvonás után használni kell gumit egy darabig. Nekem ezt mondták az ápolók. Gyereket 4-5 hónap mulva lehet válalni a doki azt mondta hogy elötte nem kellene! Vigyázz magadra!
Igen lehetsz! Az egyik ismerõsöm ab után 4 héttel lett terhes! Azt a gyereket megtartotta! Kérdem én, akkor az elsõt miért nem lehetett? HA terhes leszel, ezt is elveteted?
gratulálok
Neked annyi eszed nincs, mint egy hangyának...tudod egyátalán, hogy hány nõnek nem lehet gyereke? vagy hányan vetélnek el? vagy hánynak hal meg a magzata? és te csak így játszol az ilyennel? Okés, 1x megtörtént, abortusz okés...de semmit sem tanultál az egészbõl? Na az ilyennek mint te, nagyon sok mindent nem adnék meg, ha én irányíthatnám a sorsodat!
Minek kell nem védekezni, fõleg ha abortuszod volt?! Simán lehetsz terhes!
Csak az én példám: nekem mondjuk missed-em volt, de mûtét után két! héttel teherbe estem. Most volt 3 éves a kislányom :) 37 hkm
De sajnos lehet... Nekem is volt abortuszom. Sajnos muszáj volt. Azóta lelkileg rottyon vagyok. Nem értem, nem érzed át mit tettél? Ez után is a dugáson jár csak az eszed? Hogy lehetsz ilyen felelõtlen? Nagyon remélem, hogy nem vagy terhes, a pici miatt.
Neked nem való gyerek!!!!!
Kedves Kérdezõ! Nem bántani akarlak téged de akkor pont abból az okokból kellett volna védekeznetek és még véletlenül sem lett volna szabad védekezés nélkül együtt lennetek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!