Találatok a következő kifejezésre: A barátomnak amikor (1600 db)

Vajon ráhangolódik a barátom, amikor ölelkezünk/smárolunk?

Sok fiú haverom van, és többször mesélték, hogy már akkor feláll nekik, ha csak megfogják a lány kezét vagy magukhoz ölelik. Nekik ez kínos és igyekeznek titkolni a barátnőjük elől. Nem kérdeztem rá a részletekre, pedig nagyon érdekelt volna pár dolog. Szeretném tudni, hogy én is ilyen hatással vagyok-e az én páromra, illetve ezt valahogy észre lehet venni? Nem fixírozhatom folyton a nadrágját, hogy mi újság... Én még megtisztelőnek tartanám, ha én is ilyen hatással lennék, nem értem nekik miért ciki.

Legjobb válasz: nekem nem ciki és eddig minden barátnõm örült neki:D

nekem nem ciki és eddig minden barátnõm örült neki:D
Egyszerûen le tudod csekkolni, mondjuk veled szemben áll, öleld meg úgy, hogy szorosan hozzábújsz, érezni fogod ha mocorog valami.:)
"illetve ezt valahogy észre lehet venni?" :)
A kérdező hozzászólása: Oké, kicsit még átfogalmazhattam volna :) :D
Szinte biztos ráhangolódik.
ha hozzábújsz érezni fogsz valami keményet a nadrágjában :D nemkell megfogni, egészen kivehetõ egy ölelésbõl is.:) én imádom ezt érezni :) persze csak a barátomtól.

Van, hogy az ember "elfelejti" a barátait, amikor szerelmes lesz. Veletek/környezetetekben történt már ilyen?

Hirtelen nem érdekli semmi, csak az új kapcsolata. A régi barátok már nem is olyan fontosak, mint eddig, sőt... Mi történt végül? Megmaradt a barátság, vagy végleg vége lett?

Legjobb válasz: Van olyan, hogy nem így történik? Szóval igen, szinte mindig ez történik: párkapcsolat like, barátok felejtve.

Van olyan, hogy nem így történik? Szóval igen, szinte mindig ez történik: párkapcsolat like, barátok felejtve.
Mi a barátnõimmel igyekszünk tartani továbbra is a kapcsolatot, amennyire lehet.
Megmarad a baratsag, viszont nagyon eltavolodik az akinek kapcsolata van, es ez nagyon idegesito.
Legjobb barátnöm ilyen. Csak akkor jött oda hozzám mikor dobták és, jött elsirni a bánatát. Már nem igazán beszélünk egymással. Ö is elment a sulibol másik suliba. Meg én is elmentem mert.....erre nem térnék ki mert tudom beszologatnának!
igen, ez egy gyakori jelenség... a barátnõm le se sz#ar, mióta pasija van, de ha összevesznek, akkor bezzeg jön, hogy mizu...stb...tegnap is összevesztek, ezért volt ideje rám is, ma is taliztunk volna, de nem jött, szal tuti kibékültek...:S lehet legközelebb elküldöm a francba:S

Mit adjak a barátomnak ami rám emlékezteti?

Nálam van a pólója és kért valamit cserébe..

Legjobb válasz: Olyat adj neki amit nem lehet eltörni vagy elrontani. XD Szerintem tökmindegy mit adsz neki az a lényeg ,hogy te adtad! Én barátnõmtõl a kedvenc poharát kunyiztam el például..

Olyat adj neki amit nem lehet eltörni vagy elrontani. XD Szerintem tökmindegy mit adsz neki az a lényeg , hogy te adtad! Én barátnõmtõl a kedvenc poharát kunyiztam el például..
Ha pólót adott bugyit adj
Az elõzõ jó poén. A bugyi túlzás és ha megtalálják nála otthon akkor magyarázkodhat. Agy egy topot, amit egyszer már viseltél és érezheti rajta az illatod. Arra könnyû ráfogni hogy meleged volt és levetted mert egy rétegel kevesebb is elég volt.
Adj neki egy pozitív terhességi teszet. Az biztos emlékezteti.
A bugyi a király ötlet.
vágd le a farkad és add oda neki, sose fog elfelejtetni :-D
Jaja én se értem mi a baj a bugyival...Nálam mindig van bugyi a barátnõmtõl, néha cserélgetjük.
Adj neki egy képkeretet a közös képetekkel ez mindig bejön:) )
Hát ha neked magyarázkodnod kell otthon egy bugyi miatt csak sajnálni tudlak, az idegen alsógatyáért bezzeg nem kell mi?
05-26 10:42-es Az idegen asló gatya miatt nem kell, mert tudják full hetro vagyok. És nem vagyok travi. Úgy hogy nem is örülnék ha az a vád érne hogy mégis.


Mit adhatnék a barátomnak amit saját kezűleg el tudok készíteni?

Még csak 3 hónapja vagyunk együtt szóval elég friss a kapcsolatunk de most lesz a születésnapja és mindenképp szeretnék neki valami kézzel készített ajándékot adni. Köszönöm előre is a válaszokat.

Legjobb válasz: Én süthetõ gyurmából csináltam kulcstartót, asztali díszt meg mindenféléket. Azoknak mindig örült a barátom és könnyû megcsinálni.

Én süthetõ gyurmából csináltam kulcstartót, asztali díszt meg mindenféléket. Azoknak mindig örült a barátom és könnyû megcsinálni.

Gyűlölöm a barátom amikor iszik. MoSt is felhívott és irritál a részeg hangja. Össze vissza beszélt, meg agresszívabb ilyenkor. Másoknál is van iylen?

Még csak 21 éves ,de szerintem annyira gáz én nem ilyenre vágyom,nem rendszeresen iszik,de amikor csinálja nagyon utálom,oylan megalázó érzés nekem,meg máshogy viselkedik ,bezzeg ha én csinálnék iylet.

Legjobb válasz: Akarod mondani volt barátod? Nekem egyszer volt, az elsõ alkalomig tartott.

Akarod mondani volt barátod? Nekem egyszer volt, az elsõ alkalomig tartott.
A kérdező hozzászólása: sajnos együtt lakunk és ráadásul az az én házam , szóval õt kéne kipaterolni, de vmikor meg olyan kedves, sajnos naív és gyenge vagyok.:(
Elõször kérd meg, hogy ha részeg, aludjon máshol és fel se hívjon. Ha nem érti, csapd rá a telefont és ne engedd be.
én se szeretem, mikor a barátom részeg, én meg nem. kb olyan, mint amikor egy társaságban mindenki részeg, csak te nem, úgy nem poén semmi. de õ nem agresszív meg ilyenek, csak kicsit dinka lesz:) ) kérd meg, h ne hívjon ilyenkor, vagy mondd neki, mikor józan, hogy nem tetszik, ahogy részegen viselkedik veled, és bár piásan nem könnyû, de próbáljon figyelni legközelebb!

Bunkóság, ha irányítom a barátomat, amikor kényeztet?

Szóval, ha esetleg odébb rakom az ujját, vagy megmutatom, hogy hol érzékenyebb, ha nyalja, azon megsért?dhet? Eddig egyszer volt csak orgazmusom vele, és akkor is "beleszóltam", hogyan csinálja, de azóta nem merem neki mondani, hogy egy kb. fél cm-vel odébb izgassa a csiklómat, mert ott érzékenyebb, mert félek t?le, hogy ez bántja egy férfi hiúságát. Bunkóság volt ezel?tt is odébb tennem a kezét? Legközelebb is megkérhetem, hogy csinálja úgy, ahogyan én szeretem? Férfiak, titeket zavar, ha egy lány irányít ilyen módon?

Legjobb válasz: Hát az ujját talán nem kell tologatni, de azért mondd neki h neked hogy jó, aztán idõvel ráérez már magától is. Én is mondtam mindig a barátomnak, h hogy szeretném, most meg már tudja magától is:)

Hát az ujját talán nem kell tologatni, de azért mondd neki h neked hogy jó, aztán idõvel ráérez már magától is. Én is mondtam mindig a barátomnak, h hogy szeretném, most meg már tudja magától is:)
Nem, miért lenne bunkóság, sõt. Nem lehet kapásból ismerni a másik testét, így ha nem irányítod, csak magaddal tolsz ki, mert nem lesz jó neked. Õ meg gondolom örömet akar szerezni, tehát csak jó, ha megmutatod, meg késõbb már úgysem kell.
nem az.
éna legutóbb le lettem basszintva, hogy miért nem tettem jó helyre a kezét (merthogy elõtte néha csináltam ilyet)....most úgy gondoltam, kivárom mit hogy csinál magától, erre felháborodott, hogy miért nem segítettem :D de amúgy férfija válogatja...elõször õ is megsértõdött, mikor mondtam neki, hogy mondjuk kicsit arrébb, mert azt hitte, hogy tudatlannak nézem, de azóta már eltelt több mint két év... idõvel összeérik egy pár :)
Szia a páromat nem zavarja ha irányitom de van mikor csak "belemozgatom magam a jóba"
szerintem nem érzi azt amit te érzel tehát nyugodtan mond meg neki hogy neked hol esik jobban.
Nem butaság. Az egész szex és a párkapcsolat errõl szól. Néma gyereknek anyja sem érti a szavát, mondja a közmondás, ami nagyon is igaz. Ha pedig õ megsértõdik ezen, akkor õ a bunkó. Nehogy már neked ne legyen jó, csak azért, mert õ érzékeny. Az igazi férfi arra figyel, hogy a nõnek jó legyen és igyekszik tanulni. Csakis a visszajelzésekbõl tud tanulni. Nehogy szégyeld magad, igenis mutasd meg neki, hogy neked mi a jó!
Kicsi az esélye, de elõfordulhat.
A kérdező hozzászólása: Amugy melyik azaz idöszak amikor tuti h nem lehet terhes valaki?
Nincs olyan idõszak. Az esély mindig megvan, csak a mértéke más.
Ha nem akartok babaát, akkor védekezzetek!!!! Az a legbiztosabb!

Miért van az hogy én tök normális a barátaimmal amikor vele vagyok és a srác meg tökbunkó amikor haverokkal van?

na úgy van hogy mint pl mais taliztunk de ott voltak a haverjai meg minden.és olyan bunkóvolt meg ilyyen szardumákat mondodtt hogy cica este akkor tali meg stbb ez miért van ? meg azon szórakozatk hogy nézek ki .. a kell küldök képet .. szerintetek??

Legjobb válasz: A pasik kb 90%-a a haverjai elõtt tök máshogy viselkedik. Teszik az agyukat hogy menõnek számítsanak, hiszen ha kimutatják azt hogy szeretik a barátnõjüket meg ilyenek akkor már a haverok rögtön cikizik õket (tisztelet a kivételnek).

A pasik kb 90%-a a haverjai elõtt tök máshogy viselkedik. Teszik az agyukat hogy menõnek számítsanak, hiszen ha kimutatják azt hogy szeretik a barátnõjüket meg ilyenek akkor már a haverok rögtön cikizik õket (tisztelet a kivételnek).
Szerintem, ha egy pasi bunko mint aki ellötem irt akkor csak menö akar lenni!!!de ha a haverok nincsenek ott és rendes ne agodj.:-)
Legyél vele többet :) Ennyibõl hasznos tanácsot ne várj.
Semmit... Egyébként miért lesznek kétségeid? csinált valami olyat a múltban? mert ha nem akkor csak simán h*lye vagy, már bocs, de tény :S bizz benne az a kapcsolat alapja :)
A kérdező hozzászólása: Imádok vele lenni tényleg.. De amikor "egyedül vagyok akkor" úgy érzem néha h más fiúk is lesznek majd a jövõmben... (16 vagyok és õ az elsõ "igazi" pasim)
Izgatják a nunusod képzeletét más férfiak fallosza is, ezért bizsereg néha, ne félj nõböl vagy, ez természetes nálatok, idõvel kialakul a végsõ stádium, mikor öntudatosak lesztek, és már nem csak a nunusod képzeletét birizgálják, hanem valóban pár tucat ember járt benned:)
miért támadnak kétségeid? te vagy a pasid adnak rá okot?
A kérdező hozzászólása: A barátom tökéletes.. és én ezt tudom is.. Csak az a baj h én nem vagyok az.
Én is ilyen voltam az egyik kapcsolatomban. Lehet, h a szíved mélyén még nem vagyok elég érett egy komoly kapcsolathoz, kíváncsi vagy más fiúkra, élni akarsz még. Vagy nem vagy szerelmes. Mióta vagytok együtt?

Mit tegyek? A párommal 3és féléve vagyunk együtt és a mamája meg a nagynénje megvádolt hogy én csak kihasználom a barátomat ami persze nem igaz mert amit kapok azt a barátom őnszántából veszi mi jól megvagyunk de bekavartak!

Választás elé tehetem, hisz az a mama nem egy igazi mama mert egyszer csunyán tett a barátom családjára!!

Legjobb válasz: Tudod mi az ember legnagyobb fegyvere ha megvadoljak? A HALLGATAS:)! Ulj szepen , orizd meg a belso nyugalmad akkor is ha igaazsagtalanul vadolnak hisz szereted azt a fiut es nem akarsz a csaladja halalos ellensege lenni.... Ha ugy erzed beszelned kell joindulatuan, bekuloen mond el hog mi hogy van, igyekezz tisztazni a helyzetet.Azt is elmondhatod hogy neked ez rosszul esik es te szeretnel a csaladjaval joban lenni hisz ez a fiu mindennel fontosabb szamodra. Ha nem valtoznak akkor meg egyszeruen ne foglalkozz veluk. 22L

Tudod mi az ember legnagyobb fegyvere ha megvadoljak? A HALLGATAS:) ! Ulj szepen , orizd meg a belso nyugalmad akkor is ha igaazsagtalanul vadolnak hisz szereted azt a fiut es nem akarsz a csaladja halalos ellensege lenni.... Ha ugy erzed beszelned kell joindulatuan, bekuloen mond el hog mi hogy van, igyekezz tisztazni a helyzetet.Azt is elmondhatod hogy neked ez rosszul esik es te szeretnel a csaladjaval joban lenni hisz ez a fiu mindennel fontosabb szamodra. Ha nem valtoznak akkor meg egyszeruen ne foglalkozz veluk. 22L
ezt nem lehet leszarni...nehéz helyzet de szeressétek egymást és próbálj meg nem foglalkozni azzal a két boszorkánnyal, amit tudom könnyû mondani, de reméljük h párodat nem tudják befolyásolni
Nekem a legjobb barátom járt ilyen cipõben bár ott a saját muterja mondta ezeket a csajra. Ott hamar rendezõdött a helyzet... Állítólag a muter kapott 2-3 sallert és elcsitult.
szard má le!!
Nálunk is hasonló a helyzet. A barátom dolgozik, én még egyetemre járok. Mennek ezek a beszólások mint pl. , , az egyik félnek dolgozni kell hogy a másikat taníttassa, , Elég vicces, mert az ösztöndíjamból meg a diákmelómból egy komplett fizetést összeszedek. :) ), , de hát az nem fizetés, , Tudom hogy nagyon nehéz megállni szó nélkül, de próbáld meg. Én néha már agyonverném õket....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!