Találatok a következő kifejezésre: A barátomnak áll fel, ha felhúzza (2 db)

A barátomnak nem áll fel, ha felhúzza a gumit... Mit lehet tenni?

óvszerrel védekezünk,mert nem csináljuk sokszor,de mikor oda kerül a sor,felhúzza,és pár perc múlva már le is konyult...próbálom izgatni,de nem megy.

Legjobb válasz: Közvetlenül a behatolás elõtt húzzátok fel, akkor nem lehet belõle probléma! :)

Közvetlenül a behatolás elõtt húzzátok fel, akkor nem lehet belõle probléma! :)
Esetleg próbáljátok meg azt, hogy te húzod fel neki! Az biztos izgató lesz a srácnak és úgy talán menni fog!
Fogd miközbe felhúzza, h aközbe is izgatsd kicsit..
az elözö vagyok. szoval esetleg beszélhetnétek is róla, hogy nincs-e valami problémája tudatilag a gumitól, ez lehet segit. én most babát várok, nekünk az a baj, hogy "beszükülök"szex elött, mert féltem a babát tudatilag.de ha beszélünk róla, akkor ez a probléma nincs, szöval iylesmire gondoltam
vegyetek olyan extra vékony gumit, az talán jobb lesz mindkettötöknek. és izgasd akkor is, ha már rákerült a gumi, hátha ugy sikerül. gondolom még fiatalok vagytok, kár más fogamzásgátlo modszert keresni.
A csomagolásból ki lehet bontani, mikor nekikezdtek... Inkább arra gondolok, hogy benne lehet viszolygás az övszerhasználattól, ha ezt nem sikerül feloldanotok, akkor valóban más védekezési mód lehet a megoldás. Neki vannak ilyen irányú korábbi tapasztalatai? Volt már egyáltalán közösülésetek, vagy itt mindig félbemarad a szeretkezés?
Az óvszert sok pasi nem bírja, fõleg ha kezdõ. Szerintem próbáljátok ki a Pharmatexet (www.pharmatex.hu). Megszakítással kombinálva jó védettséget nyújt. Ha csak ritkán tudtok együtt lenni, nem érdemes teletömnöd magad mindenféle hormonnal (na meg amúgy sem, de ez csak egyéni vélemény). A spirált sem ajánlanám, mert gyulladást és meddõséget okozhat.
Hát akkor használjatok más védekezési formát. Van egy ún. hüvelyhurok amit feltesz a nõgyógyász, és azután bármikor bárkivel csinálhatod, a megtermékenyítés esélye szinte olyan kicsi, mint ha óvszert használna a partnered. Igaz egy ilyen elég drága, de több évig is jó. Vagy ha jól emlékszem van ilyen zselé, amit a vaginában kell szétkenni, abban spermaölõszer van (olyan mint néhány óvszerben) és így szintén védve leszel.
A kérdező hozzászólása: hát, meglehet, hogy tudatalatt van valami... én 18 vagyok, õ 22, és már szeretkeztünk (igaz, gumi nélkül), akkor elég jó volt.Vannak más problémák a szexszel kapcsolatban, szóval azt se tudom, hol kezdjem próbálgatni oldogatni õket.
A kérdező hozzászólása: közvetlenül a behatolás elõtt húzzuk fel, de sokáig szenvedunka csomagolassal, és így nem birja sokaig...nem is tud beleélvezni.
A kérdező hozzászólása: mindenesetre köszi mindenkinek a segítséget!
Az lején mi is gumit használtunk, akkor nem volt gond, bár nekünk is volt erõszak a felhúzásnál. Aztán gyógyszert szedtem, de váltanom kellett, egy hónapig védekezni próbáltunk gumival. A helyzet olyan tragikus lett, hogy inkább önmegtartóztatást folytattunk. Szerintem viszolyog a gumitól a barátod. Amíg ezt nem tudja legyõzni, addig mindig ez lesz. Esetleg érdeklõdd meg egy nõgyógyásztól, hogy milyen lehetõségek vannak a gyógyszeren kívül számotokra. A problémákról pedig beszélni KELL, együtt könnyebb megoldást találni.
az én barátommal is volt ilyen, neki azért mert ugy érezte hogy a gumi szorítja és ettõl már nem is állt fel neki, lehet hogy nála is ez a baj
a barátod egy állatorvosi ló :O
Hívjad Hermanost a meleg mexikói szexpartnert.
ugy, hogy közlöd vele, most vagy megdug normálisan, vagy szakítasz! semmi értelme ennek a szenvedésnek...sztem..egy kapcsolathoz a jó szex is hozzátartozik!
:DDDDDD
Annyit tehetsz, hogy megnyugtatod, türelmes vagy vele. Ez nagyon fontos, de elėg nem lesz. A nagyobb része a munkának az övé.
Ahogy így írod, elég ideges, izgúlós típus. Ne kapkodjatok, szánjátok rá az idõt az elõjátékra.
bírom az ilyen kérdéseket....nekem nincs semmi bajom szexelni tudok és nincs senkim :D az ilyen nyomingerek meg dughatnak azt besül a fegyverük :D 24/F
az elõttem szólok jó nagy f4szok igyon meg 2 felest a dolog elõtt, lehet attól jobban ellazul
Szeretném megjegyezni, hogy szerény véleményem szerint és józan ítélõképességem birtokában a 3-as válaszadó egy gyökér. Egyébként pedig megértés és türelem a megoldás minden ilyen esetben.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!