Találatok a következő kifejezésre: A barátomnak áll (210 db)

Szerintetek igaz, amit a barátom állít néhány férfiról?

Van egy párom 6 éve. A kapcsolatunkat els? 2 évben titkolni kellett, mert az egyetemen tanított engem. Ezalatt titkon volt mellettem egy n?je, megcsalt.

Legjobb válasz: Létezik! Nekem egyszer azt mondta a párom, hogy természetesen most is feltûnik neki, ha valaki jól néz ki, de mióta együtt vagyunk, azóta úgy van vele, hogy minek nézegesse?

Létezik! Nekem egyszer azt mondta a párom, hogy természetesen most is feltûnik neki, ha valaki jól néz ki, de mióta együtt vagyunk, azóta úgy van vele, hogy minek nézegesse?
az a baj lanyok hogy borzasztoan hulyitetoek vagytok es nem veszitek bocsanat nem akarjatok eszrevenni az into jeleket es csodalkoztok hogy szar a "kapcsolat". Egyebkent amelyik lany fentakad azon hogy a pasi megnez egy masik not az nem hisz onmagaban , nincs onbizalma ergo egeszseges parkapcsolatra alkalmatlan. Mindket fel reszerol igaz, huseget fogadnak nem vaksagot...
Erre csak azt mondom, hogy "kutyából nem lesz szalonna". Nincs az a férfi, aki nem nézi meg a nõket, ha mást mond, akkor hazudik. Nincs az a férfi, aki pikk-pakk megváltozik és szexmániásból hirtelen elég neki a heti 1-2. (nem tudom mennyi idõsek vagytok, mennyi idõs a párod, ha 40 felett jár akkor esetleg hihetõ) Azt mondják, hogy nem a szex mennyisége, hanem a minõsége a lényeg. Lehet heti 1 is, ha az fantasztikus. Akkor, ez alapján, ha egy "nõcsábásznak" elég a heti 1-2, akkor nagyon nagy lepedõakrobatának kell lenned.
A kérdező hozzászólása: Akkor volt 34 éves, most 41.
Magamból indulok ki és a véleményem az, hogy nem létezik olyan egészséges hetero férfi akinek a szeme ne akadna meg egy szép lányon vagy érett nõn, még akkor is, ha csak egy pillanat erejéig! 34F

Nem szedhetek fogamzásgátlót, a barátomnak pedig óvszerben nem áll fel. Mi ilyenkor a teendő?

Nem szedhetek fogamzásgátlót mert nem menstruálok hormonbetegség miatt. A mostani barátommal el?ször próbáltunk szexelni, neki viszont nem áll fel gumiban...

Legjobb válasz: A barátodnak kell túllépnie pszichésen az óvszer dolgon. Az én barátom kb sosem használt óvszert elõttem (1 barátnõje volt, allergiásan az óvszerre, gyógyszert szedett), én is gyógyszert szedek, viszont volt már olyan, hogy néha kellett övszer is. Az elején neki se állt fel benne, meg mondta, hogy nem élvezi stb. Hát kitaláltam, hogy akkor ilyenkor ne is szexeljünk. 5 napig bírta így, utána nekem esett, és simán ment neki óvszerrel, gyorsabban elélvezett, mint máskor... Szóval a barátodnak is fejben kell ezen túllépni. Más módszer valóban nem túl megbízható, úgyhogy próbáld meg megbeszélni vele a dolgot. 19/L

A barátodnak kell túllépnie pszichésen az óvszer dolgon. Az én barátom kb sosem használt óvszert elõttem (1 barátnõje volt, allergiásan az óvszerre, gyógyszert szedett), én is gyógyszert szedek, viszont volt már olyan, hogy néha kellett övszer is. Az elején neki se állt fel benne, meg mondta, hogy nem élvezi stb. Hát kitaláltam, hogy akkor ilyenkor ne is szexeljünk. 5 napig bírta így, utána nekem esett, és simán ment neki óvszerrel, gyorsabban elélvezett, mint máskor... Szóval a barátodnak is fejben kell ezen túllépni. Más módszer valóban nem túl megbízható, úgyhogy próbáld meg megbeszélni vele a dolgot. 19/L
Egy kis kézimunka, szájjal megtámogatva, máris áll a mûszer, mehet rá a gumi... ha elsõre nem is jön össze, kis gyakorlás megoldja. Könnyebb egy fiúnak túltennie magát egy kis kényelmetlenségen, mint egy lánynak a vegyszereken. 26/F
Ne félj, ha 2 hétig nem engeded, hogy hozzádnyúljon, óvszerben is úgy fog neki állni mint a cövek. Ez az "óvszerben nem áll fel a brém" csak kanhiszti. 25 N
A kérdező hozzászólása: Ja, és 19/L
A kérdező hozzászólása: Kedves hozzászóló! Természetesen úgy értettem, hogy áll neki mikor felhúzzuk, de aztán elernyed! Nem vagyok idióta és tini sem már igazán. A barátom 23
Szerintem is elsõsorban neki kell ezen túllépni. A pasiknak ált. azért nem mûködik gumiba, mert már eleve elkönyvelik, hogy "gumiban szar". Fõleg, hogy manapság a csapból is ez folyik... A lehetõségeid: - spermicid + megszakítás - pesszárium + spermicid Önmagában semelyik nem nyújt megfelelõ védelmet, de kombináltan alkalmazva már egész hatékony. Mást igazából nem is tudnék ajánlani, mert: - gyógyszer, hüvelygyûrû, injekció hormonos - spirál csak olyan nõknek ajánlott, akik már szültek - naptármódszer nálad nem mûködik a betegséged miatt Egyébként én is hasonló okok miatt nem szedhetek hormontartalmú fogamzásgátlót. De szerencsére párom felhúzza az óvszert, nincs baja vele. Igazából szívesen váltanék vmi más módszerre, mert jó lenne kipróbálni óvszer nélkül. De én sajnos a peszárium+spermicid kombóban sem bízok meg teljesen annak ellenére, hogy tudom róla, hogy elég biztonságos. Vhogy zavar az, hogy nem látom, ha gond van. (mert ugye ha a gumi kiszakad, az elég jól látható...de a másik módszernél csak akkor veszed észre, ha már baj van)
Hány éves a barátod hogy nem akar felállni a répája?
"...óvszerben nem áll fel. Mi ilyenkor a teendõ?" Akkor kell felhúzni, mikor már áll.Voilá!
Pesszárium + zselé.
Én sem szedhetek, velem is volt ilyen. Kiderült, nem is szeretett eléggé a srác. Mostani szeret, és semmi gondja ezzel. Szerintem tényleg nagyrészt hozzáálláson, akaraton múlik. Ha meg akarja szokni a barátod, akkor megszokja.
*óvszer
Pharmatex hüvelykúp megszakítással alkalmazva
Nekem orvos mondta, hogy aki biztosra akar menni, annak CSAK a tabletta vagy óvszer áll rendelkezésre. A többi (pesszárium, zselé, megszakítás stb.) pl. házaspároknak való, akiknek végülis nem baj, ha mégis lesz gyerek. Ne hagyd magad, szokja csak meg szépen.

Mért van az a barátommal mostanában, hogy mikor le akarunk feküdni egymással, azelőtt ugye pettingelünk, petting közben is áll neki, petting előtt is áll neki, mikor megkívánt, de mikor arra kerülne a sor, hogy betegye, lelankad neki?

Aggódok, hogy netán miattam van, hogy nem izgul rám vagy nem tudom, de petting el?tt is áll neki, közbe is, csak télleg mikor már a szexre kerülne sor, akkor lelankad. Nagyon zavarja, és bennem is kicsit rossz érzést kelt. Segítsetek Légyszi!

Legjobb válasz: Sokáig húzzátok a pettinget? Nekem volt egy olyan barátnõm, akivel nagyon sokáig kellett játszani elõtte és én is éreztem hasonlót... OK, állt, de nem úgy, ahogy szokott... :D

Sokáig húzzátok a pettinget? Nekem volt egy olyan barátnõm, akivel nagyon sokáig kellett játszani elõtte és én is éreztem hasonlót... OK, állt, de nem úgy, ahogy szokott... :D
több oka lehet. van, aki nem birja az óvszert, és attól lankad le. esetleg nagyon izgul és kiván, teljesiteni akar, attól fél, hogy neked nem lesz jó, ettõl is lelankadhat. talán lehet a hosszú elõjáték is, ahogy az elsõ mondja, bár én ilyet még nem tapasztaltam.
nekem is ez volt a barátommal. õ elõször a gumira fogta meg kb mindenre, pedig csak azzal volt a baj, hogy túl sokáig pettingeltünk. mióta ezen változtattunk minden oké. lehet, hogy nálatok is ez a baj.

A barátommal 9 honapja vagyuk együt. ő 19éves és szüzek vagyunk. Nem áll fel neki mikor szeretkezni akarunk. Fel áll mind addig mig be nem akarnánk rakni. Mért nem áll fel? Szeretjük egymást de nem megy.

mit csináljunk? nem kéne valami gyogyszer?

Legjobb válasz: Van h ha nem éri elég inger akkor nem áll fel. De inkább az idegességtõl lehet ez, mivel még szüzek vagytok.

Van h ha nem éri elég inger akkor nem áll fel. De inkább az idegességtõl lehet ez, mivel még szüzek vagytok.
Ideges és fél a lehetséges kudarctól. Próbálkozzatok türelemmel, nem kell gyógyszer.Igyatok meg néhány pohár bort vagy valamit az aktus elõtt, az kellõen ellazíthatja, oldja a gátlásokat. A merevedése a fiúknak sokkal tovább tart (általában), ha van bennük egy kis ital.Na itt nem lerészegedésre gondoltam.Drukkolok nektek, sok sikert!
Nem kéne, szerintem a barátod nagyon rágörcsöl arra, hogy jól teljesítsen szex közben, inkább beszélgess el vele, hogy minden jó lesz élvezni fogod stb.. Sztem az ez okozta stresz miatt lankad le neki. De ha már szeretkezés elõtt elélvez, akkor az a baj. Csak várjatok pár percet és meglesz oldva a probléma, mert ha szeretkezés elõtt elélvez, akkor persze h lelankad neki..
cseréld le a kakast
Esetleg csak pettingeljetek elõbb, éreztesd, hogy a farka nélkül is tud örömet okozni, nem fogsz benne csalódni - ez megnyugtathatja. ÉS valóban, beszéld meg vele, hogy nem lehet probléma, csak az a fontos, hogy figyeljen rád közben, és akkor élvezni fogjátok. Gyógyszert szerintem semmiképp se vegyen be (bár a placebo-hatást megjátszhatod, de inkább ne verd át ilyesmivel).
Velem ugyanez volt mielött elvesztettem a szüzességem, zavart is nagyon. Aztán olvastam valahol, hogy 1-2-3 hétig ne nagyon masztizzak, és amikor igen akkor se pornóra vagy valami, hanem a barátnõmre gondoljak csak. Nem tudom melyik részétõl, de bejött. Utána le is nyugodtam, és azóta megy mint a karikacsapás ;)

Szemüveges vagyok! És a barátom utálja a szemüvegem, meg egy kicsit oldalasan áll. És azt mondta, hogy, ha vele vagyok ne merjem felvenni a szemüveget. Szerintetek mit csináljak most? Szerinte nem is áll jól a szemüveg rajtam.

Legjobb válasz: Ha rabszolga-típus vagy, akinek mindegy, hogy ki a barátja, akkor vásárolj kontaktlencsét. Ha meg olyan ember vagy, aki tartja magát valamire, akkor közöld a barátoddal, hogy vagy elfogad úgy, ahogy vagy, szemüveggel együtt, vagy kívül tágasabb.

Ha rabszolga-típus vagy, akinek mindegy, hogy ki a barátja, akkor vásárolj kontaktlencsét. Ha meg olyan ember vagy, aki tartja magát valamire, akkor közöld a barátoddal, hogy vagy elfogad úgy, ahogy vagy, szemüveggel együtt, vagy kívül tágasabb.
Hagyd ott õt a fenébe! Aki nem fogad el olyannak, amilyen vagy, az nem szeret igazán! Én is szemüveges vagyok, de mindenki így szeret ahogy vagyok. Kontaktlencsét nem nagyon szeretnék, mert a szemüveg karakteressé teszi az arcomat. :) Állj ki magadért, mert így úgy fog ugráltatni, ahogy épp a kedve diktálja! 23/N
A barátod 11 éves? :D Kb. akkor van ilyen felfogásuk. Mi az, hogy ne merjed felvenni? :D Akkor hagytam volna ott a fenébe.
Talán el kellene gondolkodni a szakításon. Akkor is szemüveges voltál, mikor megismerkedtetek?
Te, kérdezõ, az elsõ válaszoló k*rvajót mondott, tetszik :D
Szerintem dobd a birkát és keress magadnak egy férfit ;)
Lapátra vele! (Mármint nem a szemüveggel...:D)

Miért nem áll fel soha a barátomnak ha velem van?

Nagyon szeretjük egymást már majdnem 2 éve.Néha van hogy feláll neki tehát túlzás a mindig de engem zavar.Állítólag kíván meg minden de pl ha ujjaz vagy nyal akkor fel se áll neki :( normális ez?Na jó lehet hogy normális de mit csináljak hogy ne így legyen?Még nem szexeltünk és nagyon aranyos mert megvár és imádom.Csak olyan rossz néha hogy nem tudom felizgatni kell?el...:\'(

Legjobb válasz: Barátomnak iylenkor kõkemény a pénisze, de már 1-2 puszitól is megmozdul ott, csóktól meg rögtön vigyázzba vágja magát... szerintem ebben a korban ez nem teljesen oké... Vagy szokott masztizni? Ha sokat csinálja, akkor lehet azért nem áll fel neki...

Barátomnak iylenkor kõkemény a pénisze, de már 1-2 puszitól is megmozdul ott, csóktól meg rögtön vigyázzba vágja magát... szerintem ebben a korban ez nem teljesen oké... Vagy szokott masztizni? Ha sokat csinálja, akkor lehet azért nem áll fel neki...
"állítólag nem szokott sõt elítéli" Akkor itt lesz a hiba. Valószínûleg valami trauma lehet, vagy dogmatikus nevelés. Szerintem nem tud ellazulni. Próbáld meg ellazítani, zenével, tánccal, stb, ha sehogy se megy, akkor irány a doki. És ne feledd! Nem az a ciki, aki elmegy a szexológushoz, hanem az, aki nem. :D
Leírtad az okot te magad:) : "Állítólag kíván meg minden" Te írtad:) Ez az oka. Mondjuk ha már 3-4 hónapja SOSE áll fel neki CSAK AKKOR IMPOTENS. Szóval elõttem hülyeséget írtak. Ha lelkilek kivan valami miatt, vagy ti veszekedtek esetleg ez az oka. Pszichés alapú. Nekem nemrégiben volt, hogy ha szájjal csinálta barátnõm leállt:S Nagyon szarul éreztem magam és emiatt még egy ideig nem jöttem rendben. Mikor õ is segített és mellettem állt meg 1 hétig nem kezdtünk VELEM semmi olyat akkor rendbe jöttem. Meg így szépen lassan:) Én még sajnos úgy érzem, hogy lehet velem gond õ azt mondja már nincs szóval teljesen sinen van a gond. És sajnos nekem is az volt, hogy nyaltam és nem nagyon mozdultam meg. Helyre jöttem:P már a gondolattól is:) Igaz történet szóval segíteni fog. Beszélgess el vele mi lehet a gond mutasd meg, hogy teljesen mellette állsz akármi is van:)
Én vok aki az impotesnst irta... - szervezz emg neki 1 jo estét, pornófilmmel! , táncolj neki, meg ilyesmi, és ha már akkor sem fog álln, akkor beszélj vele errõl!hogy forduuljon orvoshoz vagy ilyesmi!
A kérdező hozzászólása: de én szeretgetem!
Szeretgesd meg és állni fog neki.
Bocs ha rossza irok, de a pasid impotens :(
óó:D hidd el hogy szokott:P Szerintem lehet hogy ez normális, vannak ilyen emberek. csináld neki szájjal, ha arra sem áll, akkor tuti h vannak problémák.
lehet hogy anyira figyel a technikara h jo legyen neked hogy kozben nem tud sajat magara is koncentralni hogy beinduljon
A kérdező hozzászólása: állítólag nem szokott sõt elítéli (nem tom miért) amúgy a megmozdulás nálunk is rendben van de nem tom...
A probléma neve részleges impotencia.Érdekessége hogy vannak olyan nõk akikre úgymond "feláll" a férfinak és vannak olyan nõk akikre(vmien okból kifolyólag, inkább pszichikai) nem vagy csak ritkán "áll fel" nekik.Ezzel a problémával inkább pszichológushoz kell fordulni.Ugyanis a legtöbb esetben a férfi tudatalattija nem a kedvesét látja abban a nõben hanem testvérét vagy édesanyját.Ebben a betegségben szenvedett a híres emberek közül Heinrich Himmler német SS vezetõ és állítólag Orlando Bloom színész is ebben szenved.

Nektek milyen a baráti körötök? Vagy több van? Hány emberből áll, általában mit csináltok? Mindenkivel jóba vagy belőle, ált. Mennyi időközönként találkoztok?

Nemedet és a korodat is írd le légyszíves. Köszönöm el?re a válaszokat. :)

Legjobb válasz: Lehet ez nem érdekel,de sajna nekem nincs baráti köröm,pár éve még volt,igaz nem túl nagy 3 csaj akikel néha találkoztunk,kb havonta,vagy ritkábban,és a párom barátaival is egész jobban voltunk,de ez megszakadt sajnos,csak egy haverja van már, vele,kb 2-3 havonta ha találkozik,találkozunk.20as éveim elején nagyobb baráti köröm volt,és sokat buliztunk találkoztunk de ,ahogy férjhez mentek, mentem,gyerek lett náluk,stb,szépen eltüntek,vagy nagyon megritkultak a találkozások.33L

Lehet ez nem érdekel, de sajna nekem nincs baráti köröm, pár éve még volt, igaz nem túl nagy 3 csaj akikel néha találkoztunk, kb havonta, vagy ritkábban, és a párom barátaival is egész jobban voltunk, de ez megszakadt sajnos, csak egy haverja van már, vele, kb 2-3 havonta ha találkozik, találkozunk.20as éveim elején nagyobb baráti köröm volt, és sokat buliztunk találkoztunk de , ahogy férjhez mentek, mentem, gyerek lett náluk, stb, szépen eltüntek, vagy nagyon megritkultak a találkozások.33L

Azt mondta a barátom, 3-4 sör miatt nem állt fel neki. Tényleg csak a pia miatt?

Sziasztok! tegnap lett volna a barátommal az 1. alkalom. Én még sz?z vagyok ..? már nem. az elején sájjal csinálta nekem, nagyon jó volt..aztán én voltam felül..2-3 lökés után mondtam h hagyjuk abba mert nagyon fáj. aztán én voltam alul..de nem állt fel aztán neki :S..igaz el?tte ivott 3-4 sört ? azt mondta biztos a pia miatt. lehet ezt csak azért mondta, hogy engem nyugtasson? :(..én vagyok a hibás? :'(

Legjobb válasz: JAJ DEHOGYIS!!!NE aggódj! Figyi, mi barátommal konkrétan FÉL évig próbálkoztunk. Bennem valami falszerûség nem engedte a behatolást:D, de néha neki nem állt fel. Aztán egyszercsak, mikor már nem stresszeltünk, mert kb az volt, h úgyse sikerül: összejött. Valószínû pont amiatt konyult le neki, mert úgy érezte, hogy nem volt elég jó, mert neked fájt. Ettõl az embernek hamar lekonyul a kedve. És jól tetted, hoyg szóltál, hogy fáj!:) elõbb utóbb minden tökéletes lesz, és majd csak nevettek a kezdeti döcögéseken:)

JAJ DEHOGYIS!!!NE aggódj! Figyi, mi barátommal konkrétan FÉL évig próbálkoztunk. Bennem valami falszerûség nem engedte a behatolást:D, de néha neki nem állt fel. Aztán egyszercsak, mikor már nem stresszeltünk, mert kb az volt, h úgyse sikerül: összejött. Valószínû pont amiatt konyult le neki, mert úgy érezte, hogy nem volt elég jó, mert neked fájt. Ettõl az embernek hamar lekonyul a kedve. És jól tetted, hoyg szóltál, hogy fáj!:) elõbb utóbb minden tökéletes lesz, és majd csak nevettek a kezdeti döcögéseken:)
2.válaszoló tök hülye. Sztem a piának nincs köze ehhez. Az én férjem is szokott inni pár sört, mégsincs ilyen problémája. Viszont azt ne feledd, hogy nem csak neked fájhat a behatolás, hanem neki is, fõleg ha te még szûz vagy. Lehet, hogy amiatt volt.
Nekem sem áll föl, ha már keveset iszok, akkor sem. Vagyunk ezzel így egy páran. Amúgy érdekelne, mi lehet az oka, allergiás gyógyszer, valami vérnyomásos dolog, vagy mi.
piásan igen nehéz produkálni, és amit nagy nehezen összetudok hozni bebaszva az is jócskán alúlmúlja a józan állapotot.
Nekem atomrészegen is feláll, a probléma olyankor inkább az szokott lenni hogy akkor nehezen tudok elmenni. A 3-4 sör még biztos nem lett volna baj, inkább az vette el a kedvét hogy neked fájt.
Hát, én nem érzem magam bikának: De ha iszom egy keveset egész nap 2-3 felest sörrel, utána minimum 1 órás kufircolás! Sztem is az adoot szituval van probléma: Ha valaki szüz csajjal kezd, legalább addig maradjon józan mig a csajnak nem veszi el a szüzességét! Utána már lehet dinom-dánom!!!
basszus, akkor itt mindenki überfrankó, nekem 34 sörtõl már romlik a teljesítményem. nemtudtam hogy itt ekkora bikák vannak, bocsi
õõõ hát ez érdekes, én (19 éves szüz fiu :S ), metál részegen , ( 1 ü pezsgõ, 1 sör, 3 martini, 2 garrone, 1 whisky, :D ), buliban táncoltam egy csajjal, meg eggyütt voltam, csak tapi volt meg csók, DE addig kb.másfél órán keresztül folyamatosan állt mint a beton!!! már cikinek éreztem hogy annyira kidagad a nadrágom odalenn, igy folyton magamhoz öleltem a csajt :) )) szóval nem tudom piásan mit nem lehet teljesíteni...
de itt senki nem volt bebaszva. 3sörtõl nem lesz senki részeg.
Nekem is volt már ilyen. Exem atom részegen is tudott teljesiteni, mig a mostani párom sört ivott nem állt neki. Azóta pia nélkül csináljuk, és sokkal jobb, nem konyul le, és naon sokáig áll :P

Mi van ha elötted áll a barátnõd egy másik fiuval és értitek?

Legjobb válasz: Ha elõttem áll és értem, akkor értem; de nem értem. Te érted?

Ha elõttem áll és értem, akkor értem; de nem értem. Te érted?
Nem értem.
mármint arra ha gondolsz h a barátnõd kefél egy másik sráccal és te ezt meglátod? Háááát.. ciki :) mondd neki hogy "Szia édesem, látom jól mulatsz, ugye mondtad neki h AIDS-ed vagy?" :) Amúgy ezek után egybõl, gondolkodás nélkül dobnám a csajt.
bocsánat, gépelési hiba.. jav: "Hogy AIDS-es vagy?"
nem értem
Nem, nem értjük. Mit akarsz kérdezni?
Nem, nem értjük. :( Kimaradt a második tagmondatból az állítmány. :'(
Ennek a kérdésnek sem eleje, sem vége. Ülj le fiam, 1-es. Fogalmazd meg újra.

Le szeretnénk feküdni a barátommal, de nem áll fel neki óvszerrel. Hogy lehetne ezen segíteni?

Legjobb válasz: Az óvszert akkor kell felvenni ha már áll neki

Az óvszert akkor kell felvenni ha már áll neki
Nem csak a fogamzásgátlóhoz vagy még fiatal szerintem......
csináljátok nélküle, aztán amikor már majdnem elmegy vegye ki oszt verd ki neki, vagy fogamzásgátló
van egy egyszerûbb és valószínûleg hatásosabb megoldás.Ne õ tegye fel, hanem te, a saját kezeddel és esetleg még izgasd is közben :) 90% hogy továbbra is állni fog neki :)
A kérdező hozzászólása: Ez se rossz ötlet :D Köszi!!
1. Tényleg fiatal vagy a fogamzásgátlóhoz. 2. Az esemény utáni még rosszabb, mint a fogamzásgátló. Emellett drága is (5-6 ezer forint egy darab), és ráadásul még csak nem is 100%-os. 3. Megszakítással ne engedd semmiképpen! Gyakoroljon maszti közben. Próbálgassa otthon óvszerrel. Ha minden kötél szakad, akkor spermicid és megszakítás együtt...de én ilyen korban azt sem vállalnám be.
Utolsó vagyok. Bár hozzátenném, hogy már csak azért sem kellene gumi nélkül, mert õ nem szûz, és az elõzõ bnõjével (vagy bnõivel) nem használt gumit. És ugye betegségek ellen csak a gumi véd...
A kérdező hozzászólása: És ha oralisan elegitem ki, lehet emiatt bajom?
Akkor semmi bajod sem lesz.
A kérdező hozzászólása: De betegséget sem kapok el?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Nem akarsz fogamzásgátlóz szedni, de az eseményutánit bevállalnád? Tudod, milyen durva az a tabletta? Ezt vesd el mindképp, hát százszor durvább, mint a fogamzásgátló. gondolj bele, mire való. Az én barátom is kókadt a gumitól, eléggé el is ment az önbizalma, úgyhogy megbeszéltük, hogy hanyagoljuk a témát, de masztinál gyakorolgassa a gumifelvételt. Neki így múlt el. Amúgy ja, kell egy sikerélmény, és meglesz. Ne add be a derekad, az óvszer a legjobb védekezési módszer, ha nem tetszik neki, mérgezze õ magát.
A kérdező hozzászólása: 7.kommentelo nagyon köszönöm :)
Nem az a lényeg, hogy ióta vagytok együtt, hanem az, hogy hány éves vagy!! Anyád tudja?
A kérdező hozzászólása: 9hónapja járunk egyébként, õ 17, én 16. Én még szûz vagyok, õ már nem. Az elõzõ lánnyal megszakitásosan voltak együtt, és nem lett semmi baj.de én nem kockaztatok. Az esemény utáni 100%-osan beválik?
Az esemény utáni tabletta nagyon rossz ötlet. Az vészhelyzetekre van kitalálva, és nem rendszeres védekezésre, hatalmas hormonbomba, hónapokra felborítja a ciklusodat. Az a baj, hogy a pasid bemagyarázza magának, hogy óvszerrel milyen rossz a szex. Nekem is volt ilyen pasim, válóok lett, mert állította, hogy minden normális kapcsolatban a nõ szed fogamzásgátlót. Nem érdekelte, hogy az árthat az egészségnek, és ha havi 1-2 alkalommal tudunk csak együtt lenni, akkor minek mérgezzem magam? Beszéld meg vele, hogy fogadja el, hogy vagy így, vagy sehogy. Volt olyan barátnõm, akinek a pasijánál rendezõdött ez a dolog egy idõ után. Hátha nálatok is.
pszichés erektilis diszfunkciója van rajtam anno a Kamagra segített, mivel ilyenkor egyetlen sikerélmény beindítja a dolgot, utána már nincs szükség semmilyen külsõ segítségre, menni fog a dolog
A kérdező hozzászólása: Akkor veszi föl, de ahogy fölveszi, lelankad... Óvszer nélkül nem engedem, fogamzásgátlóhoz szerintem még fiatal vagyok (16) Nem lehet ezt valahogy 'megtanulni' vagy valami?
mennyire régi ez a kapcsolat és milyen idõsek vagytok? elsõ szex lenne?? Ha komoly ez a kapcsolat és nem vagytok túl fiatalok, akkor foggátló??? vagy... van egy olyan megoldás is...hogy ha kedves az orvosod vagy a nõvérkéje, akkor elõtte való nap szépen íratsz magadnak egy esemény utáni tablettát, és ha kétséges h kivette e idõben....akkor utána beveszed...
Ne mondjátok már, hogy fiatal meg mittom én mi. 16 évesen már nem annyira fiatal, és ahogy látjátok nem is hülye, mert nem akar semmiképpen megszakításosan vagy bármi más hülye módon védekezni. Am meg a kérdésre válaszolva, a baj az, hogy a barátod már tudja milyen gumi nélkül és ezért ha akarja is, az agya mindig arra viszi, hogy óvszer nélkül jobb lenne. Szedhetsz foggátlót esetleg, ha más megoldás nincs, vagy nézz utána valami védekezési módszereknek. De ha a barátod nagyon akarja, szerintem el tudnátok intézni, hogy úgy is felálljon :D Olvasstok utána, hogy mit lehet csinálni és oldjátok meg :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!