Találatok a következő kifejezésre: A barátomnak, fenn van az (13 db)

Relatív a jó fenék, kinek milyen jön be.
elsõ bekanosodottxd amugy igen tetszel neki ez logikus komolyan ma már dicsérni se szabad mert a csaJ KÉTELKEDNI KEZD?:d
Ha valakinek szex közben azt mondják, hogy jó teste van, az azt jelenti, hogy a másik tényleg, õszintén be van indulva rá. Ha elõtte mondják, akkor énis gyanakszom általában hogy csak le akar fektetni az illetõ, de szex közben és után már õszinte az ember, nyugi. Szerintem próbálj meg kicsit felszabadultabb lenni, egyrészt szex közben abszolút nincs jogosultságuk az ilyen kételyeknek, másrészt úgy tûnik, hogy okod sincs rá. És lehet, hogy az is segítene, hogyha kicsit többet meztelenkednél a barátod elõtt, jó terápiás módszer arra, hogy az ember lánya megszeresse önmagát...
Akkor itt van a probléma, valahogy éreztem, hogy mint mindig, az önbizalommal lesz a gond. Bízzál önmagadban, fogadd el magad olyannak, amilyen vagy, szeresd magad és a tested, és bízz abban, amit a barátod mond neked. Nem véletlenül van veled.
A jó fenék titka, hogy zsíros legyen és narancsbõrös! A narancsbõr nagyon szexi tud lenni! Kenegesd zsírral a valagadat!
képet !!!!! és meg alapítom hogy nagy e a feneked mert igy látatlanba nem tudok rá válaszolni :D
A kérdező hozzászólása: bizom benne, de önértékelésem nincs nagyon.. nagyon megbántott az exem, és már azt se hiszem el, h egy pasi azt mondja, h zöld a fû..
Te miért nem bízol a barátodban? Bírom az ilyen kérdéseket, "szerintetek mire gondolhat", "higgyek neki?" stb. Az, hogy valakinek jó a fenek, azt jelenti, hogy jó a feneke. Ezen nincs mit ragozni, boncolgatni. Ha a barátod szex közben azt mondta, hogy gyönyörû tested van, akkor hidd el neki, valószínû tetszel neki. Bízol egyáltalán magadban? Van önértékelésed?
A kérdező hozzászólása: jaa, csak mert 1 hónapja azt mondta szex közben, h jajj milyen jó vagyok neki, ne foggyak le.. mert h szerinte nem kell fogynom.. én meg tulreagaltam, h mi van, ha kövér vagyok.. tehát akkor minden ok?
Igen, minden a legnagyobb rendben van, neked meg kéne tanulnod értékelni azokat a pillanatokat, amikor tényleg boldog lehetnél. Például kezdheted is, hogy belegondolsz, hogy milyen szerencsés vagy, hogy van egy pasid aki gyönyörûnek tart és imád és közben mosolyogsz.
NEM!!! Rengeteg szó másképp van férfinyelven, mint ahogy mi mondjuk, de a "Jó a feneked" azt jelenti, hogy "Jó a feneked." Igen, hidd el neki, hogy gyönyörû vagy. Nem vele van a baj, nem biztos, hogy hazudik. Inkább veled(ezt nem úgy mondom, mintha te lennél a rossz, hiszen nem tehetsz róla), mert volt egy törés az életedben, csúnyán átvert egy srác. A negatív gondolataid uralkodnak rajtad.[idegen szóval ego-nak is szokták nevezni] Ez az, amikor valaki nem ad rá okot, hogy rosszat feltételezz róla, te mégis teszed. Jó ego-pusztítási mód a fehér fal bámulása. A negatív hang rögtön munkába lép: "Mekkora hülyeség, hogy ezt csinálod! Nem látod, hogy nekem van igazam?" Próbálj neki ellent mondani. Mondd, hogy "Szép vagyok, és úgy tetszem a barátomnak, ahogy vagyok" Fontos, hogy jelen idõben legyen, és NE jövõben! Vagy írd ki magadból egy lapra, és fel a fejjel! 16/L
Ez ostoba kérdés. Ha dicsér valaki, az annyit jelent, hogy az õ ideáljának megfelelsz. Ha a párdotól kapod, akkor az csak jó lehet. Ennyi. Ha a dicsérõ a nagyseggû nõkre gerjed, és így tetszik, akkor gyanakodhatsz, hogy neked is lehet hogy az van. De ha a párodnak tetszik, neked megfelel, akkor mi a gond? Én amúgy a jó a feneke jelzõt a kerek feszes nõies seggre szoktam mondani, mert az az! Nem a betikkadt lapos fenék a jó, és nem is a tonnás farnehéz viziló, hanem a gyönyörû fogós nõi fenék és combok, az igen!

A barátomnak, ha fenn van az óvszer, a fitymája csak a makk alá húzódik le. Óvszer nélkül pl orális szexnél, le tudom húzni neki a bőrt teljesen. Ez normális?

Legjobb válasz: Persze, hogy normális, nemkell letépni róla!!! hogy képzelted, hogy majd egy bõrcafat csak ugy lifeg ott? normális, nem kell megkínozni szegényt.

Persze, hogy normális, nemkell letépni róla!!! hogy képzelted, hogy majd egy bõrcafat csak ugy lifeg ott? normális, nem kell megkínozni szegényt.
Erdekes. En beirtam ezt az URL-t es rogton a nyitooldal aljan megtalaltam az ugyfelszolgalat elerhetoseget.
Nem vagyok nagy matematikus, de vajon mekkora az esély arra, hogy "véletlenül" felmenjek egy "teljesen ismeretlen" 18+ oldalra és ott "véletlenül" megtaláljam a "barátnõm" fotóját? :) )) Na menj aludni...
juj ennyire durva a helyzet? :D
Hátizé. Te kérted, hogy törölje magát? Vagy csak úgy mondta? Ha csak úgy mondta, akkor lehet, hogy fel akar vágni. "Én már annyira menõ vagyok, hogy nekem nem is jó az, amit kétmilliárdan használnak." Persze azért nem törölte magát, de ezt mondta, mert tényleg szeretne ilyen ember lenni. Ha viszont te kérted, akkor minek kérted? Ha fontosnak tartod, hogy ne legyen fönn a FB-on, és õ is tudja ezt, akkor ez egy ordas nagy hazugság volt. Ha csak úgy mondtad neki, hogy "talán törölnöd kéne magad", vagy ha te mélyen megveted a FB-ot, de õ azt hiszi, hogy ezt csak úgy mondtad neki, akkor talán azért hazudott, mert nem akart vitát. Tehát pl. õ mást gondol errõl, de jobban szeret téged annál, semhogy ezen összevitatkozzon veled. Többet tudnánk mondani, ha te is többet írnál errõl az egészrõl.
DURRR egy pofon! Micsoda egy kamus tahó... :D
Lehet csajozni akar a hátad mögött. 19/F
hogy erre válaszoljunk, jobban kéne ismernünk a kapcsolatotokat
Most egészen megdöbbentem. Megyek, fellocsolom magamat...
A kérdező hozzászólása: az...
kis cseles
A kérdező hozzászólása: ezek szerint!
Mert az agyára húzódtál?

Fiúk szerintetek miért van az hogy a barátom állandóan a fenekemet (pontosabban a ly**kamat) fogdossa?

puszilgatni is szereti... de többet nem engedek neki.

Legjobb válasz: Az elsõ vagy a hátsó lyukat?

Az elsõ vagy a hátsó lyukat?
A lyuk szóért nem jár ban :D XD Mert én is imádom szó szerint kinyalni a nõ segglyukát, jó nyálasan és szaglászni is.
most a csokisat vagy tépõzárasat? :D
Dugasd meg vele a seggedet is. Jó lesz, hidd el.
képet arról popóról :D
Tud az nagyon is izgató lenni, azért.:)
Szúrni akarja a fosódat, esetleg kikormolni a fingót...
Van aki erre gerjed. Nincs különösebb oka. Bár a pornó kezdi elterjeszti az anál mániát a férfiak körében, a méret mániát a nõk körében az is igaz.
A kérdező hozzászólása: nincs baj, csak kicsit fura. hogy lehet azt kívánni? o.O mi a jó benne? nem értem :D
mert biztos szép vagy és kíván mi baj van ezzel?
valaki erre gerjed
meg fogja farkalni a seggedet!

Normális az, hogy a barátom (14) ha fent van neten legtöbbször játszik a haverjaival?

Nem szeretnék féltékeny barátnőnek tűnni, csak én legtöbbször miatta meg a barátaimmal való chatelés miatt vagyok online, ő meg kockul..ez oké? 14/L

Legjobb válasz: én most is kockulok :D ez a hobbija, fogadd el f19

én most is kockulok :D ez a hobbija, fogadd el f19
ennyi idõsen szerintem teljesen normális, a fiúk még máshogy mûködnek ekkor... a lányok pletyiznek, a fiúk meg játszanak, ilyen egyszerû
Neki biztos normális
Játsszál te is. Amúgy minek a 96 a nevedben, ha 14 vagy?
A kérdező hozzászólása: a 96 a nevemben teljesen mást jelent:) egyébként remélem igazatok van. akkor ez nem azt jelenti, hogy nem szeret? mert amúgy nem gyanakodnék ilyesmire, csak ez a sok kockulás..:/
Ne a kockulásából próbáld eldönteni hogy szeret-e. A legtöbb 14-15 éves fiú ilyen, ez van sajnos el kell fogadnunk:D Attól még szerethet, csak néha neki is szüksége van ilyenekre.
Én még 17 évesen is kocka vagyok, bár én lány. XD
teljesen normális, 14 évesen amúgysincs komoly kapcsolata az embernek (gyereknek inkább), természtes hogy szeret játszani. sõt szerintem jobb is mint az egész napos facebookon meg chaten lógás... én 24 évesen is nagyon sokat játszom, és még fogok is. igaz mellette komoly kapcsolatom van.
Én is aranyérre tippelek. Kívül látszik valami "bogyó", vagy belül érzel olyanokat? Mert ha igen, akkor tuti aranyér. Ha ez a helyzet, akkor gyógyszertár, krém, kúp. Ezek vény nélküliek. Ha rosszabb a helyzet, akkor mûtét. :( Jahh, és ha vérzel, akkor nem kéne erõltetni ezeket az anális dolgokat.
hát az gond nem kicsit menj orvoshoz
Hát mi nem szoktuk hátulról, de szerintem lehetne a barátod finomabb kicsit...
Aranyered van...
ácsi te fiu vagy lány vagy?
A helyedben nem erõltetném a jövõben a seggbekukit és lehet, hogy egy orvossal sem ártana megnézetned magam.
Nincs sem aranyered, sem semmi extra seb.. A kanod lekotorta a bélnyálkahártyád egy részét, abban vannak hajszálerek.. A bélbe egyébként is elõfordul az ilyesmi, pl ha valaki nem rágja meg a földimogyorót rendesen. Nem lesz bajod tõle, ennyit kibír a szervezet. - Egy passzív b.uzi, aki már évek óta seggbekuratja magát!
Vagy csak elpattant néhány hajszálér.
Sosem értettem mi értelme van a seggbekukinak... Mivel jobb mint a punci? Tök nagy baromság szerintem. 19/F
de azert menj el az orvoshoz, mert akar verfertozest is kaphatsz ha seb van a vastagbeledben.
A kérdező hozzászólása: szijjasztok, nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat, nem nem érzek semmi csomót... és a párom sem, egyébként meg lány vagyok 20 éves.
Orvossal nézesd meg kerüld a jövõben, a bél nem erre van kitalálva...
vastagbél daganatot akartam írni.
Nem akarlak megijeszteni, de ha valakinek végbél daganata van akkor is szokott vérezni. Ha így van, akkor a barátod is érezhetett valami nagy csomót ott bent. Remélem nem igaz, amit mondok, inkább fordul urológushoz, de sürgõsen!!!!
Talán mert vérzik a végbeled, mert túl nagy volt a kékeres?
A kérdező hozzászólása: Szóval az gond lehet, h a végbelem belülrõl vérzik?
A barátod legyen egy kicsit óvatosabb és nem lesz gond

Van egy lány, aki nagyon tetszik, és én is nagyon tetszek neki. De az a lány a legjobb barátom húga, és úgy látom rajta, hogy nem tetszene neki, ha összejönnék a lánnyal, félti nagyon. Hagyjam a fenébe?

Legjobb válasz: Hát ezzel nem csalod meg a barátodat... nem értem amúgy,ha tényleg barátok vagytok,akkor miért félti tõled annyira? Hány évesek vagytok?

Hát ezzel nem csalod meg a barátodat... nem értem amúgy, ha tényleg barátok vagytok, akkor miért félti tõled annyira? Hány évesek vagytok?
Nálunk ugyanez volt a helyzet, csak én vagyok a lány. Szerintem érdemes lenne beszélned errõl a barátoddal. Nem azt mondom, hogy kérj tõle engedélyt meg ilyesmi, de mint gesztust, valószínûleg nagyra értékeli majd. Így talán látja, hogy ha te is beavattad a bizalmába, õ is bízhat benned. Nálunk ez elmaradt, bátyám csak kész tényekkel szembesült. Láttam, hogy rosszul esett neki, olyan lehetett, mintha összefogtunk volna a háta mögött, pedig csak túl szemérmesek voltunk az elején, hogy beszéljünk neki róla. Azóta nem olyan szoros a barátságuk, és egy ideig velem sem volt a régi a testvérem. Viszont, mióta barátnõje lett, kezd megbékélni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :) A lány 15, én pedig 17 éves vagyok.
Most ebben mi olyan nagy dolog? Meg kell mondani a barátnak hogy tetszik a húga és alakul közöttük valami, ennyi. Én sosem értettem ezt. Jó nyilván ha lenne húgom jobban átérezném, de akkor is, nem jobb tudni hogy egy normális emberrel van aki ráadásul a barátod is? Jobb minthogyha egy tök ismeretlennel lenne akirõl nem tud semmit....sosem értettem ezt a "szállj le a húgomról" dolgot..

Hagyjam a fenébe? Vagy mit csináljak? Van egy barátom és az utóbbi időbe sokat veszekedtünk mert én féltékeny voltam!

Na ma betelt nála a pohár! Azt mondja, h szeret, de ez iyg enm mehet sokáig tovább! tudom h nekem kell változtatnom! De azt mondta, h ugyanúgy szeret, csak meginogott! Na akkor most mi van?Szeret még?csak már maga se tudja!lécci segitsetek!!

Legjobb válasz: Honnan a viharból tudnánk??? Egyébként ha már ilyen édesen írod, hogy "hagyjam a fenébe", akkor szerintem hagyd. Másról se beszélsz, minthogy õ szeret-e Téged. Ne haragudj, de nem gyõztél meg arról, hogy éppen életed szerelme akar kisétálni az életedbõl és ezt mennyire bánod...

Honnan a viharból tudnánk??? Egyébként ha már ilyen édesen írod, hogy "hagyjam a fenébe", akkor szerintem hagyd. Másról se beszélsz, minthogy õ szeret-e Téged. Ne haragudj, de nem gyõztél meg arról, hogy éppen életed szerelme akar kisétálni az életedbõl és ezt mennyire bánod...
Hát még jó hogy megunja az ember a féltékenykedést!!! De volt rá okod egyáltalán??? Mert ha nem akkor teljesen megértem a barátodat!!! Ha a párom is ezt csinálná velem tuti nálam is betelne a pohár pedig nagyon szeretem!!!! 23/L
A túlzott féltékenység soha nem jó. (Nem tudom, volt-e rá okod, de ha nem, akkor az valahogy a bizalom hiánya.) Aki meg megingott, akiben felmerült a kérdés, hogy vajon tényleg szeret-e, az bitzos, hogy nem szeret már "úgy, mint régen". Számomra egyértelmû lenne: lépni kell, mert egy ép kapcsolat nem ilyen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!