Találatok a következő kifejezésre: A barátommal zuhany alatt (3 db)

Miközben kiverem magamnak, fantáziálok csajokról, de a csúcs közelében mindíg a barátom jut eszembe, ahogy a strandon áll a zuhany alatt, és nemhogy lelohadnék, még keményebb leszek, pedig nem én akarom. Hogy mulasszam ezt el, és mitől van ez?

Legjobb válasz: Valszeg még alakulóban van az identitásod, de ennyi homo hajlam van a legtöbbünkben. A csajok is masztiznak a barátnõjükre rosszabb esetben a barátnõjükkel!

Valszeg még alakulóban van az identitásod, de ennyi homo hajlam van a legtöbbünkben. A csajok is masztiznak a barátnõjükre rosszabb esetben a barátnõjükkel!
KEdves Kérdezõ! Ne aggódj, ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy meleg lennél! Még fejlõdik, alakul a személyiséged, s tekintettel arra, hogy lelkileg mindenki kétnemû (csak a populáció döntõ többségében az egyik irány a domináns, õk a hetero, vagy homoszexuálisok, a maradék kisebb rész a biszexuális emberek), ezért ennyi homoerotikus fantáziálás bõven belefér. Az elsõ válaszolónak: gyógyítani csak a betegségeket lehet, A HOMOSZEXUALITÁS NEM BETEGSÉG, hanem a normális egy variánsa. Üdv: dr. Szalai Krisztián
Noss hát nem akarok kötekedni, de ez cinkes :$ Szerintem ezt nem tudod elmulasztani... Valószínûleg közel állsz ahhoz hogy meleg légy! Próbáld meg, úgy hogy ha más félrfire gondolsz mielõtt "elsülnél" hogy akkor is keményebb lesz-e vagy nem tudom... Ha igen akkor sajna "forrósodik" a helyzet. Pszichológiailag gyógyítható a homoszexualitás.
A kérdező hozzászólása: Kössz!akkor nem parázok ezen.:-D
Fogadjunk, hogy nem :)

A barátom a zuhany alatt akarja csinálni, nekem hogyan kellene mozognom?

Úgy akarja, hogy felkap, és tulajdonképpen beleültet, miközben ő tart engem (vagyhát így képzelem el, még sosem csináltam így, de gondolom értitek hogy milyen). Ebben a pózban ő mozgat engem, vagy nekem kellene mozognom?: D

Legjobb válasz: A legtöbb háztartási baleset a fürdõszobában történik, ezt tartsátok szem elõtt:DD

A legtöbb háztartási baleset a fürdõszobában történik, ezt tartsátok szem elõtt:DD
ú ez nem lesz jó, nagyon nagy a csúszás veszély és nagyon csúnya baleset lehet belõle. ha hátulról neki nyom a falnak az sokkal jobb ;) 21L
Enis szoktam igy csinali a baratnommel, bar nem zuhany alatt. Eleg faraszto egy poz. Kapaszkodik ugye a nyakamba meg a labaival a csipombe de nagyreszt nekem kell mozgatnom. Mondjuk nagyon szokta elvezni.
videóra légyszi! badroom failt akaroook! ha meg nincs vidi akkor nyomjátok 1×ûen hátulról 20
de egyébként, hogy válaszoljak is..nemcsak a zuhany alatt lehet ebbe a pózba jutni...és ilyenkor általában a közös mozgás a lényeg...te kapaszkodsz a nyakába és húzod magad fel-le miközbe õ fogja a feneked és õ is rásegít ezzel..
mint egy halnak. ja és tátogj is.
ja veszélyes...én sarokkádban csináltam anno az exemmel, nagyon formás husis [email protected]ája volt :) imádddtam...hátulról jól szétbombáztam szegényt :) ))))(nem kamu) 23/F
Azért valamit k"rvára nem értek, ez nem úgy mûködik, akár egy receptes könyv. Minden le van írva Á-Z-ig , s nektek mindent pont úgy kell csinálni. Ki kell próbálni, de csakis akkor, ha jó nektek és élvezitek.
Elõször a mosógépen teszteljétek a pozitura hatékonyságát. :D
lol
*bathroom ×Ð
egyszerûbb ha hátulról
A kérdező hozzászólása: :D
akárhogy lehet. :D ha te mozogsz akkor mintha lovagolnád tehát csipõbõl ha meg õ akkor õ tudja :)
Ugorj a derekára, kulcsold át a combjaiddal és rögtön fogod tudni, hogy miként mozogj!

A barátommal a zuhany alatt szeretkeztünk, de nem ment el. Teherbe eshetek az előfolyása miatt is, vagy pedig a vizes közeg ezt kizárja?

Legjobb válasz: lehetsz terhes az elõváladéktól is, ha nem használtatok óvszert vagy nem szedsz tablettát. ezen nem változtat (sajnos) ha vízben csináltátok ugyanis a vízben is még vagy 3 napig életképesek a virgonckák(persze megfelelõ körülmények közt) ha nem védekeztetek akkor sürgõsen nõgyógyász!!!!!!

lehetsz terhes az elõváladéktól is, ha nem használtatok óvszert vagy nem szedsz tablettát. ezen nem változtat (sajnos) ha vízben csináltátok ugyanis a vízben is még vagy 3 napig életképesek a virgonckák(persze megfelelõ körülmények közt) ha nem védekeztetek akkor sürgõsen nõgyógyász!!!!!!
Lehetsz terhes. Az elõváladékban lévõ spermákat nem öli meg a testhõmérsékletû víz, csak ami már forró.
en is attol estem teherbe, es most 33hetes terhes vagyok, de az nem biztos h.te terhes lettel, csak ha eppen peteeresed volt.de ha nem szeretnetek babat a 72oras gyogyszer segit.
A kérdező hozzászólása: Huh, most nagyon félek azok alapján, amiket mondtatok!!! Az esemény utáni tablettához már akkor késõ volt , amikor elõször írtam. De azért nyugodtam meg néha, mert a barátom azt mondta, hogy nem volt elõfolyása sem, mert õ nem érezte. De én ebben nem igazán bízom, mert talán csak a víz miatt nem érezte. Valójában nem tartott sokáig az egész, csak pár húzás volt. Szerintetek igaza lehet, hogy nem volt elõfolyása? Már vettem terhességi tesztet, de még vagy 10 napot várnom kell vele. Addig megesz az ideg!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!