Találatok a következő kifejezésre: A barátommal voltunk egymásnak a szexben (3 db)

A barátommal elsők voltunk egymásnak a szexben. Már másfél éve együtt vagyunk, én 17 vagyok, ő 19. Lehetünk együtt örökre ha szeretjük egymást? Mármint nem fog neki hiányozni egy idő után, hogy ő még csak velem szexelt?

Legjobb válasz: nem, általában úgy van,hogy mindig az elsõhoz ragaszkodik az ember. Ha szeret, nem vágyik másra az ágyban, és csak téged akar. szóval csak nyugi:)

nem, általában úgy van, hogy mindig az elsõhoz ragaszkodik az ember. Ha szeret, nem vágyik másra az ágyban, és csak téged akar. szóval csak nyugi:)
Mi több mint 3 éve vagyunk együtt.Én 18 voltam, õ 19 amikor összejöttünk. Barátomnak is én voltam az elsõ. Õ azt mondja, h mi mást kaphatna egy másik csajtól, amit tõlem nem? Nem fog a barátodnak hiányozni szerintem, h ha szeretitek egymást!!
Amenyiben megegyezik az erkölcsi értékrendetek, minden esély megvan, hogy megmaradjatok egymásnak megõrizvén szerelmetek tisztaságát. Sok sikert és boldogságot kivánok nektek!
A szüleim 16 éves koruk óta együtt vannak, lassan 30 éve és õk sem voltak mással soha. Szóval bízz a kapcsolatotokban és a szerelmetkben, emrt ez csak jó lehet.:)
Mi is elsõk voltunk egymásnak a párommal. Már 10éve együtt vagyunk, nagyon szeretjük egymást, és egyikünknek sem hiányzik, hogy nem szexeltünk mással.
ha mindent megadsz es nagyon szeret akko tutira nem fog hianyozni mas.csak idonkent be kell vetni valami uj kalandot poziciot h elvezze es soha ne unja meg. HAJRA;)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) megnyugodtam..egyébként szoktunk újítani, ami nagyon tetszik neki...:P de amúgy olyan jó érzés hogy mindeketten egymással voltunk elõször...igaz, hogy sok idõbe tellett mire jutottunk valamire, de megérte...
hát örökre biztos nem lehetek egyutt semmi se tart örökké :(
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, megnyugtattatok:)
agy együtt maradhattok, de ha valaki szakít, és van pár nõje, aztán összejön az igazival, akkor nem hinném, hogy az elsõt jobban szerette annó, mint most a jelenlegit csak azért, mer az volt az elsõ, elsõ csók elsõ szex szal amíg jártok szeret, fõleg ha olyan beállítottságú, de akinek több párja volt, szinte sose megy vissza az elsõhöz, akkor se ha hosszú ideig voltak együtt, fõleg ha az tini vagy gyerek szerelem volt a páromnak is ilyen volt az elsõ, de ott még suliba jártak, alig találkoztak, meg a csaj megcsalta, bár a párom dobta ki változtak ism ind a ketten de ti hûségesek vagytok, ha tek épes vagy szeretni örökké, akkor õ mért ne lenne rá képes, amig nincs gond addig ne agyalj ilyeneken
A kérdező hozzászólása: köszi, de már 2éve nem vagyok vele :D
Ezt nem nekünk kell megmondani!!!! De tudod mit: MÉG NE.
én is ilyen helyzetbe vok csak nem voltunk barátok. de én már 1-2 hónap után megpusztulok a vágytól sztem F19 szûz
Remélem volt érvényes menetjegyetek/ bérletetek...
Mi lesz, ha átadják a kettes metrót?
Lol.
Igen, az elsõ szex nem szokott a lányoknak jó lenni, egyszerûen mert fáj, nem vagytok még annyira összeszokva, hogy neki jó legyen. A továbbiakban most erre figyelj, hogy neki jó legyen, nem kell görcsösen erõltetni, de most egy darabig legyen ez az elsõdleges szempontod. Most már van rá esély. Azt elmondhatod neki hogy neked jó volt, de ne felejtsd el soha, hogy attól hogy neked jó, neki még nem biztos.
Mivel ez volt neki a leg elsõ, gondolom jobban fajt neki mint várta! Beszéltetek ilyenrõ? Ha nem az elég baj. :/ Ha tényleg szüz volt es nem beszeltetek róla, de õ nem akar, muszaj lesz neked felhozni és érzekeltetni vele, hogy melete maratsz és szereted, ez nagyon fontos! Ha meg mondod neki, hogy azert teted mert szereted biztosyn meg fogja érteni! ( Remélem) Megkerdezni mi az ami tetszett abban az ejszakaban vagy mi az ami nem és azokon változtatni! :) Arra viszont figyelj, ha nagyon direktben erölteted, sarokba szoritva fogja erezni magár es nem fog válaszolni! Mondjuk szeplasan at öleled és halkan felteszel neki egy kerdést. Ha nem akar válaszolni kicsit noszongathatod de utana sem akkor késõbbre halaszd el. Ha sokáig nem birsz kihuzni semmit sem nyugodtan mond meg neki finoman, hogy segiteni szeretnél!! :) Sok sikert kívánok! :)
Én nem hiszem, hogy azért jön zavarba mert megbánta! A lányok erre nem olyan büszkék, mint a fiúk. Barátnõik is lenézik ha hamarabb kezd szexuális életbe mint õk. Ösztönösen ciki neki, ez csak természetes. Próbáld meg még egyszer lefektetni, és ha nem akarja, akkor kiderül, hogy tényleg nem tetszett neki :)
Van aki nem szeret beszélni róla.
Lehet, hogy úgy érzi õ nem teljesitett jól, nem pedig te. Ezért kerüli a témát. De ha ennyire szeretitek egymást nyugodtan kérdezd mge tõle, ne hagyd, hogy terelje a szót!
Szar voltál?
A kérdező hozzászólása: hiába beszélnék vele mindig eltereli a szót :( amugy 2.nak mondom h tudtam h valaki ezt irja :D
Lányok már csak ilyen zavarbajövõsek , némelyik:D Ezt Vele kéne megbeszélned
A kérdező hozzászólása: Nem beszél róla senkinek ha szóba jön mindig kínosan érzi magát
mibõl gondolod?
Általában az emberek nem annyira beszélnek errõl.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!