Találatok a következő kifejezésre: A barátommal voltunk egymásnak (17 db)

Miért lehet az, hogy még a barátommal teljesen egymásba voltunk esve csak a veszekedések voltak, mióta pedig beismertük elmúlt a szerelem teljesen nyugodt a kapcsolatunk?

Nincsenek veszekedések csak kisebb össze zörrenések, nincsenek féltékenységi jelenetek, nem akarjuk a másikat magunkhoz kötni a nap 24 órájába, mind a ketten elkezdtünk külön programokat is tervezni..magyarán mióta nincs szerelem nincsenek veszekedések.

Legjobb válasz: Megmagyaráztad: nincs szerelem --> nem vagy féltékeny, nem zavar, ha elmegy, te is szívesebben elmész, és ez kölcsönös.

Megmagyaráztad: nincs szerelem --> nem vagy féltékeny, nem zavar, ha elmegy, te is szívesebben elmész, és ez kölcsönös.
20 év után még meg is érteném ezt a hozzáállást, 2 év után viszont nem. Jobban járnátok, ha elengednétek egymást, mert még nagyon fiatalok vagytok és ennek semmi értelme. A szexkapcsolat az teljesen más tészta.
Egyben meg is magyaráztad a dolgot.Azért van így, mert már nem érdekel titeket a másik, legyünk õszinték.Nincs féltés, nincs érdeklõdés...Szerintem ez így már értelmetlen, valami nem mûködött jól.Más az, ha a kezdeti fellángolás elmúlik egy olyan kapcsolatban, ami jól mûködött addig is, a szerelem és a szeretet, a tisztelet utána is erõsen össze fogja tartani.Valószínûleg nálatok nem errõl van szó, hanem megromlott a kapcsolat.
Velem is volt már így. Mikor vége lett a veszekedéseknek, akkora már nem szerettem. Vége lett a kapcsolatnak is.
Azt írod ez nem túl biztató. Miért te folytatni akarnál egy kapcsolatot szerelem nélkül? Úgy hogy már mindketten beismertétek, hogy a szerelem elmúlt?
Minek is lennétek együtt, ha nincs szerelem? Én ezt nem is értem.
Nekem is így volt, pontosan, , , és a kapcsolatnak vége lett...
Gyerek vagy Te szerintem... Miért teszel fel kérdést, ha a választ Te is tudod, csak nem akarsz szembenézni vele. Mindenkitõl negatív válaszokat kapsz, ami nem tetszik. Ellentmondásokba keveredsz. Fájdalmas az igazság, az tény. De hidd el, jobb még most kilépni egy olyan kapcsolatból, ahol már nincs szerelem, mint késõbb, vagy tálán esküvõ és gyerek születése után.
A kérdező hozzászólása: Barátom szerint (és szerintem is már) csak az elején lévõ láng aludt el mert akkor sehova nem akartunk egymás nélkül menni, mindig együtt akartunk lenni és nagyon nagyon féltékenyek voltunk mind ketten amibõl nagyon sok vita lett. Mostanában kezdtük úgy érezni, hogy a barátaink szekáltak minket, hogy jesszus mikor voltunk utoljára a barátainkkal mondjuk õk egy pasis bulin mi meg egy csajosan és így rájödtünk így hosszú távon nem jó mert megfolytjuk egymást, elkezdtünk eljárni 2 hetente kb õ is egyszer egyszer haverjaival és én is bnõimmel így mivel nem voltunk folyton egymás nyakába kitudot a bízalom is alakulni, hogy elment és még "mindig akarjuk egymást" ezt nehéz kifejezni így a féltékenykedések eltüntek és a veszekedések is.
A kérdező hozzászólása: haha 20on túl vagyok gyerek meg soha nem kell esküvõ meg fõként nem :D
Micsoda? Nem kell gyerek és esküvõ???
Ugy látom neked felesleges beszélni...végülis a te életed, ugy cseszed el, ahogy akarod! Eddig összefüggéstelenül beszéltél, nem érted a körülötted zajló dolgokat, nem akarsz hallgatni a tapasztaltabbakra, de az utólsó kommentedbõl kiderült, hogy még értelmesen fogalmazni sem tudsz. Nem vagy gyerek? Dehogynem...és ez nem a kortól függ!
22:47 Végre valaki, aki úgy gondolkodik, mint én!! De örülök! :) Kérdezõ: A veszekedés, a féltékenységi jelent, az egymáson lógás nem = a szerelemmel. Az csak kapcsolatfüggõség. Nekem pl. a szerelem azt jelenti, amint 22:47 is leírt. Neked mit jelent? Mert ha veszekedést meg féltékenységi jelenetet, és ez hiányzik, és úgy érzed, hogy most már lesz*rjátok az egész kapcsolatot, akkor ez tönkrement. De az is lehet, hogy csak most érett meg a kapcsolatotok. De ezt nektek kell tudni, mert ti tudjátok, hogy nektek mi a szerelem, mit vártok a kapcsolattól, egymástól.
A kérdező hozzászólása: fáradt vagyok és ide is és facere is írógattok elírtam egy szót, meg itthon szölinapot ünnepeltünk és ittam kicsit egy szó na és pff..abba meg nem tudom mi nagy szám, hogy mert nõ vagyok nem akarok se papírt se gyereket..papírt semmiképp gyerek is bõven rá ér.
A kérdező hozzászólása: eddig jöt 2 értelmes komment, és nem élet tapasztalatot kértem azt nem vadidegen emeberktõl fogok, csak annyit, hogy érdekes ahogy az idõ tellik nekünk úgy javul a kapcsolatunk..szerelem ide vagy oda..szeretem és nekem õ a támasz mindenbe..tudom mindenbe számítharok rá..õ az aki a legtöbbet foglalkozik velem..az a hûû de nagy láng már nincs..de minden más oké.
A kérdező hozzászólása: utolsónak köszönöm.
Ja, szóval csak az az értelmes komment, ami közel áll a saját naiv elméletedhez? Szerintem aki itt kérdést tesz fel, vadidegen emberektõl vár választ, mert úgy gondolja, másoknak volt már hasonló szituációjuk vagy van akkora élettapasztalatuk, hogy segíteni tudjanak. Meg is történt, írták nem egyen, hogy ez a kapcsolat már haldoklik, idõvel be is látod. De persze neked ez nem tetszett, mert te nem a fenti okok miatt jöttél, hanem hogy mi nyugtassunk meg, hogy így minden frankó a kapcsolatodban, holott nyilván valahol mélyen tudod, hogy nem az, csak ámítod magad. Aztán a végén még a válaszolók a hülyék... Neked érdemes volt válaszolni! Kíváncsi lennék, hány hétig/hónapig húzza még a kapcsolatod, nem tippelnék sokat... Mondanám, hogy írd majd meg, de nem írnád meg, mert azzal egyben beismernéd, hogy rohadt naiv voltál, és igazunk volt.
(Zárójelben megjegyzem, hogy nem a GYK közönségének kellene megmondania, hogy valaki szakítson, vagy sem... Úgyis csak a kérdezõ tudja, hogy valójában mi is a helyzet...)
bocsi, visszakérdezhetek mire jutottál végül? :)
"a szerelem mindig elmúlik" Igen, mindenki ezzel vigasztalja magát, aki beleragadt egy kihûlt kapcsolatba.
A kérdező hozzászólása: hát utolsó ez nem túl bíztató :S:S
A kérdező hozzászólása: a szerelem mindig elmúlik, de szeretjük egymást nagyon, megvannak a közös programok, hiányoljuk egymást, jó a sex és sürün is van. 2 éves kapcsolat.
A kérdező hozzászólása: megprobáltuk elengedni egymást 2 nap után õ kereset meg h hiányzom neki nagyon, nem is tudom, hogy a szerelem múlt e el, vagy csak a kapcsolatunk higgadt le, sok mindenen mentünk át, család stb, mindig kitartotunk egymás mellett. Ha bajom van õ az elsõ aki észre veszi és a kedvembe akar járni, nem érzek a kapcoslatunkba semmi változást azt leszámítva, hogy nincs veszekedés. Még a romantika is megmaradt.
nem túl biztató? Mire számítasz mégis? tudod, az megint más ha egy összeszokott házasságban huny ki a láng és átalakul, mert már összeszoktak és az elég nekik, meg más, hogy mindketten másra vágytok, hisz más utakon jártok. ez nem folytatható sokáig, mert elõbb-utóbb valamelyikõtök azon a külön úton olyanba botlik, aki iránt újra fellángol az érzés...
Amúgy meg totál ellentmondasz magadnak a kommentekben... egyszer leírod, hogy minden megváltozott, hisz már nincs kötõdés, külön programokat igényeltek, NINCS szerelem, és erre most leírod, hogy lényegében minden változatlan? hát ekkora paradoxont, basszus! tipikusan megint az az eset, h feltesz a csaj egy kérdést, majd ha mindenki egyöntetûen kifejti az ellentétes véleményét, belekapaszkodva az információkba, hirtelen visszakozik a kérdezõ, h nem nem, minden rendben van... akkor kár kérdést feltenni!
A kérdező hozzászólása: pff..úgy értve vannak külön programok, hogy az elsõ évben SEHOVA nem mentünk egymás nélkül mostmár azért legább 1 hónapban 1x2x megprobálunk másokra is koncentrálni, nem azt írtam h abszolut külön programokat keresünk.. csak, hogy a napi 24 órából egymáson lógás és a folytonos féltékenykedések tüntek el.
Jól van, magyarázhatod a bizonyítványt, attól még magad írtad, hogy a szerelem elmúlt, két éves kapcsolatnál pedig ez nem normális. nem kell egymás nyakában lógni, de ha szerelem már nincs, akkor abba kell hagyni még addig, míg nyugi van, nem kell kínozni egymást. te láthatóan hitegeted magad, hát tedd azt. majd egy nap azzal szembesülsz, hogy a barátod újra szerelmes, csak nem beléd...
22:13 Teljesen igaza van! Össze-vissza beszélsz! Olyan válaszokat kaptál, ami a valóság és ami neked nem tetszik...csak te nem akarod észrevenni. Megrémített, hogy ennek a kapcsolatnak annyi...mivel ennek tényleg annyi! Ugyan már olvasd vissza amit írtál és te is rájössz. Jó, hogy nem már együtt maradtok mint két testvér mert az is valami. Ragaszkodsz a megszokotthoz, meg õ is (2nap után hiányoztál neki?) és??? Megszoktátok egymást ez teljesen normális reakció. Ha 2 hónap után ugy hiányoznál neki, hogy levegõt se tudna venni, õrült szerelmet érezne irántad, hogy még élni se érdemes nélküled akkor lenne esély megpróbálni, de így??? Vedd észre a nyílvánvalót, vagy áltasd továbbra is magad! Csak rajtad múlik!
Nem értelek, csak nagy vonalakban olvastam el a kommentjeidet, de mivel elég ellentmondásosak, nem árt magadban tisztáznod a dolgokat. Jó neked ez így érzelmileg, vagy rosszabb lett?Nem tudom, hogy neked mit jelent a szerelem, de az biztos, hogy nem egyenlõ az erõs testi vonzalommal, fellángolással ami kezdetben van(már ha valaki olyan szerencsés, hogy olyannal jár, akivel átéli ezt).A kezdeti vágy egy idõ után csökken, mivel az ember kiéli magát a másikkal, hozzá szokik, egy idõ után természetessé válik vele a szex is.Az nem baj, ha ez lecsökken.De a szerelem nekem pl nem egyenlõ ezzel, azaz mély érzelmi kötõdést jelent, amikor úgy érzed, szereted a párod, mindent megtennél érte, gondoskodsz róla, õ az, aki nélkül nem tudod elképzelni az életedet, és ugyanezt kapod viszonzásul tõle. Sokszor mondják, hogy a szerelem elmúlik, de a szeretet megmarad, de szerintem ha egy párkapcsolat jól mûködik, akkor ezek az érzelmek végig megmaradnak.Bár mindenkinek más fogalma van a szerelemrõl, nekem mint írtam nem egyenlõ a kezdeti erõs vággyal, azzal, hogy összeszorul a gyomrom, ha meglátom.Természetesen ez is része a dolgoknak, de attól a szerelem nem múlik el, hogy ez kissé alább hagy.Szerintem tedd rendbe magadban a dolgokat és gondold át, hogy neked mi mit jelent.
A kérdező hozzászólása: utolsó köszönöm, elég nagy táppontot sikerült adnod..
Magyarul totális érdektelenség a másik iránt. Hát ez van, ha elmúlik a szerelem.
22.47-es vagyok.Annak örülök, hogy tudtam segíteni, de azt nem bírom felfogni, hogy valaki miért nevezi az erõs testi vágyat szerelemnek...persze jó dolog, ha a kettõ összetartozik, de tényleg amíg az egyiket csak hormonok, a test irányítják addig a másikat mély érzelmek, gondolatok ami sokkal tudatosabb dolog és nem feltétel nélküli-úgy értem, hogy azért ahhoz, hogy szerelmes tudj lenni, a másiknak is sokat kell tennie, már nem elég, hogy vonzónak találod.Kérdezõ, ha neked ez a 2 dolog egy és ugyanaz, akkor inkább most éld ki magad, aztán késõbb találj komoly kapcsolatot.Nekem is volt olyan, akibe nagyon szerelmes voltam, hiába nem jött az elején az az õrült vonzalom, de érzelmileg nagyon kötõdtünk, passzoltunk is(legalább is nagyon sokáig úgy hittem, aztán késõbb jöttek a gondok).Megnyugtató érzés volt vele lenni, boldogság öntött el, amikor vele terveztem, imádtam vele lenni.Van olyan is, akihez pedig testileg vonzódom õrült módon, de érted, ha nem olyan az illetõ, akivel egyezünk, akkor szexnél tovább úgyse jutnánk...persze az ilyen erõs vonzalom is jó alapja lehet a szerelem kialakulásához, de ahhoz sokkal-sokkal több kell, és nem szabad, hogy az elején ez a vonzódás elvakítson és pozitívabb fényben tüntesse fel a másik belsõ tulajdonságait, ha pl jártok.Azért valamennyire mindig meg kell próbálni észnél lenni.

A barátommal voltam 5 napja, de nem feküdtünk le egymással csak majdnem. Szóval kerülhetett belém előváladék. Kb tegnap kellett volna megjönnie de nem jött. Nagyon aggódom, hogy lehetek-e terhes?

Legjobb válasz: Ha került beléd elõváladék akkor lehetsz terhes mert az is tartalmazhat spermát.Sztem még várj pár napig,h megjön-e és ha nem akkor vegyél tesztet.

Ha került beléd elõváladék akkor lehetsz terhes mert az is tartalmazhat spermát.Sztem még várj pár napig, h megjön-e és ha nem akkor vegyél tesztet.
Nem valószínû, hogy terhes leszel, szabad levegõn a spermiumok nagyon gyorsan megpusztulnak, szóval ne stresszelj, mert akkor amiatt nem fog megjönni. 24/N
13-15 éveseknek nem kéne szexelni, a kérdésedbõl annyinak tûnsz...
2-es! Nagyon gyorsan, mi? 20-40 óra a nagyon rövid kategóriába tartozik? :-O http://www.babasmamas.hu/hir.php?hir=a_sperma-405 Kérdezõ! Lehetsz, mivel az elõváladékban is lehetnek életképes hímivarsejtek! A találathoz pedig egy is elég. Persze kisebb az esélye. Ugyanakkor a teszt még nem mutatja ki. Aktustól számítva minimum 14 napnak kell eltelnie, hogy kimutatható legyen. Kort írjak, ne írjak? Bárki lehet hülye, nem attól függ. Viszont az egészségügyben (is) dolgoztam, talán ez meggyõzõbb. :) Egyébként 27/N.
A kérdező hozzászólása: Hát akkor meglehet, hogy azért késik mert már 2 napja ezen stresszelem magamat. :S hmm... Hogyha 14nap akkor majd a jövõhéten veszek egy tesztet. És kedves 3.! Nem, nem vagyok már 13-15 éves, csak tapasztalatlan. Nem értem hogy miért kell másokat rögtön leszólni... Köszönöm a normális válaszokat! :)
nem leszólás, de ez a több milliomodik ilyen kérdés, addig amíg nem olvasol utána minek kerülsz ilyen helyzetbe?

Az utolsò gyògyszer bevétele után 11 nappal együtt voltunk a barátommal többször egymás után, de nem belém élvezett. Volt már olyan, aki gyògyszer szedése után ilyen gyorsan teherbe esett?

Legjobb válasz: Gyakorlatilag amikor a következö levéllel el kellene kezdeni, akkor már nincs védettséged, ha nem szeded. Sokan lettek ilyenkor terhesek

Gyakorlatilag amikor a következö levéllel el kellene kezdeni, akkor már nincs védettséged, ha nem szeded. Sokan lettek ilyenkor terhesek
Lehet, de nem ajánlott. Elvileg három hónapot mondanak, hogy addig még óvszerrel kéne védekezni, és utána indulhat a babaprojekt.

Mit csináljak? A barátommal megadtuk egymásnak a facebook jelszavunkat. Amikor fent voltam az ő fb-jén, pont rá írt egy lány. így köszönt: sziaaaa. Már ez zavart, de utána nem bírtam ki. Folytatás lent!

szóval beleolvastam.. láttam, hogy a barátom "udvarol" a lánynak.. azaz nem komolyan, de írja neki hogy milyen szép, meg hogy remélem beszélünk még :) meg ilyenek.. és ha a lány írja, hogy most mennie kell, akkor a barátom elkezdett neki sírós fejeket írogatni.. utána még nekem is mondogatta hogy milyen jófej az a lány.. ha gondoljátok mesélek még, mert lenne még mit..ja és egyébként NAGYON féltékeny típus vagyok... segítsetek, mit tegyek?:)

Legjobb válasz: Ha tényleg komolyan gondolná vele,akkor szerintem nem adta volna meg a Facebook adatait.

Hát, ez jó duma... gondolom a többi barátnõjével is így jár, titokban, nehogy szó érje a ház elejét (és tudomást szerezzenek egymásról). Amúgy le a kalappal, ügyes a pasi!
Ha tényleg komolyan gondolná vele, akkor szerintem nem adta volna meg a Facebook adatait.
ne haragudj.. titokban? azonnal szakítanék. vagy felvállal, vagy szakítunk... kész..
Az pedig, hogy nem vállal fel, "titokban" kell járnotok. Elég gyanús.
Miért jártok titokban?
szerintem nem egészséges, ha megadjátok egymásnak a jelszavaitokat. mindenkinek kijár ez a fajta magánszféra. és , ha valaki nem akarja megadni a másiknak, nem feltétlen titkolózásra kell gondolni , de én tuti nem adnám meg... ezt félretéve, szerintem beszélj errõl neki, hisz nem kell titkolnod, mivel tudja, hogy tudod a jelszavát, szóval gondolhatja, h nem "csak úúúúúgy" tudni akarod, hogy ne csinálj vele aztán esetleg semmit. szóval mondd el neki, h pont mikor bent voltál az õ fiókjában ráírt ez a csaj, és így láttad az elõzményeket/beszélgetést... és hogy ez most mi, simán kitálal, ha már a jelszavát is simán megmondta neked...
Szerintem túlreagálod. Én maximum rákérdeznék. Engem is zavar, ha látom, hogy a barátom más lányokat csekkol a facebookon, de tudom, hogy engem szeret.
Ezt nagyon gyorsan hagyd abba! Nevetségessé teszed magad nemcsak a párod, hanem mindenki elõtt is! Majd amikor ilyet olvasol: "nekem is tetszett a múlt éjjel", akkor már parázhatsz. Ilyen miatt: "sziaaaa"... jézusom....
A kérdező hozzászólása: néha kicsit beszélek vele, de mostmár TÉNYLEG szakítani fogok vele. most pont beszéltünk, mindenre xd-vel válaszolt, elég késõn nézte meg stb.. most pedig fogta magát és le ment fb-rõl is..
A kérdező hozzászólása: nem gondoltam volna, hogy ennyi ilyen eset volt! :/ folyamatosan mondja, hogy mennyire szeret, de ha mondom neki hogy akkor bizonyítsa be, akkor azt mondja hogy bebizonyítja, de mondjam meg hogy hogy.. egyébként eddig megbíztam benne, de elgondolkodtam azon amiket írtatok.. hát.. már nem bízok meg egy kicsit sem..
Ez a nem akarja hogy a suliban rólatok pletykáljanak vagy azt jelenti hogy égõnek érezné hogy veled van, vagy pedig még pár csajjal csinálja ezt. Hogy bizonyítsa be hogy szeret? Vállaljon fel, mutasson be az ismerõseinek, mint barátnõt. De ne dõlj be a hülye dumának hogy jajj dehát azt nem lehet mert pletykálni fognak. Kit érdekel, pletykáljanak. Ha ezt nem hajlandó megtenni akkor felejtsd el.
A kérdező hozzászólása: rendben.
Én is elég féltékeny típusú csaj vagyok, szóval megértem a helyzeted. Vannak olyan nõk, akik igazi kígyók, bármit bevetnek, hogy megszerezhessenek egy pasit, én ebbõl indulok ki, pláne, ha a barátom ilyeneket írna vissza neki mint amiket tiéd. Ez az én véleményem, de elõször ezt megbeszélném vele, ha ez után sem változik semmi, akkor kib*sznám.
Túl gyerekesek vagytok. Ez a titokban jártok, mert pletykálnak ez az oviban még elmegy.
vele vagy még?
A kérdező hozzászólása: hát most éppen nem beszélünk 1 hete kb
Hogyhogy nem beszéltek?
A kérdező hozzászólása: képzeljétek, szakítottunk elõzõ hét szerdán, és most látom, hogy TEGNAP kirakta fb-re azzal a lánnyal hogy kapcsolatban van, akirõl fent írtam.. és suliba is elmondja sok embernek meg minden:) velem meg titokba kellett tartani...
Ja, ezért kell titokban, mi? Volt egy barátom, az is ilyet adott elõ, kiderült, hogy szégyellt volna ismerõsök elõtt. Szerencsére addigra már kidobtam a p****ba.
A kérdező hozzászólása: írtam üzit :)
Igen.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) Elsõ válaszoló! lehet, hogy túlreagálom, csak az a baj, hogy titokba járunk, azaz 4-5 ember tud róla.. és ha suliba találkozunk vagy valahol, nem is köszön, de ennek a lánynak, meg még egy csomó lánynak igen, és velük le áll beszélgetni is. akár hogy próbálkozom nem akar "hivatalosan" is járni...://
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.. állítólag azért kell titokba járnunk, mert olyan suliba járok, ahol rögtön megy a pletyka, mindenkit piszkálnak mindennel stb, és ne szeretné ha az egész suli ezen csámcsogna.. de nekem akkor is rosszul esik :)
Az, hogy megadta a jelszavát, két dolgot jelenthet. Vagy nincs semmi titkolni valója, és valóban semmit nem akar attól a lánytól, vagy pedig egyáltalán nem érdekli, hogy mit gondolsz. És mivel nem akar felvállalni mások elõtt, a második lehetõség sem kizárt.
Elsõ vagyok: köszi annak, aki lepontozott, pedig nem hinném, hogy volt rá ok. Amúgy. Ha titokban jártok, az régen rossz. A mostani barátommal egy ideig mi is titokban jártunk, mert én nem bírtam õt elengedni. Már éppen szakítottam volna, mikor mondta, hogy tegyük hivatalossá.
Gondolom, nem a "sziaaaa" volt a baj, hanem inkább az udvarolgatás. Szerintem ha már egyszer úgyis megadta a Facebook jelszavát, akár rá is kérdezhetsz. Meg az is furcsa, hogy titokban jártok, nehogy pletykáljanak rólatok (ugyan mit is? Tán csak nem azt, hogy együtt jártok? :D ) Szerintem ez a srác nem annyira veszi ezt a kapcsolatot komolyan, mint te.
A kérdező hozzászólása: mindenkit felpontoztam! :) akkor az lenne a legjobb megoldás, ha szakítanék vele?
Szerintem te a lúzerség prototípusa vagy, már bocs. Hamarosan még a cipõsarkát is beléd fogja törölni, de ezzel a mentalitással, ami neked van, még loholni is fogsz utána mint egy kiskutya farokcsóválva. Az ilyenekkel, mint te BÁRMIT meg lehet csinálni, és ezt ki is használják. EMBER!!! Nem vállal fel, hahó!És ki is magyarázza a semmivel, de te meg elhiszed. Ez neked nem mond semmit? ...Ha nem, akkor nagyon buta vagy.
A kérdező hozzászólása: igen az lehet.. viszont én hülye nagyon szeretem.. de szakítani fogok vele
Szia! Az régen rossz, ha nem vállal fel a srác! Én is voltam ilyen szituációban, és még fél évvel késõbb is a legfájóbb, legmegalázóbb dolog ami valaha történt velem. Szóval a lehetõ legjobb tanács amit adhatok, hogy zárd le minél hamarabb ezt a kapcsolatot! Szóval én szakítanék vele, mert ebben a "kapcsolatban" te fogsz sérülni...
A kérdező hozzászólása: 17:52-es! Te is jártál titokban valakivel?
Hát igen, ez volt a valószínû. Örülj neki, hogy megszabadultál tõle!

A barátommal elsők voltunk egymásnak a szexben. Már másfél éve együtt vagyunk, én 17 vagyok, ő 19. Lehetünk együtt örökre ha szeretjük egymást? Mármint nem fog neki hiányozni egy idő után, hogy ő még csak velem szexelt?

Legjobb válasz: nem, általában úgy van,hogy mindig az elsõhoz ragaszkodik az ember. Ha szeret, nem vágyik másra az ágyban, és csak téged akar. szóval csak nyugi:)

nem, általában úgy van, hogy mindig az elsõhoz ragaszkodik az ember. Ha szeret, nem vágyik másra az ágyban, és csak téged akar. szóval csak nyugi:)
Mi több mint 3 éve vagyunk együtt.Én 18 voltam, õ 19 amikor összejöttünk. Barátomnak is én voltam az elsõ. Õ azt mondja, h mi mást kaphatna egy másik csajtól, amit tõlem nem? Nem fog a barátodnak hiányozni szerintem, h ha szeretitek egymást!!
Amenyiben megegyezik az erkölcsi értékrendetek, minden esély megvan, hogy megmaradjatok egymásnak megõrizvén szerelmetek tisztaságát. Sok sikert és boldogságot kivánok nektek!
A szüleim 16 éves koruk óta együtt vannak, lassan 30 éve és õk sem voltak mással soha. Szóval bízz a kapcsolatotokban és a szerelmetkben, emrt ez csak jó lehet.:)
Mi is elsõk voltunk egymásnak a párommal. Már 10éve együtt vagyunk, nagyon szeretjük egymást, és egyikünknek sem hiányzik, hogy nem szexeltünk mással.
ha mindent megadsz es nagyon szeret akko tutira nem fog hianyozni mas.csak idonkent be kell vetni valami uj kalandot poziciot h elvezze es soha ne unja meg. HAJRA;)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) megnyugodtam..egyébként szoktunk újítani, ami nagyon tetszik neki...:P de amúgy olyan jó érzés hogy mindeketten egymással voltunk elõször...igaz, hogy sok idõbe tellett mire jutottunk valamire, de megérte...
hát örökre biztos nem lehetek egyutt semmi se tart örökké :(
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, megnyugtattatok:)
agy együtt maradhattok, de ha valaki szakít, és van pár nõje, aztán összejön az igazival, akkor nem hinném, hogy az elsõt jobban szerette annó, mint most a jelenlegit csak azért, mer az volt az elsõ, elsõ csók elsõ szex szal amíg jártok szeret, fõleg ha olyan beállítottságú, de akinek több párja volt, szinte sose megy vissza az elsõhöz, akkor se ha hosszú ideig voltak együtt, fõleg ha az tini vagy gyerek szerelem volt a páromnak is ilyen volt az elsõ, de ott még suliba jártak, alig találkoztak, meg a csaj megcsalta, bár a párom dobta ki változtak ism ind a ketten de ti hûségesek vagytok, ha tek épes vagy szeretni örökké, akkor õ mért ne lenne rá képes, amig nincs gond addig ne agyalj ilyeneken
A kérdező hozzászólása: köszi, de már 2éve nem vagyok vele :D

6 hónap után voltunk a barátommal kettesben mikor alkalmunk lett volna lefeküdni egymással, de én nem akartam. Erőltetheti ennyire?

Állandóan rám mászott mikor kicsit is kettesben voltunk, de csak 6 hónap után jött el az alkalom, hogy hotelben voltunk nyaralni. Egyből rám mászott a szobában, de én nem akartam, leállítottam. Megsértődött, másfél óráig feküdt az ágyon szótlanul én meg sírtam mellette. Nem akartam még, mert sokat veszekedtünk akkoriban, féltem, hogy megtesszük és 2 nap múlva az egyik vitának az lesz a vége, hogy szakítunk. Lelkileg nem éreztem magam biztonságban, ezért nem mentem bele, pedig szerettem. Sokszor volt sértődés és vita belőle. Ti megtettétek volna? Vagy a lelki biztonság az első? Hozzátenném, hogy szűz vagyok, ez lett volna az első nekem.

Legjobb válasz: NEM! Bunkó egy alak. Lényegtelen a korotok, meg se kérdem mert nem állatok vagyunk. Ha szûz vagy még akkor legyen finomabb és sose értettem amúgy sem a pasikat, mibõl gondolják azt, hogy úgy lehet rávenni a csajt arra, hogy szex legyen ha erõltetik. Mikor szûz voltam a pasim fél évet várt, és az elsõ alkalom nem is ment tökéletesen, de nem erõltette. Mindig rendes volt és csak akkor volt szex ha akartam. Õ többször szerette volna az tuti, én meg nem, elfogadta. Szerezz egy rendes srácot, de azért még menthetõ a dolog. valahogy az a módi mostanság hogy elsõ randi után dugni kell... a pasidnak is ez lehet a fejében és sajnos ilyenek a mostani srácok, az a normális nekik :/ De az hogy sírtál mellette és semmit se tett, nem vigasztalt meg, nem beszéltétek meg az már durva... abból hogy nehezen mentél bele a szexbe ennyi idõn át, felfoghatta volna, hogy neked lehetnek gondjaid és finomabbnak kéne lennie és gondoskodóbbnak. Ha fél év alatt nem alakult ki biztonságérzeted mellette, akkor keress mást, vagy nagyon jól beszéljétek át a dolgot, ha tudjátok.

NEM! Bunkó egy alak. Lényegtelen a korotok, meg se kérdem mert nem állatok vagyunk. Ha szûz vagy még akkor legyen finomabb és sose értettem amúgy sem a pasikat, mibõl gondolják azt, hogy úgy lehet rávenni a csajt arra, hogy szex legyen ha erõltetik. Mikor szûz voltam a pasim fél évet várt, és az elsõ alkalom nem is ment tökéletesen, de nem erõltette. Mindig rendes volt és csak akkor volt szex ha akartam. Õ többször szerette volna az tuti, én meg nem, elfogadta. Szerezz egy rendes srácot, de azért még menthetõ a dolog. valahogy az a módi mostanság hogy elsõ randi után dugni kell... a pasidnak is ez lehet a fejében és sajnos ilyenek a mostani srácok, az a normális nekik :/ De az hogy sírtál mellette és semmit se tett, nem vigasztalt meg, nem beszéltétek meg az már durva... abból hogy nehezen mentél bele a szexbe ennyi idõn át, felfoghatta volna, hogy neked lehetnek gondjaid és finomabbnak kéne lennie és gondoskodóbbnak. Ha fél év alatt nem alakult ki biztonságérzeted mellette, akkor keress mást, vagy nagyon jól beszéljétek át a dolgot, ha tudjátok.
Aki nem tud várni, ráadásul egy szûz lányra, aki mellett abban a megtiszteltetésben lehetne része, hogy életében õ a legelsõ férfi, az egy bolond. Ráadásul ha rá 2 nappal szakított, akkor abban sem vagyok biztos, hogy olyan hû de nagy érzelmek hajtották. F 30
ez nem normalis.. sztem hagyd ott..
Jól értem, hogy le volt szervezve minden a tökéletes alkalomhoz, és te fegyverként használtad a szexet, attól tartva hogy lelép? Most rúgnálak ki. :-) Egyébként nem kell ezt túlmisztifikálni. A szûzésség elvesztésze is csak egy dugás. Annyi, hogy ez az elsõ. :-)
Azert "6 hónap" nem keves. Probald meg nem tervezni hotellekkel, meg ilyenekkel. Csak majd ha egyszer spontan ugy erzed, akkor tedd meg. De elotte neked meg 1 kerdesre kell valaszolnod oszinten, hogy akarsz-e vele "szeretkezni"? Vagyis szereted-e egyaltalan?
Úgy kidobtalak volna, hogy a lábad nem éri a földet. :) 20 évesen kettesben elmész a barátoddal kettesben egy hotelbe. Te mégis mire számítottál? Hogy majd társasoztok, vagy úgy mégis, mire? Ha õ nem vitt óvszert, neked lehetett volna ennyi eszed, vagy ha nem akarod, akkor megmondod neki, hogy hiába visz el hotelbe kettesben, te nem fogod széttenni a lábad. Komolyan, mit gondoltál, minek visz el a pasid, akivel még nem szexeltél, egy hotelbe? Jézusom. Persze, a pasi is egy idióta, amiért nem szólt elõre, hogy mi van. A kommunikáció hiánya, vagy a nem megfelelõ kommunikáció okozza a veszekedések 90%-át egy kapcsolatban. Amúgy is, 20 évesen ha van pasid miért nem szedsz fogamzásgátlót? Istenem... inkább használjatok óvszert, vagy maradj szûz, a pasidnak meg vagd le. Kérlek ne reprodukálódjatok.
jogos.... *_* ....
Húsz évesen együtt vagy valakivel fél évet, elmentek nyaralni együtt, akkor min csodálkozol, ha meg akar dugni??? Na nehogy már...
Valilyen szinten igazad van. Talan nem kellett volna ennyire eroszakosnak lennie es bevagnia a durcit. Dehat 22 eves konyorgom! Te meg 20! Mit varsz tole fel ev varakozas utan? Azert minden ferfinek szuksege van szexre. Fel evet varni okes ha 18 v fiatalabb vagy. De 20 evesen...ha nem akarod igazan a szexet fel ev utan, akk nem o az igazi...
Szakíts vele mert egy bunkó fa-sz (kiéhezés nem mentség) és keress egy olyan férfit akihez vonzódsz annyira hogy vágysz is vele a szexre. Ennyi a lényeg.
Jól írta a 2013-12-17 11:20. Ha elmész egy nyaralni fél év után a pasiddal persze, hogy szexelni szeretne veled. Elég sokat várt, a fél év nem kevés idõ és ha te ezután sem kívánod vele a szexet, akkor õt nem is szereted. Az igaz, hogy egy szûzre többet kell várni, de a fél év nagyon sok idõ. Még szép, hogy egy 22 éves férfinek szüksége van a szexre és õ sem fog várni rád végtelenségig. Most úgy tûnhet a pasit védem, de õt is meg lehet érteni. Én egyszer vártam 3 hónapot csajra, de többet soha. Ma már 1 hónapot se várnék a szexig.
Mit kell ettõl félni? Az elsõ foghúzás rosszabb 100x.
A kérdező hozzászólása: 20L 22F
figyu lehet nem nagyon figyelsz erre fel de az biztos az en gondolkodasom szerint az csak ba...ni akkar szval ezt biztosra mondom. a masik mivel szuz vagy ne add oda magad egy sracnak csak azert mert hirtelen szerelmi langon egsz ami ki alszik par honap v talan masfel ev utan. keress egy normalis , vicces, jofej kedves megerto sract. es ha mar ugy vagytok mindketten jo sok ido mulva akkor mehet de vedekezessel mert ki tudja ki mien :D (ha a csavo mar arra utal szavaival h gyereket akkar toled az mar jo pont) UTOIRAT: az ekezetekert bocs de angol billentyu nem tokeletes a magyar szavak le irasabban :)
hány évesek vagytok?
Jézusom, nagyon bunkó volt a "barátod". :/
Teljesen igazad van! És jogosan vagy kiborulva....ha nem képes rád várni akkor nem is igazán szeret.... :/ undorító dolognak találom az ilyet.. És csak olyannal feküdj le akit a legjobbnak tartasz és akkor amikor te a legjobbnak találod fõleg ha az elsõ...
Lófaxt! Ha Õ így akkor te is viselkedhetsz úgy. A te dolgod/jogod/döntésed, hogy kinek adod magad és mikor. Ha õ ettõl morci lesz akkor IJ! Sajnos én is erõltettem dolgokat a kapcsolatomba, bár nem ilyen volumenût, és a mai napig együtt vagyunk. (6, 5 éve)
Valószínûleg õ azért ment csak. :(
A kérdező hozzászólása: Hát pl óvszert nem hozott, szóval nem tudom mit várt, vagy hogy készült. Ha nem vitatkozunk elõtte nap is akkor azt mondom, hogy talán megtörténik, de így... Meg azt a 1, 5 órát nehèz volt elfelejteni, így a nyaralás további részén sem akartam. Mivel egybõl ràm mászott olyan volt mintha csak azért mentünk volna..
Ok, védjétek a pasit ahogy akarjátok, de lánynak nem ilyen pasi való. Ez a pasi már csak arra vár habzó szájjal mikor dughatja meg... Férfi vagyok és felbaxta az agyam ahogy a pasi viselkedett. Ha sok neki a 6 hónap szakítson, de ha a lánye, akar szexelni, azt EL KELL FOGADNI. Nem kötelessége a csajnak széttenni lábát. Ha a pasinak punci kell, nem pedig ez a lány, akkor lépjen le. A kérdezõnek tanácsolom hogy keressen egy rendes férfit. Ezzel már VÉGE. Nehogy odaadd neki a szüzességed, MERT BEBIZONYÍTOTTA HOGY CSAK ERRE VÁR! A többi válaszoló akiknek nincs nõje bekaphatja. Pomtozzatok le. Attól még ennek lányak NEM ez férfi való.
Ezt nem nekünk kell megmondani!!!! De tudod mit: MÉG NE.
én is ilyen helyzetbe vok csak nem voltunk barátok. de én már 1-2 hónap után megpusztulok a vágytól sztem F19 szûz
hány éves is vagy?
sajnos a nagyszülõk már elég régen voltak fiatalok az õ idejükben egész másképpen mentek a dolgok. nem tehetsz sajnos mást mint hogy elfelejted, mert ha tényleg komolyan gondolják akkor jól megszívhatod. plusz az intézetben sem pasizhatsz mert keményen számontartják az idõd.
a barátod hány éves és mivel foglalkozik?
irass egy papírt a barátoddal h õ eltart, és h náluk lakhatsz...és akkor talán nem lesz baj. Ha nagykorú a barátod, akkor menjetek el ketten a gyámügyre, és kérdezzétek meg h mi ilyenkor a teendõ.
...... , , , , , , ezeket helyezd el a kérdésedben, akkor talán megértem, hogy mit szeretnél tudni.
A kérdező hozzászólása: mondta hogy mennyek hozzájuk de akkor is intézetbe kéne mennem mert gyám alatt vagyok szval neki kikéne ahhoz vennie
esetleg nem költözhetnél hozzájuk? Mármint a barátodékhoz?
A kérdező hozzászólása: én zeretem nagyon és õ is engem eddig mindig kitartott mellettem de amugy felkészitettem rá hogy ez lesz és mégsem dobott de nem akarom õt dobni és intézetbe sem akarok menni
A kérdező hozzászólása: 16 vok és a nagyszüleimmel élek a 2 tesómmal
Ha intézetbe akar a gyámügy küldeni, akkor nyilván fiatalkorú vagy.Dönthtesz:lemondassz a barátodról, vagy mégy az intézetbe.Más lehetõséged nincs.Én inkább a barátomról mondanék le a helyedben.Tini szerelem nem szokott tartós lenni.
ha szüleid ezért intézetbe adnának (bár szerintem csak meg akarnak félemlíteni)akkor inkább az intézet...
Ezt nem nagyon értem. A nagyszüleidnél laktok, és nem engedig a nagyszüleid h vele legyél? És be akarnak rakni a nevelõotthonba? Hány éves vagy? Légyszi pontosabban fogalmazz!
A kérdező hozzászólása: a barátom 17 májusba tölti majd a 18-at de mikor voltunk a gyámgynél azt mondták hogy onnan meg lehet szökni és ha szigoruak azt is elérhetik hogy megszökök ittholról de ebben szerintem van valami de nem akarok lemondani róla õ mindenben mellettem áll és én is mellette

Több mint fél éve vagyok a barátommal, eddig nagy szerelem volt, tényleg jóban-rosszban egymás mellett voltunk.1-2 hete azt érzem, hogy már nem olyan mint régen. Mi történt?

Nem úgy szeretem, nem hiányzik annyira ha nem látom, pedig semmi rosszat nem tett, még ha akarnék sem tudnék belekötni semmibe. Most mi történt? Eddig annyira imádtam, hogy t?lem szokatlan módon azt hittem, hogy vele fogom leélni az életem. Lehet hogy az a baj hogy mostanában minden összejött és stresszes vagyok? Ennek nem er?sítenie kellene egy kapcsolatot?

Legjobb válasz: KIfelejtettem, hogy én 23 vagyok , õ 25

A kérdező hozzászólása: KIfelejtettem, hogy én 23 vagyok , õ 25
Van úgy, hogy egyik nap felkelsz azzal az érzéssel, hogy már nem vagy szerelmes. Lehet ez is. Lehet a stressz vagy csakúgy. Ha huzamosabb ideig ez van, akkor gondolkodj el a dolgokon. Amúgy tapasztalataim szerint a szerelem nem egy állandó érzés. Folyton változik és megújul, van bizony, hogy kicsit alábbhagy. De ha szakítani "kell" vele, azt tuti meg fogod érezni.
Lehet csak a szerelem átalakult szeretetbe :) Bár lehet hogy egy kisebb szünet jót tenne, ha sokat vagytok együtt. Mondjuk 1 hónap, hátha jobb lesz :)
A kérdező hozzászólása: Nem vagyunk sokat együtt, és szerintem nem normális dolog ha ennyi idõ után átalakul a dolog szeretetté, annak késõbb kellene megtörténnie.Szerintem... :(
Én ezért szakítottam a volt barátnõmmel, mert egyszer csak elmúlt köztünk a szerelem és nem hiányoztunk egymásnak. Nagyon ritkán találkoztunk, lehet ez volt az oka.
A kérdező hozzászólása: De van ilyen hogy egyik napról a másikra??? Szinte hihetetlen. Szegény meg egyre figyelmesebb velem, mivel egyre jobban ismer, tudja hogy mik az igényeim, minek örülök, stb. Szemétnek érzem magam.
Igen, tényleg van úgy, hogy egy nap felkelsz, rá gondolsz és nem érzel semmit. Nem poén, nem csak én tapasztaltam ezt. Sajnos sokáig húztam-vontam, hogy hátha visszajön az érzés vagy valami oka lehet, de nem. Ugyanúgy viselkedett vagy talán még figyelmesebb volt, egyre jobban hangolódtunk egymásra és akkor jött ez a totális káosz. Olyan érzés, mintha egy sivatag lenne a lelked, én legalábbis így éreztem. Sírtam is sokat, mert szinte fizikai fájdalom volt. Nem kívánom senkinek ezt, inkább lassanként alakuljon át szeretetté, minthogy úgy gondolj egyik napról a másikra Rá, mintha csak egy ismerõs lenne. Emlékszem, elõzõ nap sétálgattunk a parkban, leültünk egy padra, beszélgettünk, fagyit ettünk, este egy hihetetlenül jót szexeltünk (akkoriban sikerült orgazmust okoznia nekem, egész jól haladtunk), már terveztük a házat, ki mit fizet, hogy lesz egyéb, nagyon beleéltem magam. Másnap meg...ha ezt érzed, amit én, inkább szakíts mihamarabb, mert folyton egy hang azt fogja suttogni, amibe már lassanként beleõrûltem: "szakíts vele, szakíts vele, szakíts vele". Lehet idiótának néztek, de ezt át kell élni és majd megtudjátok. Nem csak én tapasztaltam hasonlót. Amúgy azóta van egy komoly kapcsolata, fura érzés, hogy még nem olyan rég (kb. két éve) még a közös életünket terveztük és most ezt teszi egy másik nõvel. De talán ez egy jel volt, hogy nem õ a megfelelõ.
Igen ez nagyon rossz tétova érzés, kb. olyan mintha egy gumiszobába lennél 3 napja. Ezért nem szabad huszonévesen összeházasodni, mert mi van ha elmúlik? 20 év együttélés után már lehet mondani, hogy van valami és változás már nem lesz... csak azért írom mert hányan belementek ebbe... és sokan azt is gondolják, hogy a házasság vagy a gyerek a megoldás az elmúlás problémájára.

Másfél hónapja vagyok együtt a barátommal, és nem volt köztünk testi kapcsolat, vannak pillanatok hogy hozzám bujik csokolózunk, mondhatni túlságosan fel voltunk izgulva egymásra, és akkor sem történt semmi. Van ilyen egy párkapcsolatban?

Õ úgy van vele hogy ebből komoly kapcsolat lesz és nem szeretné elsiettetni.

Legjobb válasz: jaaa, nálunk is ez volt, aztán 3 hónap után lefeküdtünk.. kiderült, h nem birja a gumit, meg nála lassabban mennek ezek a dolgok :D

jaaa, nálunk is ez volt, aztán 3 hónap után lefeküdtünk.. kiderült, h nem birja a gumit, meg nála lassabban mennek ezek a dolgok :D
Nem, nincs, a ti kapcsolatotok se létezik, hiszen szerinted ilyen nincs egy kapcsolatban.
Attól függ hány évesek vagytok. De amúgy másfél hónap abszolút nem sok, bõven ráértek még a testi dolgokkal, örülj neki, hogy a barátod komolyan gondolja, ne siettesd. Elvileg a bizalom, a szerelem az alapja a szexnek és ez nem alakul ki ilyen hamar, megéri várni, nem hajt a tatár.
A kérdező hozzászólása: Én vagyok 23, õ 29, lehet igazad van, még nem találkoztam ilyen szituációval, ezért kicsit megijedtem. Köszönöm a segítségeteket kitartok a végsõkig, hisz még NEM szeretem de nagyon kedvelem, ragaszkodom hozzá;)
Persze, szerintem teljesen normálisnak mondható. Örülj neki, hogy így gondolja, és nem egyéjszakás kalandot keres.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!