Találatok a következő kifejezésre: A barátommal voltunk és óvszerrel védekeztünk, (8 db)

A barátommal együtt voltunk és óvszerrel védekeztünk, és elment bennem, de minden maradt az óvszerben, és kilyukadni sem lyukadt, mert ellenőritük kétszer is, de kívülről spermaszerű dolog volt rajta. Az lehetett?

ellen?riztük: feltöltöttük vízzel :D

Legjobb válasz: Hát ha utána töltögettétek vízzel, akkor juthatott kívülre is sperma, vagy a te nedveid. Ha óvszerben élvezett, még peteérés környékén is nagyon-nagyon-nagyon kicsi lenne az esélye a balesetnek. Ne aggódjatok, és nem kell minden óvszert "ellenõrizni"...

Hát ha utána töltögettétek vízzel, akkor juthatott kívülre is sperma, vagy a te nedveid. Ha óvszerben élvezett, még peteérés környékén is nagyon-nagyon-nagyon kicsi lenne az esélye a balesetnek. Ne aggódjatok, és nem kell minden óvszert "ellenõrizni"...
Az csak a te nedved volt, ne aggodj.
szerintem is a te nedved volt, ugyanúgy "ragadós nyúlós".
Szerintem is csak a te nedved volt. Nekem is sokszor-ciklustól függõen-egész sûrû fehér folyásom van, ami ilynekor jelen van az óvszeren is. Ha megnéztétek, nem lukas és nem folyt ki mert vigyáztatok, akkor semmi baj!! Annyira nem kell félni, ha jól használjátok, semmi baj nem lesz. Ha meg tartós kapcsolatban éltek, biztosabb a fogamzásgátló, kérj tanácsot orvostól. Nyugi:)
szerintem nem sperma volt:) nyugi.csak te lehetél nedves, gondolj bele mien szar lett volna ha száraz maradtál volna:)

Barátommal másfél hete voltunk együtt óvszerrel védekeztünk és nem ment el míg bennem volt. Ezen a héten kell majd megjönnie. Lehetséges terhesség?

Az óvszer nem volt lyukas és nem csúszott le.

Legjobb válasz: Rendkívül valószínûtlen, hogy így teherbe ess.

Rendkívül valószínûtlen, hogy így teherbe ess.
Ha az óvszer nem volt lyukas és nem csúszott le, akkor hogy kerülhetett volna beléd spermium??? Mert terhességre csak akkor van esélyed, ha a petesejt és a spermium találkozik, ezt ugye tudod?
Menj el dokihoz és kérdezd meg tõle! 72 órás tabit úgyis csak õ tud felírni...
Nekem azt mondta a nõdoki, hogy 24, max 48 óra a tabi ürülési ideje!!!
Visszakérdeznék: miért hagytad abba a gyógyszert, ha még nem szeretnétek babát? A gyógyszer már régen kiürült a szervezetedbõl, hisz gondolj bele, akár egy szemet elfelejtesz bevenni, terhes is lehetsz! Szóval az egy nagy hülyeség, hogy 1 hónapig még hatása van! http://www.hazipatika.com/services/cimtar?id=23 Itt megtalálod azokat a helyeket, ahová ilyen esetekben fordulhatsz!!!
A gyógyszerben lévõ hatóanyagok még 1 hónapig nyújtanak védelmet, ahogy az is rá van írva, hogy 1 hónap után van 100%-os hatása....De az ördög nem alszik... A 72 órás tabit nem csak a nõdoki írhatja fel...mert így nagyon sokan kicsúszhatnak az idõböl...vannak sürgõségi ambulanciák (Pl. régen a Margit-kórház), ahol egy nõvér adta ki az elõre megírt receptet. Igazi nevet nem kért, és csak annyit kérdzett, hogy mikor történt a "baleset" és védezeztünk-e....nézd meg neten, fent vannak a címek neten..de pontos oldalt nem tudok..
nagyon rosszúl hallottad sz.tem!!!kb.olyan 3évente kell szünetelni.am meg sz.tem felelõtlen dolog volt tõled!már másnap cselekedned kellett volna..örülj h ha hatni fog..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Ma felirattam a 72órás tabit!Egy nõvér irta fel!A kérdésedre a válasz:azért hagytam abba a bogyót mert nagyon sokat hiztam tõle, másrészt meg azt hallottam hogy kell tartani évente 1-2hónap szünetet!
Egyátalán nem kell szüneteltetni a tablettaszedést, ezt egy nõdoki mondta! Sokkal többet ártasz vele, nem használ a szervezetednek sem!
A kérdező hozzászólása: Most csak ugy megkérdezem MI VOLT SZTED FELELÕTLEN??Abbahagytam a gyógyszer szedést, mert nem akartam tovább szedni!De védekeztünk óvszerrel, ha nem olvastad volna!Azt meg nem tudtam elõre h kiszakad!Jah és másnap mentem el rögtön feliratni, de ha normálisan elolvasod akkor talán nem értenéd félre!

Két napja késik, de tegnap óta "meg fog jönni érzésem" van. Ebben a ciklusban nagyon sokszor voltam a barátommal és óvszerrel védekeztünk. Ez lehet terhesség?

További aggasztó dolog, hogy olyan furi íze van a számnak (de antibiotikumot szedek szóval attól is lehet...talán). ÉS nagyon fáj az egyik mellem...Nem hiszem, hogy terhességi teszt már kimutatná,ha terhes is lennék, és olyan ideges vagyok...:S

Legjobb válasz: Ha rendesen védekeztél, elvileg nem lehetsz terhes. Tesztet a kérdéses aktus után leghamarabb 2 hét múlva érdemes csinálni. Amúgy 2 nap késés nem a világ vége...

Ha rendesen védekeztél, elvileg nem lehetsz terhes. Tesztet a kérdéses aktus után leghamarabb 2 hét múlva érdemes csinálni. Amúgy 2 nap késés nem a világ vége...
Ha óvatosak voltatok, akkor biztos nem lesz gond. Nekem volt olyan, hogy egy hetet is késett! Na az tényleg para volt :)
semmi sem lehetetlen! nem ilyesztgetésként, de egyik barátnõm öccse fogigátló és gumi mellett jött össze! viszont ha gyógyszert szedsz valószínûsítem, hogy beteg vagy, attól késhet, vagy az idegeskedéstõl is! azért ha keddig nem jön meg egy teszt nem árt, viszont ne idegeskedj rajta, mert az is tolhatja a ciklusodat!! ha nem szeretnél babát, drukkolok h megjöjjön (az írásodból ezt vettem ki) ha igen, akkor sok szerencsét!
Menj el nõgyógyászhoz az a legbiztosabb és ne húzd sokáig!!*
Megnyugtatlak, a fémes íz a szájban csak késõbb alakul ki, ha terhes vagy. Másrészt ha ennyire parázol szerintem írass inkább gyógyszert.
A kérdező hozzászólása: Már írattam gyógyszert és itt van, csak ugye addig nem tudom elkezdeni míg nem jön meg... köszi mindenkinek
Ha védekeztetek akkor kizárt hogy terhes legyél.
Szia! Szerintem az antibiotikumtól is késhet. Nekem pl attól 1 hónapot késett és eléggé paráztam is emiatt. De megkérdeztem dokitól és õ is h valszeg a gyógyszer meg a para volt az oka..:)
vegyél esemény utánit, ha biztosra akarsz menni...
nem.. 26/l
Hát nekem nincs nagy farkam, 16 centi, de azért kell neki legalább 2-3 perc, hogy egyáltalán elkezdjen lankadni...biztos, hogy nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: de még nem lankadt le...mert ahogy csókolgattam izgult tovább meg minden...csak volt vmi fehér cucc a gumi alján de lehet h sikosító volt v lehet h tõlem volt :D na m1 azért majd veszek tesztet meg minden...
de, eléggé összemegy.. de nektek szerencsétek van, ha akkora a pasitok farka, h lankadt állapotban is megtart 1 gumit :D
nem kell esemény utáni és paráznod sem kell! A gumi is egy ruganyos anyag, annyira meg nem megy össze a pénisz hirtelen hogy minden kifolyjon.
sztem nem vagy az =)
de, lehetsz terhes. ezért is mondják, h ahogy elmegy a pasi, vagy még elõtte, vegye ki, mert lecsuszhat a gumi..
A kérdező hozzászólása: hát remélem :D eléggé cinkes lenne :S
Visszafolyhatott, de ellentétes irányba, a f a sz töve felé. Onnan meg valszeg lecsordogált a heréin. Nem eshettél teherbe.
igen, visszafolyhatott, mert akkor már lelankad a pénisz, és nem tartja a gumit..
nem... a gravitáció lefelé ható erõ, tehát fel nem fog folyni:D
A kérdező hozzászólása: köszönöm a megnyugtató válaszokat! már legalább tudok majd aludni rendesen :D de azért szerintem veszek hétfõn egy tesztet h 100%kosan megnyugodjak :)
Kizárt.
Miért lenne lehetséges? Mi az ok, ami miatt úgy gondolod, hogy esetleg terhes lehetsz?
Egyáltalán nem vagy terhes. Viszont lehet, hogy komolyan felfáztál, vagy megfázott a veséd...ennek lehetnek rosszabb szövõdményei. Szólj a szüleidnek, és futás vele orvoshoz. Aztán beszélgess egy tapasztaltabb barátnõvel/rokonnal a teherbeesésrõl, mielõtt újra szeretkezel a barátoddal, mert a terhesség és a véres vizelet között semmi kapcsolat sincs, és ezt annak aki már szexuális életet él tudnia kell!
A kérdező hozzászólása: csak azért vetõdött fel bennem mert után 3 nappal fájni kezdett a vesém és akkor egyszer véres volt a vízeletem de csak egyszer, de lehet h ez csak felfázás volt
Szóval szerinted a véres vizelet a terhesség jele?
Nem....nyugi
Nem szekálni akarlak, de ha nem szakadt ki a gumi és a mensesed is megjött mibõl gondolod hogy terhes lehetsz? Amúgy szerintem 100% hogy nem vagy az, de vegyél egy tesztet és akkor tutira megnyugszol.
nem vagy terhes, feleslegesen idegesíted ezen magad , csak annyit érsz el vele hogy az idegtõl késöbb fog megjönni a menszeszed.
Szerintem sem vagy terhes. De, ha itt kérdezed meg, nem derül ki úgysem. Ma már nem drága egy terhességi teszt, miért nem csinálsz egyet? Abból tutira kiderül.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!