Találatok a következő kifejezésre: A barátommal voltunk és (547 db)

1-es villamoson a barátommal voltam és belénk kötöttek, de miattam, a barátom nem csinált semmit, szerintetek rendjén van ez így?

..szóval engem támadtak. mondtak mindent, hogy így-úgy megb*sznának, stb.. a barátom szó nélkül hagyta..2en voltak.

Legjobb válasz: gondolom kolompárék voltak ismét. Hát ha a barátod nem nagyon tanul küzdõsportot, akkor nem tehet sokat, de ha igen még akkor is lehet, hogy megkéselik, ha csinál valamit. Szerintem rendben van, örülj hogy nem történt rosszabb. 1-es villamos amúgy ilyen esetekrõl híres.

gondolom kolompárék voltak ismét. Hát ha a barátod nem nagyon tanul küzdõsportot, akkor nem tehet sokat, de ha igen még akkor is lehet, hogy megkéselik, ha csinál valamit. Szerintem rendben van, örülj hogy nem történt rosszabb. 1-es villamos amúgy ilyen esetekrõl híres.
Hát figyelj, õk ketten voltak, barátod egyedül. Persze szerintem is az a helyes, ha megvéd, HA VAN ERRE REÁLIS ESÉLYE! viszont ha nem volt sokkal erõsebb, mint a két beszólogató, akkor nem csodálkozok. Semmit se nyertél volna, ha megvereti magát. Plusz még ha erõsebb is, lehet, . hogy megkéselik vagy akármi. Gondolj Marian Cozmára, õ se volt egy gyenge ember, mégis megtudták késelni a támadói, mivel többen voltak. Egyszer kerültem hasonló helyzetben, akkor öten kötöttek belém, az utca végérõl, sajnos csajjal voltam, így kénytelen voltam megvárni õket, hogy ne tûnjek bénának (utca végérõl kiabáltak, én úgy tettem, mintha nem hallanám, de a csaj meghallotta, ha nem lett volna ott, simán továbbállok), de megbántam. Öten simán megvertek volna, de nagy szerencsével megúsztam ezt (épp arra jött a fizikatanár). Akkor ott elhatároztam, hogy nem hozom többet ilyen helyzetbe magam. Ha elmenekülök elõlük, az szégyen, ha megvernek öten, az is szégyen, szóval mindenképp szégyenben maradok, de ha továbbállok, akkor legalább nem vernek meg.
Én mondtam volna nekik, hogy gyertek szálljunk le a kövi megállónál. Leszálltak volna és mindkét srácot összecsomagoltam volna mint a szart. Egy aikidos.
Az aikidos vagyok. Nézzétek, lányoknál alap dolog kéne h legyen a gáz spray vagy paprika-bors kombó spray. A srácok is hordhatnak maguknál és ha a mocskos cig ányok elkezdenek kötekedni, telibe fújjátok a pofájukat és máris mehet a lincselés.
High Five High, ne legyél már ennyire retardált. Majd ha évek óta tolnád az aikidot, megnézném, mi lenne a véleményed. Még 4-5 embert is volt, hogy ledaráltam utcán.
A NÕT NEM BÁNTOTTÁK ezért nem kellett megvédeni.
a bíróság elõtt is a barátod lett volna a támadó fél, mivel a beszólogatás nem támadás. vagy megöletnéd vagy elítéltetnéd a barátod. nem szép tõled kérdezõ!
az aikido egyrészt nem ér semmit, az nem küzdõsport másrészt amíg nem bántottak addig jól csinálta a barátod megkéselve, halottan jobban szeretnéd õt? undorító egy nõ vagy.
hát biztos szakítanék vele. Gyáva p**cs. B*szni tud, de megvédeni nem? takarodjon már az ilyen...
de gáz a barátod :S
Megértem a barátod.Jobb lett volna ha "megvéd"és utána jól megverik vagy netán megölik?
Ekkor van joga megvédeni: "A jogos védelem 21. § Nem büntetendõ annak a cselekménye, aki a saját, illetve a mások személye vagy javai elleni jogtalan támadás megelõzése céljából telepített, az élet kioltására nem alkalmas védelmi eszközzel a jogtalan támadónak sérelmet okoz, feltéve, hogy a védekezõ mindent megtett, ami az adott helyzetben elvárható annak érdekében, hogy az általa telepített védelmi eszköz ne okozzon sérelmet. 22. § (1) Nem büntetendõ az a cselekmény, amely a saját, illetve más vagy mások személye, javai vagy a közérdek ellen intézett, illetve ezeket közvetlenül fenyegetõ jogtalan támadás elhárításához szükséges. (2) A jogtalan támadást úgy kell tekinteni, mintha az a védekezõ életének kioltására is irányult volna, ha a) azt személy ellen aa) éjjel, ab) fegyveresen, ac) felfegyverkezve vagy ad) csoportosan követik el, b) az a lakásba ba) éjjel, bb) fegyveresen, bc) felfegyverkezve vagy bd) csoportosan történõ jogtalan behatolás, vagy c) az a lakáshoz tartozó bekerített helyre fegyveresen történõ jogtalan behatolás. (3) Nem büntethetõ, aki az elhárítás szükséges mértékét ijedtségbõl vagy menthetõ felindulásból lépi túl. (4) A megtámadott nem köteles kitérni a jogtalan támadás elõl. A végszükség 23. § (1) Nem büntetendõ annak a cselekménye, aki saját, illetve más személyét vagy javait közvetlen és másként el nem hárítható veszélybõl menti, vagy a közérdek védelme érdekében így jár el, feltéve, hogy a cselekmény nem okoz nagyobb sérelmet, mint amelynek elhárítására törekedett. (2) Nem büntethetõ, aki azért okoz nagyobb sérelmet, mint amelynek elhárítására törekedett, mert ijedtségbõl vagy menthetõ felindulásból nem ismeri fel a sérelem nagyságát. (3) Nem állapítható meg végszükség annak javára, akinek a veszély elõidézése felróható, vagy akinek a veszély vállalása foglalkozásánál fogva kötelessége."
Aikidosnak üzenem, hogy szerintem nem kellene gázspray, meg paprika spray sem senkinek, csak egyszerû közbiztonság kellene. Emellett Salgótarjáni lakosként találkoztam már pár kötekedéssel, és igen kevésszer használtam bármelyik fegyveremet is. Minimális harci tudás szükséges egy ilyen esethez, de a nincs más, akkor herén rugja a srácokat, és megnyugodhatsz, hogy nem fognak utánnatok szaladni. Ha nem akar ilyen lekicsinylõ modszert alkalmazni, akkor belülrõl a lehetõ legnagyobb erõvel megrugja a térdét, aztán indulás arréb. Nincs értelme még utánna összeverni is õket.
Nincs rendjén Nincs rendjén az hogy ilyenek megtörténhetnek. Ha megvéd abból verekedés lett volna ez tuti: -ha megveri õket szerencsés esetben, õt vonják felelõsségre utána. És bosszúra is számíthat. -valószínûleg meg õt verik meg Téged meg... akármi lehet manapság. Ilyen esetben hidd el, õ sokkal megalázottabbnak érezte magát mint Te, mert hogy nem tudja megvédeni a párját. Egyszerûen nem teheti és töketlen alakként meg kell húzódnia. Ezt kellett tennie, de pont hogy a Te védelmed érdekében is. Rosszabbul jársz ha tesz valamit. De ha más helyzetben nem véd meg, amikor nem kell visszafognia magát, akkor az már gáz, de ebben a helyzetben nem tehetett mást. (kivéve ha egy 2m-es kigyúrt állat, vagy harcmûvész, de egy normális egyesületben arra tanítják az embert, hogy a technikákat ne használják máson, csak védekezésre)
De gáz a pasid b*szki! alap, h megvédjen! biztos valami hímk**vayolo! sorry a megfogalmazásért de ez most nagyon felidegesített!
A kérdező hozzászólása: 13/f
szerintem írhatsz neki egy szerelmes levelet és ha tudod akkor dobd be a szekrényébe vagy a padjába vagy talán kérj meg valakit hogy adja oda neki. Mert ha tényleg tetszik akkor nehéz lenne így elé állni ezzel. ha véletlenül nemtudod hogy mit írhatnál neki akk megkérdezhetsz privátban mert én is lány vagyok csak mondj részleteket :)
Baráti halál? :D:D:D:D

Nyáron a barátommal nyaraltunk és ott voltak a szüleim is. Lefeküdtünk a barátommal és a szüleim rájöttek. Azóta mindent tiltanak. Mit tegyek?

16 éves vagyok a barátom is 16.Amióta a szüleim ezt megtudták mindent eltiltottak t?lem.Most mit tegyek?

Legjobb válasz: És akkor jobb lesz nekik ha eltiltanak? Már megtörtént, egyszer úgy is megtörtént volna...

És akkor jobb lesz nekik ha eltiltanak? Már megtörtént, egyszer úgy is megtörtént volna...
Alpárian szólva a tököm ki van már az ilyen begyepesedett szülõkkel, már elnézést kérek. Inkább elbeszélgettek volna veled a szexrõl, rendes felvilágosítás stb A tiltás amúgy is csak azt szüli, hogy titokban találkoztok meg minden.
Pl mit tiltanak? Hogy szexelj, v konkrétan azt is, h barátod legyen?
Totál kretének a szüleid vagy református lelkészek vagy mi? Szerintem a legjobb, amit tehetsz, hogy megmutatod nekik a kiírt kérdésed alatti válaszokat. Ha egyszerûen látják, hogy senki sem tartja egészséges gondolkodásnak azt, ahogy õk gondolkodnak, akkor csak belátják, hogy bennük van a hiba! Egyébként ha megmutatod nekik, akkor üzenem apunak meg anyunak, hogy ott lett elrontva a dolog, hogy a jó szülõ, az még az elsõ alkalom elõtt levezeti gyermekének a lehetséges veszélytényezõket, gondolok itt arra, hogy mindenképpen, minden alkalommal óvszert használjatok, az óvszert kivétel nélkül az aktus megkezdése elõtt helyezzétek fel, mert elõváladéktól is lehetsz terhes stb. Szóval nem arra kellene eszmélni egyik nap, hogy Uram Atyám, ezek dugnak, hanem felkészülni rá! Ez mindenképpen dráma egy szülõ életében, ha a lánya elkezd szexuális életet élni, szóval nem megoldás a tiltás, hanem a megfelelõ felkészítés, hogy a gyermekbõl ne legyen az a h.lye [email protected], aki itt teszi föl a kérdést, hogy "szerintetek terhes vagyok?", hanem az, aki aktív szexuális életet él úgy, hogy a szülõ totál nyugodt bír maradni, mert biztosan tudja, hogy a lánya éretten kezeli a helyzetet, nem csinál butaságot. Az eltiltás nem fogamzásgátlás!!!
ha a beszélgetés sem segített, akkor már csak egy ötletem maradt. gondolom ismered anyukád barátját? hívd fel, vagy vedd fel vele valahogy a kapcsolatot és meséld el neki a sztorit. kérd meg, h segítsen neked és beszéljen a szüleiddel. de legyen óvatos, ne árulja el, hogy TE kérted õt erre, mert berághat anyud. talán a barátnõjére hallgat, talán õ meg tudja gyõzni arról, hogy a világ legtermészetesebb dolga történik veled, amit nagy hiba tiltani!
A suliban vagy valahol nincs net, ahonnan írhatnál a barátodnak, hogy valamikor suli elõtt/után találkozzatok és beszéljétek meg a dolgokat? Én is 16 vagyok, és félek, hogy ha a barátommal idejutunk, velünk is ez lesz, szóval átérzem a problémádat.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam, egész éjjel ezt magyaráztam nekik de nem értik meg valamiért!!
16 éves vagy, gondolom szeretitek egymást a barátoddal. nem értem mi a szüleid problémája ezzel? az oké, hogy féltenek, meg legszívesebben soha nem hagynák h felnõj, de ez nem így mûködik. azt sem ártana, ha megértenék, hogy minél jobban tiltanak valamit, annál jobban csinálni fogod. állj eléjük teljesen komolyan, higgadtan, szedd össze a gondolataidat, és érvelj nekik a kapcsolatod mellett. ha kicsit is nyitottak, akkor megértik és elfogadják.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy jobb lesz-e nekik csak azt tudom, hogy nekem ez most nagyon nem jó!!
A kérdező hozzászólása: Hát megtiltották, hogy szexeljek meg hogy találkozzak a barátommal meg elvették a laptopom a telefonom(bár aztmár vissza csórtam)!Szóval minden olyantól eltiltottak ahol tudnánk beszélni!
Azt megértem, hogy nem örülnek, hogy 16 évesen te már szét tetted a lábad, de én már azt sem engedtem volna meg, hogy együtt aludjatok, nem hogy együtt nyaraljatok, szerintem Õk rontották el, azzal, hogy nincs köztetek normális kommunikáció, bizalom, és, hogy túl hosszúra engedték a pórázt megijedtek most megpróbálják nagyon rövidre fogni.Nem jó megoldás, már megtörtént, ami az Õ hibájuk is, ezzel nem érnek el semmit, elõbb kellett volna gondolkodni. Nincs más megoldás tessék velük leülni beszélni felnõtt módjára, ugyanis aki szexszel az elég felnõttnek érzi már magát akkor legyen felnõtt máskor is.

5. -ik napja menstruálok és a barátommal lefeküdtünk, és használtunk óvszert, ami elszakadt. Nem vettük észre és a barátom elment. De rögtön elkezdtük ki szedni de nem biztos hogy az összes kijött és utána wc-én is voltam. Most terhes leszek? :S

Legjobb válasz: sztem vegyél be 72 órásat! hidd el sajna bármikor teherbe eshetsz! jobb félni mint megijedni..! és még ajánlanám a fogamzásgátlót ezek után! az biztosabb! használjatok mellé óvszert is, megvéd a betegségektõl, és ha a tabival gond van, akkor a terhességtõl is!

sztem vegyél be 72 órásat! hidd el sajna bármikor teherbe eshetsz! jobb félni mint megijedni..! és még ajánlanám a fogamzásgátlót ezek után! az biztosabb! használjatok mellé óvszert is, megvéd a betegségektõl, és ha a tabival gond van, akkor a terhességtõl is!
Attól még lehetsz terhes, hogy éppen menstruálsz, de nagyon kicsi az esélye (naptár-módszer). Jó, hogy kiszedtétek a "nagyját", de tudod, hogy a gyerekhez 1 db is elég... Írass fel 72 órás tabit.
HA utána elkezded "kiszedni" az már semmit nem ér.HA még menstruáltál nagyon kicsi az esélye ...de sajna van rá.
Elvileg menstruacio alatt nem eshetsz teherbe, de sose tudni, ugyh inkabb csinalj egy tesztet. vagy minél elõbb vegyél be egy esemenyutanit.
de, fel tudott jutni. az nem jelent semmit h még menstrualsz. ha majd 2-3 honapig is megjön, akkor lehetsz nyugodt.
A kérdező hozzászólása: Még mindig menstruálok egy nagyon kicsit ez mér van ez jó jell?Tegnap elõtt jött ki a kotton spermatartó része a ...-ból akkor a sperma felse tudott jutni?válaszokat elõre is köszönöm!!
irass fel szépen egy 72 orasat, mert ez a "koton vége" meg stb. sz.rt se ér h kijött..
A kérdező hozzászólása: Nem rég pisiltem és a kotton vége jött ki ami a spermát akadályozza, szerintetek ez igy jó? Tegnaptól van benne és most jött ki. Írjatok lécci. Kössz :D
Igen, ugyanaz, de én is itt olvastam vmi "okos" egyéntõl.. :D
Az esemény utáni ugyanaz, mint a 72 órás. Ejjj...
Recept nélkül nem adják oda...menj el a nõgyógyászhoz és mondd el neki mi történt.Felírja aztán irány a patika.
Szia. Sajnálom ami veled történt. Velem is pont ugyanez esett meg csak épp nem menstruált a bnõm. Mi is egybõl rohantunk h "kiszedjül" Menjetek el orvoshoz mert az esemény utáni tablettát csak receptre adják ki. A pasi nak is felirják nem kell a lánynak is ottlenni ha szégyenlõs csak a személyidet add oda az adatok felirásához. Kb 4500-500Ft Remélem tudtam segiteni
En ugy tudom h az eseményutanit mindjart az aktus utan kell bevenni, a 72 orasat meg 72 oran belül. sztem ha a baratod megy el a patikaba akkor kiadják recept nelkul is. gondolom a fiud mar van 18.
A kérdező hozzászólása: És ezt a tablettát 18 éven aluliak kiválthatják vény nélkül? és még most is menstruálok akkor ki kell jönni-e mert még nincs peteérés menstruáció alatt.Meg még valamit hallottam van ilyen esemény utáni tabletta és ehhez nem kell 18-nak lenni.
Ilyenkor kevés az esélye, hogy teherbe ess, de a biztonság kedvéért a 72 órás tablettát javaslom én is.
A kérdező hozzászólása: Hát most, egy hónap elteltével megjött. Szal egy kicsit megnyugodtam. Köszi a válaszokat :D
Anya te is voltál fiatal.
azt hogy: "ésakkor?"
Majd máskor csendesebbek lesztek!
"Bocsánat!"
A kérdező hozzászólása: jó-jó, , , , csak anya elõtt ez olyan ciki, más lenne ha apa hallotta vna, de õ dolgozott
Bocsánat, legközelebb halkabbak leszünk. És legközelebb tényleg halkabbak lesztek.
Anya, azért zavar, mert irigy vagy, hogy apa már nem kukiz téged?
Kamu!

Tegnap este barátommal voltam és kiszakadt a gumi? Mi tévő legyek?

Legjobb válasz: 72 órást kéne venned és bevenned.

72 órást kéne venned és bevenned.
amennyiben késik majd a menszeszed, mindenféleképpen csináltass tesztet viszont ha nem gond a terhesség gondolkozz el a baba nevén:D
Menj el sürgõsségi ambulanciára, nõgyógyászati ügyeletre, ott tudnak felírni neked 72 órás tablettát
Vegyél be 72 órásat, még ma délelõtt. Elvileg nem adhatják ki hétvégén, de a rendes orvos kiadja. 5-6 ezer forint lesz, meg pár nap szenvedés. De még mindig olcsóbb és kellemesebb mint egy gyerek.
varrd össze tûvel és cérnával -.-
a gyerek nevén tényleg gondolkozz, ha ennyire nem vagy tisztában azzal, mit kell tenni ilyenkor. mert ilyen tudatlanság mellett ha nagyüzemben ûzitek az ipart, biztos hamarosan be fog csúszni.
Nem fehérfolyás? Akkor betegség.
A kérdező hozzászólása: Nem. Olyan mint amikor felizgulsz és benedvesedsz.
így is túl sok folyásod van, amit okozhatott fertõzés! menj el nõdokihoz, ott kiderítik.
Ha hirtelen lett sokkal több folyásod, akkor tényleg jobb lenne ha orvoshoz mennél.
Egy hete kívánós vagy? :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Utolsónak.. hát neméppen :DD
Engem nem idegesít.
Holnap Alek nyer olyan 60-40% arányban.Szandika kétszínû, én soha nem kedveltem igazán, de most meg fõleg.Nyavajog, nem akar részt venni semmiben, sajnáltatja magát stb.Mellette még sokat is káromkodik(jó a többiek közt is van ilyen.Annyi jobb mûsor van, sokszor nem is értem minek nézem ezt a [email protected]!:D Valszeg csak Alek miatt, mert érdekes ember, ha kiesik tuti nem nézem ezt a fost!:D
Engem nagyon. Én nem szoktam szidalmazni azokat a játékosokat akiket nem szeretek, de Szandika annyira undorító, hogy ezt csinálja. Õ támadja a legjobban Alekoszt és Évát. Utálom Szandikát nagyon. És ezt nem azért mondom, mert Alek párti vagyok, mert ha Béciékkel csinálná ugyanezt akkor is ugyanez lenne a véleményem. Ez a legundorítóbb emberi tulajdonság.
Szandika volt(!!)a kedvencem, nem is tudom mi történt vele :S.Teljesen megváltozott, mintha nem is õ lenne.Egyre jobban kezdem megutálni és lehet, hogy ez csak az én véleményem, de minden Anikó miatt van.
Ez nem volt haszontalan válasz, egyszerûen nem jelent semmit.
Mégis mi a fenét vársz, mit mondjunk? Én minden harmadik álmomban dugok, mégse borogatok vele itt senkit:)
montihun: csak álmodban? Tudod, jól, elfojtott szexuális késztetést érzel...
Semmit.
Azt jelenti kedves kérdezõ, hogy az egyik válaszoló azért dug minden harmadik álmában, mert a másik válaszoló szerint elfolytott szexuális vágyai vannak.
lehet hogy egy reptoid vagy egy loú volt valójában a srác :D
A kérdező hozzászólása: ebben lehet valami, nagyon kevés barátom bvan, és olyan nagyion igazi tényleg nincs, csak haverok akikkel lógok néha. de figy. nem érdekel h fiatal vagyok TUDNI akarom. légyszives.
montihun: Úgy már más... Kérdezõ: nem kell ezt értened, fiatal vagy még hozzá! De hogy a kérdésedre válaszoljak: lehet, hogy nincsenek barátaid és vársz, hogy legyen egy jó barátod!
A kérdező hozzászólása: mi? most ezt nem .-értem.
ne aggódj, nem elfojtott:)
A kérdező hozzászólása: jó de egyszerüen nagyon fura érzések voltak bennem álmomban. szal tudom hogy ez egy kissrác volt, de mintha szerettem volna álmomban. szal nem vok pedofil, de ez álmomban más volt. lehet nem is 10 volt, csak én hiszem annak mert álmomban 10 nek mondtam. nem tom, de nyomot hagyott bennem nah.
Szerintem sem jelent semmit. Nem minden álomnak van jelentõsége. Egyszerûen csak az agyad szórakozik miközben alszol.
A kérdező hozzászólása: ez haszontalan válasz volt. jobb lett volna ha nem is írsz .....
kerdezo, nem hogytal valakit a vizben es most emeszted a dolgot?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!