Találatok a következő kifejezésre: A barátommal voltam úgy, és elszakadt (3 db)

A barátommal együtt voltam úgy, és elszakadt az óvszer. 18 órára bementünk a kórházba és irattunk fel gyógyszert, azt be is vettem, így is lehetek terhes?

Szóval bevettem a gyógyszert de úgy érzem,h alhasi fájdalmaim vannak a menstruációmnak pedig 3 nap múlva kell megjönnie?Akkor?Én nem szeretnék babát:(Segítsetek

Legjobb válasz: Az lenne a legokosabb, ha felhívnád, vagy felkeersnéd az orvost, aki a gyógyszert felírta, s neki szegeznéd ezt a kérdést. Nagy csacsiság ilyesmit olyanoktól kérdezni, akik sem a felírt gyógyszer nevét, sem a hatásait nem ismerhetik. üdv.: hegedor

Az lenne a legokosabb, ha felhívnád, vagy felkeersnéd az orvost, aki a gyógyszert felírta, s neki szegeznéd ezt a kérdést. Nagy csacsiság ilyesmit olyanoktól kérdezni, akik sem a felírt gyógyszer nevét, sem a hatásait nem ismerhetik. üdv.: hegedor
az hogy az aktus után 18 órával fáj a hasad, szerintem csak a mensid fog megjönniDe ha sokat idegeskedsz, az is közre ja´tszhat, és még késhet is töle.Még korai lenne érezned a terhességi tüneteket.azt kb.2-3 hétre érezni. Mell feszülés, (nem mindenkinél), has fájás, fa´radtság, esetenként hányinger, vagy szédüle´s.
Sajnos a sûrgösségi fogamzásgátlás sem 100 %-os módszer a terhesség kivédésére. Ennek hatására elhal a méhnyálkahártya, majd vérzés következtében leválik, és a terhesség így nem tud megtapadni. A gyógyszerben lévõ hormonok hatása okozza a panaszaidat. Aggódni akkor kell, ha mégsem jelentkezik a menses. Ne idegeskedj!
Csak kiegészítés: - a terhesség nem tud megtapadni... :)

Együtt voltunk a barátommal (használtunk óvszert), majd egy fél óra múlva újra együtt voltunk és ugyan csak használtunk óvszert, csak sajnos elszakadt. Lehetek terhes?

mikor észrevettük, hogy elszakadt, nem folytattuk. És õ nem élvezett el. Lehetek terhes az elõváladéktól? vagy mennyi rá az esély?

Legjobb válasz: és az elsõ alkalommal elélvezett

A kérdező hozzászólása: és az elsõ alkalommal elélvezett
Ugyan azt az óvszert használtátok, amit az elõbb is?
Van esély rá, ugyan minimális. Mikor történt ez? 72 órás esemény utáni még belefér?
A kérdező hozzászólása: nem
A kérdező hozzászólása: belefér
1.: nem ugyanaz az ovszer? 2.: megmosta az elsõ után? 3.: ha nem élvezett el de elszakadt akkor semmi
Ne legyetek buták. Ha elszakadt akkor van rá esély. Attól hogy nem élvezett el még elõváladék van a farkincáján. Lehet hogy csak 10% az esély rá, vagy kevesebb, de igen lehetsz terhes!
Milyen pózban történtek az aktusok? Lovagoltál? Kutyapózban? Hanyatt? Háton?

Terhes lehetek? Menstruációm elött egy nappal együtt voltunk a barátommal és elszakadt a gumi. Ma kellene megjönnie de úgy veszem észre csúszik.

Érzem a tüneteket, hogy meg akar jönni, a mellem fáj, és apróbb görcsöket is érzek amik mensi elött szoktak jelentkezni!

Legjobb válasz: Ja még annyi, hogy miután megtörtént a baj elfutottam a zuhanyzóba egy vizes irrigálásra! Késhet miatta? De azt is olvastam hogy ez inkább segíti a spermákat a méhbe jutáshoz, kiszámoltam a pete érésemet ha jól számoltam akkor ezen hónap eleje felé volt.

A kérdező hozzászólása: Ja még annyi, hogy miután megtörtént a baj elfutottam a zuhanyzóba egy vizes irrigálásra! Késhet miatta? De azt is olvastam hogy ez inkább segíti a spermákat a méhbe jutáshoz, kiszámoltam a pete érésemet ha jól számoltam akkor ezen hónap eleje felé volt.
De a gumiban volt sperma mert ha a pasid nem élvezett bele és elõváladéktol meg nagyon kicsi az esély arra hogy megtermékenyülsz :) Igen a mosdás hülyeség volt de sztem no para megfog jönni :)
A kérdező hozzászólása: igen elsült a párom sajnos!
A kérdező hozzászólása: és a gumiban nem volt sperma, hanem bennem!
Ugye csak sima vízzel öblítettél? Kicsit ecetes jobb lenne. A másik, hogy lassan kell öblíteni... ha jól megnyomod vízzel, az pont bemossa a méhedbe, ami ott van elõtte - pedig kimosnia kellene. Mindegy. Az idõpont miatt elég kicsi az esélyed a terhességre. Vegyél egy tesztet és pár nap múlva próbáld ki.
Van valamennyi esélye, csinál tesztet, de mivel jelentkeznek a mentsruáció tünetei szerintem csak az idegesség miatt késik.
A kérdező hozzászólása: Köszi a kommenteket csajok! De úgy érzem most elmegyek nõdokihoz, nem merek kockáztatni hogy várok három napot és utána teszt mert akkor abortusz és azt nem élném lelkileg túl, inkább irattatok gyors 72 órás eset utánit!
igen, lehetsz terhes, kicsi az esélye, de lehetsz.. a zuhanyzás meg semmit se ér.. :S
ja, és egyébként, én is vettem már be ilyen tabit, mert belémment a baratom, mert elszakadt a gumi.. :S és nem lett gond.. persze, nem praktizaltam soha tobbet, de inkabb az, mint az abortusz.. :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!