Találatok a következő kifejezésre: A barátommal voltam úgy, és (64 db)

Lányok! Mi a tapasztalatotok az anális szexről? Nem fájdalmas? Nem volt belőle gond? (úgy értem, nem voltak utána sokáig fájdalmaid, esetleg vérzés? ) a barátom nagyon szeretné, és már elég sok ideje vagyunk együtt, de félek, hogy fájni fog.

Legjobb válasz: Elsõnek én is féltem a fájdalomtól, fõleg, hogy a barátomnak elég méretes, DE meglepõ módon élveztem már az elsõ alkalom kb felétõl. Fokozatosan tágított, nyelvvel, ujjal, aztán több ujjal, amikor bedugta, kicsit olyan érzés volt, mintha bekakilnék. Fél óráig csináltuk és a végére már nagyon élveztem. Azóta is csináljuk heti rendszerességgel, egy igazi felfrissülést hozott a szexuális életünkbe. 19/L

Elsõnek én is féltem a fájdalomtól, fõleg, hogy a barátomnak elég méretes, DE meglepõ módon élveztem már az elsõ alkalom kb felétõl. Fokozatosan tágított, nyelvvel, ujjal, aztán több ujjal, amikor bedugta, kicsit olyan érzés volt, mintha bekakilnék. Fél óráig csináltuk és a végére már nagyon élveztem. Azóta is csináljuk heti rendszerességgel, egy igazi felfrissülést hozott a szexuális életünkbe. 19/L
Odafigyeléssel és mértéktartással nincs semmi gond. Akik ilyenet írkálnak azok tapasztalatból írnak vagy valami hülye cikket olvastak a blikk-ben?
Úgy tudom elgyengítheti az izmokat, amibõl késõbb gondok lehetnek...
Nem baj, ha te is szeretnéd és nem erõlteti rád, elöször én is féltem, h.fájni fog de kellemeset csalódtam, talán még jobb is mint a "normal":) Nem árt a síkosító sem!Itt is vannak erogén zónák...csak ésszel, mértékkel...

A mensesem 25napján voltam együtt a barátommal, egy házibuliba, és gumival szeretkeztünk, de amikor a barátom elment, kivette belőlem lehúzta a gumit és úgy ment el, és a sperma rámjött a kezemre meg a hasamra? Igy is lehetek terhes?

Ha véletlenül mégis egy pici oda is ment?

Legjobb válasz: Nem a havi ciklus 25. napját akartad írni?! Mert akkor kb. menses elõtt voltál. Akkor elméletileg már le kellett zajlani a peteérésnek. Viszont legjobb tudomásom szerint ovuláció a ciklus bármelyik napján bekövetkezhet, akár egy erõs orgazmus hatására is. Szerintem a terhesség nem valószínû, így ahogy leírod!

Nem a havi ciklus 25. napját akartad írni?! Mert akkor kb. menses elõtt voltál. Akkor elméletileg már le kellett zajlani a peteérésnek. Viszont legjobb tudomásom szerint ovuláció a ciklus bármelyik napján bekövetkezhet, akár egy erõs orgazmus hatására is. Szerintem a terhesség nem valószínû, így ahogy leírod!
http://www.fogamzasgatlas.hu Olvasgasd ezt, kislány, ha már szexelni akarsz.
Nem valószínû, iszonyatosan kicsi az esélye...

Mensim5napig volt meg és a 6. napon együtt voltam a barátommal védekezés nélkül és el is élvezett bennem. Előtte 2nappal is ugyan ez történt igaz ekkor menstuáltam még. Mennyi az esélye, hogy teherbe eshetek? Amúgy megszakítással szoktunk védekezni!

Legjobb válasz: Kevés, mert a spermiumok 2-3 napig életképesek, és ha addig nincs korai ovulációd, márpedig ez nagyon ritkán fordul elõ, nem lehetsz terhes. Egyébként, a megszakítás nem védekezés.. Legalább pharmatex+megszakítás. Vagy gumi... Ha nem szeretnél babát, gondolkodj csajszi, mert sok aggódástól óvhatod meg magad:)

Kevés, mert a spermiumok 2-3 napig életképesek, és ha addig nincs korai ovulációd, márpedig ez nagyon ritkán fordul elõ, nem lehetsz terhes. Egyébként, a megszakítás nem védekezés.. Legalább pharmatex+megszakítás. Vagy gumi... Ha nem szeretnél babát, gondolkodj csajszi, mert sok aggódástól óvhatod meg magad:)
Hány napos a ciklusod?
A kérdező hozzászólása: 28 napos
Akkor most reménykedhetsz benne, hogy megúszod. De ha meg is úszod, lehet következõnek nem leszel ilyen szerencsés. Ha nem akarsz gyereket, akkor mindig védekezz normálisan. Sem a megszakítás nem normális védekezés, sem a menzeszkor meg egy nappal utána beleélvezõs dolog....
A kérdező hozzászólása: Beszélgettünk már a gyerkõcrõl... és ha most úgy alakulna hogy összejön, nem lenne baj, de igaz, hogy januártól indulna a babaprojekt!!! Szóval nem tudom.....
Szerintem nagyon kevés az esélye, hogy teherbe eshettél, mert azt írtad 28 naposak a ciklusaid.Így a peteérésed még bõven egy hét múlva lenne attól nézve, hogy együtt voltatok.7 napig meg extra durva lenne ha kibírnák benned a kiskatonák:)
A kérdező hozzászólása: kiskatonák.. :D :D ez jó!!! hát jah.. nem is azért kérdeztem csak kíváncsiság, hogy valaki járt e már így??!! de hát ehhez tényleg nagy szerencse/véletlen kell!! :D :D na de majd ha beindul a projekt akkor idõbe kell majd... :D

1 hónapja szedek fogamzásgátló tablettát. A második levél első szeme után együtt voltam a barátommal gumi nélkül és nem alaklmaztunk még megszakítást sem. Ugye ekkor már rendesen véd a tabi és nem lehet semmi gond?

A betegtájékoztatóban az van, hogy már az els? szemt?l véd, a doki viszont 2 hetet mondott.

Legjobb válasz: Igen, már rendesen védett voltál, ha megfelelõen szedted a tablettát (nem maradt ki egy sem, nem volt hányás, hasmenés, nagyjából egy idõpontban szedted be, nem, szedtél nagy dózisú C vitamint stb.). Szóval ne aggódj :)

Igen, már rendesen védett voltál, ha megfelelõen szedted a tablettát (nem maradt ki egy sem, nem volt hányás, hasmenés, nagyjából egy idõpontban szedted be, nem, szedtél nagy dózisú C vitamint stb.). Szóval ne aggódj :)
A kérdező hozzászólása: nem maradt ki szem, mindet este fél 10 és 10 között szedtem be. nem szedtem más gyógyszert csak pár szem c vitamint (3db) és nem is ment a hasam sem nem hánytam. csak parás vagyok és még így is bennem van, hogy mi van ha...
Védett vagy!
figyi, ha a doki 2 hetet mondott, és te a második levél után voltál együtt a pároddal, akkor szerinted letelt-e már a 2 hét????
ne aggodj, semmi gond. az antibiotikumoknal, hasmenésnél, hányásnál csökken a védelem.
A kérdező hozzászólása: 13:15-ös Nem vagyok csökkent képességû tudom, hogy lejárt a 2 hét, csak eddig még nem szedtem tabit ezért aggódtam kicsit. Ez olyan érthetetlen?? Többieknek köszi a válaszokat!!

Júl. 16-án lefeküdtem a barátommal, de védekeztünk, és rá 1 hétre meg is jött. 1 hete újra együtt voltunk. Néha fázom, úgy érzem nőtt a mellem is bár lehet csak bebeszélem. Terhes vagyok?

16 éves vagyok. Kb 1 hét múlva kéne megjönnie

Legjobb válasz: szerintem ne aggodj, menj el a noi orvosodhoz es o meg tudja neked mondani. vagy vard ki az 1hetet es ha nem jott meg akkor menj a noi orvoshoz.

szerintem ne aggodj, menj el a noi orvosodhoz es o meg tudja neked mondani. vagy vard ki az 1hetet es ha nem jott meg akkor menj a noi orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: De van esély rá? :S
ha fázol öltözz fel!!annyira butyuta a kérdésed, hogy inkább még ne szexelj, hanem babázz!
A kérdező hozzászólása: túl sokat aggódtam és mindenféle honlapot elolvastam, az egyiken írták h a fázékonyság is lehet tünet... meg gyakran pisilek pár napja..
ha vedekeztetek es nem szakadt el a gumi akkor nincs nagy esely ra mert a gumi a legbiztossabb ami lehet terhesseg ellen. esetleg szedd meg a fogamzasgatlot is a gumi melle es akkor tuti nem maradsz terhes. szerintem ne aggodj. mert az annal rosszabb. igy sokkal kesobb fog megjonni es aztan meg jobban fog aggasztani. csak nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: 22.-én este megjött :)

A barátommal együtt voltam úgy, és elszakadt az óvszer. 18 órára bementünk a kórházba és irattunk fel gyógyszert, azt be is vettem, így is lehetek terhes?

Szóval bevettem a gyógyszert de úgy érzem,h alhasi fájdalmaim vannak a menstruációmnak pedig 3 nap múlva kell megjönnie?Akkor?Én nem szeretnék babát:(Segítsetek

Legjobb válasz: Az lenne a legokosabb, ha felhívnád, vagy felkeersnéd az orvost, aki a gyógyszert felírta, s neki szegeznéd ezt a kérdést. Nagy csacsiság ilyesmit olyanoktól kérdezni, akik sem a felírt gyógyszer nevét, sem a hatásait nem ismerhetik. üdv.: hegedor

Az lenne a legokosabb, ha felhívnád, vagy felkeersnéd az orvost, aki a gyógyszert felírta, s neki szegeznéd ezt a kérdést. Nagy csacsiság ilyesmit olyanoktól kérdezni, akik sem a felírt gyógyszer nevét, sem a hatásait nem ismerhetik. üdv.: hegedor
az hogy az aktus után 18 órával fáj a hasad, szerintem csak a mensid fog megjönniDe ha sokat idegeskedsz, az is közre ja´tszhat, és még késhet is töle.Még korai lenne érezned a terhességi tüneteket.azt kb.2-3 hétre érezni. Mell feszülés, (nem mindenkinél), has fájás, fa´radtság, esetenként hányinger, vagy szédüle´s.
Sajnos a sûrgösségi fogamzásgátlás sem 100 %-os módszer a terhesség kivédésére. Ennek hatására elhal a méhnyálkahártya, majd vérzés következtében leválik, és a terhesség így nem tud megtapadni. A gyógyszerben lévõ hormonok hatása okozza a panaszaidat. Aggódni akkor kell, ha mégsem jelentkezik a menses. Ne idegeskedj!
Csak kiegészítés: - a terhesség nem tud megtapadni... :)

Úgy érzem, hogy a barátaim nem értenek meg és egyre jobban eltávolodunk egymástól.3-as csoport voltunk és most úgy érzem, hogy egyre jobban kizárnak. Mi tévõ legyek?

Eddig mindig megvártuk egymást óra végén és együtt mentünk a következõ órára most meg 2-en elmennek engem meg le se szarnak. Múltkor meg az egyik közösségi oldalról kell megtudnom, hogy moziban voltak és szarul eset, hogy nem hívtak.

Legjobb válasz: szerintem 3-as barátság nincs :( de a 4-esben és amegszokott 2-esben bízom . én is voltam 3-as barátságban és nem valami jó mert valaki mindig megsértõdött (most 4-en vagyunk legjobb barátok és nagyon jól szoktunk szórakozni ) am ha a 3- as ½bandátokban½ 2 fiú és egy lány van és te vagy az egyik fiú vagy ha 2 lány és egy fiú van és te vagy a lány akkor valami lesz !!! ;) :P (ha 3 lány vagy 3 fiú akkor... inkább nem is folytatom XD ) szerintem nem szeretnének veled haverkodni :(

szerintem 3-as barátság nincs :( de a 4-esben és amegszokott 2-esben bízom . én is voltam 3-as barátságban és nem valami jó mert valaki mindig megsértõdött (most 4-en vagyunk legjobb barátok és nagyon jól szoktunk szórakozni ) am ha a 3- as ½bandátokban½ 2 fiú és egy lány van és te vagy az egyik fiú vagy ha 2 lány és egy fiú van és te vagy a lány akkor valami lesz !!! ;) :P (ha 3 lány vagy 3 fiú akkor... inkább nem is folytatom XD ) szerintem nem szeretnének veled haverkodni :(
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Nálunk úgy van, hogz 6.an voltunk egy banda 6 lány ebbõl elment egy csaj. Most 5-en vagyunk. Valamilyen szinten mindannyian kijövünk egymással, de vannak súrlódások. Hogy érzékeltessem. egy-egy lány egy-egy betûjel lesz. A.B.C.D.E. Legyek én a C. ABC mi nagyon jó hármas voltunk, de az utóbbi hónapokban megromlott valami. A-és D vmiért nem nagyon csípik egymást, de én nagyon jól kijövök D-vel és A val is eddig nagyon jól kijöttem, de nagyon megváltozott és ezt õ is belátja, így most mindig B-vel lóg és engem hanyagol, pedig eddig minden velem osztott meg és úgy érzem, hogy lecserélt....Ez nagyon rosszul esik, mert nem volt semmi, amin összevesztünk volna.

Eddig barátok voltunk, sokszor voltunk ketten moziban, amiről a többiek nem tudtak (egy baráti kör), aludtunk együtt többször is, és most először csókolóztunk. Másnap mondta, hogy de a többiek így-meg úgy és nem tudom mit várjak? (20/L)

Igazából nem beszéltünk meg semmit, hogy lehetne mégis megmondani neki, hogy akkor esetleg ne tudjanak róla mások? vagy van egyáltalán értelme, ha nem akar vállalni? vagy csak a saját érzéseit próbálja kímélni, ha esetleg szétmennénk...? Teljesen oda vagyok érte, és ezek szerint ? is szeretne valamit... de akkor miért ellenkezik?

Legjobb válasz: Ezt most nem értem. egy baráti körbõl miért lenne probléma, ha összejönnétek, de most komolyan. Meg kell beszélni vele, ennyi. A háttérinfó meg kicsit kevés ebbõl nehéz megmondani a többit.

Ezt most nem értem. egy baráti körbõl miért lenne probléma, ha összejönnétek, de most komolyan. Meg kell beszélni vele, ennyi. A háttérinfó meg kicsit kevés ebbõl nehéz megmondani a többit.
Monica és Chandler is milyen jól összeillenek...:p
Ha nem akar vállalni, veszett fejsze nyele. És te odaadtad magad egy olyan pasinak, aki nem akar felvállalni még a barátai elõtt sem?
A kérdező hozzászólása: jaj hát én sem tudom, hogy mi a baj azzal, hogy egy baráti kör, az õ agymenése... háttérinfó tudom, hogy kevés, de nehéz lenne leírni másfél évet... kb azóta kerülgetjük egymást :D
A kérdező hozzászólása: nem tudom, hogy konkrétan az-e a baja... a kérdésben is írtam, hogy talán a saját érzéseit félti. meg h megéri-e egy barátságot emiatt kockáztatni. csak ugye ez sosem volt barátság:)
Szerintem attól fél, hogy ha összejöttök, utána meg szakíttatok valamiért, akkor az baráti körön belül..hát nehéz ügy. Ti nem szerettem majd egy helyen lenni, akkor ki menjen a baráti körrel meg hasonlók? Baráti körön belül ebbõl lehet zûr és egyikõtök sajna ki is szorulhat. Szerintem ettõl fél.
A kérdező hozzászólása: de miért kell abból kiindulni, hogy nem fog menni? meg lehetne ezt oldani felnõtt módjára. :S
A kérdező hozzászólása: 13/f
szerintem írhatsz neki egy szerelmes levelet és ha tudod akkor dobd be a szekrényébe vagy a padjába vagy talán kérj meg valakit hogy adja oda neki. Mert ha tényleg tetszik akkor nehéz lenne így elé állni ezzel. ha véletlenül nemtudod hogy mit írhatnál neki akk megkérdezhetsz privátban mert én is lány vagyok csak mondj részleteket :)
Baráti halál? :D:D:D:D

Ma voltunk először együtt "úgy" a barátommal, de csak úgy hogy kicsit lovagoltam rajt, mert nem volt gumija, és nem akartuk h baj legyen, és hát elég nehezen ment el? /részleteket alul/

....azt mondta azért mert reggel már kiverte,+ még ivott is ,szóval azért,de aztán azt irtam neki hogy "ezt csak mondja,én voltam szar," erre azt irta: "hát nemtudom"

Legjobb válasz: 1. Legközelebb igenis használjatok gumit, mert az aggódás eleve keresztbe tesz. 2. A barátod ne igyon. Valahol Shakespeare-nél: Az ital felpiszkálja a vágyat, de cserben hagy a végrehajtásnál. Jut eszembe, ha egy magához nyúlástól aznapra leromlik, megette a fene, ez tényleg csak magyarázkodás. 3. A lovaglás szerintem nem kezdõknek való, tapasztalat kell hozzá. Keressetek olyan pózt, ahol mindketten mozogni tudtok, nem strapás, a látvány is izgató, pucsíts be neki, vagy valami. 4. Muszáj nektek "úgy" csinálni? A nagy akció íme megvolt, maradjatok a pettingnél, ha az most még jobban bejön. Nyilván van rá néhány tipped, hogy egyéb módon hogy tudnád tutira lefejni, ha kiverte, ha nem. Csináld azt. Ha ragaszkodik a rád ugráshoz, akkor õ tegyen róla, hogy jó legyen, legalább neki. Mindenesetre te is maradj aktív, ha csak hagyod, hogy na, akkor csinálja õ, az nem ér... 5. Amúgy meg rendes pasinak az a trauma, ha TE nem élvezel el, tégy róla, hogy ez bekövetkezzen, akkor félig már elérted, hogy õ is eldurranjon.

1. Legközelebb igenis használjatok gumit, mert az aggódás eleve keresztbe tesz. 2. A barátod ne igyon. Valahol Shakespeare-nél: Az ital felpiszkálja a vágyat, de cserben hagy a végrehajtásnál. Jut eszembe, ha egy magához nyúlástól aznapra leromlik, megette a fene, ez tényleg csak magyarázkodás. 3. A lovaglás szerintem nem kezdõknek való, tapasztalat kell hozzá. Keressetek olyan pózt, ahol mindketten mozogni tudtok, nem strapás, a látvány is izgató, pucsíts be neki, vagy valami. 4. Muszáj nektek "úgy" csinálni? A nagy akció íme megvolt, maradjatok a pettingnél, ha az most még jobban bejön. Nyilván van rá néhány tipped, hogy egyéb módon hogy tudnád tutira lefejni, ha kiverte, ha nem. Csináld azt. Ha ragaszkodik a rád ugráshoz, akkor õ tegyen róla, hogy jó legyen, legalább neki. Mindenesetre te is maradj aktív, ha csak hagyod, hogy na, akkor csinálja õ, az nem ér... 5. Amúgy meg rendes pasinak az a trauma, ha TE nem élvezel el, tégy róla, hogy ez bekövetkezzen, akkor félig már elérted, hogy õ is eldurranjon.
attól hogy nem élvezett beléd még lehetsz terhes .. HA VMIRÕL NEM TUD HOGY MIVEL JÁR MIÉRT CSINÁLOD ???
ha õ mondja, akkor biztos.azért tesztelj 14 nap múlva.
A kérdező hozzászólása: egyáltalán nem a kérdésre válaszoltok, nem élevett belém meg semmi -.- a kérdésnek az a lényege hogy lehetnék jobb legközelebb?
egy jó elõjáték csodákra képes
A kérdező hozzászólása: utolsó kommentelõnek: köszönöm, a legjobb választ tõled kaptam ! megofgadom a tanácsokat, hát arra a traumás részre: arra azt mondta hogy neki már az magában elég ha én élveztem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!