Találatok a következő kifejezésre: A barátommal voltam és mielőtt elment (2 db)

A barátommal együtt voltam és mielőtt elment volna, észrevette, hogy kiszakadt a gumi. Terhes lehetek?

Attól függetlenül h max csak el?folyás juthatott be Mert a teszt addigra mutatná ki mire következne nem?

Legjobb válasz: Igen terhes lehetsz, nem nagy a valószínûsége, de hallottam már ilyenrõl. Jó lesz (lett volna) beszerezni esemény utáni tablettát.

Igen terhes lehetsz, nem nagy a valószínûsége, de hallottam már ilyenrõl. Jó lesz (lett volna) beszerezni esemény utáni tablettát.
vegyél egy tesztet azért hogy megnyugodj és ha baj van akkor cselekedni tudj
Igen, lehetsz terhes. 72 óráig beveheted az esemény utánit, talán még nem késõ, felírják ügyeleten is!! A teszt menses elmaradása után mutatja ki a babtá 4-5 napppal, addig nem sokat tudsz tenni. de nem idegeskedj, mert attól is késhet a mensid. Ha igõben vagy, menj el esemény utániért.
Igen kicsi az esély hogy teherbeessél így. De azért jobb félni mint megijedni.

Együtt voltam a barátommal 3x óvszer nélkül ( mielőtt elment kivette) meg 1x óvszerrel és most sárgás színű folyásom van, és kellemetlen a szaga. Nemsokára már meg kéne neki jönni mit tegyek? Valami tanács vagy akármi?

Legjobb válasz: Lehetséges hogy elkaptál valamit, van valami tüneted még vagy csak ennyi? Szerintem a háziorvostól nyugodtan megkérdezheted nehogy nagyobb bajod legyen.

Lehetséges hogy elkaptál valamit, van valami tüneted még vagy csak ennyi? Szerintem a háziorvostól nyugodtan megkérdezheted nehogy nagyobb bajod legyen.
Egyrészt ez a "módszer" a legjobb arra, hogy "véletlen" terhes lehess. Ha nem tudnál egy gyereke vállalni, akkor SÜRGÖSEN válasszatok más módszert (óvszer!!!). Másrészt nagy valószinüséggel elkaptál valamilyen fertözést, menj mielöbb nögyógyáshoz, mielött komolyabb lesz belöle.
Huhú... szegény lány. Fertõzésed van. Gratulálok! A két rossz közül a kisebbik rosszat kaptad be. (bár még kiderülhet, hogy mindkettõt XD )
Nem lenne jó, ha kiderülne, hogy mindkettõt. Menj el nõgyógyászhoz, és keress egy másik párt. Egy olyan párt, aki megbecsül, nem sodor veszélybe, és nem terjeszt fertõzéseket.
hát, sárgás-zöldes habos folyás általában trichomonas fertõzésre utal, de minnél hamarabb nézesd meg magad dokival!
Menj el nõgyógyászhoz, mert valószínûleg hüvelygombád, vagy valamilyen fertõzésed van. Ha már ott van irass fel fogamzásgátlót is, mert ígyelõbb utóbb terhes leszel.
A kérdező hozzászólása: Mennyire valószínû h terhes vagyok?
100ból 35 nõ esik így teherbe, szóval elég nagy az esély.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!