Találatok a következő kifejezésre: A barátommal voltam (916 db)

1-es villamoson a barátommal voltam és belénk kötöttek, de miattam, a barátom nem csinált semmit, szerintetek rendjén van ez így?

..szóval engem támadtak. mondtak mindent, hogy így-úgy megb*sznának, stb.. a barátom szó nélkül hagyta..2en voltak.

Legjobb válasz: gondolom kolompárék voltak ismét. Hát ha a barátod nem nagyon tanul küzdõsportot, akkor nem tehet sokat, de ha igen még akkor is lehet, hogy megkéselik, ha csinál valamit. Szerintem rendben van, örülj hogy nem történt rosszabb. 1-es villamos amúgy ilyen esetekrõl híres.

gondolom kolompárék voltak ismét. Hát ha a barátod nem nagyon tanul küzdõsportot, akkor nem tehet sokat, de ha igen még akkor is lehet, hogy megkéselik, ha csinál valamit. Szerintem rendben van, örülj hogy nem történt rosszabb. 1-es villamos amúgy ilyen esetekrõl híres.
Hát figyelj, õk ketten voltak, barátod egyedül. Persze szerintem is az a helyes, ha megvéd, HA VAN ERRE REÁLIS ESÉLYE! viszont ha nem volt sokkal erõsebb, mint a két beszólogató, akkor nem csodálkozok. Semmit se nyertél volna, ha megvereti magát. Plusz még ha erõsebb is, lehet, . hogy megkéselik vagy akármi. Gondolj Marian Cozmára, õ se volt egy gyenge ember, mégis megtudták késelni a támadói, mivel többen voltak. Egyszer kerültem hasonló helyzetben, akkor öten kötöttek belém, az utca végérõl, sajnos csajjal voltam, így kénytelen voltam megvárni õket, hogy ne tûnjek bénának (utca végérõl kiabáltak, én úgy tettem, mintha nem hallanám, de a csaj meghallotta, ha nem lett volna ott, simán továbbállok), de megbántam. Öten simán megvertek volna, de nagy szerencsével megúsztam ezt (épp arra jött a fizikatanár). Akkor ott elhatároztam, hogy nem hozom többet ilyen helyzetbe magam. Ha elmenekülök elõlük, az szégyen, ha megvernek öten, az is szégyen, szóval mindenképp szégyenben maradok, de ha továbbállok, akkor legalább nem vernek meg.
Én mondtam volna nekik, hogy gyertek szálljunk le a kövi megállónál. Leszálltak volna és mindkét srácot összecsomagoltam volna mint a szart. Egy aikidos.
Az aikidos vagyok. Nézzétek, lányoknál alap dolog kéne h legyen a gáz spray vagy paprika-bors kombó spray. A srácok is hordhatnak maguknál és ha a mocskos cig ányok elkezdenek kötekedni, telibe fújjátok a pofájukat és máris mehet a lincselés.
High Five High, ne legyél már ennyire retardált. Majd ha évek óta tolnád az aikidot, megnézném, mi lenne a véleményed. Még 4-5 embert is volt, hogy ledaráltam utcán.
A NÕT NEM BÁNTOTTÁK ezért nem kellett megvédeni.
a bíróság elõtt is a barátod lett volna a támadó fél, mivel a beszólogatás nem támadás. vagy megöletnéd vagy elítéltetnéd a barátod. nem szép tõled kérdezõ!
az aikido egyrészt nem ér semmit, az nem küzdõsport másrészt amíg nem bántottak addig jól csinálta a barátod megkéselve, halottan jobban szeretnéd õt? undorító egy nõ vagy.
hát biztos szakítanék vele. Gyáva p**cs. B*szni tud, de megvédeni nem? takarodjon már az ilyen...
de gáz a barátod :S
Megértem a barátod.Jobb lett volna ha "megvéd"és utána jól megverik vagy netán megölik?
Ekkor van joga megvédeni: "A jogos védelem 21. § Nem büntetendõ annak a cselekménye, aki a saját, illetve a mások személye vagy javai elleni jogtalan támadás megelõzése céljából telepített, az élet kioltására nem alkalmas védelmi eszközzel a jogtalan támadónak sérelmet okoz, feltéve, hogy a védekezõ mindent megtett, ami az adott helyzetben elvárható annak érdekében, hogy az általa telepített védelmi eszköz ne okozzon sérelmet. 22. § (1) Nem büntetendõ az a cselekmény, amely a saját, illetve más vagy mások személye, javai vagy a közérdek ellen intézett, illetve ezeket közvetlenül fenyegetõ jogtalan támadás elhárításához szükséges. (2) A jogtalan támadást úgy kell tekinteni, mintha az a védekezõ életének kioltására is irányult volna, ha a) azt személy ellen aa) éjjel, ab) fegyveresen, ac) felfegyverkezve vagy ad) csoportosan követik el, b) az a lakásba ba) éjjel, bb) fegyveresen, bc) felfegyverkezve vagy bd) csoportosan történõ jogtalan behatolás, vagy c) az a lakáshoz tartozó bekerített helyre fegyveresen történõ jogtalan behatolás. (3) Nem büntethetõ, aki az elhárítás szükséges mértékét ijedtségbõl vagy menthetõ felindulásból lépi túl. (4) A megtámadott nem köteles kitérni a jogtalan támadás elõl. A végszükség 23. § (1) Nem büntetendõ annak a cselekménye, aki saját, illetve más személyét vagy javait közvetlen és másként el nem hárítható veszélybõl menti, vagy a közérdek védelme érdekében így jár el, feltéve, hogy a cselekmény nem okoz nagyobb sérelmet, mint amelynek elhárítására törekedett. (2) Nem büntethetõ, aki azért okoz nagyobb sérelmet, mint amelynek elhárítására törekedett, mert ijedtségbõl vagy menthetõ felindulásból nem ismeri fel a sérelem nagyságát. (3) Nem állapítható meg végszükség annak javára, akinek a veszély elõidézése felróható, vagy akinek a veszély vállalása foglalkozásánál fogva kötelessége."
Aikidosnak üzenem, hogy szerintem nem kellene gázspray, meg paprika spray sem senkinek, csak egyszerû közbiztonság kellene. Emellett Salgótarjáni lakosként találkoztam már pár kötekedéssel, és igen kevésszer használtam bármelyik fegyveremet is. Minimális harci tudás szükséges egy ilyen esethez, de a nincs más, akkor herén rugja a srácokat, és megnyugodhatsz, hogy nem fognak utánnatok szaladni. Ha nem akar ilyen lekicsinylõ modszert alkalmazni, akkor belülrõl a lehetõ legnagyobb erõvel megrugja a térdét, aztán indulás arréb. Nincs értelme még utánna összeverni is õket.
Nincs rendjén Nincs rendjén az hogy ilyenek megtörténhetnek. Ha megvéd abból verekedés lett volna ez tuti: -ha megveri õket szerencsés esetben, õt vonják felelõsségre utána. És bosszúra is számíthat. -valószínûleg meg õt verik meg Téged meg... akármi lehet manapság. Ilyen esetben hidd el, õ sokkal megalázottabbnak érezte magát mint Te, mert hogy nem tudja megvédeni a párját. Egyszerûen nem teheti és töketlen alakként meg kell húzódnia. Ezt kellett tennie, de pont hogy a Te védelmed érdekében is. Rosszabbul jársz ha tesz valamit. De ha más helyzetben nem véd meg, amikor nem kell visszafognia magát, akkor az már gáz, de ebben a helyzetben nem tehetett mást. (kivéve ha egy 2m-es kigyúrt állat, vagy harcmûvész, de egy normális egyesületben arra tanítják az embert, hogy a technikákat ne használják máson, csak védekezésre)
De gáz a pasid b*szki! alap, h megvédjen! biztos valami hímk**vayolo! sorry a megfogalmazásért de ez most nagyon felidegesített!

Miért zavar h a barátomnak voltak rajtam kívül is szerelmei? Mással is előfordul?

Nem tudom h normális dolog e, de egyszer?en megbolondulok ha arra gondolok hogy a barátomnak voltak elöttem szerelmei... 23 éves és én vagyok neki az 5 igaz szerelme, azt mondja.Pedig vannak köztük olyanok akivel vagy 3-4 hónapot járt..és ez is zavar, hogy ahoz a kapcsolathoz hasonlítja a miénket.Lehet hogy azért érzem ezt mert nekem ? az els? barátom..

Legjobb válasz: ez engem is zavar, igaz én még csak 15 éves vagyok, de akkor is, az én barátom ugyanugy, szóval nem vagy egyedül :)

ez engem is zavar, igaz én még csak 15 éves vagyok, de akkor is, az én barátom ugyanugy, szóval nem vagy egyedül :)
ugyanilyen* bocsi
Ezt a féltékenységedet sürgõsen küzdd le szerintem. Nem véletlenül lett vége azoknak a kapcsolatoknak, és nem véletlenül van most Veled. Teljesen felesleges a múltra koncentrálni, ha ilyeneken akadsz ki, könnyen elveszítheted... Igazából az a legjobb, ha úgy gondolsz erre az egészre, hogy a múlt is hozzátartozik a szerelmedhez, és az elõzõ barátnõi is hozzájárultak, hogy most olyan legyen, mint amilyen. A lényeg pedig, hogy most Veled van, és Téged szeret! Örülj neki és élvezd.
Én meg csak 14 vagyok, és engem is nagyon zavar:PAzért igyekszem nem féltékenykedni:)

A barátommal voltam 5 napja, de nem feküdtünk le egymással csak majdnem. Szóval kerülhetett belém előváladék. Kb tegnap kellett volna megjönnie de nem jött. Nagyon aggódom, hogy lehetek-e terhes?

Legjobb válasz: Ha került beléd elõváladék akkor lehetsz terhes mert az is tartalmazhat spermát.Sztem még várj pár napig,h megjön-e és ha nem akkor vegyél tesztet.

Ha került beléd elõváladék akkor lehetsz terhes mert az is tartalmazhat spermát.Sztem még várj pár napig, h megjön-e és ha nem akkor vegyél tesztet.
Nem valószínû, hogy terhes leszel, szabad levegõn a spermiumok nagyon gyorsan megpusztulnak, szóval ne stresszelj, mert akkor amiatt nem fog megjönni. 24/N
13-15 éveseknek nem kéne szexelni, a kérdésedbõl annyinak tûnsz...
2-es! Nagyon gyorsan, mi? 20-40 óra a nagyon rövid kategóriába tartozik? :-O http://www.babasmamas.hu/hir.php?hir=a_sperma-405 Kérdezõ! Lehetsz, mivel az elõváladékban is lehetnek életképes hímivarsejtek! A találathoz pedig egy is elég. Persze kisebb az esélye. Ugyanakkor a teszt még nem mutatja ki. Aktustól számítva minimum 14 napnak kell eltelnie, hogy kimutatható legyen. Kort írjak, ne írjak? Bárki lehet hülye, nem attól függ. Viszont az egészségügyben (is) dolgoztam, talán ez meggyõzõbb. :) Egyébként 27/N.
A kérdező hozzászólása: Hát akkor meglehet, hogy azért késik mert már 2 napja ezen stresszelem magamat. :S hmm... Hogyha 14nap akkor majd a jövõhéten veszek egy tesztet. És kedves 3.! Nem, nem vagyok már 13-15 éves, csak tapasztalatlan. Nem értem hogy miért kell másokat rögtön leszólni... Köszönöm a normális válaszokat! :)
nem leszólás, de ez a több milliomodik ilyen kérdés, addig amíg nem olvasol utána minek kerülsz ilyen helyzetbe?
Engem nem idegesít.
Holnap Alek nyer olyan 60-40% arányban.Szandika kétszínû, én soha nem kedveltem igazán, de most meg fõleg.Nyavajog, nem akar részt venni semmiben, sajnáltatja magát stb.Mellette még sokat is káromkodik(jó a többiek közt is van ilyen.Annyi jobb mûsor van, sokszor nem is értem minek nézem ezt a [email protected]!:D Valszeg csak Alek miatt, mert érdekes ember, ha kiesik tuti nem nézem ezt a fost!:D
Engem nagyon. Én nem szoktam szidalmazni azokat a játékosokat akiket nem szeretek, de Szandika annyira undorító, hogy ezt csinálja. Õ támadja a legjobban Alekoszt és Évát. Utálom Szandikát nagyon. És ezt nem azért mondom, mert Alek párti vagyok, mert ha Béciékkel csinálná ugyanezt akkor is ugyanez lenne a véleményem. Ez a legundorítóbb emberi tulajdonság.
Szandika volt(!!)a kedvencem, nem is tudom mi történt vele :S.Teljesen megváltozott, mintha nem is õ lenne.Egyre jobban kezdem megutálni és lehet, hogy ez csak az én véleményem, de minden Anikó miatt van.

Mért nem sikerül soha? A barátommal voltam ma és csókolóztunk, benyúlt a ruhám alá stb. ..

stb. simogatta a puncim, meg a hátamat, mellemet. de én csak úgy éreztem vonzódást, hogy csókolni szeretném, és hozzásimulni. szóval nem tudott felizgatni, és eddig egyik barátom sem tudott még úgy felizgatni, hogy akartam volna a szexet. (sz?z vagyok még, és 2-3 fiúval voltam így eddig)

Legjobb válasz: Szerintem meg,ha igazából szerelmes leszel...beletrafáltam?

Ne is akard elérni, hogy felizgulj és kívánd a szexet. Az is lehet, hogy nem ezzel a fiúval történik meg az elsõ. Addig ne erõltessétek.
Szerintem meg, ha igazából szerelmes leszel...beletrafáltam?
Ne aggógy, jó lesz majd, csak minél több idõt kell egymással tölteni, randizgatni, meglepni egymást, és egyszer csak azt fogod észrevenni hogy tényleg jó az együttlét! SOK SZERENCSÉT!:D
Hát szerintem ha felizgatni sem képes, nagy valószínûséggel nem vonzódsz eléggé hozzá, vagy pedig nem tudja, mit kell csinálnia. Szóval én nem erõltetném a dolgot vele.
Nem írtad hogy hány éves vagy, de én elsõnek annyit mondanék hogy egyszerûen még nem vagy rá felkészülve, lehet hogy még soha sem maszturbáltál stb.
15 évesen még lehetsz lélekben fejletlen ehhez. Miért hagyod, hogy mindenfelé simogasson, ha még nem élvezed? Jó, hagyhatod... de ettõl még nem fogod élvezni, és kiéghetsz (túlzottan megszokod, hogy nem kellemes érzés). És, ha csókolni szeretnéd, akkor miért nem csókolóztok??? Késsõbb aztán lehet csókolni máshol is... téged is, õt is. És majd jó lesz a simogatás is, ha fejlõdsz kicsit. De az is lehet, hogy a hormonjaiddal van valami gond. Ezt orvos meg tudja mondani.
A kérdező hozzászólása: de igen.. 15 vagyok
A kérdező hozzászólása: hát lehet, de szeretem a barátomat és jó vele lenni és imádom a testét, de nem akarok vele lefeküdni..:S és mégfel sem izgulok.. tudtommal nem csak a szerelmemre izgulhatok fel:D
A kérdező hozzászólása: inkább nem vonzódom annyira :S köszi a válaszokat
Szerintem még várj pár hónapot.DE lehet hogy a hormonaiddal van a gond.Ha nagyon akkarod miközben simogat közben markolázd a tökét hátha arra felizgolsz.

Szoval tegnaprol mara furcsa almom volt. A barataimmal voltunk versenyen. Hirtelen a zsuribol gonosz lett aki mindig valtoztatta alakjat. Ekezet nelkul irok, ugye nem baj?

Bortonfelebe zart minket en kiszabadultam... aztan ugyanez megismetlodott megegyszer. Elotte a nagymamam is olyan gonosz lett , az unokatestverem (fogalmam sincs hogy kerult oda) megvaltoztatta. Rohantam ajtorol ajtora. Majd kirugtam az ablakot Elmenekultem a plazaba, de mindig ugyereztem ,hogy kovet, majd elmenekultem a repuloterre ahol atvaltoztattam a barataimat meg magamat alcaba... Fogalmam sincs mit jelent ez az alom. :(

Legjobb válasz: A szófosásodban fellelhetõ egyetlen kérdésre válaszolva: Nem, nem baj.

A szófosásodban fellelhetõ egyetlen kérdésre válaszolva: Nem, nem baj.
A kérdező hozzászólása: Na eloszor is az elso kommentalonak, fafej vagy! Ettol nem lettem okosabb kepzeld, ugyhogy irj rendes valaszt vagy dugulj el!
Ez kissé olyan mint a Gonosz halottak c. film...

Az elmúlt egy hétben nem volt jó, amikor a barátommal voltam. Eddig ilyen még nem fordult elő. Mi lehet a baj köztünk/velem?

Sokat idegeskedek mostanában, és örülök mikor vele vagyok, csak nem értem, hogy miért nem tudok elmenni. Beszéltem vele err?l, és utána sokkal jobban éreztem magam. Utána együtt voltunk, próbáltam magam elengedni és nem gondolni másra, de amikor hozzámért, olyan volt, mintha megijedtem volna t?le, összehúztam a lábaimat. Nem értem, hogy miért reagáltam így, hiszen tudom, hogy nincs mit?l félnem és már egy csomószor voltunk együtt. A barátom is próbál segíteni, amiben csak tud, de sajnos azt sem tudom megmondani neki, hogy miért reagálok így a közeledésére. Kérlek segítsetek! Nem értem, hogy mi történik velem.

Legjobb válasz: szeritnem az idegeskedés meg már az hogy bebeszéled magadnak hogy nem fog menni. probálj meg lazitani egy kicsit megnyugodni magában az életben nem a szexben utána ha már nem érzed magad idegesnek probáljátok meg ujra és közben ne gondolj arra hogy feltétlenül jónak kell lennie és feltétlenül elkell élvezzél. de most egy ideig szeritnem hanyagoljátok a témát amig rendbe nem jössz lelkilegé s megnem nyugszol mikor ujra ugy rzed hogy kiegyensúlyozott vagy akkor csináljátok ujra.

szeritnem az idegeskedés meg már az hogy bebeszéled magadnak hogy nem fog menni. probálj meg lazitani egy kicsit megnyugodni magában az életben nem a szexben utána ha már nem érzed magad idegesnek probáljátok meg ujra és közben ne gondolj arra hogy feltétlenül jónak kell lennie és feltétlenül elkell élvezzél. de most egy ideig szeritnem hanyagoljátok a témát amig rendbe nem jössz lelkilegé s megnem nyugszol mikor ujra ugy rzed hogy kiegyensúlyozott vagy akkor csináljátok ujra.
Nekem is volt ilyen idõszakom, és szerencséra a párom nagyon megértõ volt. Mi megbeszéltük, hogy nem feltétlenül lesz szex és ha nem akarom nem kell kielégítenem. Szóval így totál elengedtem magam, mindenféle kötöttség és elvárás nélkül élveztem ahogy megérint és izgat. Volt olyan hogy nagyon jó volt és jót szexeltünk, meg volt olyan is hogy leállítottam közbe, meg olyan is hogy kielégítettem, de nem várt el semmit tõlem és mikor sikerült rendbe raknom magam lelkileg, akkor már minden rendesen ment tovább.

13 éves vagyok, idén kezdtem a 6 osztályos gimnáziumot. Nemrég visszamentem a régi suliba meglátogatni a régi haverokat. Azt kellett tapasztalnom, hogy akik régen a barátaim voltak most halálra idegesítettek. Miért van ez?

Legjobb válasz: Az ember folyamatosan változik, fõleg ilyen fiatal korban. Amúgy természetes ez, az elsõ és a második munkahelyemen akikkel rendszeresen együtt ebédeltem, mindent megbeszéltünk már nem is tartom a kapcsolatot. Most már beszélgetni sem tudok azokkal akikkel összefutunk, csak egy szia hogy vagy, mi újság az egész. Munkahelyi, iskolai és egyéb ismeretségek jönnek-mennek az ember életében, vannak akik csak egy szakaszon tartanak velünk és utána eltûnnek az életünkbõl.

Az ember folyamatosan változik, fõleg ilyen fiatal korban. Amúgy természetes ez, az elsõ és a második munkahelyemen akikkel rendszeresen együtt ebédeltem, mindent megbeszéltünk már nem is tartom a kapcsolatot. Most már beszélgetni sem tudok azokkal akikkel összefutunk, csak egy szia hogy vagy, mi újság az egész. Munkahelyi, iskolai és egyéb ismeretségek jönnek-mennek az ember életében, vannak akik csak egy szakaszon tartanak velünk és utána eltûnnek az életünkbõl.

Mit tegyek? Tegnap együtt voltam a barátommal, de a gumi véletlenül bennem maradt

Tegnap együtt voltam a barátommal,de a gumi véletlenül bennem maradt,összefogtam a végét és kivettem.A sperma benne volt,ez a menstruációm után 2 nappal történt.Nagy az esélye h teherbeestem?és h hnap jutok hozzá 72 órás tablettához,akkor már kés? lesz?Am akár én is megvehetem a patikában nem?kérlek segítsetek.Nem gondolom,hogy jutott belém sperma..mert volt a gumiban és a barátom mindig kiveszi miel?tt elmenne és pont akkor csúszott le..Segítsetek.

Legjobb válasz: egyik legjobb barátom, meg a felesége voltak vele úgy, hogy menszesz után 4 nappal voltak együtt, védekezés nélkül. novemberre várják, én leszek a keresztapa (:D). mondjuk õk úgy voltak vele, ha becsúszik, had legyen. ha neked nagy gond egy gyerek, akkor szerintem 72 órás tabletta, csak ne legyen rendszer belõle.

egyik legjobb barátom, meg a felesége voltak vele úgy, hogy menszesz után 4 nappal voltak együtt, védekezés nélkül. novemberre várják, én leszek a keresztapa (:D). mondjuk õk úgy voltak vele, ha becsúszik, had legyen. ha neked nagy gond egy gyerek, akkor szerintem 72 órás tabletta, csak ne legyen rendszer belõle.
A 72 oras tabinak annal magasabb a hatasfoka, minel hamarabb veszed be. Nem tudnatok meg hamarabb tabiert menni? Szoritok h ne legyen gond:) de tabit mindenkepp vegyel
Mondjuk az aktus után kellett volna a kórházba menned és felíratni...Mire vársz? Tapsra? Nagyon is lehetsz terhes a ciklus bármelyik napján...Az csak mese, hogy a mensi megvéd a terhességtõl. A mensi alatti szex nem védekezési módszer... Te döntésed: gyógyszer, abortusz vagy halál para leszel addig, míg meg nem jön, ha megjön egyáltalán... Ezt sem árt tudni: "Az esemény utáni tabletta csak akkor hatásos, ha a védekezés nélküli szex után 72 órán belül beveszik. A jelenleg rendelkezésre álló adatok azt mutatják, hogy a tabletta a nemkívánt terhességek 95%-át megakadályozza, ha a védekezés nélküli szexet követõen 24 órán belül beveszik, 85%-os lehet az eredmény ha ez az idõ 25-48 óra, és 58%-os ha 49-72 óra" Ha nem akarsz rendszert csinálni a 72 órásból, akkor bizony jobban jársz, ha tabit íratsz! Sokkal megbízhatóbb, mint a gumi. Bár ha 15-16 éves vagy, akkor még gyerek vagy hozzá...Mondjuk szerintem a szexhez is...
pontozzatok csak le, nem en leszek a nagymama...
Pár napig a menstruáció után nem termékeny a lány mert a következõ pete még nem ért be és a spermák se tudnak elég ideig túlélni a hüvelyben ahhoz hogy megtermékenyítsék a petét. Én egyik barátnõmmel többször lefeküdtem óvszer nélkül 1-2 nappal menzesz után, és nem lett belõle semmi gond. Talán beszerezhetnél valami spermaölõ krémet, van ilyen sikosító is talán. Szerintem nagyon nagyon nagyon kicsi az esélye hogy ettöl terhes leszel!
sztem ne parázz tényleg nincs ilyenkor peteérésed
A kérdező hozzászólása: nem sajnos..úgyis egy rokon dolgozik a helyi patikában..így csak hnap délután tudnám kiváltani:S Mindig nagyon figyeltünk és óvszerrel védekeztünk.Már mielõtt összemenne teljesen a pénisze, már azelõtt kiveszi.Most is így tett, de lecsúszott.Nyomban összecsíptem a végét(mert a gumi szája kilógott belõlem)és kivettem a hüvelyembõl.Az óveszre végén volt is sprerma meg az egész már össze volt ragadva.De mégis félek:S Pedig tudom, hogy a menstruáció után kisebb az egsélye bár nem lehetetlen..
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy egyetlen sperma is elég, hogy baj legyen.. Mert veled mi volt h annyit paráztál?
EGYETLEN sperma kell a megtermékenyítéshez...Vagyis elég, ha egy jó sperma célba ér és már meg is fogant a baba...Szal ne azt nézd, hogy hány csepp ment beléd, mert egyetlen csepp is milliónyi spermát tartalmaz, amibõl egyetlen egy mûködõképes elég a megtermékenyüléshez... Én nem tom, mi a fenét agyalsz ennyit...Fel kell íratni és nem lesz gond valószínûleg. Sokkal nagyobb a kockázat, ha nem íratod fel. Ha arra van eszed, hogy szexelj, akkor már tedd felelõsségteljesen és mivel nem akarsz gyereket, ezért elkerülhetetlen a 72 órás tabi...
az elozo vagyok.Az meg h sperma kerult beled nem eleg, oda kell a petesejt is. Es most, hogy igy a menstruaciod utan tortent 2 nappal nem valoszinu, hogy teherbe estel, eshetsz, de mint irtad az "ordog nem alszik"...:( sajnos.(lehet spontan peteeres orgazmustol is ha jol tudom...) en is tudom milyen erzes igy stresszelni, volt 2 honapom, hogy pont igy voltam...:( szoritok, irj majd. amugy hany eves vagy?
A kérdező hozzászólása: ja bocsi:$ fúú nagyon ideges vagyok:S Nem volt még velem hasonló és tényleg mindig annyira vigyáztunk.Vki azt írja, hogy ilyenkor még nincs peteérés..de az ördög sosasem alszik..nem tudom miért kissé félek elmenni egyedül a dokihoz.Szerintetek ha került is belém sperma, az elég ahhoz h terhes legyek?:S
a nagymamast azt arra ertettem, hogy le lettem pontozva mert azt irtam h menj es vegyel gyogyszert. ezert huzodtam fel, a nagymamas dolog nem neked szolt kedves kerdezo:) Ha beveszed nem lesz gond:) szoritok, irj h mi lett elso valaszado
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm...Azért nem rohantam egybõl dokihoz, mert a mensim után vagyok, vmit nem belém élvezett el, hanem a gumiba.Természetesen nem akarok rendszer csinálni belõle, ugyanis rendesen védekezünk. Legkésõbb hnap tudok hozzájutni..
A kérdező hozzászólása: /gratulálok h keresztapa leszel:) / Egyáltalán nem szeretnék kisbabát, mert fiatal vagyok hozzá, vmint nem szeretnék rendszert csinálni a 72 órás tabiból..Csak még nem voltam ilyen helyzetbe és tudom, hogy ilyenkor kisebb az esélye a teherbeesésnek.Hiszen a barátom a gumiba ment el, csak félek, hogy netalán kifolyt vmennyi.. Mert szívemszerint nem vennék gyógyszert, mert úgy gondolom én is, hogy kicsi az esély a menstruációm miatt, meg a sperma a gumiban volt.De legkésõbb hnap kellene még gyógyszit bevennem, hogy tutira ne legyen baj. Nem tudom, hogy mit tegyek..
A kérdező hozzászólása: ez a nagymamás dolog kellett..Ezzel semmit nem segítettél!Nem hiszem, hogy mással nem történt volna még ilyen..szóval nem kell úgy beszélni mintha én lennék az egyetlen szerencsétlen..
NEkem? hat vigyaztunk vigyaztunk...de akkor is, ott van, ha mi van ha megsem vigyaztunk elegge, mivan ha csak egy csepp? mi van ha csak egyszer...a tul sok "mivan ha"...es egy elmaradt menstruacio azert eleg sokmindenre kepes a kepzeletben...aztan tesztek...stressz, vegul nem lett gond, de en soha tobbet nem ovszerrel mig nem lesz egy jo hatter mogottem... hany eves vagy? (elso voltam)

Eddig barátok voltunk, sokszor voltunk ketten moziban, amiről a többiek nem tudtak (egy baráti kör), aludtunk együtt többször is, és most először csókolóztunk. Másnap mondta, hogy de a többiek így-meg úgy és nem tudom mit várjak? (20/L)

Igazából nem beszéltünk meg semmit, hogy lehetne mégis megmondani neki, hogy akkor esetleg ne tudjanak róla mások? vagy van egyáltalán értelme, ha nem akar vállalni? vagy csak a saját érzéseit próbálja kímélni, ha esetleg szétmennénk...? Teljesen oda vagyok érte, és ezek szerint ? is szeretne valamit... de akkor miért ellenkezik?

Legjobb válasz: Ezt most nem értem. egy baráti körbõl miért lenne probléma, ha összejönnétek, de most komolyan. Meg kell beszélni vele, ennyi. A háttérinfó meg kicsit kevés ebbõl nehéz megmondani a többit.

Ezt most nem értem. egy baráti körbõl miért lenne probléma, ha összejönnétek, de most komolyan. Meg kell beszélni vele, ennyi. A háttérinfó meg kicsit kevés ebbõl nehéz megmondani a többit.
Monica és Chandler is milyen jól összeillenek...:p
Ha nem akar vállalni, veszett fejsze nyele. És te odaadtad magad egy olyan pasinak, aki nem akar felvállalni még a barátai elõtt sem?
A kérdező hozzászólása: jaj hát én sem tudom, hogy mi a baj azzal, hogy egy baráti kör, az õ agymenése... háttérinfó tudom, hogy kevés, de nehéz lenne leírni másfél évet... kb azóta kerülgetjük egymást :D
A kérdező hozzászólása: nem tudom, hogy konkrétan az-e a baja... a kérdésben is írtam, hogy talán a saját érzéseit félti. meg h megéri-e egy barátságot emiatt kockáztatni. csak ugye ez sosem volt barátság:)
Szerintem attól fél, hogy ha összejöttök, utána meg szakíttatok valamiért, akkor az baráti körön belül..hát nehéz ügy. Ti nem szerettem majd egy helyen lenni, akkor ki menjen a baráti körrel meg hasonlók? Baráti körön belül ebbõl lehet zûr és egyikõtök sajna ki is szorulhat. Szerintem ettõl fél.
A kérdező hozzászólása: de miért kell abból kiindulni, hogy nem fog menni? meg lehetne ezt oldani felnõtt módjára. :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!