Találatok a következő kifejezésre: A barátommal veszekedünk, de nem nagy (2 db)

A barátommal sokat veszekedünk, de nem nagy dolgokon! Általában én kezdeményezem! Mostanában már megpróbálom visszafogni magam, de még nem teljesen sikerült! Mit csináljak, hogy jobb legyen?

Nagyon szeretem és nem akarom emiatt elveszíteni!

Legjobb válasz: Ha apró dolgokon veszekszetek csak, akkor azon lehet segíteni. Fontos, hogy próbáld meg magadat kívülrõl látni. Talán akkor már elõre tudod, hogy mi az amibe bele fogsz kötni. Próbálj meg engedni egy kicsit, ne mindig neked legyen igazad. (mégha nem is igaz). Érezze, hogy fontos vagy neki, számít az õ véleménye is.

Ha apró dolgokon veszekszetek csak, akkor azon lehet segíteni. Fontos, hogy próbáld meg magadat kívülrõl látni. Talán akkor már elõre tudod, hogy mi az amibe bele fogsz kötni. Próbálj meg engedni egy kicsit, ne mindig neked legyen igazad. (mégha nem is igaz). Érezze, hogy fontos vagy neki, számít az õ véleménye is.
SAGE.
Mi a veszekedések oka?
édes kis bubukák vagytok még :)
Hány évesek vagytok? Mióta vagytok együtt? Együtt éltek?
A kérdező hozzászólása: És ha õ ír más fiúnak?
Még biztos nagyon fiatal lehetsz. Ezzel egy kapcsolatot csak tönkreteszel ha alaptalanul féltékenykedsz.Gondold végig mit számít az hogy ki mit ír a barátnõd képe alá egy közösségi oldalon.
Mennyi idõsek vagytok és mióta vagytok együtt?
A kérdező hozzászólása: Legtöbbször én, olyan dolgokon amin szerinte nem kéne. Pl hogy más fiú képe alá ír, vagy ilyesmi.
Most is veszekedtek?
Te vagy féltékeny vagy õ kicsit bõvebben?
A kérdező hozzászólása: Általában féltékenység...
Nem szakitani kellene, hanem megbeszelni NORMALISAN!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!