Találatok a következő kifejezésre: A barátommal veszekedünk, de nem (6 db)

A barátommal sokat veszekedünk, de nem nagy dolgokon! Általában én kezdeményezem! Mostanában már megpróbálom visszafogni magam, de még nem teljesen sikerült! Mit csináljak, hogy jobb legyen?

Nagyon szeretem és nem akarom emiatt elveszíteni!

Legjobb válasz: Ha apró dolgokon veszekszetek csak, akkor azon lehet segíteni. Fontos, hogy próbáld meg magadat kívülrõl látni. Talán akkor már elõre tudod, hogy mi az amibe bele fogsz kötni. Próbálj meg engedni egy kicsit, ne mindig neked legyen igazad. (mégha nem is igaz). Érezze, hogy fontos vagy neki, számít az õ véleménye is.

Ha apró dolgokon veszekszetek csak, akkor azon lehet segíteni. Fontos, hogy próbáld meg magadat kívülrõl látni. Talán akkor már elõre tudod, hogy mi az amibe bele fogsz kötni. Próbálj meg engedni egy kicsit, ne mindig neked legyen igazad. (mégha nem is igaz). Érezze, hogy fontos vagy neki, számít az õ véleménye is.
SAGE.

Segitséget kérnék! 1éve együtt vagyok a barátommal de az egyik barátnő nem birja mert sokat veszekedünk elötte a barátommal. Mit tegyek szakitsak vagy ne?

Legjobb válasz: Miért kell nyilvánosan veszekedni, fõleg ha baráti körben vagytok? Most azért szakítanál a barátoddal mert már nem szereted, vagy a barátnõd miatt?!?!

Miért kell nyilvánosan veszekedni, fõleg ha baráti körben vagytok? Most azért szakítanál a barátoddal mert már nem szereted, vagy a barátnõd miatt?!?!
Most a barátnõdnek élsz vagy a barátodnak?
A kérdező hozzászólása: Õszintén is-is de nem tudom hogy mi legyen és én nem akarok veszekedni de ha kin vagyok barátnömmel akk megkeres ès elkezd veszekedni hogy mi az hogy nem hivtuk ki. Komolyan nem tudom mit kezdjek vele.
Hány évesek vagytok ti?!
A kérdező hozzászólása: én 16 õ 18
Valószinûleg olyat léptél felé amit nem bír benyelni és nagyon megtapostad.Szeret, de valami baromira fájhat neki.
Ok kifejtem. >lány barát Nem, ilyen nincs, csak akkor ha meleg vagy, vagy van barátnõd. >beleszerettem, nem akar tõlem semmit Igen, mert õ tényleg barátként gondol rád. Ergo ne akard rá erõltetni, legyél távolság tartó, felejtsd el a fenébe, és soha többet ne keresd, ne beszéljetek. Szûnjön meg létezni számodra.
2. Te egy akkor orbitális baromságot írtál szerintem... Sajnos én is ebben a helyzetben vagyok, csak hát én vagyok a lány szerepben, aki nem szeretne a barátságnál többet. Nem tudom mit csináljak mert nem szeretném megbántani ezt a barátomat(aki többet szeretne tõlem), de én nem úgy érzek iránta. Nem szeretném húzni az agyát, de nem tudom, hogy mondhatnám meg neki, mert valószínû, hogy már nem lesz ugyanolyan a barátságunk. Viszont szörnyû lenne ha leszarna, nem szólna hozzám stb. Tényleg nem tudom, hogy viselném el. Szóval Kedves kérdezõ, hidd el, hogy ez a lánybarátod ugyanolyan nehéz helyzetben van, mint te.
A kérdező hozzászólása: te miért nem adsz esélyt a srácnak ?


Mi a veszekedések oka?
édes kis bubukák vagytok még :)
Hány évesek vagytok? Mióta vagytok együtt? Együtt éltek?
A kérdező hozzászólása: És ha õ ír más fiúnak?
Még biztos nagyon fiatal lehetsz. Ezzel egy kapcsolatot csak tönkreteszel ha alaptalanul féltékenykedsz.Gondold végig mit számít az hogy ki mit ír a barátnõd képe alá egy közösségi oldalon.
Mennyi idõsek vagytok és mióta vagytok együtt?
A kérdező hozzászólása: Legtöbbször én, olyan dolgokon amin szerinte nem kéne. Pl hogy más fiú képe alá ír, vagy ilyesmi.
Most is veszekedtek?
Te vagy féltékeny vagy õ kicsit bõvebben?
A kérdező hozzászólása: Általában féltékenység...
Nem szakitani kellene, hanem megbeszelni NORMALISAN!

Mit tegyek ha a barátom azt hiszi kibeszéltem őt? (nem szerelmem) Pedig azt súgtam a mellettem ülőnek hogy ne veszekedjenek már. De én nem beszéltem ki és nem hiszi el. És azt mondta chaten hogy rájött hogy milyen vagyok. Össze vagyok esve.

Legjobb válasz: Harman, azzal is akinek sugtal, kell megbeszelni hogy megis mi volt mondva. Ezert mondjak, hogy suttogas, mutogatas nem illedelmes, hogy elkerulj ilyen bajokat. Mindegy szerelmed vagy sem.

Harman, azzal is akinek sugtal, kell megbeszelni hogy megis mi volt mondva. Ezert mondjak, hogy suttogas, mutogatas nem illedelmes, hogy elkerulj ilyen bajokat. Mindegy szerelmed vagy sem.

A barátommal ellaposodott a kapcsolatunk, és azt hiszem unalmasnak találom. Néha úgy érzem szeretem, de mikor veszekedünk, mintha úgy érezném nem vagyok már belé szerelmes. Másfél éve vagyunk együtt. Ilyenkor mi a lépés?

Én 16 éves vagyok, ? 20. Nagyon vágyok bulizni, táncolni, ? viszont hungarista, nemzeti rock-ot hallgat és csak a kocsmába szeret lenni a barátaival, vagy már ott se. Inkább otthon ül?s típus. Többször is felvetettem neki az ötletet, h mi lenne ha külön mennénk szórakozni, hisz még nem vagyunk házasok..., de ragaszkodik ahhoz hogy mindig együtt poshadjunk egy szobában. Van mikor kicsit jobb közöttünk a harmónia, és úgy érzem imádom + ? életem szerelme, de hirtelen másnapra megtudnak bennem változni az érzelmek, és elünt egy érzés hogy én nem vagyok belé szerelmes. Tudom ha szakítanék vele fájna meg szeretek vele lenni, de ha vele maradok, elvesz?dik a fiatalságom, most kellene javában élnem...Nem tudom mit tegyek, tanácstalan vagyok :(

Legjobb válasz: Én Vele beszélném meg elõször, hátha neki is hasonlóak az érzései, gondolatai Ha nem lehet megbeszélni, akkor meg már emiatt is veszett az ügy:D szakítsatok

Én Vele beszélném meg elõször, hátha neki is hasonlóak az érzései, gondolatai Ha nem lehet megbeszélni, akkor meg már emiatt is veszett az ügy:D szakítsatok
Szerintem is le kellene ülnötök megbeszélni. Mondj el neki mindent az érzéseidrõl õszintén. Lehet hogy nála se klappol minden csak nem mondja. Én javasolnám ilyen helyzetben a szakitást.Persze rossz lenne eleinte, de lehet hogy találkoznál egy olyan fiúval aki jobban illik hozzád, és akivel együtt bulizhatsz. És lehet hogy õ is talál valakit, akivel otthon ülhet rockot hallgatva. Szóval szerintem nem illetek össze nagyon és ha nincs változás én szakitanék. Most vagy fiatal.
Sokan azt mondják, beszûkült látókörû vagyok azért, mert csak hungarista/skinhead fiúkkal akarok ismerkedni (mivel énis az vagyok). Hát tessék, szerintem ez is egy hiba a kapcsolatotokba, nem vagytok e téren egy hullámhoszon.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!