Találatok a következő kifejezésre: A barátommal veszekedünk, (13 db)

Segitséget kérnék! 1éve együtt vagyok a barátommal de az egyik barátnő nem birja mert sokat veszekedünk elötte a barátommal. Mit tegyek szakitsak vagy ne?

Legjobb válasz: Miért kell nyilvánosan veszekedni, fõleg ha baráti körben vagytok? Most azért szakítanál a barátoddal mert már nem szereted, vagy a barátnõd miatt?!?!

Miért kell nyilvánosan veszekedni, fõleg ha baráti körben vagytok? Most azért szakítanál a barátoddal mert már nem szereted, vagy a barátnõd miatt?!?!
Most a barátnõdnek élsz vagy a barátodnak?
A kérdező hozzászólása: Õszintén is-is de nem tudom hogy mi legyen és én nem akarok veszekedni de ha kin vagyok barátnömmel akk megkeres ès elkezd veszekedni hogy mi az hogy nem hivtuk ki. Komolyan nem tudom mit kezdjek vele.
Hány évesek vagytok ti?!
A kérdező hozzászólása: én 16 õ 18

Több, mint 8 hónapja vagyunk együtt és rengeteget veszekedünk pedig nagyon szeretjük egymást, de azt hiszem, uralkodó típusok vagyunk mindketten. Maradjak a barátommal?

Már 2szer tartottunk ott az utóbbi 1 hónapban, hogy szakítunk, de aztán mégsem tettünk így. Fogadkoztunk, hogy megválktozunk stb... A párom nagyon hamar felkapja a vizet és ijesztö, persze sosem bántott, meg semmi ilyesmi, csak ö kiabál én meg sírok. Bármin összeveszünk. Tegnap sikerült berúgom az ajtó üvegét és alig bírok járni, akor nagyon megharagudott rám, és mondtam, hogy akkor ma elmegyek töle, de reggel gyözködött, hogy várjam meg, míg este hazaér a munkából, mert megoldjuk. De van értelme??? Nem látom értelmát, mégis annyira szeretem, hogy azt el sem tudom mondani és ö is iszonyatosan szeret engem... nagyon sok a jó pillanat és olyan könnyen meglehetne oldani a problémát, dehát eddig sem sikerült... mit tegyek??

Legjobb válasz: Ugyanez volt velem és a barátommal kb 3 hónapja.Most leszünk 1évesek.:)Na, hát..õ alapból egy iszonyatosan makacs ember.De tényleg, rettenetes..ha õ vmit eldönt, akkor az úgy is lesz...más véleményét jó esetben meghallgatja, de nem foglalkozik vele, mert úgyis csak az lhet a jó, amit õ mond..stb..:)És ezen rengetegszer összekaptunk, és énis hasonló természetû vagyok, nem adtam fel egykönnyen..Aztán mindig kötözködtem vele, beszólogattunk egymásnak, és aztán mondtam neki, hogy ez igy nem lesz jó..akármennyire is imádom és szerelmesek vagyunk, nem lehet kibírni.Aztán végülis elgondolkodtam, hogy megér e annyit az egész, amikor kiharcolom magamnak az igazamat, hogy tönkremenjen a kapcsolatunk.(persze utólag rájöttem, hogy néha engedhettem volna, mert nem nekem volt igazam..) Aztán akárhányszor esetleg "provokált" mindig eszembe jutott, h nem akarom hogy vége legyen ilyenek miatt, és odafigyeltem, arra hogy ne szóljak vissza, ne bunkózzak vele, ne tegyek megjeygzéseket.Aztán ez neki is feltûnt, és õ is ugyanigy megtette ezeket.Azóta mintha kicseréltek volna minket, csak szerelem van körülöttünk, semmi vita..Nagyon örülök neki, hogy idõben megjött az eszem, mert ilyenek miatt nem éri meg szakítani, ha tényleg szerelmesek vagyunk. Remélem közöttetek is megoldódik, nekünk sikerült.:)Sok sikert

Ugyanez volt velem és a barátommal kb 3 hónapja.Most leszünk 1évesek.:) Na, hát..õ alapból egy iszonyatosan makacs ember.De tényleg, rettenetes..ha õ vmit eldönt, akkor az úgy is lesz...más véleményét jó esetben meghallgatja, de nem foglalkozik vele, mert úgyis csak az lhet a jó, amit õ mond..stb..:) És ezen rengetegszer összekaptunk, és énis hasonló természetû vagyok, nem adtam fel egykönnyen..Aztán mindig kötözködtem vele, beszólogattunk egymásnak, és aztán mondtam neki, hogy ez igy nem lesz jó..akármennyire is imádom és szerelmesek vagyunk, nem lehet kibírni.Aztán végülis elgondolkodtam, hogy megér e annyit az egész, amikor kiharcolom magamnak az igazamat, hogy tönkremenjen a kapcsolatunk.(persze utólag rájöttem, hogy néha engedhettem volna, mert nem nekem volt igazam..) Aztán akárhányszor esetleg "provokált" mindig eszembe jutott, h nem akarom hogy vége legyen ilyenek miatt, és odafigyeltem, arra hogy ne szóljak vissza, ne bunkózzak vele, ne tegyek megjeygzéseket.Aztán ez neki is feltûnt, és õ is ugyanigy megtette ezeket.Azóta mintha kicseréltek volna minket, csak szerelem van körülöttünk, semmi vita..Nagyon örülök neki, hogy idõben megjött az eszem, mert ilyenek miatt nem éri meg szakítani, ha tényleg szerelmesek vagyunk. Remélem közöttetek is megoldódik, nekünk sikerült.:) Sok sikert

A barátommal sokat veszekedünk, de nem nagy dolgokon! Általában én kezdeményezem! Mostanában már megpróbálom visszafogni magam, de még nem teljesen sikerült! Mit csináljak, hogy jobb legyen?

Nagyon szeretem és nem akarom emiatt elveszíteni!

Legjobb válasz: Ha apró dolgokon veszekszetek csak, akkor azon lehet segíteni. Fontos, hogy próbáld meg magadat kívülrõl látni. Talán akkor már elõre tudod, hogy mi az amibe bele fogsz kötni. Próbálj meg engedni egy kicsit, ne mindig neked legyen igazad. (mégha nem is igaz). Érezze, hogy fontos vagy neki, számít az õ véleménye is.

Ha apró dolgokon veszekszetek csak, akkor azon lehet segíteni. Fontos, hogy próbáld meg magadat kívülrõl látni. Talán akkor már elõre tudod, hogy mi az amibe bele fogsz kötni. Próbálj meg engedni egy kicsit, ne mindig neked legyen igazad. (mégha nem is igaz). Érezze, hogy fontos vagy neki, számít az õ véleménye is.
SAGE.


Mit tegyek ha a barátom azt hiszi kibeszéltem őt? (nem szerelmem) Pedig azt súgtam a mellettem ülőnek hogy ne veszekedjenek már. De én nem beszéltem ki és nem hiszi el. És azt mondta chaten hogy rájött hogy milyen vagyok. Össze vagyok esve.

Legjobb válasz: Harman, azzal is akinek sugtal, kell megbeszelni hogy megis mi volt mondva. Ezert mondjak, hogy suttogas, mutogatas nem illedelmes, hogy elkerulj ilyen bajokat. Mindegy szerelmed vagy sem.

Harman, azzal is akinek sugtal, kell megbeszelni hogy megis mi volt mondva. Ezert mondjak, hogy suttogas, mutogatas nem illedelmes, hogy elkerulj ilyen bajokat. Mindegy szerelmed vagy sem.

Normalis az, hogy nagyon sokat veszekedunk a baratommal? Majdnem mindenen osszeveszunk. Szerintetek van ennek jovoje? Tudtok olyan part aki ilyen helyzetben volt es aztan minden helyre alt?

Legjobb válasz: nem szeretnélek elkeseríteni... Nem normális..ezek szerint nem nagyon illetek össze. Hosszabb távon még rosszabb lesz. Ismerek nem egy ilyen párt, és nem volt hosszú életû a "szerelmük".

nem szeretnélek elkeseríteni... Nem normális..ezek szerint nem nagyon illetek össze. Hosszabb távon még rosszabb lesz. Ismerek nem egy ilyen párt, és nem volt hosszú életû a "szerelmük".
Persze, az elõzõ kapcsolatomban ezt nyomtuk. Aztán rájöttünk, hogy csak visszahintáztatjuk mindig, hogy majd jobb lesz. Sajnos évek mentek így el, nem mondom, hogy feleslegesen, mert legalább jobban átlátom ezt az óriási egó-játékot nõ és férfi között. Szerintem lehet jobb ideig-óráig, de értelmetlen folytatni, ha valami nem megy.
A legjobb haverom volt így együtt a barátnõjével, 5 évig voltak együtt, de ez is csak azért, mert a srác ennyire szerette és ennyire elnézte a csaj veszekedéseit, hisztijeit, és most vége lett, szóval szerintem ne fûzz hozzá sok reményt...
a párommal átlag heti 5x komoly, majdnem "szakításos" vitáink vannak... 1 éve vagyunk együtt, semmiben sem értünk egyet, mégis egy dolog van amit mindketten tudunk, hogy szeretjük egymást. Õ az aki a legnagyobb fájdalmat okozza, mégis Vele egy nap egy percnek tûnik csupán... Elhatároztuk, hogy akár veszekszünk, akár kiabálunk, akár szidjuk egymást, amíg szeretjük egymást összetartozunk... Ha szereted õt, küzdj érte és a kapcsolatért! ha pedig nem, akkor ne csapd be magad, mert szeretet nélkül lehetetlen megmenteni a kapcsolatot, és értelmetlen is..
A kérdező hozzászólása: Koszonom mindenkinek!!!Sokat segitettetek!

A barátommal teljesen elromlott minden. állandóan veszekedünk. De szeretem. Mit csináljak? Adjatok tanácsot. Azt mondja, h talán még van esély. Azért lefekszik velem. De egyszer igy másszor hülyén viselkedik. Tanácstalan vok.

Legjobb válasz: Üljetek le és beszéljétek meg nyugisan a problémás dolgokat. Nagy lelkibeszélgetés. És örüljetek, hogy sûrûn tudtok találkozni. Rosszabb, ha veszekedtek és többszáz kilométerre lakik. :)

Üljetek le és beszéljétek meg nyugisan a problémás dolgokat. Nagy lelkibeszélgetés. És örüljetek, hogy sûrûn tudtok találkozni. Rosszabb, ha veszekedtek és többszáz kilométerre lakik. :)
Le kell ülni és megbeszélni! Ne öntsd rá a bajodat, elõbb hallgasd meg és figyelj. Ne vágj a szavába, még akkor sem, ha olyat mond, ami nem igaz vagy sértõ, vagy nem tetszik neked. Ha te következel, ne használj ilyen szavakat: "te sosem.....(segítesz), te mindig.... (csak magaddal vagy elfoglalva) stb. Helyette inkább: Szeretném, ha nem veszekednénk ennyit, mert ez nem tesz jót a kapcsolatunknak. Pl. ezek.

A barátommal ellaposodott a kapcsolatunk, és azt hiszem unalmasnak találom. Néha úgy érzem szeretem, de mikor veszekedünk, mintha úgy érezném nem vagyok már belé szerelmes. Másfél éve vagyunk együtt. Ilyenkor mi a lépés?

Én 16 éves vagyok, ? 20. Nagyon vágyok bulizni, táncolni, ? viszont hungarista, nemzeti rock-ot hallgat és csak a kocsmába szeret lenni a barátaival, vagy már ott se. Inkább otthon ül?s típus. Többször is felvetettem neki az ötletet, h mi lenne ha külön mennénk szórakozni, hisz még nem vagyunk házasok..., de ragaszkodik ahhoz hogy mindig együtt poshadjunk egy szobában. Van mikor kicsit jobb közöttünk a harmónia, és úgy érzem imádom + ? életem szerelme, de hirtelen másnapra megtudnak bennem változni az érzelmek, és elünt egy érzés hogy én nem vagyok belé szerelmes. Tudom ha szakítanék vele fájna meg szeretek vele lenni, de ha vele maradok, elvesz?dik a fiatalságom, most kellene javában élnem...Nem tudom mit tegyek, tanácstalan vagyok :(

Legjobb válasz: Én Vele beszélném meg elõször, hátha neki is hasonlóak az érzései, gondolatai Ha nem lehet megbeszélni, akkor meg már emiatt is veszett az ügy:D szakítsatok

Én Vele beszélném meg elõször, hátha neki is hasonlóak az érzései, gondolatai Ha nem lehet megbeszélni, akkor meg már emiatt is veszett az ügy:D szakítsatok
Szerintem is le kellene ülnötök megbeszélni. Mondj el neki mindent az érzéseidrõl õszintén. Lehet hogy nála se klappol minden csak nem mondja. Én javasolnám ilyen helyzetben a szakitást.Persze rossz lenne eleinte, de lehet hogy találkoznál egy olyan fiúval aki jobban illik hozzád, és akivel együtt bulizhatsz. És lehet hogy õ is talál valakit, akivel otthon ülhet rockot hallgatva. Szóval szerintem nem illetek össze nagyon és ha nincs változás én szakitanék. Most vagy fiatal.
Sokan azt mondják, beszûkült látókörû vagyok azért, mert csak hungarista/skinhead fiúkkal akarok ismerkedni (mivel énis az vagyok). Hát tessék, szerintem ez is egy hiba a kapcsolatotokba, nem vagytok e téren egy hullámhoszon.

A baratomnak nincs idoerzeke es erosen idegesito. Sokszor mar veszekedunk emiatt. Mit tehetek?

Sokszor leteszi a telefonjat bele se nez orakig...s irok s csak varom h mar valaszoljon, v valami...vagy egesz nap tesz vesz..estefele eszreveszi h jaj mennyi dolga van meg hatra, s akkor nem tallakozunk csak sokkal kevesebbet, mert van dolga.

Legjobb válasz: leginkább megszokod vagy megszöksz. ha dolga van, akkor nem fogsz eszébe jutni. A legtöbb, amit elérhetsz, hogy lefektettek világos szabályokat, mikor és mennyit kell veled foglalkozni. Ha meg tudtok eggyezni, akkor ezt be is fogod tudni tartatni vele. De továbbra is az lesz, mert egyszerûen ilyenek a pasik, hogy ha mással foglalkozik, akkor nem fogsz eszébe jutni.

leginkább megszokod vagy megszöksz. ha dolga van, akkor nem fogsz eszébe jutni. A legtöbb, amit elérhetsz, hogy lefektettek világos szabályokat, mikor és mennyit kell veled foglalkozni. Ha meg tudtok eggyezni, akkor ezt be is fogod tudni tartatni vele. De továbbra is az lesz, mert egyszerûen ilyenek a pasik, hogy ha mással foglalkozik, akkor nem fogsz eszébe jutni.
háát ismerõs helyzet... tudom, olyan mintha mellõzne, meg le se ...na, én leültem a pasimmal mikor ezt csinálta, már a kapcs. legelején, és persze ilyen alkalmak után egy-két hétig normális volt, utána kezdõdött elölrõl..aztánmeguntam fél év után és otthagytam. nem azt mondom h neked is ezt kéne, de engem pl kevés dologgal lehet felbosszantani, de ezzel..nagyon. egyébként a fiuk elégnagy százaléka ilyen, de nyilván nem mindenki ennnyire. de ha ennyire zavar, adj neki egy hónapot v vmennyit és állítsd választás elé. ha szeret, akkor biztos változni fog, ha nem is teljesen dee vmennyire..hát remélem sikerrel jársz. ha nem, akkor ne maradj vele, mert így csak magadat emészted. és sztem nem éri meg...
Ilyen marhaságból problémát csinálni. Miért baj az, ha valaki nem a bobilján lóg egész nap. Ha vizsgáim vannak, bizony nekem is totál le van némítva 2 napig, aztán ha valaki csipogni akar, akkor az így járt. Ha akarsz Tõle valamit, személyesen súgd a fülébe. Pont egy lány ne értse a személyes kapcsolat lényegét?

Hogyan viselkedjek ha veszekedünk a barátommal. Nem akarom magam mellől elüldözni azzal hogy leordíbálom a fejét. Jobb ha csendben maradok esetleg? Vagy ti mit szoktatok?

Legjobb válasz: Én is sajnos az üvöltözõk kategóriájába tartozok de ha lenyugodtam mindig bocsánatot kérek. Nagyon jól tudja a férjem,hogy Én így vezetem le a feszültséget és utána meg jót röhögünk,hogy miket zagyváltam össze amíg idegbetegeskedtem.

Én is sajnos az üvöltözõk kategóriájába tartozok de ha lenyugodtam mindig bocsánatot kérek. Nagyon jól tudja a férjem, hogy Én így vezetem le a feszültséget és utána meg jót röhögünk, hogy miket zagyváltam össze amíg idegbetegeskedtem.
A párom szerint én vagyok a legrosszabb ilyen téren. Ha felhúzom magam a hangom elhal és belül felrobbanok. Elvonulok és képtelenség kihúzni belõlem, h mi bajom. Aztán, ha már elég sok dolgot lenyeltem, egyszerre zúdítom rá. Na... ezt ne csináld
a párom nagyon fel tudja húzni magát tök apróságokon, ilyenkor velem is összeveszik és mindig azt hiszem h. el akar hagyni, de kezdem megtanulni kezelni.Õt ilyenkor békén kell hagyni h. magától lenyugodjon, mert mással nem lehet.ha beszélek akkor csak jobban felidegesítem, szóval ha azt mondja hadjad, akkro menj el otthonról, vagy menj ki a szobából, pár óra múlva menj vissza, vagy ha nem együtt laktok akkor este vagy másnap hívd fel.elvileg lenyugszik másnapra.
Valószinûleg olyat léptél felé amit nem bír benyelni és nagyon megtapostad.Szeret, de valami baromira fájhat neki.
Ok kifejtem. >lány barát Nem, ilyen nincs, csak akkor ha meleg vagy, vagy van barátnõd. >beleszerettem, nem akar tõlem semmit Igen, mert õ tényleg barátként gondol rád. Ergo ne akard rá erõltetni, legyél távolság tartó, felejtsd el a fenébe, és soha többet ne keresd, ne beszéljetek. Szûnjön meg létezni számodra.
2. Te egy akkor orbitális baromságot írtál szerintem... Sajnos én is ebben a helyzetben vagyok, csak hát én vagyok a lány szerepben, aki nem szeretne a barátságnál többet. Nem tudom mit csináljak mert nem szeretném megbántani ezt a barátomat(aki többet szeretne tõlem), de én nem úgy érzek iránta. Nem szeretném húzni az agyát, de nem tudom, hogy mondhatnám meg neki, mert valószínû, hogy már nem lesz ugyanolyan a barátságunk. Viszont szörnyû lenne ha leszarna, nem szólna hozzám stb. Tényleg nem tudom, hogy viselném el. Szóval Kedves kérdezõ, hidd el, hogy ez a lánybarátod ugyanolyan nehéz helyzetben van, mint te.
A kérdező hozzászólása: te miért nem adsz esélyt a srácnak ?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!