Találatok a következő kifejezésre: A barátommal vagyunk együtt de sajnos (8 db)

Majd belenyugszik! Nálam is így volt, aztán egy pár hónap múlva megbékélt! Sok sikert!
Szia!! Apukádnak biztos nehéz elfogadnia, hogy felnõttél és lassanként kirepülsz a fészekbõl! Szerintem próbáljátok meg együtt, ha minden ok lesz, szüleid is hamarabb elfogadják! Amúgy megkérdezhetem, mit mondanak a szüleid, miért nem jó õ hozzád? Gondolom valami indok csak van... Így most azt mondanám, hogy ha látják, szépen megvagytok, megtörnek!
Az igaz hogy csak egy családom van, párom meg akárhány lehetne. DE ha ez a pár már hozzám nõtt, esetleg van 1-2gyerek is, akkor már nem olyan könnyû a választás.
utolso válaszolonak teljesen igaza van.a családod mindig ott van melleted és lesz.3év allatt meg nem tudta megszeretetni szûleidel magát akkor az gáz?találsz jobbat hiod el
A kérdező hozzászólása: Nem sötétebb bõrû. MAGYAR!!! Köszönöm a tanácsokat.
Talán állj ki elé és mond meg neki hogy ne szóljon a dolgodba. Ha nem vagy képes kiállni a párod mellett, akkor nem vagy elég érett egy komolyabb kapcsolatra.
Menjetek el nyaralni együtt, legalább 3 hétre, önellátó helyre! Ha ezalatt folyamatosan jól kijöttök, meg tudjátok szervezni a vásárlást, fõzést + a programokat - úgy, hogy mindketten kiveszitek a részeteket mindkettõbõl - az már jelent valamit. Közben jobban meg is ismeritek egymást. Ezt az apukádnak is értékelni kell. De korrekt módon csináljátok! Ne blicceljétek el!
Ha már 3 éve együtt vagytok, akkor nem vagy már kistini. Ha elmúltál 18, akkor nem is kell hogy megengedje. Felnõtt vagy, azt csinálsz amit akarsz. És utána vállalod a tetteid következményeit. Ha meg nem vagy 18, akkor nem is sürgõs az összeköltözés. Amúgy meg a szüleid elõbb-utóbb elfogadják a párodat.
mi is igy vagyunk bár a barátom roma
lehet hogy azért mert esetleg a barátod valamelyik etnikumhoz tartozik? kicsit sötétebb abõre?
Mondd meg neki a magadét. DE KEMÉNYEN!
15 éves vagy... Mondjuk nem értem mért fontos kiírno h Kaposvár, de te tudod.. ezzel akarsz üzenni a párodnak vagy mi ütött beléd?
Mi nem megy? Szakítani akartok? Vagy mi van? Nem értem a problémát. Gondolom hétvégente továbbra is tudtok találkozni, amúgy sem kell folyton egymás nyakán lógni.
Melyik suliba mész? :) ) Amúgy te tetted fel a "féltékeny a barátom, de Kaposvárra megyek tanulni" kérdést is? De mi nem megy? Elbúcsúztatok nem? Akkor, nem lehet, túl szoros kapcsolat, ha nem tudod pontosan, hogy mióta vagytok együtt! :) TANULJ, ne pasizz!!!! Még ráérsz ezzel foglalkozni a munkanélküli segély felvétele mellett is.

Hogyan tovább? Mit mondhatnék neki? Fél éve vagyunk együtt, de a barátom munkája miatt sajnos csak ritkán tudunk talizni..

21 éves lány vagyok, a barátom 26!Fél éve vagyunk együtt,de a barátom munkája miatt sajnos csak ritkán tudunk talizni, van amikor hetente,de volt h 2 hetente!Ma egész nap együtt voltunk,és feltette azt a kérdést h érdemes e tovább együtt lennünk...Nagyon fájt ez nekem,nem válaszoltam,és nem is beszéltünk többet róla!Nekem ? nagyon fontos,elfogadtam h komoly munkája van,sokat dolgozik,és alkalmazkodok hozzá,nem szeretném elveszíteni!Mit tegyek,h ne legyen vége???

Legjobb válasz: Szerintem ha már meg fordult a fejében a szakitás gondolata akkor nincs hosszú jövõje a kapcsolatotoknak.Szerintem hagyd ha menni akar,mert ha õ akár szakítana is akkor nem szerelmes.

Szerintem ha már meg fordult a fejében a szakitás gondolata akkor nincs hosszú jövõje a kapcsolatotoknak.Szerintem hagyd ha menni akar, mert ha õ akár szakítana is akkor nem szerelmes.
Üljetek le és beszéljétek át mielõtt még rosszabb lenne. Ha igazán fontos vagy neki és szeret akkor úgysem fog otthagyni, ha pedig megteszi akkor legalább megtudod mennyit is értél neki. remélem helyre jön a dolog :)
:( hát mikor feltevõdik ez a kérdés akkor már baj van. Mikor az ember kezdi latolgatni, hogy van-e értelme együtt lenni, akkor bizony valami nincs rendben. De nem tudom elhinni, hogy valakinek a munkája fontosabb mint a barátnõje(ha nem is igy van, igy tûnik ki a soraidból)... Kérdezd meg a párodtól, hogy szerinte mi lenne a helyes megoldás. 26 évesen nem hinném, hogy a munka kéne legyen az elsõ...hamarosan megállapodni "kéne" nem elvesziteni valakit...kérdezd meg, mit érez a szivében. ha csak egy kicsit is úõgy érzi, hogy nem megy akkor inkább hagyni kell....még fiatal vagy:) emélem rendbe jönnek a dolgok
Ne haragudj, de nem értek egyet az elõttem írókkal. Véleményem szerint, ha egy embernek a fejében megfordul a szakítás gondolata, még nem azt jelenti, hogy már nem szereti a párját. Nekem is milliószor megfordult a fejemben a szakítás gondolata, ezt közöltem is a párommal, igaz, mérges voltam olyankor nem is kicsit. Viszont néha én is elgondolkozok, hogy van-e értelme a kapcsolatnak, és mégis, õt szeretem a legjobban a világon. Szerintem mondd el neki mit gondolsz, erõsítsd meg abban, hogy mellette vagy. Lehet, hogy csak erre van szüksége. Egy próbát megér. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek aki írt!!!

25 éves vagyok és van egy barátom akivel egyutt vagyunk már 2 éve.. és mindig probálkozunk, de sajnos sehogysem tudja átszakitani a szuzhártyámat.... ez nagyon nagy baj?

veletek már volt hasonlo? mert én nagyon félek hogy e miat gyerekem sem lessz,..

Legjobb válasz: Háát, szerintem 25 évesen azért már kellet volna sikerülnie. Na de, legyen erõszakos és próbálja átszakítani, de ha annyira fáj ami nem normális tehát szinte " ordítanál " akkor menny el orvoshoz. De szerintem nincsen semmi baj, csak próbálkozzatok!

Háát, szerintem 25 évesen azért már kellet volna sikerülnie. Na de, legyen erõszakos és próbálja átszakítani, de ha annyira fáj ami nem normális tehát szinte " ordítanál " akkor menny el orvoshoz. De szerintem nincsen semmi baj, csak próbálkozzatok!
Szerintem se finomkodjatok :D
A kérdező hozzászólása: koszi a segitséget... tegnap este ujra probáltuk és nagyon erõsen (vadul) és siekrült... :-)))
Én is így voltam, nekünk 1 évig nem sikerült. Elmentem orvoshoz, mert hallottam arról, hogy lehet vki annyira szûk, hogy orvosi beavatkozásra van szüksége. Egy kis bemetszést csinálnak neki. Szerencsére nekem nem kellett, de kiderült, hogy hüvelygyulladásom volt, és ezért nem sikerült a behatolás. Szóval, szerintem azért nézesd meg Te is. Lehet, neked is hasonló problémád van. Hiába ment be így, hogy durván csináltátok. Nekem is bement, de borzasztó rossz volt a gyulladás miatt.
Belehalnál? Nosza, akkor szakíts.
Ilyen távkapcsolatokat sose értettem, hiszen ha két ember szereti egymást akkor együtt van szinte mindennap.Mi van az érzelmekkel a szexualitással így?
Te magad írtad, hogy "belehalnál" abba, ha el kellene hagynod... akkor miért gondolkozol ezen? :)
Az sem mindegy, hogy ekkora a táv.
A kérdező hozzászólása: Igen tényleg szeretem deh nekem olyan emberre van szükségem aki ott van mellettem minden nap és .... és ha találkozunk havi 2x az nekem kevés ..... SZóval nem tudom mit tegyek... :'(
*mekkora
A kérdező hozzászólása: vonattal kb. 2-3 óra :(
az nem táv! én van, hogy 4 órákat utazok a páromhoz de sokszor megoldjuk úgy h egyszerre indulunk busszal, és mindketten egy helyen szállunk le, így csak fél távot kell mennie mindkettõnknek. Ha tényleg szereted akkor megoldod.
Remélem volt érvényes menetjegyetek/ bérletetek...
Mi lesz, ha átadják a kettes metrót?
Lol.
Igen, az elsõ szex nem szokott a lányoknak jó lenni, egyszerûen mert fáj, nem vagytok még annyira összeszokva, hogy neki jó legyen. A továbbiakban most erre figyelj, hogy neki jó legyen, nem kell görcsösen erõltetni, de most egy darabig legyen ez az elsõdleges szempontod. Most már van rá esély. Azt elmondhatod neki hogy neked jó volt, de ne felejtsd el soha, hogy attól hogy neked jó, neki még nem biztos.
Mivel ez volt neki a leg elsõ, gondolom jobban fajt neki mint várta! Beszéltetek ilyenrõ? Ha nem az elég baj. :/ Ha tényleg szüz volt es nem beszeltetek róla, de õ nem akar, muszaj lesz neked felhozni és érzekeltetni vele, hogy melete maratsz és szereted, ez nagyon fontos! Ha meg mondod neki, hogy azert teted mert szereted biztosyn meg fogja érteni! ( Remélem) Megkerdezni mi az ami tetszett abban az ejszakaban vagy mi az ami nem és azokon változtatni! :) Arra viszont figyelj, ha nagyon direktben erölteted, sarokba szoritva fogja erezni magár es nem fog válaszolni! Mondjuk szeplasan at öleled és halkan felteszel neki egy kerdést. Ha nem akar válaszolni kicsit noszongathatod de utana sem akkor késõbbre halaszd el. Ha sokáig nem birsz kihuzni semmit sem nyugodtan mond meg neki finoman, hogy segiteni szeretnél!! :) Sok sikert kívánok! :)
Én nem hiszem, hogy azért jön zavarba mert megbánta! A lányok erre nem olyan büszkék, mint a fiúk. Barátnõik is lenézik ha hamarabb kezd szexuális életbe mint õk. Ösztönösen ciki neki, ez csak természetes. Próbáld meg még egyszer lefektetni, és ha nem akarja, akkor kiderül, hogy tényleg nem tetszett neki :)
Van aki nem szeret beszélni róla.
Lehet, hogy úgy érzi õ nem teljesitett jól, nem pedig te. Ezért kerüli a témát. De ha ennyire szeretitek egymást nyugodtan kérdezd mge tõle, ne hagyd, hogy terelje a szót!
Szar voltál?
A kérdező hozzászólása: hiába beszélnék vele mindig eltereli a szót :( amugy 2.nak mondom h tudtam h valaki ezt irja :D
Lányok már csak ilyen zavarbajövõsek , némelyik:D Ezt Vele kéne megbeszélned
A kérdező hozzászólása: Nem beszél róla senkinek ha szóba jön mindig kínosan érzi magát
mibõl gondolod?
Általában az emberek nem annyira beszélnek errõl.

A barátommal már fél éve vagyunk együtt, sajnos nehezen indult a kapcsolatunk, nehezen tudtam megszeretni, de már nagyon nagyon szeretem. Lent?

Az 1-2. hónapban távol voltunk egymástól és én megcsaltam ?t, de nem mondtam el neki. Nagyon lelkiismeretfurdallásom van azóta, mindent tud rólam, csak ezt nem. Ti elmondanátok?

Legjobb válasz: Ha szereted, ne tudja meg. Ha én megtudnám, hogy megcsalt az asszony, fel is út, le is út...

Ha szereted, ne tudja meg. Ha én megtudnám, hogy megcsalt az asszony, fel is út, le is út...
Nem.
Én elmondanám, mert úgyis kifog derülni és akkor lesz az ajaj. Ha megbocsátja akkor sokkal jobban megkönnyebbülsz. Igaz benne a kockázat, de vállald is amit tettél. Legyél vele õszínte és valld be neki és mond el neki, hogy nagyon bánod. Százszor jobban adják ki azoknak az útját akik hátulról támadták hátba. Én biztos elmondanám akár ki mit mond.
hány éves vagy? Amugy ne mond el neki, fölösleges.
szerintem én nem tudnám magamban tartani
Mi történt azóta?

3 napja voltam együtt a barátommal, közben sajnos kiszakadt a gumi, de még el sem ment akkor, időben észrevettük és kivette. Most megjött a menstruációm. Megnyugodhatok, hogy nincs baj, vagy ez a havim még úgymond független attól?

Illetve az számít-e valamit, hogy kevesebb a mennyisége és barnásabb? Bár még csak pár órája jött meg, tehát még az eleje.

Legjobb válasz: Persze, szerintem megnyugodhatsz.:)

Persze, szerintem megnyugodhatsz.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Nyugi, nagyon valószínû, hogy nem történt baj. :)
Egy off, de kikívánkozik: Annyira hihetetlen nekem minden ilyen sztori, fõleg, hogy hetente több "kiszakadt" gumival találkozik itt az ember.. (én meg kb. 10éve szexszelek és sehol semmi szakadás)- szkeptikus vagyok, hogy fent volt-e egyáltalán. Mivel megjött nagy valószínûséggel nem lesz gond. L27
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, hogyha hihetetlennek tartod, végülis ez nem is tartozik rám, mindenki azt gondol, amit csak akar, mindenkinek a szíve joga. Én tudom, hogy valójában így volt, más véleménye errõl a tényrõl konkrétan nem érdekel. Egyébként márkaváltásunk volt és ami az elõzõ márkából megfelelõ méret volt, az ebbõl a másikbõl úgy tûnik, kisebb, mivel szétszakadt. De ebbõl is tanultunk. Mindegy, azért a te válaszod is köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Kedves második: köszönöm megnyugtató szavaid!!! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!