Találatok a következő kifejezésre: A barátommal védekeztünk, de nem nem (149 db)

20-án megvolt még a menstruáciom és 21-én már nem aznap lefeküdtem a barátommal, védekeztünk de azért nem árt az óvatosság, menstruácio után tényleg nem lehet az ember 1-2 napig terhes?

Legjobb válasz: legnagyobb esélyed a ciklusod közepén van tehát a 14. nap körül ha meg védekeztetek tuti nem lehetsz terhes!

legnagyobb esélyed a ciklusod közepén van tehát a 14. nap körül ha meg védekeztetek tuti nem lehetsz terhes!
egy nõ mindig teherbeeshet. elméletileg a terméketlen napokon nem, de sose lehet tudni. ha véletlenul teherbeesel akkor azt mondod otthon h "de anyu, mi számoltunk."? ha védekeztetek akkor sztem nincs baj. de az is kérdés h h?
Bármikor lehetsz terhes, a menszi elõtti napokban a legkisebb az esélye. De akkor sem 0%! Ha rendesen védekeztetek, akkor nem hiszem, hogy baj lenne.

Tegnapelőtt elősször szeretkeztem a barátommal. Védekeztünk. Óvszerrel. Nem lyukadt ki. De félek. Lehet valami baj? És akkor nem véreztem. Semmi nem votl. Viszont tegnap és ma is egy kevés vért tapasztaltam. Pár cseppet csak. Normális ez?

Legjobb válasz: Én sem véreztem elsõnél. Sõt én még utána sem. Barátnõm viszont 1 teljes hétig vérzett utána. De orvos is azt mondta neki, hogy ez normális, mert nem volt sok. Valószínû vele nem volt eléggé óvatos barátja, fel sérthette kicsit, nõdoki szerint. Mitõl félsz? Hogy terhes lehetsz? ha védekeztetek nem lehet baj! Természetes hogy félsz.

Én sem véreztem elsõnél. Sõt én még utána sem. Barátnõm viszont 1 teljes hétig vérzett utána. De orvos is azt mondta neki, hogy ez normális, mert nem volt sok. Valószínû vele nem volt eléggé óvatos barátja, fel sérthette kicsit, nõdoki szerint. Mitõl félsz? Hogy terhes lehetsz? ha védekeztetek nem lehet baj! Természetes hogy félsz.
Ha végig fennt volt a gumi és nem volt lyukas, akkor nincs gond... És a vér. Hmm egy lánynak akinek én szakítottam át, szintén csak pár csepp vér volt... És nem is azonnal, hanem utána kb. 4 órával... Szóval nyugi... :) Nincs gáz

Augusztus 4-én voltam együtt a barátommal, védekeztünk, de az óvszer kiszakadt. Elméletben nem volt peteérésem aznap, mert a ciklusaim szabályosak, most aug.10-én kellett volna megjönnie, de még ma sincs nyoma. Lehetek terhes?

+ Július végén volt egy hosszú repül?utam, nem tudom ez okozhat-e késést.

Legjobb válasz: 50% esélyed van rá, ezért inkább hogy biztosra menj, vegyél egy terhességi tesztet, egyszer már én is vettem, és szerencsére kék lett, azaz negatív lett! ;) 24/N

50% esélyed van rá, ezért inkább hogy biztosra menj, vegyél egy terhességi tesztet, egyszer már én is vettem, és szerencsére kék lett, azaz negatív lett! ;) 24/N
Attól, hogy nem benned ment el, teherbe eshettél az elõváladéktól is, ha kiszakadt az óvszer. Nagyon tájékozott vagy, látom.
Oké, ahogy gondolod, de ha ilyen felelõtlen vagy, ne ide gyere panaszkodni, hogy nem jött meg.
Ha kiszakadt az óvszer, remélem volt annyi eszed, hogy bevettél egy 72 órásat. Ha nem, akkor magadra vess, ha terhes vagy.
Én vagyok megint, aki "oltogatott". Nem, velem még valóban nem történt olyan, hogy emiatt paráznom kellett volna, mert amikor észrevettük, hogy elszakadt a gumi, azonnal abbahagytuk a dolgot (na jó, végül is kézzel befejeztük, de ez más téma), másnap pedig az elsõ dolgom az volt, hogy vegyek egy 72 órásat. Ha tényleg nem lennél felelõtlen, te se kockáztattál volna, hanem bevetted volna a tablettát és nem kéne itt sírnod. A felelõsség nem a korral jár. Én 17 évesen szexeltem elõször, most 18 éves "kis csitri" vagyok, de el se tudnám képzelni, hogy egy óvszeres baleset után ne vegyek be 72 órásat (szerencsére eddig csak egyszer volt rá szükség), mert nem csak úgy elkezdtem dugni, hanem elõtte tájékozódtam, és nem fogom megkockáztatni, hogy 100, 1000 vagy 10000 nõ közül pont én legyek az az egy, aki teherbe esik a statisztika alapján. Amíg egy minimális esély is van a nem kívánt terhességre, addig védekezni kell. Úgyhogy hiába jössz itt nekem a 23 éveddel, meg hogy nem vagy felelõtlen, igenis az vagy.
utolsó 18 éves nem csitri. nem kell a kérdezõt minõsíteni. jól tette, h nem vett be 72 órásat, ismeri a testét, szabályos a ciklusa, szóval tisztába van a szervezetével, és tudja valószínû azt is, hogy a 72 órás tabi mivel jár. ha te 18 évesen már vetél be, te is tudhatnád, hogy mit jelent a szervezetnek. és igen idõbe észrevették, azt is leírta. nem tudom, nem olvasod el mit írt? kérdezõ vegyél egy tesztet, az bíztosat mutat
Szívesen. Aztán majd írd meg, hogy milyen lett a teszt! Ne is foglalkozz azokkal, akik itt így leosztottak, mivel gondolom õk még sosem voltak ilyen helyzetben! Üdv! 24/N
akkor csak jól értettem :)
azert reszben igazuk van a valaszoloknak, de annyira azert nem kene leoltani, hogy nem vette be a tabit. Az a tabi nagyon felkavarja a szervezetet es azert nem eppen olyan egyszeru. Szerintem nem vagy terhes, de vegyel egy tesztet.
nem mindig kavarja fel. az enyémet pl. nem kavarta fel, sõt.. aztan a mensim is rendezõdött. nem azt mondom, h rendszert kell belõle csinalni, de elõváladéktól könnyen teherbe lehet esni, és aztan mar csak az abortusz van.
én nem akarok a tabi hábórúba beszállni, viszont annyit hozzáfûzök a történethez, hogy a teszt a beágyazódást követõ 10-15 nappal mutat értékelhetõ eredményt. Vagyis a te esetedben augusztus vége felé lesz pontos az eredmény. Ha most veszel és negatív, az még nem jelent tuti választ. A magánvéleményem pedig, hogy kicsi az esély a teherbeesésre (de nem nulla)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
hogy a pi..ába tod kiszakadni, ha rendeltetés szerüen van használva?Nekünk még soha nem szakadt ki:)
ok, próbálj meg megnyugodni.. de ajanlom a termékeny napokon az óvszer + pharmatex kombinációt, meg egyébként is, nem csak a termékeny napokon.. tesztet pedig csinalj. utolsó, ki tud szakadni, nekunk már 3 x kiszakadt.. :S
Iróniával írtam!
héé, nem igaz, h csak a csitrik kapkodják be.. én azért vettem be, mert az elõváladék tartalmaz spermiumokat és nem kellett még 19 évesen baba. amugy pedig az ember nem robot.. ugyh ne hagyatkozz a " halálpontos " ciklusaidra.
De ha ez egy ennyire tuti módszer és neked peteérsed sem volt és felelõtlen sem vagy, akkor minek parázol? Teszt sem kell, hisz kizárt a terhesség nem? Menj, feküdj le nyugodtan, tartsd magad ahhoz, amit eddig mondtál, az alapján nincs miért aggódnod és legközelebb sem kell 72 órás, mert minek.Az nem baleset után van, csak a csitrik kapkodják be, a felelõsségteljes emberek márpedig izgulni szeretnek, nem biztosra menni! :S
A kérdező hozzászólása: Azért nem vettem be, mert mint már írtam nem volt peteéréses idõszakom, ezt onnan tudom, hogy szabályosan jött meg eddig mindig, tehát vissza tudtam számolni.
ja, és még annyit hozzátennék, h volt olyan eset is, amikor szintén kiszakadt a gumi, nem vettem be a tabit, és amikor paráztam, h terhes vagyok-e, és elmentem az orvoshoz, és mondtam neki, h nem vettem be, akkor õ osztott le, h ezt ilyenkor be kell venni, mert az ilyen balesetekre van a tabi.
namármost.. én voltam ilyen helyzetben, és " csak " elõváladék jutott belém. és mit csinaltunk? naaa? találd ki.. bevettem a 72 órás tabit, mert azt az ILYEN ESETEKRE TALÁLTÁK KI!!! ha az elõváladéktól nem lehetne teherbeesni, akkor nem lenne annyi baba az ilyen és hasonló " módszerekbõl ", h : - de mi vigyáztunk..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Megírom. Az ilyen "okoskodó" emberek nyilván azt hiszik, hogy kis csitri vagyok még, pedig elmúltam 23 éves, és felelõtlen sem vagyok. Most elõször történt velem ilyen baleset. :(
A kérdező hozzászólása: Az elõváladék csak nagyon ritkán tartalmaz életképes spermiumokat... Pl. ha a partner elõtte önkielégítést végzett, vagy ha már nem az elsõ szexuális aktus volt. Egyik sem történt meg elõtte.
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló: köszönöm! Második válaszoló: Idejében észrevettük, ezért nem belém ment el.
A kérdező hozzászólása: Ma délután megjött szerencsére. Azért jövõ héten mindenképp felkeresem az orvosomat biztos, ami biztos.
kérlek a neten nézd meg mi megy benned végbe, amúgy nem vagy terhes N
Nagyon kicsi az esélye, hogy terhes lennél a ciklusodnak ebben a szakaszában. Leghamarabb az aktus után 14 nappal tud a teszt biztosat mutatni.
az a tuti! különben este még 3x fel fogod tenni a kérdést h terhes lehetsz e
az elég lutri h volt e valami avagy sem... és a kérdésedbõl ítélve, fiatalok lehettek... szóval húzzál el egy tablettáért!
Gratulálok a babához!
Legközelebb védekezzetek, és próbálj meg vele inkább szeretkezni, ne közösülni. Ha nem tudod mi a kettõ közt a különbség akkor vedd úgy, hogy nem szóltam.
Ha peteérésed volt, akkor igen. De mi az hogy újra megpróbáltátok?:D Most csináltátok, vagy csak próbálgattátok?:D

Szerintetek attol lehetek terhes, ha a baratom belemelvezett? (de a masodik aktus utan)! Szoval eloszor ovszerrel vedekeztunk, utana vagy 20 perc mulva mar nem vedekeztunk.

Nem lenne baj ha terhes maradnek,szeretnenk,csak nem tudom mennyi eselye van igy!

Legjobb válasz: Ugyanannyi mintha egyáltalán nem védekeztetek volna.

Ugyanannyi mintha egyáltalán nem védekeztetek volna.
Persze, hogy lehetsz így terhes, ugyanannyi az esély rá. A kisfiam pontosan így fogant meg. :) Elõször gumival védekeztünk, de aztán megint elkapott minket a hév, de már nem volt több gumink. Úgy volt, hogy a párom majd kiveszi, de elfelejtette...mindez pont peteéréses idõben történt. Mi is szerettük volna, elõtte hagytam abba a fogamzásgátlót, csak még gondoltuk várunk pár hónapot, de nem kellett, 2 hét múlva pozitívat teszteltem. Szóval ugyanúgy megvan rá az esély.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszokat! Orulnek neki, ha tenyleg sikerulne!
Ja hameg nem védekeztetek akkor nincs mirõl beszélni!!!
Szia! Ha nem is ment el benned akkor is van esély a teherbeesésre mert az elõváladék is tartalmazhat spermiumokat. Szerintem vegyél egy tesztet! De ha nem szeretnétek még babát, és ahogy kiveszem a szavaidból nem igazán szeretnétek még, akkor tessék elmenni a nõgyógyászhoz gyógyszert feliratni vagy legalább használjatok gumit!
A kérdező hozzászólása: de nem tudom elment e a barátom... csináljak tesztet inkább? Kérlek írjatok mert naon félek...... :S lehet nem jól tudom de csak akkor lehetek terhes ha barátom elment bennem vagy nem? :S
Ha elment benned, annak ki is kellett volna folynia, ezt hogy nem lehet észrevenni?Hány éves is vagy??????
Miért van az, hogy az mai fiatalok elõbb szexelnek és csak késõbb jön meg hozzá az agyuk. 8-os bioszkönyv. Remélem, annál már csak nem vagy fiatalabb. Lehetsz terhes az elõváladéktól is, de esetleg a barátodat is megkérdezhet, hogy hogy emlékszik, hol élvezett el. Ha nem tudja 100 %-ra , akkor gyanítom, hogy benned, mert különben észrevette volna, hogy mikor kell kivennie. Viszont a megszakításod közösülés nem védekezés! Ha még nem akarsz babát , akkor irány az orvos, fogamzásgátlót kell felíratni, vagy használjatok óvszert. Ne játsszatok emberi életekkel, mert Te fogsz a legjobban sírni, ha 10-15 év múlva nem lehet gyereked egy kamaszkori komoly baki miatt. Mikor történt az eset? Gondolom nem az elmúlt 72 órában, akkor még lehetne szedni esemény utáni tablettát, ami szintén káros egy fejlõdõ szervezetre a magas hormontartalma miatt , de még mindig jobb, mint egy abortusz. Miután már meg kellett volna jönnie, vegyél tesztet és használd is. Remélhetõleg csak az aggodalomtól késik és nem terhességtõl. Hajrá, innen a többit nem tudjuk megoldani. És legközelebb VÉDEKEZZ!!!
A kérdező hozzászólása: SZOKTUNK VÉDEKEZNI MOS FORDULT ELÕL 2X H NEM... ÉS EZ MÚLTHÉTEN TÖRTÉNT DE MOST KEZDTEM EL AGGÓDNI VAGY 4 NAPJA MERT FÉLEK H NEM JÖN MEG.... DE SZOKOTT KÉSNI IS 5 NAPOT... DE NINCSENNEK ELÕJELEI H MEG KELLENE JÖNNIE :s
Akkor lehet megusztad!!!!!!

A barátommal le feküdtünk, de nem védekeztünk, de nem élvezett belém. Lehetek terhes?

Semmilyen gyógyszert nem szedek.

Legjobb válasz: Lehetsz terhes, persze. De nyugodj meg, még van 9 hónapod megtanulni, hogy hogyan kell pelenkázni, stb.

Ha égtél tõle akkor használjatok síkosítót, miért vagytok ilyen buták?
Lehetsz terhes, persze. De nyugodj meg, még van 9 hónapod megtanulni, hogy hogyan kell pelenkázni, stb.
lehecc
Ja. Elõször egy kis észt szedjetek már össze valahonnan, csak azután dugjatok. Igen, lehetsz terhes, mivel az elõváladékba is kerülhetett a cuccból.
gratulálok, remélem fiú lesz.
A kérdező hozzászólása: Legelõször védekeztünk de égtem tõle. Igy hát inkább nem védekeztünk és most félek nagyon.
a Jawohl azt jelenti: értettem
90% nem. Miért nem védekeztetek? Hány évesek vagytok?
Jawohl.
ha nem, akkor nem
Szedj fogamzásgátlót. Valószínûleg nem vagy terhes, de van rá esély, hogy igen, mivel az elõváladékban is lehetnek spermiumok. Így sajnos a megszakításos módszer nem tuti. A gumis égõs dolgot megértem, én sem bírom elviselni, csak, akinek meg semmi problémája nem volt még vele, az csak az oltást tudja adni, hogy "jaj, miért kell rinyálni a gumi miatt, inkább gyerek? nekem semmi gondom vele..." Csak õk azt gondolják, hogy attól, hogy nekik nincs vele gondjuk, másnak sem lehet.
Nem valószínû, de ha ilyen hülye vagy, remélem az leszel.
Nem. Barna folyás nálam pl. szinte minden menstruáció alkalmával keletkezik, a tisztulást jelenti, hihetetlen, hogy néhányan annyira aggódnak, hogy ami eddig is volt és bolha volt az most elefánt, holott semmi probléma nincs.
tök ugyanez a helyzet nálam, annyi különbséggel, hogy engem csak ujjazott... :S
9 hónapot adok neked.

A barátommal tegnap lefeküdtünk de nem védekeztünk, és sajnos kétszer is elment bennem. Szerintetek terhes vagyok? Mit csináljak?

A menstruációm sajnos meg nem rendszeres és nem szokott mindig megjönni.

Legjobb válasz: Ha annyira rendszertelen, akkor hetente egy tesz amíg meg nem jön, jobbat nem tudok...

Ha annyira rendszertelen, akkor hetente egy tesz amíg meg nem jön, jobbat nem tudok...
most gratuláljunk?? 50 -50 % hogy teherbe eshettél ha nem akarsz babát siess a nõgyógyászhoz 72 órás tablettáért, még benne vagy a 3 napban..
Holnap reggel irány a nõgyógyász 72 órás tablettáért! Úgy még van esélyed elkerülni a nem kívánt terhességet. Máskor pedig óvszer!!
Szólj anyukádnak, õ tudni fogja, mit csináljon veled (pl. orvoshoz visz), és lehetõleg apukádnak is szólj, õ meg tudni fogja, mit csináljon a barátoddal.
Ne a teszten járjon az eszed, hanem a nõgyógyászon. Nincs valami felnõtt rokonod, aki elkísérhetne, ha már anyukádat nem akarod megkérni? Ha nincs, tessék összeszedni magadat, és felkeresni a doki bácsit! De holnap reggel lehetõleg! Ez a legrosszabb, amit tehetsz, hogy ülsz és félõs lánykát játszol. Az orvos száz ilyen esetet látott már, nem fogsz neki semmi újdonságot mondani, a fejedet sem fogja leharapni. Kérdezhetsz tõle a védekezésrõl is, de a legjobb lenne még egy kicsit önuralmat gyakorolnotok, vagy legalább a terhességet okozható részeket ki kéne hagyni...
A kérdező hozzászólása: Nem, nem az én kérdésem volt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! De anyámnak nem szólhatok mert így is nagyon sok baja van én meg félek elmenni a nõ gyogyászhoz! A barátom nagyon kedves de õ is nagyon aggódik mert még nagyon fiatalok vagyunk ahoz hogy szülõk legyünk... Szerintetek mikor csináljak tesztet?
esemény utáni tabletta! Megkérdezhetem hány éves vagy?
1. "GRATULÁLOK"!!Ennyit a felelõsségrõl! 2. esetleg esemény utánira nem gondoltatok??? A szex nem csak abból áll, hogy ki hova teszi a dolgokat;ÉSSZEL kellene ezt mûvelni, GYEREKEK!!!
Hát bizony anyunak szólni kell, tetszik, vagy nem, mert HA most teherbe estél, azt a gyereket õ neveli fel és nem te.Hogy miért? Mert gyámot fognak a gyerekednek kinevezni, amíg nem vagy nagykorú. Oké, hogy szexelsz, de valld be , erre még nem értél meg.Nem menõ ám ez..:) Hiába tesztek úgy mint a nagylányok, messze vagytok még ettõl..:) Attól pedig végképp frászt kapok, hogy SAJNOS elment bennem.Én inkább úgy fogalmaznék, hogy SAJNOS nem jutott eszetekbe gumit venni!!!!Legközelebb ésszel!!!!!
Kedves kérdezõ, az eseményi utáni tabletta megoldás, az abortusz nem! Ha most nem mersz szólni anyukádnak, mi lesz ha kiderül hogy terhes vagy, vagy azt sem tudja hogy szexelsz? NEM KIOKTATNI AKARLAK, de nyilván irány a nõgyógyász, ma letelik a 72óra :S
bakker, orvoshoz nem mesz, de anyadtol is felsz, akkor mit gondolsz, mit fog szolni, ha kiderul, hogy megis terhes maradtal??? vagy majd arrol se szolsz neki???? csakmert pl abortuszt 18 ev alatt nem vegeznek szuloi beleegyezes nelkul, ugyhogy ezt semmikepp nem uszod meg. ha dugni volt eszed vedekees nelkul 15 evesen akkor vallald a tetteid kovetkezmenyet!!! semmi kedvem egy honap mulva belefutni megint a te kerdesedbe, hogy "jaj terhes lettem mit csinaljak"
Utolsó elõtti vagyok. Én az escapelle-t 5260-ért vettem.
Minél hamarabb BE KELL MENNED orvoshoz, akár most is ügyeletre, az ügyeletes orvos is fog nekem jó eséllyel felírni 72 órás fogamzásgátlót!!!!!!De legkésõbb holnap menj el nõgyógyászhoz! Arra számíts, hogy a tabletta kb. 6000 ft körül mozog!
Épp tegnap voltam esemény utániért nõgyógyásznál (gumi szakadás miatt) és engem meg sem vizsgált, csak felírta kiváltottam és bevettem ennyi. Tényleg menj el íratni.
Akkor ha anyukadnak nem mersz szolni kerj meg egy idösebb baratnödet hogy irasson fel gyogyszert neked ( esemenyutanit) De meg mindig jobb ha most alsz anyukad ele mint hogy akkor amikor be kell valljad hogy terhes vagy!
A kérdező hozzászólása: 15 éves vagyok.
Sikerült megoldani?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!