Találatok a következő kifejezésre: A barátommal védekeztünk, de nem (149 db)

Tegnapelőtt elősször szeretkeztem a barátommal. Védekeztünk. Óvszerrel. Nem lyukadt ki. De félek. Lehet valami baj? És akkor nem véreztem. Semmi nem votl. Viszont tegnap és ma is egy kevés vért tapasztaltam. Pár cseppet csak. Normális ez?

Legjobb válasz: Én sem véreztem elsõnél. Sõt én még utána sem. Barátnõm viszont 1 teljes hétig vérzett utána. De orvos is azt mondta neki, hogy ez normális, mert nem volt sok. Valószínû vele nem volt eléggé óvatos barátja, fel sérthette kicsit, nõdoki szerint. Mitõl félsz? Hogy terhes lehetsz? ha védekeztetek nem lehet baj! Természetes hogy félsz.

Én sem véreztem elsõnél. Sõt én még utána sem. Barátnõm viszont 1 teljes hétig vérzett utána. De orvos is azt mondta neki, hogy ez normális, mert nem volt sok. Valószínû vele nem volt eléggé óvatos barátja, fel sérthette kicsit, nõdoki szerint. Mitõl félsz? Hogy terhes lehetsz? ha védekeztetek nem lehet baj! Természetes hogy félsz.
Ha végig fennt volt a gumi és nem volt lyukas, akkor nincs gond... És a vér. Hmm egy lánynak akinek én szakítottam át, szintén csak pár csepp vér volt... És nem is azonnal, hanem utána kb. 4 órával... Szóval nyugi... :) Nincs gáz

Augusztus 4-én voltam együtt a barátommal, védekeztünk, de az óvszer kiszakadt. Elméletben nem volt peteérésem aznap, mert a ciklusaim szabályosak, most aug.10-én kellett volna megjönnie, de még ma sincs nyoma. Lehetek terhes?

+ Július végén volt egy hosszú repül?utam, nem tudom ez okozhat-e késést.

Legjobb válasz: 50% esélyed van rá, ezért inkább hogy biztosra menj, vegyél egy terhességi tesztet, egyszer már én is vettem, és szerencsére kék lett, azaz negatív lett! ;) 24/N

50% esélyed van rá, ezért inkább hogy biztosra menj, vegyél egy terhességi tesztet, egyszer már én is vettem, és szerencsére kék lett, azaz negatív lett! ;) 24/N
Attól, hogy nem benned ment el, teherbe eshettél az elõváladéktól is, ha kiszakadt az óvszer. Nagyon tájékozott vagy, látom.
Oké, ahogy gondolod, de ha ilyen felelõtlen vagy, ne ide gyere panaszkodni, hogy nem jött meg.
Ha kiszakadt az óvszer, remélem volt annyi eszed, hogy bevettél egy 72 órásat. Ha nem, akkor magadra vess, ha terhes vagy.
Én vagyok megint, aki "oltogatott". Nem, velem még valóban nem történt olyan, hogy emiatt paráznom kellett volna, mert amikor észrevettük, hogy elszakadt a gumi, azonnal abbahagytuk a dolgot (na jó, végül is kézzel befejeztük, de ez más téma), másnap pedig az elsõ dolgom az volt, hogy vegyek egy 72 órásat. Ha tényleg nem lennél felelõtlen, te se kockáztattál volna, hanem bevetted volna a tablettát és nem kéne itt sírnod. A felelõsség nem a korral jár. Én 17 évesen szexeltem elõször, most 18 éves "kis csitri" vagyok, de el se tudnám képzelni, hogy egy óvszeres baleset után ne vegyek be 72 órásat (szerencsére eddig csak egyszer volt rá szükség), mert nem csak úgy elkezdtem dugni, hanem elõtte tájékozódtam, és nem fogom megkockáztatni, hogy 100, 1000 vagy 10000 nõ közül pont én legyek az az egy, aki teherbe esik a statisztika alapján. Amíg egy minimális esély is van a nem kívánt terhességre, addig védekezni kell. Úgyhogy hiába jössz itt nekem a 23 éveddel, meg hogy nem vagy felelõtlen, igenis az vagy.
utolsó 18 éves nem csitri. nem kell a kérdezõt minõsíteni. jól tette, h nem vett be 72 órásat, ismeri a testét, szabályos a ciklusa, szóval tisztába van a szervezetével, és tudja valószínû azt is, hogy a 72 órás tabi mivel jár. ha te 18 évesen már vetél be, te is tudhatnád, hogy mit jelent a szervezetnek. és igen idõbe észrevették, azt is leírta. nem tudom, nem olvasod el mit írt? kérdezõ vegyél egy tesztet, az bíztosat mutat
Szívesen. Aztán majd írd meg, hogy milyen lett a teszt! Ne is foglalkozz azokkal, akik itt így leosztottak, mivel gondolom õk még sosem voltak ilyen helyzetben! Üdv! 24/N
akkor csak jól értettem :)
azert reszben igazuk van a valaszoloknak, de annyira azert nem kene leoltani, hogy nem vette be a tabit. Az a tabi nagyon felkavarja a szervezetet es azert nem eppen olyan egyszeru. Szerintem nem vagy terhes, de vegyel egy tesztet.
nem mindig kavarja fel. az enyémet pl. nem kavarta fel, sõt.. aztan a mensim is rendezõdött. nem azt mondom, h rendszert kell belõle csinalni, de elõváladéktól könnyen teherbe lehet esni, és aztan mar csak az abortusz van.
én nem akarok a tabi hábórúba beszállni, viszont annyit hozzáfûzök a történethez, hogy a teszt a beágyazódást követõ 10-15 nappal mutat értékelhetõ eredményt. Vagyis a te esetedben augusztus vége felé lesz pontos az eredmény. Ha most veszel és negatív, az még nem jelent tuti választ. A magánvéleményem pedig, hogy kicsi az esély a teherbeesésre (de nem nulla)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
hogy a pi..ába tod kiszakadni, ha rendeltetés szerüen van használva?Nekünk még soha nem szakadt ki:)
ok, próbálj meg megnyugodni.. de ajanlom a termékeny napokon az óvszer + pharmatex kombinációt, meg egyébként is, nem csak a termékeny napokon.. tesztet pedig csinalj. utolsó, ki tud szakadni, nekunk már 3 x kiszakadt.. :S
Iróniával írtam!
héé, nem igaz, h csak a csitrik kapkodják be.. én azért vettem be, mert az elõváladék tartalmaz spermiumokat és nem kellett még 19 évesen baba. amugy pedig az ember nem robot.. ugyh ne hagyatkozz a " halálpontos " ciklusaidra.
De ha ez egy ennyire tuti módszer és neked peteérsed sem volt és felelõtlen sem vagy, akkor minek parázol? Teszt sem kell, hisz kizárt a terhesség nem? Menj, feküdj le nyugodtan, tartsd magad ahhoz, amit eddig mondtál, az alapján nincs miért aggódnod és legközelebb sem kell 72 órás, mert minek.Az nem baleset után van, csak a csitrik kapkodják be, a felelõsségteljes emberek márpedig izgulni szeretnek, nem biztosra menni! :S
A kérdező hozzászólása: Azért nem vettem be, mert mint már írtam nem volt peteéréses idõszakom, ezt onnan tudom, hogy szabályosan jött meg eddig mindig, tehát vissza tudtam számolni.
ja, és még annyit hozzátennék, h volt olyan eset is, amikor szintén kiszakadt a gumi, nem vettem be a tabit, és amikor paráztam, h terhes vagyok-e, és elmentem az orvoshoz, és mondtam neki, h nem vettem be, akkor õ osztott le, h ezt ilyenkor be kell venni, mert az ilyen balesetekre van a tabi.
namármost.. én voltam ilyen helyzetben, és " csak " elõváladék jutott belém. és mit csinaltunk? naaa? találd ki.. bevettem a 72 órás tabit, mert azt az ILYEN ESETEKRE TALÁLTÁK KI!!! ha az elõváladéktól nem lehetne teherbeesni, akkor nem lenne annyi baba az ilyen és hasonló " módszerekbõl ", h : - de mi vigyáztunk..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Megírom. Az ilyen "okoskodó" emberek nyilván azt hiszik, hogy kis csitri vagyok még, pedig elmúltam 23 éves, és felelõtlen sem vagyok. Most elõször történt velem ilyen baleset. :(
A kérdező hozzászólása: Az elõváladék csak nagyon ritkán tartalmaz életképes spermiumokat... Pl. ha a partner elõtte önkielégítést végzett, vagy ha már nem az elsõ szexuális aktus volt. Egyik sem történt meg elõtte.
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló: köszönöm! Második válaszoló: Idejében észrevettük, ezért nem belém ment el.
A kérdező hozzászólása: Ma délután megjött szerencsére. Azért jövõ héten mindenképp felkeresem az orvosomat biztos, ami biztos.
kérlek a neten nézd meg mi megy benned végbe, amúgy nem vagy terhes N
Nagyon kicsi az esélye, hogy terhes lennél a ciklusodnak ebben a szakaszában. Leghamarabb az aktus után 14 nappal tud a teszt biztosat mutatni.
az a tuti! különben este még 3x fel fogod tenni a kérdést h terhes lehetsz e
az elég lutri h volt e valami avagy sem... és a kérdésedbõl ítélve, fiatalok lehettek... szóval húzzál el egy tablettáért!
Gratulálok a babához!
Legközelebb védekezzetek, és próbálj meg vele inkább szeretkezni, ne közösülni. Ha nem tudod mi a kettõ közt a különbség akkor vedd úgy, hogy nem szóltam.
Ha peteérésed volt, akkor igen. De mi az hogy újra megpróbáltátok?:D Most csináltátok, vagy csak próbálgattátok?:D

20-án megvolt még a menstruáciom és 21-én már nem aznap lefeküdtem a barátommal, védekeztünk de azért nem árt az óvatosság, menstruácio után tényleg nem lehet az ember 1-2 napig terhes?

Legjobb válasz: legnagyobb esélyed a ciklusod közepén van tehát a 14. nap körül ha meg védekeztetek tuti nem lehetsz terhes!

legnagyobb esélyed a ciklusod közepén van tehát a 14. nap körül ha meg védekeztetek tuti nem lehetsz terhes!
egy nõ mindig teherbeeshet. elméletileg a terméketlen napokon nem, de sose lehet tudni. ha véletlenul teherbeesel akkor azt mondod otthon h "de anyu, mi számoltunk."? ha védekeztetek akkor sztem nincs baj. de az is kérdés h h?
Bármikor lehetsz terhes, a menszi elõtti napokban a legkisebb az esélye. De akkor sem 0%! Ha rendesen védekeztetek, akkor nem hiszem, hogy baj lenne.

A barátommal 3 napja feküdtem le először nem védekeztünk de nem élvezett belém! Mit csináljak? (14 éves vok) Hogy mondjam el anyunak ha nagy a baj?

Legjobb válasz: Csak egy kis eszed ha lenne.... Már 1000 ilyen kérdés volt,biztos Te is láttál már párat belõle,hogy ha már valaki ennyire nem gondolkodik miért nem tanul abból?! Egyébként röviden összefoglalva: -imádkozhatsz,hogy ne legyél terhes és megjöjjön a menstruációd. -kb. 2hét múlva veszel egy tesztet megcsinálod.DE az nem biztos,hogy valós dolgot mutatja majd. -Anyádnak meg nyugodtan mondd el,vállald a felelõsséget,ha nem gondolkoztál!Odaállsz elé és "Anya,van egy kis baj.Felelõtlen voltam és lefeküdtem a barátommal,de nem védekeztünk." ÉS még két fontos dolog: -Az ELÕVÁLADÉKTÓL is teherbe lehet esni.

Az emberi stupiditás... :D Õrület. Ki kéne plakátolni minden utcára h AZ ELÕVÁLADÉKTÓL IS LEHET TERHES!!! Jah meg ne dugasd magad ilyen korán. :D
Lõdd magad fejbe az emberiség érdekében.Köszi.
Csak egy kis eszed ha lenne.... Már 1000 ilyen kérdés volt, biztos Te is láttál már párat belõle, hogy ha már valaki ennyire nem gondolkodik miért nem tanul abból?! Egyébként röviden összefoglalva: -imádkozhatsz, hogy ne legyél terhes és megjöjjön a menstruációd. -kb. 2hét múlva veszel egy tesztet megcsinálod.DE az nem biztos, hogy valós dolgot mutatja majd. -Anyádnak meg nyugodtan mondd el, vállald a felelõsséget, ha nem gondolkoztál!Odaállsz elé és "Anya, van egy kis baj.Felelõtlen voltam és lefeküdtem a barátommal, de nem védekeztünk." ÉS még két fontos dolog: -Az ELÕVÁLADÉKTÓL is teherbe lehet esni.
az elsõ 19:20-as vagyok. amúgy én is 14/L vagyok. Neked pedig nem ártott volna biosz órán figyelni...
anyu, gáz van. HOGY LEHETSZ EKKORA #@&??.+*¤$ ! //100 ig elszámolok, lenyugszom// Huh, szóval. MIndenképpen keress fel egy dokit. ha biztos vagy benne, hogy terhes lettél az elõváladéktól, akkor az abortusz még asszem neked ingyenes. nyugi altatásban csinálják. Szüleid ugyan nagyot fognak csalódni, de el kell nekik valahogy mondanod, mert ezt titokban megtenni képtelenség. 21/L
gondolkodtál volna elõre. és igen lehet "nagy a baj". és hogy mondod el?! Anya hülye voltam lefeküttem a pasimmal és lehet terhes vagyok, ugye nem versz agyon?! kb. ja szintén 14 éves lány.
...idióta....jesszusom 14 évesen.... 21/L
Utolsónak én is szólnék. Nem mondom, hogy nem lehetséges, de igen is elõfordul.Nem csak 14-15 éveseknél, hanem többször szült nõknél is.Elég szomorú, hogy errõl te nem tudsz. ennek ellenére, tényleg kicsi az esély.
"utolsó: hülye vagy. mit riogatod még szegénykét? tudod mekkora erre az esély? biztosan nem terhes, ismerõsöd meg valami betegségben szenvedett, vagy marhára átvert" Teljesen egészséges gyermekeknek adtak életet mindannyian. Ugyanis több olyan ismerõsöm van, akik 3-4., legdurvább esetben a 6. hónapig menstruáltak. Ráadásul a kishölgynek a 3-4. nap után jött meg. Ennyi idõ bõven kevés, hogy ne jöjjön meg...
A kérdező hozzászólása: tudom h lehet attól terhes valaki h megvan neki mert bnõm is így járt de akkor is késõbb jön meg nekem meg pontosan!de hát majd kiderül h mi lesz!és köszönöm aki sajnál és segít nem pedig kioszt van így is elég bajom!
10:53 akkor ha menstruál, ott már valami baj van. terhesség alatt nem lehet normál esetben menstruálni és továbbra is tartom a véleményem, hogy nem kéne frászt hozni szegény csjra, így is elég be van tojva, nem kelletek még ide ti is (te meg a késõbbi hozzászóló)
18:09: Senki nem mondta, hogy egyáltalán a helyzet teljesen normális. Nõgyógyászati probléma esetén megjöhet terhesség alatt is, nem lehet kizárni. Még mindig jobb, ha a kislány tart a dologtól (mert igenis van mitõl), mint ha elhallgatod elõle, és újra meg újra megteszi. Te neveld csak tudatlanságba a gyereked. Én nem fogom...
itt tartunk!!!! összes ilyen mûsorokba errõl van szo hogy ide fajultunk már 14 éves kis csajok sexelnek!!!! gáz...
utolsó: hülye vagy. mit riogatod még szegénykét? tudod mekkora erre az esély? biztosan nem terhes, ismerõsöd meg valami betegségben szenvedett, vagy marhára átvert
Akkor a további nyugtatás érdekében: attól, hogy megjött, még lehetsz terhes. Van olyan ismerõsöm, aki 15-16 évesen úgy lett boldog anyuka, hogy a terhesség alatt szinte végig megjött neki. Észrevenni meg csak akkor lehetett, amikor már késõ volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!am megnyugodhatok mert megjött!nagy kõ esett le a szívemrõl!és még egyszer köszi!
Az vesse rá az elsõ követ, aki még sosem csinált butaságot. Az én lányom 17 éves. Ha késõn szólna nekem, amikor már nagy a baj, akkor sem haragudnék, csak nagyon fájna, és magamban keresném a hibát, hogy miért nem mert velem beszélni. Szerintem beszélj anyukáddal. Örülni biztos nem fog, de azért kitagadni sem. Õ már tapasztalt, felnõtt nõ, és szeret téged. Kizárt, hogy ne segítsen.
A pasidnak is sok esze volt/van! Biztos õ is 13-14 éves.... Gratula!
Mondd el Nekik, de ne öld meg Magad szégyenedben.Majd anyádék megteszik helyetted. 21 L
Lehetett volna annyi eszetek h gumit húzzatok...
Hát az hogy nem élvezett beléd, nem jelent semmit.Az elõváladékban is van/lehet spermium.Ha nem jön meg a mensid, akkor mindenféleképpen szólj anyukádnak. biztos megérti. Hasonló cipõben jártam én is, csak nem voltam ilyen fiatal. A szüleim nagyon megértõek voltak. De máskor vigyázz!
"Te neveld csak tudatlanságba a gyereked. Én nem fogom..." aha majd meglátjuk...

Szerintetek attol lehetek terhes, ha a baratom belemelvezett? (de a masodik aktus utan)! Szoval eloszor ovszerrel vedekeztunk, utana vagy 20 perc mulva mar nem vedekeztunk.

Nem lenne baj ha terhes maradnek,szeretnenk,csak nem tudom mennyi eselye van igy!

Legjobb válasz: Ugyanannyi mintha egyáltalán nem védekeztetek volna.

Ugyanannyi mintha egyáltalán nem védekeztetek volna.
Persze, hogy lehetsz így terhes, ugyanannyi az esély rá. A kisfiam pontosan így fogant meg. :) Elõször gumival védekeztünk, de aztán megint elkapott minket a hév, de már nem volt több gumink. Úgy volt, hogy a párom majd kiveszi, de elfelejtette...mindez pont peteéréses idõben történt. Mi is szerettük volna, elõtte hagytam abba a fogamzásgátlót, csak még gondoltuk várunk pár hónapot, de nem kellett, 2 hét múlva pozitívat teszteltem. Szóval ugyanúgy megvan rá az esély.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszokat! Orulnek neki, ha tenyleg sikerulne!

2 nappal ezelőtt feküdtem le a barátommal és nem védekeztünk de nem is ment belém. Vettem egy terhességi tesztet az kimutatja ennyi nap után ha terhes vagyok?

Legjobb válasz: Nem mutatja ki.Aránylag biztos eredményt csak a menstruáció 1 hetes késése után mutat.De a teszt sem 100%-os.Amúgy nagy az esélye,hogy terhes vagy,mert hiába nem élvezett beléd,az elõváladéktól az lehetsz,fõleg ha nem 1-2 percig volt benned,hanem csak elélvezés elõtt húzta ki,ugyanis egyre több a sperma benne.És tévedés,hogy csak a ciklus közepén lehetsz terhes.Igaz,hogy akkor a legnagyobb az esélye,de máskor sem lehetetlen.Rengetegen nem akkor esnek teherbe.Azért azt megkérdezném,hogyha terhes lettél mit csinálsz majd?Megtartod vagy lazán elmész abortuszra?Mert el tudom képzelni,így látatlanban,ugyanis a kérdésed sok mindent megmutat rólad.Pl nagyon felelõtlen vagy és a te döntésed volt,hogy ne védekezzetek,mégis félsz.És ezt nem fogom soha megérteni.Ugyanis nem kényszerített senki védekezés nélküli szexre,így ha akkor nem érdekelt a következmény,akkor most miért vagy beijedve?Ja,hogy mégis félsz?Hát vess magadra,ha ennyi eszed van.Elõbb gondolkodj,aztán cselekedj.Ez egy normális felnõtt nõ viselkedése.Azért kíváncsi lennék,hány éves vagy.Talán egy tini,aki azt akarja megmutatni mindenkinek,hogy már ne kezeljék gyereknek,mert érett,felnõtt nõ?Na,hát az biztos nem vagy.Vagy már huszonéves vagy?Akkor meg eléggé alacsony IQ-val rendelkezel és nem közelíted meg a felnõtt észjárást.Ha meg az a kifogás,hogy jobb meg érezni akarod,ahogy belédélvez meg a szokásos blabla,akkor remélem terhes leszel és megtanulod,hogy ez nem játék. És igen,jól látod,ki vagyok akadva.Sajna ilyen a természetem.Nem bírom megállni,hogy ne írjam ki magamból amit gondolok.Nap mint nap tele van ilyen kérdésekkel a fórum.Könyörgöm,ha nem védekeztek,akkor mi a francnak vagytok még ti kiakadva arra,aki az igazat mondja?

Nem mutatja ki.Aránylag biztos eredményt csak a menstruáció 1 hetes késése után mutat.De a teszt sem 100%-os.Amúgy nagy az esélye, hogy terhes vagy, mert hiába nem élvezett beléd, az elõváladéktól az lehetsz, fõleg ha nem 1-2 percig volt benned, hanem csak elélvezés elõtt húzta ki, ugyanis egyre több a sperma benne.És tévedés, hogy csak a ciklus közepén lehetsz terhes.Igaz, hogy akkor a legnagyobb az esélye, de máskor sem lehetetlen.Rengetegen nem akkor esnek teherbe.Azért azt megkérdezném, hogyha terhes lettél mit csinálsz majd?Megtartod vagy lazán elmész abortuszra?Mert el tudom képzelni, így látatlanban, ugyanis a kérdésed sok mindent megmutat rólad.Pl nagyon felelõtlen vagy és a te döntésed volt, hogy ne védekezzetek, mégis félsz.És ezt nem fogom soha megérteni.Ugyanis nem kényszerített senki védekezés nélküli szexre, így ha akkor nem érdekelt a következmény, akkor most miért vagy beijedve?Ja, hogy mégis félsz?Hát vess magadra, ha ennyi eszed van.Elõbb gondolkodj, aztán cselekedj.Ez egy normális felnõtt nõ viselkedése.Azért kíváncsi lennék, hány éves vagy.Talán egy tini, aki azt akarja megmutatni mindenkinek, hogy már ne kezeljék gyereknek, mert érett, felnõtt nõ?Na, hát az biztos nem vagy.Vagy már huszonéves vagy?Akkor meg eléggé alacsony IQ-val rendelkezel és nem közelíted meg a felnõtt észjárást.Ha meg az a kifogás, hogy jobb meg érezni akarod, ahogy belédélvez meg a szokásos blabla, akkor remélem terhes leszel és megtanulod, hogy ez nem játék. És igen, jól látod, ki vagyok akadva.Sajna ilyen a természetem.Nem bírom megállni, hogy ne írjam ki magamból amit gondolok.Nap mint nap tele van ilyen kérdésekkel a fórum.Könyörgöm, ha nem védekeztek, akkor mi a francnak vagytok még ti kiakadva arra, aki az igazat mondja?
minden bizonnyal
Lehetsz terhes simán. Szóval ha van még idõd inkább egy 72 vagy egy 120 órás tabi.
A kérdező hozzászólása: De a teszt az már kimutatná 2 nap után ha terhes vagyok?? vagy nem? mert 1.5 éve így csináljuk. és nem lettem az. de most valamiért rossz érzésem van..
szia , nem mutatja ki , legtöbb teszt 2-3 hét után mutatja ki
hány éves vagy? ha sokáig csináljátok akkor lesz egy babátok, miért nem lehet normálisan védekezni??attól, hogy eddig nem jött össze, meg valakinek évekig nem jön össze nem jelenti azt, hogy nem fog sikerülni neked elõbb vagy utóbb
Szia! A teszt 14 nap után mutatja ki a terhességet. Két nap után még nem történik meg a beágyazódás, tehát nem termelõdik HCG, amit a teszt ki tudja mutatni, ugyanis az a HCG hormont érzékeli, ami csak és kizárólag terhességnél termelõdik a szervezetedben.
Annyit fûznék még hozzá, hogy ha elõtte nem paráztál ezen, akkor így utólag... ELÕTTE kellett volna gondolkodni, nem most parázni!!!
az utolsónak teljesen igaza van elõbb gondolkodni, de jobb ha nem várod meg azt a 2-3 hetet hanem irány a fogamzásgátló tabletta

A barátommal le feküdtünk, de nem védekeztünk, de nem élvezett belém. Lehetek terhes?

Semmilyen gyógyszert nem szedek.

Legjobb válasz: Lehetsz terhes, persze. De nyugodj meg, még van 9 hónapod megtanulni, hogy hogyan kell pelenkázni, stb.

Ha égtél tõle akkor használjatok síkosítót, miért vagytok ilyen buták?
Lehetsz terhes, persze. De nyugodj meg, még van 9 hónapod megtanulni, hogy hogyan kell pelenkázni, stb.
lehecc
Ja. Elõször egy kis észt szedjetek már össze valahonnan, csak azután dugjatok. Igen, lehetsz terhes, mivel az elõváladékba is kerülhetett a cuccból.
gratulálok, remélem fiú lesz.
A kérdező hozzászólása: Legelõször védekeztünk de égtem tõle. Igy hát inkább nem védekeztünk és most félek nagyon.
a Jawohl azt jelenti: értettem
90% nem. Miért nem védekeztetek? Hány évesek vagytok?
Jawohl.
ha nem, akkor nem
Szedj fogamzásgátlót. Valószínûleg nem vagy terhes, de van rá esély, hogy igen, mivel az elõváladékban is lehetnek spermiumok. Így sajnos a megszakításos módszer nem tuti. A gumis égõs dolgot megértem, én sem bírom elviselni, csak, akinek meg semmi problémája nem volt még vele, az csak az oltást tudja adni, hogy "jaj, miért kell rinyálni a gumi miatt, inkább gyerek? nekem semmi gondom vele..." Csak õk azt gondolják, hogy attól, hogy nekik nincs vele gondjuk, másnak sem lehet.
szerintem nem vagy terhes...vagy legalábbis kicsi az esély, hogy teherbeess.
Szerintem se lehetsz terhes, de annyi eszed lehetett volna hogy védekezz, nem csak a terhesség megelõzése miatt, hanem az egyéb sexuális úton terjedõ betegségek miatt is!
Ha hatalmas peched volt, akkor lehetsz terhes, még mensi alatt is teherbe lehet esni. De nagyon valószínû, hogy nem vagy az.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!