Találatok a következő kifejezésre: A barátommal ugy feküdtünk le hogy (14 db)

A barátommal mindíg ugy feküdtünk le hogy gumi nélkül, lehetek terhes?

Az elözö barétommal is 6 hónapon keresztül ugy feküdtünk le, h nem használtunk semmi védelmet, csak annyit h mielött elment volna, kihuzta... És a mostani barátommal is ez van, és eddíg még hála istennek nem lettem terhes, lehet h nem lehet gyerekem? vagy miért nem lettem az? Elöre is köszzönöm a válaszokat egy 16 éve lány

Legjobb válasz: Hát elég szerencsés vagy h még nem lettél terhes. De 16 évesen inkább jobb ha védekeztek a biztonság érdekébe. Mert hát mivan ha nemfigyel a barátod.

Ne higgy annak, aki azt állítja, hogy igen kicsi az esélye. Igen NAGY inkább. Amúgy én értem, mire akarsz kilyukadni, furcsállod, hogy nem lettél terhes... Hát mázlista vagy szerintem, de ha aggódsz, akkor vizsgáltasd ki magad. És vagy fogamzásgátló vagy legalább gumi mindenképpen legyen! Felelõtlenség védekezés nélkül...
Hát elég szerencsés vagy h még nem lettél terhes. De 16 évesen inkább jobb ha védekeztek a biztonság érdekébe. Mert hát mivan ha nemfigyel a barátod.
Most azon aggódsz hogy terhes lehetsz vagy azon hogy még nem vagy az? Nem igazán értem. Elvileg lehetsz terhes, de nyilván aki terhes akar lenni, annak bemegy az ondó a hüvelyébe, így azért nagyobb az esélye, de az elõváladékkal meg ha nem veszi ki akkor is elõfordulhat. Perzse van számtalan példa arra hogy évekig sem esnek így teherbe az emberek, de ez azért így nagyon kockázatos. Ha azon aggódsz hogy nem lehet gyereked akkor menj el dokihoz kivizsgálásra, ha pedig azon hogy terhes lehetsz akkor vegyél gumit, nem túl drága és nem is ciki, vagy írass fogamzásgátlót. Elég felelõtlenség így "védekezni", mert ez nem igazi védekezés.
Most akkor teherbe akarsz esni, vagy nem? Ha teherbe akarsz esni, akkor ne húzza ki a barátod idõ elõtt. Ha nem akarsz teherbe esni, akkor védekezzetek. A fogamzásgátló pl. egy nagyon jó dolog, mivel a barátodnak nem kell idõ elõtt kiszállnia, nyugodtan beléd élvezhet, ami mindkettõtök számára egy teljesen más érzést nyújt (élvezetet), viszonyítva az idõ elõtti kiszálláshoz.
Hogy lehet így csinálni? Szegény srác. Állandóan arra kell figyelnie, hogy nehogy idõ elõtt elélvezzen. Gondolj már bele, milyen fárasztó ez. Csoda, hogy még élvezi egyáltalán. Én is csináltam ilyet a párommal 1-2 hétig amikor tabit váltottam, mert utálta a gumit (meg én is), de már alig vártuk hogy vége legyen ennek az 1-2 hétnek. Nem tudtunk felszabadultan szeretkezni.
Nem értem, h követhetsz el ekkora baromságot 16 évesen, nem lecseszni akarlak, de tényleg csak a szerencse lehet... túl merészek vagytok, egy abortusz elég nagy dolog, és meghatározza az életed is. Felelõtlen vagy, de legalább ha meg akarsz változni, innentõl védekezzetek!
Csak baromi nagy szerencséd van hidd el nekem! Ha így folytatjátok, elõbb-utóbb terhes leszel. Miért nem védekeztek???
Aki ilyet kérdez, annak lehet nem kellene még szexelni... Ja! A barátodnak is van egy lavor esze
Arra azért igen kicsi az esély, hogy kihúzós modszerrel teherbe ess. Persze van egy kicsi... Mi a párommal 4 éve élünk így, és semmi gond nem volt eddig.
Én január óta szexelek a barátommal, és max 2x használtunk gumit! azóta mi is anélkül csináljuk mert igy sokkal jobb, neki is meg nekem is kényelmesebb!! mivel egyikönk se akar gyereket, mindig vigyázunk a végén, és ha ti sem akartok akkor biztos ti is vigyáztok!! szoval kellõ odafigyeléssel, nem hinném hogy egykönnyen teherbe fogsz esni!
Elõváladék is tartalmaz spermát. Nem nagy mennyiségben, de eddig mákod volt, h nem lettél terhes.
Ez a fajta módszer nem védekezés. Nem használható. Aki nem esett teherbe annak gratulálok mázlija volt, de ha nem akarsz babát, vagy abortuszt akkor használjatok valamit, mert megbánhatjátok. De fõleg te mivel, az abortusz esetén a te tested szenved kárt, és a leked is. És gondolom még tizenhat évesen nem akarsz kihordani egy babát, és ezzel éveket kihagyni a suliból. Az elõváladék tartalmaz spermát, és egy is elég a petesejt megtermékenyítéséhez. Szóval ezzel ne játsszatok! Használjatok óvszert, olcsó és 97%(elvileg) véd a terhességtõl, vagy írass fel tabit, az még egyszerûbb.
A kérdező hozzászólása: Nem akarok teherbe esni, és szoktunk védekezni is, csak általában, nála nincs gumi, és nem is szoktunk ugy nornmálisan lefeküdni, szal nem hoszu ideig, csak egy vagy két percig, és aztán orlisan... Amikor van gumi csak akkor szoktunk lefeküdni ugy, h amig el nem megyünk... Csak kérdeztem h eddíg megúsztam vagy, nem lehet gyerekem...
Szerintem mákod volt! Bár én is csináltam rövid ideig ezt a kihúzós módszert, tabiváltás miatt, és rossz volt! Ha azért lennél nyugtalan, hogy talán nem vagy egészséges, menj el dokihoz, akkor mindjárt a védekezésrõl is beszélhettek, és nem kell félned tovább semmi miatt.
Mert egész idõ alatt azt várod hogy na mikor mááár????
Mert sokat agyalsz, ahelyett, hogy csak élveznéd. Amikor már oda érsz, hogy majdnem, akkor eszedbe jut és teljesen kiesel a dologból ezért nem is sikerül.
csak lazulj el, és élvezd, nem kell rágörcsölni. Higgadj le, csukd be a szemed és élvezd. szuszá.
2-es nagyon jól megfogalmazta. Egyébként meg azért lehet, hogy nem megy mindjárt, mert minden új párnak össze kell szoknia, ehhez változó idõ kell, de ha közben elkezdesz azon filózni, hogy "miért nem", akkor kb ott le is lövöd a dolgot magadnak.
Nekem kb 4-5 hónap után volt elõször hüvelyi orgazmusom, de nem kattogtam ezen, h miért nem volt elõtte. Engedd el magad, élvezd, ennyi az egész!
Hm... Jó nektek lányok! Én már kilenc éve várom a mindjárt, s még nem jött el...

Több mint 2 hónapja szedek fogamzásgátlót. Egyik nap elfelejtettem bevenni és úgy feküdtem le a barátommal. Attól még, hogy aznap nem vettem be a védettség megvolt?

Legjobb válasz: A fogamzásgátló hormonjai nem zsírvan oldódó vitaminok, hogy felhalmozódjanak a szervezetedben. Épp azért kell mindennap bevenni, mert ha akár egyte is kihagysz, a bevitt hormon szintje lezuhan a szervezetedben, a peteérés meg beindul. És ehhez elég csak egyetlen tablettát nem beveni! Reméljük, nem leszel terhes.

A fogamzásgátló hormonjai nem zsírvan oldódó vitaminok, hogy felhalmozódjanak a szervezetedben. Épp azért kell mindennap bevenni, mert ha akár egyte is kihagysz, a bevitt hormon szintje lezuhan a szervezetedben, a peteérés meg beindul. És ehhez elég csak egyetlen tablettát nem beveni! Reméljük, nem leszel terhes.
Így van... fõleg 2 hónap után. Mostantól a használati utasítás szerinti ideig óvszerrel is védekezni kell (általában vagy 7 nap, vagy a levél végéig). Ha már 1-2 éve szednéd, kevésbé kéne aggódnod (infó egy nõgyógyásztól), most azért még gáz.
Ilyenkor csökken a védettség. A tájékoztatóban is benne van, hogy egy hét kiegészítõ védekezés szükséges. Miért nem olvastad el?

9 hónapja vagyunk együtt a barátommal, még nem feküdtünk le, de már úgy érzem készen állok rá. Viszont több ok is van amiért nem: -14éves vagyok még csak -félek a nemkívánt terhességtől -és attól hogy mások mit gondolnak. Szerintetek?

és még azért sem mert úgymond 'elvárják' a többiek, és azt hiszik hogy csak kihasználom ?t, meg hogy már mióta együtt vagyunk de nem volt sex..stb.

Legjobb válasz: Szerintem akkor az 1 éves fordulónál csináljátok. Mondd a pasidnak vegyen gumit+legyen megszakítás. Ritka dolog, hogy 14 éves vagy és már lassan 1 éve van barátod. Mellesleg õ hány éves? Mivel tapasztalatlanok vagytok, ezért szerintem nem lesz elsõre olyan, mint ahogy képzelitek, de sok szerencsét és boldogságot. :)

Szerintem akkor az 1 éves fordulónál csináljátok. Mondd a pasidnak vegyen gumit+legyen megszakítás. Ritka dolog, hogy 14 éves vagy és már lassan 1 éve van barátod. Mellesleg õ hány éves? Mivel tapasztalatlanok vagytok, ezért szerintem nem lesz elsõre olyan, mint ahogy képzelitek, de sok szerencsét és boldogságot. :)
durva :) de erre azt tudom mondani, hogy szerintem IGEN! :) )
14 évesen még ne szexelj!!
Ha szereted, akkor igen. Ha csak azért feküdnél le vele, mert úgy érzed ideje, akkor meg keress olyat, akivel akkor is lefeküdnél, ha nem éreznéd így.
én több mint fél éve vagyok együtt a barátommal. 14 éves vagyok, õ 15. És hát majd megyünk nyaralni :D és velem szeretne aludni.. de mi semmi szex meg ezek.. szóval... nem is terveztük meg ezek. Csak hát aggódok hogy mit fognak majd mondani mások... :\
Szerintem még ne siesd el, egy kislány vagy, amit érzel még csak szimpla gyermeki fellángolás, ha elsieted késõbb meg fogod bánni, 9 hónap az nem idõ, 14 évesen, várj még 2-3-4 évet, még elég érett leszel, ha elég érett leszel nem fogsz másokkal foglalkozni
14 évesen tutira nem vagy olyan szerelmes, mint hiszed. Évek múlva majd rájössz.
Sztem ne parázz!! Vegyél gumit, hord magaddal és ha olyan helyzetbe kerültök, akkor hajrá. Én amondó lennék, hogy, nem szabad elõre tervezni, mert akkor tutira nem lesz olyan. Bár a 14 tényleg elég fiatal, de ha késznek érzed magad, akkor folyj az eseményekkel és hajrá. A teherbeesést + igenis sokszor túldramatizálják, ezért is félnek tõle annyira a fiatalok. Mond a pasidnak, ha nincs benne gyakorlata, akkor húzzon fel párat próbából, nem bonyolult. Mi már 3 éve gumival csináljuk és eddig még 1 db sem szakadt ki, pedig a legolcsóbbal csináljuk. Soha nem volt semmi gond. Persze a terhesség esélye is megvan, de nyugi, csak okosan és nem lesz gond. Mások véleményére + nem kell sem adni, sem gondolni!!! Akkor tedd +, amikor úgy érzed. Sztem felesleges idõpontokat, kerek évfordulókat mondani, hogy majd ekkor, akkor, a lényeg az, hogy õ szeret téged, ha már 9 hónapja veled van, és ha erre vágysz, akkor csak ügyesen.
Ki nem [email protected] le, hogy mások mit gondolnak, de õszintén? Ne azért feküdj le a barátoddal, mert mások úgy gondolják, hogy kötelezõ!
Csak azért, mert mások azt mondják vagy akarják nem kell megtenned. Ha igazán szereted akkor belevághattok. Bár nekem 14 évesen egy kicsit korai lenne, de ahogy az elõttem levõk is mondták 14 évesen ritka egy ilyen kapcsolat szóval gondolom nagyon jól megvagytok. És egyáltalán nem gáz 14 évesen szûznek lenni. 17/L

Mért van az, hogy még nem feküdtem le a barátommal, de ruhában úgy csináltuk, és most a szeméremdombom nyomóan fáj?

Legjobb válasz: Valahogy nem tudom elképzelni,hogy ruhában akkora nyomást tudott csinálni a barátod, de ha még is, napokon belül el fog múlni.

Valahogy nem tudom elképzelni, hogy ruhában akkora nyomást tudott csinálni a barátod, de ha még is, napokon belül el fog múlni.
Húúú...ruhában még sosem szeretkeztem, de azt feltételezem, hogy simán csak nagyon megnyomtátok a szeméremdombodat és azért fáj...elmúlik 1-2 nap alatt nyugi
Valószínû hogy megnyomódott, vagy a vérbõség / kielégítetlenség is lehetne az oka elviekben, bár attól inkább a has szokott fájni...
nagyon nyomhatott az erényöved

Lassan 3 éve élek párkapcsolatban, azonban még nem feküdtünk le a barátommal, mert szeretném megvárni, amíg betöltöm a 18-at. ( nyilván nem úgy hogy betöltöttem és durr bele. De szerintem úgy is értitek) Mi a véleményetek erről?

Legjobb válasz: háát, afelõl nem kell aggódnod hogy nem szeret ha ennyit képes rád várni :D szerintem jó dolog ha egy lány megváratja a srácot (mondom ezt srác létemre) de 3 év nekem erõs de nem semmikép nem elítélendõ :) 21F

háát, afelõl nem kell aggódnod hogy nem szeret ha ennyit képes rád várni :D szerintem jó dolog ha egy lány megváratja a srácot (mondom ezt srác létemre) de 3 év nekem erõs de nem semmikép nem elítélendõ :) 21F
Szerintem: szegény srááác. Talán csak azért van veled, mert úgy érzi, jobbat úgy sem kaphat, akkor szenved veled, most már csak nincs sok hátra. Te: Ha 3 éve vele vagy, és szerelmes vagy, nem kívánod? Ha: de, igen, nagyon (ami jó lenne), akkor 3 év után már nagyon nagyon szexelhetnétek és ez csak valami hülye kifogás hogy 18 éves akarsz lenni....
Hány éves vagy most, kérdezõ? Pettingelni pettingeltek? Volt lány ismerõsöm, aki nem akarta 18 évesen elveszteni - de elõtte pettingeltek rendesen - aztán 17 évesen egyszer mégis beszaladt a maci a málnásba - egyáltalán nem úgy, ahogy a lányzó elképzelte. Amellett szép, de ha 16-17 évesen elveszted egy ilyen komoly kapcsolatban, szerintem vállalható, és utólag sem fogod megbánni...
A kérdező hozzászólása: 17. Fél év mùlva leszek 18. Igen pettingeltünk már...
Igazad van, nem valószínû.
Attól lehet, nem csak nemi úton lehet elkapni.
Jól érzed!
Szia. Online nõgyógyászati rendelésen találtam egy ilyen kérdést, mint a tied: Tisztelt Doktor Úr/nõ! Azt kérdezném, hogy ha a párommal egymással vesztettük el a szüzességünket, és életünkben csak egymással voltunk, akkor ugye nem valószínû, hogy magas kockázatú, rákot okozó hpv-m legyen? Úgy tudom, az egyszerûbb szemölcsöt okozó fajtái akár pl uszodában is elkaphatóak. Köszönettel A válasz: Csak valószínûségrõl beszélhetünk, ami alapján valóban kicsi az esélye annak, hogy HPV pozitívok legyenek. A szemölcsökhöz valóban nem feltétlenül szükséges nemi kontaktus.
a terhesség jelei nem rögtön mutatkoznak. nem vszínû h terhes vagy, kis esély van rá.
Attól, hogy nem élvezett beléd, még lehetsz terhes.
Ne haragudj, de megkérdezhetem, hogy honnan tudod, hogy melyik nap van peteérésed? Elvileg azt csak akkor tudod kiszámolni, hogy mikor volt, ha megjön a következõ menstruációd (onnan kell visszaszámolni 14 napot) 2. Ha nem védekeztetek (márpedig a megszakítás nem az, mert az elõváladékban is lehet sperma), akkor simán teherbe eshettél. Pl. a spermák 2 napig élnek, ha mégse ma volt peteérésed, hanem hétfõn, akkor simán teherbe eshettél. Én a helyedben inkább csinálnék tesztet szombathoz 2 hétre.
Pont amiatt írtam, mert csak az a biztos, hogy a mensi 1. napja elõtt 14 nappal volt ovuláció, elõre senki nem tudja megmondani. És pl. az orgazmus kiválthat spontán ovulációt, vagy bármi más nagy pszichés behatás...
Nem értem miért nem tájékozódik vki az alapvetõ dolgokról, mielõtt elkezdi a szexuális életet. Elhiszem, hogy dolgoznak a hormonok, de azért olvasni nem ártana néha. Egyébként 100%, hogy MÉG nem vagy terhes. Ugyanis terhességrõl a BEGYÁZÓDÁSTÓL kezdve beszélünk, ami a 6.-7. napon van. Szóval MÉG nem lehetsz terhes. Egyébként a spermiumok szélsõséges esetben akár 6 napig is élhetnek a nõi nemi szervekben. Szóval ha nem jön meg a mensid (vagy másmilyen, mint szokott lenni), akkor tesztelj. Egyébként a megszakítás NEM megfelelõ védekezés. Ha nem akarsz babát, válassz biztonságosabb megoldást.
Úristen már megint?! -.-" Hány éves vagy kérdezõ? 14-nél nem lehetsz több, a fejemet teszem rá. A terhesség jelei nem 4 nap után jelentkezik. Vegyél tesztet!
Az ilyen hülyék miért dugnak? Ezeknek ugyanúgy jár az oxigén , mint fejlettebb társaiknak?
Nem azt jelenti.Azt jelenti, hogy rossz az emésztésed és elkéne menni WC-re.
teljesen normális az amit érzel, hisz változáson ment át a tested! nálam is ugyanez volt :P de máskor védekezzetek!!
Ja, értem, csak nekünk pont most tanították, hogy az a biztos, hogy a luteális fázis 14 nap. Mondjuk 70 éves az eladó, lehet, hogy már nem az az elfogadott, amit õ anno tanult és azóta is tanít :D De azt már több órán is elmondták, hogy más is kiválthat ovulációt. A kérdezõ meg úgy írta, hogy "szerintem", én ebben azért nem 100%-os bizonyosságot érzek.... Szerintem mindenképp tesztelj, kérdezõ!
pont ezt mondom, hogy a luteális fázis (az ovulációtól a menzi elsõ napjáig számított idõszak) is lehet 14 napnál több, vagy kevesebb, de 14 az átlagos. ha rendszeres a menstruációja, be van állva pontosan, akkor meg tudná mondani, hogy mikor ovulál, kivéve, ha a luteális fázis nem 14 nap, amit persze nem tudhat, esetleg vannak olyan "szerencsés?" lányok akiknek olyankor barna pecsételõ van, mikopr ovulálnak, na õk biztosra tudhatják. a kérdezõ természetesen nem. tényleg biztosabb megoldás gumit húzni, vagy fog gátlózni, és tesztelnie kell majd.
ha rendszeres a menstruációja akkor tökéletesen ki tudja számolni hogy mikor volt peteérése. persze ha a luteális fázisa véletlenül nem 14 nap, akkor szívás van.
A kérdező hozzászólása: bocs de ez a válasz kit érdekel????
nem értem
Mi az, hogy ezt-azt, amitol hamarabb el is ment? De nem is ez a lenyeg, hanem h higgadj mar le! Megis mit tehet az a lany rola, hogy amikor meg nem is voltal a kepben, o csinalt ezt-azt a pasiddal, aki meg nem volt a pasid?! Mindenkinek van multja, szoval szalj vissza a foldre, semmi jogod valakit bantani, mert koze volt valamikor a pasidhoz
Hát nemtudom, hogy te mit képzelsz magadról.:) Az én barátomnak is volt 1-2csaj aki elõttem volt, de akkor nem én voltam vele, joga volt bárkivel lenni és akármit csinálni.Szóval higgadj le, most veled van aztán ennek örülj.S az, hogy vele hamar elment, mint veled errõl se tehet szerencsétlen.Úgyhogy vagy gyakorolj vagy törõdj bele.
Komplett hülye vagy, 1 mi közöd van ahhoz, hogy elõtted kivel volt a barátod? Ez az õ dolga ha talált is annyira értelmesnek , hogy elmondja neked a múltját akkor sem azért tette, hogy bosszút állj rajta. 2 Ha zavar akkor magadat hibaztasd, hogy miert adtal a baratodnak lehetoseget arra, hogy elotted massal is legyen miert nem jöttetek össze hamarabb.
Ajjj istenem....ezt a kuszaságot....XD
Tépd szét a csajt
nem, csak a G-pontos orgazmusnál spriccelnek a lányok.
Hát igen akkor lehet, hogy kevésbé fájna. Próbáljátok ki. :)
Dehogy spriccelnek!! :F Az a ritkább eset ha valaki spriccelve megy el. :D De a nagy többség nem.
Igen, sokkal. Ne aggódj, NEM fogsz bepisilni, csak vizelési ingert érzel :)
Jobb sokkal jobb.egy türüt készitsetek oda a biztonság kedvéért.
közeledsz a g pontos orgazmus felé!!
szex petting elõtt elmész pisilni :D ennyi titok:D nálam bevált ;)
A kérdező hozzászólása: Jó ez a hasonlat:) Én 20 voltam akkor, õ 25, és nem az a tapasztalatlan pasi... azóta 3 év telt el, de még mindig eszembe jut sokszor. Gáz, mi...?
Hány? Éves? Vagy? És persze hány éves volt a 'bunkó' aki beszólt? Ha 13 vagy ilyesmi akkor lehet, hogy simán fogalma sem volt róla hogy ez jó dolog. Amúgy egy nedves punci legalább olyan undorító mint 3 tonna aranyrúd.
Nekem fõleg akkor, ha a fiú van felül és a nyakába teszem a lábamat, akkor érzem ezt...ha rá gondolok is:D:P:)
A kérdező hozzászólása: Mindig elmegyek elõtte pisilni, ezt írtam a kérdésben is. De mégis úgy érzem.
Ne aggódj! Bepisilni biztosan nem fogsz. Velem is sokszor elõfordul, de ez tényleg a közeli orgazmus jele. :) Ez ellen szerintem nem tudsz mit tenni. Én is pár hónap után mondhatom el magamról, hogy kezdek hozzászokni és átadni magam az élvezetnek. A srác, aki ilyet mondott neked tényleg nagyon bunkó. És nagyon szerencsésnek mondhatod magad ha rendesen benedvesedsz(én sajnos nem sorolhatom magam a szerencsések közé) és ezt a barátodnak is értékelnie kell és örülni neki:) ez annak a jele, hogy jól csinálja amit csinál. Az elsõ együttléttel pedig annyi lenne a tanácsom, hogy ha úgy érzed hogy kellõen felizgatott a barátod (ujjazás tanácsos mert azzal is tud tágítani) és elég nedves vagy akkor próbáljátok meg és kérd meg a barátodat hogy legyen lassú az elején. Nálam bejött:) Ha szeretitek egymást és a barátod is nagyon gyengéd és megbízol benne (és persze a nyugodt körülmények is fontosak) akkor biztosan nem fog fájni, maximum az elején picit kellemetlen lesz, de ez is el fog múlni. Remélem tudtam segíteni.
25? Ebben az esetben neki bizony a *@#*% annyát! Sok sikert a jelenlegi, normális fickóval! 22:16-os voltam, valamint 28 és F
Én a barátommal elõször csak pettingeztünk kb 2 hónapig...aztán mikor már mertem, meg nagyon fel voltam izgulva, akkor csináltuk de nekem az elsõ egyáltalán nem fájt, nagyon gyengéd volt velem.Nem csak az a fontos, hogy mennyire vagy felizgulva hanem, hogy a pasi, hogy tudja a dolgát:) sok sikert:)
De amúgy szerintem te kérdést tévesztettél, ki beszélt étt félelemrõl meg fájdalomról??? Pisilési ingerrõl, ember!!!
Alapelv (ÉS EDDIG MINDEN ISMERÕSÖM MEGERÕSÍTETTE)! Ha a férfi elég óvatos (nem próbál mindenáron gyorsan behatolni akkor is ha nem megy), és a nõ nem görcsöl (el tud lazulni), sem az elsõ, sem semelyik alkalom nem fáj! Az ellazulásban, és feszültségoldásban nagyon sokat segít az elõjáték (azonkívül nedvesít is), de nem kell orgazmusközeli állapot hogy ne fájjon!
A kérdező hozzászólása: Azt álmodtam, hogy szeretkeztünk és annyira jó volt:) Arra ébredtem, hogy pisilnem kell:) Legszívesebben magamra rántottam volna annyira kívántam ébredés után, de sajna nem együtt aludtunk:(
Én is ilyet álmodtam a multkor, csak nekem ott volt a férjem... Kérdésedre: 1. nem fogsz bepisilni, én sem tettem még soha, pedig az inger elõ szokott fordulni. 2. ha nem lennél nedves, az lenne a baj, az én párom +örül, ha extra nedves vagyok, ilyenkor a szex is jobb.
Bocs!!!24 éves nõ voltam.
Hát nem szaporítom a hsz-omal a dolgot, csak annyit írok röviden; szín igaz minden, amit az elõttem szólók mondtak.
Hát ha már az ujjazásnál tartotok, akkor nem is nagyon fog fájni a dolog szerintem, mert eléggé kitágított ahhoz, hogy esetleg csak a szuzhártya elszakadását érezdd kellemetlennek.Ha még el nem szakadt.
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy nem vagyok vele egyedül:) Attól félek, hogy ha elõször lefkeszem vele, nehogy akkor is csak erre tudjak gondolni. Senkivel nem fordult még elõ, hogy bepisilt volna?
KÉPZELD!! nekem is ezvan, hogy mindig ugyérzem hogy pisilnem kell..:d és énis félek..:D na pusz(K)
A kérdező hozzászólása: És mit csináljak, hogy ne ijedjek meg és ne arra gondoljak, hogy jaj, csak be ne... :) ?
A kérdező hozzászólása: MIlyen érzés a g pontos orgazmus? Jobb, mint egy "sima"?
A kérdező hozzászólása: Türcsit minek? Máskor is nagyon nedves vagyok, akkor majd mégjobban?
A kérdező hozzászólása: De ha olyankor tovább izgat, akkor biztos nem pisilni fogok? És ha már majdnem ott tartok, és akkor tenné be elõször, akkor kevésbél fájna az elsõ mivel nagyon be vagyok beindulva?
A kérdező hozzászólása: Egyszer már egy kicsit betette, de fájt és inkább hagytuk. De õ mindig szeretné, amikor látja, hogy mennyire élvezem amúgy. Lehet, hogy hagyom legközelebb:) Nagyon fáj elsõre? Tényleg, egy fiú nem tartja undorítónak ha egy lány nagyon nedves lesz?
egyénenként függõ hogy kinek mennyire fáj. tapasztalatom szerint a fiúkat inkább izgatja ha egy lány jó nedves, mert akkor tudják, hogy valamit jól csinálnak:)
dehogy tartja undorítónak ne viccelj :) az a jó, ha nedves vagy :) amúgy nekem egyáltalán nem fájt elsõre. de ez egyénfüggõ:)
Jajj, dehogy tartják undorítónak!! És ne aggódj, nem fogsz bepisilni, az csak inger! Minél jobban nedvesedsz, annál kisebb a fájdalom esélye!
A kérdező hozzászólása: És hogy fáj kevésbé, ha felizgat egy kicsit és rögtön akkor teszi be vagy ha már majdnem jön a pisilõs érzés és megvárjuk azt? Mikor érdemes?
A kérdező hozzászólása: Egyik pasim beszólt, amiért a kezére élveztem egy kicsit (simogatott ott és én már nagyon nedves voltam) és azóta félek, hogy mást is zavar esetleg. Akkor csak õ volt bunkó?
Aki ezért beszólt Neked, az nagyon bunkó volt! A legjobb dolog, ha egy lány annyira élvezi a kényeztetést, hogy teljesen nedves a puncija! Nekem, az sem lenne undorító, ha bepisilnél, de nem pisilni fogsz, hanem az élvezettõl lesz nagyon nedves a puncid! Fiú vagyok.
A kérdező hozzászólása: Évek óta bennem van ez a mondat és nagyon félek, hogy mást is zavarni fog. Jó, hogy azt írjátok, hogy nem baj, ez kicsit segít.
Az a bizonyos srác, aki ezt mondta neked, nemcsak hogy nagyon bunkó volt, de lövése sem volt a lányokról/nõkrõl. Ne aggódj, a fiúk szeretik, ha egy nõ elég nedves.
Szegénykém, osztom a többiek véleményét!!! Próbáld elfelejteni azt a bunkó, tudatlan f..szfejet!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon rendesek vagytok és örülök, hogy ti is így látjátok. Nagyon gáz, mert régebben volt már az és még minidg zavar, mindig az jut eszembe, pedig már régen mással vagyok. Nem mondtam el a barátomnak, de el fogom neki, hátha az is segít, hogy tudja, hogy miért zavar ennyire.
Bocs, mikor a választ írtam nem láttam, hogy tobboldal is van :D Extra nedves punci=jó dolog.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!