Találatok a következő kifejezésre: A barátommal ugy feküdtünk le (30 db)

Mert egész idõ alatt azt várod hogy na mikor mááár????
Mert sokat agyalsz, ahelyett, hogy csak élveznéd. Amikor már oda érsz, hogy majdnem, akkor eszedbe jut és teljesen kiesel a dologból ezért nem is sikerül.
csak lazulj el, és élvezd, nem kell rágörcsölni. Higgadj le, csukd be a szemed és élvezd. szuszá.
2-es nagyon jól megfogalmazta. Egyébként meg azért lehet, hogy nem megy mindjárt, mert minden új párnak össze kell szoknia, ehhez változó idõ kell, de ha közben elkezdesz azon filózni, hogy "miért nem", akkor kb ott le is lövöd a dolgot magadnak.
Nekem kb 4-5 hónap után volt elõször hüvelyi orgazmusom, de nem kattogtam ezen, h miért nem volt elõtte. Engedd el magad, élvezd, ennyi az egész!
Hm... Jó nektek lányok! Én már kilenc éve várom a mindjárt, s még nem jött el...

Szűz vagyok és a barátommal nem feküdtünk le, csak orál. Spermás lett a keze, de letörölte és úgy "nyúlt belém" de nem teljesen mélyre. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Úristen! Igen terhes leszel ikrekkel! Szõrnyû hogy mennyi hülye kérdés van itt? Már ne is haragudj de tudod te egyáltalán hogy lesz a gyerek? Mert nem a kanod újaitól az biztos. Inkább nézz utána ha ilyen tudatlan vagy, vagy tudod mit inkább ne is szexelj.

Úristen! Igen terhes leszel ikrekkel! Szõrnyû hogy mennyi hülye kérdés van itt? Már ne is haragudj de tudod te egyáltalán hogy lesz a gyerek? Mert nem a kanod újaitól az biztos. Inkább nézz utána ha ilyen tudatlan vagy, vagy tudod mit inkább ne is szexelj.
De letörülte és úgy nyúlt belém. Jézusom! Nem lettél terhes.
Nemvalószínû hogy terhes vagy, mert ha a sperma kijut a levegõbe akkor azok ott azonnal elpusztulnak!16/L
már megint egy iyen szánalmas kérdés egy kis tudatlan csitritõl...!más évekig próbálkozik te meg majd a hapsid ujjátol teherbe esel nem?mit képzelsz?bár kamu kérdés szagot érzek...
azert azonnal nem... kell hozza 1-2 perc... de nem valoszinu h terhes lehetsz ettol.
Hát figyelj, ha az orrodba nyúlt volna vele nagyobb lenne az esélye!De viccen kívül...nem lehetsz az!Ha megtörölte a kezét akkor mégis hogyan?De ha ennyire félsz ezektõl, pedig szûz vagy(vagy késõbb esetleg védekeznél)nem igazán vagy még felkészülve a szexualitás semmilyen formájára!
Most nem azért de nem arra van szüksége a kérdezõnek hogy leszóljátok hanem arra hogy megnyugtassátok.. és simán lehet terhes elég ha egy kishaver betalál.. bár minimális az esély.. szóóval.. nyugi.. nem valószinû.. fõleg mert szúz vagy. :) de ha nem jön meg vegyél tesztet..

A barátommal mindíg ugy feküdtünk le hogy gumi nélkül, lehetek terhes?

Az elözö barétommal is 6 hónapon keresztül ugy feküdtünk le, h nem használtunk semmi védelmet, csak annyit h mielött elment volna, kihuzta... És a mostani barátommal is ez van, és eddíg még hála istennek nem lettem terhes, lehet h nem lehet gyerekem? vagy miért nem lettem az? Elöre is köszzönöm a válaszokat egy 16 éve lány

Legjobb válasz: Hát elég szerencsés vagy h még nem lettél terhes. De 16 évesen inkább jobb ha védekeztek a biztonság érdekébe. Mert hát mivan ha nemfigyel a barátod.

Ne higgy annak, aki azt állítja, hogy igen kicsi az esélye. Igen NAGY inkább. Amúgy én értem, mire akarsz kilyukadni, furcsállod, hogy nem lettél terhes... Hát mázlista vagy szerintem, de ha aggódsz, akkor vizsgáltasd ki magad. És vagy fogamzásgátló vagy legalább gumi mindenképpen legyen! Felelõtlenség védekezés nélkül...
Hát elég szerencsés vagy h még nem lettél terhes. De 16 évesen inkább jobb ha védekeztek a biztonság érdekébe. Mert hát mivan ha nemfigyel a barátod.
Most azon aggódsz hogy terhes lehetsz vagy azon hogy még nem vagy az? Nem igazán értem. Elvileg lehetsz terhes, de nyilván aki terhes akar lenni, annak bemegy az ondó a hüvelyébe, így azért nagyobb az esélye, de az elõváladékkal meg ha nem veszi ki akkor is elõfordulhat. Perzse van számtalan példa arra hogy évekig sem esnek így teherbe az emberek, de ez azért így nagyon kockázatos. Ha azon aggódsz hogy nem lehet gyereked akkor menj el dokihoz kivizsgálásra, ha pedig azon hogy terhes lehetsz akkor vegyél gumit, nem túl drága és nem is ciki, vagy írass fogamzásgátlót. Elég felelõtlenség így "védekezni", mert ez nem igazi védekezés.
Most akkor teherbe akarsz esni, vagy nem? Ha teherbe akarsz esni, akkor ne húzza ki a barátod idõ elõtt. Ha nem akarsz teherbe esni, akkor védekezzetek. A fogamzásgátló pl. egy nagyon jó dolog, mivel a barátodnak nem kell idõ elõtt kiszállnia, nyugodtan beléd élvezhet, ami mindkettõtök számára egy teljesen más érzést nyújt (élvezetet), viszonyítva az idõ elõtti kiszálláshoz.
Hogy lehet így csinálni? Szegény srác. Állandóan arra kell figyelnie, hogy nehogy idõ elõtt elélvezzen. Gondolj már bele, milyen fárasztó ez. Csoda, hogy még élvezi egyáltalán. Én is csináltam ilyet a párommal 1-2 hétig amikor tabit váltottam, mert utálta a gumit (meg én is), de már alig vártuk hogy vége legyen ennek az 1-2 hétnek. Nem tudtunk felszabadultan szeretkezni.
Nem értem, h követhetsz el ekkora baromságot 16 évesen, nem lecseszni akarlak, de tényleg csak a szerencse lehet... túl merészek vagytok, egy abortusz elég nagy dolog, és meghatározza az életed is. Felelõtlen vagy, de legalább ha meg akarsz változni, innentõl védekezzetek!
Csak baromi nagy szerencséd van hidd el nekem! Ha így folytatjátok, elõbb-utóbb terhes leszel. Miért nem védekeztek???
Aki ilyet kérdez, annak lehet nem kellene még szexelni... Ja! A barátodnak is van egy lavor esze
Arra azért igen kicsi az esély, hogy kihúzós modszerrel teherbe ess. Persze van egy kicsi... Mi a párommal 4 éve élünk így, és semmi gond nem volt eddig.
Én január óta szexelek a barátommal, és max 2x használtunk gumit! azóta mi is anélkül csináljuk mert igy sokkal jobb, neki is meg nekem is kényelmesebb!! mivel egyikönk se akar gyereket, mindig vigyázunk a végén, és ha ti sem akartok akkor biztos ti is vigyáztok!! szoval kellõ odafigyeléssel, nem hinném hogy egykönnyen teherbe fogsz esni!
Elõváladék is tartalmaz spermát. Nem nagy mennyiségben, de eddig mákod volt, h nem lettél terhes.
Ez a fajta módszer nem védekezés. Nem használható. Aki nem esett teherbe annak gratulálok mázlija volt, de ha nem akarsz babát, vagy abortuszt akkor használjatok valamit, mert megbánhatjátok. De fõleg te mivel, az abortusz esetén a te tested szenved kárt, és a leked is. És gondolom még tizenhat évesen nem akarsz kihordani egy babát, és ezzel éveket kihagyni a suliból. Az elõváladék tartalmaz spermát, és egy is elég a petesejt megtermékenyítéséhez. Szóval ezzel ne játsszatok! Használjatok óvszert, olcsó és 97%(elvileg) véd a terhességtõl, vagy írass fel tabit, az még egyszerûbb.
A kérdező hozzászólása: Nem akarok teherbe esni, és szoktunk védekezni is, csak általában, nála nincs gumi, és nem is szoktunk ugy nornmálisan lefeküdni, szal nem hoszu ideig, csak egy vagy két percig, és aztán orlisan... Amikor van gumi csak akkor szoktunk lefeküdni ugy, h amig el nem megyünk... Csak kérdeztem h eddíg megúsztam vagy, nem lehet gyerekem...
Szerintem mákod volt! Bár én is csináltam rövid ideig ezt a kihúzós módszert, tabiváltás miatt, és rossz volt! Ha azért lennél nyugtalan, hogy talán nem vagy egészséges, menj el dokihoz, akkor mindjárt a védekezésrõl is beszélhettek, és nem kell félned tovább semmi miatt.

A múltkor akkor feküdtem le a barátommal amikor mensruáltam. Akkor nem lehetek terhes ugye?

utána ugyan ugy megjött,mármint azon a héten. Meg védekeztünk. De ha vérzés van akkor nem lehetek terhes nem? Légyszives csak értelmes válaszolók.

Legjobb válasz: http://memesters.com/images/items/iDontWantToLiveOnThisPlane..

Nagyon sokan megkérdezték már ezt. Keress rá légyszíves a bal oldalon található "keress" gombbal. Írd be, hogy menstruáció és ott csemegézhetsz.
1. menstruáció alatt is teherbe lehet esni (sõt, van, aki csak akkor tud - bár ez ritka), mert bármikor lehet spontán peteérés 2. terhesség alatt is lehet menstruálni, nem is ritka, hogy valaki még félideig mensturál csinálj egy tesztet, 2 hetes terhességet mutat ki és védekezzetek
A kérdező hozzászólása: az utolsó válaszolónak köszi.
Szia! Igen, van aki teherbe esik, de nagyon nagyon ritka, s pici az esélye. Ha google-ban rákeresel akkor találsz olyan fogamzásgátló módszert ami megmondja, h a periódusod mely napjain legvalószínûbb, ha teherbe esel. Az én tapasztalatom: a közel 5 év alatt mi a párommal imádtuk, ha neki megvolt. Engem nem zavart ha vérzett, õ nagyon kívánós volt (libidó tombolt), s minden egyes alkalommal bele is engedtük a spermát. Sosem volt semmi baj...utána olvastunk, felfogtuk a kockázatokat, de valahogy nem tudtunk letenni róla. Persze tudom, h az a helyes ha azt mondom védekezzetek, de tudom én is mennyivel jobb óvszer nélkül, a fogamzásgátló meg (bármennyire is tagadják) baszottul nem egészséges...
A kérdező hozzászólása: köszi szépen neked is :)
szinte 0 az esély..
Ha akkor feküdtél le vele amikor menstruáltál, akkor miért egy hét múlva jött meg? Ha ennyire nem érted a dolgokat, akkor ne szexelj, kicsilány. Nõj még egy kicsit.

Több mint 2 hónapja szedek fogamzásgátlót. Egyik nap elfelejtettem bevenni és úgy feküdtem le a barátommal. Attól még, hogy aznap nem vettem be a védettség megvolt?

Legjobb válasz: A fogamzásgátló hormonjai nem zsírvan oldódó vitaminok, hogy felhalmozódjanak a szervezetedben. Épp azért kell mindennap bevenni, mert ha akár egyte is kihagysz, a bevitt hormon szintje lezuhan a szervezetedben, a peteérés meg beindul. És ehhez elég csak egyetlen tablettát nem beveni! Reméljük, nem leszel terhes.

A fogamzásgátló hormonjai nem zsírvan oldódó vitaminok, hogy felhalmozódjanak a szervezetedben. Épp azért kell mindennap bevenni, mert ha akár egyte is kihagysz, a bevitt hormon szintje lezuhan a szervezetedben, a peteérés meg beindul. És ehhez elég csak egyetlen tablettát nem beveni! Reméljük, nem leszel terhes.
Így van... fõleg 2 hónap után. Mostantól a használati utasítás szerinti ideig óvszerrel is védekezni kell (általában vagy 7 nap, vagy a levél végéig). Ha már 1-2 éve szednéd, kevésbé kéne aggódnod (infó egy nõgyógyásztól), most azért még gáz.
Ilyenkor csökken a védettség. A tájékoztatóban is benne van, hogy egy hét kiegészítõ védekezés szükséges. Miért nem olvastad el?

Mikor menjek el nőgyógyászhoz? A mostani barátommal kétszer feküdtem le. Együtt veszítettük el szal mindketten szüzek voltunk. Így nagyon nem lehet gond ugye?

Legjobb válasz: A szexualis élet kezdetével minden félévben el kell latogatni a nõgyogyaszhoz, mert nõ az esély a méhnyakrák kialakulására. ugyh sztem menj el, nem harap a néni :) tenyleg ne izgulj, nem fog fajni.

A szexualis élet kezdetével minden félévben el kell latogatni a nõgyogyaszhoz, mert nõ az esély a méhnyakrák kialakulására. ugyh sztem menj el, nem harap a néni :) tenyleg ne izgulj, nem fog fajni.
Valóban célszerû elmenni nõgyógyászhoz legalább évente egyszer. Meg magyar nyelvtant is célszerû lenne tanulnod :)
A rákszûrésre gondolsz, akkor évente.
Hogy érted azt, hogy nem lehet gond?? Védekeztetek? Ha a kérdés az, hogy terhes lehetsz-e, ha nem védekeztetek, akkor a válasz az, hogy: IGEN! Futás a dokihoz.
Papatesztre gondoltam. az a rákszûrés? sajnos nem tudom, en csak egyszer voltam.
A kérdés elég primitív. Attõl, hogy "kezdõk" voltatok, még lehet terhesség a következmény, ha nem védekeztetek. A nõgyógyászat felkeresése, pedig 1 évente minimum indokolt.
A kérdező hozzászólása: védekeztünk

3 Napja fekudtunk le a baratommal. Egymas utan ketszer. Ovszerrel vedekeztunk. Az elso lehuzasa utan olyan lett a kezem de megtoroltem es ugy huztamfel neki a masikat. Lehet ebbol baj?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, ilyenkor a péniszt is gondosan szárazra kell törölni a második gumi felhúzása elõtt. És a te kezedrõl meg le kellett volna mosni az ondót!

Én úgy tudom, ilyenkor a péniszt is gondosan szárazra kell törölni a második gumi felhúzása elõtt. És a te kezedrõl meg le kellett volna mosni az ondót!

9 hónapja vagyunk együtt a barátommal, még nem feküdtünk le, de már úgy érzem készen állok rá. Viszont több ok is van amiért nem: -14éves vagyok még csak -félek a nemkívánt terhességtől -és attól hogy mások mit gondolnak. Szerintetek?

és még azért sem mert úgymond 'elvárják' a többiek, és azt hiszik hogy csak kihasználom ?t, meg hogy már mióta együtt vagyunk de nem volt sex..stb.

Legjobb válasz: Szerintem akkor az 1 éves fordulónál csináljátok. Mondd a pasidnak vegyen gumit+legyen megszakítás. Ritka dolog, hogy 14 éves vagy és már lassan 1 éve van barátod. Mellesleg õ hány éves? Mivel tapasztalatlanok vagytok, ezért szerintem nem lesz elsõre olyan, mint ahogy képzelitek, de sok szerencsét és boldogságot. :)

Szerintem akkor az 1 éves fordulónál csináljátok. Mondd a pasidnak vegyen gumit+legyen megszakítás. Ritka dolog, hogy 14 éves vagy és már lassan 1 éve van barátod. Mellesleg õ hány éves? Mivel tapasztalatlanok vagytok, ezért szerintem nem lesz elsõre olyan, mint ahogy képzelitek, de sok szerencsét és boldogságot. :)
durva :) de erre azt tudom mondani, hogy szerintem IGEN! :) )
14 évesen még ne szexelj!!
Ha szereted, akkor igen. Ha csak azért feküdnél le vele, mert úgy érzed ideje, akkor meg keress olyat, akivel akkor is lefeküdnél, ha nem éreznéd így.
én több mint fél éve vagyok együtt a barátommal. 14 éves vagyok, õ 15. És hát majd megyünk nyaralni :D és velem szeretne aludni.. de mi semmi szex meg ezek.. szóval... nem is terveztük meg ezek. Csak hát aggódok hogy mit fognak majd mondani mások... :\
Szerintem még ne siesd el, egy kislány vagy, amit érzel még csak szimpla gyermeki fellángolás, ha elsieted késõbb meg fogod bánni, 9 hónap az nem idõ, 14 évesen, várj még 2-3-4 évet, még elég érett leszel, ha elég érett leszel nem fogsz másokkal foglalkozni
14 évesen tutira nem vagy olyan szerelmes, mint hiszed. Évek múlva majd rájössz.
Sztem ne parázz!! Vegyél gumit, hord magaddal és ha olyan helyzetbe kerültök, akkor hajrá. Én amondó lennék, hogy, nem szabad elõre tervezni, mert akkor tutira nem lesz olyan. Bár a 14 tényleg elég fiatal, de ha késznek érzed magad, akkor folyj az eseményekkel és hajrá. A teherbeesést + igenis sokszor túldramatizálják, ezért is félnek tõle annyira a fiatalok. Mond a pasidnak, ha nincs benne gyakorlata, akkor húzzon fel párat próbából, nem bonyolult. Mi már 3 éve gumival csináljuk és eddig még 1 db sem szakadt ki, pedig a legolcsóbbal csináljuk. Soha nem volt semmi gond. Persze a terhesség esélye is megvan, de nyugi, csak okosan és nem lesz gond. Mások véleményére + nem kell sem adni, sem gondolni!!! Akkor tedd +, amikor úgy érzed. Sztem felesleges idõpontokat, kerek évfordulókat mondani, hogy majd ekkor, akkor, a lényeg az, hogy õ szeret téged, ha már 9 hónapja veled van, és ha erre vágysz, akkor csak ügyesen.
Ki nem [email protected] le, hogy mások mit gondolnak, de õszintén? Ne azért feküdj le a barátoddal, mert mások úgy gondolják, hogy kötelezõ!
Csak azért, mert mások azt mondják vagy akarják nem kell megtenned. Ha igazán szereted akkor belevághattok. Bár nekem 14 évesen egy kicsit korai lenne, de ahogy az elõttem levõk is mondták 14 évesen ritka egy ilyen kapcsolat szóval gondolom nagyon jól megvagytok. És egyáltalán nem gáz 14 évesen szûznek lenni. 17/L

Mért van az, hogy még nem feküdtem le a barátommal, de ruhában úgy csináltuk, és most a szeméremdombom nyomóan fáj?

Legjobb válasz: Valahogy nem tudom elképzelni,hogy ruhában akkora nyomást tudott csinálni a barátod, de ha még is, napokon belül el fog múlni.

Valahogy nem tudom elképzelni, hogy ruhában akkora nyomást tudott csinálni a barátod, de ha még is, napokon belül el fog múlni.
Húúú...ruhában még sosem szeretkeztem, de azt feltételezem, hogy simán csak nagyon megnyomtátok a szeméremdombodat és azért fáj...elmúlik 1-2 nap alatt nyugi
Valószínû hogy megnyomódott, vagy a vérbõség / kielégítetlenség is lehetne az oka elviekben, bár attól inkább a has szokott fájni...
nagyon nyomhatott az erényöved

A tabblettát második hónapja szedem, elöször feküdtem le az uj barátommal, ugy h nem védekeztünk, s elment bennem. Ugye nem eshetek teherbe? !

Tudom,h a tabletta véd,csak szeretném ha valaki megerösiteni azt h tényleg nem eshetek teherbe,és h nincs okom aggódni.Hisz elsö szerelmeskedés volt, ugyh nem védekeztünk...Azér még ujdonság számomra...

Legjobb válasz: ha a tablettát mindig beszedted amikor kellett és nem hagytál ki 1alkalmat se akkor nyugi!!!!! NEM LEHETSZ TERHES:) a tabi épp erre van:)

ha a tablettát mindig beszedted amikor kellett és nem hagytál ki 1alkalmat se akkor nyugi!!!!! NEM LEHETSZ TERHES:) a tabi épp erre van:)
ugyvan, ha rendesen egy idõbe szedted akkor semikép nem lesz probléma..de azt hozzátenném h irtad h új a párod és rögtön gumi nélkül...így az ugrott be hogy mi van akkor ha esetleg van vmi fertõzése.. ennek kérdezz utána sztem nála.bár ha tud ról sem biztos hogy bevallja... én csak ezért nem támogatom az ugymond "ismeretlen" párommal a gumi nélküli védekezést... de semmiképp nem lehetsz terhes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a nyugtató válaszokat! S az utolsónak "üzenném", h mindent meg beszéltem vele, és tisztáztam a helyzetet. Nem a buta libák közé tartozom :) de azért köszönöm h "aggódtok" :)
ne haragudj ha megbántottalak, de még csak nem is feltételeztem h buta liba lennél, csak a fertõzés veszélye sokak figyelmén kívül kerül:) de akkor remek ha mindent megbeszéltetek már:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!